Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Tacska, üdvözöllek a klubban! :wink: 8)
Gyere, és mesélj magadról, kíváncsiak vagyunk mindenre!! :lol:

Nagyon szép napot mindenkinek továbbra is!
Kép

Ezt kedvderítésnek! :wink: (meg hátha laptetőm lesz :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.05.20 09:26-kor.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hát ez bejött! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

laptetőőőőőő!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindenkinek szep napot :)

Betty, nagyon edes ez a kep!!! es lapteto.....hm, mi lesz itt? :lol: :wink:

Sajnos olvasni tudok neha, de sok a munka igy az irasra nem maradt ido :( Jelentem, kezdek javulni, ugy tunik a gyogyszer hat. Jovo penteken kell menni egy UH ellenorzesre, hogy megnezzek mi ujsag odabent... :D

Kicsi, nagyon orultem, hogy nalad is minden ok volt!! En majdnem elpityeredtem mikor meglattam a szivhangot... :wink:

Hetvege hiszti volt: kover vagyok es hogy nezek ki musorozas...pedig meg csak 7 het telt el...mi lesz meg itt... :oops: szerencsere ember igen turelmes alkat :lol:

Menjetek napra, szabadba ha tehetitek!!! Lattam 30 fok koruli az ido otthon....itt 12 fok van....es esiiiiiik allandoan. Hetvegen meg a telikabim volt rajtam, majus kozepen :roll:

Hetfon megszuletett a bnom kisfia! 3.8 kilos a "kissrac"... :lol:
Vendég

Sziasztok
Hű itt aztán zajlik az élet...

Én egri vagyok, férjemmel van egy közös vállalkozásunk, weblapokat, kiadványokat tervezünk, készítünk stb. Tavaly augusztusban volt az esküvőnk. Eléggé zajlik az élet körülöttünk, de már érlelődik a gondolat, hogy legyen egy kis lurkónk is, akit szerethetünk. :wink:
Szóval most még tájékozódok, hogy mi a helyzet. Sajnos nem tudok sokat a kisbabákról, mert az ismerősi körömben nem nagyon van. Úgyhogy majd ők fognak tőlem tanulni, ha eljön az idő :lol:
Szeretnénk elköltözni az egyszobás lakásunkból, de még most akarjuk eladni a lakást, amit egy rokonunk ajánlott fel nekünk és sajnos elég rossz környéken van. Bár mindenki azt mondja, hogy "jó az a kis lakás még neketek" Persze, ők tudják mi a jó nekünk...
Röviden ennyit magunkról :roll:
tacska
Eger

sziasztok!!!!!
francesca ne foglalkozz most a kilókkal!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Ma is hajtás volt, szerencsére. Du elmentem a könyvtárba a barátnőmmel, visszavittük a könyvet utána pedig beültünk a cukrászdába fagyikelyhet enni :lol:
Pénteken megyünk az ovival kirándulni. Igaz csak ide a szomszéd faluba, de reméljük jó lesz. Bográcsolni is fogunk :lol:
Dius igen, Kétbodony is itt van nem messze :lol: képben vagyok :wink: De igazán eljöhetnétek már hozzánk is, hamár úgyis egyre közelebb jöttök 8)
Többieknek pussz!
Melisch te merre tekeregsz? :lol: :wink:

királylány

jó éjt!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tacska, akkor itt majd megtanulsz minden fortélyt, amit kell a babával kapcsolatban. Vagyis a gyártásával kapcs. :lol: :lol: :lol:

Francesca, most elsősorban örülj, és zabálj!! :lol: :lol: :lol: No para! A kilókat majd ráérsz leadni, és ezzel foglalkozni miután megszültél. :wink:

Babicsek, mi van veled?

Melisch...? Lassan ciklus vége van nálad nem?

Dia, én is elmegyek veletek bográcsolni... :lol:

Többieknek pussz! Szép napot!

betty615

Na jöttem jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap dolgom volt és 3 óra után hazamentem az apukámhoz kicsit, majd behoztam a városba és átadtam az öcsémnek. Tegnap este ugyanis valami kupa meccs volt és ők azt akarták nézni. Az enyém utálja a meccset így apa lelépett tőlünk. Persze a tesóm is nagyon szereti ha legalább 1 estét náluk is alusznak a szüleim, mert jobban eltraccsolnak. Ma reggel aztán buszra tette, máig volt elengedve :lol: :lol: a főnökasszonytól. Anya nagyon keménykezű, náluk ő a főnök :lol: :lol: Mi aztán este moziba voltunk, megint Tom Hanks-es film "Angyalok és démonok" címmel, nagyon klassz volt. Este már nem jöttem, reggel meg otthon nem ment a nett :evil: :evil:

Betty igen még 4 nap van hátra, ki tudja mi lesz. Most kezd az egyik cicim duzzadni de még gyengén. Egyéb semmi. De ez menszi előtt mindig van nekem, így ez nem tünet.

