Új privát üzeneted érkezett!

Hi!

Lenne egy kérdésem (elsősorban a debreceniekhez): ti hol csináltattatok petevezeték átjárhatóságit?Leginkább hsg érdekelne.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Aki kéri, az jöhet a laptetőért!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bridget!
:) köszi...

Lányok!
szerintetek, ha folyamatosan barnázgatok pár napja és ma beleerősödött és du. 4 órakkor megjött, akkor vehetem ma ezt az első napnak? ugyanis akkor inszemhez szúrnom kell :shock: úristen :shock: :shock:
segítenétek, hogy szerintetek ez már az első nap vagy sem?
köszi
dezsina

ja és Bumi... akkor jöttem a laptetőért.... :)
dezsina

Dezsina!

Ha délután jött meg ,akkor holnap lesz az első nap! Én legalább is így tudom,lombiknál így számoljuk!
Vendég

Dezsina, nekem is úgy rémlik, mintha úgy lenne, ahogy Annmari mondja. Alle vagy Babaimádó biztos tudna ebben segíteni.

Bridget, végül nem kértem, mert semmi sem látszott az UH-on, csak a kerek feje felülről. Inkább elmegyek 4D-re, és majd ott élvezkedem. :lol:

skrisz72

Sziasztok.

nyulaszom:apának jobbulást,te meg vigyáz magadra!

puszedli:veled miújság?
dezsi:sajnálom a barnákat de jön az inszem és mindent bele. :lol:

Rana: Kép :írnál nekem arról hogy a pozitív tesztig éreztél-e valamit??? Kéne már éreznem valamit? Cicim fáj a hormonoktól mellbimbóm környéke hatalmas.Éjszaka pisilni járok.De ez mind lehet hormonhatás.Ma 1hete hogy visszakaptam a babókat.

Kép
Kép
melánia

skrisz:most látom,hogy hogy repül az idő.Már a 30. héten jártok.DE JÓ!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Dezsi:amikor PIROS, az az első nap! A barna nem számít! Tuti, hogy így van,. mert sokszor bizonytalankodtam és többször meg is kérdeztem. Nagyon drukkolok neked!

Nyuszi, hogy van Apa?

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Lányok!!! :D
végül betelefonáltam és megkérdeztem hogyan legyen. gondoltam ez a biztos! 8) Szóval, tanárúr azt mondta, hogy holnap legyen az első nap! Nos igy lesz! :P

Baba!
köszi a drukkot! Most én is nagyon bizonytalan voltam és nem tudtam dönteni. A piri még csak csordogál, de remélem holnapra már niagara lesz :D

Melani!
:D

Skrisz!
:D

Annamari!
:) köszönöm a segítséget :D

jajaj, nagyon izgulok....
dezsina

Dezsi: ezer drukk!!!!!!

Melanie: köszi, jól. Köv. ciklusban kezdjük a 3. , egyben utolsó :wink: lombikot!
Szorítok Nektek nagyon!

Nyulasz: Apa hogy van?

Skrisz: örülök, hogy jól vagytok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok

hiányoztok, néha picit beolvastam , de írni már sem erőm, sem időm nem volt.

Nyulasz párodnak jobbulást, és Te is vigyázz Magatokra nagyon.

Dezsi drukk++++++++

Bumi nekem klinikán csinálták.

Mindenkinek drukk, kinek mihez++++++

Kismamiknak pedig sok pocaksimi,
elnézést hogy nem név szerint, mennem kell
árnika

Dezsi, ha délig megjön PIRI, akkor az az első nap. Ha csak délután, akkor a kövi az első nap. Barna tényleg nem számít. :)

Árnika, ugye nincs semmi baj???? :roll: :roll: :roll:

Bumi, én a Kenézyben hívtam fel vmi főorvost (megkeresem a számát, ha gondolod), és vele beszéltem le mindent. Ő is csinálta meg a hsg-t (és tartotta utána a markát).

