Új privát üzeneted érkezett!

EDA nélkül jó volt most, de gyors volt ;) Amúgy fittebb voltam EDA nélkül a szülés után :)
Hááát, én eléggé be tudok hisztizni, és nekem kell, hogy ilyenkor rám szóljanak, meg irányítsanak. Hát ő ilyen :wink:
Vendég

Susy! :lol:

Akkor a képek! Rejtvény:Hol voltunk hétvégén? :lol: :lol: :lol:

Kép Ez volt a paripánk!

Kép csipet-csapat

Kép Alszom...

Kép Kukucs!

Kép Vonatozásból sosem elég!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.05.13 21:35-kor.
borossné becz márta

Kép Huncutka a pléden

Kép Boldogság

Na,megfejtés? :wink:

Márti
borossné becz márta

Panndi!

Gátseb-téma: nekem is az 1. szülés után volt sokkal rosszabb! Szerintem,mert előszőr nyúlnak meg ott úgy a szövetek,nem tudom. A 2. szülésem nekem is viharosra sikerült ( emlékszem,burokrepesztés után kaptunk szülőszobát,mikor felültem az ágyra,3.03 volt és 3.21-kor már a mellkasomon szuszogott Lóci),mégis,pár órával később simán törökülésben szoptattam,pedig nagyobb volt Lehel buksija mint anno Csabié!
Varratszedés? Te sem bírod a felszívódót? Nekem azt mondták ritka példány vagyok,hogy allergiás vagyok rá (az első 2 gyerkőc ugye MÁV-os baba,akkor még nem felszívódó varratot használtak,aztán Bercinél a Rókusban már felszívódót és úgy bedurrant tőle a sebeem,hogy rémes volt és nehezen is gyógyult. Most az ÁEK-ben úgy kerítettek nekem direkt valahonnan nem felszívódót,úgyhogy most megint szép gyorsan gond nélkül gyógyult a seb)!

Márti
borossné becz márta

Márti
:lol: :lol: :lol:
Melyik nap voltatok? Egészen Hűvösvölgyig mentetek?

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Mi szombaton! :lol: Olyan jót nevettem,mikor meláttam a képeidet!
Normafánál (Virágvölgy) szálltunk le és ott piknikeztünk! Nagyon jó volt. A János kórházig mentünk be kocsival,onnan fel fogaskerekűvel a Gyermekvasútig. nagyon élveztük,bár a Libegőt ki kellett hagynunk,mert nővérem nem bírta volna még a 2km-es sétát...de így sem kellett ringatni a srácokat! :lol:

Márti
borossné becz márta

Panndi, mi nagyon egyformák vagyunk, én is hajlamos vagyok arra, hogy behisztizzek és ilyenkor nagyon jó egy olyan doki, aki irányítani tud (és ezt ugye úgy, hogy tényleg azt érezd tudja mit csinál, de ne legyen kioktató) :lol:

Márti, nagyon jók a képeitek és szemtelenül vékony vagy 4 gyerek után :wink:
Amúgy a Te dokid is nagyon szimpi volt februárban amikor kórházban voltam.

Hogy Ti se maradjatok ki, hoztam képeket én is, bocsánat azoktól akik duplán látják :lol:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Márti
Nagyon jó képek! Mi Szépjuhásznánál szálltunk fel, és a Szécsényi hegyig mentünk és vissza. Mi csak délután voltunk pár órát, de nagyon jó volt. Végül megsütötted valamelyik sütit?
Ma mennénk Fertődre, de egyenlőre az orvoshoz megyünk. Két digitális lázmérőnk van, az egyik 37.7- et a másik 37.3- at mutat. :?
Azért van különbség!

Kép
Kép
susytunder

Ildi, hát nem hiába, a gyerekeink is egyformák sok mindenben :wink: Lillu itt is szép :)

Márti: nagyon szép család vagytok :)
Vendég

Lillu itt is köszöni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Lillu de szép-és nagyon csajszis!
Doki bácsim már a Kútvölgyiben...de annak is szimpi a szülészete,sőt!

Susy!

Sósat kértek,úgyhogy maradt a jól bevált sajtos rúd (szerintem eszméletlen finom,képtelen megkeményedni,de nincs is ráideje)!
Viszont 2 hét múlva csabim ballag az oviból! :shock: Nagy felhajtást nem csapunk,de sütök egy halom sütit és nagyszülőket-keresztszülőket meghavjuk utána sütizni-fagyizni. Na akkor megcsinálom a túrósat,nagyon tetszik! És lehet,hogy a kókuszosat is!

