Új privát üzeneted érkezett!

Csillag: Sab Simplex, Gripe Water, Infacol.
kapásból ezek a klasszikusok jutnak eszembe.
gyerkők ha lefeküdtek, akkor bemásolom a homeósokat is.

Kép
kissmanó

Csillagtáncos!
Írtam privit!
Nagyon édesek vagytok Borcsával! :D Jajj kezdek irigy lenni! :oops: :D

Ácica!
De jó, hogy jelentkeztél, az meg főleg jó hír, hogy lesz netetek! :wink: Méhszáj miatt kicsit elöntött a sárga :oops: , de jó lenne tudni, hogy áll nálunk a helyzet....

KépKép
amadea

Jaj Lányok köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok!!!! Azért rámjön a parázhatnék mikor ilyen okos dolgokat hallok... pedig tényleg nem kéne ezen paráznom, végülis már mindegy is mekkora, valahogy csak ki fog jönni... :oops: :D
Egyébként lemértem a pocak körméretem: 114 cm köldöknél. Ismerősömnek 118 volt szülés előtt, és 3 kiló alatti babája lett, szóval tényleg nem ettől függ a dolog!

Nekem két barátnőm ajánlotta fel, hogy ha férjem épp dolgozna, szívesen bent lesznek velem :) Anyukák szerencsére nem mondták, bár őszintén szólva én senki mást nem tudok elképzelni magam mellett, mint a párom :) :oops: Ebből a szempontból is sajnáltam Csillagékat, hogy hazaküldték a férjét, aztán majdnem lemaradtak egy életre szóló élményről. De szerencsére mégsem így történt :)

Ácica, Ti is úgy vagytok a névvel mint mi :lol: Nekünk tegnap estére sikerült véglegesítenünk (azt hiszem) :D

Szomszéd most kezdett grillezni, így csukhattunk be minden ablakot olyan büdös füstszag lett :( És itt pusztulunk meg a melegben :( :roll:
magdii

Kis termelősök. Mi van mindenki pihizett a gép előtt? :D Alig győztem visszaolvasni, de legalább senki nem szült meg suttyomban. Névnap? Születésnap? Mindenről lemaradok? :oops: Azért így utólag is kívánok mindenkinek sok sok szépet és jót.

Benta majd kérünk szépen képet a bölcsőről! :)

Süni nagyon tetszik „Lehet, hogy csak a zsírpárnáira és a pofazacskóira gyúrt” kishörcsögöd lesz? Annyira aranyos, ahogy írtad. :) A csókolgatás ma elmarad, mert mire hazajön szegénykém ki lesz dögölve a nagy melegtől. Már hűtöttem be limonádét aztán szerintem fürcsi és alszik is. :)

Torokka/Kata szióka :) Gratula a babához, és tényleg nagyon sok jót Nektek mi azt hiszem ismerjük is egymást, ha nem vagyok teljesen szenilis, akkor a babaprojekt 2008-ban is benne voltál. :) Ha nem, akkor tényleg kéne már nekem is a Cavinton.

Amadea, ha te nem hallottál róla, akkor senki :D Te vagy itten a szakértő kérem szépen. Mindenesetre, ha api hazajön ha még életben lesz annyira akkor bepucsítok, hátha lát valamit :D Elvégre hivatalos papírom van a tágulásról.
Húú de irigyellek a fülbevaló miatt. Én is kinéztem már, picike aranyos nem belövős kapcsos és kis virág, csak piros kővel a közepén. Az ára is elfogadható. Szívem szerint én venném meg, de le lettem hurrogva. Most meg nem is biztos, hogy a tesóm megveszi neki, ráadásul persze neki az nem tetszik, mert bedugósat akar. :( Fotót rakj fel róla kérlek.

Heni drága tökfőzelék? Azt is bevállaltam volna ma. :) Bár múltkor úgy bezabáltam, hogy rosszul voltam utána. Fasírtot hogy csinálod, hogy nem kóstolod meg? Mert ugye amikor gyúrjuk össze nyers husi és épp azért nem csinálok, mert nem merem megkóstolni. :oops:

Magdi ne is törődj vele :D Irigyek!!! Nekem „szeretett” anyósom minden áldott nap ha kell, ha nem megállapítja, hogy kövér vagyok (kb +5 kg és még mindig –8 kg a versenysúlyhoz képest) akkora hasam van, hogy nem igaz, hogy csak egy gyerek lesz :D

Tabati hááááááát nem lennék a helyedben. Nálam rémálom lenne, ha az anyós ott akarna lenni! :shock: Akkor inkább lemondanám az egész szülést, kimenekülnék valami eldugott helyre és magamra zárnék egy páncélajtót a biztonság kedvéért.

Magzatvíz. Nekem minden nap elázik egy bugyim tisztasági betét ide vagy oda :oops: Hogy az most szivárgás-e fogalmam sincs. Olvastam egyébként, hogy azt a bizonyos betétet alig lehet (ha még egyáltalán forgalomban van) beszerezni, és úgy 3000 körül van az ára. De a kiszerelést ne kérdezzétek :D Másik kismamás beszélgetős részleg.

Na lányok rétest még azért tudok küldeni virtuálisan, tátsátok nagyra a szátokat. Annyira fini volt, és úgy belaktam hogy fáj a hasam :) Pedig megfogadtam, hogy nem leszek mohó. Kaptam dinnyét is és epret!!!! :D Tiszta kánaán…de ezek a fájások…

Basszus nem frissítettem hát nem megint írtatok egy oldalt? :D
Vendég

Jajj Csillag, egyszerűen gyönyörűséges Borcsa baba!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.04 06:54-kor.
magdii

Jaja! :D De nem baj.

Borcsa babára én is rettenetesen irigy vagyok. ÉN IS AKAROM MÁR A BABUCIM! Annyira édi :) Olyan szépek vagytok együtt.

Magdi pocakkörméretről annyit, hogy én 123 cm-nél járok :D Szóval tipikus anyahajó típus. Egyébként érdekes, mert amikor fájások vannak tök lenn van, de napközben néha teljesen feljön. Mintha próbálkozna, hogy hogyan kényelmesebb :roll:
Vendég

Én is egyre furcsább helyeken érzek bökdösődéseket, vagyis egyre lentebb lehet a gyerkőc :) Pont minap gondolkodtam, hogy a szinte állandó gyomorégés is egyre ritkább lett, ellenben a wc-re járkálás sűrűsödött. Lábak nálam is gyomor és borda környékén, néha igencsak fájdalmasan :shock:

Igen, igen, én is szeretném már a kezemben tartani a kisfiam :) Most vasalgatom a ruhácskáit, és mindegyikben elképzelem, milyen is lesz :oops:
magdii

Sziasztok!