Meli! Itt a régi cicám! :D
Érezni én csak szurkálásokat éreztem a petefészkeimben beülti után (és előtte is, mikor nőttek a tüszik), de azt még nagyon-nagyon sokáig utána is (kb. a 12. hétig), mert a le nem szívott tüszőkből nekem ugye ciszták lettek :( . Mellem az feszült nagyon, és bár feszült a nem sikerült lombikoknál is, de most valahogy a mellbimbóimba nyillalt bele olyan szúró érzés, tehát a mellfeszülés-kellemetlen érzés a mellbimbóimra koncentrálódott (és ez még a mai napig tart). Ez lehet(ett) a tejbelövellés főpróbája, tehát gondolom már ekkor arra gyúrnak a cicik, hogy szülés után hogyan kell majd belövellni a tejet. :lol: Én is sokat pisiltem, de az a baj, hogy ez az Utrotól is lehet(ett). Mértem még a hőmet, ez folyamatosan magasan maradt, ami biztató volt, illetve sztem nekem volt egy beágyazódási esésem (lásd www gomb itt a hsz-om alatt). De ha te nem mér(t)ed rendszeresen, akkor ez nem mérvadó. Semmi más tünetem nem volt, nem görcsöltem mensiszerűen (mondjuk én mensikor se szoktam), nem fájt a derekam, nem volt hányingerem, nem voltam rosszul szagoktól. A szaglásom az olyan volt, mint a vadászkutyáé, de ez mindig is így volt! :lol: :lol: :lol: Más nem jut eszembe. Az egyetlen bölcs tanács, amit én is megkaptam, hogy: "Ne keress tüneteket, mert a tünetek hiánya ellenére is lehetsz terhes, és akkor is lehetsz nem terhes sajnos, ha terhességi tüneteid vannak." De már nem sokáig kell türelemmel lenned, két nap múlva tesztelsz????? A Clexane-t szúrod, ugye? (Így látatlanban és az előbb leírt, saját tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy a mellbimbó-duzzadásod nagyon jó jel, azt sztem nem okozhatja az Utro. :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hú csajok, holnap reggel megyek vérvételre. Kicsit be vagyok tojva. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranaparamami!
egy vérvételtől nem parázunk :!: :D :D :!:

Árnika, Puszedli :D
köszi a drukkokat :!: :!:
dezsina

Dezsi, nem a (két) szúrás miatt, hanem hogy mi lesz az eredmény.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, miért is félsz??????????????

Dezsi, ha piros, akkor 1.cn!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Rana, ne legyél betoji. :lol: A vérvétel nem fáj. :wink:

skrisz72

... hogy minden rendben legyen. (Doki azt mondta, hogy lehet hogy azért vagyok mindig szomjas, mert cukorbeteg vagyok.... :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! Én is bekukk!

Dezsina, hajrá a szurikhoz!! Puregont szúrsz? Úgy sajnálom, hogy nem egyszerre megyünk inszemre, én is most kezdeném, mert tegnap jött meg (vagyis akkor ma van az első nap, ha úgy számolom, ahogy írjátok, mert tegnap délután 5 körül jött meg, akkor ez még ma csak az első nap?), én is ma adnám az első szurit, teljesen együtt mehettünk volna!
De most ezt a hónapot inkább rááldozom a gyulladás elmulasztására, igyekszem optimista lenni, és holnap megyek 3. cn-i hormonvételre is. és lesz még egy tenyésztésem, mindenre, ami csak létezik a világon, és még a Gynevacot is kapom a hónapban! Felturbóztam a dolgokat most :lol:

Skrisz, átírnád a táblában légyszi, hogy júniusban kezdődik a kövi inszem? köszönöm!

Nyulasz, végre hazajön a párod, most már azért sokkal jobb lesz így!!

Bridget, nálatok az akupunktúrának és hasonló gyógymódoknak biztosan sokkal nagyobb szerepe van, mint itthon, nem? Te jártál már ilyen kezelésen? mi a véleményed?

Sziasztok, jó éjt!
bébike4

Rana, drukkolok holnapra (én is megyek reggel vérvételre :roll: )! Ez fura, hogy a dokid ezt mondta, azért a cukorbetegségnek ennél sokkal több tünete lenne! Nyugi!
bébike4

Skrisz köszike, hogy javítottad a táblicskuban a lombik helyét.
Gratula a 30. héthez, 4D uhura mikor mész?

