Új privát üzeneted érkezett!

Rani: najooo nem zavartak el, csak mondtak, hogy felesleges es hogy ugysem latnak semmit. Elegge szakszeruen elmagyaraztak, igy hiszek nekik :) :oops: .
Ez a babas dolog annyira nehez, aki nincs benne, tenyleg nem tudja elkepzelni, milyen erzes.... Pedig a gyermekaldas lenne az "elet termeszetes rendje" ...

Baba: kedves Toled, hogy ezt irod :). En sem ertem mi tortenik, de majd csak egyszer vege lesz. Hetfon ujbol okosabbak leszunk, megyek vv-re, es a klinikara - ugyanis tutira magasabb lesz a hcg-m, de csak a vv a biztos.

Harcika: köszönök mindent!!!!!! egy angyal vagy! vagy mar mondtam ? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amina09 2009.05.21 15:21-kor.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

sziasztok lányok-a háttérbe szoktam kisérni ami veletek történik párszor már irtam is.aminát olvasgatva felmerül bennem az a kérdés mivel nekem az első lonbikom vetélésel végződött a 6.dik héten a korházba rögtöm meg is "kapartak"utánna nekem nem volt vérvétel...talán azért mert a beavatkozás elött uh.n látták hogy a nyakcsatorna ceruzányi vastagságura nyitva volt?amina neked csak azt tudom tanácsolni minél többet beszélj róla ne fordulj maradba,azt hittem nekem is megáll a volág de hidd el ha erős vagy sikerül minél előbb feldolgozni,és a következő tuti SIKERÜL.nekem 10 nap mulva kell jelentkeznem a győri kaáliba a 2 programm miatt,tudat alatt van egy kicsi "félsz bennem"de tudom nem szabad a multtal foglalkozni le kell tudni zárni....."KUDARC NINCS CSAK KÉSŐN JÖTT SIKER"mindenkinek szép napot....
kistörpe

Kalkata: gratu! :D

Rani: tök jó, ++++++++++++++++!!!!

Amina: :( Ölellek!

Aranyosak vagytok, de velem semmi se történik,......majd a jövő hónapban! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kistörpe, ezek szerint jobban vagy már! Ez jó hír és nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli, azért csak töltöd valahogy a napokat. A blogodat sem írod. Tessék minket informálni, hogy mit csinálsz várakozás közben.

Amina, itt mindenkinek két válla van. Jó sok terhet lehet rakni rá! Gyere csak, és panaszkodj!

Alle, szegénykém! Úgy sajnálom. De majd pár nap múlva már meg fogsz nyugodni. Így van ez, tudod.... Olyan fura, régen ezt éreztem én is. Most meg amikor megyek az utcán, meg sem fordul a fejemben, hogy a szembejövő nő vajon utál-e azért, mert én már pocakos vagyok, ő meg nem. Lehet, hogy látatlanban egy csomó nőre irigy voltam, pedig lehet, hogy ők is ugyanúgy megküzdöttek a babáért, mint én.

skrisz72

Skrisz,
nem irigylem én tőle, legalábbis nem a klasszikus értelemben, sőt, drukkolok, hogy minden rendben legyen. Csak az fáj, hogy én ezt eddig nem tudtam megadni Csabinak.
De én is azt hiszem, néhány nap/hét/hónap múlva majd elmúlik. :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

baba-igen jól vagyok.a vetélés után még a babakocsi láttán is rosszul voltam ha szembe jött velem,de erősnek kellett lennem.pirik ma nem jött meg késik tudja hogy utánna HADJÁRATOT inditunk ellene.mindenkinek jó éjszakát,mennek a drukkok,és a ragacsok akinek szüksége van rá.
kistörpe

Sziasztok! :)

Alle, Drága!!!
Én meg most Neked ajánlom fel mindkét vállamat!!! :oops:
(Annyira átérzem, milyen ez Neked!!!!!! Ugyanígy voltam tavaly, mikor a 2 hónapja házas sógornőm bejelentette az örömhírt, végigsírtam a napot! :oops: Sőt, bizarrabbat mondok: mikor megszületett a baba, aszmatikus fulladás-rohamokat produkáltam :oops: Ilyenek vagyunk!!!
De így van, ahogy Kistörpe mondja: Kudarc nincs, csak későn jött siker...Neked is lesz Babád, nem is kérdés!!!!!!! :P Addig pedig itt vagyunk Veled!!!

