Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

De pocsék idő van! :cry:

Tekiroll!Megyek Orsival a szemészetre. 8) Én se látom nagynak a hasad.
Amúgy most is külön házban vagyunk,teljesen külön háztartás.De közös az udvar+papucsban átcsoszogunk egymáshoz.De nem is ezért szeretnénk menni,hanem a helyhiány miatt.Amíg ketten voltunk még nagynak is tűnt ez a luk.Ott meg a kert a kisebb,de az nem is baj.

Mimi12!Jaaj,Szabi de édes! :)

Ibernuska!Nem a foga miatt kel föl?

Gabusz!Gratulálok!Tényleg olyan hamar felnőnek.Ma Dorina saját magának szívta ki az orrát,nagyon ügyesen csinálta.Annyira önálló akar lenni,lassan már nem is kellek neki. :(

Ringatón én is gondolkodtam.Dorina imádja a zenét,a gyerekeket.Mondta a védőnő is,hogy miért nem megyünk,én kevésnek tartom a fél órát.Azt mondta,bőven elég ilyen korú gyerekeknek.

Amúgy hozzánk nem jár a védőnő.Utolsó hónapban volt,meg amikor Dorina megszületett.
És hogy milyen szobában szültem?Fogalamam sincs.Meg se kérdezték.

Kép Kép Kép Kép

Kép
tierno

Sziasztok!

Ez az idétlen már megint fut vagy tapos a fejünk felett, de ha Gézu felébred rá, esküszöm, megnyúzom. :(

Berni! Örülök, hogy azért néha benézel hozzánk! :wink: Én is a fogára tippelnék Zsófinak!

Lini! Péntek van! :wink:

Tierno! De helyes Dorina! :) Az még kórházas lefürdetős kép? Nálunk csap alatt történt! :roll: Állítólag, mert én ugyi műtőben voltam közben... :?

Mia! Remélem, neked is csak az idő kavart be... Hihetetlen, milyen kiszámíthatatlan. :?
Remélem, most már jönnek az igazán szép napok, mert így nem fog felmelegedni a Balcsi, mire lemegyünk! :) Tényleg! Egy hónap kereken és irány a pihenés! :D

Edina! Bár én nem vagyok baba :lol: , de nekem is pocsék a bőröm, és mióta kap ismét természetes D vitamint, azóta jobb! :)

Orsi! Hol jársz? Remélem, hogy nem hajtottad túl magad!!! Ilyen trottyos hátat/nyakat szabad masszírozni? Hétvégén lehet, hogy kérnélek rá, ha igen (anyósék idáig kavartak). De ha a fájós részhez érsz, üvöltök! :wink:
Bár már sokkal jobb, mint tegnap, éjjel megtaláltam egy olyan pózt, ahogy szundítani is tudok! :)

Szilvi! Voltatok tegnap stepen?

Tegnap voltunk kontrollon, nem a saját dokinénink volt, hanem az osztvezető főorvos bácsi vizsgálta Csibét... Szépen veszi a levegőt, csökkentjük a gyógyszer adagot, csak este kell kapnia. :D :D :D
Kaptunk papírt, amivel intézni lehet az emelt családit, hosszított gyest, meg mindenfélét... Hátam közepére az ügyintézést, de muszáj lesz elindítani, a gyest is állítólag jó, ha időben elkezdem, mert nem 30 nap az átfutás. :?
Csak annyira szar olvasni a papíron, hogy tartósan beteg a gyerkőc és hogy az állapota végleges. :(
Persze tudom, örüljek, hogy ennyivel "megúsztuk", de akkor is kicsit elkenődtem. :(

No szép napot mindenkinek! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Beszéltem most párommal (hű, ebből most az jön le, milyen keveset beszélünk, pedig De! :) ), ha masszírozható vagyok és neked jó az uszi után, akkor mennék holnap... Ha nem, akkor más időpont is jó, vasárnap de megyünk majálisra.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok! :-)

Csak bekukk...
Zsófi babának boldog névnapot!!!! :-)
Pussz

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!
Zsófinak boldog névnapot!

Csajok!!
Tegnap voltunk dokinál.
Nagyon nagyon rendes a doki.Jó 40percet voltunk bent nála.A-z-ig mindent kikérdezett,mindent elmagyarázott.Meg csinálta a 28.heti uh-t is,mert van hozzá képesítése,és a rendelőjében profi uh-van.
A Szabinak végig mutogatta,hogy mi micsoda,és épp milyét látja a babának :lol:
Szóval tényleg nagyon rendi és szimpatikus.
Viszont rá kellett döbbennünk,hogy a tarifa itt is ua,mint máshol.Vizsgálatokért 8e,de a szülésért 100-at kér :(
Ez annyira sok pénz nekünk.
Viszont annyira szimpi ez a doki,hogy ha kell a föld alól is.Már mozgósítottam a családot,hogy nem kérünk semmit,inkább szálljanak be x összeggel.Anyu már rá is bólintott :lol
De tényleg elképesztő,milyen horror áron dolgoznak ma a dokik.
Ja és tuti Reginánk van,és tuti csücsül :lol:
Bízom benne,hogy lassan megfordul..Képzeljétek!!Azt mondta a doki,hogy mivel szültem már kettő gyereket spontán,így ha minden ok,akkor nincs akadálya a sima szülésnek.De jó is lenne!!

Mia!
Hogy ne legyél egyedül....AZ én pocim is feszül .Tök carul aludtam éjszak,kb hajnal 2ig be-be feszült a hasam,és erre felébredtem,vagy el sem tudtam aludni.Tuti valami front van..
Tömök is magamba egy kis magnéziumot.

mimi12

Zsófi babának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Csajok,

Ne tudjátok meg milyen napom volt tegnap! :evil: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reggel korán bementem a tanárhoz, egyeztettünk aláírta a papíromat. Nagy boldogan megyek át ahhoz a nőhöz, aki kiadja a feladatlapot, amit be kell köttetni a dolgozatban. Erre szabadságon van, pont aznap!!! :evil: És senki más nincs a suliban, aki helyette odatudta volna adni!!!! Így se beköttetni se leadni nem tudtam. A pipa megütött!!! :evil: Esett az eső, így a barátnőmmel nem is tudtunk sétálgatni……. Stb.
Anyut megkértem, hogy ma hozza el a feladat lapot, és akkor hétfőn bemegyek beköttetem, leadom. Ugyanis a nő 10-12ig van. Ennyi idő meg nem elég, hogy felvegyem elmenjek beköttetni és vissza is érjek! :evil: Grrrrr. Hétfőn délig kell leadni, addig remélem meg leszek vele. Érden van valahol diplomakötés, ami hétvégén is nyitva van?

Mia: remélem, hogy elkezd majd rám hasonlítani. :wink: Apjával sincs semmi baj, de majd inkább a fiam hasonlítson rá (ha lesz).
Te hogy vagy? Engedélyezve van már egy kis séta?
Ne izgulj, az időtől nekem is fáj, szúr és görcsöl a hasam. De Lili baba ragaszkodik a pocakhoz és nem adja jelét, hogy ki akarna jönni. :? Pedig már nagyon várom! :D

Edina: én nagyon szeretném, ha a második fiú lenne! A fiúk ugyanis anyásak, amíg a lányok apásak. Legalább is én nagyon apás voltam és vagyok a mai napig! Jaj már annyira várom, hogy kibújjon ez a „pici” manó! :lol:

Gabusz: sosem voltam a türelem mestere. Még 2 hét, huuuuuuuu de soknak tűnik! :lol:

Ibernuska: megnyugodtam, hogy mindenki nagy cuccal megy a kórházba! Kíváncsi vagyok nekem mennyi cuccot, fog még a férjem behordani! :oops:

Dolli: igen péntek van. Lili meg a pocakban ficánkol. Nem tudom mikor akar jönni ez a csaj, de már nagyon várom!
Tényleg csini vagy a képen!! És nincs is hasad!!! :shock:
Hova mentek majálisra! Én is akarok kimozdulni, hátha rá tudom venni apát, hogy mászkáljunk egy kicsit!

Orsi: Olyan édes szöszi a gyerkőcök. :D Remélem az én lányom is szőke lesz!

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Zsófikának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!

Kép

Sok puszi: Orsi
Vendég

Helló Csajok!

Először is mindenkinek köszönjük a névnapi jókiviket! :-D Átadtam az ünnepeltnek. Névnapja alkalmából ma du. felkerekedünk családilag és elmegyünk, veszünk neki valami nagy babáknak való játékot. :-D Már kezdünk kinőni a csörgős korszakból. :lol:

Edina!
Ringatóra nem kell bejelentkezni, menni kell és kész. Zsófi volt a legfiatalabb baba, de összefutottam egy csajjal, aki szintén most kezdte el hordani a lányát, aki 7 és fél hónapos. Amúgy nagyobbak vannak, kb. 8 hónaptól felfele. Én is örülnék, ha jönnétek!