Hát szépen termeltetek ma!!!!
Nem is tudtam visszaolvasni, csak bele-bele.
Én ma egész nap úton voltam, szépen be is dagadt a lábam.
Sajna holnap is ez vár rám, meg szombaton is. Igaz, akkor már apával akarunk csavarogni, meg haza menni szülőket látogatni. Azt hiszem megint jól le fogok maradni az olvasással.
Csillag, szépek vagytok! Nagyon édes Borcsa!

Katát láttam még,hogy írt, nekik gratulálok, és minden jót kívánok nekik! Remélem a munka probléma is megoldódik! És gyere nyugodtan, szerintem nem untatsz senkit, kíváncsiak vagyunk Rátok is!

Mára elteszem magam, eléggé elfáradtam.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Tényleg, mióta ülök itt és csak olvasok, frissítek, olvasok... :D otthon is munkaszüneti nap van? mert itt igen, kettecskén ill. hármacskán vagyunk egész nap, olyan jóóó...főzőcske, palacsinta, mozzarella saláta, kínai, összezabáltunk egy csomó olyan dolgot, amit máskor nem eszünk anyósomék miatt. Nekik ez túl modern :D Tökfőzeléket fasírttal legalább 2 éve nem ettem, hjaajj, de jólesne...

Csillag, akartam épp írni, anyucis kép miért nincs fenn, de látom, gondolatolvasó vagy! Nagyon jó néz ki a frissen szült anyuka!! :D A bébi is nagyon édes ám! Szoptatós teát nem iszol?

Torokka, persze hogy emlékszünk Rátok, és tényleg hidegrázósan jó a történeted, ahogy eddig alakul...persze nem könnyű, de nem véletlen ez valóban! Szorítunk nektek, a holnaphoz is!

Most akkor a a méhszáj állapotából lehet egyáltalán vmire következtetni?? Mert ha visszaemlékszem, Csillagnál először azt mondták, ráér még, Ácica meg 2210 ellenére csak június 2. felére tervez...Nem mintha én tudnám, nálam mi a helyzet, csak akkor végülis ez is ennyire egyedi. Meg ezek a fájások, némelyikőtök már úgy tűnik, nagyon a végét járja, aztán mégsincs sehol semmi...Jól ki van ez találva :P Tényleg kitartás annak, aki így megszenvedi az utolsó heteket, kiütéssel, fájással, elefántos lábakkal stb.

Nekem csak annyi a nyűgöm, hogy iszonyat ügyetlen lettem: folyton leeszem magam (a pocimon), ma kiöntöttem a kávémat, csak a bugyim nem lett olyan, persze nem jött ki :evil: tényleg, a kávéfolt mivel jön ki? a langyos ecetes ollón túl...

Pocakra nekem is mindenki megjegyzést tesz, mert mindenki úgy érzi, mondani kell neki valamit, csak nem tudják, mit. Van 1 szomszéd, aki minden nap megkérdezi, hanyadikára várom... :roll: de végülis nem zavar, mit mondjanak. Legalább nem okoskodnak.

Mégegyszer hadd kérdezzem meg, hány perces legyen egy gátmasszázs? bocsi a zaklatásért :oops: 2-3 perc elég?

Na elküldöm, biztos azóta is írtatok :D ma olyan vicces beszólásaitok voltak, még a magyar nyelv is úgy hiányzik :P
preta

Csillag: megy a privi a homeósokkal.
Gyönyörűek vagytok a pici lánnyal. Kis táskák vannak a szemeid alatt, de a boldog mosoly ezt elnyomja.

minden este brutálabbak a lábaim. apa ma azt mondta rájuk, hogy olyan igazi cserefás kinézetelű.
ja, meg azzal jött haza, hogy igazán szülhetnék, mert megunta a mikor kell szüljön a feleséged tipusú kérdéseket.
hát ja, majd kívánságműsor lesz :lol: :lol:

Ácica: hurrá, lesz otthon net. Akkor mihamarabb várunk aktívnak vissza.

Apró jányom ma felkelés után nem akart kajálni, kirobogott az udvarra. Én meg nem erőltetem. Hisz csontjai nem zörögnek, édességekkel, nassolnivalókkal nincs tömve. Aztán este 7 körül nyűgösen beállított, na akkor egy jót kajált. Erre 9-kor megyek ki a konyhába, s a csöppöm felhasalva az asztalra, marékra termeli be a petrezselymes krumplit. Kár, hogy leszállt amint meglátott, esélyem sem volt fényképező után rohanni. Zabálnivaló kis konok lány.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.22 06:26-kor.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Én még mindig szenvedek. Folyamatosan nyomkod Áron, és kis szúrkálásokat érzek a gátamnál... :? :(
Kíváncsi leszek, holnap mit mutat a ctg.

Petra a kávéfolt: DM-ben kapható a Dr. Backman (talán nem így írják) folttisztítók. Kicsi sárga színű. Abból van olyan, ami kimondottan kávéra való. Én már vettem ilyet, és nekem bejött.

Megyek mára, mert itt is kényelmetlen!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Jajj Lányok, ma én is nagyon szenvedek.
Egész nap fájdogál a hasam, nem görcsöl, hanem fájdogál, Bence olyan aktív, hogy csak na, szerintem egész nap ébren volt. Ez normális? Ide-oda jár a hasam!
Ráadásul, gondotam rám férne gy borotva :oops: , apa szokta, de nincs itthon még! Tükörrel neki láttam...nagyon csúnya viszereim vannak ott is :oops: , hát jól meg is vágtam magam...nem olyan vészesen, de vérzik.
Most ettől is para van...UUUUUUtáloooom a mai napot!

Kép

Kép
mukkancs

Csillag: nagyon szépek vagytok Borcsa babával! :)
Mi egyelőre még csak a pocakunkat nézegethetjük, nagy előnyben vagy velünk szemben! :)

Nálam is szóba került, hogy barátnő jön be a szülésnél, de végül párom meggondolta magát és „bevállalja”. :)

Anuk: dinnye… Eperről lemondok mert elég a kiütésből, nem merek enni. De a dinnye jöhetne.

