Új privát üzeneted érkezett!

Halihó :) Van net!! :shock:

Már kora reggel dög meleg volt. Remélem ti jobban bírjátok. :) Itt panelban harmadikon eléggé elviselhetetlen. Mi lesz ha átköltözünk az új lakásba? Hatodik, bár az nem déli fekvésű. :?

Egész éjjel alig aludtam valamit. Egyfolytában a szülés volt az eszemben, mondjuk nem csoda, amennyit görcsöltem. Izgultam mint a fene, hogy jön az eső stb ahogy Heni írja, nekem meg Pocok beindul, aztán persze se eső, se szülés. (mondjuk nem bánom az utóbbit, azért kibírhatná még egy kicsikét akármilyen kényelmetlen) Reggel szundikáltam volna, de Emma már fél 6-kor jól gyomron rúgott. Már azt is tudom, hogy mekkora a tappancsa, mert utána meg a tenyerembe nyomta bele. Muris volt, de fájós.

Kipucerájoltam a konyhát, kimostam-teregettem, meg kivasaltam egy rakat nyári cuccot mindkettőnknek, ha bármi történik azért api tudjon mit felvenni, ne úgy nézzen ki mint akit megrágott a kutya. :D El is fáradtam.

Hát nálunk házassági évforduló nincs :D Nomeg ha rajtam múlik nem is lesz. Azt hiszem Rod lassan beletörődik, vagy csak azért hagy békén vele, mert most már nyügi vagyok. Mindenesetre 12-én volt 4 éve és 2 hónapja, hogy összejöttünk. :)

Hálapénz. Mivel itt ügyeletes van annak nem adunk. Ha saját doki bácsi lesz, akkor szép gondosan összekészített ajándékcsomi, mert tényleg nagyon lelkiismeretes doki. Pénzt nem tudunk, mert Rodnak megint nincs munkája. Minden nap bejár, hátha valakitől tudna valamit összekuncsorogni :( Teljesítménybéres.

Menek, egyre melegebb van, elbújok alukálni egy nagyot :oops:
Vendég

Zsu!

Van aki 100at is fizet a dokinak... :roll: Állítólag ahol 10 ezer/alkalom a magánrendelés, ott... merthogy a 10 szeresét szokták adni, úgy hallottam... Úgyhogy tényleg nem sok. Szerintem az átlag úgy 60-70 körül mozog... MI 20ast tervezünk adni a szülésznőnek, de még megkérdezem a többieket akik nála szültek, meg attól is függ, hogyha császár akkor kevesebbet talán, mert a szülésnál akkor nem lesz dolga, viszont előtte meg utána sokat segít.

Kép
Kép
tabati

Anuk!

hihetetlen vagy ezzel az esküvős dologgal kapcsolatban. Máshol a férfiak ilyenek, mint te. :lol: Sokan már kiskorukban hercegnős esküvőről ábrándoznak. :lol:

Kép
Kép
tabati

Tabati!
Én is hallottam már a 10-es szorzóról, de azért én azt kicsit túlzásnak tartom. Nálunk 6000.- a magán, és jártam oda eleget, szóval ott hagytam már nála pár forintot, és volt olyan alkalom, hogy 5 percig voltam bent. Szóval én ezért sokallom. Most olyan 3000-et szoktam adni neki,ha a kórházba megyek, de pl. a múlt héten azt sem kapta meg. Megint 5 perc volt, meg nem akartam mások előtt a kezébe nyomni a borítékot.
Egyébként akiket kérdeztem azok mind olyan 40e körül adtak neki. Én annyit csak akkor gondoltam,ha császár lesz. Egyébként 30-at. Nekünk sem feneketlen a zsebünk, ha meg nem tetszik neki, azt észre fogom venni, és akkor nem megyek hozzá többet.

