Új privát üzeneted érkezett!

És Melcsikének, hogy jobb kedve legyen:

Kép
jázmin20

Drága JÁzmin, nem dühös vagyok, hanem végtelenül szomorú...
tünci28

Lànyok ennyire gonosznak tünik az a k..va hsz-em,tènyleg ennyire nem èrti senki ,hogy pont nem negativkodàs!?!Èn nem reagàlhatok öszintèn ugy ,mint màs?!?Inkàbb tagadjam meg magam,ès ne azt irjam amit gondolok hanem ami mindenkinek passzol?!?Tènyleg nem èrtem.... :roll:
Sajnos ami a szivemen az a szàmon!Nem volt eggy pillanatra sem bennem semmilyen itèlet vagy ahhoz hasonlo!Ezèrt is irtam ,hogy inkàbb nem jövök,mert ha mindenhez oda kell irnom ,hogy hogy èrtem....-akkor inkàbb megsporolom magamnak!Mèg valami :amig nem jàrtam kineziologushoz addig èn is Bettihez hasonloan àlltam nèha a törtèntekehez!Tudom miröl van szo ès 20-30 oldallal visszàbb volt is szo rola!Ha nem eggyèrtelmü a jo szàndèk akkor sajnàlom!!!!!!!!

Sokat kaptam lànyok töletek ezt köszönöm szèpen mègegyszer!!!Kivànom mindenkinek a lehetö legjobbakat!!!!

Kriszta
Vendég

Juuuu.....

Mire ideérek itt már folyik a vita....

Melcsikém,sird ki magadból a bánatot,könnyebb lesz!
Kívánom neked,hogy szebb napok virradjonak rád!Sajnálom,hogy így a padlón vagy!Te ie egy érzékeny lelkű emberke vagy!Ölelés megy neked!!!

Azthiszem Hasli irta,hogy nem is tudjuk,hogy az emberek mennyire szenvednek a világba!Mennyiféle betegség van,szegénység....
Sajnos ez így van!
Leirom a saját példámat,hogy az élethez pozitivan kell hozzáálni!
Mert néha a jó Isten olyan dolgokat művel velünk,amit nem érdemlünk meg!Senki!
Nos szóval lehet,hogy egy kicsit"hülye"példa,de nagyon igaz,hogy az ember nem tudja,hogy mit hozhat a holnap!
Az anyósomról van szó,aki rákos beteg,szegény elég rosszul van!
Fruzsit csak egyszer vitte el sétálni(valahogy így jött ki),eltört novemberben a lába és azóta nem tud helyrejönni neki,lehet soha....tehát az is lehet,hogy soha többet nem is sétálhat vele...az élet az ilyen,nagyon igaszségtalan!!!
Ezzel azt akartam irni,hogy sajnos mindenkinek van keresztje,amit vinnie kell!

Kép
Kép
szintus

Hasli ne csináld már,légyszi!!!!!!!!!!!
Nem negatív a hozzászólásod,NEM NEGATÍV!!!!!!!!!
MINDENKINEK joga van leirni a saját véleményét és kérlek ne haragudj meg!
Ne menyj el!!!!!Higgadj le!!!!!

Kép
Kép
szintus

Hasli
Szerintem mindenki ért mindent!

Köszönjük a jókivánságokat,Neked is mindent jót, ha úgy érzed,nem szívesen jössz ,sajnálom, de megértelek!

Puszi
Tünde
tünci28

Lányok kérlek ne legyen vita,mert nem egy-két topic esett már szét vita végett!!!!

Tünci várjuk a képeket!Ne legyél szomorú,tudom,hogy ez végett vagy,ne legyél,majd kialakulnak a dolgok!Emberek vagyunk,vitázhatunk,nem mindég megy minden símán!
De azthiszem ezt te is tudod!!!!

Boboka drága szerintem sem akart itt téged senki bántani!
Én sem azzal,amit irtam!!!

Kép
Kép
szintus

Hasli, többször elmondták a lányok, hogy nyugodj meg, senki nem gondolta, hogy negatív vagy, meg mumus.
Arra itt nincs energia, hogy oldalakon keresztül mentegetőzzünk, sajnálkozzunk. Vitás helyzet lehet, volt is, lesz is, de elég éretten tudjuk lezárni, megmagyarázni ha kell.
Fogadd el, hogy megértettünk, téged is, engem is.

De ha úgy gondolod, megbocsáthatatlan vétség a vélemények ütközése, és elfogadhatatlan neked, én is csak azt mondhatom, amit Tünci fent.
Amellett, hogy sajnálom, mert itt lenne a helyed.

