Sziasztok Lányok!
Andy, remélem jobban vagy már!
Baba, nagyon jó volt a vicc!
Bobcsike, örülök, hogy a műtét óta jól vagy!
Enikő, hajrá augusztus!
Kockáspléd, sok kitartást a diéta betartásához! Én is hiszem, hogy Neked is lesz kisbabád!
Timso, én is üdvözöllek itt a topikon! Ti is jó kis kálváriát végig jártatok már. Sok sikert kívánok Neked is a továbbiakhoz!
Tocsa, nagyon jó látod Te is, hogy a részletes utánajárás az legtöbbször a páciensekre marad.
Vasikáné Zsuzsa, én is annyira izgulok Értetek! Szorítok, hogy a vérvétel is azt mutassa, hogy kismami vagy! Ez a sok pozitív kisugárzás, ami belőled árad, biztos sikert hoz Neked!
Sajnos én is ettől félek, hogy meglesz-e nálunk minden tényezőnek a kivizsgálása. Konkrétan most csak arról tudok, hogy a két nagy mióma biztos megakadályozta a teherbeesésemet. És a többi probléma, ami még lehet? Talán egy évem van a próbálkozásra, a pénztárcánk pedig nekünk is üres.
Tegnap voltunk kontrollon a Ciris-ben. V. dokival és a férjemmel végignéztük a műtétemet videón. Megdöbbentő volt. Azt mondta utána a párom, hogy nagyon ronda vagyok belülről.
Rákérdeztem, hogy kevesebb esélyünk van-e egy ilyen nagy műtét után, mint egy átlagos inszemesnek, és őszintén azt mondta V. doki, hogy igen, de látott már olyat, hogy egy ilyen megműtött méh, megrázza magát, és sikerül a terhesség. Míg lábadozom, én is utána járnék, aminek csak lehet. A terheléses cukorszint mérésre is magamtól kértem beutalót. Tegnap a pajzsmirigy alulműködésemre is rákérdeztem, hogy ebben a néhány hétben azt is kezelhetnénk-e, de V. doki azt mondta, hogy azt majd csak akkor, amikor már kezdjük az inszemet. A Femibion-t el kezdhetem szedni. Nem tudom, hogy miket kellene még kivizsgáltatni? A katonák is lusták, azzal is mit lehet tenni?
A háziorvosom a biztonság kedvért írt még fel antibiotikumot a hőemelkedésemre. V. doki szerint az uhu alapján szépen gyógyul a hematomám, csak ez másfél hónapig is eltarthat.
3-4 hét múlva kell mennem újabb kontrollra.
További szép estét Mindenkinek!