Anuk, én megértelek egy kicsit az esküvővel kapcsolatban. Most már én sem akarom, pedig sokat álmodoztam róla.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Hűűűűű, nagyon durva vihar volt éjszaka. Felébredtem rá 1-kor, aztán 4-ig úgy is maradtam, úgyhogy nem vagyok igazán fitt.
Niki, gondoltam is, h 40 km-rel arrébb sem lehet sokkal jobb az időjárás, milyen hatással lesz Rád.
Reggel 7-kor meg elkezdték az ablak alatt törni az aszfaltot, akkor még csak egy pasi, vmi kézi gépezettel, aztán elvittük Biust suliba, én elmentem fodrászhoz és mire visszaértem, már egy batár nagy bulldozer állt a ház előtt és törte a betont, nem is tudtam azon a kapun bemenni, ahol akartam. És embertelen a zaj, pedig gondoltam rápihenek kicsit az éjszakára.
És ami még jobb: a melegvizes csöveket cserélik, azért vannak a munkálatok, úgyhogy egyszercsak melegvíz sem lesz, hurrá!!!!!!!

Ezzel a szőrtelenítés dologgal én is akkora nagy bajban vagyok. Borotválni szoktam, de már hozzá sem férek, mondjuk Apa megcsinálná, de nálam az 2 napig tart, gyantával meg nem merem, mert úgy még sosem volt és lehet, nem most kellene kipróbálni :oops: pedig jó lenne nem "dzsungeljane"-ként bevonulni a kórházba :oops:

Kép
Kép
mimmi

mimi itt egy csöpp se esett :? pedig vártam, én szeretem a dörgös-villámlós dolgokat :oops:

Kép
Kép
mniki84

Nálunk sem volt eső, csak mostanság dörög picit az ég, de aztán kisüt megint a nap. Nem lesz ebből semmi... Egy éjszakai zuhinak örültem volna, én imádom!!! :)

Zsu!

Szerintem is túlzás, de tényleg ez van sajna... Barátnőm is vacilált, hogy megkérdezze e a dokiját. Megkérdezte, és azóta bánja. ha nem kérdez, akkor ad amennyit gondol, így meg már kénytelen volt a szemtelenül magas összeget odaadnia. :evil:

Kép
Kép
tabati

én meg Grétinél is adtam amennyit gondoltam, most meg nem tudom mi legyen.
hisz ez mégiscsak egy magán klinika, itt alapból megvan a tarifa ami nélkül a küszöböt sem léphetem át.
de ha pl. éccaka, avagy a nappali rendelési időből rángatom be a dokinénim, csak illik adni.
nemtomnemtomnemtom

Kép
kissmanó

Hát igen.... :roll: Egy magánklinikán már megfontolandó a dolog... Amúgy ott is lehet ügyeletesnél szülni?

Kép
Kép
tabati

Tabati, én pont ezért nem kérdeztem meg a dokit, nehogy úgy járjak, mint a barátnőd. Lehet,hogy kicsit szemtelenség részemről, de ez van. Nem fog éhen halni szegény doki.

Zsu

Kép
bvigh

Igazad van! :wink: Bár én megkérdeztem a szülésznőt, mert nehogy azt higgye, hogy nem akarok neki adni, és szerintem ha lenne fogadott dokim, akkor ugyanígy elbalekoskodnám a dolgokat... :oops: Szülésznő hallani sem akart róla, hogy anyagiakról beszélgessünk... :roll: , úgyhogy rögtön váltottam is témát, meg mondtam neki, hogy remélem nem bántottam meg. Persze dokik ritkán mondanak ilyet...

Kép
Kép
tabati

igen, lehet ügyeletesnál.
de nem vállalnám be, ha 1 mód van az én dokimmal megejteni a momentumot

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Gratulálok az évfordulósoknak! :wink:

Kissmanó: mi az a kence, amiről írtál? Már mindent magamra kenek, de egyre rosszabb. :evil:
Milyen az a magánklinika ahol szülni fogsz? Szép, kultúrált és még a nővérek is normálisak?

