Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Andi, nagyon aranyosak vagytok a képen! Zsombi kész nagyfiú!!!

Zsand, köszi, de szerdán megyünk be, megpróbáluk elintézni, hogy legalább a csatornadíjat vegyék le, hisz nem oda folyt a víz.... :evil:
Aztán reméljük a legjobbakat!!!
Csütörtökön mennek a drukkok!!!!!!!!!!! Két órás ünnepség? :shock:
Kutyuval összeszoktatok már?

Edina, milyen gyönyörű Petrus!!!! Azok a szemek!!!!
Az a kis bolyhos szörcsomó..... de megdögönyözné az ember!

Dolli, na megjött azóta a vízszámla? Szombatok láttalak Titeket sétálni hármasban, akartam is inteni a kocsiból, de nagyon beszélgettetek a pároddal. :)

Orsi, szuper lehetett a strand! ennyire pancsisak a gyerkőcök? Nálunk a Bálint nem annyira...
Tök jó, hogy halad a szalon!!!!
Jut eszembe! Tudod hova ment most Yoda?! Ment nyiratkozni! :D
Óh, a torkom nekem is fáj, :( most már jobb, de hétvégén eléggé sz@r volt.
Gratula a bilizéshez!!! Én is megvártam, hogy megérjen rá Bubo, sokszor megkérdeztem akar-e wc-be, bilibe, de nem akart. Aztán egyszer igen volt a válasz és azóta a wc-be csinál mindent!
Edzésről, úszásról jut eszembe! Tudod mit vettem észre magamon?! IZOMKÁT! :lol: Na nem nagy, de izomka! A karomon, olyan jó, hogy van látszatja a dolognak, a popóm is feszesebb lett! Alakulok.... :lol: :lol: :lol:

Mia, pali alá szoktatok egy kevés olajat tenni? akkor nem ragad le. Húúú, nem semmi a recept amit feltettél, na én nem csinálom ilyen bonyolultan, jó az egyszerűen is :wink: én nem is szoktam bele tenni búzadarát, csak sűrű palitésztát csinálok oszt' kész. (akkor lehet ez nem is igazi császármorzsa???? :wink: )
Érdekes megoldás lenne a szex shop-os szerkó.... :wink: :lol:

Mimi, látom az esküvő akkor jól sikerül! :lol: :lol:
Tényleg, mikorra is vagy kiírva?

Lini, nekem is combra meg fenékre ment egy pár kiló (ott csíkosodtam meg egy kicsit, nem a pocakon :wink: ) De ne aggódj le megy az is!
Én varrok, ha gondolod hozd el! Alap meg van, és csak huzat kell? Vagy magát a paplant is kell varrni? Én Lilinek anno varrtam :wink: :)
Szomszéd..... :evil: Te szegény.

Hétvégén én dolgoztam, volt egy kis varrnivalóm, szombaton meg átmentünk Diósdra, egy kicsi "vidámpark" volt ott. Dodgemeztünk... Bubó úgy élvezte! Aztán grilleztünk egyet négyesben.... hamar eltelt a hétvége.
sylph

Szijasztok!

Anyááááááááám de meleg van! :shock: Egész nap locsolok, a járdára nem lehet rálépni mezítláb, mert égeti a talpamat!
:shock:

Szilvike! Ezt bírom Benned!"a hétvégén én dolgoztam, volt egy kis varrnivalóm"
Lányok a mi Szilvink annyira szerény, egy egész mennyaszzonyi ruhát szedett szét és rakott össze(remélem nem baj, hogy elkotyantottam :oops: ) De szerintem nagyon büszke lehetsz Magadra, csodás dolgokat tudsz kihozni az anyagból és ezt mind a két gyerek mellett! :shock: le a kalappal előtted!

Jaaaaaaaaaaj mi nagyon pancsosak vagyunk! :D
Ki sem lehet őket halászni a vízből! De volt kitől örököljék a vízimádatukat, én is fél életemet Balatonon töltöttem!Apukám is ilyen, víz nélkül nem létezünk! :wink:

Nagyon örülök, hogy izmosodsz, de teszel is érte! A kitartó munkának meglesz a gyümölcse!!!!

Kiváncsi vagyok milyen lesz Yoda harcos! Majd tegyél fel képet!!!! Hova vittétek????

Torokfájás neked is???? :o lehet együtt kaptuk el csütörtökön??? Szerencsére nálunk a többieknek nincs!

Gabi! Az én gyerekeim márciusban, áprilisban születtek, régen mindig júliusban nyaraltunk és akkor már vígan strandoltak! :wink:

Bubut beaktuk a vízbe, a lányokat nem mert féltem, nehogy elkapjanak valai fertőzést!

Egy kis képösszeállítás Gabinak! :wink:
Kép Bubu 2003
Kép Fruzsika így jött be a Balcsiba
Kép Bogika első találkozása a Balatonnal
Vendég

Húúúú most nézem(tudom, hogy nem szabad ilyet mondani :oops: :oops: :oops: , de a sajátomról van szó)
Bogika nem volt valami hűdeszép gyerek! :shock:
(bocsi Bogi, IMÁDLAK, de ez az igazság)
Annyira lapos feje volt szegénynek, hogy vitorláshalnak hívtuk! :oops:
De mostanára egész csajszis lett! :D
Vendég

Mimi!

Jobbulást a Te torkodnak is! Nekem most egész jó lett, de azt hiszem nekem még sosem fájt enyire a torkom! :shock:

Férjed tényleg muris lehetett becsípve! Néha ilyen is kell! :D :D :D

Mia! Érdi utak tényleg porosak, csatorna szerintem csak sokára lesz, tutira kivárják az utolsó határidőt vagy majd még haladékot is fognak kérni! Most azt olvastam, hogy ha csatornáznak utána még 2 évet várnak és csak akkor aszfaltoznak, hogy szikkadjon a feltúrt talaj! :shock: :shock: :shock:
Remek, majd a gyerekeink élvezhetik az érdi aszfaltot, mi meg a tünőszanatórimban a kilátást! :wink:
Vendég

sziasztok:) Szep joestet:)

Szilvi:
A palacsinta ala lett teve olaj, maskor mindig sikerult, anyu pont ezert nem erti. Es nekem sem jott ossze sehogy sem, igy feladtuk. Kozuletileg meg lett szavazva hogy a liszt volt ganyos, mert mar a kenyer amit elozoleg sutottunk belole is olyan ragados-szeruseg lett. De megoldottam, mondtam anyunak, se neki, sem pedig nekem nincs szuksegunk felesleges kaloriakra. Ezzel letudtuk a dolgokat. :):):)
Egyebkent pont ezert nem tanultam meg (tudatosan nem!) sutni... mar 200 kg lennek tutira:( Neha felpakolunk a bio sutisnel, akkor hulyere zabalom magam, annyi pont eleg...

Plusz kilok:
Amig a comb meg a fenek,nincs baj mert azt el lehet dugni egy jo ruha ala. Itt az a ciki ha "konyhasneni karja" lesz az embernek ha meghizik (mint nekem.) Viszont lehet plasztikaztatni:):):) Mondtam apanak, kerek egy konyhasneni karkorrekciot. Nezett butan ki a fejebol es csak vigyorgott....

