Sziasztok!
Jó régen tévedtem erre. Amióta jó idő van, mindig csinálunk valami programot Samuval, de ha nem, akkor alig enged a gép közelébe
Ráadásul nyakamon a vizsgaidőszak, be kellene cserkésznem egy konzulenst záros határidőn belül, jövő félévben szakdoli, államvizsga
Szóval nem unatkozom, de ahogy látom, ti sem
Gondoltam, hogy mire eljutok idáig, már gratulálhatok
Panndinak Fruzsihoz!
Csak addig lapoztam vissza, hogy olvassam a szüléstörténeted, nem kicsit vagyok irigy
Samunak megmutattam a csak csajos képeket, nagyon tetszettetek neki is. Imád csajozni
Dytke, kitartás! Ennyire nekünk nem volt rossz a fogakkal, bár én akkor azt hittem, hogy jaj milyen rosszul tűri, és nagyon féltem a rágóktól, de fura módon azok sokkal kevesebb nyűglődéssel jártak, az első négy fog volt a legrosszabb. Remélem, nektek is könnyebb lesz utána. Olyan régen volt már róla szó, hogy találkozunk! Most megint tolódik egy kicsit a vizsgáim miatt, de ha ügyes leszek, akkor június 12-én befejezem őket
Utána tényleg nyélbe ütjük, adok kölcsön kendőt, és ha van rá igény, akkor megtanítalak háton hordozni (jól emlékszem, hogy csak elöl szoktatok?)