Szőrtelenítés: én a hétre terveztem a gyantázást, de nem merek elmenni a kiütéseim miatt (én, a kis hülye azt hittem hogy a hétre már elmúlnak). Lehet, hogy el is hajtanának, merthogy biztos fertőző. :cry:
Úgyhogy marad a borotva, de csak a legutolsó pillanatban, hogy tovább tartson. De az meg úgy viszket, mikor nő vissza, nem lesz túl kellemes!

Tarifa: én még nem kérdeztem meg a dokimat, most szándékozom. De a szülésznőmet már lecsekkoltam: elégedettségtől függően adjunk. :)

Kiütés: éjjel megint felébredtem hogy viszket, erre bedühödtem és beálltam a zuhany alá. Totál lefagyasztottam a lábam de úgy, hogy nem éreztem. Segített, de sokszor nem merem megjásztani mert felfázok. :?
Egyébként a konkrét probléma: az epe nem oda ürül, ahova kellene, és bekerült a véráramlatomba. Ez undorító... :o

Kép
tökmag79

Lys!
Igen, csináljuk a masszázst, most már csak 2 naponta, eljutottunk 8 cm-ig :shock: ...nagyon remélem, hogy használ majd valamit, meg azt is, hogy nem lesz 4kg-os bébim....
Doki 50e-t kap, eddig nem kapott egy vasat se, csak drága piát karácsonykor, meg egy kávécsomagot névnapjára. Szülésznőnek 30e van bekészítve, de még képlékeny a dolog. (pl. ha császár lesz, akkor nem adom mindet oda).
Az ajándékkosaras megoldás sztem jó ötlet!

Nekünk augusztus 30-án lesz az első házassági évfordulónk...na, addig nem várok :D (viszont május 30-án leszünk 9 hónapja házasok :wink: )

Na, itt megint dörög, jó lenne egy nyári zuhi, mert 32 fok van árnyékban... :?

KépKép
amadea

Sziasztok!

Már egyszer elkezdtem írni, de jött megint a védőnő... na megint ugyanazokat elmondta, mint pénteken, már azt hittem behalok, meert azután is elmondta, amikor megkérdezte, hogy "erről ugye beszéltünk" és mondtam, h igen. Amikor tök mást mondott mint tegnap a gyerekorvos, István mondta neki, h akkor most már nagyon nem tudja mit csináljunk, hogy ennyi ellentétes infot kapunk... én már azt hittem, kihajintom, mire elment. sZóval készüljetek, h szülés után még gázabbak mint előtte...

Hálapénz: mi 40et adtunk+egy üveg Tokajit, hogy mégse csak a borítékot nyomjuk a kezébe... a szülésznőnek is gondlokodtam először, h tuti kell majd, aztán bementem szülni... és nem kapott. Igazából csak a koraszülöttes nővérek érdemeltek volna meg még egy kis csokit, de pont az elvitel napján egy nem túl szimpi nőci volt, így neki nem adtuk oda. De az 1%-om megkapja majd a koraszülöttmentő alapítvány.

Noémi: én azon kívül, hogy könnyű volt megszülni a kis súlya miatt, egyáltalán nem örülök, hogy korábban jött. Még a 37. hét után is szívesen várnék... annyi beteg babát láttam a korán, és nemcsak a nagyon picurik között. Persze ez az egész megyét reprezentálja, szóval nehogy beijedjetek, de én most méginkább úgy vagyok, hogy töltse ki a 38-40 hetet, amikor csak lehet. De amúgy nagyon egyetérzek veletek ebben a hülye időben. Én pont megúsztam a legnehezebb szakát a várandósságnak gondolom, szóval sokat gondolok Rátok, hogy jól viseljétek!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tökmag: én is felkeltem arra, h nagyon viszket. elég kellemetlen volt.

Voltam boltban, de nagyon meleg van:(. és meleg vizünk sincs, mert a távhő karban tart:(.

Nálunk sem esett, pedig jó lett volna nagyon egy kis hűvös. Azért jót aludtam.

