Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Baba igy utolag is sajnalom a tortenteket, de en egy kicsit pihennek ha a helyedben lennek, lehet ,h. fizikailag keszen allsz, de lelkileg is?
Andy rem helyrepattansz. jok lesznek az eredmenyeid es mehetsz tovabb utadon.
VAsikae bolcs dontesnek tartom a hozzaallasodat, meg egy cicsi van hatra. Vegul ki csinalta nalad a beultit?
A tobbieket is udvozlom, es tenyleg jo lenne tobbet tudni masokrol is.
Nalam minden a regi mi kb. augusztusig fogunk varni es csak akkor megyunk ujra.
MIndenkit puszilok
Eni
enierdelyi
 
 


Sziasztok,
köszönöm a sok érdeklődést újra itt vagyok és sajnálom a sok-sok rossz hírt. Megérdemelne a csapat egy nagy csokor meglepetést, legalább 4-5 zebrás teszt formájában. Megérdemelné ez a csapat, hogy megkapjuk a Ciris 42 %-os eredményességét :D :D
Kérdeztétek, hogy vagyok, de nem akarom a Csendes dont megírni újra. :D
Kiderült, hogy nagyon durva inzulinrezisztenciám van, amit már gyógyszeresen kezelnek és tartom a halálosan kemény diétát.
Nehéz ennyire koncentrálni az evésre, mindent méregetni és betartani mint a szentírást a 120 G szénhidrát cukorbeteg diétát. Semmit nem ehetek ami hozzáadott cukrot tartalmaz és fehér lisztet, naponta legalább 5 alkalommal kell ennem....De !!! alig három hét alatt 7 kilót adtam le és úgy érzem egy hegyet el tudnék hordani annyi energiám van. Az állapotom vissza nem fordítható az endokrinológus szerint, de ha szigorú leszek, akkor megúszom, hogy életem végéig inzulint kelljen kapnom. Ha meg nem tartom be az előírást, akkor jobb ha felkészülök a sorsomra.

Bízom az orvosomban, aki szerint gyökeres változás lesz az állapotomban és ő biztos benne, hogy normál úton is lesz gyermekünk. Én ennyire nem vagyok optimista és sokat gondolok a kis eszkimó porontyainkra...talán elmehetünk értük hamarosan.
Nagyon nagyon izgulok értetek és magunkért is, és hiszek benne, hogy még fogunk babázni.
Jók legyetek, Vasikáé, minden nap szurkolok neked, sikerülnie kell.

Akit érdekel a nálam diagnosztizált betegség annak ajánlom a ww.pco-szindroma.hu oldalt.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy anyagcsere rendellenesség miatt az ember lehet meddő és elvetélhet ....
kockaspled
 
 


Kockáspléd!

Nagyon örülök neki,hogy jelentkeztél!!
Annak már nem,hogy mi van veled!!
Képzeld beszélgettem házidokimmal is a baba dologról,hogy fölszívodott.Megsem lepődött,mert mondta a magas cukor miatt megtapadni sem tud,Nekem meg biztos a magas cukorérték miatt történt ez,mert ahogy írtad is korai vetélést okoz.sajnos.Ezért megyek hétfőn én is cukorterhelésre (ráadásul most láttam,h másfél éve nem nézték),nagyon gyanús a cukor nálam is,pedig szedem a gyógyszrt,de lehet emelni kell az adagomat.Az a baj,h nálam nem csakIR magas,hanem maga a cukor is terheléssel.A rizikó elég magas a vesém miatt.Megkaptad az üzijeimet??Nem akartalak zavarni vele,csak segíteni szerettem volna.



Pussz és hatalmas ölelés mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 

 
 

Halika!

Eni, jó hogy jelentkeztél. Augusztus is itt lesz hamar. Remélem azért majd jelentkezel néha és bármit, de mesélsz magadról.
A beültit már az arany kezű V dokink csinálta.

Kockáspléd, nagyon örülök hogy jelentkeztél, de annak nem hogy ilyen komoly problémád van. De, meggyőződésem hogy vagy te olyan erős csajszi és rendbe hozod az állapotod. Aztán jöhet a baba. Jobbulást kívánok neked. Nagy ölelést küldöm, vigyázz magadra nagyon. Gondolom milyen nehéz lehet neked most ezzel a diétával.