Magdi: én azt érzem, hogy a kis karjaival csápol. Tök csikis érzés! :)

Kissmanó: akaszd a nyakadba a fényképezőt, kár az ilyen elmulasztott pillanatokért! :wink:

Noémi: ez már a vég, Te nem szoktál ilyen nyügi lenni. Szerintem tuti, hogy Áron magától be fog indulni, figyeld csak meg. 8)

Mukkancs: én egyszer próbáltam meg magamtól borotválkozni, pont a végére értem mire párom hazaért. Csak nézett, hogy mi ez a mészárszék (szanaszét szabdaltam magam)!
:shock: :lol:

Kép
tökmag79

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Rengeteget írtatok tegnap, csak győzze az ember olvasni... :)
Csillag, tényleg csodaszépek vagytok Kiscsillaggal... :) Gyönyörű kislány! És az anyukája is. :)

Noémi, Viktor akkor feladta a leckét. :) Lehet, hogy Áron után meg sem álltok egy kislányig. :) És mi lett végülis a lakással? Megveszik?

Kissmanó, már utánajártam, megkértem az anyakönyvvezető bnőmet, hogy nézze meg és lehet így anyakönyvezni Benitot. Kb 10 gyerkőc már van így anyakönyvezve Magyarországon. Édes lehetett a Manócskád petrezselymes krumpli evés közben... :):)

Anuk, soha nem kóstolom meg a nyers fasírtot. :) Kb-ra megy minden, de eddig nem kellett utánasózni vagy fűszerezni. Tegnap egyébként mini fasírtokat csináltam. Hű, olyan sikere volt, hogy csak! :)

Ma már készen vagyok mindennel, ami terveztem. (Negyed 5-kor keltem... :?) Képzeljétek, befejeztem a vasalást és megcsináltam a szekrényt is. Már csak főzni kell, de azzal még ráérek, úgyhogy visszafekszem egy kicsit. Örültem is, hogy felébredtem, mert szörnyű álmom volt...

Preta: ennyit találtam a gátmasszázsról:
Amennyiben terhességed alatt gátmasszázst szeretnél végezni, hasznos, ha ezt már 6 héttel a szülés kiírt időpontja előtt megkezded, és az alább tanácsokat követed:
• Alaposan mossd meg a kezed, és rövidre vágd le a körmeidet! Lazítsd el magad, hajlítsd be a térdeidet. (Személyes megjegyzés: más fórumokon olvastam, hogy van, akinek háton fekve, ágyon, amolyan „szülő pozícióban” a legkényelmesebb, vagy egy széken ülve, félig lecsúszva róla.)
• Síkosítsd be az ujjaidat, és a gát területét (személyes megjegyzés: gát = perineum = a szülőcsatorna és a végbélnyílás közötti terület. Ha a klitorisz 12 óránál található, akkor a masszírozandó terület 3 és 9 óra közé esik.) Síkosítóként használhatsz E vitamin olajat, mandula olajat, vagy bármilyen főzésre használt, tisztán növényi olajat, például oliva olajat. Ne használj babaolajat! (Személyes megjegyzés: más fórumokon olvastam, hogy erre a célra a legmegfelelőbb a búzacsíra olaj, amely táplálja a bőrt és lazít, és amelyet adott esetben 1:1 arányban keverhetsz orbáncfű olajjal, ami sterilizáló hatású).
• Helyezd be a hüvelykujjaidat kb 2,5-4 cm mélyen a hüvelyedbe, és húzd lefele, a feneked felé, majd az oldalak felé, amíg enyhe égető, feszítő érzést érzel. Tartsad így meg 1-2 percig.
• A hüvelykujjaddal lassan masszírozd a hüvelyed alsó felét (a feneked felé eső részét) U alakú mozdulatokkal. Koncentrálj az izmok ellazítására! Ez jó alkalom a lassú és mély légzéstechnika gyakorlására is.
• Így, lassan masszírozd a gát területét kb. 10 percet naponta. Egy-két hét után érezni fogod, hogy mennyivel lazább lett a terület.

Amennyiben a partnered segítségét is igénybe veszed, az alábbi alapvető instrukciókat kövessétek:
• A partner inkább a mutatóujját használja a masszázs elvégzéséhez (a hüvelykujj helyett).
• Ugyanazt az egyik oldalról a másikoldalra történő U alakú mozdulatot, és a lefele (fenék irányába) történő nyomási módszert kövesse. A megfelelő, érthető kommunikáció nagyon fontos! Szólnod kell a partnerednek, ha nagyon fáj, vagy éget!!!

Heni

Kép
szheni

jó reggelt mindenkinek!

látom kiemelt értesítés nem vár ma reggel. tehát bébek nem indultak útnak.

Heni: az tök jó, hogy lehet anyakönyveztetni, mert asszem már eléggé beleéltétek magatokat a Benitoba.

Ma reggel arra ébredtem, hogy a kőművesek nyomják a melót (akik a kazánházat csinálják, pár méterre a hálószobától). Hát nem örültem neki, de még egy ok, hogy ne szüljek. Csinálják meg most szépen a zajos munkát, aztán legyenek nyugiban (most épp vágják és szerelik a lambériát).
Aztán icipicit visszaszundítok, erre hív apa, hogy a kaputól lennebb kezdik ma ismét az ásást, esetleg vigyem lennebb a járgányt. Hócipedlim kivan.
Telefonálás közben jött a GÖRCS nevű ellenségem, s elkapta a bal lábam. Én meg egyből jajgatni kezdtem, apa alig bírt túlkiabálni, hogy "mi van, szülsz?" Á, dehogy hisz tegnap is megmondtam, még várok. Meg különben is eszembe jutott, hogy a haverok kijelölték ivásra a júni 5-öt. Én meg ugye akkor szóltam, hogy na abból nem lesz semmi. Még tartom magam hozzá.

Na, megyek, apróság is mindjárt kell ébredjen, addig megpróbálom fölseperni a konyhát.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Ácica: húha, nem semmi egy méhszáj, és csak jún. 2. felére vagy kiírva, még a végén beelőzöl :shock: .

Amadea: én is várom a jövő heti UH-t és méhszájvizsgálatot, kváncsi vagyok mi újság odabenn.

Nándim visszavett az aktívkodásból :cry: , néha kicsit aggódom mikor 3-4 óra hosszáig is csendben van, átállt a napi egy bulira, az is változó mikor jön.

Heni: tök jó, h lehet anyakönyveztetni!

