Sziasztok!
Mindig le vagyok maradva az olvasással is, hát még az írással...
Velünk az a helyzet, hogy csütörtökön az újabb vérvételen kiderült, hogy újra csökkent Nándinak a hematokritja. Kaptunk vasat, Maltofer cseppeket, és hétfőn megyünk újra. Ha csökken, akkor maradnunk kell a kórházban, amit nagyon nem szeretnék, főleg azért mert ott rengeteg betegséget el lehet kapni.
Szemorvosnál is voltunk, a kötőhártya gyulladás elmúlóban van, de el van dugulva a könnycsatornája. 3 hónapos kor után fecskendezik át, addig nem nyúlnak hozzá. Így a szemeit naponta többször vizes textil pelussal mosom le.
Karmen
A gyógyszertári mellszívó 1400 Ft volt, és üvegből van. Van egy üveg harang alak, a végén pedig egy szívólabda. A harangba szívja be a mellbimbót, és közben masszírozom, hogy folyjon a tej. Van egy kis öblös része a harangnak, ahová gyűlik a tej, és abból öntöm ki.
Most néztem meg Orsit ahogy énekel
Annyira jópofa, nagyon cuki
Néha már olyan érzésem van, mintha Nándi is szeretne "mondani" valamit, tátja a kis száját
Zabálni valóak ezek a kistörpék
Kitty
Nándinak nagyon jó az étvágya. Tejből is és tápszerből is egy alkalommal megeszi a 130-at. 5-6 alkalommal eszik naponta.
Rita
Gyönyörű a vizicsibéd
Nagy kádban fürödtök?
Mi holnap leszünk 1 hónaposak.
Szilvus
Jó, hogy előkerültetek Peti babával
Nagyon aranyos a képeken, tetszik amikor örvendenek ezek a kisemberek, mert tisztába tesszük a feneküket
Ha véletlenül csendben, sunyiban trottyol Nándi, és nem hallanám meg, hogy rohanjak tisztába tenni, akkor azonnal jelzi
Mosószerről: én folyékonyat használok a Nándi ruháinak, textilpelusoknak. Kifejezetten baby dolgoknak ajánlják. Domal Baby Fashion a neve, 1,5 literes flakonban van. Először a Megatoysban vettem, ott fedeztem fel, de mostanában vettem az Auchanban. Szerintem kell legyen minden nagyobb áruházban. Illatanyag és színezék mentes. Én 60 fokon mosom Nándi cuccait, előmosással, hogy tutira kijöjjenek a foltok.
Eszty
Bence is nagyon aranyos
Mi most tanuljuk a szopizást. Bagdy Andi mondta, hogy Lilije szopizik is, és cumisüvegből is eszik, és nem okozott náluk zavart. A férjem 6 hetes kora után tanult meg szopizni, úgyhogy még én is reménykedem. Mi Chicco cumisüveget vettünk, de a tej fele mindig kifolyt, akkor nagy volt a lyuk a cumin. A tápszer nem folyik ki, mert sűrűbb. Vettem kifejezetten tejes cumit, NUK-ot. Nekünk az Avent cumi nem vált be etetésre.
Gabi
A kis hajasbaba tényleg Rád hasonlít
És Betti az apukájára
Nekünk már mindent mondtak, de szerintem még alakul. Mondták már, hogy rám, hogy a páromra, hogy az apukámra, szerintem egyikünkre sem...
Móki
Gratulálok a házassági évfordulotok alkalmából!
Nagyon édes Andris a képeken
Apájára hasonlít?
Mariann
Leméred mindig Nádját evés előtt és után, onnan tudod, hogy mennyit szopizott?
Léna
Nagyon aranyosan mosolyog Sára
Leone és családja
Gratulálok Danához, gyönyörű kislány, és szép, különleges neve van
Üdv az anyukák táborában!
Jó babázást!
Humi
Kristóf kész nagylegény!
Nagyon jópofa a nyuszi ölében
Brigi
Magzatvíz vizsgálatot nekem is csináltak. Akkor egyujjnyira volt nyitva a méhszáj. A dokim még tágított kézzel akkor, biztos, mert iszonyúan fájt , utána nézte meg a magzatvizet.
Sajnálom hogy nincs itthon a dokid, hátha megvárjátok , drukkolok! Hétfőn reggel mehetsz egyenesen a szülőszobára!
Én is annyira beavatkozásmentes szülést szerettem volna, mégis indítottak. Ezen ne aggódj, akkor már nem ez lesz a fontos, hanem hogy minél hamarabb magadhoz ölelhesd a kisbabádat.
Barack, Mirmurr
Nagyon drukkolok Nektek, vagy már babáztok?
Üdv,
Pumukli