Sziasztok!
Zsombinak utólagosan boldog szülinapot kívánok!(Nálunk is a marcipán nagyobb sikert aratott)
Lininek gratulálok!!Jó egészséget kívánok és sok tejcit!
lbernuska!Gratula az első fogacskához!
Milánnak boldog névnapot!
Szombaton voltunk anyósnál.Ennyi hülyét egy rakáson!
Átmentünk az egyik szomszédhoz,ahol ott volt a dédunoka,aki 3 nappal idősebb Dorinánál.Jó nagy gyerek!Több,mint 4 kg-val született+60 cm körül.Most 13kg.Amikor mentünk ki a kapun,az öreglány hangosan mondta az unokájának,hogy ennek is milyen nagy segge van!(mármint nekem)Tény,hogy az,de minek kiabálja ki?!Annak meg Ó lába van,na!
Később átnéztünk a másik szomszédhoz,bocit+birkát nézni.Fordulok ballra,a hapsi veri a kutyát teljes erővel,valami műanyag locsoló csővel
,mert megfojtott egy birkát.Majdnem elsírtam magam,a gombóc már ott volt a torkomban.Mentem is gyorsan onnan.
Anyós megint nevetve mesélte,most a páromnak,hogy mennyire össze szokta csókolni Karinát,sógornőm meg is jegyezte,hogy akkora puszit ad neki,hogy szegény gyereknek majdnem leesik a feje.
Dorina jól bírta,annyira már nem volt náthás,azért vittem az orrszívót,2x le is szívtam.(vagyis a nagylányom).
Párom szabadidejét Diósdon tölti,de egyik nap azt mondta,ő nem hosszú távban gondolkodik,csak kipróbálásképp.De mit akar kipróbálni?Már pár éve együtt élünk,azzal nincs gond.A ház pedig hírdetve van.Mi van,ha kész lesz,ott lakunk 1 hete és eladják?!Nekem ez az 1 dolog nem tetszik.De ez még változhat.
Zsand!Jaaj,holnap csütörtök!Megy a drukk!!!
De szép lehetett az előadás!a 2 órát bírták a gyerekek?Ez olyan meglepő számomra.
Sünciboglya!De jó,hogy minden ok!Mi is a dvd-t néztük egész nap,vagy 2-3 napig.
Cunami! De ügyi Bogi!!Azóta is belekakil?Dorina még mindig a szőnyegre csorgat.Én se erőltetem,csak ráültetem a bilire,de leszáll.Mit értesz konkrétan babázás alatt?Csak tudjam,hogy én még azt csinálom-e,mert nekem Dorci is olyan nagy lánynak tűnik már.
Edinával üzleti ügyünk volt.
Köszi,de az a kép 3 évvel ezelőtti.Most 10 kgval több vagyok és mivel alacsony vagyok,nagyon meglátszik.
Én is mennék Velencére,de én le nem vetkőzök,(szerintem a fürdőruha sem jó rám)az meg hogy néz ki,hogy farmerban+poloban vagyok?Akkor inkább nem is megyek.
1 évvel vagyok fiatalabb nálad,Dorina pedig 3150g,55cm-vel született.Ő meg csúcsfejü volt,a vákum miatt.
Ma kiraktam egy lavór vizet,próbaképp.Volt pancsi!Levette a szandált is,hogy ő mezítláb akar lenni.a vízes kövön meg csúszott a lába .Jaj,mondom ,nehogy eltaknyoljon.Mert tegnap megint úgy beverte a fejét,mint múltkor,most a másik oldalon.Hétvégén meg a kis medencét veszem elő.
Még a Velencén gondolkodom.
Most zárom soraimat,de nem egy rozsdás kulcssal...
Jó éjt!
kölesgolyót evett:)