Új privát üzeneted érkezett!

EGY GYORS KERDES:

Nincs veletlenul valakinek "megmaradt"menyasszonyu ruhaja nagyobb meretben?
Baratnom most megy ferjhez, sajnos nincsenek jo anyagiak kozott igy nem tudnak kiadni meg 50 ezret sem ruhara.....
Varronot sem ismernek.
Szegeny leanykanak csak egy alma van, hogy feherbe tudjon eskudni.

Ha tudtok valamit (valakit) irjatok pliiiiiiiiiiiiiz:)

mia

sünciboglya

Mia!
Azt hiszem a Szabival te is jól meglennél.Most kelt fel.
Én épp zöldséget pucoltam,mert anyu mindig hoz.Van Budaörsön egy zöldséges akik a szomszédnak oda adják ingyen a nem túl szépet.
Engem nem zavar ha nem szép..a mélyhűtőben pucolva darabolva levesbe príma.
No ebből nem fog levesbe maradni.Volt egy brokkoli pár fehér répa,pucoltam magamnak sárga répát.A Szabi most ezeket uzsonnázza.Nyersen!!! :lol: :lol:

mimi12

Noemi,
a legjobb dolog amit a gyerek tehet, a nyers zoldseg. Ritkasag hogy hajlandok megenni:):):)En is azert imadkozom hogy a mienk majd kepes legyen hozzaszokni. Bar tolunk mindig fogja latni hogy log a szankban valami gyumolcs vagy zoldseg.
Vannak jo kis novenyi szoszok, zsirszegenyek, cukormentesek (otthon kelll gyartani frissen) amikkel nagyon fini tud lenni a friss zoldseg.:)
Van egy egesz kis konyvecskem pastetomokkal. Mar jo parat megcsinaltunk es nagyon fincsik:)

sünciboglya

Mimi!

Ne is ingerelj ilyennel, hogy Szabi nyersen eszi a zöldséget! :evil:
Bubuka mindent megeszik, imádja a salikat ,kigyóubit, rágcsálja a répát, összes gyümölcsöt megeszi, egyedül a gombát utálja!

Viszont a Fruzsinám csak az almát és a banánt eszi meg, se esper, se dinnye, se egy fincsi őszibarack, SEMMI! :cry: :cry: :cry:
A zöldség hallatán kirázza a hideg, egyszer kétszer próbálkoztam, hogy kóstolja meg a paradicsomot, de öklendezik szegénykém tőle, így erőltetni sem akarom, mert lehet még jobban megutálja! :(
Bogi is megeszi a züdeket egyenlőre!

Mia! Sajnos nem attól függ, hogy mit lát a szüleitől, én minden nap eszem nyerset, de nem hatja meg! :?

Mimi! Nekünk is volt Bubuval ablakos sztorink, csak nekünk sokkal kisebb volt Bubuka! Még nem tudott járni sem, és a régi lakásban az ágyunk a radiátor mellett volt, és felette egy tetőtér ablak, de annak volt egy beugrója! Nyitva volt az ablak és amíg én a fürdőszobában voltam, Bubu felmászott az ágyra, onnan a radiátorra, onnan az ablakba és kihajolva nézelődött! :shock: :shock: :shock:
Én is azt éreztem a fürdőben, hogy GÁZ van és bementem a szobába és levegőt sem tudtam venni, nem is szóltam semmit, csak leemeltem onnan! De remegtem és sírtam negyed órát és szorítottam magamhoz a kicsi testét! Akkor éreztem meg először, hogy mennyire félti egy anya a gyermekét! :shock: :shock: :shock:
(most hogy leírtam, potyognak a könnyeim!)

Jaaaaaaaaaaj Szilvi!
BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!!
Nagyon helyes lett Yoda! :D :D :D
Teljesen megváltozott, ha ezt meglátja Marcipán bepisil örömében! :wink:
Nagyon édesek a gyerekek!!!!!!Szupi ez az ugrós kép! :D
Mindig megdöbbenek azon, hogy ennyire hasonlít egymásra a két gyerkő! :shock:
Mit tudtatok intézni vizeseknél????
leadtátok fellebbezést?
Mi az eddigi tapasztalatod, haza ér párod 19h felé, tudsz jönni holnap tornára? Én már annyira várom!!!!
Jaaaaaaaaj nagyon szeretném, ha jönnétek Ti is Velencére!!!!!
Istvááááááááááááááááááán!
Lécci-lécci-lécciiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Berni! Jesszus a Te hozzászólásod a túloldalon van! :oops: :oops: :oops:
Na most látszik, hogy mennyi agyam van, mert már azt sem tudom mit írtál! :oops: :oops: :oops:
Ja igen, sajna egyre kevesebbet fog alukálni Zsófi, de ez az élet rendje!
Haj, nekem sajna nem jött vissza (még reménykedem!), de nem is volt ennyire dúúúús, szépséges hajzuhatagom mint Neked!

Na jó ez így gáz megnézem mit írtál, mert csak ülök és bambulok.... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.20 18:17-kor.
Vendég

TUDTAM, HOGY A LÉNYEGET FELEJTEM EL!!!!!

HATALMAS GRATULA ZSÓFIKA ELSŐ FOGACSKÁJÁHOZ!!!!! :D :D :D

Mia! Neked meg még nagyobb gratula a KISFIÚHOZ!!!!! :D :D :D
Tudtam én, hogy makk egészséges az a picurak!
Jaj de boldog lehetsz most!!!!!! Irigy – irigy - irigy!!!!
Gondolkoztatok a fiú neveken is?????
Majd a Lili hugihoz küldök még egy gólyát ha elfogadod! :wink:

Edina mi van Veletek, el vagy tünve! :cry: Voltatok ringatón?
Milyen tornára jársz a Vitalba?

Brigi is rég volt! Azt néztem, hogy Brigiék Dorinája már újszülöttnek olyan szép volt! Nagy baba volt???Olyan szép formás!

Linikéről tud valaki valamit? Sima szülés volt? Jól vannak? Mikor jöhetnek haza? Jaaaaaaaaaj szegény vajon meglett a szakdolija???Jó pörgős volt Neki az utolsó időszak!
Azt olvastam, hogy azoknak a gyerekeknek akiknek anyukájuk terhesen tanult, magasabb lesz az IQ-juk!Lili baba pár év múlva sorra nyeri a matekversenyeket! :wink:

Gabi!

Milunak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!Mikor volt?

Keresztelő mikor lesz pontosan????

Lányok körkérdés?Tud valaki jó kőművest, jó burkolót?????
Nekünk van nagyon jó, csak erdélyi és most otthon van és házat épít és elég bizonytalan mikor tud jönni!
Június végén, július elején lenne aktuális az aljzatbetonozás és a hidegburkolás!
Zsand! Ti most csináltattátok a teraszt, elégedettek voltatok?
Gabi Ti generálkivitelezővel csináltattátok?????

Nekem megvan az esküvői ruhám, de 38-as. Mekkora kéne?
Vendég

ÁÁÁÁÁ most mondja Apa, hogy úgy megtelt a pövegödrünk, hogy ma már csak zuhanyozhatnak a gyerekek! :shock: :shock: :shock:
Remek, már csak ez hiányzott! :cry:
Vendég

Orsi:
koszi a gratulat:D
Patrik lesz a baba neve, mar jo elore eldontottuk. (hogy lesz becezve, az jo kerdes....hehhee.)
Megneztuk a DVD-t most apaval, amit a babarol keszitettuk, annyira meghato es egyben csodalatos latni. Van 3D es 4D resz is benne. :) Ez volt ma az esti csaladi mozi nalunk:)
Szoval foto nincs jo a gyerekrol de a DVD-n mar kenytelen volt megmutatni rendesen magat:D

A baratnom sajnos max felig fer bele a 38-as meretbe. Szerintem 44-es korul lehet meretileg.

sünciboglya

Sziasztok Lányok!

Berni! Gratulálok az első fogacskához! Talán ez volt a nyűgősség oka! Voltatok ma központba Ringatón? Elvileg jövő hét hétfőn megyünk mi is Parkvárosba! :)

Mia! Gratulálok a kisfiúhoz!!! :) Párod repdes az örömtől, ugye? (a férfiak általában fiút akarnak úgy veszem észre)

Sylph! Jó lett az a kép Bubóról :)
De cuki Yodababa!!!
Te meg milyen ügyes vagy… nagyon szép az a ruha!!!

