Kis termelősök. Mi van mindenki pihizett a gép előtt?
Alig győztem visszaolvasni, de legalább senki nem szült meg suttyomban. Névnap? Születésnap? Mindenről lemaradok?
Azért így utólag is kívánok mindenkinek sok sok szépet és jót.
Benta majd kérünk szépen képet a bölcsőről!
Süni nagyon tetszik „Lehet, hogy csak a zsírpárnáira és a pofazacskóira gyúrt” kishörcsögöd lesz? Annyira aranyos, ahogy írtad.
A csókolgatás ma elmarad, mert mire hazajön szegénykém ki lesz dögölve a nagy melegtől. Már hűtöttem be limonádét aztán szerintem fürcsi és alszik is.
Torokka/Kata szióka
Gratula a babához, és tényleg nagyon sok jót Nektek mi azt hiszem ismerjük is egymást, ha nem vagyok teljesen szenilis, akkor a babaprojekt 2008-ban is benne voltál.
Ha nem, akkor tényleg kéne már nekem is a Cavinton.
Amadea, ha te nem hallottál róla, akkor senki
Te vagy itten a szakértő kérem szépen. Mindenesetre, ha api hazajön ha még életben lesz annyira akkor bepucsítok, hátha lát valamit
Elvégre hivatalos papírom van a tágulásról.
Húú de irigyellek a fülbevaló miatt. Én is kinéztem már, picike aranyos nem belövős kapcsos és kis virág, csak piros kővel a közepén. Az ára is elfogadható. Szívem szerint én venném meg, de le lettem hurrogva. Most meg nem is biztos, hogy a tesóm megveszi neki, ráadásul persze neki az nem tetszik, mert bedugósat akar.
Fotót rakj fel róla kérlek.
Heni drága tökfőzelék? Azt is bevállaltam volna ma.
Bár múltkor úgy bezabáltam, hogy rosszul voltam utána. Fasírtot hogy csinálod, hogy nem kóstolod meg? Mert ugye amikor gyúrjuk össze nyers husi és épp azért nem csinálok, mert nem merem megkóstolni.
Magdi ne is törődj vele
Irigyek!!! Nekem „szeretett” anyósom minden áldott nap ha kell, ha nem megállapítja, hogy kövér vagyok (kb +5 kg és még mindig –8 kg a versenysúlyhoz képest) akkora hasam van, hogy nem igaz, hogy csak egy gyerek lesz
Tabati hááááááát nem lennék a helyedben. Nálam rémálom lenne, ha az anyós ott akarna lenni!
Akkor inkább lemondanám az egész szülést, kimenekülnék valami eldugott helyre és magamra zárnék egy páncélajtót a biztonság kedvéért.
Magzatvíz. Nekem minden nap elázik egy bugyim tisztasági betét ide vagy oda
Hogy az most szivárgás-e fogalmam sincs. Olvastam egyébként, hogy azt a bizonyos betétet alig lehet (ha még egyáltalán forgalomban van) beszerezni, és úgy 3000 körül van az ára. De a kiszerelést ne kérdezzétek
Másik kismamás beszélgetős részleg.
Na lányok rétest még azért tudok küldeni virtuálisan, tátsátok nagyra a szátokat. Annyira fini volt, és úgy belaktam hogy fáj a hasam
Pedig megfogadtam, hogy nem leszek mohó. Kaptam dinnyét is és epret!!!!
Tiszta kánaán…de ezek a fájások…
Basszus nem frissítettem hát nem megint írtatok egy oldalt?