Apa engem is leszőrtelenít a 7végén.
Vendég

Zsu: sajnálom a kiságyat! A szülésfelkészítőt- hát igen, buktam, meg a születés hetés programokat is... azért csak meg leszek nélküle valahogy már... :lol: :lol: :lol:

Du már ígérem igyekszem a szüléssel, de ma jó kis programot csinált egész délelőttre ez a védőnőci.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok Lányok!

Picit elmaradtam megint... kikészít ez a meleg, szinte semmihez nincs erőm... azért megyek vásárolgatni, mert muszáj megvenni a dolgokat még szülés előtt, meg vasalgatok is, mert a végén felnő a fiam, és még mindig itt áll majd hegyekben a vasalatlan cucca :D :D

Kisfiúk túlhordásáról annyi tapasztalatom van, hogy ismerősöm a fiát 17 nappal előbb szülte, teljesen váratlanul beindult a dolog. Nekem is mondogatták, hogy túl fogom hordani, mert a fiúk szeretnek később jönni, de talán nem ettől függ ez...

Voltam ma ctg-n, minden ok, méhszáj is rendben, még nincs itt a mi időnk, de azt mondta a doki, hogy ne is legyen, maradjon és erősödjön még a baba egyenlőre :) Jövőhéten vérvétel, vizelet, uh, ctg, szóval fél délelőtt a kórházban leszek :) Ma meg rosszul lettem ctg közben, valószínű rosszul feküdtem, és ez nem tetszett odabenn, erre rá két percre már ott is volt a dokim, hogy mi a gond. Szerencsére hamar elmúlt, ahogy oldalra feküdtem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.04 18:19-kor.
magdii

Tökmag!

Szerintem nem lehet ilyenkor gyantázni, mert még jobban begyullad a bőröd! Úgyhogy még ha nem is fertőző akkor sem csinálná meg a kozmetikus. Én nem is borotválnám le a helyedben, csak szülés előtt....tudom, hogy nem járkálhatsz, mint majom, de inkább vegyél fel hosszú nacit, aztán szülés előtt leszeded, mert a borotva sem tesz neki jót... Viszont ha az erkélyen napoztatod, az csak jót tesz, ezt elfelejtettem írni a múltkor!

Amadea!

Már bocsánat... :oops: de hogy méred a 8 centit? :shock: :oops: És tudatlan vagyok.... :oops: , de ha kimaszíroztátok egy nap , akkor az visszaugrik gondolom, de másnap gyorsan eléritek az előző napi centiket, plusz ráraktok még egy párat... :oops: ugye így műkszik a dolog...? :oops:

Csillag!

Jaj, de rémes , hogy mindenben csak az ellentétes infókat kapjuk! Ezek szerint ideje kilépnem a mérleg aszcendensem szorításából és kénytelen vagyok majd én döntéseket hozni... :roll: :lol: Bár a várandósság idején ugyanez volt, és elég jól megoldódtam, de mennyi tépelődés árán...(pl. még mindig nem vettem tena betét... még a végén addig vacilálok, míg marad amit a kórházban adnak gézes vatta, mert nem kerül be semmi a táskába.... :roll: :lol: )

Kép
Kép
tabati

Magdi!

Gyönyörű kismama vagy és tényleg jó nagy a pocakod :wink: !

KépKép
amadea

Tökmag, és nem tudnak más kencét adni a kiütésekre? Ez borzasztó lehet, szegénykém... esetleg a körömvirág krémet próbáld ki, az gyulladáscsökkentő, hátha használna! A szőrtelenítést szerintem is hagyd a legvégére...

Amadea köszönöm :) Ugye, mekkora? A végén óriásbébit szülök majd :shock: Kiváncsi leszek jövőhéten az uh-ra, hogy mekkorát mond a doki, de remélem nem lesz azért annyira hatalmas :oops:
magdii

Hú lányok ma nagyon termeltek!