Betti
Kép
betti0412

Elkezdtem leirni, de aztán nekem is elszállt a hsz-em. Aztán meg el kellette mennem. Na de az a lényeg a gondolat lányok itt van a fejemben. :wink:

Lányok

Ez a topik azért van, hogy mindenki azt le tudja irni, amit gondol. Akár egyezik a vélemény akár nem. De ez igy is van rendjén. És ne felejtsétek el, amikor kaptam azért az egy mondatomért azokat a beszólásokat. Higyjétek el, bántott, mert én nem akartam senkit vele megbántani, csak azt éreztem. És ti mind mellém álltatok. Tudjátok hogy i..........nak a ki............... Ezt akkor ki kellett mondanom.

Boboka

Tudod te voltál a legeslegelső, pedig egy kismami vagy. Mert én sem arra gondoltam akkor hogy vagy te is, vagy pl. leda is vagy hetttuli. Csak ez volt bennem és kimondtam. Huuuu meg is kaptam a magamét. :?

Betti

Most lehet hogy negativnak érzed magad, nem baj. Nem hiszel a csodákban? Én sem. :wink: Az egyetlen csodát amit majdnem kaptam elvették tőlem. Nem is leszek tudom az életben jó Ővele ott fent. ( Ha valaki nagyon vallásos, ne érezze bántásnak, ezt érzem :oops: ) És tudod mit, még ha negativan is de most visszatértél újra, és bizom benne ezzel átlépted azt a küszöböt, hogy tudsz többször irni.

Most leirtam amit gondoltam, de Tünci már ugyanezt le is irta, de én amikor irtam hogy mi a bajom, akkor meg szerettem volna irni.

Haslikám

Neked meg eszedbe ne jusson eltünni, mert elindulok és megkereslek. :wink: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Kép

Ezt MINDENKINEK küldöm, ez az Árnika virág, gyógynövény, mindenféle testi-lelki sérülések gyógyító szere.

Én máshonnan közelíteném meg a dolgot, mint ahogyan itt "vitába" keveredtek a hozzászólók.
Nem hiszem, hogy azt kellene vizsgálni, hogy "kinek van igaza", mert ez az egész nem erről szól.
Mindenki az ÉRZÉSEIT írja/írta le, és érzéseken nincs mit vitatkozni. Ez nem "igaz" vagy "nem igaz" és nem "" vagy "nem jó" kérdése, hanem TÉNY.
Ha krumplipucolás közben megvágtam magam a késsel, akkor fáj, és nincs értelme azon vitatkozni, hogy "jogos-e" amit érzek. És nincs mérőeszköz, amellyel össze lehetne (és kellene) hasonlítani, hogy ugyanazt az eseményt ki-ki mekkora fájdalomnak éli meg.
Hogy kinek mi fáj és hogyan, azt mindenki saját maga érzi. És érzések fölött nem kell, nem lehet "ítélkezni".
Betti - pár héttel, hónappal ezelőtt - nagyon tiszteletreméltóan és egyenesen megmondta, hogy mit érez, és hogy ezért egy időre távol maradna. Most is leírta, hogy mit érez. Ennyi történt, és nem több.
Hasli is leírta, hogy mit érez. Meg Bobóka, meg a többiek is...
Én azt hiszem, hogy úgy általában a fórumok (de ez a topik meg különösen), arról szól, hogy ki-ki leírja az érzéseit, gondolatait.
Hogy megkönnyebbüljön általa, hogy segítsen általa, hogy maga is épüljön általa...
Nem hinném, hogy itt bárki bárkit is bántani akart volna! Az meg, hogy a vélemények nem azonosak, nem "bűn", hanem "üdítő változatossága" a világnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aarnika 2009.05.19 16:22-kor.
aarnika

Jázmin

Ha jó kedvem most nincs is de azért köszönöm!!!!!!!!!!! 8) Aranyos vagy!

Még egy nem kell egyezni a véleményeknek, de öriharit csajok ne!!!
Azért vagyunk, hogy egymást segitsük.