Tierno!
Lehet, hogy Zsófi már a fogai miatt alszik rosszul, bár egyelőre semmi jele, hogy valamelyik is ki akarna bújni. Védőnő szerint még a rossz álmok is gyötörhetik.

A központban is van Ringató (bár szerintem az nem annyira jó), ott szerdán délelőtt több is van egymás után, lehet maradni 2xfél órát is.

Dorina nagyon édes a képeken! De fura, hogy a kórházban kádban fürösztötték! :-D Általában csap alá dugják őket. Ez így sokkal emberibbnek tűnik.

Dolli!
Lemaradtam, Gézut miért nyilvánították tartósan betegnek? Az asztmája miatt? Szegénykém!!! Hogy van mostanában???

Mimi!
Miért gondoltad, hogy nem szülheted meg normál úton Reginát?

Lini!
Én a 38. héten már nagggyon szenvedtem! Akkora voltam, mint egy ház (most sem sokkal kisebb, csak has nélkül :-D). Kitartás, már nincs sok hátra! Sajnálom a diploma leadás körüli hercehurcát! Ez gondolom, most mint púp a hátadra, úgy hiányzott!

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
Tudod,1éve márciusban volt egy elvesztett babánk.Akkor császároztak.És ugyi ez után nem igazán divat itthon engedni a sima szülést,főleg úgy hogy kb másfél év van a kettő közt.
De istenemre úgy örülök már csak a lehetőségnem is,mint kismajom a farkának :lol:

mimi12

Sziasztok!

Lini! Jajj, Te szegény ezzel a diplomamunkával. :( Hihetetlen, hogy más meg nem tudja odaadni a lapot. Hajam égnek áll! :evil:
Kollektív szemészeti vizsgálatot kell, hogy tartsunk! :lol: Lányok! Lóg a hasamon a bőr! És attól nagy! És gusztustalan. :(
Múzeumok majálisa lesz hétvégén mindkét nap a Nemzeti Múzeumnál. Tesóm kint dolgozik, azért is megyünk. :) Mondjuk nagyobb gyerkőcökkel ideális szerintem, tavaly még jó volt Gézuval, mert még elücsörgött a kocsiban, de most már nem tudom, mit fogunk tudni kezdeni vele. Bízom benne, hogy nővérem majd lefoglalja. :D
Egyébként még így gyerkőc nélkül érdemes feltérképezni ezeket a helyeket, mert akkor tudod, hogy milyen idős korban érdemes majd vinni Lilit!

Berni! Igen, az asztma miatt kaptuk ezt a "státuszt". Remélem, hogy azért nem durvul el a dolog... Az állandó gyógyszerezés viszont áll sajna, de legalább nem kötünk ki minden egyes náthával a kórházban.
Az éjszakai ébredések lehetnek rossz álmoktól is, de nekem ez még olyan korainak tűnik... Tudom, hogy álmodnak, csak furi, hogy rossz álmaik vannak ilyen picinek...
Nagy baba! :lol:

Mimi! Jajj, de örülök, hogy normális a dokibá! Ritka azért szerintem, hogy a nagyobbik gyerkőccel is ennyire figyelmes legyen egy doki. Ez Szabinak is számít abban, hogyan fogadja majd a kistesót! :)
Sajna úgy látom, tényleg ezek az árak. Nekem anno a dokim mondta, hogy nem akarja megmondani, mennyit kér... Tehát adtam, amennyit gondoltunk/tudtunk. Ez 50 volt akkor (ha jól emlékszem), de már akkor is voltak orvosok, akik duplájáért vállalták és előre közölték is, hogy ennyi oszt kész.
Azóta nyitott a dokim egy magánrendelést, no ott már úgy látom nem szívbajos. :) Mondjuk ugyanannyit kér, mint ami az átlag (rákszűréssel együtt volt 8).
És a sima szülés lehetőségének meg háromszoros hurrá! :D :D :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Noémi! Örülök, hogy szimpatikus a doki! Az árak tényleg félelmetesek! A fogorvosokat és a nőgyógyászokat extrán kéne adóztatni! Arról nem is beszélve, hogy számlát maguktól egyik sem ad, csak ha kér az ember!
Most járok az egyik fogammal dokihoz... még visszamentem az előzőhöz, mivel egy olyan fogam kezdett el fájni, amit fél éve ő tömött be... most kiderült, hogy gyökér kezelni kell... már voltam nála 2x, és 25eft-nál tartok (először 10eft-t, aztán 15eft-t kért).. jövő héten megyek még, és akkor már remélem végleg betömi!!! :evil: Aztán szerintem ennyi volt... majd Érdre fogok járni.

Berni! Jövő hét utáni hétfőn, akkor lenézek Petrával a Ringatóba. Nincs kedvetek akkor jönni???
Van egy könyvem, az a címe, hogy "Anya taníts engem!"... pont tegnap olvastam bele, hogy 6 hós kortól ajánlják már az építőkockákat (persze te építed, ő meg lerombolja:-) ), és a kisautós játékokat. Úgyhogy majd én is be akarok ruházni ilyenekre:-) Először mondjuk szólok sógornőnek, hátha akad valami a két gyerekétől:-)

Brigi! Ha Dorina meggyógyul, akkor Ti is jöhetnétek Ringatóra:-) Jövő hét utáni hétfőn!!!

Lini! Sajnálom ezt a herce-hurcát! Ez most tényleg nem hiányzik neked! Remélem most már terv szerint fog menni minden:-) Lili ezek szerint jól van odabent... akkor ma nem lesz baba??? :-)

Hévégén Nemzetközi Kutyakiállítás lesz a Stadionnál! Párom előbb felhívott, hogy menjünk ki rá:-) De jó lesz! Bár Ninát (shar-pei) még nem visszük, mert dagadt :-) Május 30-ig kell formába hozni, mert akkorra már beneveztük fajtakiállításra:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Zsófinak mi is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Először is boldog névnapot kívánok én is Zsófi babának!!!

Bocsi, egy kicsit eltűntem mostanában, de minden nap olvaslak Titeket, úgyhogy nagyjából képbe vagyok! :wink:
Annyit írtok, hogy mire végigolvasom mindet, már nem jut időm írni!

Nálunk elég mozgalmasan telnek mostanában a napok.
Bence nagyon jól fogadta a kistesót. Sokszor odamegy hozzá, símogatja, ad neki puszit. Reggel, amikor felébred, az az első dolga, hogy odamegy Benedekhez, és megsimizi.
Szóval eddig nincs sok nyoma a féltékenységnek, de gondolom majd eljön annak is az ideje!! :)
Inkább az a gond, hogy le sem vehetem róluk a szememet, mert Bence igaz szeretgetni akarja, csak még sokszor nem túl finomak a mozdulatai. Szóval résen kell lennem minden percben.
Beni nagyon jó baba nappal. Eszik alszik, most már elég sokszor nézeget is napközben, kezd ismerkedni a világgal!
A gondok éjszaka kezdődnek. Éjfél és fél négy között szinte nincs alvás nálunk. Olyankor nem akar megmaradni a kiságyában. Ha kiveszem semmi gondja. Jó nagyot eszik, utána meg nézelődik!
Egyébként éjszaka is kel 2,5-3 óránként enni!
Remélem, hogy ez csak egy kis átmeneti állapot!!! :D

A doktornénink már kétszer volt itt nálunk megnézni Benedeket, és még majd jön jövő héten is. Nagyon aranyos, lelkiismeretes doki.
Amikor először jött (szombaton), akartam adni neki pénzt, de elutasította. Annyira egyértelműen visszautasította, hogy nem is nagyon akartam erőltetni.
Tegnap már meg sem próbáltam adni, mert ezek után már elég kellemetlen lett volna.
Szerintetek ilyen esetben mit csináljak? (Ja, egyébként nem mi hívtuk, hanem Ő mondta, hogy az első pár hétben majd Ő jön, és megnézi a picit.)
Vegyünk neki valami ajándékot, vagy inkább hagyjam ennyiben az egészet?
Olyan tanácstalan vagyok!

Csajok!
Annyira jók a képek amiket felraktatok!!
Mindenki olyan jó formában van! Lesz mit behoznom majd!!!!
Bár ahogy elnézem magamat, nem mostanában fogok a nyomdokaitokba érni!! :cry: :cry:
És a gyerkőcökről is tök jó, hogy raktatok fel újszülöttkori képeket, nagyon édesek!
Benedek olyan kis picike hozzájuk képest!
De nem gond, szerintem hamar behozza,már majdnem 3 kg! :wink:

Most mennem kell, majd igyekszem sűrűbban jelentkezni!
Sziasztok!

Kép
Kép
anett_

Noémi!
Persze, emlékszem, csak arra nem emlékeztem, hogy akkor császároztak téged. :-( Örülök, hogy most lesz spontán szülésre lehetőséged!!! Nekem is azt mondta a dokim, hogy a második babámat akár spontán is szülhetem, bár Zsófi császáros volt.

