Hahó Kismamik és Anyukák!
Mint mindig, most is beletelt kb. 1 órámba, amíg visszaolvastam, minden tekintetben nagyon aktívak vagytok! Előre is elnézést, ha pár napos témákra reagálok!
Nagy gratula
Banyoszkáéknak és sok-sok tejcit és boldogságot!
Csillag: Köszönjük a történetet, nagyon édesek vagytok a képen és valóban nagyon szép a "frissen szült Kismama"
Reni mama: Üdv a csapatban!
Torokka: Nagyon jó hallani Felőled, sokszor eszembe jutottál. Örülök, hogy ennyi pozitív dolog történt Veled az elmúlt hetekben. Ahogy a lányok is többen, beleborzongtam én is a soraidba- véletlenek márpedig nincsenek! Bízom benne, hogy a munkád miatt nem kell majd aggódnod, pontosabban a hír fogadtatása miatt.
Noémi: Időnként én is úgy érzem, főleg a gravitáció erejénél fogva, hogy egészen lent érzem a babát, a gátamon pihenni, pedig elvileg nekünk még van időnk. Elhiszem, hogy jobban "örülnél" a spontán indulásnak, de mint Te is tudod, ennek is vannak előnyei és Téged pont olyan Lánynak ismertünk meg, akinek abszolút pozitív a felfogása és kisugárzása is, tehát így tovább!
Én 29-én pont az utolsó lebonyolítandó esküvőm elő-partiján fogok dolgozni, majd szombaton az esküvőn- hihetetlen, hogy Te pedig életet adsz közben a kisfiatoknak. Gondolok majd Rátok én is!
Amadea: Sajnos erről a titokzatos csíkról még én sem hallottam....
Tabati: Biztpsan azóta megválaszolták már, de igen, a toxemia jelei a következők együttesen: vízesedés, magas vérnyomás (90 feletti per érték) és fehérje a vizeletben- tudomásom szerint.
Anuk: Lehet, hogy kicsit elkéstem, de a másnapos rétes is jöhet...
Süni: Engem elkerült az igazi kívánósság eddig, de az első perctől esténként szigorúan egy nagy pohár hideg limonádé... mindig is szerettem, na de nem ennyire, most pedig nagyon jól hűsít. Azt hiszem marad is a kedvencek listáján.
Puszedli: Én sajnos nem tudom... milyen az a tejleves?
Mimmi: Gratula Biusnak a magyar eredményhez, büszke lehetsz a "nagy"lányodra! Szerintem igen, nagy a pocakod, na de milyen legyen ilyenkor???
Azt hiszem, pont tökéletesen illik Hozzád, nagyon szépek vagytok!
Nagy-nagy gratula
Lyséknek is, nem semmi a "picúr" mérete, minden elismerésem!
Zsu: Vicces, de mintha a saját soraimat olvastam volna. Apa engem is mindig rendre utasít, ha úgy nyúlok a pocakomhoz, ahogyan Neki nem tetszik, pl "bekopogok"
Már most nagy a szerelem!
Nellike napok óta rengeteget mocorog, remélem, hogy minden rendben van és nem fordult meg itt a nagy melegben. A bordáim alatti területet még mindig annyira nyomja, hogy a fájdalom mellett, szinte teljesen érzéketlen, zsibbadt (tudom, ellentmondásos) azon a területen a pocakom. Komolyan mondom, már megkönnyebbülés, amikor oda bök és szúr is egy kicsit ott.
Mi kedden megyünk az első CTG-re, és utána randi a dokival. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik az eredmények!
Puszi Nektek, kitartás!