Anuk: én megkóstoltam a nyers fasírtot, de csak egy icipicit, aztán kisütöttem egyet, és ha jó volt, sütöttem a többit, ha nem, akkor raktam még hozzá.

És most tiramisura vagyok éhes, és nem tom merjek-e enni a nyers tojás miatt.

Csillag: tündériek vagytok! de jó, h már a kezedben lehet!

Én nem próbálnám magam borotválni, majd apa 7végén megcsinálja.

Tökmag: milyen volt az éjszakád?

nekem elg jó, nem keltem megint viszketésre, bár most is viszket, de még bírom.

holnap megyek epret venni, csinálok sütit, most még így utoljára, legfeljebb ha nekiállok viszketni, tudom, h attól van. Tiszta dili vagyok.

A lábdagadást utálom, mozgok egy kicsit és annyira feszül:(.

Megyek boltba, addig míg hideg van, vagyis míg nincs olyan meleg, majd jövök.

Szép napot!
Vendég

Az alsó vonalzóm becart, 22 nap van hátra.
Vendég

Jó reggelt!

Egészen jól aludtam! Nem mondom, hogy 100%-ig kipihent vagyok, de szerintem egy ideig ez még nem is fog összejönni!
Mindjárt megyek ctg-re, meg a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond!

Igen, Tökmag én is úgy gondolom, hogy Áron magától elindul. Remélem! Tegnap itt voltak egy ismerőseink - augusztusban szült császárral. Elmesélte - tök pozitívan, de jobb lenne nem készülni rá, hanem egyszerűen menni!

Heni, mindig is volt kislány a tervben! Csak most Viktor is rájött, hogy az milyen jó is! Ez a kiscsaj aki itt volt, simán felmászott a kezébe, és a végén még puszit is adott! :) Jó tudom, nem mindegyik gyerek ilyen - szoktatás kérdése. De a lányok bújósabbak!

Mukkancs, nekem is nagyon mozog a hasam! Szerintem ne aggódj!
Ez a borotválós történet nem túl jó! Én most már hagyom így, majd a kórház előtt elintézzük!

A lakással egyenlőre nincs semmi! :(

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Hát tényleg látszik a tegnapi termésből, hogy mindenki inkább a hűvös szobát választotta :D

Csillag, nagyon szépek vagytok BorcsaCsillaggal. Én is irigykedek ám... :wink:

Kata, nagyon örülök én is, hogy jelentkeztél. Szurkolok, de biztos vagyok benne, hogy a leghelyesebb döntést hozzátok.

Manó, nagyon édes lehetett a legkissebbed hasalva a konyhaasztalon. Tényleg meg kellene örökíteni minden pillanatot. Kár, hogy kivitelezhetetlen.

Anuk, mi is rákaptunk mostanában a limonádéra. Behűtök 2x 1,5 literes ásványvizes üvegben. Hipp-hopp elfogy.

Én már nagyon utálom az éjszakákat. Nappal minden olyan jóóóó. Tegnap este mondta a férjem, hogy nyugodtan ébresszem őt fel éjszaka és majd beszélget velem, ha nem tudok aludni :D Azért ezt mégsem várhatom tőle. Inkább szenvedtem ma is egyedül. Este apja megbeszélte Zétivel, hogy még kb. 2 hetet bírjon ki odabenn. Tudja, hogy szűkösen van és kényelmetlen, de higgye el, még mindig ott a legjobb neki. Annyira aranyos volt. :D Én is hétvégére tervezem, hogy leborotváltatom magam vele. Olyan ügyesen csinálja.

Na, megyek, a mosógép is lejárt és el kellene kezdenem lassan kitakarítani (bár drága anyukám azt mondta, hogy jön és segít).

Ja, anyós téma: Enyém már hónapokkal ezelőtt mondta a fiának, hogy amint indulunk a kórházba, azonnal szóljunk neki, jön ő is. Később nekem is mondta, én meg kérdeztem, hogy ugyan mi a csudát csinálna ő a szülőszoba előtt tizenakárhány órán keresztül? :shock: Férjemnek is szóltam, hogy csak akkor hívjuk, amikor már megszületett a legény. Én is csak a páromat tudom elképzelni magam mellett. Nem hiányzik senki más. Anyukám csak megkérdezte, hogy hogy szeretném. Neki tök természetes volt, hogy szülés után csak beszaladnak, megnézni az unokát. Eszébe sincs ott asszisztálni. Így is szét fogja magát idegeskedni...

Na, csók mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, igyatok sok folyadékot, pihenjetek stb. Noémi, várunk a ctg-s hírekkel!

KépKép
süni76

Sziasztok Lányok!

Noémi: és a kislányok apásabbak is, legalábbis a tapasztalat szerint :) Én is de szeretném, ha lenne majd :) de ez nálunk még nem került szóba, csak annyira, hogy talán meg kellene tartanunk a fontosabb dolgokat, hátha lesz következő baba is... meglátjuk :)
Remélem lakás ügyben előrébb tudtok lépni!

Kissmanó, én is arra gondoltam, miközben kapcsoltam be a gépet, hogy vajon született-e újabb babánk :lol:

Heni, nem semmi vagy a munkával, hogy bírod ezt a tempót? :) Én már olyan vagyok mint egy lassított felvétel, ha dolgozom fél órát, utána pihennem kell legalább ugyanennyit :)

Tökmag: dinnye nyammmm de ennék én is... kár, hogy nem volt szerdán szép a piacon, tuti vettem volna :)

Megyek teregetni, aztán elkezdek takarítani... nem tudom mit főzzek ma :?: :roll:
magdii

Magdi, én ma borsólevest főzök és mákos gubát. Nagy munkákba egyébként már én sem kezdek bele... viszont tök jó volt korán felkelni, így legalább délig ráérek. Fél 8 körül kivittem a párnácskáimat a teraszra, kerestem egy tök jó árnyékos helyet, bekapcsoltam a rádiót, kinyitottam a nyugágyamat (meg a másikat is a kutyiknak:)), megágyaztam magamnak, hogy a lábam föl legyen póckolva, magamra terítettem egy plédet, és elaludtam. :) Most ébredtem föl arra, hogy nagyon melegem van, mert rám süt a nap...

Puszedli
, ne aggódj Nándi miatt, ilyenkor már sokkal kevesebbet tud mocorogni, mint régebben. Kicsi helye van már szegénykéimnek. Én látom a vonalzódon a 22 napot. Emlékszel, amikor arról beszéltünk, hogy már csak 100 nap? :) Most meg már csak 9... :):):)

Noémi, én is úgy tudom, hogy a kislányok apásabbak... nálunk a családban is így volt mindig. Viszont van néhány ismerősöm, ahol meg a fiúk őrülnek meg az apjukért. Hát, kíváncsi leszek! :) Gyere a hírekkel!

