Új privát üzeneted érkezett!

Zaha
Elhiszed, hogy nem az az állapotom van, mikor érdekel, hogy bántok-e vagy sem?
A cél nem ez vol, leírtam, amit érzek, ahogy vagyok és bármennyi is zúduljon a nyakamba ezért állom a sarat, mert EZ VAN.
Azt is leírtam, hogy tudatában vagyok annak, hogy ez nem jó és nem leszek büszke a hozzászólásaimra, de nem fogom kendőzni a bánatom, a szomorúságom és mosoly mögé bújni, itt biztos nem, a hétköznapokban igen.
Tessék Tüncit megkérdezni, látta-e rajtam a hétvégén valamikor?

Szóval lehet érte elítélni, támadni, mit bánom én mit csináltok velem, de akkor is ez van.

Betti
Kép
betti0412

Zaha május 27.-ke...annyira sajnálom....
Itt soknak szomorú nap a 27.-ke,csak nekem nem....
Jobb is lesz,ha leveszem a vonalzómat!
Nem szeretnék senkit megbántani vele....
Főleg téged nem Zaha!
Pont május 27.Amikor még annyi nap van a naptárban.....
szintus

Betti leirtad a bánatod,bajod és nincs is ebben semmi kivetnivaló....
Elég erős csajszi vagy,ha a 7köznapokban nem mutatod ki a bánatod!
De szerintem ugorjuk át ezt az egészet mostmár,mert nem tesz jót a topicnak!
Kedves emberek mennek el innen,akinek meg esetleg szüksége lenne segítségre,lehet,hogy nem is mer irní,ha meglátja mi folyik itt!!!
Bocsi,hogy ezt így leirtam!
szintus

A téma sajnos átugorhatatlan, mert életről szól a kisbabánk halála után.
Szintus, mondd, hova ugorjak? Miről beszéljek?

Az idő erre szép, kb 27 fok lehet, süt a nap, bár reggel kicsit hűvös volt.....

Kedves emberek mennek el, akiknek segítségre van szüksége....én is elmentem és úgy látom, akkor volt itt jobb. Nekem is szükségem van segítségre, mert ilyen állapotban vagyok, csak le merem írni kicsit keményebben és mélységesen őszintén.
Riasztó. Igen, az.
Mi folyik itt? Hát ami eddig....csak nekem jobban tele a kispapucs.

Sokat várok a hétvégi terápiától.

Betti
Kép
betti0412

Betti: ez csak feldob egy pillanatra?Én hülyére röhögtem magam rajta... :wink:
Kép
jázmin20

Bocs, ha nem jó poén, csak gondoltam vidítok...

más:
Szerintem igenis írd le, amikor és ahogy akarod, ha úgy érzed ez segít neked.Erről szól a fórum.
jázmin20

Jázmin, marha jó.

:D :D :D :D

Egyébként nem vagyok nem feldobott, a hétvégén úgy nevettünk Tüncivel, hogy szabályosan a könnyem potyogott, meg fájt a hasam.
Az ami kifele megy és az ami befele mar, az két különböző dolog. Tegnap az jött ki, ami bent van. De kijött. Szerencsére.

Betti
Kép
betti0412

Igen,egyetértek,hogy erről szól a fórum és még viccből sem szeretnék veszekedni,kötekedni,....nem vagyok az a tipus!
Betti te tényleg azt gondolod(komolyan),hogy neked már soha sem lesz jobb?De lesz...biztos lesz,csak ki kell várni...mert elfog jönni a te időd is!Biztos!
Nem volt jobb semmivel,amikor elmentél,mert mindenki hijányolt itt téged,szoritottak(nak)neked!
Most teljesen a padlón vagy megértem.....
De leszel te is még boldog kismama.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.05.20 12:17-kor.
szintus

Én örülök, ha megkönnyebbültél egy kicsit.Sajnos nem mindig rózsaszín a helyzet és van, hogy csak nagyon riasztóan lehet előadni a bánatunkat.Ez van.Szerintem a topik címénél semmi nem riasztóbb.

Melcsi:jobban vagy?

Zaha:én most vettem először jázmint pár hete, szegény olyan kis beteg, kókadozott, de én magamhoz vettem és "embert" faragok belőle.Igazi kihívás.
jázmin20

jajj ez lemaradt...