Dolli!
Tényleg fura, hogy egy ekkora baba rosszat is álmodhat! Védőnéni szerint akár egy ajtócsapódás, amitől ébren megijedt, visszatérhet álmában...

Szegény Gézu! Bíztatnak valamivel? Kinőheti?

Edina!
Jövő hét utáni hétfő nekünk ok! Jövő héten viszont szerdán megyünk a központba, mert hétfő délelőtt tanácsadáson leszünk. (Jövő hét szerdán a parkvárosi csajszi helyettesít a központban.)

És néhány sztárfotó az én drága névnaposomról:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Berni!Hogy mennyi haja van még Zsófinak.Az ember azt hinné kihullik mind.
Legalább is enyémek meg kopaszodtak :lol:
Viszont ahogy nézem a te hajmennyiséged sem átlagos,nem tudom a párod milyen.A Fanninak sok haja volt kicsinek,és bár kihullott de 1éves korára már nyírni kellett.Ha Zsófinak csak fele annyi haja lesz mint a Fannimnak,akkor kösd fel a gatyádat :lol:
Igen akkor műtöttek sajni.De ez van.
Engem tényleg meglepetés ként ért,hogy azt mondta a doki,hogy ha jól alakul akkor akár szülhetek is.Ez annyira pozitívan hatott rám :lol:
Amúgy elmagyarázta...
A te esetedben,mikor az első gyerek csaszival születik,olyankor kisebb az esély a következőnél a sima szülésre.
Magyarázott nekem erről kb 10percet.elmagyarázta,hogy mivel én szültem,a méhszájam már nem olyan beton,a méhem is rugalmasabb és ezek sokat jelentenek..No meg azt mondta,az is sokat számít,hogy nem fiatal vagyok.A fene gondolta,hogy fiatalon más :lol:
De legalább van előnye is a koromnak :lol: :lol:
Na viccen kívül.Gondolom és ez természetes,ilyenkor az izmok már lazábbak mindenütt,és ez bizti sokat számít.

mimi12

Szasztok!

Mennyit írtatok! :D

Lányok Nektek nem szokott gond lenni a vizesekkel? :roll: Most négyhavit küldtek egyszerre, kész vagyok tőlük s ami a legborzasztóbb, hogy amikor csőtörés volt nálunk akkor valszínű nem csak 5köbm folyt el hanem sokkal több kb a tizszerese! úgyhogy most a négyhavi meg ez..... majdnem 60ezer :? :cry:
És nem tudjuk biztosan, hogy ez mind a miénk, de nem is tudjuk bebizonyítani, hogy nem, így fizetünk.... párom azt mondta, hogy másnap feladja hírdetésbe a házat :wink: nem akar senkivel közösködni :wink: :) De persze nem adjuk el....

Gabi, milyen pindurka volt Milán is!!!! Olyan édes!!!! Annyira jó babaképeket nézni!!!! :D Gratula a felálláshoz!

Dolli, köszi a dicsit a gyerekek nevében! :wink: Valszínű a növéstől fáj neki valahol a térde és a bokája közt... nekem is sokat fájt a növéstől...
Gézu nagyon kis cukorfalat!!!!! Te meg nagyon csini vagy!!!

Lini, nagyon tündéri Lili És ne aggódj, hogy nem hasonlít Rád, sokat fog még változni!!! Az én Lilim is mikor megszületett nagyon a páromra hasonlított, aztán volt idő mikor rám, aztán megint az apja és most meg rám hasonlít jobban legalábbis külső szemmel, mert szerintem még mindig az apja... :wink:
Te meg nagyon csini vagy! Csak pocakra ment a dolog, látom.

Mimi, már két hónapja tart?! Azta... dúlaláv :wink:
Ez a Jánosban lévő doki? Jó sokat kér.... az én dokim is Jánosi, de ő nem kért, rámbízta az összeget...... De ha megbízol benne az nagyon sokat számít!!!!! Szuper, hogy minden rendben a babóval!!!!

Mia, ha összeragad a palacsinta tészta, hívhatod császármorzsának vagy smarninak :wink: az hasonló. Ettél már olyat?

Orsi, a Te gyerkőceid is milyen tündériek voltak picinek is!!!! Olyan fp körforgónk volt nekünk is! :lol: Most a szekrény tetején landolt..
Gyerekek meggyógyultak? Marci sántít még?

Berni, szia!!!!! Boldog névnapot Zsófi babának! És nagy gratula neki a forgolódáshoz! Nagyon szép kis csajszi! Már 5hónapos?! :shock: Hogy rohn az idő....

Tierno, nagyon Édes Dorina! Ő is milyen pindur volt...
sylph

Szisz!
Mély benyomást tett rám a doki,mind szakailag mind emberileg.De azt hiszem az emberi része volt a leg meggyőzőbb.
az árra tényleg azt mondtam.
Ha járunk valamihez a kezdetektől,akkor lehet ránk bízza az árat.Én viszont mindjárt a 29. hétbe lépek.Így talán más a dolog..
Meg ugyi itt a csajok ajánlgatták MaciLacit.Ő alkalmanként 10ezret kér és a szülés ugyan ennyi nála.
Aki műtött anno doki,az alkalmanként 12000ft-ot kér,és gondolom a szülésre is elkéri a 100-at.Szóval rá kellett jönnöm,hogy ez majdhogynem teljesen normális ár.
Mondjuk az a szomorú,hogy az orvosoknak tisztában kéne lenniük az emberek anyagi helyzetével.

mimi12

Anett! Édes lehet Bence:-) Egy csomó emlék visszajött, ahogy olvastam amit írtál:-) Sok-sok energiát az éjszakákhoz!!! :-)

Berni! Te most is viszed tanácsadásra Zsófit??? Na látod én nekem olyan "rendes" védőnőm van, hogy ezt sem tudom! Nem csak 6 hónaposan kell menni? Minden hónapba??????? Mert akkor jövő héten nekünk is esedékes lenne!!!! Egyébként ha nem muszáj én nem vinném... Petra már attól is sír ha meglátja a doktornőt:-(
Nagyon cuki Zsófi!!! :D

Sylph! 60ezer :shock: Hát nem semmi! Nekünk 2 havonta jönnek leolvasni, és akkor be is kell fizetni az előzőt. Eddig nem volt gond... na meg csőtörés sem (kopp-kopp). Egy kút mondjuk nem ártana... nem nagy a kertünk, de most füvesítettünk, és pörög az óra rendesen a locsolásnál :roll:

Edina
Kép
Kép
csszedina

Noémi!
Igazad lehet az izmokat illetően. A másodiknál én gondolkodni fogok, hogy bele merjek-e vágni a sima szülésbe... De ott még nem tartok. :-D Jánosban fogsz szülni? Kinél??? Én is ott szültem. :-D A szülőszobák szuperek (a műtő kevésbé).

Sylph!
Nem semmi a 60ezres számla! Bár ha azt nézzük, mi amióta Zsófi megszületett 2 hónapra simán kifizetjük a 25-30 ezret. Nagyon sokallom! :evil: Fogalmam sincs, hogy miért ilyen sok...

Edina!
Nekünk is 6 hósan lesz a következő igazi tanácsadás. Most csak a második Rota oltást kapja meg. Így jött ki a lépés. Szóval mi most kétszer megyünk. :evil: Zsófi jól el szokott lenni ott is: váróban nézeget, dumál a többi gyereknek, amikor meg vele foglalkozik a védőnéni vagy a dokinéni azt kifejezetten imádja. :-D Oltásnál csak kicsit szokott nyekkeni, de ennyi.

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
Dr Molnár László.Azt hiszem,ő csinálja az uh-kat.
Ha tudsz róla valamit mondjad.

Víz számla.
Csajok,most nem azért,de mi négyen vagyunk,és 2avonta kb 10.000a víz számlánk.Azért én kicsit durvának tartom a duplányi víz számlát.Mondjuk ha van csatornátok akkor még elmegy.
De nem igazán értem???Mi kettő családra fizetünk 20.000aéatti vízszámlát,és mindkettőnknél négyen vagyunk.

mimi12

Nekünk most 7eft/2hó a víz... pont tegnap voltak kint leolvasni. Itt még mondjuk nem locsoltunk, mert ez február, március.
Tényleg sok az a 25-30eft is! A csatornával ennyivel több lenne?