Orsi:
Fruzsi a gumicsonakban!!!!! Keeeeeeeeesz, a het fotoja!Nalam mindenkeppen favorit!
En nem lattam semmi vitorlashalasat Bogiban:):):) Jelenleg tuti hogy nagyon szep csajszi:)

Csatorna: hat szep kilatasok vannak akkor. Por es szilikozis marad, aszfaltrol meg max almodhatunk egy jo ideig! Meg jo hogy a telekre aszfaltos ut vezet, ha meg nem is a legtutibb allapotban van. A mostani utcan irtozatos! Az utcara nezo balkonra meg a fejemet sem merem kidugni annyira nagy por van. Ha elmegy egy auto, beteriti az egesz kornyeket porral.... es nalunk nem egy auto jar napkozben. Csak este 7 utan merem kinyitni a szunyoghalos ablakot mert megfulladnek. Uuuuuugy varom mar hogy legyen sajat keglink, jo messze epitjuk majd az uttol, a telken belul.(Ja, meg majd mozgo jarda is kell mert kulonben egy hetig caflatunk a kaputol a hazig:):):):) Talan a tolvaj is elfarad amig beerne es feladja... (Bar nalunk max a szamitogepeket lehet elemelni, mas nincs. Ja, talan a kutya kene valakinek...)
Nekem csak kutyirol van fotom, remelem baborol is lesz oktobertol:)Kép

sünciboglya

Sziasztok!

Bocsi, de nem tudom ki kérdezte

:oops: :oops: :oops: :oops: az anyáknapji műsort.
Részletezem:
Dorina és egy kisfiú köszöntötte a szülőket, Dorinának itt nem volt ideje mondani a köszöntőt, mert sírnia kellett. :(
Aztán az óvónéni beszélt a csoportról, mivel ez egy vegyes csoport, sulit halasztók, középsősök és kicsik. Aztán csináltak egy ilyen év áttekintőt, volt egy varázsszőnyeg amire ráültek és visszautaztak az időbe egészen őszig, lett egy ősztündér aki szólt, hogy csak akor léphetnek be a gyerkők a ősz birodalmába, ha mondanak őszi verseket aztán kaptak a tündértől találós kérdéseket. Aztán haladtunk tovább az évszakokkal, de minden évszaknál lett tündér és adott feladatot. Aztán elértük anyák napját és minden gyerek kettesével hármasával mondott anyák napi verset.

Én voltam a kerifiam anyák napi ünnepségén, de az sehol sem volt ehhez képest!!!
Aztán kaptak anyukák és a megjelent nagyik ajándékot, ez egy tasakban volt amit ők csináltak a csöpp kezeikkel és benne 4 kézzel festett mézeskalács.
Aztán megkértem, a gyerekeket, hogy adják át az óvónéniknek az ajándékot. Ez közös pénzből lett véve. Az ajándékuk egy cserepes orchidea és egy gravírozott toll(gravír benne: Szalakóta 2009, merthogy ez a csoport neve)
Először nem gondoltam, hogy kéne ajándék még titeket is kérdezgettelek, de szerintem megérdemelték!!! Szem nem maradt szárazon, nagyon megható volt és nagyon jó volt, hogy nem csak kiálltak agyerekek és szavaltak, hanem egy komplett előadás lett és az óvónéni még gitárral is kisérte a Szalakóta dalt!!! SZUPER VOLT!!!!

próbáltam érthetően leírni, remélem sikerült :shock:
Naon de naon fáradt vagyok, mert hajnal pitymalatkor csörgött az óra(pontosan 4 órakor), mert a nagybani piacra kellett ma mennem apa helyett.

Sziasztok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zsand! Én (is) kérdeztem a műsort! :D Hát nem semmi. Még egyszer megemelem a kalapom a gyerekek előtt, ennyi ideig figyelni és koncentrálni.
Mi is ilyen típusú műsorokat készítettünk anno, szintén összefoglalva az évközben (illetve a második félévben) tanultakat (az első féléviből karácsonykor adtunk válogatást), keretbe foglalva, történetbe szőve, de még nagycsoportban sem merészkedtünk tovább 40-45 percnél. :roll: Gratula a lurkóknak! :wink:
Ma már szerintem nem divat a kiállni és elszavalni koreográfia szerintem, bár biztos vannak még régimódi óvónénik, akik ezt használják, de a fiatalok ezt a típust kedvelik, és a gyerekeket is jobban le lehet vele kötni.
Az ajándék szerintem így tökéletes! Személyes, kreatív, és nem túl sok! Ügyi a kitaláló! :)

Orsi! De jó volt Nektek Battán! Irigykedve nézem a képeket! A régi Balcsisok is nagyon klasszak! A gumicsónakos csúcsszupi! Elloptam az ötletet jövőre, ha nincs levédetve! :wink:
Bogi szerintem csak morcos volt épp, vagy hunyorgott az erős fénytől! Én csak ennyit látok! És most is szépséges kiscsaj, Fruzsival együtt! :)

Szilvi! Még nem jött vízszámla. Most már nagyon kivi vagyok, mit hoznak ki! :roll:
Ha lesz még egy esküvőm, akkor rádbízom a menyasszonyi ruhám, mert akkor már csakis puccosan megyek férjhez! :wink:
Fagyizni mentünk szombaton, akkor láthattál! Csibe nem kért! :lol:
Éljen az izom és a feszes popsi! :D Nekem ég dolgoznom kell rajta sokat! :)

Gabusz! Édes lehetett Milán a keresztelőn! Várjuk a képeket! :)

Mia! Gyönyörű kutyus! Hódító szemek! :D

Mimi! Akkor jó kis esküvő volt! Fotókat kérünk, ha van, hadd lássuk a kerekedő pocakot! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Lini! Én eleinte Persil sensitive-vel mostam, öblítő Silan volt, szintén sensitive. Aztán csibén megjelent az ekcéma kb két hósan. Utána sokáig maradt ez a felállás, csak duplán öblítettem, hogy ne maradjon mosószer meg öblítő maradék a ruhákban. Akkor megoldódott a dolog. Kb féléves korától a Bip hypoallergén mosószerét használom, és most már a saját ruháinkhoz is.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tekiroll!

Az ajándékot én gondoltam ki, köszi a dicséretet :o

Már itt se!!!

Sziasztok
Vendég

Lini,
Én a Gabi gyerekmosóport használtam de csak kb fél évig, öblítőt meg egyáltalán nem használtam mert Veronika szintén ekcémás volt és a mi dokinénink azt mondta h nem kell öblítő. Viszont minden egyes ruháját vasalom még a mai napig.

Szilvi,
Nekem is nagyon jó lenne a feszes popsi :D

Zsand,
Nem semmi ez a műsor. Veronikáék az évzárón fognak előadni egy darabot ahol Bubu a vőfély :D Kíváncsi vagyok rá nagyon, jövő csütörtökön lesz. Miért jártok a nagybanira?

Mia,
Ekkora telketek van h mozgójárda kell :D Aranyos a kutyi.

Gabi,
Mi is kb egyévesen vittük Veronikát strandra, Battára ott van két gyerekmedence ahova elvileg a szülő nem léphet be így tiszta marad.

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok, Jó reggelt!

Ma nem jöttem reggel mert hatalmas kapkodásban voltam, torna dvd-ket írtam ki egy lányzónak(az én hatalmas számtech. tudásommal :oops: ) és csomagoltam, utána megtréfált a hülye nyomtató is, így anyáztam egy sort! :? Aztán Bubukát oviba, utána fincsi sorban állás a lányokkal a postán! A posta parkolójába szoktam parkolni, mentünk vissza és hatalmas visító hang és villógó fények jelezték, hogy CO2 veszély van! Akkor indult az össze postás a motorjukkal és bent berregtették és közben beszélgetnek! :? Jó fejek nem? :wink:
Esett kb 3 percig az eső, de pont akkor száltunk ki az autóból, így jól megáztunk! :D (én szeretem a nyári esőt!)
Összedobtam az ebédkét, mediterrán rakott zöldség lesz! Még sosem csináltam, tartok attól, hogy Fruzsi szeme kikerekedik, ha megtudja mi van a dárálthusi alatt! :D
Tegnap elkezdtem egy kis méregtelenítést, semmi extra csak délelőtt gyümit ettem, délután meg salátákat és megittam 3 liter tiszta vizet és salaktalanító teát!
Meg lett az eredménye, mert estére baromi rosszúl voltam! Fejfájás, hányinger, szédülés, lábzsibbadás!
Olvastam, hogy akiben sok a méreganyag annál intenzívebben jelentkezhetnek ezek a tünetek, de idővel enyhülnek!
Tapasztalt méregtelenítők! Valakinek volt ilyenen rosszúlléte?

Elkezdtem olvasni egy tök jó könyvet a savtalanításról
(Kurt Tepperwein) és elég rendesen megdöbbentem! :shock: :shock: :shock:
Elhatároztam, hogy jobban oda fogok figyelni mit eszünk!
Lányok én tévhitben éltem! Én azt hittem a sok fehérje az egészséges és a saláták, zöldségek, gyümölcsök!
TÉVEDTEM! Az elsavasodás legfőbb oka a túlzott hús, cukor, fehérliszt, adalékanyag, mesterséges ízfokozók, szinezékek fogyasztása. A másik, hogy nem iszunk eleget!Én sem iszom eleget! Most azt csináltam, hogy felraktam a hütőre egy papírt és rajzoltam 6 pohár vizet és pipálgatom, ha megittam! Jobb nem jutott eszembe! :oops:

Mia! Jó lenne Veled értekezni erről a témáról, mert ha jól vettem ki a szavaidból Te is nagyon tudatos táplálkozó vagy!

Akarok venni a gyógyszertárba indikátort, mert nagyon kiváncsi vagyok mennyi a ph-nk! :shock:

Bogi tegnap és ma is alszik délelőtt! Mi van ezzel a gyerekkel, már lassan egy éve nem alszik délelőtt most meg tök álmos, nyűgös, lerakom az ágyába és két perc alatt elalszik!

Andika Neked is lesz izmos popód, ne aggódj!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Annyit írtatok,hogy nem győzőm követni.

Na kezdjük a csatornánál....
Már nem tudom kivel beszéltünk,de valami benfentessel.Szóval ez úgy van,hogy egyenlőre még nincs is meg az EU-s pénz.Ahhoz,hogy az EU jóvá hagyja a dolgot,le kell tenni az asztalra x összeget.Nos ez az összeg értelem szerűen nem áll rendelkezésére a Városnak.Ezért van a szerződés,és ezért kapjuk a csekkeket.Ezekből a befizetésekből teszik le az EU elé az x összeget ami az önrész.Ha minden ok,és az EU jóvá hagyja,akkor jön a támogatás,ha nincs támogatás,akkor mindenki vissza kapja a pénzét,ugyanis az külön számlán van.Szóval ebben az esetben lenyúlni nem tudják....
DE!!!Ha megvan az Eu-s támogatás,akkor nem ám a csatornát fogják elkezdeni először!!
Csajok!!Érden azért nincs csatorna,mert nincs kapacítása a gyüjtőnek.Vagyis először ki kell építeni egy szennyvíz tisztítót,vagyis jelentősen bővíteni a jelenlegit.Haez kész,akkor kezdődhet a csatornázás.Én úgy tudom nincs fix határidő egyenlőre,hogy mikor kell,hogy kész legyen.ÉN csak olyanról hallottam,hogy mikor kezdenék el.

Gyerek fürdetés.A Szabi januári.Nyáron már jócskán fürdött..De egyre vigyázzatok!!!A klóros strandvíz sokkal sokkal veszélyesebb a babáknak,mint a Balaton Velencei tó,és egyébb élővizek.SZóval ha lehet akkor élővízbe a gyerekkel :lol:
A Szabinak enyhe fül gyuszija lett a strandvíztől.Azt mondta a szaki,hogy sajnos a klóros víz,kiszárítja a hallójáratot.Nem vészes a dolog,2napig kapott orrcseppet,mert az orron keresztül oldja a trutyit.De mondta,ha lehet ne strandra vigyük a babát...
De kövi nyáron már nem volt ezzel gond.Ha valaki mégis strandra megy a kicsivel,akkor babaolajjal be lehet kenni a fülecskéjét belűl.
Amúgy a Szabi kb 5hós lehetett mikor vittem strandolni-Én ebből nem csináltam gondot,nem cukorkából van :wink:
Mellesleg ha babaúszásra lehet vinni,akkor strandra miért ne lehetne?

Orsi!
Én mára tiszta taknyos lettem.No nem vészes,de éjszaka éreztem,hogy demkapok levegőt,meg lerakódótt a torkomnál a trutyi..Szerintem 1-2nap és jobban leszek.
És Orsi,te olyan lökött vagy.Szeintem olyan kis helyeske volt Bogi.Csúnya az én lányom volt.Én nem is értem???Mikor megszületettolyan gyönyörűnek láttam,majd pár év múlva,tartottam a képét a kezemben,és néztem,hogy uristen!!! én ezt a kis piris ráncos kölköt láttam szépnek?? :-))

Csajok!!Vasárnap Velencei tavazás???
MI megyünk tutira,mert dög meleget mondanak.Legalább térdig had menjek már be a vízbe.
Szombaton meg a Campónánál lesz valami gyereknap.

Ja apropó...fürdőruci.Hát nem bezárt az üzlet mire oda értem???Mármint megszűnt.Ilyen az én formám. :roll:
Lehet megyek veszek a Dechatlonban fürdőrucit.Ott legalább lehet külön venni,különböző méretű alsót felsőt.

mimi12

Mimi!

Tényleg nem cukorból vannak, én se vagyok egy túlparás anyuci! :wink: Talán mert én is egész nyaramat egy szál fürdőrucaban éltem át mezítláb, na jó, volt nálunk mindig egy törülköző, azt hol a derekunkra kötöttük, hol a válunkra! :wink:
Nálunk a gyerekek májustól szeptemberig meztelenül flangálnk a kertben, a szomszéd (aki mellesleg orvos) mindig mondta is, hogy ezért lesznek ellenállók! :wink:

Képzeld nekem elmúlt a torkfájás(na jó egy picit érzem) de takony meg nem is volt!Viszont van egy olyan hülye érzésem, mintha túlnyomás lenne a fejemben! :shock: Már a strandon éreztem, mert nem tudtam lemenni a víz alá! :?
"meg lerakódótt a torkomnál a trutyi.." :D :D :D Erre azt szokták mondani a gyerekeim, hogy ott a csiga a torkomon és nem jön fel! :wink: :D

Jaaaaaj tényleg bezárt a Tescoban az Aréna! :cry: :cry: :cry: Én is meglepődtem, mert régóta kivolt írva, hogy végkiárúsítás, azt hittem beetetés! De rengeteg üzlet bezárt ott! :(
Dechatlonban tényleg jóóóókat láttam, de én a Tescoban vettem végül, szerencsére ott is külön lehet venni! Nekem meg olyan hülye méretezés kell, mert a bugyi része 36-os, a felsője meg 40DD! :oops:

Húúúú, de jó ötlet ez a Velencei tavazás!!!!!! :D :D :D Hova mentek? Mi lehet mennénk, úgy jó ha többen megyünk! :wink:
Hány fokos a Velencei tó? Mi tutira megfürödnénk! Én gyerekeim a kútvízzel feltöltött jéghideg vizes medencébe is belemennek! :?

Szombaton elmegyünk hajnalban úszni a kukurikúúú csapattal, aztán ki kell csípnem magam, mert étterembe megyünk a Mami 60. szülinapjára! :D
De vasárnap jó lenne egyet csobbani a tóban!!!!!!!!
TÖBBIEK?????Hmmm?

Jaaaaaaaaaj egész nap pisilek, pedig még csak 1l-nél tartok! :shock: még indulás előtt le kell tolnom a 3. fél literes poharat! :?
Vendég

Mimi én is szépnek láttam a gyerekeimet, most meg néztem a az újszülött képeket! :shock: :shock: :shock:
Jaj ezek az első fürdetős képek, olyanok mint a kis békák! Amikor már kerekednek ki, akkor már édesek! :D
Vendég

Sziasztok!

Sylph
A császármorszába én is teszek búzadarát, látszik ahány ház annyi szokás. Ha lesz képed a mennyasszonyi ruháról rakhatnál fel. Emlékszem milyen gyönyörű volt a balerina ruha is, amit karácsonykor csináltál.

Orsi
Köszi a képeket. :lol: Én is úgy gondolom, hogy nyáron már jó lenne megismertetni Milánt a Balcsival. Jövő hét végén megyünk Alsópáhokra a Kolpingba. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a sok embert, meg a nagy vizet.
Én nem látom laposnak Bogika fejét, előttem az a kép van, amin egyforma ruhában van a két csajszi és ott mind a kettő gyönyörű. :D
Mit szólt Fruzsi az ebédhez?

Mia
Öcséméknek is hasonló kutyusuk van (Bichon Bolognese) és hihetetlenül édes.

Lini
Én a Dreft sensitivet használom plusz Gabi baba öblítőt és minden ruháját vasalom a mai napig. Lehet már nem kéne, de úgy megszoktam.

Gabi

Kép
gabusz

Orsi!
Mi szabad strandra szoktunk menni.Így is mindig kell valamit venni :lol:
Amúgy meg lövésemsincs hová szoktunk menni.Majd a párommal egyeztetünk,de az itteni felére,szoktunk menni,nem a túlfélre.

A Szabi is tavaly egész nyáron pucéran volt kint.Most eddig még valamiért nem merte levenni az alsóját.De ami késik nem múlik.Most jelenleg felül semmi alul meg hosszú macinaci :roll: :roll:
Nem akarja levenni...
No és igen.MIndig mezítláb rohangált a kertben.Most meg szandálban sem akar kimenni,csak a bebüdösödő zárt edzőcipőben.Mire bejön,csavarni lehet a zoknijából a vizet.

Császármorzsa.Én búzadarával csinálom és csak kevés lisztet teszek bele.Találtam én is egy receptet,amihez nem kell sok tojás.Nagyon fincsi.
De csak hogy tisztázzuk a darás az a daramorzsa,a lisztes meg azt hiszem a császármorzsa.Más a kettő,de majdnem ugyan az :lol:
Mosás.Én sosem mostam külön a gyerekek ruháit.Annyi,hogy az első adag kisruhát azt ki mosom külön,hisz mennyiségre lesz annyi,hogy megteljen a gép.De én ebből sosem csináltam gondot.
És extra mosószert sem vettem sosem..AMi van itthon azzal mosok mindent.
Öblítőből most pl Aldis öblítőnk volt itthon.Mivel elfogyott így most ecettel öblítek.Amúgy az érzékeny bababőrre az ecettel öblítés a legjobb!!
Mosószerből amúgy én folyékonyat használok.Pl itt az Érdi piacon lehet kapni nagy kiszerelésű Persilt.De most megyek Budaörsre ott is van egy üzlet ahol van 5-6lityós és olcsóbban mint az üzletben,ráadásul nem hazai...Ha jól rémlik 1éve a piacon 4800ért vettem a 6,5literes persilt.
Most az Ariel illarta vagyok rákattanva :lol:

Na csajok!!!Velencei tavi fürdőzést össze kéne hozni.Tényleg jó lenne ott összeröffenni.
Orsi,20fok körüli a víz.Szerintem abban már a skacok pancsolhatnak nyugodtan.

mimi12

Mimi

Én is folyékony mosószert használok. Szerintem sokkal jobb tőle a ruhák illata. Jó tudni, hogy a piacon olcsóbban lehet hozzá jutni. Le tudnád írni nekem hol van az érdi piac? :oops:

A Velencei tó jó ötlet, beszélek apával róla.

Gabi

Kép
gabusz

Mimi! Én is egyben mosom a gyerkők ruhát a mieinkkel!
Na jó amikor annyira pici baba volt Bubu, akkor az ővét még külön!
Azokat a szép kis plüss rugikat sajnáltam volna összemosni mással! Fruzsinál szerinted érdekelt????? :lol: :lol: :lol:

Megkérdezem Apucit, hogy mehetünk-e vasárnap (nem mintha az engedélyére lenne szükségem, csak szegénykém dolgozni akar a pinyóban) Ha más nem lemegyek én egyedül is! A ké nagy már távirányítós :wink: , a Bogi után még azért kell szaladgálni, de csak megbírkozom a saját almommal! :wink:

Jó lenne jó korán menni(na nem 6 órára gondoltam, de pl 9-10 felé leérni, mert mi nem nagyon bírjuk 2 után a napot! :oops:
Ti hogy terveztétek???

Andika nem tudtok jönni?????? Lécci-lécci-lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Dolli, Szilvike???? Többiek?
Bár én Mimit úgy képzelem el mint magamat, szerintem ketten betöltjük hanggal az egész strandot!Aztán bocsi, ha félreismertelek! Ja nem, félreképzeltelek! :wink:

Gabikám! Háááát nem jártam sikerrel a rakott zöldséggel! :?
Mivel a dadus telenyomta a gyerekek kezét körözöttes kenyérrel, nem ettek semmit! :cry: Fruzsinak láttátok volna a fejét! Megkostólta és teljesen kétségbeesett, hogy ezt most meg kell ennie! :D :D :D De számítottam a rekcióra, de ha meg sem próbálom, sose tudom meg, hogy ezt sem eszi meg!
Én megettem Bogiét, Marcipán meg Fruzsiét! :wink: Báár nem akartam enni belőle mert húsos! :(

Mosópor én sose használtam sensitívet de nem érzékeny a bőrük szerencsére.
Ja de Bubunál vettem valami gélt én is, de olyan rééég volt! :cry:

Lányok jövőhét csütörtökön ballag a fiam az oviból! Annyira hihetetlen! Nemrég még fogtam a kis kezét és vittem az első napon az oviba! Emlékszem mennyire remegett a gyomrom, hogy mi lesz! Borzalmas érzés volt otthagyni idegeneknek! Bubuka sosem sírt, hogy oviba kell mennie, még néha irígykedtem is más anyukákra akik után sírt a gyerekük! :oops:
Bálint 3 évet járt oviba, de csak 1x fordult elő, hogy ott aludt!Mindig elhoztam ebéd után! :D
Közben meg olyan izgalmas, hogy iskolás fiam lesz! :D :D :D
Na azért parázom is rendesen a szeptembertől!)

Császármorzsa szerintem grízes, aztán lehet én tudom rosszúl mert akkor az a daramorzsa! Szóval mi darával csináljuk! Azt tudom róla, hogy most nem ehetek, pedig én is imádom forrón, porcukorra és baracklekvárral! :P Nyamiiiiiiiiiiiiiiiii!

Gabi de jóóó Nektek, hogy mentek Kolpingba! Nagyon fogja szeretni Milu!!!!!!!!!!!!!! :wink: Simán berakhatod a vízbe, van babaúszás is, meg gyerekfelügyelet, meg ami szem szájnak ingere!
Mi Kehidára szoktunk, az nincs messze tőle!

Kép Itt 8 hónapos Bogika
Vendég

tekiroll:
A BIP mososzer nekem is nagyon bejott:) Asszem en is azt fogom majd az ujszulott cuccokhoz ismeg hasznalni. Vagy talan mosodiot? Sok jot mondtak rola, en meg sosem hasznaltam...

Az oblitorol pedig azt tanultam hogy idegbenito van mindegyikben:( Marmint az altalanosan kaphatokban. Szerintem nalunk sem lesz oblito "csak" vasalas.... hiaba, anyunak igaza volt hogy az a legjobb.:) Regen ugy sem volt oblito.... talan jobb is volt ugy?

kostyika:
Ah, nem olyan nagy a telek, csak a mostanihoz kepest ketszer akkora. De mindenkeppen a telek belso sarkaba tesszuk a hazat hogy jo messze legyen az uttol. A telkunk egyebkent egy oriasi (most parcellazott) telekmonstumon van, az elso lett most eladva, a mienk. Csak az elso "csikot" parcellazhattak fel mert nincs belul ut, igy a belso orias terulet meg jo ideig nem kerulhet eladasra. (Szerintem sosem lesz ott ut....) :):):) Igy a dzsindzsa kozepen lesz a hazunk. shallala:D
Buckalakok leszunk:D

Orsi:
A meregtelenites pontosan ugy van ahogy leirtad a "jo" kis mellekhatasokkal. A felgyulemlett meregtartalomtol fuggoen. (Nekem is volt, eleg nyomorultul ereztem magam, 3 napig. Aztan elmult teljesen es mintha kicsereltek volna! Irto jo erzes:)
A Savasodas meg kulonosen erdekes kis dolog. A tarsadalom 70%-a kuzd valamilyen szinten ezzel.
Igen, en tudatosan taplalkozom ugy hogy kivedjem ezeket a dolgokat. Nalunk paromnak volt mar eleg komoly gondja ebbol, sajnos elso kezbol is tapasztaltuk.
De tenyleg igaz az a mondas: Azok vagyunk amit megeszunk. :) Tehat van remeny. Anyukam a reformtaplalkozast mar tobb mint 10 eve csinalja. Komoly szivbetegkent kezeltek mar akkor is. A kardiologus nem hisz most sem a szemenek hogy az egyeduli betege anyu, akinel javulas allt be. :):):)
Persze amikor megvitattak mit eszik anyu, mar ertette az orvos a dolgokat:)

Ha mar osszeszedtem magam mindenkeppen eszmet cserelunk a taplalkozasban. Nagyon szivesen! Hiszen errol mindenkinek tudnia kell. Mindig vannak jo tanfolyamok is, meg jo kis konyvek:)Remelem megvannak nalunk a konyvek, szokasunk hogy tovabbadogatjuk oket, hogy mas is olvassa. Ha nincsenek meg, ismet megveszem es oda tudom majd adni:)

Noemi:
Koszi az infot a csatornarol.Most vegre tudom mi van:)
Hat en ugy latom hogy sosem lesz Erden beton ut mindenhol mert amig nincs csatorna, azt nem csinaljak.
MEg van pecsetelve a sorsunk: porral fogunk taplalkozni nagymamakorunkig :(

gabusz:
hat a foton a kutyanak akkora frizuja volt hogy mar meg sem tudta mondani senki milyen fajta lehet:) Anyu mindig merges amikor "lebolonyzozzak" :) szerdan viszik nyiratni, jo kopszra heheheh:)

sünciboglya

HU DE MENNEK VELENCERE!!!!!!!!!!!!!:(
most fuzom apat!!!! :D
Meg hajlik is ra!!!! Ha beferne a napozoagy akkor mehetnenk talan! igy biztositva lenne a vizszintes helyzetem:D

:lol:

sünciboglya

lanyok, felve bar, de talan el merem suttogni:

LEHET HOGY MENNENK MI IS APAVAL VELENCERE:):):):)

sünciboglya

Sziasztok!

Gabi! Gézu 8 hósan volt először szállodai medencébe, majd 10 hósan Balcsiban, nálunk sem volt semmi gond. Szerintem is inkább természetes víz, mint klóros, ha már lehet válogatni! :)

Orsi! De jó ez a Bogis kép! :)
Lehet, hogy kukurikú csapat hiányos lesz, amennyiben minden "összejön", elvileg akkoriban lesz mensi. :(
Ha valamilyen véletlen folytán addig nem jön meg, akkor egy "szauna nélküli" jegyre leszek vevő! :wink:
Mi volt a darált husi alatt? Cukkini? Padlizsán?
Méregtelenítés: Én annyira jól voltam első nap, meg teli energiával, hogy edzeni is voltam. :) Bár én eleve nem sok husit meg szénhidrátot eszem (mondhatni, hogy szinte semmit), lehet, hogy ez számít? Nekem is rá kéne venni magam egy gyüminapra, már két hete tervezem, de reggel mindig elcsábulok egy joghurtra, tejre vagy müzlire. :) Hány napra tervezed? Kitartás!
Ballagás: lesz valami családi banzáj? Vagy ez hogy szokás ovis ballagásnál? :)
"Csiga a torkomon" :lol: :lol: :lol:
Gézu ma fél 1-kor beleájult szinte a tányérba, szerintem a nap sokat kiszív belőlük. Mondjuk meg is járattam a drágámat rendesen! :) :oops: Voltunk Kenguruban, olyan édes sapit kapott, hogy csak na! :)
Ez a CO2 riadó durván hangzik! :(

Szilvi! Leírod nekem légyszi a grízmentes változatát a császármorzsának? Vagy Neked az is érzésre megy? :)

Mimi, Orsi! Klassz a Velencei tavis ötlet, mi sajna tutira nem megyünk, muszáj lesz anyósékhoz menni, mert most hétvége kimaradt, szombaton meg dolgozik anyósom. Következőre mi is megyünk! :)

Andi! Ha így folytatod az uszit, gyorsan fogsz feszesedni! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia! Az értekezésbe én is szívesen beszállnék, bár inkább hallgatóság lennék, mert nem sokat tudok a témáról, csak érdekel! :)

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaaaaaaj ez szupiiiiiiiiiiii! :D
Beszéltem Apival mi tutira megyünk akkor a Velencei tóra! :D
Most hívtam Andikát valszeg ők is jönnek! :D :D :D :D

Szilvike nem tudtok Ti is eljönni????
Teljesen bezsongtam, nagyon várom!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

sziasztok:)

Apatol zold utat kaptam a Velencei utra, persze nekem szigoruan vizszintesben tortenik a hadmuvelet.
Kerdezteti a reszleteket. (gondolom tali eloszor itt Erden?)

Dolli: ha egyszer mar felepulok a terhessegembol majd jol kidumaljuk ezt a reformetkezes temat:)

puszka!

mia

Ps: anyu sutott kenyeret, mar kerulgetem egy ideje, nem sokara eheto hofokon lesz!:) yumm:):):)

sünciboglya

Húúú csajok!!Most verem a mellem :lol: :lol:
Tök jó lenne ha minél többen mennénk.
Mia!Napágy hozzánk talán befér,vagy egy kényelmes összecsukható szék vagy valami.
Szerintem a Stop Shop parkolóban lehetne talizni,ott a mekinél.Azt mindenki tudja hol van,és amúgy is arra kell menni.
Áááá verik a gyerekeim egymást :roll: :roll: Tök jó az egyik14lesz a másik 3múlt.Kész dedó... :lol:

Ja Orsi!
Azért életben is szeretek szófosni,de néha leállítom magam :lol: :lol:
Amúgy meg,szerintem ennyi gyerek mellett szóhoz sem jutnánk :lol: :lol:

mimi12

Noemi:

Szerintem a napagyat itthon hagyjuk, csak a parna reszt visszuk mert a napagy nem osszehajthatos. A szek meg nem jo, csak fekve szabad lennem, ulni csak rovid idore, de tulajdonkeppen elleszek en a foldon is csak vizszintes legyen, nem igaz? :)

Parom hozott ket Magnumot.... megzabaltam mindkettot! Lehet hanyok hamarosan.... :shock:

sünciboglya

jah, nekem nincs furdoruham mert nem fer bele sem a mellem sem a fenekem:)
De van egy strandruham, abba talan meg bele tudom preselni magam kis joindulattal.

Gyerekkent en a paromat viszem :D:D:D Csak nehogy jol osszeverje ot a tobbi gyerek, hehehe.
Minden esetre kivancsi vagyok hogy birja majd a kikepzest, szinte soha nem vagyunk tobb gyerek tarsasagaban.... legalabb edzodik, velem egyutt:D

sünciboglya

Csajok! Történelmet írunk ismét, Gézu elkezdett motorozni! :D Nem mondom, hogy száguld, jól megfontolja a dolgokat, de én annyira örülök neki! Szerintem ha hamarabb indult volna el, nem tudnám ennyire értékelni, mint most! :)

Nekünk már fix a vasárnap, családi progi, ráadásul párom keresztszüleinek a házasságiját is tartjuk, úgyhogy csak abban bízom, hogy lesz még alkalom! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,

Hat ez tenyleg oriasi hir!!! Meg 2 eves sincs es mar ilyen ugyes:)
Lecccciiiiii csinalj kepet!!!:)

Nem tudok aludni! nagyon meleg van:( Nincs pofam beinditani a legkondit, apa megfagy:(:( De gaz!

sünciboglya

Szijasztok! :D

Dolli! Nagyon ügyes Gézu!!!! Je-je-jeeeeeeeeeee! Van egy tippem, hogy innentől le se tudod róla szedni! :wink: Hogy történt? Rátetted? Vagy a szomszéd lányok motorjára ráült! De cukiiiii lehet!!!!! :D

Mia! Úúúúúúgy örülök, hogy találkozunk Veletek!!!!! :D :D :D
Már nagyon várom a vasárnapot!Fütdőruha nem kell, gondolom úgyse akarsz fürdeni!

Mimi! Tényleg jóóóó ötlet volt, nekünk jó a mc előtt tali!Hány óra legyen??? Remélem meg tudunk fűzni még másokat is, hogy jöjjenek!

Én meg gyorsan takarítok, mert viszem át lányokat anyóshoz, Bbut oviba és gyorsan haza mert jön hozzám egy masszőr lány! :D :D :D :D
Este meg nekem lesz vendégem! :wink:

Tegnap sikerült letolnom a 3 liter vizet! :shock:
Majd még jövök!

Puszika
Vendég

Mia! Köszi! Más már 13 hósan motorozik! :lol: De nem baj, abszolút egyéniség a kincsem. :wink:
Magnum! Nyami! Régen rajongtam érte, volt őszibarackos változat, de megszűnt. :(
Az tuti jó kis kiképzés lesz nektek a nagy gyerekzsivaj! :)

Orsi! Én is így gondolom, legalább gyorsabban érünk majd a játszóra, nekem meg meglesz a mindennapi mozgásom! :) Érdekes volt, mert sehol egy lélek az udvaron, és ő kérte, hogy a motort vigyük ki. Akkor szokásosan elkezdte lökdösni, borogatni, majd mikor kijöttek a csajszik, akkor "rápattant" és elkezdett vele centinként haladni! Utána kihozták a lányok is a motort, és megmutatták, hogyan kell száguldani! Kb 8 kört tettek, míg mi egy negyedet! De nagyon cukor volt! :D
Tegnapi napot jobban bírtad már?

Tegnap 7-re ért haza a párom, és gyorsan elugrottam a fittnessbe egy cardio edzésre. Nagyon jót tett, pedig azért nem voltam húde fitt előtte. Nagyon kell nekem a mozgás! Jajj, de jó lenne szombaton uszizni! De már harmadik napja görcsölgetek, úúúútálom! Akkor már inkább jöjjön meg gyorsan, oszt csókolom.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi!Az időpontot még leegyeztetjük.De kezd kikörvonalazódni előttem,hogy most az egyszer el kell induljunk 9körül :lol:
Mi mindig eléggé lustán indulunk neki mindennek.De vasárnap majd össze szedjük magunkat.

Dolli!
A Szabi 15-16hósan indult el egyedül.MÁr pontosan nem emlékszem,de meg fogom nézni...Már mindenki mondta,hogy uristen tuti valami baja van,hogy még csak mászik...Háááát azóta is rohan állandóan :lol:
Szóval ő is későn kezdett elmenni,és természetesen a mocizás is emiatt későbbre tolodott nekünk is.Emlékszem,már jó idő volt és még négykézláb ment a játszón.De amúgy csak jót tett a mozgásának a sokáig mászás.

Mia!Szerintem nem baj,ha nincs fürdőrucid.tényleg nem fogsz fürödni,jó lesz a strandruci is.A párod...jaj szegény.ÉN a képeken úgy látom Orsi skacai sem szégyenlős visszahúzódó kölkök,oszt a Szabi sem egy elveszett kölök ha felenged,ha Kostyikáék tudnak jönni,még megspékelődnek a gyerekek Veronikával :lol: :lol:
No lesz ott hadd el hadd :lol: :lol:
Azért Mia,valami párnát hozzál a fejed alá,hogy ne teljesen vízszintesen keljen feküdni,az olyan kényelmetlen...

Ja nekem sincs ám fürdőrucim...Tegnap megnéztem és 1db fürdőbugyeszt találtam,és semmi felső...
El kell mennünk valamit venni,mert ez így nem lesz jó.Nem is tudom talán a corában láttam???Volt olyan tankini vagy mi a szösz???Az aminek olyan topp féle a felsője.Szerintem benevezek egy olyanra,és lehet az is kölön alsó felső volt??
Orsi,ugyi azt írtad,hogy a Corában is lehet külön venni.
Az az igazság csajok,hogy tudom nem vagyok vékony,meg hasam is van,de én akkor sem szeretem az egyrészest.Lehet ez azért van,mert szeretem,ha minnél nagyobb felületen lesz szép színem :lol:

mimi12

Jaaaaaaaj Lányok hogy jártam! :cry: :cry: :cry:

Tegnap este már mindent összepakoltam tök szépen, ma kinyaltam az egész házat! Rendbehoztam magamat a masszázsra(fürcsi, hajmosás, leradíroztam a bőrömet) elvittem a lányokat anyósomhoz, Bubukát oviba, 8 előtt 5 perccel hívom a masszőrt, hogy merre van, mert én most inulok haza! Azt hittem még az ovinál lesz Ő is, mert a kisfia csoporttársa Bubunak.
Na felveszi a telefont és akkor ér a hidegzuhany! :shock:
"JAAAAAAJ ELFELEJTETTEM, ITTHON VAGYOK, MIÉRT NEM SZÓLTÁL RÁM TEGNAP!"
Hááááát én nagyon elkeseredtem, mert miért kéne nekem rászólnom????? :shock: Én sose tennék meg ilyet egy vendégemmel, és miért nincs naptárja????

Bocsi Lányok, csak most annyira carul érzem magam, már beleéltem magam, aztán koppantam! Visszamentem lányokért, most dühömben lemosom az ablakokat! :wink:

Dolli! Köszi tegnap már jobban ment, azt érzem, hogy minnél többet iszom, annál szomjasabb vagyok!
Fejfájás és egyéb tünetek csak délután este vannak!
Viszont fogyok! :D

Mimi! Tankinit hordtam én is, a Tescoban tök szépek vannak most!!!!!Corában nem voltam mostanság! :roll:
Az tényleg jobb, mert ha olyanod van lehúzod a hasadra, ha meg süttetni szeretnéd, akkor feltolod!

Jaja jó ez a 9-es indulás, mert ha sokkal később megyünk már nagyon nagy meleg lesz!

Melyik strand ez???? Van ott valami büfé? Vagy vigyünk szenyát?

Enyim gyerekek nagyon elevenek, már most kérek bocsánatot jó előre! Fruzsi oda lesz Miáért és Mimiért mert nagyon szereti a terhes anyucikat! :D Van árnyék a strandon???