Andy, újra köszi a képekért. Annyira színesíti az oldalt. Remélem ma is küldesz nekünk valamit, mert ezen az oldalon nincs semmi.

Vídám napot kívánok nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


No, mi van? Már megint sehol senki?

Timso, nekem is holnap fogyott volna el a Prednisolon. Most voltam a házi dokimnál és írattam vele egy dobozzal. 132 Ft-ba kerül. Szerintem ez a legegyszerűbb. Én szívesen adnák neked néhány szemet, de hogy juttassam el Gyálra? Ha borítékba tenném is mikor kapnád meg?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szia Zsuzsa!
Nagyon köszönöm neked a segítséget prednisolon ügyben, az volt a gondom, hogy napi 2*2 szemet kell szednem belőle, és a dokim felírt egy havi adagot, csak sajna nem írta oda, hogy a 100 db-os kiszerelésűt adja. :? Így a patikában csak a 20 szemeset kaphattam meg, de tegnap sikerült délben új receptet kapnom a dokitól.
Zugolvasó vagyok itt nálatok, és nagyon drukkolok most éppen neked. :wink:
További minden jót kívánok szeretettel:
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015
 
 


Sziasztok!
Egy kis reggeli mosoly! :lol:
· Egy nő elmegy a farkaskutyájával az állatorvoshoz, mert a kutya éjjelente irgalmatlanul horkol.

· Mondja az orvos:

· Kedves asszonyom, kössön a kutya farkára néhány babérlevelet, s nem horkol többet a kutya.

· A nő bár nem hiszi, mégis kipróbálja a tanácsolt módszert, s íme, a kutya az éjszakát horkolás nélkül átaludta.

· Elmeséli a barátnőjének, aki magában ezt gondolta: ha a kutyánál ez bevált, kipróbálja a férjénél.

· Így is tett a következő este.

· Reggel a férj bemegy a fürdőszobába, bepillant a tükörbe és megijed. Azonnal felhívja a barátját:

. Te Karcsi, tegnap este kuglizni voltunk és kicsit bebasztunk ugye?

. Igen.

. Utána meg elmentünk a kupiba, igaz ?

. Igaz.

. Mondd, emlékszel te ott valamiféle díjkiosztásra ?


Vasikáé!
Mikor mész vv-re?
Már annyira izgatott vagyok :oops:

Kép
baba1973
 
 


Halika!

Timso, örülök hogy meg oldottad a Prednisolon probléma. Nekem csak felet kell reggel és egyet este. Miért vagy te csak zugolvasó? Ezek szerint te is stimulálódol?
Köszönöm hogy szorítasz nekem. Aranyos vagy nagyon.

Baba, jó volt a vicc. 18-án, azaz hétfőn megyek vv-re. Jó hogy írtál valamit. Puszillak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!
Igazából barátkozom a gondolttal, hogy melyik intézetet válasszam, a BMC-ben már megjártuk a hadak útját, a szó legszorosabb értelmében túl vagyunk az összes beavatkozáson sikertelenül. :cry: A legutolsó próbálkozásunk eredménye egy 8. héten megszakadt ikerterhesség volt, ahol is a petezsák nem nőtt megfelelően, és az első vérzéssel levált.
Jelenleg a kimutatott ölősejtek miatt kapom a prednisolont spontán próbálkozásban, aztán ha ez így nem hoz eredményt, akkor inszemre mennénk, csak még nem tudom hova. Sajnos csak az 5. államilag támogatott lehetőség után derült ki, hogy immunológia probléma van a háttérben, és a 6. után én kezdeményeztem az ölősejtek miatt a prednisolont. Hát röviden ennyi az én kis történetem, de mindezek ellenére hatalmas bizalommal tekintünk a jövőbe, és hisszük, hogy mi is fogunk még babázni. :wink:
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015
 
 


Szia Timiso!

Megkérdezhetem mit jelent az immunológiai probléma? Hogyan lehet észrevenni? Ebben a témában nem vagyok felvilágosult....

