Új privát üzeneted érkezett!

Julika!
Gratulálok, nagyon örülök Nektek!!!! :lol:

Katavirág!
13 nagyon jó kis szám, drukk!!! :lol:

Skrisz!
Persze maradjanak, amíg jó nekik, de a végén. ha már nincs hely, és a lepények is hamarabb öregednek, akkor a 36. hét után lehet, hogy jobb már idekint. :wink: :lol: De okos Babákok majd tudják mi jó nekik! :lol:

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

Julika!
gratulálok!!!! :D És várunk vissza januárban :!: (persze addig is jönnöd kell, mert kiváncsiak vagyunk Esztikére is) :wink:

Katavirág!
drukkhegyek :wink: :D
dezsina

Sziasztok!

Katavirág!
Gratula, és drukk péntekre!

Julika!
Grat nektek is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Julika, tündéri a kislány!

babaimádó
Kép
babaimado

Julika, Janka van a képen?

skrisz72

Julika
Gratulálok!
A kislánynak nagyon jó helye lesz nálatok. Szinte ikrek lesznek Jankával :wink:
Janka gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukkok mennek!
Vendég

Julika,
ez tényleg a gondviselés.:D
Jankának is milyen jó lesz. Lesz egy korabeli akivel tud majd játszani, építeni, rombolni .... és anya idegeire menni. :lol:
Libabőrös lettem.
Annyira jó érzés lehet.!!! Le sem bírom írni, mit akarok mondani!!
Gratulálok nagyon Eszterhez!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Petne,
Julcsi gyógyulgat?
Már nem sír annyit gyógytorna közben?
Látod már a javulást?

Lehet írtad már .... csak vizsgaidőszakom van és - őszinte leszek - néha átsiklom sorokon.

hajnoca
Dunakeszi

Melánia drukk, drukk, drukk!

Katavirág ügyi vagy a 13 sejtecskével, drukk, hogy minél több osztódjon

Holnapután lesz a leszívásom, ma este fél 11-kor 2 ovirtrelle tüszőrepi
ma voltunk uhu-n 12. napon, sok-sok tüsző 15-22 mm-es, meg van egy 12-eske és a mnyh: 11 mm
:lol:
Már nagyon feszül a hasam, enni alig eszek, mert telítettség érzetem van, nagyon sokat iszok és tegnap elkezdtem a fehérjeport, próbálom elkerülni a túlstimut
brizo

Brizo!
neked is mennek a drukkok!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Köszi bumi

Kép
brizo

Brizo!
nagyon ügyi vagy!
megagigadurkkok :D :D :D
dezsina

Most gyártottam gyorsan egy nagyon optimista vonalzót :lol:

Kép
brizo

Volt már olyan valamelyikőtöknek, hogy 2 ovirtrellt kellett beadni tüszőrepesztőnek?

Köszi dezsina a megagigadrukkot

Kép
brizo

Bumi te régebben nem hoxáztál véletlenül?

Kép
brizo

Brizo!
Bumi néven nem. Más nicknéven még most is hoxázom.

Bumi

bumi1979

Katavirág, Brizó! Hajrá-hajrá és drukk-drukk!

Julika! Szívből gratulálok, csodálatos emberek vagytok!

Kép
estike66

Köszönöm, hogy velem örültök!

Igen, a képen Janka van. Eszterről még nincs képünk, de ha lesz kaptok belőle. :lol:

Kép

Kép
julika79

Brizo, ez nagyon szuper! Tényleg igyál sokat és nyomasd a fehérjeport.

Julika, nagyon tetszik a vonalzód! Annyira helyes!

skrisz72

Julika
Igy ismeretlenul is minden elismeresem es gratulalok az uj "kisbabatokhoz" :wink:

Brizo
Tok baro az uj vonalzid 8) Azta mennyi petecske :shock: Ngyon ugyi voltal!!!Nagyon jo erzeseim vannak veled kapcsiban :wink:

Katavirag
Hat a 13 peti sem piskota :shock: Neked is sok sikert :wink: Ti M.orszagon lombikoztok amugy :?:

Nyulasz
Parod,hogy van :?: Tegnap nem is jottel vgy csak nem emlexem :? :oops: :roll:

Zsofi@
Boldog 26.hetet :P

Es koszonom a drukkokat :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz!
Milyen fehérjeport? :shock:

Bumi

bumi1979

Skrisz
Mikortol kell elkezdeni vedelni a vizet? :roll: Es miket kell meg enni,hogy a mehnyalkahartyat vastagitsam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Julika: Hajnócához hasonlóan, nekem sincsenek megfelelő szavaim erre a CSODÁra. Annyira jó, csodálatosak vagytok, .... áááááá itt könnyezem a gép előtt!!!!!!!! Sok boldogságot!

