Új privát üzeneted érkezett!

Amadea: ezek a csatornások tök hülyék. Felhívták a párom, hogy ma állnak neki ásni. Mondom hurrá, mert épp vásároltunk apró jánnyal.
Erre jövünk haza, apa izzítva, hogy ő kell cipelje a csomagokat s a lányát, erre a melósok mondják, hogy nem tudják a főnök miért is telefonált nekünk, de ma nincs ásás. :shock: :roll:
És tényleg nincs. Hülye a főnök, most már bizonyított tény.
Jó lenne a holnap, csak 1 baja van: túl közel.

Ja, s most kezdett el dörögni, beborult...kisfiam lecsendesült. Tuti meghúzza magát mint ki itt sincs, így rá nem számíthatok.
Sebaj, benyaljuk a tortát, eszünk rá dinnyét, fagyit, ki mit óhajt.
Amúgy délutánra kis kirándulás volt betervezve, hogy elmegyünk fenyőujjulást szedni szörpnek. Hát időjárás áthúzta.

Nos, asszem a Feri munkahelyén valaki kezdte használni az eszét, s rájött, hogy egy alkalmazott teljesítménye a megelégedettségétől is függ, s most itt az ideje, hogy kimutassák igenis kell nekik a megelégedett munkaerő.
tök jó, mert legalább ezzel neked is jót tettek most.

Kép
kissmanó

Sziasztok lányok :!: Eddig mindíg csak olvasgattalak titeket de most már belém hoztátok az izgalmat ezzel a sok "hamarabb" szüléssel úgyhogy gyorsan össze is pakoltam a motyómat :wink: Az első időpontom jun15.

Kép
Kép
reni mamy

Sziasztok!

Voltam a bőrklinikán, ott sem tudtak semmit mondani… Szövettant akartak venni, de annak a kitenyésztése 2hét, én meg már remélem, hogy addigra megszülök… :roll:
Nem mertem bevállalni, mert annyira macerás lenne utána (kötözésre járni, varratszedés, víz ne érje, stb.), de ha a vizelet tenyésztés nem mutat ki semmit, lehet hogy visszamegyek…

Amadea: nagyon szép vagy!! Mi bajod a fejeddel??
Ez nagyon jó hír!! Akkor mégis tudtok együtt babázni Ferivel! :wink:

Noémi: figyu, én nem hiszem, hogy megyek már jógára... Nem tudod esetleg megadni Kata elérhetőségét?

Puszedli: neked sincs már kicsi pocód! :) És jól látom, hogy már szépen lent van?

Kissmanó: nyugodtan szidd nekünk a csatornázókat! Mindig jobb kint, mint bent a méreg!
Egy szelet süti rendel mailen keresztül!!

Anuk: kitartás, már nincs sok hátra! Próbálj a babádra hangolódni és beszéld meg vele, hogy ne nyomja szét a szíved. Meg semmidet. :)

Szia Reni, üdv közöttünk! Én 14- re vagyok kiírva, de remélem előbb fog jönni a béjb!

Kép
tökmag79

Amadea, köszönöm a kérdésed, viszonylag jól. Mostmár csak a víztől dagad, viszont szép sárga még, de legalább jó. :) Rá tudok állni, bár néha nagyon szúr, ha úgy mozdítom, de vigyázok vele. :) Nagyon jó híreket hoztál Feriről!! :)

Benta, a hajolgatás vszínű azért megy könnyebben, mert lejjebb van a pocak. Szerencsére így én sem szenvedek, és igazából nem nagyon visel meg ma semmi. Tegnap sokkal nyűgösebb napom volt. Viszont az Anuk által említett fentrúgdosás nekem is nagyon ismerős. :)

Szia Reni mamija! :) Akkor Te kb Tabatival vagy egy idős...

Anuk, mostmár tényleg nemsokára megszületik Emma, tök tuti lesz, meglátod! Remélem, minden bajod elmúlik vele...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

A teljesség igénye nélkül... :oops:

Köszi a dicséreteket a montázsra (Magdi, azért párodnak ne mutasd, elég összetákolt munka volt. :lol: ) és úgy látszik csak magával nem elégedett az ember, mert én is csúnyának és hízottnak látom a fejem...

Amadea!

Úgyhogy te is csak magad látod így, amúgy szép vagy! :wink: Jó hír, hogy férjed sokat tud otthon lenni veletek.
Sajna, én férjem vállalkozó, így csak annyit lesz itthon amennyit tud, mert elvileg bármennyit lehetne, de ugyebár a munka nem állhat meg ez az ő érdeke is. Meg a határidők is... :roll:

Képzeljétek! Valaki azt mondta, hogy mozogjak sokat és akkor a bébinek is nagyobb az esélye a befordulásra. Fura, mert eddig minden nap dolgozni jártam, nem kocsival, meg aztán ott van a tánc hétvégente... :roll: mennyit kéne még mozognom? :shock: Mindegy, most hogy már csak néha kell bemenni melózni úgy döntöttem mégis elmegyek úszni. Eddig azért nem mentem, mert féltem a fertőzésektől, de a bába válaszol c. könyvben azt írják, hogy olivaolajba mártott tampont kell feltenni, arról szó szerint lecsúsznak a bacik. Először idegennek tűnt a dolog, de ráveszem magam és kész. Gyógyszertárban (eddig kettőben jártam) nem tudnak kis kiszerelésben tiszta olivaolajat adni. Ti hallottatok már ilyenről? Nekem rémlett, hogy adnak kis kiszerelésben, azért próbáltam meg. De most vegyek az élelmiszerboltban extra szűzet és azt használjam? (bár az egyik gyógyszertáros is ezt ajánlotta, állítólag ez a legtisztább olaj, még masszírozáshoz is) Szerintetek?

Kép
Kép
tabati

Reni mamy!
Üdv itt! Mesélj kicsit magatokról! mi is Nórikát várunk:wink:

Tabati!
A maradékot fel tudod majd használni babaolajként a hajlatok "kenegetésére"...

KépKép
amadea

Tökmag!

nem semmi, hogy ott sem tudják mi a probléma... :roll: Ez a szövettan nem hanzik túl jól, tényleg elég macerás... :x

Cosmo!

Érdekes, mert én is türelmetlen és kíváncsi természet vagyok, mégis simán kibírom, hogy nem tudjuk a nemét. Viszont azért ha majd megszületik, remélem írsz nekünk te is, hogy milyn nemű lett a meglepi csomag! :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati: majd megkérem Banyoszkát, hogy írja meg nektek :D
Nektek van megérzésetek a férjeddel, hogy kit vártok?

Én úgy olvastam valahol, hogy simán olaj nélkül is elég a tampon, nem kell rá semmi.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo!