Kép

Kép
melcsike70

Aarnika

Szia! Látom egyetértünk! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Még egy hsz mára:

[quote="betti0412"]
írta:
betti0412
Boboka, igen volt éle, de nem a személyednek szólt, hanem a várandóságnak általában.
Franciskánál a szomszédasszony volt a tükröm, akivel fej fej mellett haladtunk, csak én kiszálltam félúton és utána az ő hasát nézegettem decemberig, most pedig akaratlanul Te tartod a tükröt elém. Minden egyes beszámolódkor eszembe juttatod, én hol tartanék, nekem milyen lenne, hol kellene lennem, hozzá teszem akaratlanul, de csak odatartod.
Ahogyan TE megérdemled a boldogságot, úgy én is megérdemlem, hogy ne engedjem be csak azokat az információkat, amik bántanak és szűrjem a helyzeteket.
Mindkét álláspont védhető és jogos a saját szemszögünkből. De ez nem a meggyőzés fóruma.

1. a beszámolókat általában nem magamtól kezdtem el írni (sőt mitöbb, általában egy két soros hsz-el el szoktam intézni), hanem a többiek szokták kérdezni, hogy mi újság velünk. Ha van rá időm, akkor meg priviben küldöm el Annak, akit érdekel. Ha esetleg a szeptemberis topikos beszámolóra gondolsz: nem kötelező az ottani hsz-eimet elolvasni (ha nem arra gondoltál, akkor bocsánatot kérek). Vonalzót sosem teszek be (legalábbis nagyon odafigyelek, hogy ne tegyek be), pont azért, ha esetleg mégis olvasnád, ne tetézzem a bánatodat. De ha tudom, hogy olvasod, vagy jössz rendszeresen, akkor meg még ennyit sem írnék ki ide a topikba.
2. Tényleg nagyon sokszor írtam Tüncinek is, hogy tolmácsolja feléd, hogy ha csak egy percig is segíteni tudok azzal, hogy nem írok ide egy darabig, akkor szívesen eltűnök, mert neked nagyobb szükséged volt a segítségre. De ezt akkor már kitárgyaltuk, erre nem volt / nincs "igény".
3. millió egy privit elkezdtem írni Neked, de egyet sem tudtam elküldeni. Tudom, hogy nagyon nehéz volt, illetve még most is nagyon nehéz neked, és tényleg nem akarok tükör lenni.
4. Még én sem értem a végére. Sajnos tudjuk, hogy bármikor bármi lehet, ezért is próbálom itt magam "visszafogni", és nem rózsaszín felhőben úszó kismamának lenni... de azért próbálok boldog lenni.
5. Azt nem értem azzal mit akartál írni, hogy ez nem a meggyőzés fóruma. Én nem akartalak meggyőzni semmiről.

Egy szónak is száz a vége, nem akarom tovább bonyolítani a helyzetet. Ez a topik arról szól, hogy leírjuk kendőzetlenül a gondolatainkat, ami éppen bánt, vagy aminek éppen örülünk.
Te is, én is, mindenki.
Úgy érzem, neked sokkal nagyobb szükséged van most a csajokra, én pedig nem szeretnék tükör lenni, szóval egy darabig felszívódok, hátha mégis úgy érzed, úgy gondolod, hogy szeretnél ide többet jönni.

A nagy kavarodásban el is felejtettem megdicsérni Tünci képeit
:oops:
Az utcai versenyre majdnem mi is lementünk :)

Tüncike, egy hsz-edben Tündeként írtad alá, nagyon komolyan hangzott 8) 8) 8)
Vendég

Tudjátok mi a legrosszabb?
hogy ezért vagy azért ,de mindenképpen van valaki aki "kivonul".Próbálok lavírozni ezek között,jó lenne egyensúlyt teremteni,de nem tudok.

Kértem hónapokkal ezelőtt, hogy nyissunk emellé egy várandós topikot, mert LESZNEK BABÁK!!!!

És lesznek babáikat a közelmúltban elvesztett anyukák is..

Mindenki megtalálhatná a helyét..valahogy éreztem, hogy nem sikerül harmóniát tartani ,teremteni.
Mind felnőtt asszonyok vagyunk, érdemes ütköztetni a véleményeket, szilárd meggyőződésem ,hogy az esetek legnagyobb részében ez visz minket előre.
Félreértések adódhatnak, lehet tisztázni,szerintem értelmes nők vagyunk, a sértődés felesleges energiapocsékolás.(akinek nem inge...)

Nincs itt valamiféle "nagy igazság", nem lehet megmondani a tutit..

Ez van.

Lyly se írt, lehet megfutamodott szegény....

KépKépKép
tünci28

Tüncike, szerintem nincs itt semmiféle sértődés. Legalábbis részemről egyáltalán semmi.
Bár én semmilyen véleményt nem ütköztettem:):) Én már év elején is mondtam, hogy Bettinek sokkal de sokkal nagyobb szüksége lenne ebben a hónapokban rátok. Én maradok messziről, és természetesen jönni fogok, amint úgy látom, hogy a jelenlétem / várandósságom (nem tudom hogy mondjam) már nem okoz rossz érzést Bettinek.