Berni! Értem... és megnyugodtam, hogy most nem kell menni! :)
A váróba semmi gond nekünk se. Ott megy a magyarázás, éneklés ezerrel. De valamiért a doktornénit nem szereti... nem is értem mi baja azzal, aki állandóan ronda nagy tűket bökdös belé :) :) :)

Párom megint túlórázik :( Petrus már alszik... megyek veszek egy jó kis fürdőt!
Jó éjszakát Csajok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csszedina 2009.05.15 19:36-kor.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Mimi, nekünk is kb 10 ezer szokott lenni a víz, de most nem tudom miért küldtek négy hónapot egyszerre :shock: kéthavonta szokták, már annyiszor kellett bemenni ügyet intézni, mert annyira balfékek :evil: sosem volt jó semmi. És most még a csőtörés is.... :cry:
A dokinál legfontosabb a bizalom! Az a jó, ha biztonságban érzed Magatokat!!!!! Egyébként tényleg baromi sokat kérnek! Szomorú.... nem gondolnak a "kisemberre" :roll: sajna most elég szűkös minden..... :?

Berni, a sok vízszámláról jut eszembe, képzeld mikor az egyik ismeősöm babát várt és ugye sokat kellett pisilnie, és minden wc-zésnél teljesen lehúzta, ne tud meg mekkora számlát fizetett!!!! A következő hónapokban csak kicsit húzott rajta és rögtön kevesebb lett a számla... szóval a sok kicsi sokra megy!!! Én is rászólok a páromra, ha fogmosás közben folyatja a vizet. :wink: De gondolom, most azrt többet is mosol Zsófi miatt, nem?

Edina, mi is kéthavonta adjuk le az állást és akkor jön az előző kéthavi csekk, de hogy most mért küldtek négyhavit? :roll: :? :(
sylph

A csatornadíj az sok! A kerticsapunkról le is vetettük a csatorna díjat, persze jó pénzért, mert eredetileg azon is volt díj, de minek :roll: hisz nem a csatornába folyt, mert ellocsoltuk.....
sylph

Sziasztok!

Zsófinak boldog névnapot kívánok!

Tekiroll!Miért nem alszik még az az ember :?: :?: :evil:
Igen,az még a kórházi.Szerintem csak születéskor használhatnak kádat,mert mikor megnéztem a fürdetést,köldökápolást,akkor csap alatt mosta a nővér.
Elhiszem,milyen rossz lehet.De ha a gyógyszer segít és nem lesz rosszul..csak tényleg segítsen!

Mimi12!De jó!Jó fej doki lehet,főleg,hogy Szabinak is magyarázgatta!Nem is értem,miért kérnek el ennyi pénzt,mikor a rendeléskor is fizetsz.Tudhatnák,hogy a gyerek nem 2 fillér.Remélem megtudjátok oldani az anyagiakat.Gondolom a másiknál még ingyen se szültél volna.

Kicsi lini!Te még mindig egyben? :shock: Szerintem Lili megvárja,míg teljesen kész a szakdoli.Rendes kislány.Nem igaz,mit össze nem ugráltatnak az utolsó időben. :twisted: Miért?Ez olyan titkos papír,hogy más nem tudná odadadni?? :?

Anett!De aranyos Bence!Maradjon is ilyen!Mondjuk most ő a főnök,de ha majd Benedek elveszi a játékát..igaz ebben nincs tapasztalatom.

lbernuska!Végülis lehet rossz álom is.Dorinának is sokszor van rémálma.Én meg azon agyalok,mit tettem olyat,ami ezt okozhatja.Gondolom ha csúnyán nézek rá,vagy rákiabálok.Vagy lehet,hogy megijedt valamitől.Például a múltkori eset,mikor anyós kiugrott az ajtó mögül...Akkor aztán sikított álmában.Azt se szereti,ha ritkán látott emberek veszik körül és ajnározzák,gyömöszölik.Akkor is rosszul szokott aludni.Hiába mondtam páromnak,hogy megviseli.”ő még nem fogja fel”.Azt is mondtam neki,hogy csak úgy költözök,ha pár év múlva nem kell tovább állni,mert nem tesz jót a gyereknek.”Ugyan már,nem fogja fel”.Aztán elmondtam a példát,mikor barátnőm elvált a férjétől és különköltöztek.A gyerek meg ottt sírt a kapuban,hogy haza akar menni. :(

Csszedina!Kíváncsi vagyok rá.De néztem,milyen messze van ez tőlünk.Na,majd ha a sofőröm ráér,akkor lehet elnézünk. :)
Mi a mai napig járunk tanácsadásra.Akkor megyünk,amikor akarunk.Havonta szoktam,hogy tudjam,hány kg.

Holnap megyünk anyóshoz.Nem számít,hogy a gyerek még nem gyógyult meg!Ő már levette a húst a fagyasztóból. :? Ez besz@rás! :twisted:

jó éjt!

jéé,mégcsak 23h :)

Kép
tierno

Szijasztok Lányok! :D
Jól eltüntem pár napra! :oops:
Csütörtökön bedepiztem a rosszidőtől és hogy itt volt sógórnőm lemaradtam a hazi teendőimmel(ellepett a vasalnivaló, a szennyes, szaladt a ház is! :oops: )

Megpróbáltam jönni babanetre és 3x kidobott, pedig 600 oldalt írtam!Na akkor azt mondtam dühömben, hogy soha többet nem írok! De nem is bánom, hogy elvesztek az üzik, mert csak rátok ragasztottam volna a negatív hangulatomat! :(
Aztán este Szilvikével baromi jóóóóóót tornáztunk, most nem bénáztam, de csak azért mert alakformálóra mentünk! :wink:
Nekem ez sokkal jobban bejön, az óra fele stepp a cardio miatt, de nem bonyolult, a második rész erősítés popsira, belső combra, hasra! Nagyon brutál! Szilvivel kínunkban csak rötyögtünk! :D

Tegnap meg belevetettem magam a fűnyírásba, gyomlálásba, délután vásárolni voltunk, este meg szüleim jöttek(csak beszaladtak vacsira)így takarítottam is!

Ma meg hajnalban a kukuríííkuúúú csapat útnak indult és teljesítette a kitűzött célt! Utána egy nagyon kedves vendégem
volt masszázson!

Már megfőztem a gyümileveskét és brassói lesz utána, az is készen van illetve a krumplit kell már csak a frituba sütni frissen, de már elő főztem egy picit!

Most leültem egy picit és azt sem tudom kinek mit akartam írni, meg azt sem tudom mit írtam és mi az amit megírtam csak nem sikerült elküldenem!

Arra emlékszem,hogy Zsófi baba gyönyörűűűűűűűűűű!!!!! és már 5 hós????????? :shock: Annyira gyorsan telik az idő! :cry:

Zsand megnéztem a kutyátokat neten! Eszméletlenül széééééééép kutya :shock: Hatalmas, elolvastam a jellemzését és nagyon nagyon tecc amiket írtak róla! Hogy hívják??? Fiú lány?

Mikor műtik Dorinát??? Van már időpontotok?

A légvárra is reagáltam de az is elszállt! Még jó hogy nem a légvár szált el! :wink: :lol:
Mennyi be kerül kibérelni? Tavaly nálunk volt az ovis buli, milyen jó lett volna akkor!!!!
Csinálhatnák együtt egy gyereknapot! :wink:

Brigi! Annyira szééééééééééépa kislányod, nekem annyira Fruzsikát adja vissza, Ő ugyanilyen kerek fejű volt és ne aggódj pont ennyi hajunk volt nekünk is!
Teeeeeeeeee Csajszi megnéztelek az iwiw-en , annyira széép vagy, nem is vagy kerek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hány éves vagy ha szabad megkérdezni, annyira fiatalnak nézlek!!!!
Mi történt Dorinával? Ti taliztatok Edinával és minket kihagytatok???
Jobban van már?
Lehet ez elment, már az sem tudom mit írtam :oops: Én helyedben költöznék, majd azt a házikót is szépen ízlésetekhez alakítjátok! Mi járunk át Diósdra, nincs az olyan messze! :wink: (van ott klassz játszótér, Oázis kertészet és Interspar!)
Párodat várom! :wink:

Mimi! Nagyon örülök, hogy sikerült az orvosváltás! Végre aki emberként foglalkozik Veled! A másikról nem írok semmit inkább mert indulatos lenne!!! De felháborító, hogy megteheti amit csinál és senki nem szól rá!!!! :-(
Tök szupiiiiiiiiiii, hoyg szülhetsz természetesen!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jóóóó hír! :D :D :D
Van egy ismerősöm, 4 gyereke van! Első sima, második csázsi, után két sima szülés és az utolsó gyerkőt otthon szülte bábával! :wink:
(bár én ilyet nem mernék, de szerencsére minden rendben volt, sima gyors szülése volt!!!!)