Szintus:neked Fruzsi előtt vagy után volt angyalkád?
jázmin20

Elött.....
Miért????
szintus

Próbálom megérteni/megismerni Betti és pl Téged is.Most a Ti beszélgetéseteket "elemzem" és próbálok a lelketekbe látni.Hogy ne legyek elfogult.
Remélem nem baj, hogy kérdeztem...
jázmin20

Dehogy baj,az én sebeim már nem olyan frissek,mint Bettié,Tiéd,Zahájé....
Meg igen,ugye nekem már van gyerkőcöm és könyebb feldolgozom ezt az egészet!
Egész terhességem alatt nagyon féltettem a babát,rettegtem,hogy nehogy megint elvetéljek!
De nem...hála Istennek....
Bár volt vérzésem a 7.dik hétben,nagyon féltem....
szintus

Zaha itt vagyok, olvasok. Veletek sírok és nevetek. Mikor mit írtok. Csak úgy csendben, a háttérben. És nagyon szorítok mindenkinek, hogy mielőbb sikerüljön talpra állnotok.

királylány

Szintus:elhiszem, hogy féltél, én is félnék és remélem fogok is! :wink:
Kedves tőled, amiért próbálsz pozitív hozzáállást sugallni Betti felé, de szerintem ő most igenis komolyan úgy érzi, hogy nincs jobb és nem is lesz.Szerintem elég, ha meghallgatjuk és kész.És igen, gyerkőccel azért "könnyebb ügy", maximálisan igazad van.
Én nem is azt kívánom, hogy mindenkinek hipp-hopp sikerüljön, hanem, hogy a mindennapjait már ne keserítse ennyire a múlt és akkor talán (?) könnyebben mennek a dolgok, vidámabban a napok...stb és ez talán jót hoz.
jázmin20

...
jázmin20

Olvasom újra, meg újra az elmúlt oldalakat.Mindig bújik valami még elő mindönk írásából, ahányszor nekifutok annyiféle érzelmeket vált ki.
Biztosan az is számít, hogy éppen, az adott pilanatban mi fortyog belül.A hozzászóló és a reagáló, olvasó oldaláról is.Hiszen ugyanarról a dologról, nem gondoljuk minden percben ugyanazt, persze az irányvonal megvan.
Szerintem írtunk pont ilyesmiket a topik elején..mindenki.
A szívünk mélyén mind reménykedünk, csak nem mindig a remény az erősebb, sokszor van ,hogy a depresszió, a fájdalom..hányszor írtam ,hogy kilátástalannak látok dolgokat és hányszor, de hányszor vígasztaltatok..nem akarok senkit sem magára hagyni.Sem az eddigi tagokat, sem az ezután jövőket..mert lesznek sajnos, azt hiszem lesznek..
Ezek is mi vagyunk, nem vagyunk tökéletesek.Ez most fájdalmas valóság, később ha visszatekintünk lehet másképp tennénk, de most igy van.
A topiknak ki kell bírnia ezt is.Mert lehet ki kell bírnia még sokkal szörnyűbbet is, nem tudhatjuk.
tünci28

Sziasztok!

Bocsi, hogy jöttem és írok, de azt hiszem néhányan igazságtalanok vagytok Bettivel.

Mit ugorjon át? Nem tesz jót a topicnak????????

Elvesztett két babát! Leírta az érzéseit! Ennek a fórumnak erről kell szólnia!!!! ( nem csak erről, de Tünci ezért hozta létre )

Kicsit lapozzatok vissza az emlékeitekben, vagy akár a fórumos hozzászólásaitokban! Nem lehet mérlegre tenni, hogy kinek mennyire fájt, de az biztos, hogy fájt, nem?
Két angyalkám van fent az égben, mikor elvesztettem őket, nem álszenteskedtem. Mikor megláttam egy terhes nőt, az fogalmazódott meg bennem, hogy Ő mennyivel jobb ember, mint én, Ő miért érdemli meg? Mikor a kórházban voltam gyűlöltem a szemben lévő ágyon fekvő lányt, aki önként vonult abortuszra, mert jó anyagi körülményei ellenére sem akarta megtartani a babát. ( végül megtartotta és most boldog Anyuka)

Miért kéne Bettinek hazudnia, álarcot felvennie? Egy év alatt két tragédia érte, ki és hol értse meg, ha nem azok az emberek, akik hasonlón mentek keresztül?