Nem is tudom mit gondoljak, mert a tampon magában épphogy felvezeti a bacikat nem? A zsinorján keresztül felmegy a víz és vele együtt minden. Viszont a szülésznőm a weledára mondta, hogy ha masszírozom majd a gátat, utána jól töröljem meg, nehogy valami fertőzést kapjak...na most ezt nem nagyon rakom össze....vagy azért, mert az nem olyan tiszta olaj, mint az oliva?

Ja! Valaki meg azt is mondta, hogy ő eleve mindig úgy jár usziba, hogy canestenes tampon... a canestennek a használatzi útmutatójában meg az van, hogy nyálkahártyára ne kerüljön... nekem doki is mindig csak a külső szeméremtájakra ajánlja....de volt már másik doki régebben aki azt mondta, kicsit beljebb is kenhetem... :roll: :?: :?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Na, egy napig nem jövök és máris gyarapodunk :D
Hatalmas gratulám Banyoszkáéknak!!!

Niki, igazán nem akarlak elkeseríteni, de ha az eddigi sormintát vesszük alapul, akkor fiúnak kell következnie :wink: Nagyon szépek vagytok az esküvői képeken.

Amadea, Magdii, Puszedli, nagyon szépek a pocakfotók.

Amadea, én is simán levágtam még tegnap a lábujjamról a körmöket. Szerencsére a lábdagadás is elkerült eddig. Viszont nem tudok sokáig ülni, mert fáj a fenekem :shock:

Tökmag, ma és tegnap hajnalban is rád gondoltam. Nincs rajtam semmi kiütés, de a combom iszonyúan viszketett. Máskor mindig a reggeli zuhanyozás után. Most nem tudom mi lehet az oka. Eddig nem volt ilyen. Pedig szerintem az én viszketésem mégcsak a közelében sem jár a tiédnek.

Manó, jó ünneplést Nektek!

Tegnap védőnő: +13,2 kg. Szerintem nem rossz, meg vagyok elégedve.
Ma ctg: Indulás előtt megreggeliztem, Zéti a metrón végig virgonckodott. Mire rám kerültek a tappancsok bealudt. Szegényt muszáj volt felráznom egy kis eper-joghurtos Milkával. Utána nagyon beindult :D Keményedések voltak, doki szerint "gyönyörű" a görbém. Vizsgálat nem volt, úgyhogy méhszájról semmi infóm. 1 hét múlva ismét találkozunk.

Jajj, csajok, egyre izgisebb :D

KépKép
süni76

Sziasztok!

Nem olvastam mindent vissza tegnap óta, de Amadea: Te bolond vagy, nem ronda :)
Én kaptam ma új becenevet a férjemtől: megkérdezte tőlem, h "mi van, kicsi anyahajóm", hát olyan jót röhögtem, h majdnem bepisiltem :)

Megvolt reggel a vérvétel és az első nst. Szívhang tökéletes :), méhtevékenység nulla.

Most megyek, befejezem a tegnap elkezdett szőrmentesítésemet és megyünk dokihoz, méhszájvizsgálat, hüvelykenet, UH meg gondolom megkapom a laboreredményt. Az anesztheziológus maradt jövő hétre.

Este jövök.

Kép
Kép
mimmi

Tabati, az olajokra nekem is azt mondták, hogy nagyon alaposan meg kell törölközni a használatuk után, mert nagyon jó táptalaj a baciknak. A Canesten krémmel is vigyázni kell, de a tampon lehet, hogy nem krémes... hanem talán poros, mint a tabletta. Vagy ez kimondottan krémmel van átitatva? Sosem hallottam erről... Az úszáshoz sztem az a legjobb, ha nem használsz tampont. Nem úszol úgysem órákon keresztül, utána meg nagyon alaposan meg lehet mosakodni, így nem lesz gond. Én legalábbis voltam úszni egy párszor a várandósságom alatt, soha nem használtam tampont, de nem kaptam el semmit, pedig régebben ezért nem szerettem az uszodákat.

Süni, én ott viszketek, ahol a víztől feszül a bőröm. Nekem sincsenek kiütéseim, és nem mindig, de amikor érzem, hogy "dagadok", akkor viszketek is...

Niki, én viszont a többiekkel ellentétben azt mondom: azt hallottam ma, hogy a lányok sokkal érzékenyebbek az időre, mint a fiúk. Ráadásul 3 ismerősöm is, akik kislányt vártak és későbbre voltak nálam kiírva, a napokban szültek. Úgyhogy minden esélyed megvan rá... Sztem a következő bébi tuti kislány lesz. :)

Heni

Kép
szheni

Heni!

Félreértettél! NIncs ilyen tampon külön, hanem úgy gondolták, hogy házilag itthon készítsem el. Egy mini tampont jól kenjek be, vagy áztassak be olajba. :roll:

Kép
Kép
tabati

Ja... bocsi. :oops: Én nem tennék ilyesmit. Ha nem órákat töltesz a vízben, egy kis úszástól nem lesz semmi baj, ez biztos. Nekem sem lett, pedig tényleg nagyon hamar elkapok mindenfélét... Max negyed óra volt egyszerre.

Heni

Kép
szheni

Hű, Banyoszkáig már eljutottam: hatalmas gratula neki és Nikolettának!!!!!
Úgy látszik, ez a június 3. semelyik babónak nem tetszik, é mindenki előbb jön... :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csajok: egyéne válogatja.
Alapból sosem kapok el semmit uszikban, de Grétinél is szépen benyaltam valami fertőzést, s szerintem most ha bacikat nem is bírtak kimutatni, de én ezt a baromi, egyre visszatérő folyást az uszodák rovására írom.
Az tény, hogy ma csöppöm előkapta az úszógumit, s hatalmas vágyam támadt, hogy menjünk pancsizni. De lebeszéltem magam. Most már nem megyek ilyen helyre.

Amúgy az ilyen bekent izémizéket hülyeségnek tartom, de ez egyéni vélemény volt.

Kép
kissmanó

Csillag: nekem csak azétt nem tecc a júni 3, mett szerda. Ha csüt. lenne, az lenne számomra az ideális dátum.

Kép
kissmanó

Hát eddig többen írtátok, hogy inkább ne tegyem, miknt tegyem... és hát nekem is furi, de tényleg ezt írja a könyv. Úszni meg megyek, ez nem kérdés, mert nagyon nagy szükségem van rá és nem a befordulás miatt. Már vettem fürdőrucit is, ugyanis a régi mellben nem volt jó... :lol:

Kép
Kép
tabati

Ja, és tudom, hogy már kitárgyaltuk, de én elég lassú vagyok és még mindig itt tartok, bocsi... :oops:
Szóval aki vett már tena betétet, rá van írva, hogy mennyi a nedvszívása? Mondjuk a normálnak, mert én azt tervezek venni... Ja! És kb. mennyibe kerül? És a hálós bugyi?