Aminám,
mi a következő lépés? :roll: Egyfolytában drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszikám,
Isten éltessen holnapra!!! :D
(csak hogy én legyek az első! :wink: )

tillidian

Alle, tudom, mit érzel. Én is jártam sokszor így.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek. Remélem, most sikerrel járunk a lombikkal, és akkor legalább kisruhákat örökölhet egymástól a két lurkó :wink:

Puszedli, Till, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Kép

allegrobarbaro

Sziasztok!

Alle, már írtam ide a fórumba, hogy mikor Én és a párom elkezdtük a programot, nemsokra rá tesóm bejelentette, hogy babát vár. Úgy néz ki, mindenkinél (de legalábbis sok esetben), van valaki, aki hamarabb lesz babás, és sok ezek közül, nem is tervezte. Hát ilyen az élet...

De viszont, egy vmit még nem meséltem. Tegnap beszélgettünk nővéremmel, és anyummal. A lényeg, hogy keresztapáméknak is lombikkal lett gyermekük. Elég "idősen" fogtak hozzá (jóval 30 év felett), és harmadszorra jött össze unokaöcsim (első beülti nem sikerült, második igen, de kb fél idő terhesen elhalt a magzat).
Na, és akkor tegnap beszélgettük, hogy keresztapám, meg unokaöcsém szerettek volna egy tesót (egy Rebekát :) ), de keresztanyám, már nem ment bele. Igaz, unokaöcsém eléggé hasfájós baba volt, szóval sokat szenvedtek (ezért sem akart keresztanyám még egy babát). De a másik (amit az nem ért meg, aki nincs benne a dolgokba) az, hogy nem könnyű újra végig csinálni egy programot, főleg, ha volt előtte 2 sikertelen. Mondtam is tesómnak, hogy Ő ezt nem úgy fogja fel, mint pl. keresztanyám, mert Neki elég ha ránéznek és úgy marad. De sajna (vagyis Neki nem sajna), ezt soha az életben nem fogja megérteni.

Na jó, nem fecsegek tovább... Velem lesz tele a fórum...
és alle, el fog múlni ez a rossz érzés, tudom mit érzel...
s.bea

Bea :)

Azt nem is meséltem, hogy mikor vasárnap vittük aput vissza a kórházba, akkor a szülészet mellett jöttünk el, egy kismama kint sétált, és cigizett. Azt hittem, lepofozom...olyan dühös lettem, hogy mi itt és még rajtunk kívül sokan mit meg nem teszünk, hogy babánk lehessen, más meg, akinek lehet, épp csak rosszul sült el a randi és úgy maradt, szándékosan mérgezi a babáját.... :twisted: Meg is lepődtem, mert nem éreztem, hogy mennyi minden kevereg bennem.

allegrobarbaro

Puszi és Till: NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK! :)

Alle: attol en is nagyon ki tudok akadni, ha terhes not latok cigizni, vagy inni (sajnos ilyet is lattam, egy padon ulve kezebe a borosuveg, pedig nem tunt hajlektalannak)! :evil:
A kezdeshez meg nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++

Till: hetfon megyek hcg-nezobe, aztan az eredmenytol fuggoen lepunk tovabb.

Kistorpe, Krisz, Puszi es mindenki: koszonom az egyutterzest! majd csak veget er az egesz...