Tacska hamar belejössz én sem tudtam semmit csak azt, hogyan kell összebújni apával de mikor azt nem :shock: :shock: soha nem érdekelt a téma. Na most már anyukám az aki csodálkozik miket is tudok :shock: :shock:

Franceska vannak/voltak és lesznek is ilyen kilóhisztis kismamik. Majd elmúlik és lemegy a kiló is. De most tudom hiába mondjuk te is tudod csak nem egyszerű szembenézni vele!!!!! Nagy ölelés párodnak meg sok türelem.

Királylány látom beindult a bazár már te sem vagy annyit :lol: :lol: nem is baj első a család utána a munka és utána tudom mi vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Többieknek puszi, most nem tudom kinek mit is írjak, majd ha eszembe jut még irok :wink:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!! :lol: :lol: :lol:
Mizújs?

betty615

semmi kül........lakásokat nézek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Költözködni szeretnétek?
Kismanó a pocakban jól van? Biztos sokat mocorog.. :)

betty615

párom akar mindenképpen elköltözni a köcsög anyja miat...elege van........
bencus 2 napja nagyon aktív de ma lustálkodik egyenlőre.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Bocsi, de nem voltam egy napja.
Tegnap volt a 16 hetes vérvételem. AFP-ez, meg vérkép, meg tudom is én, az a lényeg 4 kémcsőnyit vett le.
Mindig is utáltam, de most soknak tünt.
Mindegy, végzett a csaj, kimentem, szalad utánnam, hogy az AFP-ez hiányzik egy kérőlap, amit a védőnőnek kellett volna adni.
Olyan pipa lettem, mert a 12 hetesnél is elb.....ott papír dolgot és meg kellett ismételni.
Most is az lett volna, ha férjecském nem kéri el tőle, nem rohan , hogy behozza utánam a kórházba és ráadásul ő még munkaidőben volt, úgy lógott ki.
Minek vannak ilyen védőnők?
már lenyugodtam.

Tacska, üdvözöllek! Mielőbbi gyermekáldást!

Nita, nem jó, ha ilyen a hangulat, senkinek sem tesz jót. Sajnálom.
Jól emlékszem, együtt laktok anyósoddal és nagyon gonosz veled is? Bocs, ha nem, lehet keverlek vkivel!
Lenne lehetőségetek elköltözni?

Teljesen más!
Kérdés: vásárolt már valaki Vaterán vagy ilyesmi helyen?
Vagy csak én nem még? Kinéztem Bencének egy triciklit. Olyan édes. Én úgy látom elég korrekt hely. Még a regisztráció, hogy vásárolhass, az is macerás volt. Le is ellenőriztek.
Tapasztalat?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie28 csak gyorsan írok neked. Nem tudom milyen oldalon akartok vásárolni de az öcsém vett szinte ingyen egy licitálós oldalon egy vadi új fényképezőgépet már 1 éve és nagyon bevált neki. Mondjuk azóta nagyon felkapott az az oldal és többet nem sikerült vennie semmit, de nem is nagyon játszott. Nagyon félt, hogy átverik. De ilyenekre jó külön bánkártyát kérni amire csak annyi pénzt teszel fel amennyire szükséged van így utólag nem tudnak meglovasítani sem. Ő végül a banknál utalta át a pénzt és nem interneten keresztül. Kicsit ősszegről volt szó így megérte, hogy reszkírozzon. Aki nem mer az nem nyer!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Angie! Én egyszer vettem ott a lánykámnak gipsz képeket,én csak jót tudok mondani.. egyszerüen zajlott átutaltam neki a pénzt a számlámról(bankon keresztül) és már küldte is őket :)...
Akitöl megszeretnéd venni,arrol van vélemény írva meg tapasztalat,olvasd elöször el!!!

