Skrisz
Az a lenyeg te lathattad kicsit...csak en ngyon szeretek kepeket nezegetni
Az viszont biztos a 4d 1000-szer erdekesebb lesz
upsz Happy 30.het
Dezsina
Matol szuriiiiii
Rana
Milyen vv
Miert vgy b etojva?Nagy drukk neked
+++++++++++++++++++++ nekem is van legszomjam
egy lepest nem teszek meg uccsi nelkul sehova sem...
Bebike
Jol latod itt ha faj a feje az embernek vgy a hata vgy a dereka...nem dokihoz mennek hanem bejelentkeznek egy masszazsra vgy akupunkturara fel vgy 1orara
Mert ugye a verkeringessel fugg ossze minden
nem tom orvosilag elmagyarazni mindenesetre tuti jok csak hat nalunk ahol az antibiotikum az ur ezt nehez elhinni
en is szkeptikus voltam sokaig
Jartam akupunkturara aki masszazzsal egybekotbe szurkalt es konkretan a babasodas miatt mentem....akkor szedtem ilyen gyogyalapanyagu szodaszert,es en akkoriban jol voltam soot az eredmenyeim javultak
ez tavaly nyaron volt...Csakis ajanlani tudom bar otthon nehez jo dokit keresni itt kinaiak csinaljak ok a legjobbak ugyhogy otthon is kinaihoz mennek csak
Ok teljesen mas elmelet szerint dolgoznak...pl ha en babat szeretnek akkor nem arra megy,hogy erositse a p.feszmek vgy mehem...hanem megnezni mi okozhatja az alulmukodeset...nekem pl a vesem...
Akkor itt szokas az a labaztatos detox is...otthon mar arrol irnak,hogy kuruzslas es nem igaz az egesz...
A zoldteak es gyogynovenyek tuti ngyon jol...ginzeng gyokeret is foztem meg teanak
30felett mar fiatalito hatasa van
draga de ngyon hatasos mindenre jo
aztan nyar vegen abbahagytam oket es most megint szarok az eredmenyeim
persze lehet mondani,hogy ez pszihologia...en megsem szedek se gyogyszert se antibogyot mar par eve
Fuu errol meg orakig tudnek meselni
Bocsi kicsit hosszu lettem
Jah es a talpmasszazs is nagyon jooo
Brizo
Koszi a szurkokat
Aztaaa mennyi tuszooo
Ngyon szepek az eredmenyeid
Gratulalok es marha irigy vgyok
na nem uuugy
Jelentes
Dokinal megvolt minden szerintem a menzim kicsit mindha nem akkor kezdodott volna amikor de aszonta a doki ez nem a menzi erejetol fugg...szal az elso piros napom akkor 13-an volt de verezgetni csak 15-en kezdtem el
A lenyeg egyenlore a jobb oldalon latott 1tuszot a masikon meg semmit
de aszonta egyenlore nem lehet josolni ebbol mert meg az elejen vgyunk ngyon...levett vert,hogy megnezze az FSH-em ment-e feljebb a closti hatasara...es megnezi az E2 szintet is
delutan 4kor csorgok vissza a lelet miatt es akkor megmondjak hogyan tovabb
Kicsit azert elkeseredtem na
persze tudom meg csak 7.cn-en vgyok meg meg van ido meg minden...de ennel tobbre szamitottam
Mindenkinek szurkolok tovabbra is++++++++++++++++++++++++