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Puszi! Till! Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok, szép pénteket Mindenkinek! :P

Alle, Amina, Hanna,
nagyon szépen köszönjük! :P
(tüneményesek vagytok!!! Ennyi viszontagság közepén is ilyen apró dolgokra is tudtok figyelni :P )

Drága Aminám,
óriási drukkok hétfőre!!!! Szívből reméljük, kiderül végre a dolog!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj nagyot a hétvégén, próbáld elterelni a figyelmed! :oops:

Alle,
így legyen!!! :D (de gyönyörű ez a kép!!!:) )
(nálunk is így jön: a sógornőmék kislányától kapjuk a ruhákat, 1 év a korkülönbség, így barátnő is lesz Lencsinek - reméljük)

Mindenkinek naaagy ölelés, szép hétvégét, Lányok!!!
(megyek megint dolgozni :? - még júni 15ig...)

tillidian

Ezt most láttam az Indexen
http://index.hu/belfold/2009/05/22/somo ... _az_allam/
:evil: :twisted: :twisted: :twisted:
És eszembe jut, hányunknak esélye sem lenne, ha nem 5 lombikot fizetne a TB, hány topikbaba nem született volna meg...és nem értem, most akkor mit szeretnének, legyenek normálisan felnevelt, várt gyerekek is, vagy csak abban a körben legyenek utódok, akik a családi pótlékért szülnek?!

allegrobarbaro

Sziasztok!

Till, Alle, Amina, Hanna: Kép

Tilli: Kép

Alle: ez felháborító basszus!!!!!!!!!!!! Ez a S. dr. egy ....... ááááááá ezeket nem írhatom ki.

Kép

Kép

*puszedli*

Till, Puszedli: boldog névnapot kívánok nektek!

Alle: nekem is lennének történeteim az összes barátnőről, ismerősről, a lényeg, hogy a környezetemben ott is jön a baba, ahol még lakniuk sincs hol. A legjobb barátnőm akkor lett terhes, amikor nekem az előző lombikom nem sikerült, úgy, hogy kitalálták, hogy akkor most jöhet a gyerek. És jött. Senki sincs az ismerősök között, aki ne lennie szülő, vagy állapotos. És egyik sem érti, hogy mi mit érzünk. Minden bejelentésnél azt éreztem, hogy bárcsak megnyílna alattam a föld! De elmúlik ez az érzés és megbarátkozik az ember a gondolattal, aztán meg meg is feledkezik róla amikor jön a baba! Mert jönni fog! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!
Kép Névapocska
Puszi, Tilli Sok Boldog Névnapot!!!

Én ma voltam EKG-n minden ok! :wink:

Kép

Kép
raniko

Timi, Rani: köszönöm! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Alle! Én is most olvastam! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lányok ez a cikk ez hihetetlen!!!!!!
Még, hogy nem azért csinálja, hogy neki több páciens jusson.
Röhely de komolyan.
Ezt az embert össze kötném azzal aki kitalálta, hogy mesterséges dugókat csináljanak a nyáron.
Aztán ki tenném őket a naprs sütkérezni!

Kép

Kép
raniko

Én inkább nem kommentálom, mert annyira feldühít.

babaimádó
Kép
babaimado

Ez a cikk felháborító. Már amúgy sem vállalunk több gyermeket, mert lassan éhenhalunk. Most még az kéne, hogy elvegyék a lombik támogatást is. A végén tényleg az lesz, hogy a magyar népcsoport kihal, és csak az igénytelenebbek fognak "szaporodni". Hülye barom! Kívánom neki, hogy a családjában több meddőség is forduljon elő, és ne tudják kifizetni a 600 ezer Ft-ot a kezelésért. Majd megtudja, milyen érzés is ez.... :evil: (Teljesen kiakadtam rajta.)