Rohanok lánykámért az oviba,futhatok utána,mert reggel az apja vitte oviba a montijával ami kisérőbotos még..nesze nekem :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Ja meg matricákat is vettem ott,az is simán ment...
Vendég

Sziasztok!
Angi!Én adok-veszek a vaterán,most adtam el a menyasszonyi ruhám,meg a menyecskét is,ja meg a bébiőrt.A gyereknek vettünk hintalovat,szóval jártasak vagyunk,nagyon jó,én szeretek itt nézelődni,vásárolni.
Tacska én meg mezőkövesdi vagyok... :lol: :lol:
Egerbe jártam suliba,a férjem meg Egerbe volt katona,de elcsábított ide a Mátrába...úgyhogy most itt lakunk Gyöngyös mellett...de azért hiányzik Eger,a Kazi meg a Malibu...a Kaziba jöttünk össze.... :lol: Na jó,megcsókoltam,mert menni nem bírt,olyan erotikusan ittas volt... :lol: De azóta a férjem,nem bántam meg... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Nem írok mindenkinek, de mindenkinek nagy ölelés.

Csak lejelentkezem, hogy minden ok! Ma voltam vérvételen, holnap eredmény. Megszántak, ezért tudták levenni, mert június 12-re lett volna időpont :shock: Anyu ma meglepett minket, kivasalt, főzött, virágot ültetett, takarított. Nagyon imádom!!!! 90 km-ről jött, hogy segítsen :P

Vaterán nem vagyok jártas.

Ma van a házassági évfordulónk!!!!! Este már nem jövök!

PUSZI!!!!

Kép
kicsi80

Egy nap megkérdi apját a fia: "Apu, részt vennél velem a maratonon?" Az
apa szívbeteg, de mégis igennel válaszol.... és így közösen elhatározták, hogy
beneveznek a maratonra...
Nem sokkal később kérdi a fia az apját: "Apu,mit gondolsz jelentkezhetünk az Ironman-ra?"
Az apa igennel felelt.."igen,......de ez a legnehezebb triatlon a világon, melyet évente
Hawaii-n rendeznek, ahol a versenyzőknek 3,86 km-t kell úszni, 180,2 km-t
kerékpározni, 43,19 km-t futni a szigeten keresztül.."
Apa és fia egy testté váltak, hogy részt vehessenek a versenyen most pedig nézd meg a filmet.......

Szeretet kitartás akarat!!!!!!!!!!!! Zsebkendők százai kellenek a film megnézéséhez!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Kép
kicsi80

Kicsi Boldog évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Kicsi boldog unneplest! :lol:

Angie: a vaterarol eleg jokat hallottam, ocsem is kereskedik ott, sot most majd szerintem a menya ruhamat is rasozom, hogy adja ott el...ha tudja. Mondjuk O eddig csak eladott, de a vevok is megbizhatoak voltak.
Melinda: mennyi ido alatt ment el a ruhad? proba lehetoseget biztositottal vagy ez nem volt szempont senkinek?

Mindenkinek szep napot !!! :lol:
Vendég

Francesca: nyugi ezek a hormonok, csajok látták, hogy elég vékony voltam, most ilyen kis pocfejem van...sebaj, majd leadom...:)

Kicsi: grat, legyen szép estétek! :wink: Nagyon tetszik a filmajálód, belenéztema youtubon, de én már azon is bőgtem...de biztos megnézem, mert nekem nagyon tetszik. Köszi!

Nita: jobb, is elmenni, az csak jó, ha a Párod is belátja. Azt nem értem néhány szülő hogy lehet annyira gonosz, a saját családjával... Hajrá, remélem szép lakást találsz!

Melisch: jaja, jó ez a vatera, én is néztem csaomó gyerekcuccot, de még nem mertem rendelni. Tényleg, ha vkinek van vmi eladó babacucca, szólhatna nekünk is...pl. bébiőr az jól hangzott Melinda:)

millió puszi Mindenkinek!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Nálunk úgy volt,hogy jött a nő a hugával,hogy neki lesz a ruha....igaz egy fejjel kisebb volt,mint én,meg 25 kg-mal soványabb,de mit érdekelt engem,csakhogy elvitték...és amikor elmentek mellettünk kocsival,akkor látta a férjem,hogy gondtalanesküvő.hu,szóval kereskedésbe vitték.... :roll: Úgy írtam,hogy személyes átvétel,vagy postai utánvét.én a méretet nem tudtam,leírtam,hogy ennyi centi,meg annyi kiló voltam mikor rajtam volt.Meg raktam fel 4 képet.
Úgyis kereskedő veszi meg,szerintem...
Nyuszi,szólok!!Volt egy bébiőröm... :lol: :lol:
Nekem meg légzésfigyelő kellene,de olyan,ami bébiőr is...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Köszi lányok az infókat, végül megvettük tegnap a triciklit.
Bencus hogy fog örülni neki! :lol:
A szomszéd gyereknek van olyan és mindig rá akar ülni. Remélem nem úgy járunk, mint a lábbal hajtható motorral, hogy csak 1 napig kellett, most meg alig ül rá.
remélem ma mehetünk érte.

