Na, itt vagyok még egyszer.
Azt el is felejtettem mondani, hogy nagyokat kacagunk. Komolyan mondom, hogy ha lehetne, feltenném ezt a babakacagást. Imádom hallgatni! Büszke mami vagyok
Zsófi,
Először is: Boldog Névnapot kívánunk!!!!
Aztaaa, hogy másztok! Nem semmi. És olyan édesen alszotok!
Látom, Ti is előszeretettel használjátok a cumiláncot. Emlékszem, amikor Dorka 2- 3 hetes volt, egyszer úgy kiköpte a cumiját, hogy 2 napig kerestem
Tünde,
Akkor pont elkerültük egymást a börzén
Pedig milyen régen találkoztunk már, ugye?!
Drukkolok a vizsgákhoz! Mikor mutatsz újabb képeket Kittiről?! Kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt!
Manóka,
Mi Pampers- t vettünk, az csak kb. 10 %- kal volt olcsóbb. És lehetett kapni hozzá bábozós macit, vagy törlőkendő tartót stb. Attól függött, hogy milyen mennyiségben vettél.
Mi most nem mertünk nagyon sokat felhalmozni, így csak 1 havi adagot (2 csomag 94 eset) vettünk. Ehhez bábozós macit kaptunk. Ritka egy randa példány
(majd megmutatom képekben, de csak este, hogy a Kismanók meg ne lássák
)
Remélem, Dorci nem fog megijedni Tőle, ha ezzel bábozom majd egyszer
Irigyellek, hogy Debrecenben laksz, gyönyörű város. És a legjobb barátnőm is debreceni
Babahordozóra még visszatérve: ezek a mostani hordozók (persze nem a no name kínaiak) már nagyon jó minőségűek, így nem hiszem, hogy bármi kárt okoznának a babánál, ha csak kis ideig üldögél benne, és persze jól bekötve!
Ildikó,
Nagyon szépek a gyermekeid. És de jó lehetett az a kirándulás!!!
Mi egyelőre igazán kirándulni csak a Normafánál voltunk. Kocsival megyünk mnden hétvégén ide- oda, de az nem igazi kirándulás.
Nem semmi, hogy Te ennyire ügyes vagy! Én mindig irigyeltem azokat, akiknek ennyire jó a kézügyessége!
Orsi,
No, mi lett végül is a bárányhimlővel? Ugye nem lett pöttyös kis Bence? S akkor mikor kapjátok az oltást? Csak hogy tudjuk, mikor drukkoljunk!
Noémi,
Örülök, hogy csípő ügyben minden rendben!
Majd meséld el, milyen volt a keresztelő! Ja, sikerült fehér topánkát venni? Hol?
Ugye Te is felteszel képet Liliánáról! Régen láttam! (vagy én voltam régen a Pöttömökben
)
Buksi,
Hűűű, Vencelke ekkorát nőtt?! Leköröztök minket. Nálunk az éneklés jött be, a fürcsi utáni időszakra. Ugyanis az öltözködést nem igazán szerette Dorci sem. Most viszont ha nem is imádja, de kacarászik, fogja a Bohóckáját, szóval elvan. Ja, és a pelenkázó fölé felragasztottam lelógó mütyüröket, és azokat bűvöli, hátha leesnek
Ini,
Ugye hanna jobban van? (Nátha)
Az a napszemüveges kép Oliról!!!! Hát csuda aranyos és nagggyon vadító!
Szilvi,
Hát nem tudom...Dorcinak nagggyon húsos a lába, de eddig semmilyen kis csomó sem lett a lábán egyik oltás után sem. Én ezt inkább a doki néni rutinjának tulajdonítom.
Gyógyítsátok meg hamar a beteg gépeteket! Remélem, hogy azért nem tűnsz el hetekre!
Zita,
Visszanézegettem a fotóitokat....és Matyi már hintázik...Szinte napok alatt, hirtelen kezdett mászni, most meg már álldogáll? Annyira ügyi!!!
Hicu/Emő,
Na látod, mennyien összejöttünk megint!!! Meg lettünk ijesztve a fagyipénzzel, és szerintem mindenki szereti a fagyit!!!
Milyen volt a vendégség? Jól sikerült a buli? A szomszéd kislány mindig így kérdezte meg anyukámtól, hogy "Mit szőztél??? Mákoftéftát?". Szóval Te mit szőztél?
FEmőke,
Remélem, hamarosan lesz otthon is számgépetek! Ja, és majd mutiii a csempét!
Ugye jobban vagy már, elmúlt a náthád?
Nálunk nem csak hason fekve folyik a nyálunk, hanem folyamatosan, de komolyan. 1 óra alatt tiszta nyál Dorci kombidresszének nyakrésze.
Kérünk képet Kincsedről!!!
Ann,
Végre itt!!! Felcsillant a szemem, amikor megláttam a nevedet. De keveset írtál
Brühühü.
Bogi,
Örülök, hogy jobban van Lilike szeme! Remélem, hamar elfelejti ezt a kellemetlenséget!
Rendőr??? Jesszusom, történt valami rossz?!
Na, most aztán 1 hónapra elegendő adagot írtam.
Puszi!
Vic