Puszikám, Tilli, boldog névnapot nektek!

skrisz72

Till, Puszi:sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado

Skrissz, Baba: nektek is köszönöm! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
Az van, hogy már az ember a házi orvosánál elakad. Akár az üzemorvos is írhat ilyet, nekünk az üzemorvos adta be a férjemnek. Szimplán tele a tököm az orvosokkal, hogy ilyen akadékoskodóak. Ha nagyon nem megy, akkor én iratok Neked ilyet, szólj és elintézem.
Sőt abban is esetleg tudnék segíteni, hogy ha leírod a problémádat, a Gynevacot kifejlesztő embernek meg tudom küldeni.
Én csak áldani tudom az eszemet, hogy mindketten beadattuk már többször is.
Van, amit még tudok ajánlani: Női cseppek névre keresztelt cucc, Herbáriákban, gyógynövényesben lehet kapni, nekem az is bevált.
Ui. tejet, tejterméket, ha sokat eszel akkor csökkentsd ( nekem ez is segített)

Puszi,
Holnap megyek Valicskó doktor nénihez, most lesz 3 havi kontroll.
Cukorka szépen normalizálódik, de az inzulin ennyi gyogyóval sem változik – de legalább szorulásom nincs (3*850mg Meforal), talán nálam ez a maximum:
Glucose terhelés 0 perc 3,88 mmol/l 3,30-5,50
Glucose terhelés 120 perc 6,07 mmol/L 3,30-7,80
Insulin terhelés 0 perc 3,13 mIU/l 2,60-24,90
Insulin terhelés 120 perc 34,17 mIU/l 2,60-24,90
TSH 2,54 mUI/l 0,270-4,200
fT4 21,25 pmol/l 12,00-22,00
fT3 4,31 pmol/l 3,95-6,80
Thyreoidea-peroxidáz AAT 84,85 IU/ml <34,00
Thyreoglobulin AAT 195,6 IU/ml <115,00
Progreszteron 44,1 nmol/l ciklus függő
Prolactin 387,7mIU/l 102-496

Pajzsmirigyen biztos állítani kell, mert ez a meleg idő másképp követeli, de majd holnap kiderül ( lesz extra rendelés).
Progeszteron a 3. ciklus időszakba esik az értéket tekintve, de mivel az utolsó 2 ciklusom a 28 nap helyett 25-26 napos volt, így egy kicsit magasnak találom, úgy hogy lehet volt valami, de igazából nem szomorkodom rajta. Én úgy tartom, hogy az a jó, amikor minden hónapban megjön még ha nem is ezt szeretnénk.
Most mi egyáltalán nem gondolkodunk akármilyen folytatáson is, máshogy próbáljuk kiteljesíteni a családot.

Olvastam az indexen a nagy Somody attrakciót, hát azért abban nem lennék biztos, hogy neki nem kellett segítség, mert én többször láttam a Nyírőben egy hölggyel és szerintem nemcsak pénzügyekről egyeztettek.
Az elmés hozzászólásokat is végigolvastam, és azt a nagy statisztikát tudtam leszűrni, ami minden statisztikára jellemző, szerintem, nem biztos, hogy a célcsoporttól jön a válasz. Igazából nekem nem lenne problémám az esetleges csökkentéssel, ha azt minden olyan vizsgálat megelőzi, ami kizárhat illetve feltárhat akadályozó tényezőket, amelyek totál kizárhatnak egy sikeres IVF-et. Szóval nem olvasva a Somody javaslatot teljes egészében, és ha csak azt feltételezzük, hogy az van benne, amit kiemeltek akkor Kaáli dr-ral értek egyet, a javaslat nem elfogadható. Egyáltalán azt nem értem, hogy ebben a hülyében hogy merülhetett ez fel. Arról már nem is beszélve, hogy Vereczkey dr. hogy engedheti, hogy ilyet nyilatkozzon. Hipokratesz meg az etika elmehetnek a fenébe részükről, hiszen nem is a gyógyítás a céljuk.

csőváz Farkasok J
farkasok

Cikkről:
Őszinten szólva nem tudom, hogy Somody-nak illetve a döntéshozóknak van-e saját gyerekük, de kíváncsi lennek, ugyanez lenne-e a tervezet, ha más úton nekik sem lehetne saját???

