Na itt vagyok.
Jázmin, ha hagynak valamit a kis csumpitázok, akkor küldök, ok? Kávét köszi!
Tünci, nincs semmi, de semmi kedvem visszamenni melózni. Pedig szeretem a munkám, jó a főnököm, a kollégáimmal is kijövök. De most nem vágyom rá. Itthon sem jó, és nincs semmi teteje, hogy maradjak. Akkor egész életemben maradhatnék körülbelül...sehogy se jó. Itthon egész nap ez jár a fejemben, ott meg nem lesz két másodpercem pisilni menni, nagy a hajtás. Csak attól félek, hogy akkor meg majd belémfojtódik.
És igen, kegyetlen szar napjaim vannak most nekem is, nagyon, nagyon, nagyon. Sokszor levegőt venni fáj, annyira elborít. És annyira unom, hogy mindenki azzal jön, hogy milyen jól állom a sarat, mennyire jól viselem, jééé, nem is látszik rajtad, meg ilyenek. Hát persze, ha emberek közé megyek, nem fogok ott nekik jajveszékelni meg sírni, beszélgetünk, mint máskor, és örülök, ha nem terelik erre a témát. Jóformán mostanra jutottam el oda, hogy már csak Veletek esik jól egyáltalán felidézni, emlékezni, beszélni róla. Így is épp elég fájdalmas.
Nagyon jó a motoros sztori, várjuk a folytatást!
Lily, majd írj, mi volt a dokinál, jó?
Szinti, sajnálom a barátokat...majd ha nekik is lesznek gyerkők, akkor fogják csak megérteni, hogy bizony akkor már nem olyan egyszerű elszabadulni kicsit. Azért egyszer-egyszer befoghatnátok a "tatát".
Leda, az én dokim is ezt mondta, hogy ott csinálnak egy komolyabb UH-t, azt viszlát. Egyébként meg messziről elkerülik a terheseket, ezt mondta ő.
Gyógyulgass a fertőzésből.
Tünci, mintha egy másik topikban olvastam volna, hogy a neten megtalálhatók a Szülőszoba-részek, de sajna nem tudom, hol.
És viszket is a hátad?
Betti, Jázmin, dettó. Olyan kórteremben feküdtem, ahova sorban tolták az abortuszosokat meg a boldog kismamikat, én meg tudtam, hogy Hajnikám mindenképp meg fog halni, és Zalánra sem sok jó vár...aztán valaki észbekapott, és felajánlottak egy kétszobást. Aztán nyomultam egy kicsit a vajúdóban is, ahol sokan és boldogan várták a miniatűrjeiket...
Betti, gondolom, addig nem próbálkoztok, amíg ennyire mélyen vagy lelkileg. Hátha segít az is kicsit, hogy írsz.