Köszi Heni, most lelket öntöttél belém, akkor tampon nélkül is el merek menni úszni. Pedig én eddig még usziban nem kaptam fertőzést, de óvatos voltam a várandósságom alatt, erre most nem bírok magammal a végefelé... :oops:

Kép
Kép
tabati

tabati: betét, nekem super van, az 6 csöppös, tesómnak elég volt, és kellett 30 db 1500 volt, a 2 bugyi 500 péz!

Kép
Kép
mniki84

Tabati, én 30 db-os Tena Extrát vettem, ez csak 4 cseppes, de a mérete alapján azt mondták a segédeszköz boltban, hogy nem kell nagyobb. Ez nálunk 1190.- volt, és a két eldobható bugyi egy zacsiban 390.- Én nem a gyógyszertárban vettem, hanem a gyógyászati segédeszköz boltban. Van egy S betűvel kezdődő betét, ami olcsóbb, már nem emlékszem, mi a neve, azt akartam, mert állítólag nem rosszabb a Tena-nál, de abból nem tudtak nekem rendelni. Kérdezz rá!

Heni

Kép
szheni

Köszi lányok!

Amúgy tényleg nincs a tenán szárny amivel rögzíteni lehet a bugyihoz? :shock:

Niki!

Ha jól emlékszem te voltál aki lefényképezted egy másfél litykós üveg mellett ugye? :lol: Amúgy miért írod, hogy tesódnak elég volt? Van a 6 cseppesnél nagyobb is? :shock:

Kép
Kép
tabati

Tökmag, ezt nem hiszem el, hogy megint nem tudtak semmi okosat mondani!!! :evil: :roll:

Amadea, nagyon jó hír, hogy férjed ilyen sokat otthon lehet Veletek! :)

Heni, ha kislány lesz a következő baba, felborul az egy kiscsaj-egy kissrác sorrendünk :D :D Bár majd a végén kialakulhat valami egyedi sorminta a babaszületések között :)

Tabati, szerintem a gyalog munkába járás + tánc tök jó ennyi idős babásan mozgásnak! Én nem mernék uszodába menni, bár én nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre, valószínű ezért... Amúgy nekem azt mondogatják, hogy lépcsőzzek sokat, akkor hamarabb szülök, de amennyit én lépcsőzöm a várandósság alatt, azok szerint már rég megszülhettem volna :D Tena betétről nem tudok infót, én db-ra vettem, így nem tudom megnézni... De én úgy vettem, hogy 10db extra és 10db normál, plusz az always éjszakai betétjéből viszek még.

Összepakoltam nagyjából én is, még egy-két dolgot be kell szereznem, ezt holnap tervezem. Nem lett kevés a cucc... :roll:

Anuk most megyek gyümisalit csinálni, küldök Neked epret :wink: Sajnálom a sok idegeskedést, ami végigkíséri a babavárásod :(

Reni, üdv minálunk :)
magdii

Tabati: én nem szeretek usziba járni, úgyhogy nem tudok mit mondani. Amúgy elég jellemző, hogy ha olvasok valamit az egyik helyen, akkor az ellenkezője megtalálható a másikon. :? Bosszantó.
Tenát én darabra vettem 2 méretet (10db kisebb, 10db nagyobb), de az árára már nem emlékszem. Illetve 2 bugyit, ami kb. 150 Ft volt összesen a kettő.

Kissmano: a júni. 9 ugyan nem csütörtök, de pont illene a sorba... 5,7,9,11 :)

Most megyek, megeszem a frissen sült meggyes piskótát 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo!

2 bugyit 150ért? :shock: :shock: Akkor az nem tenás volt ugyi? Mert azért elég nagy árkülönbség lenne a többiekéhez képest! Eldobható nekem is van itthon, már használtam is amikor kórházban voltam, de abszolút nem tartja a betétet, úgyhogy lassan ki is dobom őket. A tenásat is azért merem megvenni, mert tényleg eddig még mindenki csak jót mondott róla.

Meggyes piskóta....nyami....jöhet nekem is!! :D

Magdi!

A gyümisali is! :wink: Annyit mondjátok az epret, hogy teljesen megkívántam tőletek. :)

Én is úgy gondolom, hogy elég a mozgás amit csinálok (még tornázni is jártam, de azt már rég nem), viszont nagyon megkívántam az úszást is. Férjem új irodába költözött és a házban van uszi. Tőle irigyeltem el. Úgyhogy pénteken megyek. (akkor tampon nélkül :lol: )

Kép
Kép
tabati

jaja én fotoztam a pelust 8) igen van még nagyobb is , valami Ultra, meg Ultramega 7-8 cseppes...gyógyis néni szerint ez a jó, ezt szokták adni kismamiknak. A Tena bugyi jól tart, kipróbáltam :oops: én képes vagyok mindennemü betétet 180 fokban horizontálisan és vertikálisan megfordítani alvás közben, de azt nem sikerült (na jó nem aludtam benne, csak mintha...)

tesóm , úgy készült hogy áááá elég lesz az always night...örült hogy azért adtam neki 10 db-ot a pelusból! 8)

Kép
Kép
mniki84

Tabati: szerintem az eldobható a legpraktikusabb- nem kell mosogatni...