Köszönjük a dícséreteket!

Márti
borossné becz márta

Hű de ennék sajtos rudat :shock:

Mindkét gyerek alszik :lol:
Vendég

Sziasztok!

Visszatértünk! Kolping szuper jó volt!!!!!

Igyekszem visszaolvasni, addig is légyszi regiasztráljatok és szavazzatok Szabira. Előre is köszi! Egy kicsit béna, mert 5 percenként lehet szavazni, így aki egész nap a gép előtt ül, már több ezer szavazatot gyűjtött. Mindegy, egy próbát megér. :wink:

http://www.kemma.hu/verseny/111#9455

Szabi egy kék kádból kacag kifelé a középső oszlopban.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Nini,
én a Tesco-a vettem, 10 db-os ezer-valamennyi volt, a 26 db-os pedig háromezer-valamennyi... Nem vagyok túl jó az árak megfigyelésében :lol: Anyukám és a párom is mindig csodálkozik ezen :) Mikor megveszem akkor persze megnézem, hogy megéri-e, de utána huss ki az agyamból :) Úgyhogy javaslom inkább a Tesco-t... 6 db-bal egyébként sem tudom mire mennél, az elég kicsi hely... Nálunk most egy 5x5-ös van letéve a nappaliba, ez még épp jó így, hogy nem mászik. csak tolat kicsikét, de erről is időnként letolja magát :)

Márti,
nagyon édes Kamilla :)

Ildi,
Lillu milyen kis cuki a kendőcskében! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Gyorsan rólunk, míg fel nem ébred - Kolping szuper jó volt! Nagyon jól éreztük magunkat. Szabi imádta a vizet, szerintem akár egész nap is ellebegett volna benne. Nagyokat szopizott és aludt úszás után. A merülést simán vette, nagyon kis ügyes volt. Nem lehet rá egy szavam sem! Nagyon rendesen viselkedett. Az étteremben szuper jól elvolt a babakocsijában vagy az etetőszékben üldögélve, csak kellett, hogy ő is kapjon valamit. Így aztán össze-vissza evett mindent: kenyérhéjjat, a levesemből a zöldségeket, a párolt zöld köretből a brokkolit és a répát, rizses csirkés bébipapit, epret hámozva mag nélkül, citromkarikát ... másra hirtelen nem emlékszem. Eddig még nem lett baja egyiktől sem, de azért a kenyérből és az eperből nem csinálunk rendszert.
egy pár kép, a többi az albumunkban:
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

nini - ne hidd, hogy bármit rosszul csinálsz. (nekem is ez a parám :) ) , de ezt nem lehet egyféleképpen csinálni. és elrontani sem. minden gyerek más, más a természete, mások az igényei. ha jól kezeljük a hisztiket, következetesen (szerintem ez a legnehezebb), akkor nem lesznek hisztisek. én nem tudom mi lesz velem amikor majd az igazi hisztikorszak jön.

Szalanadra - örülök, hogy minden ok. én kicsit aggódós vagyok :oops: Nálunk az a helyzet, hogy Ambi semmit nem eszik, nemhogy keveset, hanem egyáltalán. Most két napja üveges kaját eszik, de csak pár kanállal, de legalább önként :) Én már ennek is örülök. Mostanában vagy jobbak az éjszakák, vagy már észre sem veszem. Általában 4-5-ször kelünk, de volt, hogy csak egyszer. De lehet kétszer, nem tudom, egyre emlékszem csak :)
Felső fogunk még sehol, sajna igaza lett a dokinak, két hete mondta, hogy nem napok kérdése. Egyszer majdcsak kibújik.

Susy - nálunk most a felső fogak beindulásánál 38,9 volt Ambi láza. Két napig volt lázas.

Minden gyerkőc nagyon édes!!!!

dytke

Dytke, kitartást Neked :wink: milyen súlyú most Ambi?

KépKép

KépKép
beneildi

Panndi!
A l"leosztás" a következő:Gergő 9 éves, Csenge 7 éves (ők már mindketten iskolásak), Beni 3,5 éves nagy óvódás fiú és Eszter 2 hónapos mindjárt.

