Helló csajok,
Tündérek a gyerekek egytől egyig, és nagyon nőnek.
Katám, szuper hír, csak így tovább. Nekem is ICSI volt.
Mágnes a gyengém a vörös. Azt hittük Lotti is vörös lesz, mert a férjem fekete én meg szőke vagyok, de úgy néz ki, hogy a kisasszony is szöszi lesz. A cumi bentartására nem találtál még ki valamit? Lotti állandóan kilefetyeli amikor zaklatott
Nobel Díjat kellene adni annak, akinek jobb ötlete van annál,hogy ragtapaszozzuk a gyerek arcához.......
Domo, Lilivel hogy boldogulsz alvás terén? Még mindig csak ringatva alszik el? Érdekes, hogy Lotti éjszaka elalszik magától, de nappal ha elringatom mindig felébred ha lerakom. A karom meg már nem bírja a kiképzést.Csak az a gond, hogy így nem alussza ki magát és végül olyan fáradt lesz, hogy egyfolytában sír. Vettünk neki egy babahintát, kíváncsi vagyok beválik-e.
Reni, ha előrébb juttok légkondi ügyben légyszi adj tanácsot, mert nekünk is be kell szereltetni. Már iszonyat meleg van a lakásban, pedig még hol a nyár.
Boriskám, szerintem is tesztelj peteérést. A ciklust meg az időjárás is változtatja, amilyen idő van, nem is csodálom, hogy nem egyforma hosszúak.
Tücsi, hogy vagy? Mikor mentek UH-ra?
Odry kitartás,még egy hét és nem lesz koraszülött a pici.
Ilonkám mindjárt itt a június. Mikor zarándokolsz el a BMC-be?
Végére, egy kép a befőttemről: