Szasztok lányok!
Velencei tóra készültök?!
De jó lenne menni!
Orsi, köszi a dicsit!
Yoda csúúúcs lett!!! Először röhögtem rajta, mert annyira más, mintha egy új kutyát kaptunk volna....
Ja, és világosabb lett, kis cuki. Ide vittük érdre, nagyon szuperül megcsinálta acsajszi! És István benn is lehetett vele! Egy csomó jótanácsot is kaptunk nevelésügyileg.
Megeszem Bubu kis popóját! Annyira kis édi!
Lányok is nagyon cukorfalatok!
Ivás, én reggelente teletöltök egy 1.5l-es palackot és azt iszom, ha arra járok! Aztán, ha elfogy utánatöltöm! Lúgosítás: hát én is utánanéztem még tavaly, hát nem sok mindent ehetne az ember, zöldség, gyümi, hal, víz..... persze mást is lehet, de azokból nagyon minimálisat! És tudod mit vettem észre magamon?! hogy baromi sok energiám lett!!! Csak én nem folytattam, mert lefogytam elég rendesen tőle
meg én nem nagyon vagyok meg hús és kenyér nélkül
Szólj, ha találtál indikátort, mert én annó nem találtam....
Szombaton nekem is csininek kéne lennem.... anyuék jönnek mert a házasságink lesz
szombaton 9éve vagyunk együtt és hétfűn leszünk 7éves házasok....
Velencei tó: én nagyon mennék, páromat kell még füzögetni, mert lehet hogy nagyon kipurcan hétvégére (tudod, kiállítás) és nem lesz kedve semmihez...
Reggel a vizesekhez mentünk a szomszéddal! Most várjuk, hogy kijöjjön valaki, megíra a szakvéleményt, oszt' meglátjuk elengedik-e a csatornadíjat....
Jó, pihenést a skacokkal! (én is aludtam velük egy órát
)
Mia, nagyon kis helyeske volt a kutyi kicsinek!!!! Liszt... hát az is lehet bűnös...
Zsand, hű de jó lehetett az anyáknapi műsor!
Dolli, még nekem is dolgoznom kell a hátsón, csak olyan jó látni, hogy jobb mint volt.
Akkor szólj majd, ha lesz még egy esküvőd!
HURRRRRÁ, gratula Gézunk!!!! Meglásd, majd le sem száll róla!
Andi, popó még messze van a feszestől,
de javul!
Gabi, nagyon boldog névnapot Miunak!!!!!!!
Majd hozok fotót...
Mimi, Bubó sem akrta levenni a hosszúnaciját!
Vagyis a rövidet nem akarta felvenni, mert az mondta kinőtte....
de már sikerült ráadnom!
Daramorzsa
még nem hallotam így....
20fokos a víz?????????????????
ájjj az hideg....
de nagyon jó lenne talizni!
Ablakbamászás?!!!!!!!!!! Jujj! Nagyon durva, enyimék is csináltak ilyet, de csukva volt az ablak....
Dolli, csaszimorzsa: sima palacsintatészta, liszt, tojás, tej, csak én sűrűbbre csinálom, több liszt vagy kevesebb tej, tudod, érzésre....
aztán felhevítek egy kis olajat, beleöntöm az egészet és kavargatom, két fakanállal szoktam "szétszedegetni" apróbb darabokra, elég sokáig tart mire mindenhol átsűl, de isteni fini.