Márti!
Szeretem, hogy négyen vannak. Néha égnek áll a hajam tőlük, de nem tudnám elképzelni az életem nélkülük. A gondom egyelőre annyi, hogy nem férünk el mindannyian a kocsiba, és ha az egész család utazni akar, akkor kell autós segítséget kérni :cry: A nagyok már elég önállóak (pl. esti fürdés, öltözködés, már megy egyedül, csak"felügyelet") kell. Sajnos én most kimradok az esti ágyban mesélésből legtöbbször, mert Kiseszter ekkorra szokta időzíteni napi sírásadagjának 80%-át. Ilyenkor csak a dajkálás és a cici segít. De Apa ügyesen megoldja a dolgokat. :D
Folytatást egyelőre nem tervezünk...de soha ne mond, hogy soha.

Hétfőn mi is voltunk kirándulni Benedek csoportjával. Csak ide egy közeli erdős domboldalba mentünk.Esztert kendőben vittem, végigaludta az utat. Az ovisok pedig nagyon lelkesek voltak, hogy kis hátizsákot cipelhetnek elemózsiával.

Kép
becsengo

Sziasztok!
Jó régen tévedtem erre. Amióta jó idő van, mindig csinálunk valami programot Samuval, de ha nem, akkor alig enged a gép közelébe :) Ráadásul nyakamon a vizsgaidőszak, be kellene cserkésznem egy konzulenst záros határidőn belül, jövő félévben szakdoli, államvizsga :shock: Szóval nem unatkozom, de ahogy látom, ti sem :)

Gondoltam, hogy mire eljutok idáig, már gratulálhatok Panndinak Fruzsihoz! :D Csak addig lapoztam vissza, hogy olvassam a szüléstörténeted, nem kicsit vagyok irigy :) Samunak megmutattam a csak csajos képeket, nagyon tetszettetek neki is. Imád csajozni ;)

Dytke, kitartás! Ennyire nekünk nem volt rossz a fogakkal, bár én akkor azt hittem, hogy jaj milyen rosszul tűri, és nagyon féltem a rágóktól, de fura módon azok sokkal kevesebb nyűglődéssel jártak, az első négy fog volt a legrosszabb. Remélem, nektek is könnyebb lesz utána. Olyan régen volt már róla szó, hogy találkozunk! Most megint tolódik egy kicsit a vizsgáim miatt, de ha ügyes leszek, akkor június 12-én befejezem őket :) Utána tényleg nyélbe ütjük, adok kölcsön kendőt, és ha van rá igény, akkor megtanítalak háton hordozni (jól emlékszem, hogy csak elöl szoktatok?)
danann

Szia Danann, de jó, hogy te is előkerültél! :)

Az "alig enged a gép közelébe"-ről eszembe jutott, hogy Pálmi is mindig rástartol a billentyűzetemre, ezért most rendszeresítettünk neki egy sajátot, de akkor is az enyém kell! :lol:

Lányok,
az "Anya, taníts engem" miért nem tetszett? Én még csak az elején tartok, de ráadásul pont olyanokat írt, hogy mit játsszak a babával, amit amúgy is csináltam :D És szinte a legjobbkor került a kezembe, mert pont mostantól vannak olyanok, amire nem is gondoltam!

Pl, hogy mostmár lehet neki mutogatni az arc részeit, hogy orr, szem, száj, stb! Meg a kádban hogy tegyünk be neki lebegő és elsűllyedő tárgyat is, meg valami pohárfélét amivel locsolhat, meg anyagot, amit ha kiemelünk csorog belőle a víz és ezeket megtapasztalja! Nekem ezek tetszettek!

Volt egy, amit nem vagyok biztos benne, hogy tudott értelmezni... Kellett tenni egy edénybe hideg vizet egy másikba meleget és beletenni a pracliját és mondani hogy hideg és meleg... nem tudom ebből fogott-e valamit :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Panndi!

Remélem,hogy jól emlékszem és most tartjátok(mintha épp aznap írtad volna,amikor szültem,Zsófi szülinapján)

Nagyon boldog névnapot Zsófinak!

Márti
borossné becz márta

Jól emlékszel, köszönjük szépen :)
Vendég

Sziasztok lányok! :)

Megjöttünk, illetve csak félig, mert hirtelen felindulásból nem haza jöttünk, hanem az ország egyik végéből a másikba a szüleimhez. Nagyon szép és jó volt minden.