Emellé egy várandós topik: hááát, szerintem annak akkor lenne csak értelme, ha Te meg Betti is írnátok oda. Addig nem sok. Majd akkor nyitunk egy olyat is, ok?
Vendég

Nem birom ki ,hogy ne irjak!

Igazàbol èn nem sèrtödve vagyok,hanem inkàbb bànt az ,hogy öszintèn mindkèt szemszögböl nèzve hozzàszoltam!Aztàn rögtön jött a fejmosàs nekem szèpen csomagolva!Kèsöbb Tünci irtad,hogy nagyon szomoru lettèl ,hàt gondolom ezèrt,mert Betti felè sèrtèsnek vetted a hsz-emet.Pedig ha vègig olvassàtok az a lènyege ,hogy àtmentem èn is ezen ès inkàbb bàtoritani,ès biztatni akarok mindenkit!Ugy làtszik nem jol tettem!Nem magyaràzkodok tovàbb,mert ugy is csak sèrtödösnek tünnèk stb....
Amièrt meg nem nagyon akarok irni az nem publikus,meg amièrt azt irtam amit,de mindeeggy...
Vendég

Szerbusztok, Barátaim,

látom, belecsöppentem az érzelmek és indulatok kavalkádjába. Ígértem, ha lesznek pozitív híreim, jelentkezem. No, terelődjön a kis figyelmetek, tényleg van egy - VÉGRE - jó hírem is, illetve mindjárt kettő:
1. hétfőtől dolgozom, egy regionális szervezetnél (oktatás), kétszemélyes kis projektirodában. A fizetés rossz, mármint kevés, meló dögivel, munkaidő szerintem a napi 10 óra is kevés lesz, de örülök, mert végre van munkám.
2. Bencét felvették az oviba!
Egyelőre ennyi, nagyon félek, mert Bencének ez több mint napi 8 órát jelent, ami ugye nem a legegészségesebb neki ebben a korban, de nincs más választásom.
Azért, hogy ne legyen felhőtlen az örömöm, a ciklusom már a 36. napot tapossa, piri jönne is meg nem is. Jelek vannak, konkrétum semmi. Na, ezt jól leírtam.

Én is nagyon-nagyon rossz passzban vagyok, a párom rögtön pünkösd után elmegy Aut-ba továbbképzésre. Igaz, hogy csak 3 nap, de még soha nem voltunk külön egymástól (kivéve, amikor kórházban voltam), és ilyen messzire, így ez sem lendített a hangulatomon. Szóval egy kicsit gyakrabban jövök majd, de még csak piánóban, és ne haragudjatok, ha a pü-ket is későn válaszolom meg. Itt sem nagyon tudok most sok mindenhez hozzászólni.
Nagyon köszönöm a drukkokat, és a végtelen szeretetet, amit adtatok nekem itt, a képernyőn keresztül is (és Tüncike élőben).

Kép

Kép

Kép
lyly

Sóhajtozom itt, mint aki nem normális, majdcsak kialakul!

Na, ,akkor is rátok erőltetem az örömömet! :wink:

Jön a második fejezet!
Melyben Tünci rájön, hogy Feszty- körkép, nem valami festmény körben a falon és életében először krumplicukrot eszik, s azt megvédelmezi mindenáron!