Dezsina drukk az inszem kezdéshez :lol:

Bridget01 neked is drukk a mai uhu-hoz, lesznek ott tüszök ne aggódj

Nyulasz apával mi a helyzet, mikor engedik haza, vagy már otthon is van?

Puszedli és bébike a köv. hónap mindjárt itt lesz és kezdhetitek a lombikot és inszemet

Bumi én nekem LSC-vel nézték meg az átjárhatóságit a db-i klinikán, tudtommal hsg-t csak a kenézyben csinálnak.

Árnika miért vgy ilyen elfoglalt, esetleg új meló miatt?

Rana te nem cukorbeteg vagy, hanem ikres kismami
:wink:

Katavirág??????????????????????

Tegnapi 10. napi uhu: mindkét oldalt kb. 7-7 tüsző 13-17 mm-esek, mnyh: 9.5 mm, szóval szépen haladunk, pénteken punkció, de szerdán még előtte újabb uhu
Feszítenek is rendesen a p.fészkeim, már úgy várom a pénteket :w
brizo

Brizo++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz
Az a lenyeg te lathattad kicsit...csak en ngyon szeretek kepeket nezegetni 8) :lol: Az viszont biztos a 4d 1000-szer erdekesebb lesz :wink: 8) upsz Happy 30.het :!: :D

Dezsina
Matol szuriiiiii :D

Rana
Milyen vv :?: Miert vgy b etojva?Nagy drukk neked :!: 8)
+++++++++++++++++++++ nekem is van legszomjam :roll: egy lepest nem teszek meg uccsi nelkul sehova sem... :roll:

Bebike
Jol latod itt ha faj a feje az embernek vgy a hata vgy a dereka...nem dokihoz mennek hanem bejelentkeznek egy masszazsra vgy akupunkturara fel vgy 1orara :roll: :!: Mert ugye a verkeringessel fugg ossze minden :roll: nem tom orvosilag elmagyarazni mindenesetre tuti jok csak hat nalunk ahol az antibiotikum az ur ezt nehez elhinni :? en is szkeptikus voltam sokaig :arrow: Jartam akupunkturara aki masszazzsal egybekotbe szurkalt es konkretan a babasodas miatt mentem....akkor szedtem ilyen gyogyalapanyagu szodaszert,es en akkoriban jol voltam soot az eredmenyeim javultak :roll: ez tavaly nyaron volt...Csakis ajanlani tudom bar otthon nehez jo dokit keresni itt kinaiak csinaljak ok a legjobbak ugyhogy otthon is kinaihoz mennek csak :roll: Ok teljesen mas elmelet szerint dolgoznak...pl ha en babat szeretnek akkor nem arra megy,hogy erositse a p.feszmek vgy mehem...hanem megnezni mi okozhatja az alulmukodeset...nekem pl a vesem... :roll: Akkor itt szokas az a labaztatos detox is...otthon mar arrol irnak,hogy kuruzslas es nem igaz az egesz... :roll: A zoldteak es gyogynovenyek tuti ngyon jol...ginzeng gyokeret is foztem meg teanak :roll: 30felett mar fiatalito hatasa van :wink: :lol: draga de ngyon hatasos mindenre jo :!: aztan nyar vegen abbahagytam oket es most megint szarok az eredmenyeim :? persze lehet mondani,hogy ez pszihologia...en megsem szedek se gyogyszert se antibogyot mar par eve :) Fuu errol meg orakig tudnek meselni :oops: Bocsi kicsit hosszu lettem :oops: Jah es a talpmasszazs is nagyon jooo :!:

Brizo
Koszi a szurkokat 8) Aztaaa mennyi tuszooo :shock: Ngyon szepek az eredmenyeid :!: Gratulalok es marha irigy vgyok :twisted: na nem uuugy :lol: :wink:

Jelentes
Dokinal megvolt minden szerintem a menzim kicsit mindha nem akkor kezdodott volna amikor de aszonta a doki ez nem a menzi erejetol fugg...szal az elso piros napom akkor 13-an volt de verezgetni csak 15-en kezdtem el :roll: A lenyeg egyenlore a jobb oldalon latott 1tuszot a masikon meg semmit :? de aszonta egyenlore nem lehet josolni ebbol mert meg az elejen vgyunk ngyon...levett vert,hogy megnezze az FSH-em ment-e feljebb a closti hatasara...es megnezi az E2 szintet is :roll: delutan 4kor csorgok vissza a lelet miatt es akkor megmondjak hogyan tovabb :roll: :?