Szilvike sajnálom a vizet, jóóó nagy szívás! :?
Hogy vagy, elfáradtál???? Nekem annyira jóelestt ez a úszás és a héten 4,5 km-t úsztam! :D :D :D
Annyira jó, így edzeni, hogy eljár az ember! Ez nekem már régóta nem adatott meg!De annyira jó megismerkedni emberekkel és csak magammal foglalkozni! :oops:

Linike! Annyira csini vagy!!!!! Most már bármikor jöhet Lilike! Olyan megható! Szakdolihoz gratula, nagyon ügyes vagy, az hogy így jártál a csajjal tényleg idegesítő! :? Remélem sikerül hétfőn leadnod! Én sajna nem tudom hol kötnek diplomát! :oops:

Andika miylen volt uszi, mennyit úsztál? Sajnálom, hogy elkerültük egymást! :( HOLNAAAAAAAAAAAAP NAGY NAP!!!!! :wink:
Vendég

folyt köv..... :oops:

Jesszus mennyit írtam és teli van helyesírási hibával, de gyorsan elküldtem, nehogy levesszen ez is nekem! :oops:

Berni, áááááááááááááááá de szééép hajad van és milyen sok! :shock: Adhatnátok nekem is!!!!!Nkem is hullik! :?
2 hét múlva, mielőtt megyünk Szarvasra levágatom, most annyira béna semmi fazonja nincs!

Mia mama!(ez majdnem Mamma mia! :lol: ) hogy vagy???? Pocakfeszülsé jobb? Sikerült venned valami rucit??? :?

Lányok nem jön valaki holnap délelőtt Battára a strandra????
Mi ha szép idő lesz átmegyünk egy kicsit pancsolni! :D
Kirakom a habtestemet a partra! :wink:

na jó elég belőlem, apa dodozik a pinyóban, Bogi eleludt a kanappén tv nézés közben, lassan ebédelünk és utána még elmegyek venni valami muskátlit a gyerekek játszója mellett van egy nagy virágláda, abba kéne!
Dolli mégsem lehet oda befordulni felőletek jövet és nem akartam már visszajönni az aluljáróban!
Egy padot le kéne festenem és más nem nagyon van, pihenni fogok délután! :D :D :D :D

Puszika Mindenkienk, legyen szép hétvégétek!!!!

Lányok jövőhéten egy játszós tali valamelyik délelőtt?????
Jó lenne olyanokkal talizni akiket még nem ismrekek! Brigi, Edina, Berni, Gabi! Gondolom kissebb babával még nem akkora buli a játszótér!:(
Vendég

Sziasztok Lányok! :-)

Ma kint voltunk a Nemzetközi Kutyakiállításon... aztán anyuéknál... aztán anyóséknál:-) Petrus is nagyon élvezte, hogy ilyen sűrű volt a progi:-)
Sajna a shar-pei és németjuhász ringet lekéstük:-( Ezzel tavaly is így jártunk :-( De láttunk szép kutyákat! Cane-corsót is:-)
Csináltunk pár képet, ez a kedvencem:

Kép Tök jól nézett ki a kis pelyheske a nagy csimbókos mellett:-)

Petrától kaptam ma virágot:-)
Kép

Orsi! Ha jöttök valamikor Parkvárosba játszózni, azért szólj! Elsétálunk felétek:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina,
De édes ez a kis pelyhes, úúúúúgy meg dögönyözném :D

Berni,
De kár hogy nem tudtam erről a Ringatóról, nekünk a délutáni időpont jó lett volna mert Zsombor reggel nagyon korán kel, 9 körül már alszik így délelőtt sehova sem lehet vele menni. Veronika által mondjuk ő jár gyerektársaságba de csak sokkal nagyobbakkal találkozik.

Orsi,
1500 métert úsztam, próbállak utolérni :D Most már 250 métert le tudtam úszni egyfolytában. Nagyon ügyi voltál a héten, uszi, torna, fűnyírás :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Hu de sokat irtatok, nem gyozom olvasni:) Nah valahogy csak felzarkozom majd ;)

Jobban vagyok kisse, a hasam mar nem kemenyedik allandoan, jo ez a gyogyszer amit az orvos irt. Persze a hanyattfekvest maximalisan mellozom. Ugy faj a keresztcsontom emiatt:(:(:(:(

Dolli: en is remelem hogy a hidegfront miatt volt a kemenyedes. Csak az a baj hogy a jovo heten is lesz belole egy....:(
>>> Gezu meg kinoheti a betegseget, barmit is irnak arra a lapra, csodak igenis vannak!!!!! (anyukam kigyogyult a hosszu-hosszu evekig tarto asztmajabol!) En kivanom hogy a kisfiatok is meggyogyuljon teljesen!
Ajanlani tudok hogy vigyetek el a kesobbiekben egy jo termeszetgyogyaszhoz a gyermeket.

Noemi:
Orulok hogy ilyen pozitiv tapasztalatot szereztel a dokival kapcsolatban:):):) Hat igen, a 100 ropi nem eppen keves. Sajnos, egyszeruen ilyen vad helyzet van mindenhol es nem tudunk semmit tenni ellene. Egyebkent Macilacinal mar eleg regota 100 a szules mondtam is paromnak, meg szerencse hogy az arfolyamromlassal meg a valsaggal a doki tarifaja nem emelkedett tavaly ota. :S
>>> Hasfeszules: en naponta 3x2 Extra Magne B6-ot szedek es arra pluszban kaptam most a mehosszehuzodast gatlo bogyot. Rohadt egy erzes ez a kemenyedes !!!! De tenyleg jobb lett ahogy ez a front elmult...

Lini:
A fekves sajnos nekem egyenlore meg kotelezo. Lehet rovideket setalni, de nem nagyon birom sajnos. :( Ma pl beagyaztam (pille vekony takaro osszehajtasa) es ugy zihaltam mint egy gozmozdony. A setatol le akar szakadni a berendezes, viszont nem vagyok sosem rosszul tole csak max kis kemenyedes. Inkabb az borit ki hogy tilos hanyatt fekudni en meg mindig ugy szoktam dagonyazni... (No meg ugye hason... de az mar regen tiltott lett.) Igy most a keresztcsontom faj nagyon, ejjelente kenegetem rheuma kremmel, igy el tudok ismet aludni. Es hol vagyok meg a vegetol??? (es meg valaki azt meri mondani hogy a masodik trimeszter maga a "paradicsom") :)

lbernuska:
Bocsanat hogy ennyire megkesve, de en is szeretnek boldog nevnapot kivanni Zsofikanak:) Nagyon edes a fotokon, ahogy mosolyog azzal az angyali kis arcaval:D

Szilvi:
NALATOK volt a csotores? 15.-en?
Huha akkor azert volt elzarva a viz olyan sokaig a kornyekunkon. Szegenykem, 5kobmeter viz az nagyon sok:( Es az a horror vizszamla:(:(:( JUJ! Kerjetek reszletfizetest. (A tulaj akitol a hazunkat bereljuk is azt kert, neki 80 ezer tartozasa volt, asszem egy evre adtak neki reszletet ha jol emlexem.)
>>> Osszeragadt palacsinta: anyu is a csaszarmorzsa mellett donott hogy ne kelljen kidobni, de az is annyira odaragadt a (teflonos) edenyhez hogy keptelenseg volt meg csak osszekevern is. (Jah, meg csak cukor sem volt a tesztaban, ez nekem magas miert ragadt igy ossze, mint a csiriz....anyu is csak nezett hulyen a tesztara, aztan kihajitottuk az egeszet.)

VIZ SZAMLA:
nekunk is most jott ki az e havi es a normalis, 10 kobmeter helyett most 19 (!!!) jott ki...... fogalmam sincs hogy lehet ez!!! (ketszer locsoltunk, csak a tujakat...) Nalunk nincs csatorna sem.

tierno:
Hat anyosod tenyleg nem kispiskota. Az onzetlenseg eleg messze allhat tole:(:(:(

Orsi:
en mar jo parszor pofara estem a multban, amikor a kisregenyeim elvesztek a sullyesztoben, azota mindig Notepad-ben irogatom meg a dolgokat s ha kesz, dobom ra az oldalra. Bekemenyitettem, punk-tum:):)
>>> Gyumileves, yumm! Mennek mar hozzatok de apa+doki csak ingatjak a nagy fejuket:(:(:( Egyszer ugy is eljutok hozzad, max szules utan, hehehe. (es kieszem a hutodet,kamradat, olyan finomakat tudsz csinalni!:) Es masszazst is kerek-szepen majd ha lehet:):):)
>>> Kepzeld, a regi masszor mesterem most indit egy uj tanfolyamot, terhesmasszazs!!!!! (thai) Kiprobalnam szivesen!:)
>>> Vettunk 3 cuki (46-os!!) rucit, abbol az egyiket ki kellett cserelni mert talaltunk egy hibat, de gond nelkul, kedvesen kicsereltek. Oda fogok szokni a C&A-ba, most mar tuti. Ki is neztem egy szep kis kockas rucit is amikor a cseret bonyolitottuk:) Mar mondtam apanak, csak vigyorgott...