SZÜLÉS: szóval. Május 7-én egész nap pörögtem, nem is voltam fáradt (ellentétben az előző napokkal), éjfél előtt kb 10 perccel vetköztem le, hogy most már aludni kéne (máskor 10kor már aludtam...). Kb éjfélkor éreztem úgy, mintha bepisilnék, de nagyon. Teljesen beijedtem, hogy Úristen, ez már a szülés. Mondtam IStvánnbak tök remegve, h asszem, mennünk kell a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz. Kérdezte,h vannak-e fájásaim, mert csak akkor menjünk, de mondtam, h nincsenek, és most is azonnal menni kell. Már nem mozoghattam semmit (ilyenkor legjobb feükdni), tisztára remegtem, amíg István még berakta a pakkba azt a pár cuccot, ami hiányzott. Kocsival kb 15 perc alatt már ott is voltunk.
Jött vmi csajszi (szerintem még rezidens volt, Amadea, előre is bocsi, a véleményem róla nem az összes rezidensre vnatkozik), aki megvizsgált. Nem érte el a méhszájam végét- tök gáz, nem? De megállapította, h csak egyujjnyira vagyok kitágulva. Ekkor Istvánt hazaküldték, h pihenjen, mert csak reggel 7 körül lesz ebből szülésindítás... a dokim meg pont fél órával azelőtt ment haza, mint jöttünk, és neki se szóltak még.
Engem ráraktak a Ctg-re, kb 2ig ott voltam, addig még csak enyhén fájt olykor. Ekkor levett róla az egyik szülésznő, és megvizsgált, még mindig 1 ujjnyi. Na ezután tök egyedül voltam 2 óra hosszat. És naná, h ekkor kezdett iszonyatosan fájni. Olyan volt, h hosszú-hosszú percekig tartott egy fájás, szinte egyvégtében, és baromira rossz volt. Szinte csak 1-2 gyenge fájás volt az elején, és rögötön utána tök durva. Persze már nem bírtam feküdni, mert nagyon rossz volt, úgyhogy térdeltem az ágyon meg hintáztattam magam (így tudtam a leginkább pihenni). És annyira egyedül éreztem magam, h majdnem azon bőgtem. Közben sóhajtoztam is, meg nyöszörögtem picit, de nem kiabáltam. Na egyszer bejött az egyik szülész csajszi, és közölte, h ne szenvedjek már ennyire, mert mi lesz majd, ha tényleg fog fájni. Mondtam neki, h még nem szültem, így gőzöm nincs, mennyire fog később fájni, de most nagyon szar. Na, erre azt mondta, h próbáljak meg lefeküdni és pihenni, mert ki fogok merülni. Persze fekve volt a legszarabb, úgyhogy miután kihúzott (össz-vissz kb fél percet szánt rám, és azt is beszólással töltötte), megint négykézláb voltam. Fél négy után bejött az egyik nőci, h menjek a borotválásra+beöntésre (szóval kb 2-től fél négyig senki nem nézett meg!!- a fájdalomcsillapításról meg meg se kérdeztek). A beöntést már nem kaptam meg, hanem mondta a csaj, h azonnal hívjam a párom, h igyekezzen, utána meg fürödjek meg. Én már majdnem összeestem annyira fájt, meg már éreztem, h kakilni kell (persze vissza kellett tartanom), így szegény Istvánnak csak egy elhaló gyere-t tudtam mondani a telefonba (de legalább hamar beért). Szóval másfél-2 óra alatt tágultam ki teljesen.
Aztán felfeküdtem a szülőágyra, előtte hallottam, h a kisdokicsajszi vitatkozik a másik ügyeletes orvossal, h most már hívják-e a dokimat... Itt már végig velem volt egy szülésznő, ő akkor tök kedves volt. Iszonyat sszar volt nem nyomni, mondtam neki, h már nagyon nem megy, erre mondta, h bevallja, h a dokit várjuk, mert biztos szeretnék nála szülni, ha már végig hozzá jártam terhesgondozásra. Gondolhatjátok, hogy megnyugtatott ezzel! De befutott IStván és a doki is. Végre elkezdhettem kitolni, nem emlékszem, h hányra lett meg a baba. A pihenés közben meg mosolyogtam, ettől teljesen odavolt a doki meg a szülésznő, h miylen jól bírom :) Borcsa 4.50-re lett meg, rögtön felsírt, amint kibújt.
Ráraktak egy takarót és odarakták a hasamra. A szülésznő először le akarta törölgetni, de mondtam, h hagyja rajta a magzatmázat. sZopni viszont sajna még nem szophatott, de azért egy tíz percig kb ott volt nálam. István vágta el a köldökzsínórt, furi volt, h egy olyan kis olló elég rá. :)
A lepény megszületése előtt vitték el. A lepény már nem fájt, meg is néztem, furi volt. A doki megmutatta rajta, h mi mire szolgált, és sztorizgatott arról, h Soma megette a lepényt, meg volt vmi házaspár, akik porrá őrölve tárolták... :lol:
Ezután együtt maradhattunk Istvánnal, én rögtön tök éhes lettem, még jó, h hoztunk Mannert. Hajnalban visszahozták Borcsát, már felöltöztetve, ekkor szopizhatott, és még mindig együtt lehettünk. Aztán visszavitték, én meg 8 körül felkerültem az osztályra, István du. jöhetett be.

Az osztályon éjjel-nappal roooming in van, csak hajnalban viszik el őket 3 órára- legalább ekkor lehet nyugisan aludni. Van egy vicces 2 szintes húzós kocsi fakkokkal, ezekbe rakják a bébiket, sajnálom, h nem fotóztam le! Viszont a látogatók csak a szoba ablakán keresztül nézhetik a bébiket, még az apuka se mehet be. :( Mondjuk megértem ezt is, amilyen népek szülnek mifelénk...

Hát egyelőre ennyi, a kórházi többi eseményt majd máskor! Most lassan fürdünk... :lol: Majd rakok fel szexi fürdőzős képeket, tegnap jókat csináltunk!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tabati: nem az az eldobhatós bugyi, az tényleg nem tart semmit. Ez is hálós, holnap kiszedem a pakkból és megnézem, hogy mi a neve (nem tudom, hogy tena e, de a betéthez adták). Lehet, hogy más mint a többieké.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok Kismamák!

Hazaértem, de ma is hulla vagyok. Anyukám tuti meg akar szüleszteni, mert ma is rohangáltunk ezerrel...anyukám férjének 50. szülinapja lesz szombaton meglepi partival...hát jó sok szervezéssel jár!

Csillag - nem is tudom mit mondjak! Tök jó hogy így leírtad, végül is jó hogy ilyen gyorsan kitágultál, és lement a szülés...de azért az egyedül töltött időért nem írigyellek...gondolom milyen szar lehetett. Most már az a lényeg, hogy ott van Borcsa. Várjuk az újabb képeket! :)

Heni, én köszi megvagyok. Pénteken lesz a következő - reményeim szerint utolsó ctg. és ha addig nem lesz semmi, megbeszéljük a rá következendő péntek forgatókönyvét. Én most úgy gondolom előbb lesz valami. Szerintem már Áron is beilleszkedett - igaz popsival. Ma keveset mozgott, és most is kb 3/4 óra után bealudt. Tegnap én voltam nagyon befordult...nem tudom. Legkésőbb 9 nap és itt van! :)

Tabati a DM-ben lehet kapni gombaölővel átitatott tampont. Ez kimondottan uszodába találták ki. Nem tudom, hogy most ajánlatos-e ilyet használni. Az viszont tuti, hogy az olaj jó táptalaj a baciknak!
Nekem egyébként azt mondta egyszer egy doki, hogy nem a medence vizében kap el az ember valamit, hiszen azt nagyon klórozzák. Hanem kint, ugyanis ez a klór kiöli a hüvely önálló védekező képességét, és utána sokkal könnyebb. Szóval szerintem csak az a lényeg, hogy úszás után minél előbb szabadulj meg a fürdőruhától, zuhanyozz le, és egy tiszta tisztasági betétet rakj be!