Kicsit azert elkeseredtem na :roll: persze tudom meg csak 7.cn-en vgyok meg meg van ido meg minden...de ennel tobbre szamitottam :roll:

Mindenkinek szurkolok tovabbra is++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brizo, akkor hajrá péntek!!!!+++++++++++++++++++++++++ 4D-ra még nem jelentkeztem be. Lehet, meg kell várnom a júniusi fizut.

Dezsina, ügyesen a szurikkal. :lol:

Bridget, egy tüszike kevéske, de ebből még bármi lehet. Még korán van.

Katavirág, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Visszacsorogtem :roll:
hat az eredmenyek nem igazan tudom,hogy mit jelentenek de sejtesem az van :roll:

7.cn
FSH 40
E2 69

2.cn
FSH 16
E2 60

Skrisz
Tudom,hogy keveske :roll: Azert nem is biztos,hogy belemegyek a leszivasba :? (ezt hivjak punkcionak :?: :roll: :oops: )

De en tovabbra is bizom benne lesz itt meg csoda van meg hatra min. 4napom de a lleteim alapjan en ugy gondolom az elso napom nem az elso cn lehetett :roll: igy 2nappal elorebb jarunk mint kene :? Na de nem kontarkodom bele a dolgokba :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok.

Rana:igen megvan a cicád.
Igen szúrom a Clexant minden reggel.Bár nagyon utálom mert annyira marja a hasam belüről kb fél óráig miután beadjuk.Teszt? Áh még nem tesztelek.Félek töle.Addig is reménykedhetek.Dokibá azt mondta hogy az első 8 napba ágyazódik be a baba.Ma pont a 8. napon vagyok.És már türelmetlen is vagyok.FÉLEK!!!

Szoritok hogy ne legyen gond a véreredményeddel!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Rana!
Gondoltam, hogy nem a bökés miatt idegeskedsz… csak viccelődtem. Tudod mit? Izgulok helyetted, de hidd el, hogy minden rendben lesz!!! :wink:

Baba!
Ma van az első napom, mert Tanárúr igy mondta…. :)

Bébike!
Köszi a drukkot! Ne sajnáld, hogy nem megyünk egyszerre.. (vagyis csak egy kicsit, mert jó lett volna) A lényeg, hogy gyógyulj meg, kúráld ki magad és aztán mehet a menet! Turbozzál!!!
Merionalt szúrok, de csak a 3-4-5-6-7. napokon első körben. 8)

Brizó!
Köszi a drukkot!
Szupi hirekkel jöttél!!! (a 7 szerencsés szám, ráadásul duplán!!!!) mnyh is szuper! Nagyon drukkolok! De hol van még a péntek! Addig még minden eredmény még jobb lesz. :D :wink:

Bridget!
Köszi a drukkot! :) Feljebb irtam Bébikének, hogy csak a 3. naptól szúrok. Nem tudom, hogy ez normális e igy, mert ez lesz az első nem TB-s inszemem, és az államiban Clostyl volt a stimu. Izgulok!
Nagyon rosszak ezek az eredmények? Nem tudom mihez hasonlítani…. Mit mondott a doki? :roll: :?:

Skrisz!
Csak lelkiekben szurizok…. Csütörtöktől bökök! :D

Nyulaszom!
sokat gondolok Rátok! Remélem apa otthon van!!! :wink: :?
dezsina

Melania
Csak nyugi es no para :!: Akkor mai nappal bezarolag beagyazodtak a babakok :wink: elkezdik termelni a hcg-t es hipp-hopp par nap mulva hozod a teszted 8) Kép Bar en mar tuti minden nap pipiltem volna beulti utan :lol: :oops: :lol: +++++++++++++++++++