A hálapénzhez én annyit fűznék amennyit eddig is: szerinte az nem tartozik a doki feladatköréhez, hogy munkaidőn túl is bejöjjön a kórházba, ezért illik adni. A 10x szorzó nekem is soknak tűnik, de tényleg ennyi.
Mivel nálunk valószínű csaszi lesz, előre tervezett időpontban én 50-et gondoltam. De persze függ attól is milyen lesz utána a doki hozzáállása meg a varrás (remélem gyönyörű)
Én a kórházban nem adok!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ja, Csillag persze azt én sem szeretném, ha idő előtt születne meg. De már a 38. hétben vagyunk, Áron becsült súlya 3160 gr volt pénteken. Én úgy érzem készen áll. De persze ez úgy is rajta múlik. De én már kétségbe esni nem fogok, sőt örülnék neki!

Megyek, épp ablakot pucolunk! :)

Az ebéd kész: pácoltam husit + salátát csináltam!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Tökmag: most vagy nagyon szétszórt vok, vagy már azt sem tom mit írok. Írtam kencét? Hun? Mikor?

Ági: na, apának ez lesz a veszte. Ha ő versenyre adja a pénzt, akkor én a saját, meg a gyermekünk kényelmére.

Június 20-ig úccse várok, csak hogy 9 év és 1 hó legyen. Akkó jó lesz a húgom szülinapja is (júni 5)

Magdi: gyönyörű vagy, a felsőd pedig csudiszép.

na, nem tom mit akartam még írni, folyton szól a telefon.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.19 12:12-kor.

Kép
kissmanó

Noémi: az ablakpucolás úgyis beindíthatja a szülést, ha már érett rá a babu, úgyhogy most tesztelheted! :lol: :lol:

Tabati: én nem vagyok mérleg, de néha tényleg tök nehéz dönteni. És ez a dsok info nem könnyíti meg, sőt! Én csak attól tartok, h mi lesz, h a beteg lesz a gyerek, mert akkor azért nem mindegy, mit csinálsz... Azért egy normál tenára ruházz be, nálunk a kórházban csak a gátkezelésnél adtak betétet.

Magdi: nagyon gyönyörű vagy- és milyen nagy a pocid!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

asszem kapok egy pofont a gyerektől ha kibújik.
de úgy élvezem, most maceráltam kicsit. feltűnt, hogy jobb oldalról átköltöztette a popsit a pocakom bal felére. kicsit piszkáltam, erre kaptam egy talpacskát jobb oldalra. akkor azt molesztáltam, erre lennebb nyújtotta. s folytattuk, míg be nem gubózott.
anno Grétit én akartam megpaskolni, mert rengeteget csiklintott belülről. most meg én leszek a szenvedő alany a nagy találkozáskor :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

cseresznyét akrok, meg epret , meg fagyittttt!!! AZONNAL! nálam úgy néz ki most jön ki a kívánósság...

péz: én dokim azt mondta ne sértsem meg, nem mond semmilyen árat mit képzelek (6000 a magánja) .férjem szerintem a föld leg-hálapénz-ellenesebb embere, de meggyőztem hogy ha éjszaka a párja mellől kell kirángatni megérdemel valamit. Mi egy nagy ajicsomagot gondoltunk, imád a doki cangázni meg triatlonozik...összedobunk valamit. Szülésznő az unokatesóm...de ő is kap valamit :)

egyre jobbak a joslóim, és a derekam elkezdett húzni , alig bírok menni, drukkoljatok hogy erősödjööööönnnn !!!

Kép
Kép
mniki84

cseresznyét miniatűr, epret virág formában, ellenben fagyit azt küldhetek.

Kép
kissmanó

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a pocakfotó dícséreteket!!! :) Kissmanó ez egy nem kismama korban vett felső, még pár évvel ezelőttről, nemrég fedeztem fel a ruhásszekrényben, gondoltam, hátha beleférek :D Egyébként én is szoktam így játszadozni, esténként főleg, bökdösöm itt-ott a hasamat, a fiam meg válaszul jókat rugdos :)

Niki, az eper kívánása nálam is megvan, de nagyon. Mióta lehet kapni, szinte kilószámra eszem :) Drukkok mennek!!!