Szombaton sem listálkodtunk, elég korán felkeltünk, reggeli után felkerekedtünk és elmentünk Ópusztaszerre.
Nem voltak sokan, nem volt semmi tülekedés,sétáltunk először, megnéztük a királyok szobrait, meg egy igazi halászkunyhót, ahol
Betti felismerte és néven szólította az eszközöket és az apóka a kunyhó mellett meg is kérdezte, hogy:Csak nem egy halász unokájához van szerencsém?????? :D
Visszamentünk, kezdődött a körkép bemutató..mentünk fel a gyalogos szerpentinen a sötétben és egyszercsak megláttam..az állam leesett.. :shock: egyáltalán nem láttam ,hol végződik a terep, hol kezdődik a kép..hihetetlen látvány!!
Voltak hangeffektek, ahogy jött a csorda és ahogy a magyarok lerohanták a falut,(azért ez milyen szemétség, nem?-szegény ottlakók...) sikolyok, fegyvercsörgés,miegymás..Még keresgetem a jelzőket, egyelőre nincsenek meg.Mindenkinek látni kell egyszer az életben!!!
Sajnos ott nem lehetett fényképezni.
A Promenád képeit felteszem, nagyon jól megcsinálták, mindenféle érdekességeket látni.
Aztán körbejártuk a parkot, a skanzent,mindenféle tájjellegű házak voltak,tanyasi iskola(Jaj, hát ott nagyon nevettünk, mert volt egy csoport idős néni, akik ahogy beléptek, mind felsikkantottak, hogy:JAJ,hát ilyenben ültünk min is! :lol: )meg posta és adóhivatal is.. :? és életemben először krumplicukrot is ettem.Ezt először nemigen tudtam elképzelni, krupli is meg cukor is? :shock:
Jelentem finom és még egy órával az elfogyasztása után is cuppog az ember lánya.. 8)
Van ott egy malom, megnéztük belülről, felmásztunk.Az még nem is nagy kunszt, hanem lejönni úgy, hogy egyik kézben krumplicukor, másikban víz!!Na, az már valami!
Miközben jöttünk(tolattunk)le az igen-igen meredek lépcsőjén a fogaim között szorongattam ,azt sem bántam volna ha leesek,csak a krumplicukor meg ne sérüljön. :mrgreen:
Délután értünk haza,szuper volt a jó levegőn, a csendben, a természetben, egy betondzsungelban nap, mint nap megforduló ember szemének kápráztató.
A levegő is egészen más..no és az útmenti tanyák és a hatalmas pipacsmezők!!!!!( bár Bettitől megtudtam, hogy a pipacs csak nekünk jó, a búzatábla gazdája sírva fakad, ha meglátja....:)))))))))

Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép

Folyt .köv.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.05.19 20:53-kor.
tünci28

Tünci, jók a képek :) Nagyon sok szépet láttatok:)

A kis méregzsákokat nem tudom kire írtad, mert sem én nem veszekedtem / veszekszem senkivel, sem pedig Hasli :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval nem tudom ki a méregzsák :) :) :)

Lyly, nagyon nagyon gratulálok a melóhoz is és az ovihoz is :) Az a 3 nap meg nagyon gyorsan el fog telni :wink:
Vendég

Jaj Lyly, de jóóóóó!
Úgy vártam ,hogy írj, hát alig tudtam visszatartani ,hogy szóljak a többieknek!!!!!

Egyapróság még:ostobaság lenne tagadnom, hogy kétségkívül elfogult vagyok Betti felé, sajnálom, ha ezzel bántok mást, de ez van bennem.Tehát nem tudok objektív lenni.
Hogy Ledát is idézzük:Uff,beszéltem.. :D
tünci28

Boboka, na jó, lehet, hoogy magamra értettem, de törlöm.. :wink:
tünci28

lyly
Örülök, hogy találtál munkát, ez már nagy lépés a nyugodt hétköznapok felé.

Boboka
A szeptemberi topicot utoljára február végén nyitottam meg, mikor megírtam, hogy én onnan kimaradok. Nem kínzom magam, igyekszem szűrni az információkat.

Itt nincs jó vagy rossz, az sem megoldás, ha valaki távol marad. Továbbra is ragaszkodom ahhoz, hogy én ne írjak, mert a Te életed még mindig normálisabb, mint az enyém és a tiéd kell lenni a követendő példának. Nehéz megtalálni az egyensúyt várható volt, hogy valahol nehézségek lesznek.
Míg távol voltam nem voltak indulatok, ment minden a maga útján, most látható az is, én hol tartok vagy hol nem tartok.
A topic élete meg fog változni és aki nem tud alkalmazkodni, annak mennie kell, én pedig privátban megtaláltam annak a módját, hogy továbbra is leírjam Tüncinek azt, ami bennem van, ami bánt, aminek örülök, vagy csak úgy, mert muszáj beszélnem,írnom róla.
Ha augusztusban ezt nem tudom megtenni becsavarodom, azt hiszem veletek együtt, de érzem, hogy itt sem nagyon van hely ezeknek a gondolatoknak, a topic jó irányú változása miatt.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, nem azért írtam, hogy töröld :) , hanem elég félreérthető, mintha úgy lenne beállítva a dolog, hogy mi valamiféle problémát próbálnánk generálni, pedig erről aztán szerintem szó sincsen.
Vendég

Nem tudom mi van velem..............de baj van.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci kerüli a borfesztivált.......arról mikor kapunk beszámolót? :D

Betti
Kép
betti0412

nem merem leirni amit érzek mert sokan olvasnak.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, a topik maradt ugyanaz mint régen volt, csak mi változtunk. Független attól, hogy van babás, van nem babás, nagyon sok idő telt el tavaly augusztus óta, és ezzel változtunk mi is. Mind emellett sajnos mindig bővülünk új tagokkal (a sajnost a topik apropója miatt írtam, nehogy félre értse valaki), és újra meg újra felszakadnak a régi sebeink, szóval lényegében nem változott semmi, csak valahol már jobban tudjuk kezelni a történteket.