Bumi: holnapra egy nagy-nagy kalappal!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bumi, a body builder boltokban lehet kapni fehérjeport. Ha már nem bírsz húst meg tejtermékeket enni, ezzel simán pótolhatod. Van epres, csokis, vaniliás. Tejjel összeturmixolod és kész.

Bridget, napi 1-2 liter az ajánlott. De mikor megtudja az ember, hogy sok tüszőcskéje érik, akkor érdemes még több vizet és fehérjét fogyasztani, mert az csökkenti a túlstimu veszélyét. Ha mégsem sikerül ezt megúszni, akkor infúziót szoktak adni a punkció vagy beülti után. A nyálkahártyát méhpempő kapszulával tudod segíteni. Royal Jelly a neve.

skrisz72

Skrisz
Koszi a gyors es kimerito valaszt :wink: Akkor most megnyugodtam mert en nekem is 6ora alatt ment le masfel liter viz de total tele volt a bendom allandoan :oops: merthogy olvastam anno egyesek 4literrel is megittak :shock: A mehpempot ugy tudom miomakkal nem a legjobb szedni :? :roll: meg azt itt nem is tudom,hogy keressem de a feherjebol kell akkor meg sokat bevinni a szervezetbe ha jol ertelek 8) Koszi meg1szer :wink:

Meg 1 olyan fura kerdesem lenne,hogy itt pl lehet valasztani,hogy punkciohoz kerunk-e kabitast vgy sem :shock: haat en nem igazan szeretnem altatas nelkul de otthon is igy van ez? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: a punkció altatásban történik, az ET nem. :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli
Koszi...ittt kepzeld aszontak helyi erzestelenitessel csinaljak :shock: de ha valaki fel akkor altatnak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, hol vagy te?Melyik ország? Én ragaszkodnék az altatáshoz, ha punkcióról van szó.

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget, kérjél altatást. Jobban jársz. Az ET is kellemetlen, de a punkciót nem csinálnám végig érzéstelenítővel...

skrisz72

Sziasztok!

Nagyon szégyellem magam, amiért ilyen sokáig nem jelentkeztem! :oops: :oops: Remélem nem haragszotok rám nagyon! Próbáltam figyelemmel kísérni, amit írtok, de bevallom nem mindig tudtam követni. De majd pótolom!

Csak ebben a hónapban tudtuk elkezdeni a stimut, úgyhogy most kezdtem szurizni és pénteken megyek először UH-ra. Meglátjuk, hogy alakulnak a tüszők.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Kismamáknak nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok!

Próbálok, majd többet jönni!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Katavirág, Brizó ++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, hajrá szurik!!

Julika, gratulálok, ez nagyszerű hír. Mi is éppen a múlt héten kezdtük intézni a papírokat, hogy Julcsi születése után is fenntartjuk a szándékunkat. Lehet, hogy holnap telefonálnak nekünk is :roll: :wink: ?

Nyulasz, remélem, Apa jobban van, és Te is megnyugodtál.

Aranyosak vagytok, hogy Julcsiról érdeklődtök :oops: . Napról napra látjuk, hogy nyíladozik az értelme. Beszél a szemeivel, a kezeivel, és az egész testével. Fordul a hátáról a hasára, fordítva még nem megy, úgyhogy ha hasra fordul, és megunja, akkor segíteni kell neki. Már van 2 fogacskája, aminek a kibújása nem volt észrevétlen, de szerencsére "csak" néhány óra fájdalom és vígasztalhatatlan sírás volt az ára. Most kezdte el felhúzni magát, és láthatóan nagyon élvezi, hogy ülhet, és más perspektívából láthatja a világot. Sokat sétálunk, a fák, és a mozgó falevelek teljesen elbűvölik, séta közben mindig mosolyog, ahogy suhannak el a feje fölött a fák koronái. Ja, és már hangosan kacag! A nyakacskája már javul, mi legalábbis hétről hétre örülünk minden pici változásnak. A doktornéni szerint viszont nem elég gyors a javulás - szerinte már teljesen rendbe kellett volna jönnie, amitől azért még távol állunk -, ezért holnap fogunk bejelentkezni neurológiára, hátha tudnak valamit javasolni.