Lombik programra nem passzióból mennek az emberek, senkinek nem alma végigszenvedni (úgy fizikai fájdalommal, mint lelkileg), és bizony valakinek az egyetlen esélye hogy gyarapodjon. De gondolom ezt nehéz megmagyarázni annak, akit nem érint közvetlenül a dolog...

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Tilli + Puszi:

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!
Kerülje a bánat örökre el házad,
érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!
Boldog névnapot kívánok!

Rani, EKG kipipálva, csak így tovább++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, pihengess, és remélem hétfőn már jó hírekkel tudsz számunkra szolgálni, ölellek

Alle, hétvégén mi pihentetőt fogsz "csinálni" ??? :wink: :wink: :wink:

Tilli kedves, így elrohant az idő..... már csak 1 hónap meló????

[/b]

kalkata

Beleolvastam a CIRIS-es topikba is. Ők is anyázzák Somody-t.

skrisz72

Üdv Mindenkinek!

Köszöntöm a névnapos ünnepelteket, legyen szép napotok!!!!!

Amina, folyamatos drukkjaim mennek hozzád!

kalkata, gratu nektek!!!!! ( elindul a "+" hullám!!! )

Alle, veled érzek.
Nekem tudod mi volt a kedvencem? Mikor egy terhes nőci tolja a babakocsit. Ez a látvány kikészített. Ma már jobban viselem.

Ez a Cirises pasi egy állat. Olyan a feje ,mint egy nácinak. Egyébként meg nem tudom mit parázik, hisz sokféle műtéti esetük van amiből megélnek. Egyik vendégem ott csináltatta meg pár hete a cickóját (700 ezerért).

Mi most elég leterheltek vagyunk, ANyum kórházban, és a meló is sok. Még jó, hogy itt a hétvége.
nani72

Nani, pihenj sokat.

Farkasok, köszi.Ha beadatom az emlékeztetőt, akkor előtte megkereslek és akkor apa is megkapja.Ez -ha jól tudom-1 hónappal az 5.beadása után esedékes. Az 5. injekciót kedden fogom beadatni.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! :)

Mindenkinek köszönöm a kedves köszöntéseket! :P

Farkasok,
mindig örülünk, mikor benézel! :P
Mondj már néhány szót, Nálatok mizu :?:

Aztasokszázát, ez a Somodys cikk...!!! :twisted:
Tennap majdnem leírtam a véleményem oda is, az volt a szerencséjük, hogy kiakadt a net :?
(Alle, utólagos engedelmeddel a blogra is felnyomtam, hadd olvassák!!!)
/Ja, és azok is kommentelik, akiknek semmi közük a dologhoz...az öcsém is beleolvasott felettem, és azt mondta: tökre egyetért: aki meddő, minek akarja "megerőszakolni a Jóistent", milyen gyerek lesz abból??? Azt hittem, leütöm!!!No, ilyen a családom...gondoljátok, elmondanám nekik valaha is a lombikot??????!!!!!!/

Tudjátok mit??? Még soha nem tüntettem, de ha ezt szóba kerülne (Isten ments!) bizomány kivonulnék!!! :twisted:

Na, azért szép hétvégét!!! :P

tillidian

A Cirises indítványról szóló riport a híradó21-ben a hírtv-n 12 percnél kezdődik.
Meg lehet még nézni. Feltűnik benne az egyik dokink is. :)
http://www.hirtv.hu/view/videoview/hirado

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

skrisz72

Till. én is!

babaimádó
Kép
babaimado

Én szoktam olvasni a cirises lányok topikját, gyakorlatilag a kezdetektől mikor indult, így működnek ott a Cirisben a dolgok:

1. Odamész (ált más meddőségi intézeti kudarc után), kb. 100 e a vizsgálatok, amit meg "kell" csinálni okvetlenül
2. Találnak "valamit", amiért elkerülhetetlen a műtét, persze ott
3. Jobb esetben inszemek
4. Vagy lombik, itt ugye gyakran első nem sikerül, meg ezek a lányok már alapból problémásabbak, ezért ugye a másholi kudarc-előzmény, de ezután innen szépen el is pályáznak, mert már nem bírják tovább anyagilag, és szépen visszatérnek valamelyik OEP-barát intézetbe
.......na elhiszem, hogy ezen a gyakorlaton szívesen változtatna ott a vezetőség...
Persze, abból amit én a fórumon levonok, az nem értékelhető statisztika, de én sem a sikerarányukat, sem a hozzáállásukat nem találom sem eredményesebbnek, akár a Kaálinál, akár más intézeteknél (Körülöttem sokan járnak/jártak máshova, Dévai, Forgács, Tapolca)

Na eldugultam.... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.05.24 10:02-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kalkata, Nani: köszönöm Nektek is! Jól telt! :-D

Kép

Kép

*puszedli*

Ma is jók legyetek, drukkok mennek, akinek kell! Mi ma vendégeskedünk. Adok a szénhidrát diétámnak! :lol:

skrisz72

Sziasztok,

Skrisz, Eszternek boldog 0.névnapot, Mereszt, neked boldog névnapot!

Rólam: 4.napja fáj a fejem :evil:

allegrobarbaro

Alle, köszöni szépen a kicsi lány! :wink: Szegénykém, szörnyű lehet ez az állandó fejfájás.

skrisz72

Alle, nekem is annyira fáj most, hogy hányingerem van.Épp bevettem egy 1/2 fájdalomcsillapítót és 1 MagnaB6-ot.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok lányok szerdán meg kellett volna jönnie amensinmek de nincs semmi,sem barnázás,lehet,hogy kicsit felfáztam vagy alig várom a következő beültit ami most lenne,hogy idegi alap miatt késik.gondoltam arra mi lenne ha most jött össze,de lehetetlen lezárt petevezetőim vannak,majd jelentkezik.....
kistörpe

Alle, Baba remélem már jobban vagytok!!!
Ez a fejfájás a napokban minden erre érzékenyt megviselt :?

Skirsz, hogy sikerült a vendégeskedés? Mivel "bűnöztél" ??? :wink:

Rani, remélem minden ok nálad+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, együtt mennénk tüntetni veled az tuti!!!!!!!

Nani, anyukád hogy van??? Ugye nincs nagy baj???

kalkata

Alle, Baba: jobbulást, de azért remélem már jobban vagytok! Páromnak is napok óta fájogat a feje.

Rani: nagyon drukkolok neked!

Amina:+++++++++++ most már gyere egyenesbe!

Kistörpe: csodák márpedig vannak! :wink:

Mindenkinek kellemes hét elejét kívánok! Én most kivonom magam a forgalomból 3 napra és elhúzunk kikapcsolódni egy erdő közepébe a csendbe és nyugalomba!

Mindenkinek mennek a drukkok amihez kell!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata, nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a többiek nevében is beszélek. :wink: Mindennel bűnöztem, amivel csak lehetett. Cukros üdítő, lekváros piskóta, mandulás csoki. A többi kaja kalóriaszegény volt. Szerintem összességében azért nem gáz. :lol:

skrisz72

Köszönöm a kérdést. A bogyóktól 1 óra alatt teljesen elmúlt. Ilyen is ritkán van.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Köszi lányok elvileg minden ok.
Vagyis majdnem! :roll:
Most beszéltük apával a dolgokat és rá kérdezett a progeszteronra, hogy az nem kéne?!
ÚÚÚ mondom de igen és megnéztem csak 16 ampullám van, tehát az csak 8 napra elég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Valaki nem tudja, hogy mennyi idő alatt hozzák be ha megrendelem??
Aggódok, mi lesz ha nem érkezik meg jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Valakinek valami ötlet????
Holnap telefonáok és megrendelem de mi lesz ha.......! :roll: :shock:

Kalkata tüntetni én is megyek veletek!!!!!!!!!

