Sziasztok!
melisch! Örülök hogy azért jól éreztétek magatokat
!! Biztos ezek a fránya hormonok...
mucus! Elhiszem hogy el vagy keseredve,de fel a fejjel
!! Reméljük nem kapod el,én is ugy hallottam hogy felnött korban durva
Nálunk is az az igazság hogy anyu nem emlékszik hogy voltam-e himlös(mondjuk nem értem hogy nem lehet emlékezni ilyenre..de mindegy),aztán pont erre gondoltam februárban mikor terhes lettem hogy mi lesz ha Kíra bhimlös lesz,lehet hogy én is elkapom??! Kérdeztük a védönöt,azt mondta utána néz....hát azóta is csak nézi
..
Kicsi! Nyugi majd enyhülnek ezek a dolgok idövel amit most érzel
frencesca! Rendben lesz minden,csak pihenj sokat!!
Tegnap vissza mentem a dokihoz,azt mondta erre a vérnyomásra nem ír még gyogyszert mert ez a súlyomat nézve "jó" átlag 130.. Igazábol nem is azzal az értékkel van baj,hanem a pulzussal ami tegnap végig 100 fölött volt,persze tuti hogy rákontrázott még a cola is,ugyan is kicsit cola függö vagyok,ha van itthon akkor mást nem is tudok inni csak azt
.. Kávézni egyáltalán nem kávézok..
Tegnap voltunk az ovisokkal(kiscsoport meg a nagycsoport) kis kiránduláson,elöször busszal elmentünk Bajára a Dérikertbe(játszótér),aztán elmentünk a tüzoltóságra,ott megmutogattak mindent nekik,aztán vitték egy kört öket a tüzoltókocsival...hát ezt élvezték a legjobban
. Kíra potyázott és 2 kört ment
. Jól el is fáradtak mire vissza értünk az oviba
Apával belendülünk mától,mert most az elkövetkező 1 hétbe kell lenni pé-nek,ugyanis pontosan nem tudom mert nem állt még be a ciklusom...
Meg is lepem ma, fözök egy kis halászlevet(1kg-os pontybol)...imádja
,meg vettem 2 csomag leveles tésztát, sütök belöle sajtos rudacskákat...Kíra már kijelentette hogy segít
...
Megyek is...szép napot mindenkinek!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.16 10:01-kor.