Dezsina
Szedtem mar clostit 2007vegen 2honapig es 4-5tuszot csiholtak belolem mindket oldalon.Szal akkor meg mukodott de utana nem szedtem ezert gondoltam ez most is jo lesz de ezek szerint nem :? Bar en meg nem adtam fel :wink: "Meg ngyon sok kartyam van kijatszani" 8)
Szerintem az FSH 40 az a turbositott petefeszket jelenti...azaz hatnia kellett volna csak a p.feszkem nem tudott tobbet gyartani :roll: Az alacsony E2 is erre utal nincs sok tuszo :roll: De en mondom szerintem 2nappal elszmoltuk magunkat es akkor ma meg csak az 5.nap vgyok :roll: nem tudom :roll:
Itt egy link es a lap aljan olyan kis okosan leirjak ezt az egesz hormonos dolgot 8) http://termtud.akg.hu/okt/10/1/11hormon.htm

Kép

Neked pedig tovabbra is hajra inszem 8) ++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Meggyüttem. Szerencsére alig voltak vv-en! Vagy 2 percet kellett várnom csak! :shock: Ettől is tartottam nagyon, a borzalmas tömegnyomortól. Na már csak az eredménytől kell tartanom... :roll: :lol: Remélem igazatok lesz, és minden okés.

Meli, ne félj! + gondolatok! :wink: :wink: Brizo mondta azt a trükköt, hogy szorítsd az alkoholos vattát a szuri helyére (ugyanúgy, mint vv után a karodon, és akkor nem is fáj a helye meg nem is marad meg a nyoma! :wink: )

Bridget, sztem egyáltalán nem rosszak az eredményeid. Mármint, 2. cn-on FSH 16, annak örülnöd kell, nem (eddig sokkal magasabb volt), az ösztrogén is teljesen okés (én úgy tudom, 100 alatt kell lenni, hogy stimuzni lehessen).

Brizo, akkor itt is: csak így tovább! :wink: :wink:

Na, vkit bizti kihagytam, de most megyek enni, mert kopog a szemem!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget!
köszi, megnéztem az oldalt! :) Semmi sincs veszve... főleg,ha még ütőkártyáid is vannak :lol:

Rana!
:) megebédeltél :?:
dezsina

Rana
azert vgyok elkezodve mert nem jok az eredmenyeim szerintem :roll: Nezd :arrow:

Estradiol (E2) 3. nap 25-75 pg/ml Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.

Estradiol (E2) A peteérésre adott gyógy- szerelés 4.- 5. napja 100+ pg/ml vagy 2x a 3. napi Az E2 szintet indokolt a stimuláció alatt vizsgálni. Értéke attól függ, hány tüsző van, ill. azok mekkorák. Ez betegenként változó. A legtöbb orvos bármilyen E2 növekedést jó jelnek tart, mások szerint a 4. napon 100 pg/ml feletti érték, vagy a 3. napi érték kétszerese lenne ideális.

Estradiol (E2) A hCG beadás napja 200 + pg/ml Érett (18 mm) tüszőnkként 200+ pg/ml.Túlsúlyos nőkben néha kisebb értékek mérhetőek.

Na hat en ma vgyok az 5.szogyszeres nap azaz vgy 100felett kene legyen vgy legalabb a 3.napi duplajanak :? :roll:
Nincs tuszo 1volt az is ilyen 0.76mm-es ha volt :roll: nem is nott a 3.nap ota :oops: nyalkahartya meg 4egesz valamennyi :roll: Mon djuk az meg 6egesz valamennyi volt 3.cn-en :roll:

Azt mondta a doki latni,hogy volt a mezim szepen elvekonyodott es most kell majd megerosodnie...de nagyon nem beszelt mert nem lattunk semmit a monitoron :roll: Azt mondta korai meg ebbol itelni...amugy annyira meg nem vgyok elkeseredve csak egy kicsit :? de majd holnap jobban leszek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana
Eredmenyekhez meg drukkok mennek bar szerintem is minden jo lesz :wink: +++++++++++++++++++++++++

Dezsina
Ugy ahogy mondod :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló.

bridget:köszi,aranyos vagy! :lol: Visszanéztem a táblicskut és látom hogy lombik folyamatban.Én a hormonokhoz nem értek. :oops: Sajna nem tudok segíteni.De drukkolok+++++++++++++++
Teszteket csak akkor fogom szeretni így 6lombik után amikor már 2csíkosak lesznek.
Éppen ezért félek tölük.

