Szia Roni
Örülök ,hogy adtál magadról életjelet
és,hogy ilyen jókat írsz nekünk!
Nagyon jó olvasni ,hogy megtaláltad azt a helyet ahol jól érzed magad.
Tudod ez sokat számít,hogy az ember lelkileg hogyan érez az adott intézmény iránt!
Gratulálok a kolléganődnek, és remélem,hogy hamarosan te is ilyen hírekkel szolgálsz majd!
A legjobbakat kívánom neked!
Vasikáé
Na végre , olyan jó olvasni ,hogy jól vagy
És nagyon sok drukk és minden jót a folytatáshoz!
Hidd el meg lesz a gyümölcse a kitartásotoknak!
Andy
Sajnálom ,hogy be kell feküdnöd a kórházba
Viszont legalább kiderül ,hogy mi a probléma!
Sokat gondolok rád és sajnálom ,hogy mostanában nem írok neked,de annyira nincs időm semmire
Hugic
Jaj ,de örülök ,hogy írtál nekünk!
Nagyon szépen növöget a fiad
Nem semmi ,hogy hogy megy az idő
Szép súlya van a fiadnak
És ezen a síros részen nagyon jót mosolyogtam....jegyzem és majd alkalmazom a lányomnál
Jólányka
Bárhol is folytatjátok a továbbiakban a babaprojektet Én akkor is drukkolni fogok nektek!
És írj nekünk mindig ,hogy éppen hol jártok és milyen az új intézmény, mert szerintem sokunkat érdekelne!
Bibus
Hozzon szerencsét a laptető
Ne haragudjatok ,hogy nem írok ma mindenkinek név szerint ,de örülök legalább ennyit is tudtam írni
Velem/velünk minden oké....kopp.kopp.kopp......
Sokat mocorog a kis csajszim és nem szereti az időváltozást
Elkezdett keményedni a hasam is ,pedig szedem rendszeresen a magne B6-ot , na meg a béres magnéziumot és néha magnezii citricint is.
Ez attól függ ,hogy melyiket szedem be,hogy épp mennyire erősek a keményedések!
Holnap megyek vérvételre (ellenanyagszűrésre)meg UH-ra a II nőire.
Remélem minden a legnagyobb rendben van Rékussal?!
A babaszoba készen van , de sajna nem vettünk a héten baldachin vasat és emiatt még nem teszek fel képet ,mert anélkül a kiságy olyan kis kopaszka
Amit kész, már azonnal teszek képet!!!
Mindenkinek sok-sok puszi és megpróbálom pótolni a lemaradásomat a közeljövőben!
Noki