Noémi! Jaj… félelmetes amit leírtál! Megoldás: rács az ablakokra! Mi anyuékkal a 8.-on laktunk, és oda bizony fel lett szerelve… jó gyerekek voltunk tesómmal, de hajtott a kíváncsiság… persze az ablak felé.
Szabival szerintem is nagy szerencséd van! A spenótot is szereti???

Orsi! Nem csodálom, hogy mérges voltál a masszázs miatt :) De lett egy csilli-villi házatok :D A rosszból is jót kovácsoltál :)

Ma voltam edzeni :D Szuper a hely! Az edzés isteni volt… már nagyon hiányzott! Meg is vettem egy 3 havi bérletet!
Most egyenlőre kondizni járok… kicsit formába kell magam hozni! 40 perc kardió + 20 perc erőgépek.
A recepciós lány megkérdezte, hogy nincs-e kedvem aerobikra menni, mert pont akkor kezdődött egy óra… köredzés… mondtam neki, hogy köszi… szerintem meghalnák egyenlőre azon!
Kíváncsi vagyok, hogy mekkora izomlázam lesz holnap! Ittam L-carnitinos üdcsit, de szerintem arra holnap nagyobb szükségem lenne majd!

Hétvégén beszéltünk a kőműves ismerősünkkel… július elején kezdjük a felső szintet betonozni és az előkertet/bejáratot rendbe rakni :D Már úgy várom!!!
Orsi! Nektek őt azért nem tudom ajánlani, mert Zalából jön, és szállást kell neki biztosítani. Amíg itt lesz, addig nálunk fog lakni. De nem szokott ilyen távoli munkákat vállalni.

Lányom nagyon nyügi… vagy a meleg, vagy a következő fogica. Úgy hallottam, hogy a felső fogak jobban fájnak! ??? Tényleg???

Edina
Kép
Kép
csszedina

Jaj lanyok, a kutyanyiras eleg borzasztoan sikerult, nem jo a fodrasz akihez elvittek anyuek:(
A Kiskutya Panziosok meg csak Yorkie-kat nyirnak:( Tanacstalan vagyok.... bar most 2 honapig nem visszuk sehova, ugy megkopasztottak.
Az osszes laban mashogy all a szor.... a fulei is asszimetrikusak. (De azert nagyon megdicsertem hogy milyen szep, ha latja rajtam hogy nem tetszik, teljesen magaba tud roskadni. Igy most boldogan billegeti magat, feloldalasan.) :D

Szilvi: ti hova viszitek Yoda-t nyiratni? Vallananak ott kis testu szobaszornyeteget is? :)

sünciboglya

Vendég

Orsi: nagyon koszi:) ANyum tiszta fraszban van hogy a kutya milyen feloldalas. Orulni fog hogy van mar remeny:)

sünciboglya

Most talaltam HAJHULLASRA:

http://www.forcapil.hu/kismama.php

sünciboglya

Sziasztok!

Zsombinak utólagosan boldog szülinapot kívánok!(Nálunk is a marcipán nagyobb sikert aratott)
Lininek gratulálok!!Jó egészséget kívánok és sok tejcit!
lbernuska!Gratula az első fogacskához!
Milánnak boldog névnapot!

Szombaton voltunk anyósnál.Ennyi hülyét egy rakáson! :twisted: Átmentünk az egyik szomszédhoz,ahol ott volt a dédunoka,aki 3 nappal idősebb Dorinánál.Jó nagy gyerek!Több,mint 4 kg-val született+60 cm körül.Most 13kg.Amikor mentünk ki a kapun,az öreglány hangosan mondta az unokájának,hogy ennek is milyen nagy segge van!(mármint nekem)Tény,hogy az,de minek kiabálja ki?!Annak meg Ó lába van,na! :twisted:
Később átnéztünk a másik szomszédhoz,bocit+birkát nézni.Fordulok ballra,a hapsi veri a kutyát teljes erővel,valami műanyag locsoló csővel :twisted: ,mert megfojtott egy birkát.Majdnem elsírtam magam,a gombóc már ott volt a torkomban.Mentem is gyorsan onnan.
Anyós megint nevetve mesélte,most a páromnak,hogy mennyire össze szokta csókolni Karinát,sógornőm meg is jegyezte,hogy akkora puszit ad neki,hogy szegény gyereknek majdnem leesik a feje.
Dorina jól bírta,annyira már nem volt náthás,azért vittem az orrszívót,2x le is szívtam.(vagyis a nagylányom).
Párom szabadidejét Diósdon tölti,de egyik nap azt mondta,ő nem hosszú távban gondolkodik,csak kipróbálásképp.De mit akar kipróbálni?Már pár éve együtt élünk,azzal nincs gond.A ház pedig hírdetve van.Mi van,ha kész lesz,ott lakunk 1 hete és eladják?!Nekem ez az 1 dolog nem tetszik.De ez még változhat.

Zsand!Jaaj,holnap csütörtök!Megy a drukk!!!
De szép lehetett az előadás!a 2 órát bírták a gyerekek?Ez olyan meglepő számomra.

Sünciboglya!De jó,hogy minden ok!Mi is a dvd-t néztük egész nap,vagy 2-3 napig.

Cunami! De ügyi Bogi!!Azóta is belekakil?Dorina még mindig a szőnyegre csorgat.Én se erőltetem,csak ráültetem a bilire,de leszáll.Mit értesz konkrétan babázás alatt?Csak tudjam,hogy én még azt csinálom-e,mert nekem Dorci is olyan nagy lánynak tűnik már. :)
Edinával üzleti ügyünk volt. :wink:
Köszi,de az a kép 3 évvel ezelőtti.Most 10 kgval több vagyok és mivel alacsony vagyok,nagyon meglátszik. :( Én is mennék Velencére,de én le nem vetkőzök,(szerintem a fürdőruha sem jó rám)az meg hogy néz ki,hogy farmerban+poloban vagyok?Akkor inkább nem is megyek. :cry:
1 évvel vagyok fiatalabb nálad,Dorina pedig 3150g,55cm-vel született.Ő meg csúcsfejü volt,a vákum miatt.

Ma kiraktam egy lavór vizet,próbaképp.Volt pancsi!Levette a szandált is,hogy ő mezítláb akar lenni.a vízes kövön meg csúszott a lába .Jaj,mondom ,nehogy eltaknyoljon.Mert tegnap megint úgy beverte a fejét,mint múltkor,most a másik oldalon.Hétvégén meg a kis medencét veszem elő.
Még a Velencén gondolkodom.

Most zárom soraimat,de nem egy rozsdás kulcssal... :)
Jó éjt!
Kép Kép kölesgolyót evett:)

Kép
tierno

Sziasztok!

Mia! Gratula a fiúcskához! Úgy örülök, hogy rendben van minden! :) Mi is nagyon sokáig az uh-s dvd-re aludtunk el! :)

Brigi! Tüneményes Dorina, látom, mindenhova jutott a kölesgolyóból! :) Nem semmi család és szomszédság! :(

Zsand! Megy a drukk Nektek!

Berni! Gratula az első fogacskához! :) Nekünk is pont ennyi idősen jött ki az első!
Hajhullás valóban hormonális ilyenkor, állítólag nem kell izgulni, csak az hullik ki, ami a terhesség alatt nem. :)

Edina! Hajrá, hajrá edzés! Nem vagy semmi, rögtön 3 hónapossal kezdeni, de legalább van, ami motiváljon! :)
Nem tudom, hogy a felső fogak jobban fájnak-e, tény, hogy nálunk azok lassabban törtek át, így elhúzódott a nyűgösség.