Noémi, aztán csak óvatosan az ablakpucolással :) Én is hallottam már, hogy ezzel elindult a szülés, bár gondolom ezt már nem bánnád :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.04 18:21-kor.
magdii

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.04 18:21-kor.
magdii

Félreértettetek. Azt írtam ablakot pucolunk (többesszámban). Hát ez azt jelentette, hogy Viktor pucolta - én meg 2x kicseréltem a lavórban a vizet. :):):) Nem hiszem, hogy ez beindítana bármit.
Most hajat vágtam a drágámnak, és éppen a lábamat készülök kilakkozni. 1 hete voltam pedikűröztetni, de olyan csúnyán lepattogzott. :twisted: Szar minőségű volt a lakkja.

Kicsit befordult vagyok - nem tudom ez az jelenti, hogy közeleg az idő, vagy csak a lakás mizéria miatt.

Tökmag! Olvasgattam a terhességem ABC-je c. könyvet - ha jól emlékszem neked is az van meg. Ott azt írja, hogy ez az epeizé, ami a viszketést okozza nem túl jó a babónak...olvastad?

Én is úgy mennék kozmetikushoz - na nem gyantára, hanem egy kis kényeztető masszázsra, pakolásokra...tényleg jól esne annyira befordult vagyok.

Niki én is ennék cseresznyét. Hétvégén volt is a piacon, de még horror áron. Mondjuk azt lehet szopi alatt is!

Megyek, megsütöm a husit, és ebédelünk...3 óra! De kinek van kedve ilyen melegben?!
Viszont a férjecském csinált nekem isteni limonádét: 1 citrom + 1 narancs leve + porcukor és ez szénsavas vízzel felöntve. Lehetne még bele mentát is rakni, de az most nincs itthon. Nagyon jó szomjoltó ebben a hőségben!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Banyoszka a kórházban van, reggel bő 2 ujjnyira nyitva volt és mondta is neki a doki, hogy délután lehet, hogy még találkoznak.
Ha lesz babahír, jövök.
cosmo

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: kössz szépen a hírhozást.
Akkor indul a drukk Banyoszkának?
Neki jön be végül a május 19 vagy 20?

Hú, most nézem, nagyon is velünk egy "korosztály" vagy.
Eddig hol írogattál?
Nem akarsz 2 laki lenni, s hozzánk is tartozni?

Kép
kissmanó

kissmano: aranyos vagy, köszi az invitálást. Olvasgatni szoktalak néha Titeket, de eddig csak a dokis fórumra írogattam, onnan ismerem Banyoszkát. Bár végül mindketten másnál szülünk, mert a dokink 2,5hónapra elutazott.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Banyoszkának megy drukk, ennyit tudtam most hirtelen visszaolvasni, és a hálapénzt... Bocsi, hogy nem fogok mindenre írni, de most sajna nem nagyon van időm...
Voltam ma orvosnál, labor volt és CTG, holnap kell telefonálnom a randi miatt. A CTG-n minden oké volt, 3 fájást mért a műszer, én nem éreztem... :shock: Most viszont nagyon szenvedek, ekkora fájásaim még nem voltak, mint most délután... Remélem, legkésőbb holnapután lát majd az orvos is, és tud majd mondani vmit. A hasam eszméletlenül feszül és piszokul fáj. És közben folyton úgy érzem, hogy wc-re kell mennem. :cry:
Ja, és a pénz: azt hiszem, 200€-t kap majd az orvos, 50-et a szülésznő. Ennyi pénzem még maradt... :)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Banyoszka, Niki!
Nagyon drukkolok nektek!
Aztán szóljatok, ha van valami :wink:

KépKép
amadea

Heni: meleg vizes fürcsi?

Kép
kissmanó

Manó, megvolt már... de nem merek sokáig benne lenni, mert félek, hogy felmegy a vérnyomásom. Most megint jobb... nincs rendszer benne, 2-3 óránként fáj, de akkor legalább 20 percig.