Szerintem mielőtt most bárki még egy Őt, vagy akár engem bántó hozzászólást írna, vagy netán ,,ugorjunk,,-ot javasolna, álljatok meg egy pillanatra és emlékezzetek a tehetetlenség és üresség marcangoló érzésére és az angyalkáitokra.

KépKép
bende

Még egy mondat-
akit pedig kárpótolt már a sors, az gondoljon bele, hogy mit érezne, ha a jelenlegi gyerekszoba még mindig üresen állna, vagy lomtárként, dolgozószobaként funkcionálna.
Én részemről sírógörcsöt kapnék minden alkalommal, mikor elmennék előtte.
bende

Én is Bende,azt hiszem ha Fruzsival történik ilyesmi
még lejebb lennék,mint Betti....
SAJNÁLOM........
Nekem nem állt szándékomba megbántani őt(de tényleg)
Csak nagyon sajnálnám ha Hasli nem jönne többet.....
szintus

Hello lányok!

Már egyszer irtam ma, de nem láttam a hsz-emet. Ellopták!!!!!!! :evil:

Na a lényeg, ma már nem látom olyan tragikusnak a dolgokat, de még nem happy minden.

A tegnapit már nem akarom forszirozni, de kérlek benneteket ne sértődjön senki senkire, úgyis tudjátok hogy ha leirjuk azt amit gondolunk nem jut eszünkbe akkor, hogy itt is megbánthatunk valakit vele a topikban. De egy biztos nem szándékos.

VÉGRE JÓ AZ EREDMÉNYEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

NA MOSTMÀR ELÈG BENDE!

ENNYIRE IDIOTÀNAK TÜNÖK!?!SENKI NEM AKART SENKIT BÀNTANI EGGYETLEN PILLANATRA SEM!
ISMÈTLEM NEKED IS : 1 IKER TERHESSÈG HULLAMÈRGEZÈSSEL,MEGCSALTAN!
AZTÀN JÖTT AMELI ÈS VOLT 9 HÈTIG!

SZERINTED ÈN NEM TUDOM MIT ÈREZHET!?
TEGNAP IDIOTA VOLTAM ,MERT 1 ÀLTALAM BÀTORITÀSNAK SZÀNT HSZ-T IRTAM.....ISTENEM VÈTETTEM ,DE MEKKORÀT!HIÀBA BIZONYGATNÀM ÈN MÀR AZ ELLENKEZÖJÈT NEM IS ÈRDEKEL!!!

AZÈRT JOL ESIK A LÀNYOK KEDVESSÈGE AMIKET PRIVIBEN KAPTAM,UGY LÄTSZIK VAN AKI ÈRTI MIT AKARTAM TEGNAP!

SZINTUST MEG TÜNYLEG HAGYD KI ,MERT ESZE ÀGÀBAN SEM VOLT,HOGY IGAZÀN ÀT KELLENE 1 ILYEN JELLEGÜ PROBLÉMÀT UGRANI!!NEM ERRE ÈRTETTE!!!

IMÀDOM MIKOR VALAKI MINDIG ,CSAK A RENDRAKÀS SZÀNDÈKÀVAL BUJIK ELÖ!!!

JA ÜS MILYEN ÖSZINTESÈGRÖL IS BESZÜLÜNK ITT???????
HA VALAKI AZ VAGY MEG VAN ÈRTE KÖVEZVE VAGY NEM!!!!!
Vendég

MELI AZ EREDMÜNYESHEZ GRATULÀLOK,MÀR RÈG IDEJE VOLT!
Vendég

Komolyan ilyen nagy port kavartam? Csak azzal, hogy így vagyok, ahogy vagyok?

Mélységesen bánom, hogy őszinte voltam. Ne haragudjatok, sem olvasók, sem érintettek.

Betti
Kép
betti0412

Ajaj, zeng a ház...

Betti:ne viccelj már...neked aztán nem kell szabadkoznod egy cseppet sem.
/De ez már kicsit gáz./

Melcsike:milyen eredmény?
jázmin20

Lányok!