Noémi! Jajj, Te szegény! Nem csodálom, hogy a frász jött rád! Szerintem Szabi is tanult a dologból! Amíg szellőztetsz, nem tudod zárni az ajtót?
Én még mindig csodálkozva olvasom, hogy Szabi mennyi mindent megeszik nyersen! Én is szeretem a zöldeket, de azért válogatós vagyok, nyersen meg pláne. Pl a brokkolit szegényt nagyon nem bírom! :lol:

Orsi! Masszőr! :evil: Hát ennél cudarabbat nem tudok elképzelni, mikor már ennyire rákészültél a jó kis masszázsra! :(
Mariannak jólesett a masszázs? :)
Nekem füstös sztorim volt még Újpesten, szerencsére az ajtók csukva voltak és a konyha távol... bár lehet, hogy pont emiatt nem éreztem meg korábban a füstszagot. A kutyakaját égettem oda nem piskóta módon. Rögtön kikaptam Gézut az ágyból, kirohantunk az udvarra, aztán vissza, hogy kitárjak minden ablakot. Azon csodálkoztam, hogy a szomszédok még nem hívták a tűzoltókat, annyira dőlt a füst mindenhonnan. Gézu akkor lehetett olyan másfél hós. Órákig ölelgettem magamhoz, és nagyon sokáig könny futotta el a szemem, ha eszembe jutott. :(
Akartam írni, hogy milyen jó ötlet ez a pohárrajzolás a hűtőre! :)

Tegnap leugrottam megint edzeni.... Cardioztam, annyira jólesik! :) Viszont a lábammal még vigyázni kell, úgy érzem! :(

Szilvi! Hú, de jó, az az ugrós kép! :) Kis hercegnő is csuda édes mosolygós! :)
Boldog évfordulót Nektek előre is! :D
Muszáj lesz kipróbálnom ezeket a császármorzsás reciket! :)

Gabi! Milánnak mi is boldog névnapot kívánunk! :) Most tartottátok?

Andi! Tök jó kis méretei vannak Zsombornak! És valóban nagyon helyes, nyitott és érdeklődő baba! :)

Anett! Ha van egy kis időd a fiúk mellett, írj, hogy hogy alakulnak a napjaitok! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Jó reggelt! :D

Jaaaaaj Brigi!de bunkó a szomszéd! Annyira sajnállak, MIÉRT BÁNTANAK TÉGED MINDIG????(én fele ennyire ütős beszólástól is sírva fakadtam volna :oops: )
És csak azért is leszel Te még igazi bombázó!!!!!!!!! :wink: Akkor meg majd irigykedve csorgatják a nyálukat! :wink:

Annyira édes Dorinád!!! Elolvadok Tőle!!!!!!! :D
Brutál jó színe van ez etetőszéketeknek! Annyira imádom a narancsot, terrakottát!
Költözést tényleg meg kell gondolni, mert nem kis macera egy költözés, ha meg csak 1 évet akar maradni a párod, nem biztos, hogy érdemes!
Nagyon jóóóóóóóóóóó lenne ha jönnétek Velencére, az meg senkit nem érdekel, hogy a másik miben van! Ugye csajok??? Nem azért megyünk, hanem ismerkedni és jólérezni magunkat! :wink:

Dolli!

Tök jóóó, hogy megint eljársz tornázni!!!! A hangulatodon is meglátszik! :wink: Én is sokkal energikusabb vagyok ha edzem! Bár most nagyon csínján bánok ezzel, tartalékolom az erőmet, mert ez a vizes böjt elég rendesen kivesz! :oops:
Ma muszáj lesz valamit ennem az edzés előtt, mert el fogok ájulni! :roll:

Átgondoltam, szegény masszőr csajszi, lehet hogy tényleg elfelejtette, megesik az emberrel, csak inkább az bántott, hogy úgy éreztem nincs is zavarban emiatt és az volt a baja, hogy nem szóltam tegnap előtt rá! Igen beleéltem magamat, de nem baj, valamiért így kellett történnie! :wink:

Andika jött tegnap dögönyözésre, Mariann csak pénteken jön, mert valami közbejött Neki! De nem bánom, mert egymás után két masszír lett volna és én meg nem vagyok éppen a toppon!
Szegény Andika mit gondolhat rólam, tegnap este beszélni sem tudtam! :shock: :shock: :shock: Összeakadt a a nyelvem, tiszta gáz volt! Tényleg kiveszi az embert ez a méregtelenítés, de nem adom fel, még egy pöppet kínzom magam, már csak 1 hét és megyünk Szarvasra és szeretném ha 5-össel kezdődne a súlyom! :wink:

Tegnap Apuci levágta elől és oldalt a füvet, ma levágom hátul(persze a neheze rám maradt :wink: ) és megcsinálom a nagytakarítást a szobákban!Főznöm is kéne, de lehet csak hal rudacskákat csinálok egy kis kukoricás rizzsel, tartármártással! Már előre para vagyok, hogy megeszik-e a lányok! :shock:

Ma egész nap várom a szippantóst, elvileg 14h-ig ideér. Andika hozza haza Bubukát, ha nem jön közbe semmi, mert nem merek elmenni itthonról, mert tuti akkor jön az ürge!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Mia! Most látom, hogy már a vonalzódon is Patrik van! :D
DE ÉDES VAGY!!!!!
Nekem nagyon tecc ez a név!!!!!

Ez jutott Róla eszembe! :D :D :D

Kép
Vendég

Jó reggelt!
Húú de sokat tudtatok írni!

Tegnap elmentünk fürdőrucit nézni.És kaptam a méretemre fürdőrucit.Amúgy iszonyat silány a választék nagyobb méretből.MOst nem azért....tudom nem vagyok vékony,és jobban örülnék a kettő számmal kisebb cuccnak.De 42-es fürdőrucit kaptam(ipeg csak jó),a csöcsöm kibuggyan belőle,de azért idénre jó lesz.Ami nevetséges,hogy az egyik üzlet el volt árasztva S-es fürdőrucival.Szóval nem azért,de a 14éves lányom is M-est hord.
No mindegy,lényeg az eredmény.
Ami viszont még döbbenetes....A tescoban(itt Érden)van egy fürdőruci üzlet,kb 8000ft egy fürdőruci ami no name magyar.Ennek ellenére az Outletben 3500ért vettem Budmilt,és a tök szuper Filák voltak 7000körül.
Orsi!!Volt egy olyan k..va jó terrakotta narancsos színű oxbow(vagy mi)fürdőruci a Filában.Én is ímádom ezt a színt,de nem volt a méretemre.Az alsó még csak csak elment volna,de a felső az nagyon kicsi volt..
Amúgy az Outletben is le van értékelve minden.Volt 490-ért is fürdőruci,és nem is volt olyan gáz
:wink:

Brigi!Ne szórakozz már.Én is merek fürdőrucira vetkőzni.Max majd rajtam röhög mindenki.De annyira nem érdekel...Szerintem téged se érdekeljen!!
Szomszédok :roll:

Tegnap előtt volt Milán:lol:Te tény van még 2x.De mindenhol most köszöntötték a Milánokat.

No csajok.....
Reggel a párom kimegy rötyire,és kérdi nem hallom a zúgást??Hát előtte én is voltam,de nem figyeltem.Mondom,bizti a halaknak a szűrője zúg,mert az tényleg zúg rendesen.
Erre ő mondja,olyan mintha víz folyna..No én átfordultam a túloldalamra.Majd kb 10-15perc szunya után konstatálom,hogy a párom épp felöltözve lép a szobába.Majd mondja,úszik a pincénk :roll:
Ugyanis az történt,hogy tegnap a szomszéddal befejezték a csempézést a kazánban,ott van vízcsap és slag van rajta.Szépen feltekerte a slagot,de elfelejtette elzárni a csapot.A Bella ot alszik bent,mert különben az egész éjszakát végig ugatja,no szegény eb ráfeküdt a slagra és lepattant.Elázott az egész pinyó.Kk 60nm-en 2-3cm víz áll.
Kicsit lementem terelgettem a vizet.De mivel alacsonyan van,és a hüle víz nem tud felfelé folyni,így eléggé macere.Az a mázli,hogy nincs előtte lebetonozva,és ami kifolyt víz azt a föld beszívja.No de annak is idő kell.
Nolegalább portalanítva lesz a pince.Csak ott van egy rahedli cucc,szekrények stb.Igaz pincébe valóak,de azért remélem nem rothadnak nagyon szét...

mimi12

Mia!
Jut eszembe...
Van egy olyan progi,hogy BSplayer.Ezzel a dvd-ről lehet képeket kiszedni.Vagyis annyit képet csinálsz nekünk Patrikról amennyi tettszik.
És gratula a jó eredményért és a kukacért :lol:

mimi12

Helló Csajok!

Gyors reagálás, Zsófi már másfél órája alszik!!! JEEEE!!! De bmelyik pillanatban ébredhet...