Edina:
tenyleg cukik a pulik a kepen. A mi uszkarunk kezd lassan ugy kinezni mint a kisebbik pulci a foton:D:D:D
Petrus nagyon kis hercig a kepen:) Egyre nagylanyosabb:):):)
>>> Ti az uj jatszoterre szoktatok menni, ami mostanaban nyilt? (mi kozel lakunk ahoz a jatszohoz.)

kostyika:
1500 m? Az nem semmi! En meg szemmel sem igazan birom felfogni, nem hogy annyit leuszni:) Kezdesz jo formaban lenni nagyon:):):) Na majd ti rugdostok engem Orsival, kivancsi vagyok mennyit fogok uszni elsore.... (10 m?) :D:D:D

na megyek szundizni! joejt lanyok:)

mia

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi! Nálunk is brassói volt tegnap, párom készítette! :D Én meg "cserébe" kigazoltam az udvar 80%-át. Jól ki is jött az allergiám, és jól szidtam is közben a többi lakót! :) :oops:
Remélem, sikerült pihizned délután, bár azt nagyon nem tudom elképzelni Rólad. :) Strand! De jó, hogy mentek! Mi múzeumozunk, jön anyum is, ő már tegnap mindent végignézett, úgyhogy ő meg tesóm csibézik, mi meg nézelődhetünk. :D
Annyira édesek és közvetlenek a csemetéid! Nagyon bírom az ilyen vagány gyerkőket! :)

Andi! Azta, hogy Te milyen ügyes vagy! Látod, múltkor nagyon visszafogtalak! Én most asszem olyan 1150 körül úszhattam. És nagyon elég volt. :) Nekem mondjuk elég meleg ez a víz a folyamatos úszáshoz, nagyon megérzi a bőröm. :(

Mia! Nagyon aranyos vagy, köszönjük a biztatást! :) Apukája is kinőtte nagykamasz korára, illetve van nálunk mindig gyógyszer rohamoldásra, de az már inkább idegi alapon jön elő neki évente max kétszer.
Hű, lányok! Ezzel a csáazármorzsával nagyon beindítottátok a fantáziámat! Palacsintatésztából kell csinálni? :oops: Vagy csak jobb híján készül belőle morzsa? Please egy receptet róla! Párom nagyon imádja, én meg még sosem csináltam.

Edina! Jaj, ezek a gyönyörű szemek! Reszkessenek a pasik! :) Klassz a kutyis kép is! :)

Erről jut eszembe. Apósomék voltak tegnap a Rex-nél, és ELLENŐRIZTÉK, hogy a párom bejelentette-e a kutyát, valamiért nem találták a rendszerben, pedig neten fent volt, igaz, hogy a kép nemvolt mellé csatolva. Hihetetlen, hogy vadidegeneknek jobban hisznek, mint a saját fiuknak... :evil: Mondta is párom, hogy ez volt az utolsó, hogy bármit is intézett nekik. Ritkán lehet kihozni a sodrából, de ez most eléggé kizökkentette, nagyon rosszul esett szegénykémnek! :(

Brigi! Mindig hajnalban fut ez a liba! Meg éjjel kopog a tűsarkújában.
ANyós! :( Én nagyon makacs vagyok, ha beteg a gyerkőc, és úgy látom, akkor nem megyünk sehova, felfordulhat tőlem mindenki. Tavaly októberben apósom nővéréhez voltunk hivatalosak, de csibe elég rendesen betaknyosodott, jobbnak láttam, ha itthon maradok vele. Párom azért elment egy-két órára. Anyósék (illetve ugye főleg após) őrjöngött, hogy mi az, hogy lemondju a vendégséget és ne megyünk a tesójához... Eléggé le lettünk dorongolva, hogy egy kis náthával nem kell otthon maradni, meg ők mindig vitték a páromat, ha beteg volt is. Aztán másnap bekerültünk a kórházba. Azóta sem jutott eszükbe bocsánatot kérni! :(
No ezzel csak azt akartam mondani, hogy Te érzed/tudod, milyen állapotban van Dorina, úgyhogy ha úgy látod, nem szabad menni!
Költözésben sok minden megviselheti a gyerkőcöt, de alkatfüggő is szerintem, meg a barátnődéknél a válásos különköltözés talán más kategória, olyankor más is van a levegőben. Mi nagyon sokat költöztünk és 9-10 éves koromban fogtam fel igazán, hogy mit is jelent ez az egész, akkor már a sokadik költözésen voltunk túl (ez volt kb az ötödik-hatodik). Akkor sokat sírtam, mert ismét ott kellett hagynom a barátokat, az iskolát, új közösséget megszokni. No nálam akkor eltört valami, azután nehezebben barátkoztam, illetve inkább felületes barátságokat kötöttem, mert tudtam, hogy bármikor tovább állhatunk. :( Szóval tényleg nem jó a sűrű lakhelyváltás. De tényleg jobb tisztázni, lepapírozni az ilyen dolgokat...

Berni! Húh, akarok egy kiscsajt most azonnal! :) Nagyon gyönyörűségesek vagytok! :)
Mi egyéves koráig havonta jártunk, igaz inkább mérés volt, mint tanácsadás, de mindig adták is a következő időpontot, nem volt kecmec! :)

Szilvi! Párom most mondja, hogy még nem jött meg a vízszámlánk, nálunk is csúszik valami... Jó lesz, ha kiküldnek egy nagy összeget megint! :(

Anett! Édesek lehetnek a fiúk együtt! :) Ahogy írod az éjjeli "mizériákat" nekem is beugrik, hogy milyen volt, amikor Gézu még icurka-picurka volt. :) Valamelyik nap mondtam Gézunak, hogy nem tudom, mi lesz velem, ha már nem babázhatok vele meg a tesójával! Ez hihetetlenül szép időszak, nagyon imádom! :)

No megyek reggelit gyártok a családnak, hogy korán tudjunk indulni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Illetve a lényeg lemaradt!

Zsombort Isten éltesse sokáig! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Kép Zsombikának nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!!!

Sok puszi:Orsi
Vendég

Zsombinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!

mimi12

Sziasztok!

Slyph!

Van vizes ismerősöm, ha gondolod megkérdezem Neked a víz jováírást, mert nekem úgy dereng, hogy csőtörésnél lehet jóváíratni!

Orsi!
A mi kutyánk fiú, a törzskönyvi neve Carlo, de Prücsinek hívták így mi is úgy hívjuk.

Elvittük sétálni, hát talán még az agyamat is kirázta úgy rángatott!

Dorinát csütörtökön műtik én benne vagyok egy légváras gyereknapba.

Lányok!
Gyönyörű volt az anyák napi ünnepség. Dorina köszöntötte a szülőket, de elsírta magát az elején, aztán megnyugodott és nagyon szépen szerepelt.
Két órán keresztül tartott a műsor, nagyon helyesk voltak, hát szem nem maradt szárazon!!!!!
Megyek, mert hiányol a csajszikám, este még benézek!!!
sziasztok
Vendég

Rajottem ha meleg(ebb) az ido, kakas-szindromam van. Mint ma is:)

Dolli:
Egy linket kuldok a csaszarmorzsahoz, olyan szep fotok vannak mellekelve a recept melle, megjon az ember kedve hozza. :) Bar nem igazan reform kaja, de tuti mindenki szereti:):):)
http://desszert.eu/csaszarmorzsa
>>> A tusarkas szomszeddal el kene (baratilag) beszelgeni, mert szerintem fogalma sincs rola hogy le/athallatszik a maszkalasa. Mi is igy voltunk ezzel, talan megerti a kedves kollegina ha van eleg sutnivaloja.:) Egy probat meger.... talan:D

sünciboglya

Sziasztok! :-)

Zsombinak boldog szülinapot!!!
Pussz

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mia! Hú, de jó ez az oldal.... Nesze neked fogyókúra, már a látványtól is hízom! :)
AZ a baj, hogy abszolut nem találkozom a csajjal. Néha olyan, mintha nem is laknának itt. Pl. Szemetük nekik talán havonta jön össze egy kukányi, pedig 2 gyerekkel van. Amikor tutira itthon van, az este 9 után, meg hajnali 6, olyankor szoktam hallani, ahogy glasszál föl-alá. No mindegy, ha egyszer összefutok vele, akkor azért célzásképp megkérdezem, hogy használhatom-e a cardiogépét! :)
Egyszer voltunk fent nála, amikor negyed 10 után a fiúk még valami csörgős műanyag labdát dobáltak... Akkor látszott, hogy mintha eddig eszébe sem jutott volna, hogy laknak alatta! :)

Zsand! Le a kalappal a gyerekek előtt... Én szülőként sem tudtam volna végigülni a 2 órát! :roll:
Mesélsz róla? Mert nem tudom elképzelni... versek? énekek? ennyi mindent tanítottak nekik? táncoltak? Mik voltak?