Betti végre itt van újra és letudta irni, ami már kikivánkozott belőle. Higgyjétek el, nem akart senkit megbántani. Én sem tudtam mindig kontrolálni azt amit leirtam, és előfordult biztos hogy más megbántódott miatta. Ja főleg én már éreztem a bőröm huuuuu de hányszor, amikor olyat szóltam. Úgyis tudjátok. :?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsikének biztos a véreredménye lett jó!
Talán eltalálták végre a gyógyszerbeállítást?

Betti
Kép
betti0412

Annak örülünk! :wink:
jázmin20

Betti:vidámkodni lehet?
(nyugi, mára befejeztem a képeket)

Kép
jázmin20

Betti, remélem, tényleg segít a hétvégi.
:(
Jázmin, nagyon király a nyulas! :lol:

Szintiiiii, na eszedbe ne jusson levenni a vonalzót, de komolyan!!! Nem zavar, hogy nekünk kettőnknek ez mást jelent. Az egyik barátnőm a születésük napján és Hajnikám halálának napján született, jövőre fel fogom köszönteni. Ő nem tehet róla.

Királylány, nagyon kedves vagy. Azért gyere néha.

Melcsike, de jó! :D

Zaha

Kép
Kép
zaha

összegzek:
Bende ne legyen őszinte.

Betti ne legyen őszinte.

Melcsike ne legyen őszinte.

Jázmin se legyen őszinte.

Tünci se legyen őszinte.

Lehetőleg Senki se legyen őszinte. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
tünci28

Kép
jázmin20

Tüncike, de, mindenki legyen, csak figyeljen másokra is, ha itt ez már egy kis közösség.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Egyetértek Zahával!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Csajszik, ma megint nem túl jó a babanet, ne írjatok hosszú hsz-eket, vagy előtte Word-be, mert mikor küldjük előfordul ,hogy jön a hibaüzenet:critical error.

Jól megszívtam, beírtam a motoros sztorit, aztán nem tette be.. :twisted:
tünci28

Melcsike, nagyon jó, hogy végre jók az eredményeid, bízom benne, hogy ez tartós lesz !!!!!
Örülök, hogy a kedved is jobb egy kicsit mára!!!

Zaha, hogy érzed, képes vagy nemsokára dolgozni?Van kedved visszatérni?Nekem nagyon nehéz volt az a pár nap, ami a szülés kiírt időpontja volt..
tünci28

Na, mégegyszer, emrt az előbb nem sikerült:

Harmadik fejezet,
melyben Tünci rájön ,hogy könnyen lehet véleményt változtatni ,ha a történetben egy szemrevaló motor is szerepet játszik..
:mrgreen:

Nem sokkal a megérkezésem után valamiért bementünk a garázsba és megláttam ŐT.(Engedjétek meg nekem ,de számomra a MOTOR ezután tulajdonnév! :lol: )
Csak néztem, néztem és éreztem ,hogy elrabolja a szívem..
:oops:
Gyorsan megkérdeztem(mielőtt oda a bátorságom),hogy esetleg mennénk egy kis kört??Engedély megadva, mehettünk.
Szombaton került rá sor,Betti adott ruhát(na jó, inkább felöltöztetett),vesemelegítő izé,bukósisak, kabát, kesztyű, jaj, úúúgy izgultam egyedül nem is tudtam volna felvenni.
Felültünk, elláttak jó tanácsokkal.
1.kapaszkodjak(ennek a jelentősége hamar kiderült)
2.vele együtt dőljek a kanyarokban(ezt nemigen tudtam ,hogyan fogom kivitelezni, de próba, szerencs ugyibár?) :D

Szépen, finoman indultunk,Betti férje nagyon figyelmes volt, folyamatosan kérdezte az első percekben, hogyan érzem magam.Igazított a tükrön, gondolom akarta látni megvagyok-e még. :oops: (ismeritek a mondást:Lepsénynél még megvolt??? :lol: )Na, most kezdem érteni, honnan is ered!!

