sziasztok!
Csak egy kis életjel,apa itthon,már sokkal jobban,de a háta még mindig rettenetesen fáj,csináltak tegnap megint röntgent,de nem látszik semmi...doki szerint lehet bordarepedés,mert a gerinc mellett futó (sin?)izom miatt nem lehet látni a röntgenen.Most már sokmindent tud bal kézzel,jobb keze fel van kötve,válla nem mozdult el,így nem kell műtét.
Brizó,Katavirág,Bridget,Meli,Csomee és mindenkinek mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++
Bridget,nálunk sem kötelező az altatás a punkcióhoz,de nagyon fájdalmas,én nem merném bevállalni.Akkor sem,ha csak egy petikéd lesz,de drukkolok,hogy még nőjön hozzá.Szurit nem kaptál?Én a 3x1 closti mellé még szúrtam napi 300 gonal szurit.Inszemhez szokták csak a clostit,mert ott nem cél a sok tüsző.Szóval nem értem
Dezsinám,jajj,mennek a szurik,nehogy itt lemaradjak valamiről...
megadrukkok!!!!
Julika,
Petne,remélem a neurológián megnyugtatnak,hogy szépen haladtok!Édes Julcsi
Mindenkinek szép napot,drukkokat,pocisimiket küldök,sajna ma sem nagyon leszek,tegnap is kórház,kontroll röntgen,védőnő és fogorvos,ma is brfk(a baleset miatt),kórház(most anyuval),aztán ha már a városban vagyunk le kell mérnem a kiságyat a boltban,mármint a külső méreteket,mert az alapján kell a pelenkázót megrendelni...