Heni

Kép
szheni

Csak megjöttem ma is :) Dög meleg, és gyanúsan jól alszom az utóbbi két napban. Várom a frontot hátha…de a baba is jól érzi magát, néha nyújtózkodik, aztán annyi. :)

Tökmag mészárszék :D nincs olyan röhögős szmájli ami kifejezné hogy milyen jót vihogtam. Mindig fel tudsz vidítani.

Heni azért vigyázz magadra!! Tessék pihenni is, tudom milyen az amikor pörög az ember, aztán meg hirtelen elkapja a „jaj megdöglök” szindróma. A lábadnak sem tesz jót és még Beni is nehezményezheti.

Fasírtos témát köszi, így már lehet én is csinálok, úúúgy megkívántam. Egyet sütök aztán meglátjuk :D Bár én bundázni szoktam (zsemlemorzsába beleforgatom még).

Csíkok a farpofáknál. :) Elkaptam azuramat, hogy segítség kéne, mert szakmai megbeszélés van a babaneten :D Bepucsítottam, de azt mondta, hogy ott aztán nincs semmiféle csík, és ha jót akarok, akkor nem kelletem magam tovább. :) Szegény, pedig nincs elhanyagolva papás téren.

Nohát nem is írtam talán, ha igen, akkor bocsi. Rod még a múlt héten? hét elején? szólt az anyjának, hogy talán ideje volna segítenie a főzésben, ne én hajolgassak (amúgy is tiltva vagyon) meg cipekedjek a boltból fel a harmadikra (szerinte már minden nap szülhetek a fájások miatt). Akkor itt voltak anyumék, és persze fűt-fát beígért. :D Persze kamu volt. Mert pont mikor főzni kellett volna, hirtelen „el kellett utaznia a barátnőjével fürdőzni” és elvileg haza sem jön egy ideig. Nem is vártam mást. Tegnap annyi kaját kaptunk, hogy jöttek a szüleim, még holnap sem kell főznöm. :) Amegcsak fürdőzzön, legalább nincs itt. …
Vendég

Sziasztok!

Na szóval, szerdai egésznapos dokilátogatáson túl vagyunk, csak beígértem az esti jövést, amiből nem lett semmi.
Nst tökéletes volt, laborom szuper, Bogi fejkörfogat alapján számolva 2900 gramm, haskörfogat alapján 3070. Erre férjem megkérdezte, h akkor azt lehet mondani, hogy egy kicsit ducika? A doki meg elkezdett röhögni (ami különben nagyon nagy ritkaság nála, nem morcos, de olyan tartózkodó) és mondta, h igen, csak ezt ő nem merte kimondani :):):):):) Valahogy sejtettem, h Apájára fog ütni a kiscsaj, bár most már rólam sem lehet a legnagyobb jóindulattal sem azt mondani, h kicsi vagyok :oops: Ha kivárom a június 17-et, akkor tuti meglesz a 30 kg :oops:
Méhszáj C3100, de a doki ezt nem szakszavakkal úgy adta elő nekem, h mintha egy kicsit meg lenne nyílva, de inkább nem :D
Málnalevél teát elkezdtem inni, annyira nem is szörnyű, legalábbis beédesítve, citromosítva. Ugye azt mondtátok, h lehet ízesíteni? És mennyit isztok naponta?
Homeos bogyókat is beszereztem, de az csak jövő szerdán kezdődik.
Meg ugye azt is jól tudom, h szülés után vagy szopis tea, vagy homeos golyó, a kettőt együtt nem lehet, igaz?

Csillag és Kiscsillag, nagyon szépek vagytok!!!

Kép
Kép
mimmi

Mimmi, én naponta 2 csészével ittam, de már nem merem, mert iszonyúan megy a hasam tőle. Pedig nekem is ízlett... úgyhogy reménykedem csak, hogy nem lesz gond, és szépen nyílik a méhszáj majd a tea nélkül is.

Nem is tudom már, ki írta, hogy gond van az éjszakákkal. Nálam az éjszaka nem túl balhés, de az este... kb 8-11-ig iszonyatosan fájok mindenhol, Beni baromira feszíti magát, a hasam pokolian kemény és még el is deformálódik. Akkor jön a meleg víz és utána már el tudok aludni. Néhány napja pedig megint rendszeresek a rémálmok. :roll:

Anuk, de jó, hogy elhúzta a csíkot anyósod otthonról... fürdőzzön csak nyugodtan. :) (Lehet, hogy megeszik a cápák? :) Bár lehet, hogy nem lesz gusztusuk...) Igen-igen, pihenek, jelentem! :)

Heni

Kép
szheni

Voltam háziorvosnál, mert rájöttem, h 7főig nem lenne elég a pajzsmirigyes bogyóm, bár lehet ha egy nap kimaradt volna még nem is olyan gáz, csak ha már úgyis arra mentem boltba, meg mondom megmutatom a pöttyeimet, persze, nem rendelt, na, majd 7főn.

Anuk: nem baj az, ha anyósod nincs ott és nem idegesít!

Heni: reggel még 23 nap volt, most már tényleg 22. Neked meg 9. hogy vártuk, h 2jegyű legyen! A tied meg már csak egy!
Eltelt az idő.

Én idáig egy csészével ittam, de lehet csinálok még egy málnalevél teát.

Én tegnap husit pároltam oreganóval, gyrosos fűszeres tejföl volt hozzá és sült krumpli. Ma meg lesz nemsoká túró gombóc, este apának túrós tészta, anyának meg grízes, nyamm.

Jövő 7 kedden meg káposztás tészta lesz az tuti, találtam még egy adaggal a fagyóban, eszek belőle, míg lehet.

Mimmi: örülök, h minden oké a babával!
Enyém 35 hetesen becsült súly 2800 g
:shock: , szóval inkább a mienk lesz duci.

bár ahogy olvastam Csillag beszámolóját, ha nem etetik, nem is baj az, ha több a súlya.

tudjátok mit kívántam meg a szakácskönyvet lapozgatva? Tejlevest :lol: .