Köszi..
bobcsike
 
 


Timso, nem irigyellek. Ezt én nem értem. Azért van az a sok vizsgálat hogy kiderítsék miért nem képes egy nő spontán terhességre. Lehet hogy az állam nem támogat minden vizsgálatot, de akkor a doki miért nem mondja el ilyenkor hogy ez és ez is lehet az ok, amit a tb nem támogat, itt és itt meg lehet csináltatni ha szeretnék.
Nagyon szorítok és tényleg jó lenne ha néha jelentkeznél. Például ha találtatok intézetet. A Cirist én nagyon tudom ajánlani ámbár kicsit drága, de én amondó vagyok, hogy nem kerül annyiba mint amennyibe került nektek a BMC-be a gyógyszer. Nekem 190E-be került ott egy stimulácó. Nem tudtam volna ott sem öt lombikot meg csináltatni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Bobcsike!
Küldök neked egy hivatkozást, itt utána tudsz nézni mindennek a témával kapcsolatban. www.habitu.extra.hu
Egyébként semmiféle tünete nincsen, hacsak az nem, hogy semmilyen módon nem marad várandós a páciens, illetve ha sikerül is, hamar elvetél. :? Én az előbbi csoporthoz tartozom, a 6 beavatkozásból volt egy biokémiai terhességem, és 6-ra pedig egy 8. héten végleg megszakadt ikerterhességem. Sajnos a sok lombiknak köszönhetően anyagcsere zavarom lett, vagyis enyhe fokú inzulinrezisztencia, pajzsmirigy probléma. Emellett kiderült, hogy csak vérhigító mellett hordhatom ki a babámat.
Hát röviden ennyi lányok, de az én tapasztalatom az, hogyha a 3. lombikból sem marad állapotos valaki, annak érdemes utánanézni saját magának a gondoknak, mert alapból sajnos nem csinálják meg az intézetek ezeket a vizsgálatokat. Túl drága, és túlságosan macerás. Pedig ha kiderül az ok, akkor már orvosolható is.
Vasikáé!
A BMC-ben nekem csináltak egy immunológiai vizsgálatot, ami nagyon kevés dolgot vizsgált, és amit itt kiderítettek, azzal nem is foglalkoztak, nem kezelték, csak lőttük el vakon a lehetőségeimet. :shock: Ők nem erre vannak specializálódva, és nem is mondták, hogy mit lehetne még tenni. Én mindennek magam jártam utána. :!:
Hát ez van...
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015
 
 


Sziasztok,

Timso, nagyon egyetértek veled. Vizsgálatok, meddőségi bajok, intézmények. Meg kell, hogy osszam veletek az erről kialakult véleményemet. Hisz, hol máshol, ha nem ezen a fórumon.

Szerintem, egy olyan intézmény sincs, amely mindent átfogó kivizsgálásokat végezne. Most így 1,5 év elteltével látom csak, hogy mennyi buktatója lehet a babásodásnak, amikkel sok helyen nem is foglalkoznak. Ha nem tájékozódsz vagy nem jársz és olvasol utána és nem kérdezel, akkor bizony feleslegesen múlhat az idő és fogyhat a pénz. :cry:

A Cirisszel kapsolatban nekem is jók a tapasztalataim. Viszonylag jól és nagy százalékban megfelelően kezelik azokat a problémás eseteket, akikkel máshol nem tudnak mit kezdeni. Nagyon jók a sebészetben és az ilyen módszerekkel orvosalható meddőség kezelésében.

Azonban a hormonális és genetikai vagy immunológiai (meg még ki tudja, micsoda, mert ezeket is csak itt a fórumon hallottam, vagy magam olvastam utána) kivizsgálásokra ők sem fektetnek hangsúlyt, pedig nagyon fontos lenne. Pl. PCO-val nagyon nehéz babásodni és meg is tartani a babát. Lehet 100 lombikod is, az egyik vagy betalál vagy nem.

Azt hiszem, az ember lánya, akkor érhet el hamar eredményt, ha nagyon tájékozott a lehetséges okokról és az indokolt vizsgálatokat el is végezteti. Sajnos, sok vizsgálat van, amit a Ciris-ben sem végeznek el, ha nem kéred. Valószínű, olyan is van, amit akkor sem ha kéred, mert nincs rá lehetőség.

És - félre ne értsetek - ezzel, nem le akarom húzni az intézményt, épp csak azt szerettem volna jelezni, hogy nem árt a bizalom mellett egy kis önszorgalom is és menni a dolgok után. Persze ez csak egy szerény vélemény.

Puszi mindenkinek

Zsuzsa, minden nap gondolok rád és küldök egy kis csirizt! :D Hétfőn ezerrel szorítok!