Edina!
Kire hagyod Petrát, míg kondizni jársz??? Én is úúúúúúúúgy mennék!!! De nem tudom senkire se rábízni Zsófit! :-( Régen heti két step-aerobik volt a limit, most meg úgy nézek ki, mint egy fóka.

Szerdán nem voltunk Ringatón, Zsófi pont akkor aludt. Ebből a szempontból sokkal jobb lesz a 11 óra. Hétfőn elméletileg mi is ott leszünk! :-D

Noémi!
Meséltem Apának, hogy a szadista Molnár dokinál fogsz szülni, mire mondta, hogy rosszul emlékszem, azt a dokit Kovácsnak hívták. :-D Már nem tudom, melyikünk emlékszik rosszul, de biztos jó kezekben vagy!

Esküvői ruha: Október 10.-én lesz az esküvőnk, pénzünk nekünk is kevés és nekem is álmom a fehér ruha. :-D Adakozzatok!!! :-D :-D Viccet félretéve, kinéztem már egyet, már csak bele kell fogynom és találnom kell egy helyet, ahol lehet azt a ruhát bérelni.

Sylph!
Yodátok nagyon cuki!!! :-D És az esküvői ruha is csodaszép.

Igen, én kérdeztem a papot, de azután a hozzászólásom után egy csomó ideig nem jöttem és már nem olvastam vissza. Ha jól emlékszem, volt egy pap, aki nem kötözködik, csak esket. :-D

Sünci!
Naggggyon nagy gratula az egészséges kisfiúhoz!!! Patrik név nekem is nagyon tetszik! Jó hamar eldőlt a név kérdés is. :-D

Fotók: Fruzsi, Bogi és Dorina is zabálnivalóan helyes kiscsaj!!!

Na, most ennyire futotta... Zsófi felébredt! :-D Pussz nektek!

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
Októberben lagzi???De jó!!

Doki :lol: Szerintem simán lehet,hogy ügyeletben egy doki nem olyan rendes,mint magán alapon.Bár nem szép dolog,de van ilyen.
De megmondom őszintén,engem nem érdekel,kivel milyen..Velem legyen majd rendes! :lol:

mimi12

Szia Mimi!

ÁÁÁÁÁÁÁ ez a pince áradás jó nagy gáz! :shock:
Tudom mi ez, volt belőle részünk egy párszor! Csak nekünk 86nm a pinyó! :? Nem volt rendesen megoldva az ereszcsatorna vízelvezetése és egy nagyobb esőnél nálunk is 5-10 cm víz állt a pinyóban! Végül mi az összes szekrény raklapokra raktuk fel!
Az a szar, hogy csak szivattyúzni lehet, mert lentről fölfelé nem folyik a víz! :?
Szárad nektek valamennyire?

Én meg hogy járatam! :cry:
A sziappatós még sehol, viszont kiderült, hogy a Bubukának az oviban ma lesz a zeneovis előadásuk, bemutatójuk!
Szegény gyereket nem tudom megnézni, nem mehetek el mert ha közben jön a szippantós......
Így megkértem a Nagyit menjen el és nézze meg, szegénynek előtte ide kellett tekernie, hogy vigyen valami csini rucit Bubunak!

Annyira el vagyok keseredve! :cry: :cry: :cry:
Pont most megy a műsor, fél 11-kor kezdődött!

Fűnyírást befejeztem, de dög meleg van! Bogika lefeküdt alukálni!
Összeütök valami hamit!
Vendég

sziasztok:)

Tonkrement a konyhai csapunk (masfel eves az egesz). Parom vett ujat, de a beszereles utan kiderult, az uj meg folyik orran-szajan, igy mara csap nelkul maradunk egeszen estig. Csucs!):S

tierno:
Hat jo nagy tirpakok lehetnek az anyosek szomszedsaga.... de valahogy ez a magyarokra annyira jellemzo:( Fennhangon megszolni valakit ez olyan magyar szokas. (ezt csinaljak, barmelyik orszagba megy az ember, amit hall negativ hangot, tuti magyartol jon.)
A 13 kilos gyerek se lehet semmi.... min novesztettek akkorara? (Nem tudom, nem ertek hozza de a 13 nekem kicsit soknak tunik. De lehet hogy csak en erzem rosszul.)

Velence: szerintem nyugodtan gyere:) En leszek ott az ugyeletes teve, a ferjem meg talan meg alaktalanabb nalam:) Igy hat nincs miert szegyenkezned:D:D:D:D:D

Dorina nagyon edes! Gondolom a klesgolyot boldogan majszolgatta. OLyan kis Cinci-s a kis arca:) (apu igy hivott engem kcsinek.) egyebkent en is csucsfeju voltam, de en vakuum nelkul, csak ugy alapbol:D:D:D:D

Huh tenyleg ZSAND!!! Nagy adag DRUKK megy nektek!!!!!!

lbernuska:
A baratnomnek is hullott, most mondta, ne aggodj, el fog mulni ugyesen. (nekem 3 honapig hullott anno a kemoterapias cucc utan, csomostul minden fesuleskor... mar gondolkodtam mi lesz ha nem marad boglya a fejemen de masfel ev utan teljesen rendbejott. (szerintem meg tobb van mint elotte, hehehe.)

Lagzi???? juj de jo:) GRATULA!!!! Majd muti meg a ruhadat!:)

Mi 2010-re tervezzuk a magyarorszagi eskuvot, igy 10 eves jubileumi lesz. en mar tudom milyen lesz a ruham, "csak" meg kell majd varrni. Bar az egy egyseru Dior tipusu ruha lesz, hosszu valtozatban, semmi extra. Majd az anyagra valami szep Alpakat-t kene talalni...

Orsi:
en is imadom a narancsot es a terrakottat!!! :) A Brendon tele van most ilyen szinu cuccokkal, guvvadtak is rendesen a szemeim! :D Pont egy ilyen szinosszeallitasu etetoszeken akadt meg (elegge) a szemem..... csak hat 35 ezer ft. Normalisak ezek???
Zoldsegek: hat en nem tudom hogy fogom a gyereket raszoktatni ezekre, hallottam hogy a legtobb szulonek gondja van ezzel. Csak azt nem ertem a hustol meg a sajttol miert nem irtoznak a gyerekek?? :D

Patrik: PONTOSAN!!!!! A Sponge Bob-os, helyes kis rozsaszin tengericsillagrol lett elnevezve, imadom azt a figurat meg a rajzfilmet. Az osszes szamitogepes jatekot is vegigjatszottam ami roluk szolt. (No meg ferjem pont igy nez ki!) :D:D:D:D Meg a pottyok is rajta vannak ugy, mint Patrik-csillag testen, ha meleg van :D:D:D
Az igaz hogy viragos uszogatyesza nincs, de sarga szinuje van, hataresetkent:D

Noemi:
Aham, nekem is az van (BsPlayer). Az mindent lejatszik nem ugy mint a WMP... csinaltam is screenshot-ot a babarol! Mellekelem alul:)
Nagyon nem akarta megmutatni a kukacot, a doktorneni viszont trukkos volt, elocsalogatta ugy hogy a kello helyen picit megutogette az UH keszulekkel. Gyerek rogton nyitott a labacskain, persze csak limitalt idore, hehehe.

Kép Patrik :)

sünciboglya

ja a gyerek az UH alatt szinte vegig a sajat fulet szorongatta - amikor eppen nem kapalozott....

sünciboglya

Mia!
De édes :lol: :lol:
Nem is mondtad,hogy kaptál kemót:( Azt mondtad gyulladásod volt...