Olyan kis lazán elindultunk a városban, kimentünk a szomszédos kisvárosig, ott szintén szabályokat betartva, "ésszel".
Egész apró előzések, de azért éreztem ,hogy tud valamit a cucc! :lol:
Az első percekben még a lábujjaimmal is kapaszkodtam ,de hamar felengedtem, visszafelé már vagányul nézelődtem, forgattam a fejem,amivel Bettiférjecskét párszor sikerült is lefejelnem... 8)

Le se olvadt a bárgyú vigyor a fejemről, még jó, hogy senki sem láthatott..ennél még az jobb ,hogy a vinnyogásomat sem hallotta senki, mert volt ott mindenféle nyögés, meg sikoly... :lol:

Visszaindultunk, kérdezte megint:Na, milyen volt?
Mire én:ÓÓÓÓ,de kár, hogy nem lehet gyorsabban...
Akkor jelezte ,hogy kapaszkodjak erősebben..az egyenes szakaszokban csak úgy repültünk, simán beelőz bármit. :wink:

Annyira hihetetlenül biztonságban éreztem magam,attól is elájultam ,hogy minden lámpánál mi kerültünk előre,roppantul imponált, pikk-pakk volt minden!!!
Az élvezet viszont még fokozható volt, kérdezte mit szólnék az autópályához??????Majdnem felugrottam örömömben, de azért annyira észnél voltam, hogy megkérdeztem, nem baj-e, ha két kézel kapaszkodom benne? :lol:
Hátrafordult és megkérdezte van e kedvem még egy gyors körhöz?
Szerintetek,volt kedvem????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kimentünk a pályára..

Erre már nincsenek szavaim, csak egy:EXTÁZIS!!!
Gondosan végigveszem minden pilanatát gondolatban ,nehogy valamit elfelejtsek, erre emlékezni kell..
Örök hála ezért Betti és Férjecske!!!!Rispect: Kép

Amikor visszértünk Bettihez,Ő szedte le rólam a ruhát, csak vihogtam, nyehegtem, képtelen voltam egyetlen normális szóra..legalább egy óra volt, amíg úgy-ahogy megnyugodtam..

Ezzel a hihetetlen adrenalinlökettel indultunk borozni egy óra múlva..gondolhatjátok mi lett...

Kép Kép Kép

folyt köv....
tünci28

Szia Hettuli!!

hogy vagytok?

(ne rémülj meg tőlünk! :wink: )

igazából maradunk továbbra is kedves, rendes emberek! :wink:
tünci28

Tüüüüünciiiiii!
Hú azannnyát!!! Ez egy BMW!!! Én csak ezt az oldalt olvastam el, de nem bírom ki, hogy ne ehhez szóljak hozzá. Tavaly vett a férjem motort és amikor először ültem fel mögé komolyan mondom bőgtem a gyönyörtől!!! Pedig akkor ő még nem is volt olyan profi. Szóval lányok, az úgy van ahogy Tünci leírta, aki még nem ült motoron nem tudja milyen szuper, mennyire együtt kell lenni a sofőrrel, micsoda bizalom és önátadás kell ahhoz, hogy ne sz... össze magad egy kanyarban. CSODÁS!!! Én IMÁDOM!!! Mintha a szél vinne. Sofőröm szerint én vagyok a legszuperebb utas, engem észre sem lehet venni, egyrészt a súlyom, másrészt a felesleges mozdulatok hiánya miatt. Egyetlen óriási bánatom, hogy most éppen nem megy rám a motoros ruhám!!! :cry: :cry: :cry: De már csak másfél hét és... rám fog jönni, de tuti, hogy apa megvétózza majd a vágyam. Na majd rábeszélem.

Egyébként tudod milyen bátor vagy, hogy felültél a motorra??? Én a férjemen kívül egyetlen ember mögé ülnék fel és engedne felülni a férjem.
hettuli

Hettuliiiiiiiiiiiiiii!!!!

Ugyeeeeeeeeeeeeeeee,ez egy BNW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EXTÁZIS, ha mondom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Egyetlen egy percig se féltem,überszuper biztonságos pasi Betti férje!!!
tünci28

Szia Tünci!!!
Háááát elcsodálkoztam, de örülök Bettinek és szerintem mindenki legyen őszinte, de senki ne menjen el! Még nem olvastam vissza, de tuti, hogy senki nem akart bántani senkit, csak leírta mit érez. (Gondolom!) Persze akinek a lelke nincs rendben az könnyebben megbántódik olyanon is, amit nem is neki szántak. Betti kíméletlenül őszinte tud lenni fél mondatban, Hasli nagyon sarkos, határozott véleménye van, ragaszkodik hozzá és őszintén kimondja, Bende nagyon jólelkű, ne bántsátok. A többieket még nem ismerem eléggé...
hettuli

Hettuli, nagyon érdekelne,ha sikerül visszaolvasnod, hogy hol tévedtünk, mi csúszott félre, mert most a homályban tapogatódzunk esetenként..esetleg Te meglátsz valamit, amit mi nem!
tünci28

Juj, de szeretem az ilyen megbízásokat!!!