Hugikám, remélem már jobban van már a lelkecskéd!
tocsa
 
 


Timso

Köszönöm az infót! Olvasgatom....

Tocsa

Egyetértek. Nekem a BMC-ben nem vették észre hogy hatalmas miómáim vannak. Esélye nem volt a babának. Még jó hogy csak egy inszeminációt csináltak. Utána jöttünk a Cirisbe... Nagyon szépen eltávolították a miómákat és velem most minden rendben van.... Én nagyon elégedett vagyok velük.

Szép napot!
bobcsike
 
 


Szia, Tocsa!

Köszönöm a csirizt. Küldtem tovább a babámnak. Hétfőn ti lesztek az elsők akiknek szólok.
Te tisztán és világosan meg tudtad magyarázni hogyan is állnak a dolgok a meddőségi intézményekben. Az az igazság, hogy tényleg tájékozottnak kell lenni, mert tegyük fel egy fél órás konzultáción nem igazán tudna elmagyarázni a doki mindent. Ha magyarázna is, jegyzetelni kéne és utána járni egy csomó mindennek. Annyira széleskörű a lehetséges probléma, hogy nekünk fogalmunk sincs mennyire. Volt egy cikk nemrég valamelyik újságban egy párról akik 10 évig jártak és a 13 lombik sikerült náluk. Az is úgy, hogy az orvosa gyanakodni kezdett arra hogy a petefészekből valamilyen veszélyes cucc áramlik és ezért vetél el állandóan még a kezdetleges állapotban. Így el küldte hogy köttesse le a petevezetékét. És most egy 3,5 éves Lucája van.
Egy szlovákiai csaj mesélte hogy a nénikéje tavaly szült. Most 50 éves és 28 lombikja volt. Na, ez már valami. Én nem lennék erre képes. Minden tiszteletem az ilyen nőknek.
Szóval, nagyon nagy szerencsés az, aki valamilyen fórumon írogat és kérdezget, mert ez egy nagyon jó alap. Én például semmit sem tudtam ezekről a dolgokról és amikor a Cirisben voltunk első konzin, doki kérdezte van-e kérdésünk, hát nem volt mert mindent tudtam már az egészről.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Bobcsike, és most spontánkodtok, vagy pihi és utána inszem vagy lombik?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Vasikáé!
Érzel valamit?
Nem akarsz még mindig tesztelni?
Nem értem, hogy miért 18.-án kell menned?
A lombikosok nem a 12. napon mennek vv-re?
Már annyira várom, hogy örülhessünk! :lol: :D :lol:

Kép
baba1973
 
 


Baba, nem tudom miért és hogyan, de ezt mondták. Nekem ez fel sem tűnt, mert nem tudtam én hogy hány nap után kell menni. Inkább az, hogy Márta azt mondta jó hírekkel menjek. Nem tudom mire gondolt. Én mondtam hogy ők mondjanak jó híreket, de ő meg ismételte, én vigyek jó híreket. Szerinted mire gondolt? Hogy nem jött meg?
Egyébként a hasam alja néha görcsölget, de nem fájdalmas, csak furi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szerintem a tesztelés eredményére gondolt. :lol:
Van teszted?
:oops: :roll: :wink: :shock:

Kép
baba1973
 
 


Nem tudom. Lehet. Nincs tesztem és nem is említettem neki ilyesmit. :roll: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Baba, Vasikáé, a lombikosoknak a beülti után 14. napon van vv. Ez a protokol.

Sztem is a tesztre gondolt a Márti. Piroska az Utrótól és/vagy a Duphastontól kimaradhat, de ez mindenkinél más. Valakinél még ezekkel is megjön. Amúgy én is elkezdtem pecsételgetni anno a vv reggelén.

Az alhasi görcsölés jó jel! :D
tocsa
 
 


Sziasztok Lányok!

Andy, remélem jobban vagy már!

Baba, nagyon jó volt a vicc!

Bobcsike, örülök, hogy a műtét óta jól vagy!

Enikő, hajrá augusztus!

Kockáspléd, sok kitartást a diéta betartásához! Én is hiszem, hogy Neked is lesz kisbabád!

Timso, én is üdvözöllek itt a topikon! Ti is jó kis kálváriát végig jártatok már. Sok sikert kívánok Neked is a továbbiakhoz!

Tocsa, nagyon jó látod Te is, hogy a részletes utánajárás az legtöbbször a páciensekre marad.

