Sziasztok!
Húúú, mennyit írtatok, alig győzöm olvasni
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a megnyugtató sorokat és a tanácsokat, tapasztalatokat.
Mára rengeteget változott a helyzet, Bencike egy angyal volt ma egész nap
Jót aludtunk, hajnal 4kor, aztán 8kor és délben jó nagyot szopizott, vagy 10 percet, ritka az ilyesmi, és most délután pedig kapott sütőtököt
És ma már harmadjára alszik
Most egy kicsit megnyugodtam, mert tejem is van ma megint bőven, tegnap úgy éreztem hogy alig, ezért gyorsan írattam is tápszert a dokival...
Elég egy aligszopizós nap és kevés a tejcsi
Egyébként nálunk az etetőszéket régen nagyon szerette Bence, csak most egy pár napja utálja. De csak a széket, ettől függetlenül enni szeret
Ma én is felraktam a tálcát a székre, ugyanis mi még eddig nem használtuk, mert nagyon elveszett mögötte a manócska, de ma már egész jó volt. Tetszett neki, rögtön neki is esett rágni
Sírás szinte nem is volt ma, és naggyon sok időt eljátszott egyedül a szőnyegen
Mintha megérezte volna hogy tegnap itt panaszkodtam.
Ma este megyünk Érdre lakást nézni, holnap Budakalászra egy házat, aztán nemtom, már kész vagyok! Ha valaki esetleg tud kiadó 3 szobás lakást vagy házat, valami újszerűt és igényeset akkor szóljon mindenképp, mert lassan beleőrülök a keresésbe...
Remélem hamar találunk és akkor már a nyarat ott tölthetjük!!!
Na most megpróbálok regaálni egy pár sor erejéig, bár rengeteg amire kellene...
Docka!
Andris nagyon édi ahogy áll
Jól látom hogy pipiskedik? A nővérem anno egy csomó ideig csak így volt hajlandó menni is, már anyukámék aggódtak
Pedig szerintem így sokkal nehezebb és fárasztóbb, nem?
Fürdőkádban újabban Bence is hajmeresztő mutatványokat csinálna, ha engedném
Mi ülve kezdünk, de mindig ott a kezem a háta mögött egy kicsivel hogy el tudjam kapni, ha dőlne, azért nagyot lehet esni a kádban, főleg hogy csúszik is
Aztán lefektetem hátra, ilyenkor jön egy ásítás és egy pisi
de komolyan, ez nálunk menetrend, gyorsan lemosom fürdetővel mindenhol, aztán hasalhat, ezt imádja a legjobban és így nyel a legtöbb vizet is
Zit!
Szomszédotok nem normális
Én lehet már szóltam volna a GYIVInek! szegény kisbaba
Nekem is hiányzott már a színes, sokgifes írásod, tök jó olvasni
Ann!
Kocsitokról már megírtam a véleményem, szemét emberek vannak
Nem szereted a kelkáposztafőzeléket?! Pedig fini, csak én nem tudok főzni, mint ahogy sok mindent sem...
Hami naggyon édesen ül
Jó lenne már újra látni titeket!
Susie!
Végignéztem a képeiteket, Anna gyönyörű és naggyon hasonlít rád
De jó lenne akkor nálatok talizni!!!
Csak akkor jó előre fixáljunk már le egy időpontot, és tényleg hozzuk össze!
Én akkor leírnám nekünk mikor
nem jó: május 21-június 2, június 16-20, június 26-július 3, és a július 24-i hétvége. Ezekben az időpontokban nyaralunk és Szolnokon is leszek pár napot Bencével. Persze ha pont ezek közül az időpontok közül valamelyik mindenkinek jó lenne, akkor miattam ne halasszátok tovább a dolgot! De azért jó lenne ha mi is tudnánk menni
Brigi!
Egyszerre 2-3 foga jön??! Kezdek én is félni ettől a fogzástól... Remélem szegénykének hamar kibújnak és elmúlik nálatok is a nyűgi!
Barbi!
Hogy te is mennyit írtál! Szerintem most az enyém is hasonló lesz. De hát ha ilyen sokat írtok akkor a válasz is sok tényleg
De ez nem baj! Ugye? Vagy valaki hülyét kap a hosszú irományainktól? Akkor bocsi!
Nagyon tetszett az a mondatot amit Zsófinak írtál: "Mivel nem vagyok anyukád, megkíméllek a további tanácsaimtól!"
Ezek szerint lenne még tanácsod??
Ádival közös képet aranyos nagyon!
Egyébként körömvágás nálunk is így megy, egyik nap az egyik ujjáról, a másik nap a másikról, aztán két hét múlva kezdhetem előről... Tiszta röhejes, de még én sem találtam rá megoldást. Állandóan az ollót akarja megkaparintani, úgy sem megy ha adok valamit a kezébe. Néha már tök égőnek tartom, ha megyünk valahova és nagy a körme Bencének. És a legtöbb ember a babakezekre van ráindulva, szóval egyből látják és biztos gondolják hogy milyen "jó" anya vagyok...
Zsófi!
Egyébként nekem is hasonló véleményem van mint itt a legtöbb lánynak, de te tudod, a te döntésed, sok sikert kívánok hozzá!
Panu!
Ez a Lizi királylány ollllyan drága
Jót röhögtem azon hogy ha rászólsz, akkor gyorsabban rágja a papucsot és nyálazza, aztán mire odaérsz, eldobja
Milyen kis okos!
DBarbi!
Annyira jók a képek Fanniról! Nagyon tetszik a csúszdás, látszik hogy élvezi
Homokozás is tök jó lehet, már én is úgy beengedném Bencét, itthon már olyan aranyosan pakolgatja a homokozócuccát
Gabi75!
Ismerősöd rendkívül "szimpatikus" a gyereknevelési elveivel
Én ilyenkor annyira tudom sajnálni azt a szegény babát aki ennek az egésznek a levét megissza...
Viszont jó hír hogy Dávid evett rendesen, és boldog vagy
Mikor láthatunk már róla is képet???
Anita!
Mászó Robó nagyon tündéri, gyönyörű kiskrapek
Remélem nálatok is jobb irányban alakulnak már a dolgok nyűgi téren!!!
Edit!
Boti milyen kis vigyori ahogy ül a hátihordozóban
Nagyon jó kis sapija van, én is most ilyesmit vadászok Bencének, mióta agyerekdoki közölte hogy 1 éves korig mindenképp legyen a fején valami akkor is ha dögmeleg van, ha más nem, kalapka a szél és a nap ellen. De még sehol nem találtam normálisat.
Táblát köszi hogy azóta is csinálod, nagy terhet vettél le rólam
Batkamanó!
Gratula a kishisztis Emmádnak a fogacskához
Képet nem láthatunk róla?
aludt, úgyhogy most sütőtökös cuccban alszik a kisdrágám. De már lazulok ilyen téren (is)
Ma kipróbáltam a ti módszereteket kajánál. No előke, kevés sütőtök az ölébe
De én nem öltöztettem át, mert nem sokkal utána bealudt, úgyhogy most sütőtökös cuccban alszik a kisdrágám. De már lazulok ilyen téren (is)
Gabi!
Nagyon köszi neked is hogy így megnyugtattál nem alvás-nem evés-hiszti kérdésben
Leveledet nem felejtettem ám el, csak még nem volt időm válaszolni...
Na, ezzel az oldal tetejéhez is értem, jó hosszú lettem, legközelebb ígérem rövidebbre fogom
Pussz mindenkinek,
Vera