Sziasztok!
Orsi! Nálunk is brassói volt tegnap, párom készítette!
Én meg "cserébe" kigazoltam az udvar 80%-át. Jól ki is jött az allergiám, és jól szidtam is közben a többi lakót!
Remélem, sikerült pihizned délután, bár azt nagyon nem tudom elképzelni Rólad.
Strand! De jó, hogy mentek! Mi múzeumozunk, jön anyum is, ő már tegnap mindent végignézett, úgyhogy ő meg tesóm csibézik, mi meg nézelődhetünk.
Annyira édesek és közvetlenek a csemetéid! Nagyon bírom az ilyen vagány gyerkőket!
Andi! Azta, hogy Te milyen ügyes vagy! Látod, múltkor nagyon visszafogtalak! Én most asszem olyan 1150 körül úszhattam. És nagyon elég volt.
Nekem mondjuk elég meleg ez a víz a folyamatos úszáshoz, nagyon megérzi a bőröm.
Mia! Nagyon aranyos vagy, köszönjük a biztatást!
Apukája is kinőtte nagykamasz korára, illetve van nálunk mindig gyógyszer rohamoldásra, de az már inkább idegi alapon jön elő neki évente max kétszer.
Hű, lányok! Ezzel a csáazármorzsával nagyon beindítottátok a fantáziámat! Palacsintatésztából kell csinálni?
Vagy csak jobb híján készül belőle morzsa? Please egy receptet róla! Párom nagyon imádja, én meg még sosem csináltam.
Edina! Jaj, ezek a gyönyörű szemek! Reszkessenek a pasik!
Klassz a kutyis kép is!
Erről jut eszembe. Apósomék voltak tegnap a Rex-nél, és ELLENŐRIZTÉK, hogy a párom bejelentette-e a kutyát, valamiért nem találták a rendszerben, pedig neten fent volt, igaz, hogy a kép nemvolt mellé csatolva. Hihetetlen, hogy vadidegeneknek jobban hisznek, mint a saját fiuknak...
Mondta is párom, hogy ez volt az utolsó, hogy bármit is intézett nekik. Ritkán lehet kihozni a sodrából, de ez most eléggé kizökkentette, nagyon rosszul esett szegénykémnek!
Brigi! Mindig hajnalban fut ez a liba! Meg éjjel kopog a tűsarkújában.
ANyós!
Én nagyon makacs vagyok, ha beteg a gyerkőc, és úgy látom, akkor nem megyünk sehova, felfordulhat tőlem mindenki. Tavaly októberben apósom nővéréhez voltunk hivatalosak, de csibe elég rendesen betaknyosodott, jobbnak láttam, ha itthon maradok vele. Párom azért elment egy-két órára. Anyósék (illetve ugye főleg após) őrjöngött, hogy mi az, hogy lemondju a vendégséget és ne megyünk a tesójához... Eléggé le lettünk dorongolva, hogy egy kis náthával nem kell otthon maradni, meg ők mindig vitték a páromat, ha beteg volt is. Aztán másnap bekerültünk a kórházba. Azóta sem jutott eszükbe bocsánatot kérni!
No ezzel csak azt akartam mondani, hogy Te érzed/tudod, milyen állapotban van Dorina, úgyhogy ha úgy látod, nem szabad menni!
Költözésben sok minden megviselheti a gyerkőcöt, de alkatfüggő is szerintem, meg a barátnődéknél a válásos különköltözés talán más kategória, olyankor más is van a levegőben. Mi nagyon sokat költöztünk és 9-10 éves koromban fogtam fel igazán, hogy mit is jelent ez az egész, akkor már a sokadik költözésen voltunk túl (ez volt kb az ötödik-hatodik). Akkor sokat sírtam, mert ismét ott kellett hagynom a barátokat, az iskolát, új közösséget megszokni. No nálam akkor eltört valami, azután nehezebben barátkoztam, illetve inkább felületes barátságokat kötöttem, mert tudtam, hogy bármikor tovább állhatunk.
Szóval tényleg nem jó a sűrű lakhelyváltás. De tényleg jobb tisztázni, lepapírozni az ilyen dolgokat...
Berni! Húh, akarok egy kiscsajt most azonnal!
Nagyon gyönyörűségesek vagytok!
Mi egyéves koráig havonta jártunk, igaz inkább mérés volt, mint tanácsadás, de mindig adták is a következő időpontot, nem volt kecmec!
Szilvi! Párom most mondja, hogy még nem jött meg a vízszámlánk, nálunk is csúszik valami... Jó lesz, ha kiküldnek egy nagy összeget megint!
Anett! Édesek lehetnek a fiúk együtt!
Ahogy írod az éjjeli "mizériákat" nekem is beugrik, hogy milyen volt, amikor Gézu még icurka-picurka volt.
Valamelyik nap mondtam Gézunak, hogy nem tudom, mi lesz velem, ha már nem babázhatok vele meg a tesójával! Ez hihetetlenül szép időszak, nagyon imádom!
No megyek reggelit gyártok a családnak, hogy korán tudjunk indulni.
Dolli