Márti
Még egyszer köszönöm, hogy ajánlottad a vendégházat, még a nyáron újra elmegyünk. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Lányok! Iroko- ról tud valaki valamit? :roll:

Kép
Kép
susytunder

beneildi - Köszi, már nem szenvedek egyáltalán. Ráálltam erre a gyakori kelésre, nemevésre, jól viselem :) Ambi most 8,5 kg, de egy hónapja 10 dkg-val több volt. Ingadozik, de nem foglalkozom vele, mert nem nagy az ingadozás, rengeteget mozog, és egészséges :)

Livi - miből írsz szakdogát? Részemről ok a találkozó bármikor :)
Ezekkel a fogakkal kevesebbet szenved, mint az elsőkkel. Napközben nem nyűgös, csak gyakran kelünk. Bár mostanában a pocakja miatt kelünk. Sokat pukizik, de nagyon nehezen. Elkezdtünk Espumisan-t szedni, nem sok hatással. Hétfőn megyek a dokihoz beutalóért gasztroenteorológiára. Mivel alig eszik, ha eszik csak gyümölcsöt, én már majdnem kenyéren és vízen élek, nem tudom mitől. De ez nem normális szerintem, hgoy ordítva pukizik.
Magatokról nem írtál. Remélem jól vagytok!

Susy- úgy tudom jól vannak, most 8 hetes körül van.

dytke

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen keveset járok erre. A házunk épp a finisben jár, és folyton rohangálni kell valami után. Esténként meg a netet böngésszük, hol a legolcsóbb adott, csempe, könyöklő... stb... és közben még a malacka se eszik magától. :(
Most festettük ki a szobákat. Az egyik színt valahogy benéztük, így az egyik gyerekszoba rózsaszín lett. Remélem, ez valami isteni jel, hogy a következő gyermek lány lesz! :lol:

Annyi szép képet raktatok fel! Megcsodáltam mindenkit! :D

Iriccről hallottatok valamit? Nagyon izgulok érte, remélem, minden rendben velük!

Kép

Kép
nikuc

Igen, Milosról én is többször hiányoltam az infót... Remélem jól vannak.

Kép

Kép
sz.veronika

Nálunk amúgy megint kaja-mizéria van :)

Eddig ugye az volt a baj (nekem nem, csak a dokinak :lol: ) hogy nagyon sűrűn evett (mert keveseket evett egyszerre és így hamar megéhezett).

Most meg épp az ellenkezője lett, már be tud falni 150 ml-t (mind tápszerből, mind hozzátápiból) és így most végre megvan a kívánt 4 óránkénti evés, mert ennyi kajával kibír 4 órát, sőt nem is hajlandó hamarabb enni.

Viszont mivel éjjel 12 órán át alszik kaja nélkül, így egy nap most meg nem tud többször enni, csak 4-szer... (9-13-17-21 órakor) A dokink szerint meg 5-ször kellene...

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: Zsófi kb három hónapos korától naponta csak négyszer szopott, mást nem evett mellette: evett reggel 7-kor, 11-kor, délután 3-kor, este hétkor. Nekünk azt mondta adoki, van, aki csak ennyiszer éhes, ez így jó :)
Vendég

Sziasztok!

Veronika! Szerintem teljesen rendben van Pálmi evése. Ha ő nem éhes többször, hízik, jókedvű, akkor nem lehet semmi baj.

Mi túl vagyunk a hányos-hasmenéses valamin. Most megint jön Adélnak a foga, de nem felül, hanem lenn. Ezért nem mindig hajlandó kanalazni. Kipróbáltuk a holle kölespépet, nem volt sikerre, de nem adom fel. Lehet, hogy túl sűrű lett.
Lányok! Írnátok nekem egy tuti helyet, ahol lehet venni humana tejmentes almapépet. Végigjártam több tescot, herbáriát, auchan, cora és a helyi gyógyszertárak. Sehol sem kaptam. Köszi!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi: Én a Müllerben vettem, és most a saját bébiételük akciós is, úgyhogy érdemes bemenni. :D Van ilyen poharas gyümölcspépük is, Peti imádja! Azt is ajánlom! És elég jó árban van az is.