HAjhullás!Lehet vashiány miatt is...De teljesen természetes terhesség után..
Nekem terhesség előtt kezdett hullani a hajam.Most is kicsit hullik,de nő is ,és naná,hogy megint idióta helyeken.No sebaj.. :lol:

mimi12

Noemi:

A kemo nem rak miatt volt (hala az Urnak!) Az eletmento mutetet nem tudtak rendesen megcsinalni, mert a vermergezes miatt gyulladt volt az egesz berendezesem, nem tartottak meg a varratok sem igazan, igy a hasnyalmirigyemnel kialakult egy sipoly. Ennek a megszuntetesere alkalmaztak nalam a Santostatin nevezetu kemoterapias gyogyszert. Ez az endokrin rendszerre hat, a hasnyalmirigy szekreciojat (emesztoenzimek termelodeset) allitja le. (Tumorosoknal a tumornovekedest csokkenti vagy allitja le)
Szoval en 10 napig kaptam a szurikat es sikeresen!!!! Megusztam a sipoly-mutetet, hala Istennek! :D
Csak hat ugye a kemos cucc mellekhatasait en is ugyan ugy "elveztem".

sünciboglya

Mia értem!!
És hála égnek.Már kezdtem azt hinni....
Na csináljál még képeket majd Patrikról!

mimi12

Noémi!
Igazad van, lényeg, hogy veled normális legyen a doki, mással ne törődj! :-D Mindenkiről vannak pro és kontra vélemények.

Hajhullásra most Béres vastablettát szedek, egyelőre nincs sok hatása.

Mia!
Kemó??? Hogy te mennyi borzasztó dolgon mentél keresztül... Szegényke! Patrik szépséges!!! :-D Ő majd kárpótol mindenért!

Orsi!
Nagyon sajnálom, hogy lemaradtál Bubu előadásáról!

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok!

Lányok köszi a dicséretet, de nekem ez a munkám, ehhez értek... (máshoz nem nagyon :wink: :oops: )

Mimi, nagyon mennék! Főleg, hogy már ennyien mentek, megismerhetnélek Titeket!!!!!!
De tegnap is hulla fáradtan jött haza apárom, rekedten, mert annyit beszélt :wink:
De jó Neked, hogy Szabi eszi a nyers zöldséget!!!!
Eláztatok? Ájjjjj.... Ti szegények....

Mia, gratulálok Patrikhoz!!!!!! Nagyon aranyos a képen!!! Már Neked is van fotód! :D
Yodát ide vittük: www.jumperhunter.hu nézd meg a munkáit, elvileg egyszer rajta lesz Yoda is a képek közt. :lol: Jól dolgozik!!!!
Sajna nincs nagyobb menyasszonyi ruhám, sem ismerősöm akinek lenne, de nem akarom elkeseríteni, avarrás sem egy olcsó dolog, plusz az anyag ugye..... de én már varrtam menyasszonyit! :lol:

Orsi, köszi!
Vizzel az a helyzet, hogy majd jön ki egy ellenőr és dokumentálja a dolgot, aztán talán elengedik a csatornadíjat....
Fellebbezést már akkor leadtuk!
Freshbe sajna nem tudok menni :cry: :cry: most is hét után ért haza, ma meg ráadásul haza kell vinni a kolleganőjét is... :(
Majd ma megmutatom neki, mit üzensz!!!! :lol: Hátha meghatja! Én nagyon mennék!!!!!!
Nekem is megvan a menyasszonyi ruhám :wink: fenn a padláson pihen... azt még én terveztem és a csajok az opcsiból megvarrták nekem :lol:
Pöcés jött?
Olyan szépek a lányok!!!!

Zsand, hogy van Dorina? Gondoltam ma Rátok!

Brigi, szegénykém, ilyen bunkó embereket!!!!!!
Nagyon édes Dorina! Látom Neki is csúszik a kölesgolyó, az enyimék is szeretik....

Dolli, nekem is megjött a kedvem a császármorzsához, ma vettem is szójatejet(Lili miatt) meg baracklekvárt, majd hétvégén csinálok! Nyamiiiiii
Ügyi vagy, hogy Te is jársz edzeni!!!! Sajna én a héten nem tudok, már most hiányzik.....

Berni, gratula az esküvőhöz!!!! A papot a keresztelő miatt kérdeztem, az is lesz? :)
Haj: én ide jártam.... http://www.hajdoktor.com mert nekem is baromi sok kihullott és nagyon zavart már...
sylph

:D:D:D:D De jot aludtam!!!!
Legkondit beuzemeltem es a jegveremben azonnal csodasat horpasztottam:D:D:D

4 ev utan eloszor probalom most meg az epret!!! Remelem nem fordulok fel tole:D:D Egyenlore csak annyit tudok hogy NAGYON finooooooom:)

Noemi:
Majd lesz "igazi" 4D UH-nk kesobb, ez a mostani csak amolyan izelito volt, a 18. hetis UH-ra bonuszkent (szerintem mert maszeknal voltunk),igy igazan csak a pofijat mutattak meg, a felvetel nagy resze inkabb 3D. Majd talan a 6. honap vegefele elklaffogunk egy hosszabb 4D-re.

Szilvi:
Nalunk is ott van a "munkaszobaban" az ipari gep, interlock, mar a por lepi be. Anyu nem varr amiota osszekoltoztunk egeszsegi allapota miatt, en meg le vagyok ugye tiltva az ilyesmirol a babo miatt. Pedig szivesen megcsinaltuk volna a rucit a baratnomnek.
De talan meg tortenik csoda es lesz ruha!!! En minden esetre imadkozom erte:)

Koszi a kutyanyiros linket, meg fogom nezegetni:) Most mar igy hogy Orsi is adott egyet, fel vagyunk staferungozva cimekkel, elobb-utobb ismet kutyaformaja lesz a szobacirkalonknak. (Addig meg novesszuk kicsit a bundijat...)

sünciboglya

Szilvi:
Huh, megneztem a kozmetika fotoit, naggggyon komoly fazonok vannak benne, igazai mester a leanyzo aki csinalja! Alig varom hogy legyen valami szore szegeny kutyanak es ki lehessen igazitni:)

sünciboglya

Húú én is bealudtam :lol: :lol: Ilyen is rég volt már..lehet terhes vagyok?? :lol:
Áá mostanra kezdek fáradni.Ugye most még rá jött a dologra a takonykór így tuti carul alszom 2napja...
De a levegőben is lehet valami,a Szabi lasan 4órája alszik :roll:

Húú meglestem én is a kozmetikus képeit.Nem semmi,mit ki nem hoz egy szakadt keverékből
:lol:
Mia!Nyírassátok Bedlingtonosra a kutyust :lol:
Nekem amúgy a Tinát kéne már megnyesni rendesen.Én szoktam itthon nyírni,csaka hajnyíró nem viszi rendesen a szőrét.Ő Jorki -Havanese mix,és kb olyan mint egy mocskos felmosó rongy.Pedig 1hete fürdettem meg :roll:

mimi12

Szilvi, én sem mentem tornára! :( Apika most ért haza!
Viszont csajok én is nagyon brutálisan elaludtam, fél 3 felé mentek el Andiék, rögtön elaludtunk, és 3/4 6-kor ébredtem! :shock: :shock: :shock: Azt sem tudtam hol vagyok, milyen nap van, reggel vagy este!
Valszeg megszúrt egy kicsit a napocska fűnyírás közben, mert éreztem, hogy fortyog az agyvizem!Ma is iszonyat meleg volt!

Szippanytósok voltak 21m3 vittek el 35 000 Ft ért :cry: :cry: :cry:
De most mehet a fürcsiiiiiiiiiiiiiiii! :D

NINCS HÍR ZSAND DORINÁJÁRÓL?????? Annyiszor eszembe jutott!

Most még kimegyünk utcára füvetnyírni, este meg tekerek és szaunázom egyet!

Andika annyira jó volt hogy itt voltatok!Nagyon köszi, hogy hazahoztátok Bubut! Pont elkerültem volna a szipusokat, ha lemegyek Bubuért! Zsombi egy tündér! ANNYIRA IMÁDOM! Csak mosolyog, kacag és mindennek örült! Megzabálom!Annyira jóóóó baba! Irigy-irigy-irigy! :oops:
Tök jól elvoltak most a nagyok is! Veronika is annyira édes volt, teljesen idomult az én "nomád" gyerekeimhez! Kb 2 perc után már mindenki meztelenül szaladgált a jéghideg öntöző alatt! Még jó hogy nem láttad Őket, mert szívrohamot kaptál volna! :wink:
De látszott rajtuk, hogy össze vannak már rázódva!

Kár hogy nem tudtatok tovább maradni, legközelebb hozzatok fürdőrucit és simán kifekszünk napozni!