Az én tenám 1100 Ft volt 30 db (a legnagyobb méret alatt eggyel). A bugyit én kaptam, mert az ikres barátnőmnek maradt, de a boltban 370 Ft volt 2 db.
Egyébként szerintem azért van a tenák között is különbség, mert van a tena lady, és van a sima tena (ez az inkontinencia bugyi)

Holnap hivatalosan is betöltjük a 38. hetet! :) Most már végképp készen van Áron! :)

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sok szeretettel gratulálok én is a harmadik kisbabánknak és persze Anyukájának, Banyoszkának!
Már tegnap is olvastam a nagy hírt, de aztán már internetünk hol volt, hol nem volt :evil:
Csillag! Olyan jó, hogy ilyen részletesen leírtad a történetet! Legalább majd vissza tudod olvasni 5-10-15 év múlva, mikor majd Borcsa is nyaggat: Anyuuuuu, meséld el hogy születtem! :D
Nekünk meg jó kis felkészítés...ezek szerint minden fájdalomcsillapítás nélkül vitted véghez a dolgot??? :shock: nem semmi csaj vagy :P még jó, hogy viszonylag hamar túllettél rajta, bár gondolom ott lassan ketyegett az óra...

Sosi, még jó, hogy a szomszég jószágok elhúztak az uh-készüléktől. Viszont nekünk egy rokon kutya nagyon szenvedett egy ilyentől állítólag, mert hogy azért nemcsak a patkik hallják - egy macsek az utcájukban meg világgá is ment!

Tabati, benned most se csalódunk: az aktív kismama, dolgozik, táncol és most még úszni is akar :D

Ma a menzán együtt ebédeltem 3 terhes csoporttársammal a nyelvtanfolyamról. Persze ilyenkor mindig téma a mit szabad, mit nem - említettem, amit tőletek hallottam, hogy a sok sok bocitejjel vigyázni kell...háát, nem lettem népszerű vele...bezzeg az egyik még salátát se mer enni, mert fél a toxoplazmától. Szóval rájöttem, mindenkinek megvan a maga dilije :P
engem pl. az idegesít, hogy ápr. közepe óta nem voltam uh-n és már nem is leszek :x legalább tudnám, nő-e a béb rendesen, elvileg ez a hónap erre van!! Vagy kap-e elég kajcsit a lepénytől...
Nekem a hasam már nem nő egy ideje, és nem is híztam 1 hónapja, még a keményedéseim is csökkentek, mióta itthon lötyögök- szerintem mi kivárjuk a júniust :)

Nem tudom, normális-e, de nekem nagyon hiányzik egy kis papás-mamás :oops: :oops: - de elég hozzálátni, összerándul a hasam, szóval nem lesz ebből semmi...de olyan durva belegondolni, hogy július végéig nem is lesz. Bár ha tényleg jó szülésbeindításra, ki tudja? :wink:
Apropó intim területek: meddig tart egy gátmasszázs? Úgy értem, hány percig tartson? Nekem nincs a papíron, elég uncsi ott túrkálni...

Kitartás, TÜRELEM, jó számolgatást a szülési sorrendhez, majd a bébek úgyis felborítják :wink: Jó éjt!
preta

Holnap vizeletvizsgálatra megyek hajnalban, valami bacikat tenyésztenek. Remélem utána már okosabb leszek…
Délután elmentem a háziorvoshoz, aszonta, hogy nem tegnap kezdte a szakmát, de ilyet még nem látott. Elővett egy akkora könyvet, mint az asztala, de abban sem talált semmit. Ja! És ha meg is találják a baj okát, nem tudják kezelni mert semmit nem szedhetek, lévén terhes vagyok. Hurráááááá! :twisted:

Süni: átérzem a problémád… Figyu, ha nagyon viszket, menj el zuhanyozni, nekem ez az egyetlen ami segít! Tudom hogy nem lehet megállni a vakarást, de ha hideggel levereted a lábad, jobb lesz. De lehet, hogy Heninek lesz igaza és neked a dagadás miatt viszket, akkor inkább kend be. :)

Tabati: vajon mekkora lehet az a fürdőruci amit vettél? Belefér a pocid, kényelmes? :)

Magdi: ez van, már nem reménykedem benne, hogy szülésig el fog múlni ez a sz..r.
Nekem is egy nagy bőröndöm van! :)

Tena: már tizeniXéve nem használtam betétet, most meg egy egész pelus lesz alattam, hááát, fura lesz az biztos. :roll:

Csillag: tök jól leírtad a szülésed! Komolyan mondom, ezek után bizakodva nézek a dolgok elébe, mert mostanában csak rémtörténeteket hallottam!
Én is ilyen szülést szeretnék…!! :wink:

Kép
tökmag79

Jó reggelt!

Tökmag most már ez a rendszer? Te vagy az utolsó egy nap, én pedig az első - hacsak Sosi nem előz meg. :)

Akartam neked írni, hogy jógára én sem valószínű, hogy megyek: ahogy írtam készülünk erre a szülinapra. De a krém miatt mindenképp jó lenne találkozni, úgyhogy azt még leszervezzük valamikor.

Én tegnap nagyon kikészítettem magam. Olyan hulla fáradt voltam, hogy nagyon szarul aludtam...jó lett volna még, de egyszerűen nem ment. Pont azon gondolkodtam, hogy most be ne induljon a szülés, mert nem bírnám ki ébren. Úgyhogy ma pihenés lesz a menet, remélem délután még szundítok is egyet.

A menü nálunk brokkoli krémleves lesz, de hogy utána mi??? Van valami csirke a mélyhűtőben, talán az. Holnapra meg egy egyszerű lecsóra gondoltam!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Noémi, de csak azért, mert én lusta vagyok fölkelni. :D:D Egyébként kapnátok belőlem is eleget... Örülök, hogy jól vagy, észrevettem, hogy vmi nem kóser Nálad, mert nem nagyon jöttél. Sztem Beni megvárja Áront.

Tökmag, szorítok a vizsgálatra, remélem, csak vmi allergia vagy ilyesmi. Úgy látszik Nálatok is él az a dolog, hogy ha kismama vagy, akkor szenvedj mindennel...

Magdi, épp az eddig kialakult szép rendszer miatt gondolom, hogy megint kislány fog jönni. :) Bár ki tudja... Ezek a mai gyerekek mindenre képesek. :D:D Pláne a mieink. Tudnak még nekünk meglepetéseket okozni.