Majd még jövök, de akkor most ezerrel ablakot puccantok!

Többiek nem izgultak rá a Velencei tóra??? :D
Vendég

Noémi,
Nekem sincs bikinim de a péntektől érvényes Tesco-s újságban láttam hogy lesznek leárazva és lehet venni külön alsót, felsőt és van tankini is. Nekem is felülre nagyobb kell ezért jobb ha külön lehet venni. Vagy lehet h benevezek én is egy tankinire mert a hasam nagyon csúnya csíkos, jobb ha nem mutogatom senkinek.

Orsi,
Robi azt mondta h felőle mehetünk :D Ha jól emlékszem mi voltunk egyszer a szabadstrandon és ott voltak büfék. Ha nagyon dühös vagy jöhetsz hozzánk is ablakot puccolni már nagyon régóta esedékes :oops: 9 óra körül az már nekünk is jó.

Tegnap voltunk az egyéves státusz vizsgálaton, Zsombor 9 kiló és 76 cm. A kutacsa is már majdnem teljesen bezáródott és egyenlőre a kukija sincs letapadva. Aminek viszont nagyon örültem, hogy úgy megdicsérték, hogy milyen barátságos, nyitott és jókedvű baba :D Tényleg olyan sokat változott mostanság. Már tudja mondani hogy vau-vau, baba, hinta és ha megkaparintja a telefonomat rakja a füléhez és mondja h halló :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!
Nem emlékszem,hogy van e árnyék??Mi pakolunk be valami napernyőt vagy valamit,biztos ami biztos alapon..
Én szoktam szendót csinálni,de állt veszünk is valamit.
Megmondom őszintén,én jobb szeretek vinni is szendót,mert különben lenullázzuk magunkat,mire haza megyünk.Innivalót tuti viszünk.Most már csak a dinnye hiányzik.
Ja Orsi!!Imádom az eleven gyerekeket!!Sőt én nem szeretem a jó gyerekeket. :lol:

Csajok.Elvertem a Szabit,de magamat is el kellett volna...
Kinyitottam a szobájában az ablakot,de a redőnyt lehúzva hagytam direkt ...
Össze kaptunk,mert épp a párommal beszéltem,és felzavartam a szobájába,mert nem hagyott beszélni.Még az volt a mázli,hogy kb 1perc múlva mentem utána.Állt az ablakban,felhúzta a redőnyt.És ott állt kihajolva.
Szegényt lekapta, és kapott egy pofont,jól le szídtam :cry: :cry:
Megállt bennem az ütő,úgy meg ijedtem.
Basszus.....
A Fanni ilyet sosem csinált.És annyira figyelek,sosem nyitom ki úgy az ablakot,hogy a SZabi fent legyen,és a b..zi redőnyt is direkt mindig lehúzom.
De felhúzza most már a redőnyt...
Valamit ki kell találni!!!Mert szellőztetni néha kell!!De így most már nemfogom merni kinyitni sosem az ablakot :cry:

mimi12

Sziasztok Lányok!

Ti is kaptatok sms-t? :D

Tegnap megszületett Lili baba! :D

Sok boldogságot és jó egészséget!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

[quote="csszedina"]S írta:csszedinaziasztok Lányok!

Ti is kaptatok sms-t? :D

Tegnap megszületett Lili baba! :D

Sok boldogságot és jó egészséget!!!

Juj de jó!!
Hatalmas gratula nekik!!!
Valahogy éreztem :lol:

mimi12

Lini! Hatalmas gratuláció Lili babához! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk Nektek!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tekiroll 2009.05.20 12:18-kor.

Kép
Kép
tekiroll

Lili 2920g és 52cm! :D

Edina
Kép
Kép
csszedina

De jóóóóóóó! :lol:

Lini!

GRATULÁLUNK!!!!!

JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Kép
sylph

Lini!
Jaaaaaaaaaj micsoda jóhír!!!!!!! :D

GRATULÁLUNK!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK NEKTEK ÉS SOK-SOK TEJCIT!

Kép
Vendég

Mimi Te vagy a következő! :wink:

Szilvike, láttalak Benneteket reggel a Esküdt utcai vasút átkelőn! :D
Csak nem Te vezettél!

Ti nem tudtok jönni vasárnap?

Én megmostam a konyha-étkező, nappaliban az összes ablakot, függönyöket kimostam, lemostam a bejárati ajtót, rendberaktam a teraszt, olyan jóóó ez a tisztaság! (na de meddig tart ez.... :? )
Anyósom most ment el, jó volt hogy átjött, lányok pancsoltak és Ő végig ott volt velük én tudtam haladni! :D

Most viszont lefekszem a gyerkőkkel szunyálni! :oops:

Vasárnapra nagyon nagy meleget mondanak! DE JÓÓÓÓ LESZ PANCSOLNI! :D :D :D
Vendég

Szasztok lányok!

Velencei tóra készültök?! :lol: De jó lenne menni!

Orsi, köszi a dicsit! :oops:
Yoda csúúúcs lett!!! Először röhögtem rajta, mert annyira más, mintha egy új kutyát kaptunk volna.... :wink: Ja, és világosabb lett, kis cuki. Ide vittük érdre, nagyon szuperül megcsinálta acsajszi! És István benn is lehetett vele! Egy csomó jótanácsot is kaptunk nevelésügyileg.
Megeszem Bubu kis popóját! Annyira kis édi! :lol: Lányok is nagyon cukorfalatok!
Ivás, én reggelente teletöltök egy 1.5l-es palackot és azt iszom, ha arra járok! Aztán, ha elfogy utánatöltöm! Lúgosítás: hát én is utánanéztem még tavaly, hát nem sok mindent ehetne az ember, zöldség, gyümi, hal, víz..... persze mást is lehet, de azokból nagyon minimálisat! És tudod mit vettem észre magamon?! hogy baromi sok energiám lett!!! Csak én nem folytattam, mert lefogytam elég rendesen tőle :? meg én nem nagyon vagyok meg hús és kenyér nélkül :wink:
Szólj, ha találtál indikátort, mert én annó nem találtam....
Szombaton nekem is csininek kéne lennem.... anyuék jönnek mert a házasságink lesz :wink: szombaton 9éve vagyunk együtt és hétfűn leszünk 7éves házasok.... :lol:
Velencei tó: én nagyon mennék, páromat kell még füzögetni, mert lehet hogy nagyon kipurcan hétvégére (tudod, kiállítás) és nem lesz kedve semmihez...
Reggel a vizesekhez mentünk a szomszéddal! Most várjuk, hogy kijöjjön valaki, megíra a szakvéleményt, oszt' meglátjuk elengedik-e a csatornadíjat....
Jó, pihenést a skacokkal! (én is aludtam velük egy órát :wink: )

Mia, nagyon kis helyeske volt a kutyi kicsinek!!!! Liszt... hát az is lehet bűnös...

Zsand, hű de jó lehetett az anyáknapi műsor!

Dolli, még nekem is dolgoznom kell a hátsón, csak olyan jó látni, hogy jobb mint volt. :wink:
Akkor szólj majd, ha lesz még egy esküvőd! :wink:
HURRRRRÁ, gratula Gézunk!!!! Meglásd, majd le sem száll róla!

Andi, popó még messze van a feszestől, :wink: de javul! :lol:

Gabi, nagyon boldog névnapot Miunak!!!!!!!
Majd hozok fotót...

Mimi, Bubó sem akrta levenni a hosszúnaciját! :lol: Vagyis a rövidet nem akarta felvenni, mert az mondta kinőtte.... :lol: :lol: :lol: de már sikerült ráadnom!
Daramorzsa :roll: még nem hallotam így....
20fokos a víz????????????????? :shock: :? ájjj az hideg.... :wink: de nagyon jó lenne talizni!
Ablakbamászás?!!!!!!!!!! Jujj! Nagyon durva, enyimék is csináltak ilyet, de csukva volt az ablak....