Kép

Kép
nikuc

Panndi, Gabi,
köszi, ez bíztató :) Na majd szerdán kiderül a dokinéninél a 7 hós mérésen, hogy mennyi most a súlya, vagyis mennyit haladtunk 1 hónap alatt...
Majd előre felkészülök, hogy elengedjem a fülem mellett, ahogy a dokinéni mondja a magáét, hogy 5-ször kellene ennünk és mennyit összesen :)

Gabi,
jó, hogy vége a hányás-hasmenésnek! Most meg jön a fogacska... mindig van valami, nehogy egyszerű legyen az élet :)

Kép

Kép
sz.veronika

Nálunk úgy néz ki, Fruzsi is ritkán evő lesz. Amit nem bánok, Zsófi is hízott rendesen a napi négy kaja mellett :) /Most bezzeg egész nap eszik :roll: /
Vendég

Ja, és mindkét gyerekem alszik :lol:
Vendég

Nikuc! Köszi. Müllerbe már régóta készülök, csak hozzánk annyira nincs közel. Talán a Ferihegyi van a legközelebb.

Lányok! Végre sikerült bebizonyítanom, hogy nekem több gyed jár. Már annyira ki voltam bukva, de nem adtam fel és 5 perce hívtak, hogy igazam van! Most annyira örülök.

Panndi: már össze is szoktattad az alvásukat? Nagyon ügyes vagy!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Ez most véletlen volt :wink:
Ebéd után egyszerre szoktak aludni, de ez ma Zsófinál kimarad :roll:
Vendég

Sziasztok

Már jó rég voltam és jó pár napja csak visszaolvasgatok.
Nagyon édesek a képek a babákról.

Panndi- gratulálok Fruzsihoz. Örülök hogy gyors szülés volt. Sok boldogságot nektek. Ja és az államvizsgádhoz is gratula. Én is Gyöngyösön végeztem 2 éve.

Mi 2,5 hónapja lakunk az új házban de én még mindig pakolgatok. Szörnyű hogy mennyi cuccunk van pedig egy csomót kiselejteztem a régi helyen de úgy néz ki hogy nem eleget.

Kristóf 7,5 kg és 72 cm. Most kezdett el hasra fordulni két napja. Nagyon kis ügyes. Elkezdtünk mi is már főzelékeket enni meg gyümölcsöt. Nagyon csúnyán eszik teljesen ki vagyok tőle. Beteszem a kanalat a szájába és rögtön viszi utána a kezét borzasztó. Remélem hamar megtanul enni, sok kitartás kell hozzá.
Viszont szeret mindent amit főzök. Az üvegeseket viszont nem nagyon.

Veronika- van amikor mi is csak 4szer eszünk attól függ hogy kora reggel felébred-e enni vagy sem. Szerintem nem baj. Örülök hogy Pálmi is megszerette az evést:)

Gabi- én most vettem Milupa HA pépet vaniliást Kristófnak. Elég jónak tűnik. Esetleg ha nincs almapép ezt is ki lehet próbálni, de az almapépet én is hajkurászom már de itt nem lehet sehol kapni. Ha kapsz valahol szólj.

Kép

Kép
tüni75

Tüni,
én már nem idegesítem magam azon, hogy szétkeni a kaját... múltkor még a lábát is bevette a tiszta kajás szájába, pedig amúgy nem veszi be :) És hacsak nem ázik el nagyon a ruhája én át se öltöztetem utána :oops: :) Csak megtörlöm amit tudok egy nedves törlőkendővel (kezét, száját, ruháját, széket, stb :) )

Kép

Kép
sz.veronika

Ma ettünk epret... ugye azt csak a magok miatt nem szabad? mert meghámoztam, remélem így rendben!

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika
Köszi a Tesco-s tippet, Márk nagyon szereti, amúgy 26db volt 2490 Ft :)

gabi79
Ha már ilyen penge vagy benne, lehet nekem is tudnál segíteni. Nekem azt mondták anno, hogy a főiskola is munkaviszonynak számít, és hogy ugyan annyit kellene kapnom, mintha esetleg minimál bérrel lettem volna be jelentve. Erről tudsz valamit ??!!
Csak mert nekem a gyerek születése előtt nyögték be az állam kincstárnál, hogy nem-nem, anyukám te ugyan annyit fogsz kapni, mintha 8 osztályod lenne.

Rossz nap ez a mai !
Lányok én olyan, de olyan mérges vagyok...a pipától nem látok :evil: :evil: :evil:
Ma vettem a Márknak üveges kaját - ált. én főzök neki, de ma pont nem értem rá-. Az üveg felénél jártunk, mikor megkértem apát, hogy nézze már meg mikor jár le a szavatossága kicsit fura az állaga. 2009.05.09. Romlott babakaja. Azt hittem leborulok a székről. Holnap megyek vissza blokk is meg van, de én olyat teszek. Basszák meg az én babámat ne mérgezzék romlott húsos étellel.
Sorry a káromkodásért .... kivagyok :( :cry: :cry:

Kép

NIKI
nini.n

Hú, gyorsan kirohantam és megnéztem a babakajáimat... jók ... huh...