Vasikáné Zsuzsa, én is annyira izgulok Értetek! Szorítok, hogy a vérvétel is azt mutassa, hogy kismami vagy! Ez a sok pozitív kisugárzás, ami belőled árad, biztos sikert hoz Neked!

Sajnos én is ettől félek, hogy meglesz-e nálunk minden tényezőnek a kivizsgálása. Konkrétan most csak arról tudok, hogy a két nagy mióma biztos megakadályozta a teherbeesésemet. És a többi probléma, ami még lehet? Talán egy évem van a próbálkozásra, a pénztárcánk pedig nekünk is üres.
Tegnap voltunk kontrollon a Ciris-ben. V. dokival és a férjemmel végignéztük a műtétemet videón. Megdöbbentő volt. Azt mondta utána a párom, hogy nagyon ronda vagyok belülről. :lol: Rákérdeztem, hogy kevesebb esélyünk van-e egy ilyen nagy műtét után, mint egy átlagos inszemesnek, és őszintén azt mondta V. doki, hogy igen, de látott már olyat, hogy egy ilyen megműtött méh, megrázza magát, és sikerül a terhesség. Míg lábadozom, én is utána járnék, aminek csak lehet. A terheléses cukorszint mérésre is magamtól kértem beutalót. Tegnap a pajzsmirigy alulműködésemre is rákérdeztem, hogy ebben a néhány hétben azt is kezelhetnénk-e, de V. doki azt mondta, hogy azt majd csak akkor, amikor már kezdjük az inszemet. A Femibion-t el kezdhetem szedni. Nem tudom, hogy miket kellene még kivizsgáltatni? A katonák is lusták, azzal is mit lehet tenni?
A háziorvosom a biztonság kedvért írt még fel antibiotikumot a hőemelkedésemre. V. doki szerint az uhu alapján szépen gyógyul a hematomám, csak ez másfél hónapig is eltarthat.
3-4 hét múlva kell mennem újabb kontrollra.

További szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok
Timso orvendek,h. bekapcsolodtal. En mindig rejtetten attol felek,h. meg mas is kiderulhet amirol nem tudok, es lefaraszt,h. mar annyi mindent tudok magamrol, jobb lenne nem tudni neha. A terheleses cukorszintet leirnatok nekem is bovebben, nekem pl. soha nem csinaltak ilyent, pedig mar egy evnel is tobb ,h. aaz endokrinologusom metforminnal kezel. Mig a pajzsmirigy alulmukodeserol azt mondhatom akinek ez van mert nalam azt helyrehoztak, h. annak azonnal neki kell fogni helyreallitani, mert sok mindent okozhat es nem csak akkor kell szedni a gyogyszert amikor a stimud van , hanem mar azelott. Nekem azt hala Istennek helyrehoztak, de a pco jelleguseggel meg mindig kuzdok.
Vasikae, nagyon szoritok
Andy remelem jobban vagy, habar nem jelentkeztel
tinkyb jobbulast es ne aggodj
MIndenkinek kivanok kellemes hetveget
Eniko
enierdelyi
 
 


Jó reggelt és szép napot nektek, csajok!

Tocsa, Tinkyb, köszönöm a biztatást, nagyon édesek vagytok.
Tinkyb, még este el olvastam amit írtál, csak már nem volt erőm válaszolni. Meg mutatta nektek videón a műtétet? Ez nagyon klassz. Gondolom, nem volt egy étvágy gerjesztő látvány, de legalább láthattátok mit vettek ki belőled. Szóval mégis kell még szedned az antibiotikumot? Az a lényeg hogy jobban legyél és ne legyen hőemelkedésed. Mikor kezdhettek próbálkozni és adtok magatoknak néhány hónapot a spontánul -be eséshez? A lassú katonákra is lehet vitaminokat, csoda szereket szedetni a pároddal. Dohányzás és túlzott alkohol, a szauna és ülő fürdő árt nekik, a kávé bizonyítottan használ, de azért ne igyon egy vödörrel. Vitaminokat nem tudom, szerencsére nálunk nem kellett alkalmazni. Nálunk is picit lassúk voltak, de egyrészt már késő lett volna bármit is szedni rá, másrészt a doki mondta hogy ez nem lesz probléma mivel hogy lombiknál úgy is válogatnak. Szerintem azért voltak picit lassúk mert a laptopot mindig az ölében tartja az ágyban és elég sokáig és sűrűn használja. Szerinte ettől nem lehet.
Én minden esetre nagyon nagy kalappal kívánok, de először gyógyulj meg.
Már csak hármat kell aludni és mehetünk tesztelni. Tegnap már Vasi is mondta hogy mindjárt hétfő és mehetünk. Ő is nagyon várja már. Én is nagyon bízom hogy ezek a görcsök csak azt jelentheti hiszen nekem sosem voltak menstruáció előtt görcseim és csak azóta vannak mióta vissza helyezték a méhembe.
Remélem hétvégén még jöttök kicsit mesélni magatokról.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa

Most spontán próbálkozás van. Kaptunk pár hónapot, utána lombik.... (

Tinky

Gondolom mostmár te is jól vagy a műtét után. Nekem is megmutatta képernyőn, de nem tudtam végignézni.


Jó hétvégét mindenkinek!
bobcsike
 
 


Sziasztok!
Zsuzsa nagyon szurkolok nektek hétfőre, mindenkinek minden jót kívánok.
Most elköszönök, kellemes hétvégét nektek.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015
 
 


Sziasztok!

Egy "kicsit" sok a munka,ki nem látok belőle azért tüntem el!!!Azt nézem,hogy mindjárt itt van május 31 és lehet egy pindurit lazsálni...de nem sokáig,mert az inszem előtt megakarom most már végre csinálni a nagytakarítást.
A pulzim még mindig szórakozik,de mindjárt itt van hétfő és kedd,már nagyon várom!!


Zsuzsa!

Mert nem írtam,én is nagyon sokat gondoltam/gondolok Rád!!!
Neked is mindjárt itt a hétfő!!Drukkolok továbra is ezerrel!!

Enikő!

Este megírom a terheléses cukrot!!Én hétfőn megyek.


Kép








Kép











Pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Andy néha "ellopom"a képeket,amiket felraksz!
Remélem nem haragszol érte! :wink: :D

Szinti
szintus
 
 


Sziasztok!
Ciánoztak ebben a forumban?
Sehol senki?
Tessék mindenkinek jelentkezni!
Zsuzsa kismamink?
Hogy bírod, teszt nélkül?
Gyanus vagy Te nekem!- Te már tudod, amit mi még csak sejtünk :wink:

Kép
baba1973
 
 


Remélem mindenkinek nagyon szép és pihentető hétvégéje volt!

Vasikáé, nagyon sokszor gondolok rád holnap, szorítok!!! Gyorsan gyere majd hozzánk a jó hírrel! :D
tocsa
 
 


Vasikáé!
Rajtad a világ szeme!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok!!!!

Kép
baba1973
 
 


Vasikáné Zuszsa, hajrá magas hcg! :lol:
Nagyon drukkolok Nektek!
Várom a jelentkezésedet a boldog hírekkel!
Kép

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!

Baba, nem teszteltem. Én kibírom. Már fél órája itthon vagyunk, eredményért fél négykor kell telefonálnom. Izgi. A hétvégén én is csak lestem hogy sehol senki, de gondolom mindenki jól érezte magát valamerre és azért nem jelentkeztetek. Én itt voltam, de csak úgy egymagam nem akartam dumcsizni. Nem is volt mit írnom és nem is akartam magammal össze veszni. :)

Tocsa, Tinkyb, köszike, és igyekszem jó hírekkel jönni fél négy után.

Juli azt mondta hogy nem nagyon örülnek ha valakinek görcsölget a hasa. Oszt majd meg látjuk. Délután jövök a hírrel. Mindenkinek nagy cupp.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa mar varom a hirt, mar tudod?
Remelem oromodben nem irsz
Puszika
enierdelyi
 
 


Hahóóóóóóóóóó!
Már 200 a vérnyomásom!!!!!
VASIKÁÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merre vagy? :shock: :lol: :shock:

Kép
baba1973
 
 


Zsuzsa, én is 5 percenként frissítek! Nagyon várom már a hcg értéket!
tocsa
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a cukorterhelésem...2 hét és megvan az eredményem :) :)


Zsuuzsaa!

Nagyon-nagyon várom a híreket,már tülkön ülök!!A pulzusom az egekbe!!Ne csináld!!Jelentkezz!!


Pussz mindenkinek!!
bandy27
 
 


Zsuzsa!!!
Ne csináld ezt velünk!!!! ???????????HCG?????????