Baba örülök, hogy jól vagy!!

Tilli elhiszem, hogy nem mondtad meg a családnak!
Ez olyan szomorú! :roll:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok! :P

Boldog névnapot minden Eszternek! :D

Raniko,
nekem maradt 6 ampulla (szerencsehozó) progiszurim! Ha kéred -ajándék!-, dobj priviben címet és küldöm! :P

(Ja, a családom csak hab a tortán :? - képtelenek túllépni a korlátaikon, így kiközösítenének minket (Lencsit pláne), ha megtudnák...így mindenki tudja, csak ők nem...fájó pont, de már túlléptem rajta)

Kalkata,
szuper csapat vagyunk! :P de szívből remélem, nem kell majd tüntetnünk!!!!!

Aminám,
hogy vagy???

Alle,
fejfájás monnyon már le!!!! :oops:

Skrisz,
kell néha bűnözni :lol:

tillidian

Raniko: én telefonon megrendeltem, feladtam a receptet és 3 nap múlva hozta a futár a progit! Szóval nem vagy róla lekésve, nyugi!

Till: :( A lényeg a Lencsi, más nem is számít!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

szasztok,
Szombaton megvolt a MensMentisben a kontroll vizit. Doki néni nagyon meg volt elégedve. Pajzson emeltünk, így 87,5mg/nap lesz az adag. 6 hét múlva kontroll pajzs vérszívás.
Cukor-inzulinnal végképp elégedett, azt mondta, hogy most hogy a terheléses vércukor nagy nehezen beállt, azt várjuk tőle, hogy az inzulin is beálljon. A cél, hogy 20-30 közé lepakoljuk. Minden egyébbel elégedett, és javasolta, hogy fussunk neki a következő lombiknak, mert hát szerinte ez már így tuti befutó. Próbálunk egy hónap mecmorfint, mert én a 3*850mg Meforaltól gyakorlatilag egyfolytában hasmenek, azt pedig ő nem szeretné. Meglátjuk és max váltunk. Következő cukorka kontroll augusztus vége szeptember eleje , akkor 3 pontos cuki kell, addig a vénámhoz nem engedek senkit, mert még a segglyukam is összeszűkül a gondolattól, hogy az egy szem vénámat szurkálják.

Amúgy minden OK, kész a gyerekszoba, babakocsi és szerelékei - mint mondtam, más úton is próbálkozunk, nekem már nagyon hosszú ez az 5,5 év, baba nélkül. Majd amikor beköltözik az 1. lakó akkor bemutatom, remélem hamarosan.

Annyira rohan az idő, hogy csak kapkodom a fejem a vonalzótok láttán. Most már tudok Nektek felhőtlenül örülni ( az elmúlt pár hónapra tessék gondolni), bár azért nekem is vannak gyenge pillanataim,amikor nem értem hogy nekünk eddig miért másnak meg igen. De most hogy már ennyire közel vagyunk a célhoz, relatív gyorsan túllendülök.
Sokáig nagyon akartam gyereket, de nem tudtam miért. Igaz most sem tudom miért de most már legalább azt érzem hogy talán korábban nem voltam megérve a babásodásra az egyéb egészségügyi dolgokon felül. Most biztosan tudom, hogy megértünk - én+ férjem - és tudjuk, hogy a 3-as fogatunk egyszer megfut, csak a kezdet nehéz. Minket a nehézségek jobbá tettek, és hálás vagyok a sorsnak, hogy ennyi év után még jobban szeretem, tisztelem az én lökött férjem ( most volt a 6. házassági évfordulónk, 8. év ismeretség). Ez most nagyon kijött, bocsi. Hogy kavarodtam ide azt sem tudom?
Már 1/4 7-től dolgozok.
Tartsatok ki, az élet szép, csak jó helyről kell nézni, és mindig azon az oldalon maradni.
CSőkutya a lökött Farkas lökött Farkasnéja
Farkasok J
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?