Kép
Kép
tekiroll

Köszönjük szépen a köszöntéseket, 50 perc múlva megszületik a nagylegény :D Ma egész nap nosztalgiáztam hogy tavaly ilyenkor mi mikor volt. Jól sikerültek az ünneplések, pénteken itthon, tegnap anyuméknál és ma anyóséknál. Zsombor olyan gyorsan lekapta a marcipán Süsü fejét hogy nem is volt időnk lefényképezni. Viszont volt nagy álmélkodás a tűzijátékon :D Kép Kép

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:
edesek a babok a kepen. (A suti is jol nez ki!!!) Igy este 10 fele mar az emberre rajon az ejjeli nasizhatnek, foleg a fotok lattara... hehehe.)

Dolli:
Igen, a mi kedves kopogos szomszedunk is este 10 utan indult be, sokszor hajnal 2-kor jart haza, jarolap volt szinte mindenhol nala es imadta a magassarkut.... nekem meg az agyamat cincalta vele.
2004 ota elunk ismet itthon, azota 6x koltoztunk, pont emiatt (Az utolso ketto mar csaladi haz volt/van, de az elozoek mind tarsashaz.) Megjartuk a hadak utjat. Sajnos itt is van mindig valami zaj, pl, itt hazon belul hallatszik minden at, ha reggel anyu mosogat(na), nekem kiszakad a fulem, azonnal felebredek....
De megoldottuk: van egy nagy teljesitmenyu oriasventillatorunk, azt lefekveskor bekapcsolom, falnak van forditva igy nem fujja le a fejunket ez az annyira zug hogy semmi mast nem lehet hallani, elnyom mindent:) En olyan jol alszom amiota igy van! :D

Ma sikerult venni kebelkalodat (melltarto, hehe) A Brandon-ban. 90E...nem is letezik nagyobb. (Kicsit bo a kapcsolasnal, de egyszeruen nem letezik nagyobb kosarmeret igy a 85-os nem volt jo....) Es meg nem szoptatok!!! Mi lesz itt????
MARIA= Erd ugyeletes bojlere. (Hajdune, Bojler Borbala.....)

Ma annyira eros volt az UV sugarzas! A parkolobol amig becammogtam az uzletbe, megcsipte a nap a karomat:( Egesz delutan aludtam, szerintem az eros nap tett be. :(

Szerdan (remelhetoleg) megtudjuk a babo nemet, de izgi:):):)

Joejt mindenkinek!

mia

sünciboglya

Sziasztok,
(ezt még tegnap írtam, csak elment a net)

Dolli: akkor most nem a múzeumok éjszakája van? Hanem a múzeumok majálisa? Sajnos tegnap nem tudtunk menni, mert sok dolgunk volt. Ma meg pakolászunk, függönyt mosok, kihasználva, h itthon van a férjem és leveszi, felteszi, megy a takarítás ezerrel hátha Lili úgy dönt mégis csak korábban jön.

Szilvi: sajna a combomra nagyon sok ment! De majd megyek Orsihoz és lemasszíroztatom.
A víz számla nekünk is furi mostanában. Igaz mi panelban lakunk, de mostanában 2szer annyit fizetünk, mint szoktunk. Pedig ugyanannyit használjuk!! Csőtörés sem volt nálunk, szóval nem értem a dolgot. Ki is akadtam rajta, hogy ez hogy lehet, de nem jöttünk rá! Hozzánk is 2 havonta jönnek, aminek én személy szerint nem igen örülök, jobb lenne ha havonta jönnének leolvasni és hoznák a számlát!

Noémi: mi van akkor, ha csak az orvos rendelésére jársz és a szülésre meg nem hívod, hanem majd az ügyeletesnél szülsz? Vagy ezt így nem lehet?

Tierno: a sulim egy nagy káosz! Kíváncsi vagyok az államvizsgával rendben lesznek e a dolgok, vagy ott is majd megy a varia…. Remélem az már tényleg sima ügy lesz, mert addigra már tényleg meg lesz Lili és nem fogok tudni vele rohangálni!

Csajok, a babaruhákat az első egy évben külön baba mosószerrel kell/illik mosni?

Ma voltunk battán. Mondtam a férjemnek mutassa meg hol van az uszi, mert oda fogok veletek járni. Kívülről nagyon jól néz ki! Már nagyon várom, hogy én is mehessek.

A szomszédot meg ne is mondjátok. A felettünk lakót annyira UTÁLOM, hogy azt el sem lehet mondani. Egy család vagy egy dinasztia lakik felettünk, nem tudom. Amik lehallatszanak:
- pasi veri a csajt, az meg sikoltozik, ordít, fut……..
- néha valami kisebb gyereket gyepál talán 10 év körüli, de azt meg játéknak foghatja fel, mert közben röhög
- néha sexelnek, de olyan hangosan és annyira nyekereg az ágy, hogy szerintem az alattunk levő is hallja
- csaj magas sarkúba este 10- 11 kor kezd neki pakolni, és járkál össze vissza a lakásba,
- tvzés: olyan hangosan szól náluk a tv, hogy szó szerint hallom mit néznek.
Néha olyan ideg leszek, hogy a radiátoron felkopogok nekik, hogy hagyják már abba!!! Grrr

Csajok, valaki mondta, hogy vállal varrást. Anyós nem tudja megvarrni a huzatot, így kellene valaki, aki meg tudja csinálni.

Holnap remélem leadom a szakdolim!! Gondoljatok rám, hogy minden rendben legyen!

Lini
Kép
kicsi lini

Mia! Te csúúúúcs vagy! :D Itt rötöygtem fél órát a Hajdúné Bojler Borbálán! :D :D :D :D
Örülök, hogy találtál melletartót, nekem is 90-es volt!Szerintem vannak ennél nagyobb méretek is! :wink:

Andika nagyon szépek vagytok!!!! Nekem is hihetetlen, hogy már ekkora Zsombi, pedig még látlak magam előtt pocakosan a tavalyi majálison! :wink:

Dolli, kopogás az tényleg szívás, de miért járkál a lakásban tűsarkúban???? :shock: :shock: :shock:

Költözés! Mi szüleimmel csak egyszer köztöztünk és már 7. osztályos voltam! 1 évet még visszajártam a suliba, utána meg a kerületi gimibe mentem, így az összes barátomat onnan szereztem! :D
Engem nem viselt meg, sőőőőőt teljesen más életem lett!Olyan mintha kinyílt volna előttem a világ! A mai napig áldom a napot, hogy szüleim eladták a VI. kerületi lakást és kertesházba költöztünk a XVII. kerbe! :D :D :D
Gyerekek is költöztek, ők is lakásból házba! Bubuka 3 éves volt Fruzsika 1 éves és semmire nem emlékszik, pedig szoktunk arra menni és mutogatjuk nekik az erkélyünket! :D
Egya válás miatt költözés teljesen más tészta! Egy gyereknek nem a hely jelenti az otthont, hanem a CSALÁD! A lényeg, hogy akárhol vagyunk, EGYÜTT vagyunk! :wink:

Edina, nagyon jóóók akutyás képek! Perta élvezte? nem félt a kutyáktól??

Zsand! nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Mimi merre vagy??? Minden okés???

Nekünk nagyon klassz hétvégénk volt!!!! Apika befejezte a villany szerelést, megcsinálta a víz és fűtsé szerelést is!
Jó nagy meló volt, a szalonban lesz egy mosdó, ha a testkezeléseket csinálom mindenféle kencefizével dolgozom és jó ha a kezem mellett lesz a kézmosó, a fürdőszobán lesz egy wc, zuhanyzó és egy mosdó. Ezt mind be kellett vésni,csövezni, (hideg, meleg viz)
De annyira jó látni hogy halad! Innentől kezdi a gipszkartonozást, az már tényleg látványos!

Tegnap batán pancsoltunk egy nagyot!
Még nincs gyerekmedence, csak a melegvizes és a verseny medence volt feltöltve! Szerencsére a meleg nem volt túl meleg és így mindannyian bemehettünk! De tök rendesek voltak, mert csak 600. Ft volt a belépő és a gyerekektől nem is kértek semmit! Ez május 29-ig van, utána minden medence üzemelni fog, sajna az árak is magassabbak! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Jesszus megint miket írtam, a felét én sem értem! :shock:
Látszik, hogy kapkodok! :?
Ha hazajöttem oviból kijavítom!
Vendég

Na valamit elbaltáztam és kiírja, hogy csak egyszer szerkeszthetem a hozzászólásomat! :oops: Így marad így!
Legközelebb jobban odafigyelek mit írok! :wink:

Annyira fáááj a torkom! Csütörtökön a tornán, baromira megizzadtam és az ablak mellettem nyitva volt!Tutira megfújt a szél! :?