Mondtam már, hogy a középiskolában a legobjektívebb osztálytársnak választottak???
hettuli

Megyek "kimosom" a gyerekemet és jövök!!!
hettuli

Akkor megvan a megfelelő személy a posztra! :lol:
tünci28

Jaj! Melcsikének meg gratula! Szerintem ahogy a lelked rendbe tudod hozni és csitulnak benned az indulatok, úgy a tested is kezd rendesen viselkedni. Csak így tovább!!!
hettuli

Fáj a fejem! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ejha!

Tudod mi jutott eszembe az EXTÁZISODRÓL a Pretty Woman jutott eszedbe amikor először volt Operában. ( Bepisiltem a gyönyörtől) :D

Kép

Kép
melcsike70

Jányok,

itt aztán elszabadultak az indulatok. "Senki nem megy sehová! Itt maradnak a majmócák!" - mondta Ká, a kígyó, és bizony senki sem mozdult.
El ne menjetek azért, mert egyik is, másik is elmondta, ami benne volt?! Egyik vigasztalni próbál, másik kiadni magából (teljesen jogosan) az őt bántó, aggasztó gondolatokat, hát hagyjuk, hagy történjen így minden.
Irtózatos nagy teher van mindenkin, mindegy, hány pici életet veszített el. Ez itt nem a mennyiség és nagyság próbája. Tényleg hagyjuk, hogy mindenki leírhassa, elmondhassa, kiírhassa örömét-bánatát. Ezért (is) vagyunk itt.
Én szívem szerint örülök a pocakosoknak itt, mert számomra előremutató példák. És megértem azt, aki egy kicsit visszahúzódik, mert magának és nekünk is így tartja jobbnak. (Én is ezt teszem, tettem.) És örülök annak is, hogy nyíltan véleményt nyílvánítunk, esetleg vitázunk, mert több szem ugye többet lát.
Egyet tudok: senki nem akar(t) itt megbántani senkit. Ez egy gellert kapott szócsata volt, egy eltévedt és félreértett gondolat, és az indulataink ott vannak bennünk, aminek ugye nem lehet és nem kell mindig parancsolni.

Tünci, Betti, nagyszerű lehetett ez a pár nap együtt, nektek! Én félek a motoroktól, és attól is, amikor rámhúznak a motorosok. nem mind ilyen óvatos "duhaj", mint Bettiférj....
Betti,
örülök, hogy legalább ebből az alkalomból újra olvashatunk téged, hallhatunk rólad!

Melcsikém,
annyira örülök, hogy jók az eredményeid! :lol: Nagy puszi neked!

Haslika,
gyere vissza, hiányzol ám, te kis szókimondó!

Nem is tudom, ki kérdezte, Zaha, Szinti..? Piri köszöni, 36. napon benézett. Én meg már csak nézek kifelé, mi van velem. Holnap dokihoz megyek. tegyen velem valamit, mert én ezt már nem tartom normálisnak.

Hettuli,
hány fokos a tó nálatok?

Kép

Kép

Kép
lyly

Szióka lányok!!!!
Lyly:)
Miért mész nődokihoz?Rendszertelen v.erős menzi miatt?

Melcsike:)NAGYON ÖRÜLÖK a jó eredménynek!Csak így tovább!!!(a szervezetednek)

Tünci tényleg valami elmondhatatlan érzés 190-el repiszteni a motoron!Én is mentem,a barátnőm férjével :lol: aki egyben anyukám első onokatesója is :wink: :lol: (kicsi a világ)és nagyon tetszett a dolog!Én is utánna 10-15 percig csak rezegtem és nem tudtam szóhoz jutni(barátnőm csak nevetett)
A páromnak is van MZ-je(az csak 100-al birja max.)de azért az sem rossz!Csak amióta baleset érte a motorral nem hajta...fél tőle,ami ugye érthető is :roll:

Kép
Kép
szintus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?