Nekem semmi bajom az éjszakával, csak ne folyna rólam mindig a víz. apa persze nyakig betakarózva.
Vendég

Heni, a nyugágyas dolgon jót mosolyogtam :) hogy a kutyusok is kaptak egyet :) Nálatok is jó ám kutyusnak lenni, az már biztos :)
Rémálmaid vannak?:( De hát miért?
Mákos guba, jó ötlet, nagyon rég volt már, csak semmi nincs most itthon, ami kell hozzá. De elteszem az ötletet holnapra vagy vasárnapra :)
Ma végül káposztás tészta lesz, Anyukám csinálja, páromnak maradt a milánóiból vacsira, csak egy kis tészta kell hozzá, így a mai napi főzést nagyjából kilőttem :)

Mimmi: én is két csésze málnalevél teát iszom. Én bírom ízesítés nélkül, egyébként úgy hallottam a legjobb hatása ekkor van. De ha másképp nem megy, inkább ízesítsd meg! (egyébként picit engem is meghajt, de nem vészes)

Anuk, állítólag estére jön a front, reggel ezt hallottam a rádióban. Esővel, lehüléssel, megmondom őszintén én is várom, ha nem is szülök (mondjuk azt sem bánnám :) ), de végre lehűlhetne a levegő...

Kimostam-teregettem három adag ruhát... most pihenek egy picit és nekilátok takartgatni...
magdii

Ja, és Heni, homeós bogyót nem szeretnél kipróbálni méhnyakizom tágításra?
Én most kezdtem, de vajúdás alatt is fél óránként ajánlják ezt a bogyót: caulophyllum 5CH
magdii

Benta: hogy zajlott a találkozás?

Mai nap poénja: hív apa, kér, hogy nézzek meg neki egy árat. Mondom visszahívom, mert nagyon kell pisilni. Eltelik vagy 15 perc, hív újból (persze közben az árat megkapta), akkor épp Grétit hámoztam ki a kakából. Ismét vagy 10 perc múlva hív, hogy rendeljem meg a gumiabroncsokat. Mondom később, mert megyek én kakálni. Kezd röhögni, hogy szerencse, hogy csak 2 lyukam van.
Mire én: de most azon 3 féle verzió jöhet.
Hehe, nem is vagyok lüke, mi?
Ő meg egyből visszaemlékezett, hogy a reggel a görcs miatt mekkora jajjgatásba kezdtem, azt hitte szülök. Mondtam most, hogy azért arra nem csapok alapból akkora kiabálást.

Kép
kissmanó

Magdi, és én dolgozom sokat??? Te is pörögsz ám, úgyhogy vigyázz Magadra! Hű, de örülök, hogy nálam eltűnt a 3 adagnyi ruci... :):):)
Caulophyllumot és Cimicifuga-t is vettem. Nem kezdtem még el egyiket sem, mert gondoltam, vajúdás közben azért jobb talán, de nem tudom. Szerinted szedegessek belőle?

Manó, remélem, ma még tényleg meg tudsz rendelni apának egy-két dolgot, és nem szülés miatt kell elhalasztani. :)
Én is megyek, visszafexem egy kicsit, mert a lábam megint szörnyű, de már kész a kaja is. :)

Heni

Kép
szheni

naná, hogy megrendelem, csak halasztom, mett tök mindegy, hogy mikor írom a megrendelőt, hisz a németek ma nem dolgoznak.

amúgy én tökre keveset dolgozom, a seggem szinte mindig le van rakva.

most hazajött apa, eddig kint voltam, hoztam neki hideg teát meg egy túró rudit, s erre én is lehuppantam a székre.

nap poénja: értesítették reggel 8-kor apát, hogy 1/2 10-kor kezdenek ásni, ha akarom vigyem lennebb a járgányt. le is mentünk a törpével a városba, naná nem ásnak.

Kép
kissmanó

Heni, én is ezen filóztam, mert az egyik könyv csak a vajúdásra írja, a másik viszont már szülés előtt 2-3 héttel ajánlja. Ismerősömtől kérdeztem, ő már elkezdte előtte, ezért gondoltam, rosszat nem teszek, ha én is szedni fogom... Megnéztem azt a leírást is, amit Kissmanó küldött, abban is írja a Caulophyllumot már előtte szedhetőnek. Szerintem rosszat nem teszünk, ha szedjük, nem?

Szóval kész a mákos guba?:) Jól megkívántam, lehet még ma lesz belőle valami ha nem leszek lusta elmenni bevásárolni hozzá :D :D
magdii

Magdi: én szedtem ezelőtt 2 évvel előtte. Szülés alatt már egyszerűen nem volt időm arra. Pedig a zsebemben volt.
Akinek elküldtem a Grétis szüléstörténetem, az olvashatta, hogy tényleg nem volt idő homeósokra.
Én pedig tutira veszem, hogy a homeósoknak köszönhetem, hogy olyan gyors menet volt az egész.
Bár most kiderül. Igaz, akkor 4 héttel előtte kezdtem, meg kis memóriakiesés miatt 1 hétig napi 2x szedtem, de hát ha jegyzeteltem volna akkor s most pontosan tudnám akkor hogy tettem, én tuti ugyanazt tenném most is.

Kép
kissmanó

Lábam nekem is rémes. Kellett vennem egy ilyen műanyag klumpát, mert már a kitaposott sportcipőmbe sem tudtam bebújni. Biussal most értünk haza a suliból. az az út, ami régen negyed óra volt, most több, mint fél óra. :roll:
És Biusnak 100%-os lett a magyar felmérője :)

Niki, hol vagy? Babanetre nem írsz, de nekem sem sms-t. Pedig én már úgy jelentenék a többieknek :)

Kép
Kép
mimmi

Megjöttem a ctg-ről.

Tök jó volt: szinte senki sem volt, azonnal gépre raktak, majd mondták, hogy üljek le kint, én vagyok az 1. a dokinál. Ez 10-kor volt, erre hallom, hogy kb. 5 perccel később jön egy telefon, hogy a dokim műt, 1/2 12-re jön.

Úgyhogy addig bementem a munkahelyemre, mert pont szemben van.

A lényeg: a ctg már mutat valami aktivitást, de igazából semmi különös nincs. Meg nem vizsgált.
Most már végérvényes, legkésőbb 29-én szülök!
Csütörtökön még el kell mennem a főorvoshoz bemutatásra, mert ő hagyja jóvá.
Péntek reggel 3/4 7-re kell majd bemennem, és 8.20-kor van az első műtét - ha nincs sürgős eset.
Ha minden rendben lesz, mát hétfőn haza is jöhetünk! :)

Ja! És megnézte a doki a múltheti uh-mat. A súly ugye 3160 gr. Erre közölte, hogy ha 15-20 éve szültem volna, simán szülhettem volna hüvelyi úton! :evil:
Mondtam neki, hogy én is és az öcsém is farosak voltunk, és mindketten természetes úton születtünk!

