Sziasztok!
Én is felébredtem, és az első utam ide vezetett!
nitácska: Most hogy írtad a ventilátort, eszembe jutott, hogy nekünk is van. De mondjuk nekem egy idő után megfájdul tőle a fejem.
melisch: Látom nem jó a hangulatod. Most te hanyadik napon vagy? Nézem a vonalzódat és jól látom hogy a 30. napon? Az angol tudásom nem valami magas szintű.
boganna: gratulálok a kiscsajszihoz! Elhiszem hoogy nagy az öröm,
hogy Levi mellé lesz egy kislányotok is.
mucus: ez tényleg szörnyű. Más meg itt küszködik, mindent megtesz, hogy végre babája legyen, időnként fájdalmas orvosi vizsgálatokat is bevállal, és ilyen barmok meg eldobják a gyereküket. Szegény kisbaba. Hogy van szíve egyáltalán ilyenre?
Az ilyennek a legrosszabbakat kívánom. Szégyelheti magát. Hú de mérges lettem én is. És ezzel a másik gyerekkel, aki oda jár a csoportodba, avval foglalkozik egyáltalán rendesen? Mert az ilyenből ezek után kinézem hogy nem.
Angi: Nagyon aranyos Bence! Milyen büszkén ül.
Jaj nem is tudom mit csináljak. főzni is kel, mosni is, a boltba is el kéne menni veni valamit. De mmég arról sincs fogalmam, hogy mit főzzek.
betty: Köszönöm a hiányolást!
Mi újság veletek, hogy áll a babaprojekt?
Na megyek felébresztem apust, mert már a hasára süt a nap. Kéne mennünk a boltba. Ha van valakinek valami jó kaja ötlete nem lenne rossz! De olyan ami hamar kész van. Nincs kedvem egész nap a konyhában rostokolni.