Dolli, csaszimorzsa: sima palacsintatészta, liszt, tojás, tej, csak én sűrűbbre csinálom, több liszt vagy kevesebb tej, tudod, érzésre.... :wink: aztán felhevítek egy kis olajat, beleöntöm az egészet és kavargatom, két fakanállal szoktam "szétszedegetni" apróbb darabokra, elég sokáig tart mire mindenhol átsűl, de isteni fini.
sylph

Helló Csajok!

Rájöttem, miért nem bírok sűrűbben jönni! Zsófi napközben 20-30 perceket alszik csak egyszerre. Zsófinak a hétvégén kijött az első foga!!! :-D

Lini!!!
Nagyon nagy gratula a csöpp Lili érkezéséhez!!! Jó egészséget és sok tejcit nektek!!!!

Vízdíj: Vízszámlánkban benne van a csatornadíj is, azért olyan sok.

Noémi!
A doki bácsidat aszem ismerem (ha nincs több Molnár doki a kórházban). Ha minden igaz, a császáromnál ő volt ügyeletes dokiként bent a fogadott dokim mellett. És az első esti vizitet is ő vezette a műtét után. Hát nem volt túl kedves velem! Jól megnyomkodta a friss sebemet (tudom, ezt muszáj, de lehet normálisan is hozzányúlni az ember lányához és normális stílusban beszélni). De gondolom a fogadott pácienseivel máshogy bánik.

Velencei tavazást mi sajna kihagyjuk, hétvégén megyünk szüleimhez Győrbe.

Orsi!
Tényleg rengeteg hajam volt. Most kb. 2 hónapja hullik, de brutális módon. Szedek rá vitaminokat, de nincs túl sok hatása. Nyugtassatok meg, hogy ez csak hormonális és idővel visszaáll a régi mennyiség!

Nagyon jók a battás képek! Főszezonban mennyibe kerül a belépő? A strandnál van az uszi is, ahova jártok?

Gratula Boginak a bilizéshez! Akkor már tényleg nagylány, ha ilyen ügyes!!!

Dolli!
„Húh, akarok egy kiscsajt most azonnal!” Nosza!!!

Kostyika!
Zsombornak utólag is nagyon boldog első születésnapot kívánok! Mekkora már a kissrác!

Lini!
A babaruha mosásáról (mint minden más terhességgel és gyerekneveléssel kapcsolatos dologban) erősen megoszlanak a vélemények és tapasztalatok. Én még külön mosom Zsófi ruháit, most Dreft-et használok, amit babáknak is ajánlanak. Öblítőt egyáltalán nem. Ja és mivel útálok vasalni, ezért soha nem vasaltam Zsófi ruháit. Csak a textil pelusokat.

Én is vettem szopis melltartót, de marhára irritált. Legszívesebben melltartó nélkül flangáltam otthon. Amikor az egyikből szoptattam, a másikhoz odatettem egy pelust, a pólóm megtartotta, így az itta fel a kifolyó tejet. Még terhesen vettem egy doboz melltartó betétet, néhány darab híján megmaradt.

Gabusz!
Gratula Milán keresztelőjéhez!

Kép
Kép
lbernuska

Orsi, hoztam képet Yodababáról!!!! :lol:
Egyébként a nőci agyon dicsérte, hogy milyen szép só-bors! A tenyésztőt is ismeri! :wink:
Kép Kép

Gabi, ezt a ruhát csináltam!
Kép Kép
sylph

Hoztam a skacokról is... :wink:

Bubó állandóan erről a kis kőpadról ugrál lefelé... ezt a képet pont jókor kaptam el.... :wink:
Kép

A kis huncut mazsolám.... :lol:
Kép
sylph

Berni, gratula az első fogacskához!!!!!
Tényleg, anno Te kérdeztet a papot is érden, ugye? Na, és beszéltetek már vele?
sylph

No remélem nem felejtem el mit szeretnék.

Gabi!Bár utólag de nagyon boldog névnapot Milánnak!

Berni!Szerintem csak az az egy Molnár van a kórházban.Egy középkorú doki.Hogy ügyeletesnek milyen azt nem tudom.Akik nála szültek azok agyon dicsérik.Olvastam neten is infót róla.Én persze mindenkiről mondanak jót is rosszat is,de inkább jót olvastam.
Ellenben az itteni dokival akihez jártam,.Róla pl csak rosszat írtak,mégis megbíztam benne :cry:

Szisz!Engem még mindig a hideg ráz...
Ha... de nem ....

Nagyon édes lett Joda.Tiszta snaci végre :lol:
A ruha fantasztikus lett.Gyönyörű!!
De jó lenne,ha el tudnátok jönni ti is fürcsizni.Nyugi a kölköknek nem hideg a víz :lol:

mimi12

sziasztok:)

Megvan a genetikai teszt, most ertunk haza!

JELENTEM, FIUNK LESZ!!!

Mindene megvan, megdicsert a genetikus doktorneni.
En azota is csak a pici talpaira tudok gondolni azokkal az apro ujjakkal:)

2 nappal idosebb mint amit szamoltunk eddig...

Orsi:
Furdeni tuti nem szabad, maszkalnom sem nagyon:D De vizszintesben elleszek. A mehszajam most is szepen zarva van igy nem lesz gond szerintem. Parom meg ugy is argus szemekkel fog ram felugyelni:)

Dolli:
Ne mar!!!! en 2 evesen repesztettem eloszor a motorral, aszittem hogy en milyen zseni vagyok, igy hat ugye Gezu is az, ketszeresen! Nem baj, akkor is Gezu egy hos motoros, es punktum:D

a 9 ora nekunk is szimpi:) Nalunk is nehezen megy a keles hetvegen... bar en ugy is 4 orankent fenn vagyok, reggel 8-kor veszem be a bogyoimat, igy nem gond, csak apat kell feltamogatni valahogy:D

Noemi:
Hehe, felkeszitem apat a tamadasra:):):) Egyebekent altalaban a gyerekek mindig megrohamozzak ot, valami szemelyes vonzereje van. Talan mert olyan nagydarab.... nemtom:)

Jaja, hozok parnat meg magam ala is hosszu parnat a hintaagybol, igy talan jo lesz. (Ha van eleg kaja korulottem szerintem nekem barmi megfelel...) :D

Juj, az egyreszest en is utalom, annak ellenere sem veszem fel hogy a hasam ossze-vissza van kaszabolva. (Imadom riogatni vele a jonepet) :D

kostyika:
Edi lehet Zsombi ahogy mondja "vau-vau". Lehet hogy hulyen hangzik de mi a ferjemmel msn-en, a mai napig is ugy koszonunk egymasnak hogy "vau". Nekem igy kulonosen kedves volt, elkepzeltem ahogy Zsombor vauzik:D

Huha, tenyleg! Strandra kell napernyo, jo otlet.... van valami elaggott kerti ernyonk, remelem nem nez majd apa hulyenek hog el akarom cipelni, mar ha befer....

lbernuska:
Igen, hormonalis eredetu a hajhullas, abba fog maradni hamarosan. (A Revalid szokott segiteni esetleg ilyenkor.)

LININEK ORIASI GRATULA A SZEP NAGY BABOCAHOZ!!!!!!! jo egeszseget kivanunk! (Es fotokat kerunk:)

Szilvi:
Gyonyoru lett Yoda:) Milyen hercigen ulcogel a labtorlon:D
ALOMSZEP A RUHA amit csinaltal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma viszik anyuek az apro kutyankat nyirni, kivakarjak a sok szor kozul, talan a kutya is vegre fog latszodni....:D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?