Nini, mivel ezek évekig jók - egyes kajákon 2011-es lejáratot látok, így pár nap csúszás talán nem számít. Megkóstoltad, romlott volt? Vagy nem volt jó a szaga? Milyen volt az állaga ami furcsa volt? Mert víz kiülhet a tetején, én fel szoktam keverni előtte.

Persze ezeket nem azért mondom - tényleg felháborító, hogy lejártat adtak el - csak hogy ne ess kétségbe, lehet hogy nem volt baja, és Márknak nem lesz baja tőle.

Örülök, hogy bevált a habtapi, akkor lemaradt a 26-ból a kettes :) Csodálkoztam is aztán, hogy akkor hogy-hogy outlet ha ilyen drága? :)

Ma egyébként nekem is nagyon szar napom van, egész nap sok stressz ért, meg sok idegeskedés, eléggé kivoltam már estére, erre Pálmi csinált valamit és rákiabáltam, szegényke meg úgy elkezdett sírni!

Most tiszta lelkiismeret-furdalásom van, mert semmi rosszat nem csinált, csak én voltam feszült és az ő kis hülyeségére csattant ki az egész...

Még szerencse, hogy azért ez a második eset 7 hónap alatt, általában nyugodtak vagyunk és mosolygósak :) Remélem nem fog rosszat álmodni emiatt, mert nem sokkal lefekvés előtt történt... :(

Kép

Kép
sz.veronika

Tüni: a HA pép nem jöhet nálunk szóba, mert tejfehérjét nem ehet Adél. Állítólag a brendonban tuti van almapép.

Nini: írtam privit.

Adél ma megint nem hajlandó kanállal enni. Sokak szerint azért, mert jön a foga. Tök kész vagyok. Pancsoltam egy csomót, aztán nem eszi meg a kaját. Délelőtt visszaküldte a banános kölespépet. Utána csak vizet adtam neki. Majd nem fogadta el a répát, csak tejecske kellett.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi - nálunk 3 hónapja megy ez, két hétig evett a fogak kibújása után. Aztán újra nem ,mert jönnek a felsők. Még nem jöttek ki... Én már feladtam a reményt. Minden nap leülünk 3x, de nem eszik. 2 napig evett valamicskét (5-6 kanállal, de legalább önszántából), aztán megint semmi... Kitartás!!!!

dytke

Sziasztok!

Képet egyenlőre nem tudok mutatni, mert a bátyám otthon valahová eltüntette a kártyáról, remélem megvannak. :shock:

Képzeljétek Kristófnak kijött a bal alsó szemfoga az összes hátsót beelőzve. Iszonyú nyűgös volt az elmúlt 2 napban, hőemelkedés, orrfolyás, minden előjött, ne várjátok, hogy a szem fog kibújjon.

Lenne egy kérdésem. Kristóf legújabb szokása, hogy harap és csíp. Nem tudom hol tanulta, kitől látta, de nem tudok vele mit kezdeni. Akkor harap, ha jó kedve van és hancúrozik, de a csipkedés az szinte folytonos. Nem akarom ütni, nem hinném, hogy ez a megoldás, de volt már hogy úgy megharapott, hogy bekékült a lában, akkor nem tagadom rácsaptam a szájára, de ugyan úgy csinálja. Mit tehetnék? Volt valakinek hasonló problémája?

Nem evős babák anyukái jön a nagy meleg a babáink még enyit sem fognak enni. Kristóf is beállt a sorba, pár falattal megelégszik. Meg sem kóstolja, és máris úgy csinál, hogy pfö. Ezt sem tudom honnan szedte. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy,
ilyenkor gondolkodom el, hogy kell-e az a második gyerek, mert eggyel is van gond bőven... :) Dehát persze hogy kell! :)

Pálmi is hétvégén találkozott az unokatesójával, aki 1 éves és jól megrángatta Pálmit... állandóan figyelni kellett rá, mert amint a közelébe került rögtön rárontott és a ruhájánál fogva rángatta Pálmit :lol:

Meg persze kiszedte a játékokat a kezéből. Pálmit nem nagyon hatotta meg, felvett egy másik játékot, akkor meg persze azt szedte el tőle... :) Szerintem ezek a dolgok egyszerűen jönnek azzal, hogy fejlődik a gyerek, ha még hirtelen nem is az ugrik be róla az embernek hogy ez bármiféle fejlődés velejárója :) Na persze helyre kell tenni a dolgokat, ami nem könnyű...