Heni

Kép
szheni

Hűha lehet nemsokára megérkezik a harmadik csöppség is :) Szorítok Banyoszkának, hogy minden ok legyen! Heni, lehet Nálad is beindult valami? Tényleg próbáld meg a meleg vizes dolgot, hátha enyhít a fájásaidon!
Énis énis szeretnék nemsokára szülni, nem szeretném tovább növeszteni a pocimat :)

Noémi, ez a limonádé nagyon jól hangzik! (az ablakpucolás is tetszik ebben a felállásban :D ) Lakás eladásért szorítok, reméljük minél előbb sikerül vevőt találni!!!
magdii

Csillag: meg vagy Te áldva ezzel a védőnővel… :roll: Mi a jó fenének fárasztják az embert? Kíváncsi lennék melyik az az anyuka aki védőnőtől tanulta meg a gyerekápolást. :)

Puszedli: mielőbb szerezd be szerintem ezt a homeós bogyót amit írtam. Nem hiszem, hogy Neked ennyire elterjedne, mert a dokim és a védőnőm azt mondta, hogy ennyire nem szokott durva lenni mint rajtam, de azért előzd meg a bajt…
Éjjel ha nagyon viszket, esetleg nem tudnál aludni tőle, rakj rá fagyasztott cuccot, vagy jéghideg vízzel zuhizd le a területet.

Magdi: megszédültél a CTG közben, vagy mi volt a baj?? Rendes a dokid, hogy maradt veled…
A képek pedig- szokás szerint- nagyon tutik, és megint csak azt tudom mondani, hogy nem biztos, hogy csak a fotós érdeme. :wink:
Körömvirágot is próbáltam már. :cry:

Tabati: ja, rövid most szóba sem jöhet, mert tök csúnyák a kiütések és nem is nagyon szeretném ha nap érné, ki tudja, hogy használ- e neki az UV. Én a nunimra gondoltam a gyantánál, de hát ahhoz is csak le kellene vennem a gatyót. :?

Kissmanó: valami olyasmit írtál, hogy gyerekkorban csípésekre szoktátok használni. De lehet hogy én olvastam félre, majd visszaolvasok. :)

Noémi: a Terhesség ABC- jében nem olvastam, de mindenhol máshol azt írták, hogy gáz ha nincs kezelve, káros lehet a babára. Úgyhogy már két napja szedem ezerrel a homeós bogyókat, van amit félóránként kell napközben. Mást egyszerűen nem tudok csinálni, mindenki azt mondja hogy csak a tüneteket lehet enyhíteni, gyógyítani nem. Sajna. Jobb lenne ha már jönne a bébi, azt mondom. Doki szerint abszolút nem lenne gáz, sőt, erre kellene gyúrni.
Nálunk is Peti szokta az ablakot pucolni. 8)

Szerintem itt Banyoszka vs Heni lesz, figyeljétek meg! :D

Heni, ez már rendes fájás, vagy mifene…? Végülis, ha Beni már jönni akar, éppen 38. hétbe lépsz, úgyhogy... :)

Kép
tökmag79

Jaj Tökmag, sajnálom ezt a kiütés dolgot, hogy nem lehet gyógyítani :( Azért remélem nemsokára lesz hatása a homeos bogyóknak és legalább enyhülnek a fájdalmaid! Köszönöm a fotó dicséretet :)
A ctg-n háton kellett feküdnöm, amit nem nagyon bírok, ráadásul valószínű a babó nyomott egy vénát, ideget, vagy valamit, amitől rosszul lettem. Olyan ájulás előtti érzés volt, de rögtön elmúlt ahogy az oldalamra feküdtem.
Ma a kozmetikában az előttem lévő nőci mesélte, hogy két gyermeke van, egy fiú-egy lány, mindkettőt két héttel túlhordta...
magdii

sms Banyoszkától:
3600g, 50 cm, 18:10-kor érkezett Nikoletta. Jól vagyunk.

