Sziasztok!
Noémi, Amadea!
nektek is köszi az uszodás praktikákat, mindkettőnek nagyon örültem. Ma a védőnőtől is megkérdeztem és ő is azt mondta, hogy menjek, mert nincs nyitva a méhszáj. Higiéniára meg természetesen nagyon odafigyelek amúgy is.
Noémi!
Érdekes amit a dokid írt, és tök logikus, ez még jobban megnyugtat, hogy rajtam múlik legfőképp a dolog. A tampont már tuti nem vállalom be mégha a dm-es jó lehet akkor sem, mert azt a védőnőm sem ajánlotta...
Nagyon durva, hogy már érzed lent Áront!!!
Akkor már tényleg nem sok van hátra!
Amadea!
Akkor majd veszek olyan homeopátiás kúpot, hátha nekem is beválik. Én régebben használtam Genia 92 hüvelykúpot, ami elvileg ugyanerre való, és szoptatás alatt is nagyon ajánlják, persze várandósság alatt inkább a dokival kell megbeszélni. Eleinte bevált, de később valamiért elkezdtem érzékeny lenni rá, csípett nagyon. (ez rá is van írva, hogy előfordulhat) Meg olyat vettem észre, mintha épp használat után jött volna ki a gomba, bár ez attól is lehet, hogy amikor már éreztem valamit akkor tettem fel és amúgy is kijött volna. Nem tudom....mindenesetre azóta nem mertem használni.
Erről a csíkról én sem hallottam semmit...
Niki!
nekem is nagyon gyanús, hogy ez magzatvíz lehet, hisz a pisit eddig is vissza tudtad tartani, nem hiszem, hogy most nem sikerülne... És mondják, hogy a magzatvíz csorgás, olyan érzés, mintha pisilnél, nehéz megkülönböztetni tőle.
Kata!
Engem ugyan nem ismersz, mert utánad jöttem már, de olvastalak előtte is titeket....szóval nagyon gratulálok a kisbabádhoz és drukkolok, hogy a munkahelyen is megértsék és a lehető legjobban döntsenek, meg te is!! Ez tényleg hihetetlen történet, de biztos jelent valamit!!!
Betét!
Már egyszer felraktam, csak hátha valaki nem látta, vagy csak most érdeklődik a téma iránt. Van egy bolt, ahol direkt szülés utánra lehet betétet kapni, és hasonló árban van, mint a tena. Méreteiben is ugyanaz, viszont szárnyas. Én még más dolgot is szeretnék ott venni, úgyhogy nekem tena helyett az lesz. Holnap már meg is veszem. Bugyi nincs hozzá, úgyhogy az tenás lesz.
www.pelenka.com
Tökmag!
Tényleg hihetetlen, hogy egyik orvos sem tudja mi a bajod, viszont a védőnő teljesen egyértelműen igen. És amikor mondod nekik, hogy a védőnő mit mondott akkor arra mi a reakció? Vagy nem mondod?
Fürdőruha: na az úgy nézett ki, hogy a régi kétrészesemnek az alsó része még jó volt, csak a melltartó része volt kicsi. (fekete színű, fehér csíkkal)Így gondoltam hasonló színű kétrészest veszek és mivel semmi kedvem nem volt bugyira (meg amúgy sem)próbálgatni ezért csak azt néztem, hogy a melltartó része jó legyen. (az újnak az alsó részét még itthon sem próbáltam fel, ilyen lusta vagyok...
) No, egyszóval kétrészes. Tudom, sokan nem szeretik ha egy várandós kirakja a hasát, de én az egyrészesben érezném magam bálnának...
Preta!
Igen, megyek is úszni holnap ez már tuti, nem is értem mitől vagyok ilyen aktív...
de örülök neki, hogy nincs semmi különösebb nyügöm.
Rólunk még annyit, hogy ma voltam ugyebár védőnőnél és kicsit magas volt a vérnyomásom, és ez már nem az első eset, így elküldött belgyógyászatra.
Kicsit a lábam is dagad, bár nem vészes, meg a súlyom alapján is azt gondolja, hogy vizesedek. Úgyhogy hétfőn kiderül mit kell tegyek a magas vérnyomással... Addig is sok petrezselyem!
A toxémia a vérnyomás, vizesedés, meg a vizeletből derül még ki ugye? Vérvizsgálat nem kell a megállapításához? Persze remélem nekem nem az van, csak a vérvételt még nem most ejtem meg, hanem június elején kell egy teljes vérképet csináltatnom.