Csillag: meg vagy Te áldva ezzel a védőnővel…
Mi a jó fenének fárasztják az embert? Kíváncsi lennék melyik az az anyuka aki védőnőtől tanulta meg a gyerekápolást.
Puszedli: mielőbb szerezd be szerintem ezt a homeós bogyót amit írtam. Nem hiszem, hogy Neked ennyire elterjedne, mert a dokim és a védőnőm azt mondta, hogy ennyire nem szokott durva lenni mint rajtam, de azért előzd meg a bajt…
Éjjel ha nagyon viszket, esetleg nem tudnál aludni tőle, rakj rá fagyasztott cuccot, vagy jéghideg vízzel zuhizd le a területet.
Magdi: megszédültél a CTG közben, vagy mi volt a baj?? Rendes a dokid, hogy maradt veled…
A képek pedig- szokás szerint- nagyon tutik, és megint csak azt tudom mondani, hogy nem biztos, hogy csak a fotós érdeme.
Körömvirágot is próbáltam már.
Tabati: ja, rövid most szóba sem jöhet, mert tök csúnyák a kiütések és nem is nagyon szeretném ha nap érné, ki tudja, hogy használ- e neki az UV. Én a nunimra gondoltam a gyantánál, de hát ahhoz is csak le kellene vennem a gatyót.
Kissmanó: valami olyasmit írtál, hogy gyerekkorban csípésekre szoktátok használni. De lehet hogy én olvastam félre, majd visszaolvasok.
Noémi: a Terhesség ABC- jében nem olvastam, de mindenhol máshol azt írták, hogy gáz ha nincs kezelve, káros lehet a babára. Úgyhogy már két napja szedem ezerrel a homeós bogyókat, van amit félóránként kell napközben. Mást egyszerűen nem tudok csinálni, mindenki azt mondja hogy csak a tüneteket lehet enyhíteni, gyógyítani nem. Sajna. Jobb lenne ha már jönne a bébi, azt mondom. Doki szerint abszolút nem lenne gáz, sőt, erre kellene gyúrni.
Nálunk is Peti szokta az ablakot pucolni.
Szerintem itt
Banyoszka vs Heni lesz, figyeljétek meg!
Heni, ez már rendes fájás, vagy mifene…? Végülis, ha Beni már jönni akar, éppen 38. hétbe lépsz, úgyhogy...