Holnap délelőtt Szilviék és Dolliék jönnek, nincs kedve valakinek még csatlakozni?????? Semmi extra csak egy kis locsi-fecsi.
Csinálok egy kis meggyes sütit! (amiből nem ehetek! :cry: )

Jaaaaaaaaaj Mia! Gyönyörűűűű kisbabád van! Annyira hihetetlen hogy már ekkora! :shock: Most lettél terhes és már lassan félidőben jársz! :shock:

Szilvi olyan butaságot írsz, hogy nem értesz máshoz!
Én olyan csodálattal nézem a munkádat, annyira jó Neked, hogy ilyen profi vagy!

Kedves István!

Tudom, hogy fáradt vagy, de nagyon szeretném ha elhoznád kedves családodat Velencére! Szilvike mindent összepakol, Te meg a hűs fák alatt(ha vannak) pihengetsz majd! :wink:
Naaaaaaaaaaaa, mondjatok IGENT!!!!!!!
Előre is köszönöm!!!!! :wink:

Léptem! Zsand miatt még jövök!
Vendég

Tényleg Zsand!!!Remélem minden rendben és jól vette Dorina az akadályt!

Orsi!Enyém gyerek úgy néz ki mint egy varacskos disznó :lol: Még mindig kint van az udvaron.Kajakra koszos,és épp a szomszédban vacsizik :lol:
Én meg megyek mindjárt locsolok kicsit.
Szippantó..Nekünk is hasonló mennyiséget szoktak kiszippantani.Csak hogy tudj róla,ez olcsó!!Mikor ide költöztünk akkor ugyanennyit 40-ért szívtak ki.Ja és az önkormányzat által támogatott a legdrágább.

mimi12

Sziasztok!

Mimi, Jaj, Neked most jól összejön minden! :(
Látom, ma mindenkinek alvós napja volt! :) Én csak 3/4 órát szundiztam, de az pont kellett, hogy bírjam a délutánt, mert éjjel meg 4 órát nem aludtam. :(
Csibe csak másfél órát aludt, én is reméltem, hogy tovább húzza, de nem. Mindegy, csak éjjel ne keljen kelni hozzá. Néha elgondolkodom, hogy bírtam, amikor beteg volt és éjjeleket virrasztottam mellette! :roll: Most ha kétszer ébred, az már soknak tűnik, bár most éjjel 4 volt.

Orsi! Vigyázni a napocskával! Mi 11-kor már lakásban voltunk, de 9-10-ig ültem a játszón és égetett a nap már akkor is. Annyira élvezem, hogy ilyen sokat lehetünk a levegőn! :D
Meddig böjtizel még? Lassan vissza kéne térni fokozatosan. Nem? Na jó, nem papolok. :)
Most épp Updates muffint majszoltam! Egészen fincsi! :) Nekem nagyon bejöttek ezek a zabkorpás sütik! :)

Szilvi! Párod mit csinál, hogy ennyit beszél? Lehet, hogy már volt róla szó, de az agyam szita... :(

Mia! Nagyon jóképű Patrik! :) És szép név, nálam egy időben favorit volt. :)
2010. 10. 10. a 10 éves jubileum alkalmából? :)

Berni! Esküvő, De szuper! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Noemi:
Mintha a mi kutyankat jellemezted volna. Az mar 2 nappal a fudetes utan olyan mint egy koszos csoves! Nem tudom hogy csinalja. Most meg ugy elrontottak hogy alig maradt rajta szor, az is csomokban... Csori! De a Berlingtonos sztajl nagyon tetszik, szerintem 2 honap utan meg lehet majd nyirni olyanra:) Mi egyebkent sem szeretjuk az uszkar fazont, foxi-sra szoktuk kerni, akkor jol ki lehet rohogni:):):) (Bar anyu nem szereti ha kirohogom a kutyat.) :D

Orsi:
Milyen gyarkran kell ezt a 35 ezres kis szipokat eljatszanotok? (ez a haz amiben lakunk masfel eves es nem volt meg szippantva.... megorulok ha most azt is kell!!!) :(

Pont en is azon filoztam hogy mintha tegnap lett volna hogy pozitivat teszteltem. Meg igy kalodaban is de gyorsan eltelt ez a 4 es fel honap:):):) Fele lement:) De naprol napra jobban erzem magam! Ma meg a Tescoba is bekonyorogtem magam pisiles urugyen, apa megengedte hogy elslattyogjak odaig, utana meg egy fagyit is kikuncsorogtam. :D
(annyira izomlazam van most es ugy erzem mintha parszor keresztcsonton rugdostak volna, csak nem tudom mitol van ilyen izomlazam, hehehe.) Mint egy 90 eves, komolyan!!!

JAAAAAAJ! Ma parom kezdte el a musort hogy o nem furdik Velencen mert nem vetkozik le, szegyenli a bojler testet. Mondtam neki hogy ne legyen mar ilyen kiralykisasszony, leszunk ott meg paran bojlerek:D:D:D:D Es hogy a gyerekeknek tokeletesen meg fog felelni, biztosan lerohanjak majd.:) Erre csak vigyorgott es megkereste a strandos short-jat:D
Edi nem? Oktoberben mar ket gyerekem lesz. Patrik meg az apja:)

Dolli:
Remelem Patrik megtartja a jokepu megnevezest amikor majd kinn lesz. Az egesz csalad azon remeg hogy kulsore ne az apjara hasonlitson, bar hogy fiu talan van remeny:) Az agya meg semmikeppen ne az enyem legyen:D:D:D:D No azt nem tudhatjuk elore. Jelenleg a fejeben ott lotyog a picike kis agya, de hat ugye remelhetoleg csak kino neki az is. A kukacka persze mar megvan tokeletesen, hehehee. Ferfiak! :D

Kisse betegre zabaltam magam: eper delutan, este fagyi. Ezek ketten nem turtek sosem egymast igazan jol eletem soran....... most kuzdenek a bennmaradasert:)
de ugy nez ki nem patkolok el es ez a fo:):):)

joejt!

mia

sünciboglya

Ne aggódjatok én is para vagyok, hogy le kell vetkőznöm előttetek! :oops:

De azért nagyon várom a vasárnapot!!!!! :D

Megsütöttem a meggyes piskótát, fincsi lett! Edzettem is, viszon most hulla vagyok, holnap írok!

Mi lehet Dorinával???? :shock: Bent kell aludniuk egy napot???? Ha nem ír Zsand, holnap küldök neki sms-t!!!!

Liniék mikor jönnek haza?

Nekünk is lesz 10 éves megerősítő házasságunk 3 év múlva! A lányaim lesznek a koszorúslányaim! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Tekiroll!Jaja:)Szépen beleragadt a nyálas golyó a hajába. :? Ezt csinálja.Meg elkezdett köpködni.Evéskor,iváskor.De honnan veszi ezeket a hülyeségeket,mi ilyet nem szoktunk csinálni. :oops: Mi az a pohárrajzolás?Te a Tulipánba jársz?

Cunami!ne is mondd!nagyon sokszor csúfoltak már! :cry: Régebben sírtam is,ahol rámjött..És olyan gátlásos lettem!Párom sokat segített,hogy túltegyem magam rajta.Olyan jól tud vígasztalni.Mondtam is neki,hogy ő az én gyógyszerem. :)
Most csak annyit csináltam,hogy mentem előre nézve és mondtam,hogy ez is milyen bunkó.Párom meg mondta,hogy ezt lehet,hogy meghallották.Mondom,ki a sz@rt érdekel.Igen,leszek bombázó!nehézbombázó! :) ÁÁ,itt mindenki fogyózik,én se akarok kimaradni.Erőt veszek magamon,és elkezdem.Az öreglánynak meg marad az Ó lába.Hihi. :)
Egyébként ma barátnőm megjegyezte,hogy jól nézek ki,jó,hogy van derekam.Persze,hogy van,mert a seggem meg kidudorodik.Na,de mindegy.Egyébként ma megjött...de azért szeretnék menni vasárnap,mert itthon becsavarodnék.
Az nem etetőszék,hanem hinta.De tény,hogy jól néz ki.És tudjátok mennyit fizettünk érte?5 ezer ft-ot.Amúgy 36 ezer. :?
De édesek a te gyerkőceid is.Az a kép nagyon tetszik,amin egymásra néznek.Tegnap derült ki,hogy aznap van előadás? :shock:
Honnan tudod,hogy a meggyes piskóta finom lett? :shock:

Mimi12!Jaj,ti szegények!Épp írni akartam,hogy félidősen még vízet terelsz,mikor látom,hogy már 28.hét.Nektek is gyorsan telik?