Igen, Melinda, légzésfigyelő nekünk is jó lenne. Bencénél kölcsön kaptuk és nagyon szerettem. Hátha sikerül megint kölcsön. Vagy nézek a Vaterán! :lol:

Kicsi én még nem mertem megnézni, mert bőgős vagyok, aztán most menni kell el itthonról. :lol: Boldog ÉVfordulót!

Na, fel is kelt Beni.
Pá mindenkinek

Kép
KépKép

angie28

Angie, a vatera megbízható, éppen a leellenőrzés miatt.Egy csomó ismim vásárol, és ad el rajta.
Na de látom meg is vettétek...akkor ok. :lol:

Kicsi, utólag is nagyon boldog 4.-ik házassági évfordulót kívánok! :wink:

Nita, mi baj az anyóssal? Örülhetne, hogy jön az unokája, semmint titeket idegesítsen nem?! :shock:

Mindenkinek pussszantóóós!!!

betty615

angie jól emlékszel a gyökér anyósomról......most nézegetünk kis lakásokat!!!!!!!!
nyuszi én is remélem hogy találunk szépet!!!!4jó volna még bence születése előtt költözni!!!
betty leszarja az unokáját!!!!!!! :cry: de nem is érdekel.....semmi köze egyik gyerekhez se...ő csak egy idegen!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

melisch sajna ez van-.....ő nem ember de még anyának se tudnám mondani....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: akkor olyanok, mint nálunk Apósék....nem is ragozom...önző banda...fújjjj!
Az a lényeg, h a Párod melleted van, a többire meg magasról tenni kell...az ilyen ember valahol az élettől úgy is visszakapja...

Kép
nyuszifül16

hát remélem is hogy 1x az élettől megkapja a maga büntetését!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ez a beszéd!
Még jó, hogy nem ment a kapcsolatotok rovására!
Nem is értem, hogy lehet leszarni egy unokát?
Nálunk szinte széttépik Benit.
Nem tudja miből marad ki! Nem is érdemel több szót.

Ma már át is vettük a triciklit. :lol:
Szuper. Nem bántuk meg. Csak tegnap este mondtunk rá igent, délelőtt már meg is volt. Megyén belül volt.
Később csinálok képet, de csak gyerekkel együtt szép! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
A kedvem továbbra is nagyon OFF :( .Ismét történtek olyan dolgok amitől csak rosszabb.
Kiderült 2 anyukáról a Domi csopijában,hogy ismét kistesót várnak.(Tudom butaság ezen agyalni,de hát akkor is szar érzés. :oops: )
Aztán van a csopimba egy kisfiú akinek az anyukája terhes volt.Ma láttam,hogy már lapos a hasa...mondom jé anyuka megszült?fiú vagy lány?Ő unottan mondja,hogy fiú. :shock: Kérdezem a kisfiút,hogy hogy hívják a kistesót?azt mondja nem tudja. :roll: mondom,hogyhogy?hát hol van?kórházba... :roll: Kiderült,hogy a drága anyuka megszülte és otthagyta mert visszament hozzá az ovisom apukája és Neki nem kell más pasi gyereke. :shock: :shock: Ez a picsa meg a hapsit választotta nem a gyerekét. :evil: :evil: Mondanom se kell,hogy CCCCC a drága!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: hogy rohadna meg az ilyen !!!!

Bocsi lányok ez kijött. :oops:

KépKép
Kép
mucus75

Hát Mucus ez tényleg szörnyű :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mi meg mennyit kínlódunk babáért, akit a világ minden kincsénél jobban szeretnénk. Én is szomorú lettem ettől amit írtál :cry: Most kicsit kezdek érzékenyebb lenni az ilyesmire hiszen ott vagyok a nagy nap előtt és annyira félek, hogy megint piri lesz belőle.

Kép
Kép
melisch

Mucus, ez durva!
Én eddig is érzékeny voltam, de most a terhesség alatt még inkább, és ha ilyet hallok, úgy összeszorul a szívem. szegény baba. :cry:

Melisch szorítok nagyon!

Pár kép Bencus új verdájáról és mosolyáról!!!
Hátha felvidít benneteket!

Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

angi hát igen....a párom nagyobbik fiával állítólag mg tartja a kapcsolatot.sőt a ribanc anyjával is....ne tudom mi igaz..de nem is érdekel.nem hergelem magam...........
mucus az ilyet én se értem......én mérgembe lehet arcon vágtam volna........SOHA DE SOHA NEM DOBNÁM EL A GYEREKEIMET EGY ROHADT PASIÉRT SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na megvolt az UH, és a doki azt mondta hogy 90% hogy kislány. Annyira boldogok vagyunk, alig hiszem el hogy teljesült az álmom, hogy legyen egy kisfiam és egy kislányom. Még mindig nem tértem magamhoz, tudat alatt nagyon bíztam benne mivel annyira más volt már az első három hónap is mint Levinél. Szóval holnaptól rendezhettem be a kis szobácskáját is a mi kis hercegnőnknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasni nem volt időm, mert nemsokára költözünk.
Mindenkinek megy a drukk a babókákhoz. Kismamiknak meg pocaksimi!!

Kép
KépKép
boganna07

boganna gratula a kis puncishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt vagyok, de hulla fáradt. Nincs is most energiám visszaolvasni, de holnap megteszem.

Remélem mindenki jól van! Kismamák hogy bírjátok ezt a meleget?

Velem nincs semmi különös ma van a 22. napom. De van egy olyan érzésem, hogy megint nincs babó.

Puszi mindenkinek!egyébként szoktam gondolni rátok, de este már nincs időm, meg erőm a gép elé ülni. Fél 9 körül már alszok is. Kivéve, ha apus felébreszt később. :)

Szép álmokat mindenkinek, megyek aludni megint.

Kép
babicsek

szia babicsek!!!!!!
én nehezen viselem a meleget,egész nap megy a ventilátor,így tűrhető! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie28 nagyon klassz a tricikli és a fiad milyen büszkén feszít rajta!!!!!!! Gondolom volt öröm.

Boganna köszi, hogy megosztottad velünk is örömöd a baba nemével kapcsolatban és nagyon szép nevet választottatok. Jó költözködést nektek!!!!!!!!

Babicsek jó zsúfolt programod lehet ha nem érsz rá írni :cry: de lényeg, hogy jól vagytok. Én is tudom szörnyű ez a várakozás a ciklus második felében. Nekem is nagyon lassan telik minden nap és most még mellé 0,5 fokkal lement a hőm is, hétvége is van hát nem mondom, hogy jó kedvem volna. Semmihez nincs kedvem :oops:

gyertek ha van kedvetek írjatok én még kicsit maradok, hamar keltem mert nem volt kedvem még aludni sem.

Kellemes napot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Én is felébredtem, és az első utam ide vezetett! :)

nitácska: Most hogy írtad a ventilátort, eszembe jutott, hogy nekünk is van. De mondjuk nekem egy idő után megfájdul tőle a fejem.

melisch: Látom nem jó a hangulatod. Most te hanyadik napon vagy? Nézem a vonalzódat és jól látom hogy a 30. napon? Az angol tudásom nem valami magas szintű. :oops: :D

boganna: gratulálok a kiscsajszihoz! Elhiszem hoogy nagy az öröm,
hogy Levi mellé lesz egy kislányotok is.

mucus: ez tényleg szörnyű. Más meg itt küszködik, mindent megtesz, hogy végre babája legyen, időnként fájdalmas orvosi vizsgálatokat is bevállal, és ilyen barmok meg eldobják a gyereküket. Szegény kisbaba. Hogy van szíve egyáltalán ilyenre?
Az ilyennek a legrosszabbakat kívánom. Szégyelheti magát. Hú de mérges lettem én is. És ezzel a másik gyerekkel, aki oda jár a csoportodba, avval foglalkozik egyáltalán rendesen? Mert az ilyenből ezek után kinézem hogy nem.

Angi: Nagyon aranyos Bence! Milyen büszkén ül.
:)
Jaj nem is tudom mit csináljak. főzni is kel, mosni is, a boltba is el kéne menni veni valamit. De mmég arról sincs fogalmam, hogy mit főzzek.

betty: Köszönöm a hiányolást! :D Mi újság veletek, hogy áll a babaprojekt?