Épp ezért írtam anno Tüncinek azt is, hogy ez nem egy várandós topik, itt nem annak van a helye. És ehhez ma is tartom magam. Majd, valamikor, ha Te is, Tünci is, Hasli is, és szép sorban mindenki babás lesz, akkor majd csinálunk egy olyan topikot, hogy "sos élet a kisbabánk halála után babásai".

És, látod, rögtön hány csajszi írta, hogy leírtad a gondolataikat. Szóval ne maradj távol légyszi.
Vendég

Melcsike mi a baj??????????????????Írjál!!!!!!!!
tünci28

Délután irtam a tegnapi eléggé megviselt. Csak kistesók voltak körülöttem, mást nem láttam. Miért kellett mindenkinek elhozni őket. Nincs más aki vigyázzon rájuk. Volt ahol 3 is volt. És akkor ma a játszótéren, láttam ahogy a gyerekem másnak a kistestvérével játszott. És amikor feljöttünk, azt mondta Anyu ugye nekem is lesz olyan kistesóm akivel tudok játszani, nem csak Bogika. De én nem tudtam megigérni. Alig vártam hogy elaludjon, mert úgy éreztem a szivem meghasad.

Kép

Kép
melcsike70

Egyedül vagyok itthon, és most jó, mert látom hogy itt vagytok.

Kép

Kép
melcsike70

Holnap ezeket azt hiszem törölni fogom, mert nem akarok még bántás kapni, ez miatt senkitől, mert most nem tudnám elfogadni, meg elviselni, mert nem vagyok olyan állapotban lelkileg.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, figyelj csak!
Szerintem Barcika megérti ,ha valamikor nagyon nyugodtan a férjeddel együtt elmagyarázzátok neki a helyzetet..Már elég nagy ahhoz, hogy megértse a meglévő betegségedet, hogy hogyan lett Ő is..és azt is megérti majd, hogy Bogi egy ajándék volt és szeretitek, vártátok, de nem lehet veletek és valószínű ,hogy nem jön Ő utána kistestvér.Segítene egy ilyen beszélgetés neki is, hogy tisztábban lásson és neked is, hogy ne kínozd magad ennyire..Mindenképpen kérd ebben a férjed segítségét!
tünci28

Tökre kivagyok és már közel 41 órája nem aludtam. Lehet ez is kicsit kihozta. És kétségbe estem, nehogy elmenjetek innen sorban. Mert nekem szükségem van itt mindannyiotokra.

Kép

Kép
melcsike70

Tudod szegény tudta, hogy nem lehet kistesója, mert anyának beteg a hasa. És sosem emlegette. És akkor most mi van............. Bogi útban van és akkor lehet mégis. És én meg akkor azt mondtam Anya hasa meggyógyult. És mos újra mondjam hogy megint nem ......... ez már elég fura ahogy leirtam. Hát hogy egy 7 éves gyereknek ezt igy elmondjam.

Kép

Kép
melcsike70

És itt nem arról van szó, hogy nem tudom elfogadni. Én eltudom, de fáj, hogy a Barcinak nem tudom ezt megadni.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike sajnálom :(
Tüncivel egyetértek,hogy beszéljétek meg a dolgokat,
majd késöbb,ha már nagyobb lesz és felfogja ezeket a miérteket?!
Mert most egyenlőre ő még igazábol nem érti a kis 7 éves buksijával!
És ne gyötörd magad,mert nem te tehetsz az egészről!
Gondolom te megtettél mindent,hogy a dolgok rendbe menyjenek,de a sors nem ugy akarta sajnos.....
:(

Kép
Kép
szintus

Melcsike, Barci egyre nagyobb ,egyre okosabb, igenis érteni fogja.Vannak "jó" szavak, amikkel beszélni lehet egy lassan 8 évessel!!Vannak kis könyvecskék a pici tiniknek, emlékszem még ,Melcsike én 9 évesen már menstruáltam, tudtam mi az, mért van az a nőknek, nem ért meglepetésként, tudtam, hogy "az " jött meg..Barci is meg tudja már szerintem érteni, hogy mit jelent a "beteg anya hasa" és az is ,hogy mért jöhetett Bogika mégis..Hogy most ilyen kicsi a remény, mert ott a másik krónikus betegség, azt meg látja, nap, mint nap.Barci okos kislány, Ti sokat adtok neki, képesek vagytok enyhíteni egy kistestvér hiányát!!!
attól Te még remek, csodálatos ANYA vagy, hogy nem tudod megajándékozni kistestvérrel!!!
tünci28