Sünciboglya!
Cinci? :shock: :)
De édes Patrik(nekem is tetszik ez a név)Milyen aprócska még,de milyen szépen látszik mindene.Ez az első kép Dorináról.Hogy én milyen boldogan hordozgattam magammal,mutogattam mindenkinek. Kép
ezt még olvasni is rossz,hogy mi történt veled.
Nem tudom mit csináltak a gyerekkel,én úgy tudom,hogy egy 2-3 éves 13 kg.Dorina 9 kg,vannak sonkái,de szerintem tökéletes súlyban van.Azt is hallgatom,milyen dagi,szeret enni?Háát,nem egy zabagép...

Nekem terhesség alatt egy hajszálam sem hullott,Most megint hullik.szerintem attól is lehet,hogy nem eszek normálisan,akkor pedig sok gyümölcsöt pusztítottam.jaa,tényleg vashiányom is volt/van.azt hiszem szednem kéne.

Rohanok aludni.jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!
Csajok,ne szórakozzatok már!!Lassan ha így haladok elérem a 90 kilót :oops:
Szörnyű,és gusztustalan a mérleg.Bár egy ami vigasztal.Megint jó 1hónapja nem híztam,és ennek azért örülök.
Szóval nem tudom ki mit gondol magáról??De ha én el merek menni fürdőruciban egy strandra a méreteimmel,akkor ti ne ríjatokmán :lol:

Brigi!Az ilyen megjegyzéseket meg sem szabad hallani.A vidéki rokonok ilyenek maradnak már.Emlékszem nálunk is volt hasonló mikor kisebbek voltunk.A vidéki rokon minket lehordott és az uncsitesóim voltak az etalonok.Pedig vidéki lévén,szerintem fele annyit voltak a kertben ésmindig betegek voltak és göthösek.De ők voltak a tökéletesek az ottani rokonoknak.De szerintem ez így van mindenütt...No meg azért a falusi ember teljesen másképp vélekedik dolgokról,őkmég kicsit leragadtak a korral :wink:

mimi12

Joreggelt:) Megint kuvikot ettem, par ora alvas utan itt vagyok:)

Szoval a vetkozes ne okozzon gondot senkinek! Mi nem akarunk tetszeni senkinek, de a gyerekeinknek es a parunknak tuti tetszunk! Bojler vagy ETA porszivo, mindegy! Tehat mindenki hozza a legkisebb rongyat a strandra oszt' majd jot mulatunk:D:D:D:D:D

Tegnap voltunk a Tescoban, kikolyorogtem pisiles gyanant hogy bemehessek, lattam a furdorucikat! Huuuuuu, de szepek vannak!!!!!! Gyonyoru oarany-fekete osszeallitasok. Juj de tetszettek!!!! Es tenyleg, also felso kulon, ami a legjobb az egeszben:):):)
Nekem egy kalap kene, de olyan hulyen neztem ki mindegyikben hogy letettem rola hogy kalapom legyen....

tierno:
Maximalisan igazad van!!!! A rosszindulatu beszolos oregasszonyok (karika labukkal!) nem szamitanak:):):) Mi tudunk sovanyabbak lenni de nekik marad az olab :D

Vas: nekem allando verszegenysegem van (a betegsegem ota "kisse" tonkrement a verkepzesem) engem is nyomnak vassal, bar nemtom miert mert a vas szerumszintem a maximumon van.... Szerintem K vitamin kene. No mindegy, en is szedegetem a vasat becsuletesen. Nogyogyaszom irt Neo-Ferro Folgamma nevezetut, az a cucc azert jo mert csak a vekonybelben oldodik es igy a legoptimalisabb a felszivodasa, raadasul folsavat is tartalmaz. Jo kis cucc:D

Ezen kivul (ami tutira bevalt nekem) Naponta fogyasztok sotet gyumolcsleveket (bio boltban lehet beszerezni) Marha draga, de a trombocitaszamomat 3 het alatt rendbehozza mindig. (Csak kar hogy 3 honap utan visszaromlik megint a beka segge ala....) De igy legalabb lehet "csalni". Ha mutetre megy az ember, vagy telen beteg, akkor gyors segitseg a sotet gyumolcsbol keszult le.:)

Noemi:
a 90 kg nem rossz! Az a fo hogy nem hiztal.:) Meg hat ugye a terhesseg vegefele mar hetente jon fol 10 dkg.... le fogod dobalni ugyesen a szules utan!!! Es hogy most ilyen jol tudsz vigyazni annak meg is lesz az eredmenye mert ha marad is rajtad felesleg a szules utan, szepen le fogod adni!
Csatlakozom a hosiessegedhez es nagyon helyes!!!! Mindenki sz@rjon sünt akinek nem tetszenek a mereteink. Akkor is jol fogjuk erezni magunkat a strandon!!!!!! :D

Remelem nem fogunk fraszt kapni a nagy melegben vasarnap:D:D:D Sult bojlerek leszunk meg aszalt szilvak a napon.... hehehehehe:D:D:D:D:D

sünciboglya

Sziasztok Lányok!

Brigi! Nekem is megakadt a szemem a hintátokon! Azt hittem én is, hogy etetőszék:-) Akartam is kérdezni, hogy hol vettétek!
Amúgy milyen etetőszéketek van? Néhány hónapon belül nekünk is kell majd... Tapasztalatok??? Milyet vegyünk?

Berni! De jó!!! Esküvő!!!! :D
Úgy járok edzeni, hogy addig apa-baba buli van:-)
Azt tudni kell, hogy párom nem pelenkázta még kakikor Petrát... na most már ezen is túl vagyunk, mert a szerdai edzés közben nagydolgozott a kisasszony:-)
És ez az edzés dolog még erre is jó, hogy kicsit több időt töltenek így együtt ők is! :D

Mia! Nagyon szép babátok van! :D

Egy gyors kérdés!
Nem tudtok véletlenül gépkölcsönzőt Érden? Szőnyegtisztító gépet szeretnék kikölcsönözni!

Mennem kell...

Edina
Kép
Kép
csszedina

Jaj de lemaradtam, már megint: :oops:

Nagyon nagy gratula Lili babához! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!

Köszi Milán nevében a névnapi köszöntéseket. Most tartjuk, vagyis ez volt az első. :lol: Hétvégén otthon a keresztelővel együtt megünnepeltük. Tegnap meg a páromnak volt a szülinapja, tele vagyunk ünnepekkel. Csináltam fini epres túrótortát, csak sajna nem szilárdult meg eléggé :roll: , de azért neki ízlett. :lol:

Mia
De jó, hogy minden rendben van és egy kisfiú növöget a pocakodban! A Patrik név nálunk is az 5 között volt. A dvd-t mi is többször megnéztük még a nagyszülőknek is le kellett másolni. :D
Nálunk sincs nagyon becenév, néha én Miluzom. Nagyim (most már dédi) állandóan kérdezgette, hogyan szólítsa, de már megszokta, hogy nincs becenév. Ő csak Milán. :lol:

Orsi
Mi is voltunk már Kehidán, még Milu nélkül és nagyon tetszett. A szauna része szuper!
Írtad Fruzsiról, hogy szinte semmit nem eszik meg, Én is dettó ilyen voltam, a zöldségre rá sem bírtam nézni, most meg imádom. Úgy 14 éves korom körül tört meg a jég. Tudom addig még van egy kis idő, de van remény. :lol:
Keresztelő hétvégén volt. Majd hozok képet.
Kőműves téma: Nem generálba csináltattuk, hanem azok a vállalkozók jöttek, akikkel a férjem együtt dolgozik az irodaházakon. Sajna ők nem vállalnak ilyen kis melókat, kivételek voltunk. Mondjuk most jut eszembe, hogy a kerítést utólag csináltattuk és azt egy törökbálinti kőműves csapat csinálta és szép lett. Na majd haza jön a párom, megkérdezem.
Szöszke lányok egyforma pinkben! Annyira édesek!

Dolli
Egy kicsit késve, de Boldog Felícia napot Neked!
Gratula Gézunak a motorozáshoz! Már Milán is kapott egyet ajándékba :shock: , kíváncsi leszek mikor pattan rá. A szomszéd lányok mennyi idősek?