Csillag, azért ez nem semmi... nekem is mondta az orvos, hogy nagyon egyedül fogom érezni magam ott, de poénra vettem. Hát, lehet, hogy ezek szt nem kellene. Viszont ügyes vagy, hogy próbáltad enyhíteni a fájásokat még akkor is, ha nem nagyon akarták, hogy feltérdelj vagy ilyesmi. Szegénykém... azért nem mindegy, hogy fokozatosan tágul ki a méhszájad vagy 2-3 óra alatt kell neki, így biztosan sokkal jobban fáj. De a lényeg, hogy Borcsa csodaszép, és mostmár ott van Veled és kárpótol minden rosszért. :D

Preta, hát igen, a dilik... :)
Nem is kell már menned uh-ra? Akkor honnan tudják, hogy befordult-e a babád vagy sem? Április óta megfordulhatott teljesen... és a laborvizsgálat? Azta, én biztosan nem bírnám ki...

Az éjszaka ma megint egész jól eltelt... 3 körül ébredtem először, aztán meg most. Elszaladok (sántikálok) a boltba, aztán gyorsan főzök vmit, és ma végre vasalni fogok. Nem érdekel, milyen krumpli lesz a lábam, mert már hülyét kapok a gondolattól, hogy 3 mosógépnyi ruha vár vasalásra... lassan megint mosnom kell. :D
Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Szép jó reggelt. :)

Visszaolvasva Csillag szülésélményét én is kibékülnék egy hasonlóval.

Egyébként tudtam aludni!!! A pici elfáradt, és pisiszünet is csak kétszer volt. Remélem nem vihar előtti csend, és nem ma fogok megszülni, api nem lesz itthon.

Rod tudott magának munkát szerezni, igaz csak erre a két napra, de ennek is örülni kell. :( Igaz Tapolcára megy ki mérni, egész napra, sötétedésig szoktak maradni. Szegénykém, ebben a melegben, abban a fényvisszaverős dögmeleg kukásmellényben az út mellett. :(
Raktam neki jó sok lehűtött teát és a lelkére kötöttem, hogy ne spóroljon, vegyen ásványvizet ha kell. Meg odaraktam a naptejet is, nehogy nagyon leégjen, bár amennyire ismerem, a fülét és a kopasz feje búbját megint el fogja felejteni :roll: Már vagy 4 éve nem volt terepen, biztos furcsa lesz.

Ma jönnek apukámék amolyan "megvagy-e lányom" típusú látogatásra. Rétest kértem :D Igazi házirétest...almás-mákos, meggyes-darás, borsos-krumplis nyamm :D

Ja pluszpoén, azuram felvidított az este. Összebújtunk kicsit évődni, most már ez van papás-mamás helyett. :) Kár, hogy nem vettem fel magnóra, mert nagyon jót röhögtem.
- Mivan vénasszony, kölök megvan?
- Meg, akarsz még valamit vén kecske? (kecskeszakálla van, meg is cibáltam)
- Ja, kááááposztáááát!
:D
Vendég

Hurrá-hurrá-hurrá!
1/2 12-től egyhúzóra aludtam 6-ig. Semmi pisijáratos megszakítás. Utána meg csak 8-kor költött a törpém. Hát nagyon jó volt, mert tegnap a zuhanytálcába ültem be (a nagy pocakom miatt szűk a fürdőkád), s egy adott pillanatban úgy kezdett a derekam fájni, hogy tényleg azt hittem lesz valami. De az alvás jobb volt :lol: Semmi ingerenciám nem volt szülni. S ami volt is, ezennel mind elmúlt. Szóval június 9 vagy 11 a következő két kitűzött dátum, addig nyugiban leszek (megpróbálok). Jövő pénteken lesz csak a következő találkám a dokimmal, addig legalább szedem a homeósaim, remélem elérem a megfelelő hatást. Ja, és jövő hét végén nem szülök, csakazértse. Dokim kisfia júni 1-én, kislánya júni 2-án született, uhhó gondolom tele lesznek szülibulikkal. Nem volna szép részemről ebbe beleszólni. De majd megkérdem, hogy mégis melyik 7végéje foglalt.

Tegnap a tejszín szépen kicsapódott mielőtt a gesztenye belekerült volna. Jobb híjján kaptam magam és zselatinnal bekeményítettem, hát nem a legesztétikusabb lett az eredmény, ízre klassz. Amúgy a torta tetejét ép gesztenyeszemekkel kiraktam, így az a látvány legalább nyújtott valamit.
Ja, s kössz szépen mindenkinek a tegnapi kedves szavakat, hát remélem ha száz nem is, de még vagy 35-40 kikerekedik.

Csillag: hát nem mondom, hogy a szülészet személyzete a toppon volt azon az éccakán, de legalább nagyjából tökéletesre vettétek az akadályt.
Nem tudom jár-e valakinek a Születés Hete hírlevél emilben, hát a tegnapiban ami volt szüléstörténet, na az az igazi horror. Csodálom azt az anyukát, hogy kibírta ép ésszel.

Na, ásnak az utcában, ma ismét apáé a lányok.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hat lanyok, nem jott be a 20.-a. :(
Viszont este olyan gaz fajasaim voltak, hogy nem sok kellett hozza, hogy elinduljunk. Az egyik olyan eros volt, hogy beinditotta hirtelen a belmukodesemet. :)
10 korul lezuhanyoztam, es bar folytatodtak, de enyhultek. Vegul lefekudtem, mert mar hulla voltam.
Remelem, ma folyt kov. Reggel en elkaptam papat, lesz ami lesz... :oops:

Csillag!

Koszonjuk a tortenetet. :)
Felhaboritonak tartom azt a banasmodot, ahogy egyesek bantak veled. Az a "kedves" szuleszno szult mar egyaltalan?? :evil:
Kiakaszto, hogy amikor az ember ilyen kiszolgaltatott allapotban van, meg egy jo szot sem tudnak szolni. :twisted:
Remelem, ezt a reszet hamar elfelejted majd.

Udv
Agi
lys

Jó reggelt!

Nálunk virrasztási főpróba volt éjjel, Mátém 2x hányt, fájt a hasa, feje, szerencsére jobban van. Este egy szóval se kellett a férjemet biztatni, még a vacsora se érdekelte, egyből szerelte össze a bölcsőt. Végül a nappaliba került, és nagyon ide illik.

Csillag,
azt nagyon sajnálom, hogy egyedül kellett lenned, de ilyen klassz szülésbe bármelyikünk beleegyezne! Nagyon ügyesen csináltad!!! A tolófájásokat visszatartani?! Állatok, komolyan! És az empátia teljes hiánya...Mintha nem lenne alapból is teljesen kiszolgáltatott helyzetben ilyenkor az ember. És irigyellek ezerrel, hogy már babázol!

Noémi,
tessék visszavenni a tempót! Annyira tetszett a szopis beszólásod! Maximálisan egyetértek veled! Ez már nem a jóindulatú támogatás és tájékoztatás esete, hanem a fanatikus agymosásé, ami M.o.-n megy. A babák meg kiszáradnak... Persze meg kell tenni mindent, de éheztetni nem kéne egy bébit. Érdeklődők vannak? Mi ősszel vágtunk bele egy hasonlóba, de végül nem az eladás mellett döntöttünk, hanem inkább bővítjük a meglévőt, de itt mi jelenleg nem tudnánk eladni a házat, akár milyen szuper. Persze ezt akkor még nem lehetett előre látni, szóval mázlink volt.