Mindegy ezen már nem parázom, csak úgy mesélem!

Bentával mi van?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Mivel ebéd után csendespihenő van gondoltam beugrom megnézni milyen fejlemények vannak :D

Mimmi én naponta két pohárral, ami két és fél decis. Mondjuk hagyom kihűlni és délelőtt illetve estefelé hajtom fel, és nem is ízesítem semmivel, nekem így is ízlik. Hasmenést sem okoz… Szoptatós teám van, instant :D úgy gondoltam filterezget a fene a kórházban, ki tudja hol szerzek vizet stb stb.
Gratula Bius felmérőjéhez, nagyon ügyes :)

Heni nekem is este jönnek a fájások. Kiülök az erkélyre és arra gondolok, hogy a fenébe bírom ki, ha a kisasszony kivárja az időpontot. Nomeg nem is akarok nagy babát, beleférjen az 56-os rucikákba :D De nekem is voltak igen nyugtalan éjszakáim. Megmagyarázni nem lehet, csak olyan nyűgös, sehol nem találós helyezkedés… (Ja és anyós sajna melegfürdőre ment az idegeit nyugtatni, ott meg nincs cápa :( )

Noémi akkor programozott császárod lesz? Húúú de nagyon irigy vagyok :) Nem kell azon morfondíroznod, hogy lesz-nem lesz-mikor lesz.

Azt hiszem Emma kezdi megérezni az időjárás változást…úgy hullámzik a hasam, és olyan feszegetéseket-lábkinyomásokat csinál, mintha tornádó tört volna ki odabenn. A sógorom 10 percig bámulta tátott szájjal, hogy miket művel. S az még nem is látszik, hogy a fejét hogy fúrja odalenn. :D Helyezkedik a drága, helyezkedik…
Vendég

Noémi: tök jó, h megvan az időpont, remélem rá egy hét múlva nekünk is +lesz:).

Nagynéném lánya is faros babát szült 23 éve, most mondta, és nagyon félt a csípőficamtól, ill. egyéb dolgoktól, mondta, h jobb is ha műtéttel gyorsan kiveszik.

Mimmi: szerencsére nekem a szandálom állítható, de pl. a strandpapucsomba nem férek belel:(, pedig azt tettem be a kórházi cumóba is fürdős papucsnak.

Magdi: nekem van mákom és kiflim is, küldjem?

De jól esett a túrógombóc, alig bírom megállni, h apa részét ne egyem meg :oops: .

Kissmanó: ez jó volt :lol: , minden baj elővett mikor apjuk hívott.
Vendég

Érdekes, h írjátok a hasmenést a málnalevéltől, az enyémre pont az van írva, h hasmenés esetén javasolt. Lehet, nem is jót iszok :oops: Mondjuk, amikor a homeos golyókat vettem, akkor is a gyógyszerész csak azért sem azt akarta adni nekem, amit előtte a szülésznőm felírt, hanem gyengébbet, C12 helyett C5-öt :?

Na, teszek egy pocakos képet, aztán mondjátok, h szerintetek is nagyon nagy-e? Haskörfogat 120 cm.
Kép

Kép
Kép
mimmi

Van babás hírem!!!!

Amadea most hívott, hogy Lysnek megvan a csöppje!

Lorka baba 4370 g és 58 cm!

Időpontot nem tud:(.
Vendég

Mimmi: szép nagy pocak! De sztem ilyenkor már mindenkié nagy :wink: Csinos vagy!

Mikor hívott Amadea, olyan izgatott lettem, azt hittem ő megy szülni, de nem, na, ami késik nem múlik.

Nikivel mi lehet?
Vendég

oáááá, Puszedli ez igen.

gratula Lysnek!

és hatalmas gyerkőc.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Jöttem jelentkezni, erre látom, még egy bébi! De mekkora!!!!!!!!!!!
Gratulálok Lysnek, és jó egészséget és sok tejcsit!

Puszedli, amikor elkezdtem olvasni, én is azt hittem Amadea szült meg.

A mai napot visszaolvastam, és nem emlékszem szinte semmire belőle.
Arra azért igen, hogy Anuk anyósa elutazott.Hurrá!!! Jobb már nem is történhetne. De minek nyugtatja az idegeit, inkább imádkozna! :roll: :wink:
Egyébként a fiúk is kivehetnék a részüket a segítségből......
Jelentem nálunk egész héten apa mosogat!

Mimmi, pocak csodás, nem gondolnám, hogy akkora.Meg is mérem mindjárt az enyémet.
Biusnak gratulálok, nagyon ügyes! Büszke lehetsz rá!

Kis szomorúság, hogy megjelent az első stria a hasamon. Igaz nem nagy, de akkor is bosszant. Bár már kitaláltam a megoldást. Mondtam apának, hogy tetováltatok majd rá valamit.

Már nem is tudom ki írta a túrós, grízes tésztát.Nálunk tegnapelőtt volt ugyanez a felállás.Ma tejszínes kukoricás csirkét kért apa, de a túrógombóc is jól hangzik.

Ma megvolt az első nst-m is. Minden ok, persze pocok reggel, és a váróban is sokat mozgott, de mire bementem elaludt.Fel kellett kelteni. Ha a párom látta volna, hogy bökdösik a hasamat, biztos a nő kezére csapott volna. Engem is mindig letol, ha kicsit megbökdösöm.
Azt meg tudja valaki mondani az alsó hullámos görbe mit mutat? A méhtevékenységet?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: igen, méhtevékenység

Kép
kissmanó

Jajj, de nagyon gratulálok a Lys családnak Lorka babához. Nem semmi paraméterekkel rendelkezik. Asszem hátradőlhetek egy picit, mert ezek szerint tartjuk a sormintát, úgyhogy most lány jön :wink:

Mimmi, gratulálok Bius felmérőjéhez és a pocakodhoz is!!! Mi tegnapelőtt mértük: 108 cm volt.

Jelentem: kitakarítottam, kis segítséggel.

Kajaötlet: krumplileves, gulyásleves, töltött paprika, KRUMPLIS TÉSZTA :D

KépKép
süni76

Sziasztok!