Kép
petne

Képet is teszek, ahol még egészen picik a fogacskái...
Kép

Kép
petne

Julika, sok szeretettel gratulalok az uj jovevenyhez :!: Igazi jatszopajtik lesznek, ahogy Hanoca irja :!: Janka baba nagyon aranyos a kepen :!: Gyonyoru kislany :!:

Petne, Julika meg csudaugyes :!: A babak atl. 5 honaposan fordulnak hasra :!: Es hat nagyon kis huncut a kepen :!:

Meli, Brizo, dukkok mennek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Az en 13as szerencseszamom elegge lecsokkent tegnap ota, de azert nem szomorkodom: 10et tudtak felhasznalni, ebbol 6 osztodik szepen. Holnap 1DB! beulti, immar negyedik alkalommal. Ugy dontottem, tovabbra sem kockaztatom az ikreket. Kisfiam mellett semmi segitsegem, a vilag masik oldalan teljesen egyedul vagyok. Ferjem egesz nap dolgozik. Egy babat szeretnenk most, aztan kesobb johet a tobbi :wink: Tudom, 3x nem sikerult, de 2 embriot az kapjon vissza, aki teljes szivvel elfogadja, ha 2 gyermeke szuletik. Es ez nem jatek :!: Azt hiszem, igy fogom gondolni akkor is, ha a kovetkezo honapok is sikertelenek lesznek. Akinek mar van gyermeke, talan megert.

Bridget, igen kulfoldon, Ausztraliaban lombikozunk.
katavirag

Babaimado
Japanban :roll:

Skrisz
Hat azert kerdem ilyenrol ne is hallottam itt a forumon ezert kicsit sziven utott :shock: De lehet kerni mondom...hat nana,hogy fogok kerni csak legyen mit leszivni :roll: Amugy volt mar 2atjarhatosagim...azt is tueltem igy az ET miatt nem aggodom de a punkcional :roll: :oops:

Katavirag
Teljesen megertem a dontesedet :roll: Hajra uj lombik...veled kapcsiban is jo megerzeseim vannak :wink: 8) Azert kerdeztem honnan irsz mert a kulfoldi topikba neha beleolvasgatok "aranyeso" baratosnem miatt meg ugy amugy is...es hirtelen nem tudtam melyik orszagban vgytok.Amugy ott tb allja a dolgokat?Priviben is johet a valasz.

Petne
Julcsika ngyon kis huncut a kepen...min nevetett ilyen jot? :lol:

Nyulasz
:?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!
Csak egy kis életjel,apa itthon,már sokkal jobban,de a háta még mindig rettenetesen fáj,csináltak tegnap megint röntgent,de nem látszik semmi...doki szerint lehet bordarepedés,mert a gerinc mellett futó (sin?)izom miatt nem lehet látni a röntgenen.Most már sokmindent tud bal kézzel,jobb keze fel van kötve,válla nem mozdult el,így nem kell műtét.
Brizó,Katavirág,Bridget,Meli,Csomee és mindenkinek mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++
Bridget,nálunk sem kötelező az altatás a punkcióhoz,de nagyon fájdalmas,én nem merném bevállalni.Akkor sem,ha csak egy petikéd lesz,de drukkolok,hogy még nőjön hozzá.Szurit nem kaptál?Én a 3x1 closti mellé még szúrtam napi 300 gonal szurit.Inszemhez szokták csak a clostit,mert ott nem cél a sok tüsző.Szóval nem értem :roll:
Dezsinám,jajj,mennek a szurik,nehogy itt lemaradjak valamiről... :D megadrukkok!!!!
Julika, :D :D :D
Petne,remélem a neurológián megnyugtatnak,hogy szépen haladtok!Édes Julcsi :D

Mindenkinek szép napot,drukkokat,pocisimiket küldök,sajna ma sem nagyon leszek,tegnap is kórház,kontroll röntgen,védőnő és fogorvos,ma is brfk(a baleset miatt),kórház(most anyuval),aztán ha már a városban vagyunk le kell mérnem a kiságyat a boltban,mármint a külső méreteket,mert az alapján kell a pelenkázót megrendelni...
Vendég

Katavirág, okos, megfontolt döntés. Nagyon drukkolok! Ha akar jönni baba, úgyis jön, függeltenül az embiók számától!

Bridget! Az én dokim azt mondta nekem egyszer, hogy van, ahol altatásban végzik, mintők, van, ahol érz.telenítéssel. Ez utóbbi azért nem anynira jó, mert nem jó, ha a beteg hirtele ugrik egyet vagy hasonló. Én mindneképp az altatást javaslom.

babaimádó
Kép
babaimado

nyulasz, jobbulást Apának és te se hajtsd szét magad, mert túl sűrű ez a program.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz
Orulok,hogy apacska jo kezekben van vegre otthon veled :) Mielobbi felepulest kivanok neki es koszi a drukkokat :wink: szurit a magas FSH-em miatt nem adott :roll: ez az ertek szerintuk ugye nem stimuzhato :? Tudod nekem ez a magas FSH a bajom :roll:
De allitolag punkcio utan ad olyan gyogyit ami lejebb viszi es kovi honapban megprobaljuk szurikkal mindennel :roll: de ez meg a jovo dala :roll: Jah es o clostit se adott volna csak a siman 1ebben a honapban ero tuszore akart ramenni...erre mondtam en nem e szedhetnem a clostit hogy akkor mar ne 1 legyen hanem esetleg tobb... :roll:

Babaimado
Koszonom a velemenyed :wink: Na en sem vallalom be csak nem ertettem :roll: :oops:

Van meg egy kerdesem aztan mar tenyleg eldugulok :oops:
Mi a closti es a szurik kozott a kulombseg :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Nyulasz!
végre :o
dezsina

Csomee, szia! Rendbejött a prolaktinod?