Tökmag,
annyira sajnállak! Nem igaz, hogy nem tudnak valamit kitalálni!

Manó,
milyen lett a torta? Hogy sikerült az ünneplés?

Ma jön a apukám. Csendben drukkoljatok, hogy nem legyen szörnyű, már teljesen padlóra küldött eddig is a dolog.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

"jó" reggelt...jajj csajok ez az éjszaka, ültem az ágyon és pihegtem, szerintem tuti fájásom volt, nem tudom mihez hasonlítani, a méhem tetejétől az egész hasam egy nagy göbbbbééé vált és lent eszméletlenül fájt, a hátam-derekam...ezek jöttek mentek iccaka, kész vagyok...szülni akarok :?

nem tudom van e köze hozzá de mi bepróbáltuk az papás-mamást este...hűdejóvolt :oops:

ja és meg voltam gyözödve hogy folyik a magzatvízem...nem bírtam eldönteni hogy ennyire nem tudom a pisit visszatartani vagy a víz folyik...pici adagokban csurgott-csurog le a lábamon ha felkelek, de aztán semmi...és szag alapján nem tudom, nincs pisiszaga kipróbáltam a papírzsepis dolgot is, de akkor perzse épp bedugult a dugó :?

én ma szülni szeretnék, meg apa is :(

Kép
Kép
mniki84

Jó reggelt!

Amadea: tök jó, h sikerült ilyen sok szabit kapnia!
Én is örülnék, ha apjuk legalább egy napot itthon lenne velem.

Tökmag: sztem lentebb volt, mivel ugye faros..de nem tudom, sztem u.ott van a pocakom.

Sajnálom ezt a viszketést:(, az enyém sem akar múlni, de legalább nem viszket anynira. Próbálom nem vakarni.

Én is mennék úszni, tök jó lenne. De már nem merek, mivel el kezdtem nyílni. Marad az itthon zuhanyozás.

Hálós bugyit én is kaptam, sztem az jól fogja tartani a szárny nélküli betétet. Remélem legalábbis. Én sem használtam ezer éve betétet, nagyon furcsa lesz.
Barátnőm, aki nemrég szült, mondta, h a szülés utáni vérzés u.annyi kb. mint a 8 havi elmaradt menszesz :o.

Benta: Máténak jobbulást!

Én tök jót aludtam, mára nincs semmi programom.
Vendég

Banta: hajrá, remélem a lehetőségekhez mérten azért jól sikerül a találka. Marad is pár napra, vagy csak villámlátogatás lesz?

Torta végül jó lett, Adriám már alkura vette a dolgot, hogy neki is hasonlót készítsek. Csak sajna nem fogok tudni, mert nem lesznek ép gesztenyeszemek (ezt még tavaly Debrecenben a Coraban vettem, saját tremés meg csak októberben esedékes)

Kép
kissmanó

Niki: fájt, fájt. Meleg vizet próbáltad?

Elviekben lehet magzatvíz is, kezdhet szivárogni pl. ha a burok tetején fent lesz egy hajszálrepedés. Mint anno nekem Grétivel. Aztán szépen eldugul, s akkor a doki nem is hiszi, hogy az volt.

Nálatok apa is szülni akar? S mit venne elő a pocijából? :lol:

Kép
kissmanó

Manó,
csak jön-megy.

Niki,
lehet, hogy szivárog a magzatvized?

Kép
benta

Sziasztok!
Csillag, köszi a szüléstörténetet. Lényeg, hogy ott van már Veletek BorcsaKisCsillag :wink:

Manó, bocsi, elképzeltelek a zuhanytálcában ülni :D Hogy keltél fel onnan???? Én már pár hete mobiltelefonnal járok zuhanyozni. Nincs kabinunk, így csak a fürdőkádban tudok. Viszont nem egyszerű felállni, ezért biztos ami ziher, viszem magammal, hátha riasztani kell a férjet, hogy húzzon ki :D (eddig még nem volt rá példa)

Benta, drukkolok a mai napodhoz :wink: Minden rendben lesz!

Még szerencsére nem vizesedek, úgyhogy nem azért viszketek. A mázli, hogy nem egész nap, csak reggel kb. fél órát szenvedek.

Niki, nekem is ez jutott eszembe, mint Bentának, hogy lehet, szivárog a magzatvized.

Egész éjszaka olyan volt, mintha teljesen be lenne keményedve a hasam. Reggelre szerencsére elmúlt. Lehet, hogy csak a zsírpárnáira és a pofazacskóira gyúrt :D

KépKép
süni76

Hello Mamik!

Benta, drukkolok, hogy ne legyen szörnyű. Igazán nem könnyű neked, szegény:( hajrá!
Csillag: igazán, le a kalappal.

Képzeljétek, micsoda történet: kedd koraeste ugye voltunk szülésfelkészítőn a Jánosban - ahol egyébként a szülésznő a tena supert ajánlotta az első napokra - és ott volt egy barátnőm is, aki júni 8ra van kiírva, és mindketten máj 20aiak vagyunk (csak nem egy évből). Pont szó volt a kórtermekről, és mondtam, hogy akkor vegyük ki szerdára a kétágyasat, abban jól elleszünk, (felszabadulási sorrendben lehet amúgy a szobákba menni)gyermekeink megszületnek, mi meg szépen szülinapozunk, és ez mostmár mindig így lesz. Neki már van egy babája, aki két éves, és korábban érkezett, úgyhogy mondta, hogy ő azért még vár, nem rohan. Reggel kaptam tőle az esemest, hogy már az 5ágyasban van csak hely, éjjel egykor megszületett a bébi.:) eléggé lenyűgözőnek tartom hogy negyed nyolckor még semmi jele nem volt... aztán elmesélte, hogy a szobában az övé volta leghosszabb, az egyik csaj fél óra alatt megszült ( nem ért is a mentő, otthon megszületett a baba, a méhlepény csak a kórházban, így nem minősül otthonszülésnek, ami eléggé para lett volna)... szóval, mindenféle van, na.

Én nagyon szerettem volna a tegnapot ( fentiek okán is): hazahoztam kb 9 kiló zőccséget a csarnokból, kertészkedtem, lemostam az összes tükröt és ablakot, de a kislány nagyszerűen érzi magát, és nem reagált erre. Most meg mindegy, akkor jön, amikor szeretne. Ja, és tegnap nagy mulatság volt, úgyhogy 2re értünk haza. Szeretik a pajtások, hogy mindig van sofőrük:)

Ja, nem emlékszem ki írta, de nekem is rettenetesen zsibbad a kezem, de csak a jobb kezem. nem egy kellemes dolog, persze Tökmag viszketéséhez képest semmi. Csak olyan bizonytalan, hogy megfogok valamit, és meg tudom- e tartani.

f12re megyünk cétégére.
szép napot, üdv

mormota
mormota20

Sziasztok!

Jó rég nem írtam,de mindennap benéztem,és elolvastam a napi termést!
Csak mire a végére értem nem volt kedvem írni! :?
Sajnos kezdődik,hogy hamar elfáradok,na és elég sok minden össze is jött az utóbbi időben! :roll: :shock: :evil: :x
Tegnap voltam orvosnál,minden okés szépen fejlődik a babám,méhszájam:3100! :P
Két hét múlva uh,és kezdjük az nst-t! :P

A szobákkal még nem végeztem teljesen amint készen vagyok velük rakok képeket!
Tegnap felraktam a függönyt a babaszobában,erre Apa beszól:nagyon szép,minden olyan kisfiús,tök szépen megcsináltuk,de „besz@rok” ha mégis kislány lesz! :oops: :roll: :wink:

Banyoszkának nagy gratula a bébihez! :P :P :P

Csillag!
Gyönyörű a kislányod,egy ilyen szüléssel kiegyeznék én is! :lol:
Na de azért szörnyü volt a kórházi személyzet hozzáállása! :evil:

Benta!
Máténak jobbulást,és igen mi is most kezdjük a sulit! :lol:
Csendben megy a drukk a mai naphoz!

Amadea!
Nagyon csini vagy a képen,és tök jó hogy a férjed mégis otthon lehet veletek! :lol:

Tabati!
Szuper a fotosorozat,nagyon csini kismami vagy! :D

Magdi!
Gratula a névhez,a Dávid nagyon szép,a tesómnál(ő is kismama),befutó név most! :lol:
Ja és gyönyörüek a képek!

Puszedli!
Te is szép nagy pocit növesztettél! :D

Kismanó!
Írok privit a táblihoz!

Reni mamy!
Üdv itt,én is nemrég csatlakoztam,azt hiszem mi zárjuk a sort! :D

Anuk!
Rétes!nyami! borsos-krumplis olyat még nem is hallotam! :?: :roll:

Niki!
Lehet Te leszel a következő?!Nekem is az jutott eszembe hogy a magzatvíz szívároghat!

Heni!
Lábad remélem jobban van,azért csak óvatosan a sok vasalással!
Bár én múltkor már ülve vasaltam! :oops:

Lányok!
Van olyan köztünk akinek az elözö szülése császár volt,és most simára készül?
Lehet korábban már volt róla szó,bocsi érte!

Szép napot mindenkinek,egyenlöre ennyi jutott eszembe! :oops:
Ja és tök szupi hogy beirogatjátok,hogy mit főztök,legalább könnyebb kitalálni,mi legyen az ebéd!
Nálunk ma túróstészta lesz! :P
20140328174041

Ja, Mónit olvasva jut eszembe milyen tapló vagyok.
RENI! Üdv a klubban. Teljes körű tagság elnyeréséhez adatokat kérek priviben a táblihoz.

Móni: privi megjött, minnyá bejegyzem. Na ne már nektek jány legyen, mett én nem is feltételezek olyan batárságot, hogy ha eddig mindig fiút láttak (sőt, még azt is mondta dokinéni, hogy a cuccos leszállt a zacsiba), akkor utó április 1-ezzen velünk, s húgi legyen. Na jó, nevem kapásból lenne.

Mormota: akkor már ketten vagyunk akik a tegnapi "kudarctalanság" után nem gyúrunk a most akarok szülni, de rögtön-re.

megyek valami zőccséglevest, avagy inkább gulyást nyélbeütök.
aztán fritőzben sült disznócsülök petrezselymes krumplival a mai menü további része.

Zsibbadás: nekem a jobb lábam zsibbad, fent a forgónál kezdődve egész le combközépig. Esse kutya, bár tányért ezért nem fogok kiejteni a kezemből.

Kép
kissmanó

Csillag! nem tudom milyen gyakran van időd fórumozni, uhhó én szépen ma kívánok neked boldog névnapot!

Kép
kissmanó

Manó!

Nálunk van elözménye a fiú-lány dolognak!
Jázmint kisfiúnak nézték,aztán a vége felé már nem mutatta magát!
Amikor megszületett akkor meg mindenki nézett hogy kislány!
Na de ez már majdnem 7 éve volt!
De most már 3x látták hogy fiú,csak apa nehezen hiszi el!
Na de nemsokára úgyis minden kiderül! :D
Ja nekünk nehéz lenne,lánynevünk nincs megbeszélve,bár még nem késő! :oops:
20140328174041

Sziasztok Koránkelők! :D

Csillag!
Köszi a szüléstörténetet! Az azért kicsit durva, hogy addig nem nyomhattál, amíg nem ért oda a doki :? , de a lényeg, hogy te már túl vagy rajta (mi még ehetjük a kefét :D ) és van egy tündéri édes, egészséges babád. :wink: Szopi alakulgat?

Tabati!
A többiek már nagyon jól leírtak mindent, csak kibújt belőlem a mikrobiológus: a sima és a Canestenes tampon nem túl jó ötlet, az olívaolajosról még nem hallottam, így arról nem tudok nyilatkozni...viszont tudom ajánlani uszi után a Cikatridina kúpot, ez homeopátiás és visszaállítja a hüvelyflóra egyensúlyát, így véd a fertőzésektől. De jó még hüvelyszárazság esetén, szülés, mensi és antibigyó kúra után...segíti a regenerálódást.....10db 2500 ft, de sokáig elég....nekem nagyon bejött...

Bugyi:én eldobhatót vettem, mert milyen jó, azt nem kell mosni, inkább szerezzek be hálósat is?

papás-mamás szülésbeindításra: hát nálunk nem jött be :oops:

Anuk!
Tök jó, hogy Rod kapott munkát! Rétes: nyami :wink:

Benta!
Mátédnak jobbulást!!!
Gondolunk Rád ma!

Mormota!
Boldog születésnapot! (így utólag :oops: ) Kép

KépKép
amadea

Mormota, én is kívánok utólag Boldog születésnapot!

Anuk, nagyon figyelmes vagy Roddal. Remélem megcsókolgatja mind a 20 ujjadat! :D

Betét: Én azt találtam ki, hogy alulra teszek Always éjszakai szárnyasat és fölé a Tenát. Így a szárny ügy meg lesz oldva. Az Always úgyis vékony, nem hiszem, hogy nagyon sok vizet zavarna.

KépKép
süni76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?