Képzeljétek Bogika elkezdett bilizni magától! A pisi az ment eddig is a bilibe, de legtöbbször a fübe gugolva pisil! :D
Ma reggel viszont bele is kakilt! :D
Én mindegyik gyereknél megvártam, hogy maguktól kezdjenek bilizni! Lehet hogy próbálkozhattam volna előbb, de most még egy kicsit szomorú is vagyok, mert azt érzem, hogy olyan gyorsan nő Bogi! Én meg még úgy babáznék vele! A nagyokat 2 évesen teljesen máshogy kezeltük, mert ennyi idősen Ők már nagytesók voltak, Bogika meg a "pici"! :wink:

Linike! Te még egyben??? Hogy vagy? Nagyon nehéz a vége????
Remélem letudod ezt a szakdoli dolgot, mert ez tart vissza, hogy szülhessél! :wink:

Úúúúúúh annyira szörnyű dolgokat írtál a felletetek lakóról, Az ember tudja, hogy vannak ilyen esetek, de most hogy olvastam soraidat kirázott a hideg is! :shock: Annyira borzalmas, hogy nők így élnek, félelemben, megaláztatásban és tehetetlenül tűri a fájdalmakat! Hogy kerülhetnek emberek ennyire messze a boldogságtól, a szeretettől????? :cry: :cry: :cry:
Sajnos az tapasztalom, hogy nem mindegy mit hoz otthonról az ember, valszeg az igény se alakult ki bennük, hogy békét kössenek egymással, törődjenek a másikkal és ne csak magukra gondoljanak!A kompromisszum fogalmát nem ismerik! Mit láthat az a 10 éves??? És ez a gyerek 8-10 év múlva hogy fog bánni a feleségével, barátnőjével????ISTEN ÓVJA A LÁNYAIMAT EGY ILYEN FÉRFITÓL!!!!
(Ja lányos anyukáknak üzenem, hogy inkább neveljetek beképzelt nőt a kislányotokból, aki tisztában van az erényeivel, mint egy olyat, aki odadobja magát, mert egész életében azt nevelik belé, hogy nem érdemelsz jobbat! Szerintem anyai kötelességünk a lányainkat kiképezni arra, hogy jó párt válasszon magának! Akkor már késő ebbe belekezdeni, mikor már szerelmes! :wink: )
Szerintem az a baj ezekkel az emberekkel, hogy nincs mi motiválja őket, nincsenek céljaik és nincsenek tetteik, ami előre viszik őket és amitől sikerélményük lenne! Vagy lefelé csúsznak vagy topognak egy helyben és szerintem az is éppolyan rossz! :

Na bocsánat, ez volt a hétfő reggeli prédikáció! :oops:

Lépek vasalni a változatosság kedvéért! :D :D :D
Vendég

Jó reggelt sziasztok!!

Orsi!Nem tűntem el.Szombatn esküvőn voltunk.A Párom unokahúgának volt az esküvője.Nem volt nagy esküvő,mert a kaján kb 25-en voltunk gyerekestől....Viszont a fiuk 5en megittak 2,5lityó jägert.A friss férj a 8. feles után feladta,viszont édes párom az unokaöcsi és a sógor(unokaöcsi apja,aki a párom sógora)nem adták fel.A végén már kihozták nekik az üveget,épp csak az asztaltetején nem táncoltak.
Csajok,én a páromat még sosem láttam így :lol: :lol: Végig táncolta és énekelte az estét.Még jó,hogy csak kb 22-ig volt a muri,ugyanis a friss párnak már van 2közös gyereke.
Mi lett volna,ha hajnalig tart a muri???Így is úgy támogattam el a páromat a kocsiig. :lol:
Tegnap meg össznépi pihenés volt,meg vásároltunk kicsit.De szegény párom nem igazán bírta a kiképzést ebben a melegben :lol:

Lini!Elvileg lehet ilyet is,hogy járok terhes gondozásra és utána szülök az ügyeletesnél...De mivel megvan az előéletem,ezt nem merem megcsinálni.
Ha úgy várnék gyereket,hogy előtte minden rendben volt,akkor megtenném,de így nem rizikózok.
Mostmár csak azért kell majd a sok drukk,hogy a kis puncuska megforduljon és aug 2.-a után jöjjön de akkor gyorsan :wink:
A doki,juli végén szabin lesz,és aug 2.-ától dolgozik újra.Viszont ha nincs itt,akkor átad másnak..Ez a verzió sem lene gond,a lényeg hogy gyorsan szüljünk..
Mondjuk én júli végén szeretnék szülni,de ez ugyi nem rajtam múlik.

Orsi!!!Hun a fiad szép szöszi haja???

Mia!Én is itt rötyögök az írásodon.De nekem a kebelkaloda tetszik nagyon :lol:
Én azt sem tudom nekem mekkora csöcstarto kell??Szerintem tuti,hogy a húgomtol amit kaptam,az nem 90-es,ugyanis ő terhesen volt olyan súlyban mint nekem a kezdő súlyom.
Amúgy nyugi!!!Nőmajd a cici,ha bedurran,de nem lesz olyan vészes.Majd akkorra pont jó lesz a nagyobb kaloda.De szerintem érdemes egy kényelmes laza toppot is venni.Éjszakára az a jó,és abba bele lehet hajtogatni pelenkát ha ömlene a tejci.Nekem a Fannival is és a Szabival is,volt,hogy tejben aludtam :lol:
Ilyen esetekre éjszakára a melltartó betét nem ér semmit.

mimi12

Orsi!
Tuti valami vírusos trutyi van.Én szombaton éjszaka keltem arra,hogy alig tudok nyelni,úgy fája a torkom.Napközbenre már elment,mégannyira nem is voltam taknyos az esküvőre...
Tegnapra viszont jóval taknyosabb lettem,továbbra is kicsit fája a torkom,meg fújom az orrom,de ennyi.Nem vészes a dolog.Kis c-vitamin + kalcium és ennyi.Ja és a Szabi is köhög kicsit,meg szipákol.

mimi12

Orsi:
Irigykedve nezegettem a furdos kepeket. Csodas lehetett !!!:) Imadok(nek) pancsikolni, rajtatok meg kulonosen latszik hogy jol ereztetek magatokat:):):)

Noemi:
De jo hogy minden rendben van veled! Hehe, parod nagy legeny lehetett az asztalon megrendezett kornyikaversenyben, ezt bevizualtam:) Fotok lettek? ;)

Melltarto: hat nem sokat nohet a cic, mert a kosar most eppen megfelelo. Szoval szoptatas alkalmabol majd huzok valami bilit, vagy veszek talicskat a mellszallitasra. Abba a felesleges tej is legalabb belecsopoghet.... Vagy elmegyek a sex shopba, ott vannak F, G-s csodak is. (Na ez most vicc volt, hulyen neznek ki mondjuk egy latex csocsfix-szel, aminek halvanylila bobita van a kantarjan (persze a lancok es szegecsek mellett....) :D:D:D:D:D

Van egy baratnom, ugy kezdetnek van vagy F-es melle, jovore ok is babat akarnak, mar most azon parazik hogy milyen teherhordo keszuleket kell beujitania hogy elferjenek a togyek:):)Ezen jot rohogtunk.

Sokat filozgatok ezen a sok kohogeses-orgorcsos-virusos izen..... a levego minosege evrol-evre romlik:( Annyira konnyen szaporodnak az ilyen oxigenszegeny kozegben a bacik.:( Egyre tobb az allergen es a szallo por. Folyamatosan szoktam nezni a legszennyezettsegi terkepet es nem vagyok elajulva a latottaktol mostanaban.

Tenyleg, nem tudjatok hogy ez az erdi csatorna es utbetonozas project meg fog-e valosulni valaha? (minket megesz a por az utcaban)

szep napot kivanok mindenkinek:)

mia

sünciboglya

Írtam és elnyomtam valamit, elszállt.... :evil: :evil: :evil: ááááá, majd jövök valamikor és megírom újra!

Legyetek jók!

Erre még emlékszem: :lol:

Zsombinak nagyon boldog első születésnapot!!!!!!
Kép

Puszi
sylph

Zsombornak mi is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!

A hétvégén lent voltunk vidéken anyáéknál és meg volt Milán keresztelője. Olyan édes volt, nagy szemekkel nézte a pap bácsit és a hajmosást :D is jól tűrte. Majd hozok képeket csak még e-mailen várom őket.

Mia: a csatornát mi is várjuk. Tavaly alakultak meg a társulások, a szomszédom már fizeti is havonta részletekben a belépési díjat. Bízunk, hogy nem csak a pénzt szedik be.

Orsi: szépek a strandos képek. Én is akarok menni :lol:

Tényleg gyakorlott anyucik milyen idős kortól vittetek babát strandra?

Gabi

Kép
gabusz

gabusz:
En is azon gondolkodtam hogy remelhetoleg lesz is ebbol valaha valami. Mert ugye (elvileg) Unios palyazaton kaptak az erdiek erre penzt igy 2011-ig keszen kell lennie cuzammen mindennek, jardastul, csatornastul. (Mar ha ez az egesz igaz, mar lassan magamnak sem hiszek ebben a vilagban....)

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?