És igaza van Melcsikének,hogy ne menyjetek el lányok!
Hisz itt szükségetek van egymásra!
És nem egymás támadására!Mert amikor megtörténtek veletek ezek a dolgok,akkor egymás mellett álltatok,vigasztaltátok egymást!
Kár lenne most ilyesmi miatt felosztódni....
Mindenki kiirta a véleményét és kész!
Hasli is,Betti is....de természetesen nem kell,hogy egy véleményen legyenek!
Itt pedig ha Boboka ir valamit a terhességéről az azért van,mert mi kérdezzük,magátol talán sosem hozta fel....
És ahogy irtam:
MINDENKINEK JOGA VAN A BOLDOGSÁGRA!!!!

Kép
Kép
szintus

Jól van lánykák, én maradok az tutti! :wink:

Különben szerintem előbb-utóbb meg kellett ennek lennie, valamikorra várható volt.
tünci28

Június 28. mindent megbeszélünk. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Lyly nagyon örülök,hogy találtál melót!
Végre neked is egy kicsit jobbra fordult.... :wink:

Kép
Kép
szintus

[quote="tünci28"]J írta:tünci28ól van lánykák, én maradok az tutti! :wink:

Különben szerintem előbb-utóbb meg kellett ennek lennie, valamikorra várható volt.

Bocsi Tünci, minek kellett meg lennie előbb utóbb?

Melcsike :cry:
Vendég

Lyly

Bocsánat! Én is nagyon örülök.

Azt hiszem már kicsit jobb. Nem gondoltam, hogy ma még feljövök a gépre, de valami miatt mégis bekapcsoltam. Nem gondoltam hogy vagytok még.

Tünci

Én is jártam már Ópusztaszeren és hatalmas élmény volt a Feszty-körkép. A kép, a valóság, a hangok, ahogy minden együtt van. Gondolom meg van még a viasz bábukiállitás is. Meg hát maga a skanzen is. Nekem ott készült nádsipom van. A szemem láttára csinálta egy bácsika.

Kép

Kép
melcsike70

Ha kiírom ide, egy hétig folytatódik a téma..most egyelőre sorban válaszolgatom meg a lecseszőprivátokat! :wink:
tünci28

Helló csajok!

Sírok Rajtatok.
Tudjátok miért?
Mert jogos minden indulat, mindenféle érzésnek van helye, de nem bánthatjuk egymást, ebben a témában nem!!!! Hiszen mindannyian hatalmas tragédián estünk át! Nem lehet méricskélni, kié nagyobb, kié kisebb, kinek jobb most, ki van mélyen.

És nem értek egyet senkivel, aki azt írja, hogy itt csak véleménycseréről volt szó. Nem, itt indulatok és bántó szavak voltak.
Véleménycsere mondjuk legyen az állatkínzásról, mint a múltkor. És akkor azon vesszünk össze és béküljünk ki.
Az, hogy megírom, hogy hogy érzem magam, hogy állok a világgal, az nem vélemény. Érzések vagy érzetek.

Mindenki leírhatja az érzéseit, ha azok sötétek is. Azért vagyunk itt. És megértjük. De az, hogy ezzel itt bárkit megbántson, az nem kéne, hogy játsszon. Tudomásul kell venni, hogy nem alakul egyformán az életünk, és mindenkinek a maga boldogsága a legfontosabb akkor is, ha együtt, egymásért van ez a topik.

Betti, amellett, hogy totálisan megértelek és nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, és remélem, hogy lesz ez sokkal jobb, és remélem, hogy itt maradsz velünk vagy legalább visszajössz, én is úgy éreztem, hogy Bobokára nézve bántó, amit írtál. Nincs ő még túl semmin. Egy remény, amije van, amibe kapaszkodhat, és mindannyian nagyon szurkolunk neki, hogy most sikerüljön, hogy most jó legyen. Egyetlen - bár kézzel foghatóbb - reménnyel több az, amije neki van most, ebben különbözik tőlünk csak. Így fogja túlélni, hogy alig hogy megismerte a kisfiát, búcsúzhatott tőle. És Te is így fogod valamennyire kiheverni azt, hogy elvesztettél két babát, és akkor Érted fogunk nagyon-nagyon szorítani. Most is mindannyian sokat gondolunk Rád (remélem írhatom így), és nagyon rossz így összetörve "látni", és szeretném, ha talpra tudnál állni ismét.