Tocsa!
Valamit írtam Neked az IWIW-re már 3 szor, de nem megy át!!! Majd késöbb megpróbálom megint!!!

Hugi.
hugi206
 
 


Zsuzsa

Nagyon szorítok!!!!! Várjuk a jelentkezésedet! :shock:
bobcsike
 
 


Nem sikerült. Mindenkinek nagyon köszönöm hogy drukkolt, de ez nem jött össze. És nem is folytathatom mert padlón vagyunk.
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Vasikáé!

Holnap hajat festhetek nem jelentkezel. Már beleőszülök az izgalomba.

Móni
móni101
 
 


Zsuzsa!

NAGYON SAJNÁLOM!!! Kérlek Téged, ne add fel!!!!!!

Puszi:Hugi.
hugi206
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry:

NAGYON SAJNÁLLAK TITEKET!!!!!!

Tudom milyen rossz neked.
Puszillak

Móni
móni101
 
 


Zsuzsa
Nagyon sajnalom, latod milyen sokan osszegyultunk a hir fogadasara, fontos vagy nekunk es nem kell feladni.
Olellek
Eniko
enierdelyi
 
 


Basszus, ezt nem hiszem el! Olyan nagyon sajnálom! Nem is tudok már mit írni, mert ennyi rossz hír mostanában már sok. Zsuzsa kérlek, azért ne add fel. Csodák mindig vannak, lehet még spontán babátok is, nem?

Tudom, most nagyon üresnek érzed magad és nem érted, miért te (ti). Szerintem pihenj egy kicsit, menj el bringázni, töltődj fel újra és legyél annyira pozitív és optimista, mint eddig voltál. Nem fog ez most még menni, azt is tudom. De pár nap és kicsit jobb lesz. Az élet meg megy tovább. A blogomban anno ez a fejezet volt a "Visszatérés az életbe - babák nélkül". Szomorú, de bizony van élet egy sikertelen lombik után is. Még vidám is tud lenni. A kérdés, hogy meglátjuk-e a jót benne?

Na jó, nem irkálok több közhelyeket, okosabbat meg sajnos nem tudok. Vigyázz magadra!

Ölellek!
tocsa
 
 


:cry: :cry: :( :( :? :cry: :(
Nem hiszem el!!!!
Én is üres lettem!!! Annyira drukkoltam!!!!
Nem szabad feladnod!!!!
ÉRTED!!!!
Lesz Neked még kisbabád!!!!

Kép
baba1973
 
 


Vasikáé!
Tiszta szívemből sajnálom!
Pont Edinánál voltam amikor írtad neki az sms-t,de nem jutottam szóhoz!
Annyira hittem benne,hogy sikerülni fog!
Kérlek ne add fel!!!
Sok puszi és ölelés!

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Alig vártam, hogy hazaérjek és megnézzem, hogy mit írtál Zsuzsa. Meg voltam győződve, hogy sikerrel jártok! Nagyon sajnálom, nagyon-nagyon szorítottam Nektek:-(
A gyerkőcök is várják a picit, erős vagy, ne add fel!!!!

Puszi,
Bibus
bibus
 
 


Zsuzsa!

Kép







Egyszerűen nem találok szavakat!!!
De tudom,Te erős vagy és talpra fogsz állni rövid időn belül!!
Mi veled vagyunk,ne felejsd el,tartjuk benned a lelked!!

Sokszor puszillak és nagyon ölellek!

Andy
bandy27
 
 


Köszönöm szépen csajok. Nagyon aranyosak vagytok, de most ti ne keseredjetek el, hiszen nektek most pozitívnak kell lennetek. Majd talpra állok, csak most még kicsit bőgnöm kell.
Nem folytathatjuk mert nincs rá pénz. Tele vagyunk adósággal és sajnos már nem tudok gyűjteni sem hiszen időm sincs. Ez van. Ezt az esélyt adtam még magunknak, de nem jött össze.
Azért vagyok nagyon szomorú mert nagyon szerettem volna Vasinak legalább egy babát. Ha lenne még időm vagy pénzem, de sajnos nincs egyik sem.
Puszillak benneteket és nagyon szorítok nektek hogy nektek össze jöjjön.
Olvasni foglak néha titeket, mert kíváncsi vagyok ki mikor lesz babás.
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?