Kép
Kép
cosmopolita

Heni: Banyoszka is júni. 3-ra volt kiírva :wink:
cosmopolita

Hat ez fantasztikus! Hatalmas gratula Banyoszkanak! :D :D

Tokmag! :)
En irtam a razokevereket! Patikaba lehet kapni, mentolos illatu es nagyon jol husit! :)

Talan ejjel jon a jegeso! Hatha meghozza a babaesot!! :D :D :D

Udv
Agi
lys

Hűha, meg is született a harmadik baba, hatalmas nagy gratula Banyoszkának, nagyon jó egészséget mindkettőjüknek!!!!! Cosmopolita, köszönjük a jó hírt!!!!!
magdii

Hatalmas gratula Banyoszkáéknak!!!!! Milyen nagy baba :) Mikorra is volt kiírva?

Heni, ha még nem mentél szülni :): nekem szombaton volt ilyen "legszívesebben le sem szállnék a wc-ről" gondom, a végén már egy csepp sem jött, de akkor is úgy éreztem, h pisilni kell. Be is ijedtem, mert már többször volt húgyhólyaggyulladásom, és az is ilyesmivel kezdődött, csak hát fájt is a pisilés.

Szőrtelenítést elől-felül megoldottam. Végül epilátorral, hát nem volt egy csodás élmény, utána még el is aludtam az aszfalttúrás ellenére. Alulra meg marad a borotva :(

Olyan jót röhögtem, tegnap férjecském bevásárolt a Tescoban és be is pakolt a hűtőbe. Ma szedem elő a cuccost a kajához és mit találok bent: azokat a tefalos pontokat, amiket mostanában adnak ezer forintonként :D

Kép
Kép
mimmi

Gratulálok Banyoszka!!! Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!!! Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok Nektek! De jó, Benta, ha jól emlékszem, már csak ketten maradtunk június 3-ra. :) Most jobban érzem magam, holnap kell hívnom az orvost, remélem, minél hamarabb kapok hozzá időpontot. A lábaim már olyanok, mint egy elefánté, és a homlokomon lett egy nagy barna folt... úgy nézek ki, mint egy bennszülött. :) Tök vicces. :):):)

Heni

Kép
szheni

Hatalmas gratula Banyoszkának és a kis Nikolettának! :D Éljen, éljen!!!!!

Heni!

Veled mi a helyzet? :wink: Lehet, hogy nemsokára én is kapok egy smst? :wink:

Tökmag!

Ja, akkor nyugodtan menj el gyantáztatni, a kozmetikus meg higgye el, hogy nem fertőző, nehogy má' !!

Mimmi!

Géppel szőrteleníteni ott??? :shock: Te még nálam is jobban bírod a fájdalmat... :roll: Most ugyan nem tudok fájdalmat okozni magamnak, vagyis inkább a babának nem akarok, de amúgy én géppel szoktam a lábam, meg a hónaljam. MOst borotváltam, de így, hogy bejött a jóidő, utálom, hogy hamar borostás leszek, szóval a napokban leszedem megint géppel...

Magdi!

Tényleg nagyon szép vagy!!! :wink: Hát nem sikerült átvenni a képeket, mert én még mindig dolgozom, így nem sok időm van, de azért feltette párod a honlapra őket? Csak mert írtad, hogy beleegyezünk e, és elfelejtettem írni, hogy természetesen, hisz főleg azért csináltuk nem? :wink:
Férjemmel csináltunk egy montázst, majd felrakom, hát nagyon is kirí a párod által készített kép belőle, ugyanis a többi a férjem meg az ő kis gépecskéjének a műve, egyik sem túl profi.... :lol:

Kép
Kép
tabati

banyoszka: gratulaaa!!!

ÉNIS ÉNIS ÉNIS ÉNIS AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOK! (hisztis szmályli)

Kép
Kép
mniki84

Heni!

Jól van, látom még vagy. :wink: Mitől van a barna folt? :shock:

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?