Rana:igen nyomom a vattát szúrás után mégis fáj.De ezen ne múljon.
Szoritok az eredményhez!!Mikor lesz eredmény???

puszedli:jól van.Fő a pozitív gondolkodás! Ez neked megvan!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melania
Fuu 6.lombik :shock: akkor megertelek es duplan megy a drukkom ehez a mostani teszthez 8) :wink:

Stimusoknak,punkciosoknak,inszemeseknek es tesztre varoknak mind-mind kuldom es koszonom a drukkokat :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meli, most sikerüni fog!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Meli!
extra giga-mega drukkok a duplacsíkos teszthez!
dezsina

[quote="bumi1979"]H írta:bumi1979i!

Lenne egy kérdésem (elsősorban a debreceniekhez): ti hol csináltattatok petevezeték átjárhatóságit?Leginkább hsg érdekelne.

Nekem átjárhatóságit laparoszkópia alatt csináltak... a klinikán...
Vendég

Drukkok mennek!
Vendég

Bridget!
Én sajnos nem értek ezekhez az értékekhez, de nagyon drukkolok!!!!

Rana!
paramami, biztos minden ok lesz, cukrod is. Persze, hogy sokat iszol, terhesség alatt kell a több folyadék, hioszen megnő a vér mennyisége, ott a magzatvíz és hát nem árt, ha még Neked is marad! És két babánál ez duplán így van! :wink:

Mabe!
Gratulálok a 24. héthez!!!! :lol:

Skrisz!
Húúú már csak 10 hét! Én magunknak is ennyit gondolok! :wink:

Meli!
Drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Lapart most nem szeretnék, de egy hsg-n elgondolkodom.

Ja és hoztam a drukkjaimat is, kinek mihez: Ranának a vv-hez, Bridgetnek a tüszőnövesztéshez, Melinek a 2 csíkoshoz, Brizonak a tüszinöveléshez, és mindenki másnak is.
+++++++++++++++++++++++++++

Bumi

bumi1979

Egész pontosan ez a hetedik lombik.Elötte 2 inszem is volt. :oops:
Azért köszi mindenkinek.
Eddig ez a 3. beültim ebből a 7lombikból.Remélem az utolsó!!!

Kép
Kép
melánia

Kukackám, lehet, hogy tovább is maradnak azok a kis lurkók! Ha jól érzik magukat.... :lol: Csak legyen elég helyük!

skrisz72

Melanie
Mennek a drukkok!!!
Ha így vesszük nekem is 5 lombikom volt, de csak 3 beülti...és hát a babó spontán. :D

Szereztünk baby szívhangmonitort a tesz-vesz-en. :D 6300, vadi új.

Szép jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Most csak gyors helyzetjelentes:

Ma leszivtak 13 petesejtemet, penteken visszaulti. 1 vagy 2, meg nem dontottunk.

Brizo, drukkok :!: Es neked is Melani, nagyon kitarto vagy, igy tovabb :!:
katavirag

Melánia, hol csinálták a lombikjaidat?

Katavirág+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++szép.Gondolom fáj is a hasad!

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó kismamák és leendő pocakosok. Annyira béna vagyok, hogy nem tudom ki írja a táblázatot, de van egy kérésem: vegyetek ki egy időre a tábláról. Tegnap kaptunk egy telefont, örökbefogadunk egy kislányt. Eszternek hívják júniusban lesz egy éves. Egy időre eltoltuk a lombikot (januárig). A régieknek írom: lesz ikerbabakocsim!!!!!!!! ugye ez a gondviselés?

Kép

Kép

Kép
julika79

Julika, tiszta szívemből gratulálok! Táblát én vezetem. Nem veszlek ki, csak beleírom, hogy "elnapolva". Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

skrisz72

Katavirág, Brizo, Meli, ++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, boldog szülinapot!

Kriszi, most aztán hallgatózhatsz! :wink: Bableves után nem érdemes. :D

skrisz72

Julika
Hatalmas gratula! :D Sok örömöt a csöppségben!

Katavirág
Gratula a sok petikéhez!Sikeres megtermékenyülést!!! :D

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?