Na megyek felébresztem apust, mert már a hasára süt a nap. Kéne mennünk a boltba. Ha van valakinek valami jó kaja ötlete nem lenne rossz! De olyan ami hamar kész van. Nincs kedvem egész nap a konyhában rostokolni. :D

Kép
babicsek

babicsek nekem is megfájdulna de kicsit felfele állítom így nem bántja a fejem...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na nekem nem ment a nettem mostanáig. Már elkezdtem legalább összeszedni a házat és egy mosás is mindjárt kész 8) 8)
Babicsek jó látod 30. napnál tartok de még csak 12 DPO tehát még van 2 hosszú napom és hátha hátha nem jön meg, bár egyre kisebb az esély mert abszolút nem érzek semmit még cicifeszülés sincs. Kicsit érzem a hasam na de piri előtt 2 nappal normális sajnos. :oops:

Kép
Kép
melisch

melisch ahhoz hogy babás legyél nem feltétlenűl kell tünetnek lennie......nekem se volt semmilyen tünetem...se cicfeszülés se pisijárat se semmi...........és még is itt van a bence baba........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita tudom jól, hogy nem kell tünetnek lenni de olyan szép lenne, hogy nem is merném elhinni, nincs nekem ilyen szerencsém. Ugy-e a 25-ös tesztet piri előtt nem érdemes használni????????

Amúgy szomorú vagyok! Összeszórakoztam anyával!!!! :cry: :cry: :oops: :oops: Megértem de nem vártam tőle ilyen megnyilvánulást. Látszik nem sok gondja van mert ráér marhaságokkal órákat eltölteni. Mondtam neki, hogy pünkösdre mi nem megyünk haza és lehet az öcsém sem, pedig ő azt hiszi. A férjem csütörtöktől akar megint menni dolgozni messzire, az ország másik részére és mivel 2 helyre kell menni akarja, hogy menjen az öcsém is. Erre anya felhúzta magát, hogy jó hogy akkor ő nem fogja látni a kisfiát, pedig húsvét óta nem látta. A másik meg apukámnak 50. szülinapját akarjuk ünnepelni június 17-én tölti. Azt mondtam nekik, hogy tartsuk egy étterembe és ne nagymamáméknál. Mi 12-én ballagásra kell menünk és ha nem tartjuk akkor hétvégén akkor a másik hétvégére is haza kéne menjünk. És akkor kezdett megsértődni, hogy akkor mikor is lesz tartva, mert velünk nem lehet tudni. Pünkösdkor gondolta öcsém elmegy lefoglalni az éttermet és akkor most hogy is lesz mint is lesz és már hallottam, hogy sír. Na ekkor irtó dühös lettem!!!!!! :shock: Ha nem más telefonon elintézem mi most örülünk, hogy van munkánk és nem tudjuk ő utána tenni a programunkat hanem úgy kell csinálni, hogy jó legyen. Majd kialakul miért kell 2 hétig majd minden nap ezen rágódnia meg bosszantson engem is???????? Nem találom olyan nagy valaminek. Ő szabadságon lesz amikor mind hazaérünk elmegyünk ebédelünk megünnepeljük apát és kész. Ha nem tudja előtte 3 héttel pontosan minden részletet hogyan is lesz nem tud aludni???? Én nem tudom mi lesz jövő héten mit sz...ik az ördög nem pedig 3 hét múlva. Most aztán lesz morgás!!!!! De én nem szólók a páromnak tuti, ha ö küldeni akarja öcsémet és az azt mondja, hogy megy akkor nem fogom lebeszélni csak azért mert az anyja nem tud meglenni a 24 éves fia nélkül. Apa szülinapját pedig csak akkor tudom megbeszélni a fiukkal ha tudják mikor mennek és mikor jönnek vissza a duna mellől. Lehet csak 12-re érnek vissza a férjem sem tudja mert nem lehet tudni előre, hogy haladnak és milyen idő lesz. na most kipanaszoltam magam. Nem volt kinek öcsémnek nem akartam, a páromnak még ugysem. Most is dolgozni van ment ő is szerelni a fiukkal.

Kép
Kép
melisch

Melisch: tarts ki, egyszer úgy is ott lesz a Pocilakó, csak akkor nagyon kell majd rá vigyázni...
Nekem sem volt tünetem, kicsike szédülés, na és egy azóta tartó 37,2 -shőemelkedés....

Kép
nyuszifül16

Nyuszi köszi, tudom egyszer, lehet mikor nem is várom már ott lesz valaki a pocimba. Azta te már mindjárt félidős vagy???? :shock: :shock: :shock: Hogy teszteltünk együtt januárban LH-val, már félidős lennék én :shock: is ha összejött volna :cry: :cry: :cry: ember tervez Isten végez. Ámen.

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?