Dezsina, hajrá az első szuri!

Nyulasz, örülök a párodnak. Jó sokat ugra-bugrálsz... :roll:

Katavirág, támogatom a döntésed!

Bridget, nekem nagyon szűk volt a méhnyakcsatornám is, azért fáj jobban az ET is.

Petne, tündér ez a kislány. Majd írj, hogy mit mond a neurológus.

Brizo, Meli továbbra is sok drukk megy!!!!

Babim, amilyen érzékeny vagyok, én tuti ugráltam volna az érzéstelenítővel is... :?

skrisz72

Kép

skrisz72

Skrisz,
ha gondolod beírhatod az adataimat a táblába.

29 év (aug. 4. leszek 30!), Dr. kósához járok, de Bó Dr. Rigó Barbaránál született az I.-es Nőin.
3 inszem és 3 lombik után spontánCsodaként.
Eredetileg ellenanyag termelés miatt jártunk még az előző férjjel.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, de ha szeretnétek kistesót, akkor csak a lombik jöhet számításba? Vagy spontán elkezdhettek próbálkozni? Vagy ez az ellenanyag dolog miattad van?

skrisz72

Petne, örülök, hogy Julcsi ilyen ügyes. :D

Julika, szívből gratulálok a kis jövevényhez, tényleg olyanok lesznek Jankával, mint az édestestvérek! :)

Meli, Brizo, Csomee, Katavirág, Bridget drukkok mennek! +++++++++++ Katavirág, teljesen igazad van! A 2 beültetett embriónál nem szabad később azt megbánni, ha mindkettő megmarad!

Zsófi, itt is grat a 3. harmadhoz! :D

Nyulasz, az a lényeg, hogy Apa javulgat! :)

Árnika, Kisbuta, Doli, többiek???? :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, mikor lesz vérvétel eredményed?

skrisz72

Skrisz!
köszi a táblát! De szupi, hogy megint előrekerültem egy kicsit :D jó, hogy történik valami! :D

Katavirág!
drukkhegyek

Brizo!
holnapra egy nagy kalappal! :wink: :D
dezsina

Katavirág, Brizó, Csome, Bridget! Csütörtöki drukkok úton!

Nyulasz! Örülök, hogy apa már melletted, nagyon gyors végleges felépülést kívánok!

Petné! Kicsi lány nagyon ügyes! Azonkívül el kell olvadni tőle!

Kép
estike66

Skrisz,
az ellenanyag az előzővel volt.
Bó ugye spontán fogant Ricsivel.

először biztos 'natúrba" fogunk próbálkozni és ha nagyon nem jön akkor doki segítségével.
De bízom benne, hogy ha Bó csoda volt lesz még egy csodánk is.

hajnoca
Dunakeszi

Voltam az eredményért. Hát a vérképem a vas ellenére romlott. :( Vizelet oké. :) Sztem a cukor is, de holnap megyek V.V. drnőhöz. 0 perces: 4.4, 120 perces: 5.2 (Nem tudom, nem kellene-e ennek is 4.4-nek lennie? Bár így is határértéken belül van. ) A T4 viszont a múltkori szárnyalása után megint leesett. :( (0.93, a tartomány alsó felén. Túlműködő pajzsmiriggyel. Fasza. )

Hajnoca, kívánok nektek még egy csodát! :D

Na megyek ledőlök, mert hajnalban irtózatos gyomorégésre ébredtem. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Skrisz: Igen, teljesen rendben van minden hormonom, de még mindig kell szednem a Bromot. Hogy szalad az idő, már csak 9 hét és a megérkezik Eszter baba! :lol: Köszi, hogy aktualizáltad a táblát.

Nyulasz: Párodnak jobbulást kívánok! Reméljük mihamarabb teljesen felépül!

Petne: Julcsi tényleg egy tündérke!

Julika: Óriási gratuláció a testvérkéhez! Összeszorult a boldogságtól a gyomrom, mikor olvastam a soraid. Nekem az egyik ismerősöm is babára vár, sajnos még elég hosszú a sor előtte, de remélem neki is hamarosan összejön!

Katavirág: Drukkok!+++++++++

Rana33: Tudjátok már hogy milyen neműek a picik? (Bocsi, ha már írtad, csak lemaradtam!)

Hajnóca: Hajrá spontán babóca!

Mindenkinek köszi a drukkokat és természetesen az enyémek is mennek mindenkinek akinek kell!!!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?