És még valami. Amit mindannyian meg kellene tanuljunk a velünk történtekből, az az, hogy nem úgy működnek a dolgok, hogy én ezt megérdemlem vagy sem. Nem aszerint kapjuk a jussunkat, így nincs olyan, hogy valaki jobban megérdemli mint a másik. Egyszerűen történik velünk az élet, ha akarjuk ha nem. Sokat nem tehetünk.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, hogy vagy ma???
Sikerült pihenni egy kicsit??????

Zaha, maximálisan igazad van, nem győzöm hangsúlyozni, nincs itt verseny, kinek fáj jobban, kinek rosszabb.Egyformán borzasztó tragédia mind!!!Vannak indulatok, persze.VÉleményem szerint, azonban nem mint düh, hanem mint érzelmi viharok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.05.20 10:12-kor.

KépKépKép
tünci28

Melcsike, gondoltam Rád és Bogira a hónapfordulón...
Jól megkönnyeztem a Barcit, hogy a tündérem mennyire akar kistesót. Vincétől megkérdeztem a múltkor, hogy szeretne-e, és azt mondta, neki már van: Hajnika és Zalán. És neki a H-betű Hajnika betű, a Z meg Zalán betű. Mert a láncomon a nyakamban ez a három van, és minden nap megnézi...olyan nehéz ez, de a Barci olyan kis okos, értelmes, meg fogja érteni. Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de nem lehet belevágnotok még egyszer? Vagy nem mernétek?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, szép lett a kép..
tünci28

Bea, biztos többet jön a Dani majd a nyáron. Ne búsulj.
Hát a külföldi melóhely tényleg húzós téma lenne, de talán átmenetileg?
Hű, milyen jól nézett ki a szombati kajátok. És szép a kiskert is. Ügyes a Kyra.

Szinti, anyósodnak azért jobbulást...amennyire lehet.
Én is így vagyok a császárral. Vincét természetesen szültem, Hajnát és Zalánt császárral. A sima szülés szép élmény, gyorsan ment, nekem úgy tűnik utólag, hogy kevésbé fájdalmas, mint a császár után, de most már ha lehetne természetes úton, akkor is azt kérném, császározzanak meg, legalább a szülés módja ne jelentsen kockázatot. Annyi borzalmat olvastam, hogy már egész másképp gondolok rá.

Boboka, mit néztetek a moziban? Mi legutóbb a Felolvasót láttuk, nagyon tetszett.

Leda, jaj, szörnyű, ami a keresztfiadékkal történt. Hogy van most?
És Te?
Olyan szomorú, ami a dokinőddel is történt...képzeld, mikor én eljöttem a kórházból, az a fiatal doktornő, aki a Zalán orvosa volt, elmondta, hogy ő is átélt hasonlót. Csak akkor annyira ki voltam borulva, hogy nem is kérdeztem rá. És a főnővér elmondta, hogy ő is szült halva a 18. héten ikerfiúkat...az a borzalom, hogy szinte mindenki elő tud húzni egy történetet, ami vagy vele, vagy rokonával, ismerősével történt.
Megírod, hogy hogy megy ott a terhesgondozás?
Én most elég szarul vagyok megint. Talán mert május 27-ére voltam kiírva. Még most kellene megszületniük a kis madárkáimnak. Nagyon hiányoznak...most ilyen sírós napok vannak.

Tünci, de jó volt Nektek!!! Nosztalgiázom egy kicsit a képek láttán. Jó kis tartalmas hétvége volt, hallod-e! És örülök, hogy így egymásra találtatok.

Melcsi, jót röhögtem a Barátok köztös hasonlaton!

Hasli, van még süti? Hogy állsz a fogyókúrával, hm???

Franka, 37. hét...nekem is azt mondta a dokim, hogy egy következő baba fog egy kicsit fátylat borítani rá, így fogalmazott.

Jázmin, milyen szépek ezek a virágok. Tavaly volt cserepes jázminom, olyan jó illata volt.

Lily, hurrá munka, hurrá Benceovi!
Pirivel ma mi az ábra?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Köszi Tüncike...

A krumplicukron jól szórakoztam...és engem is nagyon elvarázsolt a körkép.

Jaj, csajok, még van másfél hetem és meló.

Been, Királylány, Hettuli és többiek?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?