Sylph
Boldog házassági évfordulót! Nagyon szép a mennyasszonyi ruha. Pont az ilyen sima, egyszerű fazonú ruhákat szeretem. Én is jelentkezek majd ha lesz még egy esküvőm. :lol:
Yoda édes!

Berni
Gratula a fogacskához! Hogy bírja Zsófi az utazást? Jó utat nektek Győrbe.
Hajhullás nekem már elmúlt, de nagyon hullott. Utáltam hajat mosni, mert minden tiszta haj volt utána. Szóval még max. 2 hónap és biztos nálad is visszaáll minden a régibe.

Edina
Nálunk a felső fogak gyorsan kijöttek. Szerintem az alsók jobban fájtak.

Brigi
De nagy b….kó volt az a nő! Nem is értem, hogy mi a jó abban ha sérteget másokat. Gondolom ő sem tökéletes. Dorina édes!

Mimi
Sajnálom az elázást! Annyira bosszantó ha ilyen történik.

Gabi

Kép
gabusz

Szasztok!

Lányok, ne foglalkozzatok a súlyotokkal!!!!! Szeressétek azt ami szép rajtatok! :lol: Nem szoktátok nézni (már lehet nincs is, na mindegy...) a hogyan nézzünk ki jól mesztelenül-t, nekem nagyon tetszett az a műsor... Na mindegy, én tudjátok mit szeretek magamon?! A szeplős térdemet és az orromat! :lol: :lol: :lol: És Ti? :lol:

Mia, és láttad azt a lapátfülü schnauzert a honlapon???? Én behaltam rajta! Szegénykém nagyon csúnya, szerintem nem is igazi snaci... Szegény kutyulid :cry: és a pénzt elkérte a nő, aki nyírta? Ő nem látta, hogy csálé lett? :(

Mimi, lehet van valami a levegöben, vagy ez a jóidő, de én is aludtam a héten minden nap, és a gyerekek is többet alszanak....
Mocskos felmosórongy.... :lol: :lol: :lol: szegény kutya ha értené mit mondassz rá :lol:

Orsi, megint nagyon szuper volt Nálatok! Hazaértünk Yoda egyből a radiátor alá és szunya, még mindig ott van! Skacok kb másfél órát aludtak, most itt kukorékolnak....

Dolli, Ti aludtatok egy jót? Zabkorpa az fini! Én kefirrel szeretem!
A párom hivatalos nevén nevezve értékesítési mérnök, de épp tegnap az egyki kollegája huzta át ezt a titulust a névjegykártyáján és írta alá, hogy kupec.... szóval bazi nagy szerszámgépeket, esztergákat, megmunkálóközpontokat ad el. De tényleg nagyon jól nyomja,még a hóembert is megdumálja, hogy jó neki a meleg! :wink: :lol:

Gabi, köszi!

Brigi, ne is törődj az ilyen emberekkel! Egyik füleden be, a másikon ki!!! Ők sem tökéletesek, senki sem az! Lehet, hogy irigy.... :wink:

Na, megyek kéne valami kaját varázsolni a gyerekeknek az asztalra..... pusszantás!
sylph

Szisz!
Szóval az urad kupeckodik.
Azért aki nem tudná,a kupec a lókupec :lol: Vagyis aki piacra viszi a göthös kehes,haldokló vén gebéjét,és rádumál hogy az egy fiatal energikus paripa :lol: :lol:
De ez nagyon tettszik.Még a hóembernek is megmagyarázza,hogy jó neki a meleg :lol:

Van nekem a Detti barátnőm Kaposváron.
Hozzájuk ment pár hete valami matrac ügynök.Minek a vége az lett,hogy az ügynök a Detti kezébe nyomott egy névjegykártyát,hogy hívja fel a főnökét,mert ilyen emberekre van szükségük.Lazán meggyőzte az ügynököt,hogy az a matrac egy nagy car és nem éri meg az árát :lol: A végén feladta az ügynök.. :lol:

mimi12

Ja és hogy én mit szeretek magamon??No ez egy elgondolkodtató kérdés.
Hát pl a bálna testem mellett a derekamat,ami most is sejlik,hogy van,vagyis volt :lol:
Ja és a köldökömet.Abba most is tehetnék piersinget,mert nem dudorodik ki,és nem is fog most már.No meg a hajamat :lol: :lol:

mimi12

Csak egy gyorsra jöttem....

MIA!!!!!!

http://www.rossiruhakolcsonzo.hu/
Ezt nézze meg a barátnőd! Az egyik ismerősön honlapja, esküvői ruhákkal foglalkozik, és költözés miatt kiárusítás volt. Megkérdeztem, még akad menyasszonyi ruha 20ezertől és van nagyobb méretben. Próbálja meg, hátha!!!!!!!
sylph

Mimi ez tök jóóóó! Ez egy terápia, hogy mindenki meglássa magában a szépet! :D
Ugye szóltál a többieknek, hogy nudi strandra megyünk! Úúúúh vagy ezt nem kellett volna elmondanom???? :oops:

Én az izmos lábamat szeretem magamon! :oops:

Szilvi, Dolli! Én is nagyon jól éreztem magam Veletek!
Mi is kipurcantunk, most keltek gyerekek, pedig ahogy hazaértünk rögtön mentünk alukálni!
Olyan jó volt látni Gézut ahogy kibontakozik!
Yoda és Marci megint hozták a formájukat! :wink: Marcipán azóta alszik! :shock:

Ezeket a talikat rendszeresíteni kell! :wink:

Majd letöltöm a képeket, de most nem csináltam sokat!
Ma este dolgozom még, megyek kicsit összekapom a lakást meg magamat!
Vendég

Orsi!
Szilvi írta a műsort,én meg válaszoltam rá :lol:
Amúgy nudira én simán elmegyek még ma is :lol:
És ott tényleg az a jó,hogy nem az ember testét nézik.Érdekes dolog,de tényleg nem azt nézik....

Annyira irigyellek titeket a talik miatt.Bakker!!Úgy mennék én is,de nincs autóm :cry:
No sebaj!!Pár hét múlva(mondjuk 10-12)úgyis itt fogtok tolongani babalátogatóban.Annyit meg csak kibírok.Mi az a kb 2hónap az eltelt majdnem 7hez :lol:

mimi12

Sajnálom hogy mi sem tudtunk menni de jobban is tettem mert Zsombor tegnap belázasodott, ma is lázas volt délután, így levittem a doktornénihez és be van gyulladva a füle és piros a torka. Szegényke alig aludt éjjel de most már tudom legalább h miért.

Pozitiv terápia :D Én a szememet szeretem legjobban.

Vettem bikinit, hát a hasam nem lett tőle kisebb :( :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jobbulást Zsombinak!Szegény :cry:
Én meg még mindig taknyos vagyok.No sebaj,vasárnapra jobb lesz,és a Velencei tó partján majd meggyógyulok :lol:
Csajok,én még mindig nem töltöttem fel a gépre az officet,így nem tudom megnyitni a doksit a telószámokkal :oops:
Úgyhogy én a vasárnap reggel 9h-nál tartok,hogy ekkor talizunk a meckinél.

mimi12

sziasztok:)

Most jatom eppen az esotancot, hatha sikeresen.... mar villamlik:)

Szilvi:
Jah, en is lattam a lapatfulu kutyeszt, kapott is egy jokedelyu rohogest azonnal. A kutyankat amikor nyirta a no, anyu tobbszor is mondta hogy ez igy gaz, hosszabb itt, feloldalas ott, de csak nem sikerult neki megoldani jobban. Ma eszrevettem hogy az oldalan van egy jo csomo szor, ahol az 1 cm helyett 5 centis.... szoval asszem het elejen neki esek. (Regen en nyirtam csak sokaig tart.Most majd kiigazitom ez igy nem maradhat.)
Juj tenyleg, Yodaert mennyit taksalt a fodrasz? (mi a mostani szuper nyirasert 4000 ft-ot fizettunk)

KOSZI A LINKET A RUHAHOZ!!!! EZER HALA!!!!!

Hogy en mit szeretek magamon? :D:D:D:D
A hajamat, de csakis ha frissen van mosva. A tobbi eleg tre:D De az sem kulonosen zavar, csak kerulom a tukroket :D:D:D:D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?