Kép

Kép
sz.veronika

Gabi
Köszi az infot, elkezdtem a nyomozást.

Nem tudom kinek modhatnám, ezért nektek mondom, legalább ti benne vagytok a rutinba. Elfáradtam, vagy inkább el fogytam. 49 kg vagyok. Nem sok. A férjem is már 10 kg mínuszban jár, peddig eddig sem volt az a hűű de vastag. Nem tudom mit tegyek.
Azt hittem ebben az időszakban leszek a leg bologabb. És már azért is szarul érzem magam amiért nem vagyok boldog, nem járok a fellegekben. Úgy érzem, mintha a gyerek helyenként direkt szivatna, direkt megy az idegeimre addig ameddig már nem bírom tovább és persze nem őt bántom hanem inkább én verem a fejemet a falba. Biztosan nem direkt csinálja, én azt tudom, de olyan ordenáré módon tud hisztizni, sztem ilyet még nem is hallottatok :O :O
Nem tudom nektek segít, segítette e valaki. Nekünk senki, mindegyik nagyszülő le se szarja a fejünket. Jó, mi ?!!
:( :cry: :cry:
sorry...sosem voltam a másra ráterhelős, csak muszály volt kiírni egy keveset abból ami bennem van.

Kép

NIKI
nini.n

nini: ne érezd magad hülyén emiatt! Szerintem ilyen érzések előjönnek mindenkinél. Zsófi hisztisebb lett, mióta itthon vagyunk, hát vannak nálunk is nehéz pillanatok. De nagyon sok szép is :wink: Próbálj azokra koncentrálni!
Vendég

Susy!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,remélem megkóstóltátok Jenő bácsi ham and eggs-ét! :lol:
Szemfog gázos,tudom! csabinak egyszerre 2 jött,majdnem 2 évesen és 40 fokos láza volt 3 napig,nem evett és alig ivott...komolyan azt hittem,hogy ki fog száradni!
Harapás-csípés stb.: most kell a határozott feljajdulás (jaj,ez nagyon fáj),ha nem hat,nyugodtan játssz a mimikáddal,legyél szomorú,vágj fájdalmas arcot,egy kis műsírás is belefér,ha más nem használ! Meg kell értenie,hogy Anyát-Apát még csak játékból sem bántjuk! Nálunk volt,hogy úgy megijedtek a fiúk,amikor sírva fakadtam,hogy rögtön elkeseredtek,megijedtek ők is! Nyílván nem ez a cél, viszont ezt a reakciót értik és tudják,hogy bajt okoztak. Ma már ott tartunk,ha mondjuk átszáguldanak a kezemen és csak felszisszenek,jönnek, bocsánatot kérnek és megsimizik,megpuszilják ahol fáj (mert én is így szoktam nekik...)!

Nini!

A babó érzi a benned lévő feszültséget és ez nyílván kihat a viselkedésére. Nem mindenkinek jön rögtön a felhőtlen boldogság,de hidd el, jönni fog! Gyere és írd ki magadból, hogy mi bánt! Hátha, legalább azzal tudunk segíteni,hogy meghallgatunk! Egyébként is, Ti most költöztetek,az sem kicsi stresszforrás egy pár életében. Szóval lazítsatok,ha tudtok menjetek el valahova pár napra,kiránduljatok, egyetek jókat és csak egymással foglalkozzatok!

Márti
borossné becz márta

S.O.S.!

Van Fót környékén Müller, Lányok? Holnap megyünk oda és benéznénk,ha van valahol!

Márti
borossné becz márta

Márti
Egyetlen Müller van Pest környékén én úgy tudom, és az MC Ferihegyen van a Market Central- nál. Ha a 0- áson mentek akkor nem nagy kitérő.

Köszi a harapós- csípéses tippet, megpróbálom, ez eszembe sem jutott.
Megkóstoltuk bizony a Ham and eggs- et, nagyon finom volt, de minden más is. Nyáron még vissza megyünk, ott van a határhoz közel Ausztriában egy mesepark, az valami csodás, oda el kel mennünk. :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?