Ma voltam NST- n, jó aktív volt a kisasszony! :)
Aztán taliztam a nődokimmal is, elmeséltem neki hogy mi volt a bőrgyógyászati klinikán, hát jól kiakadt. Megnézte a lábam, behívta az adjunktust is, egyértelműen megállapították, hogy epepangás (ezt miért nem tudták a B.klinikán?? Teljesen mást mondtak), aztán megnézte a méhszájamat is- totál zárt. Erre elkeseredtem, mert mondtam hogy én még három hetet ezzel a rühes vakarózással nem bírok ki!! Megnyugtatott, hogy előbb fog jönni- jövőhéten „megpiszkáljuk”. Hejehuja, vééééégre!!!! :D

Puszedli: nekem szokásos éjszakám volt- hajnali négykor kint ücsörögtem az erkélyen, aztán mentem lefagyasztani magam.
Tejleves?? :shock: Éppen a hugommal emlegettük múltkor, hogy mennyire utáltuk kiskorunkban!

Magdi: láttad milyen horror ára van a dinnyének?? És tavaly szezonban sem volt túl olcsó! De egész nyáron ezen éltem… :)
Én ma tésztasalátát csináltam: sooook zöldséggel, virslivel, kefírrel.

Anuk: szerintem nem hajolt Rod túl közel, azért nem látta azt a csíkot! :lol:
Csak hőgutát ne kapjon anyós a pancsitól. :P

Kissmanó: most felspanoltál ezzel a homeós cuccal! Én is megvettem, de nem szedem túl lelkiismeretesen… :oops:

Mimmi: hatalmas, de szép a pocó. Pont amekkorának lennie kell- enyém sem kisebb. :wink:

Nagy gratula Lys- nek és Lorka babának!!!!
Hűha, jó nagy lett a béjb! :)

Kép
tökmag79

Ági, de örülök!!! Hatalmas gratula!!! Uramisten, ekkora bébi!! Tényleg kisfiú jött... :) Akkor most Niki kislánya? Merthogy látom, már nem csak nekem tűnt fel, hogy nem írt...
Puszedli, köszönjük a híreket!
Mimmi, csodaszép a pocakod! :):) Nagyobb, mint az enyém... :)

Anuk, odakint gyönyörű viharfelhők tornyosulnak és furán szürke az ég... lehet, hogy van némi esély az éjszakára? Én jobban szeretnék este menni, mint napközben ebben a hülye melegben... elaludtam a kanapén felpóckolva, és képzeld, arra ébredtem, hogy folyik rólam a víz, pedig a ventillátor is be van kapcsolva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.22 15:25-kor.

Heni

Kép
szheni

De jó, negyedik baba :) Gratula Lyséknek, megérte elkapni apát tegnap reggel :D (csak halkan megjegyzem, h akkor holnap én is mehetnék :oops: )
Niki tényleg nagyon csöndben van ma, lehet én is jövök még hírrel, ha értesít :)

Bius amúgy tényleg nagyot domborított, mert amikor átkerült ebbe a suliba, kicsit le volt maradva, első felmérés 76 %, majd 82%, 93 % és most a 100! :):):) Néha mit tud szenvedni, amikor csináltatok vele egy kis plusz feladatot, de most ő is örül magának :)

Kép
Kép
mimmi

én is már Nikit vártam... de sebaj:
óriási gratula Lysnek és Lorkának!!! Sok-sok tejcsit! Nem tudni, h császárral-e vagy természetesen?

Banka, neked pedig boldog névnapot!

Anuk: hát igen, 56-os rucik. Nekünk egyelőre egy rugi kivételével minden óriási, még az 56osok is, úgyhogy ilyen aggodalmam nincsen. Ma is szerkót kellett cserélni rajta, mert az elsőnek kinézett nadrág leesett róla. :oops: :lol: :lol: :lol:

Tényleg, még meg sem köszöntem, h anno írtátok, h sokkal több textilpelust javasolnak, mint amit én vettem. Nos, vettem még utána, és nem baj... valamelyik nap az volt a sláger, hogy hogyan pisiljók/kakiljuk le az alattunk lévő texxtilpelust (esetenként mér az új eldobhatóat is) minden egyes tisztába tevésnél... :lol:

Amadea, Kissmanó: köszönöm a priviket! Fogunk Infacolt venni, a gyerekorvostól is megkérdeztem, és ő is mondta, hogy Borcsa is szedheti már. Remélem, tényleg használ majd!

Mimmi:
jó nagy a hasad, de nagyon csinin vagy vele!

Képzeljétek, Borcsa már 2x is szopizott 20 ml-t 20 perc alatt! Ez az új rekord most. Nem mérem minden alkalommal, de most már egyre ügyesebben eszik. És ma voltunk kint először a levegőn. Hát a babylove-os 50es bébinaptejtől olyan fehér lett a feje!... Fura volt, hogy árnyékban és csukott szemmel is hunyorgott kicsit- majd megszokja.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Hello csajok!

Köszönöm a hiányolást, itt vagyok.

Tegnap este nem volt erőm írni, hát, megvolt a találka faterral, nagyon sovány, nem néz ki jól, de ezt tudtam eddig is, de látni... Végül jól telt el a nap, de estig enni se tudtam, olyan görcsbe volt a gyomrom.

Éjjel azt álmodtam, hogy szülök, de annyira fájt, hogy felébredtem, és ébren is fájt, klassz 15 percenkénti fájásaim voltak. Hihetetlenül örültem :lol: , de pár óra alatt elmúltak. Reggel nst, nem tudom, mennyire hiteles az alsó mérőke vagy beállítás-függő, de periodikus 60-as csúcsokat mért, éreztem is. Azóta semmi.

Most fogok alaposan visszaolvasni, még majd írok.

Benta

Kép
benta

Hát nem tudom Anuk, én annyira nem örülök, hogy tudom mikor lesz. Annak persze igen, hogy tudom mikor lesz a vége, ha addig nem, de pl. majd szerda csütörtök tuti egy merő ideg leszek.
Ezért is lenne jó, ha a héten valamikor elindulna!

Lys-nek graula a "csöppjéhez", aki jó nagy bébi lett! :)

Bevállaltam a holnapi szülinapra egy kis sütést - púp a hátamra, de anyu is el van úszva! Megyek is!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Csak egy gyors gratuláció Lysnek!! :D Jön a hétvége, mindenkinek jó pihizést!

Voltam úszni, isteni volt!!! :D

Sziasztok!

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?