Sziasztok!
Alle, már írtam ide a fórumba, hogy mikor Én és a párom elkezdtük a programot, nemsokra rá tesóm bejelentette, hogy babát vár. Úgy néz ki, mindenkinél (de legalábbis sok esetben), van valaki, aki hamarabb lesz babás, és sok ezek közül, nem is tervezte. Hát ilyen az élet...
De viszont, egy vmit még nem meséltem. Tegnap beszélgettünk nővéremmel, és anyummal. A lényeg, hogy keresztapáméknak is lombikkal lett gyermekük. Elég "idősen" fogtak hozzá (jóval 30 év felett), és harmadszorra jött össze unokaöcsim (első beülti nem sikerült, második igen, de kb fél idő terhesen elhalt a magzat).
Na, és akkor tegnap beszélgettük, hogy keresztapám, meg unokaöcsém szerettek volna egy tesót (egy Rebekát
), de keresztanyám, már nem ment bele. Igaz, unokaöcsém eléggé hasfájós baba volt, szóval sokat szenvedtek (ezért sem akart keresztanyám még egy babát). De a másik (amit az nem ért meg, aki nincs benne a dolgokba) az, hogy nem könnyű újra végig csinálni egy programot, főleg, ha volt előtte 2 sikertelen. Mondtam is tesómnak, hogy Ő ezt nem úgy fogja fel, mint pl. keresztanyám, mert Neki elég ha ránéznek és úgy marad. De sajna (vagyis Neki nem sajna), ezt soha az életben nem fogja megérteni.
Na jó, nem fecsegek tovább... Velem lesz tele a fórum...
és alle, el fog múlni ez a rossz érzés, tudom mit érzel...