Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

melisch! Örülök hogy azért jól éreztétek magatokat :)!! Biztos ezek a fránya hormonok... :lol:

mucus! Elhiszem hogy el vagy keseredve,de fel a fejjel :wink: !! Reméljük nem kapod el,én is ugy hallottam hogy felnött korban durva :? Nálunk is az az igazság hogy anyu nem emlékszik hogy voltam-e himlös(mondjuk nem értem hogy nem lehet emlékezni ilyenre..de mindegy),aztán pont erre gondoltam februárban mikor terhes lettem hogy mi lesz ha Kíra bhimlös lesz,lehet hogy én is elkapom??! Kérdeztük a védönöt,azt mondta utána néz....hát azóta is csak nézi :evil: ..

Kicsi! Nyugi majd enyhülnek ezek a dolgok idövel amit most érzel :wink:

frencesca! Rendben lesz minden,csak pihenj sokat!! :wink:

Tegnap vissza mentem a dokihoz,azt mondta erre a vérnyomásra nem ír még gyogyszert mert ez a súlyomat nézve "jó" átlag 130.. Igazábol nem is azzal az értékkel van baj,hanem a pulzussal ami tegnap végig 100 fölött volt,persze tuti hogy rákontrázott még a cola is,ugyan is kicsit cola függö vagyok,ha van itthon akkor mást nem is tudok inni csak azt :lol: .. Kávézni egyáltalán nem kávézok..

Tegnap voltunk az ovisokkal(kiscsoport meg a nagycsoport) kis kiránduláson,elöször busszal elmentünk Bajára a Dérikertbe(játszótér),aztán elmentünk a tüzoltóságra,ott megmutogattak mindent nekik,aztán vitték egy kört öket a tüzoltókocsival...hát ezt élvezték a legjobban 8) . Kíra potyázott és 2 kört ment :D . Jól el is fáradtak mire vissza értünk az oviba :wink:

Apával belendülünk mától,mert most az elkövetkező 1 hétbe kell lenni pé-nek,ugyanis pontosan nem tudom mert nem állt még be a ciklusom...
Meg is lepem ma, fözök egy kis halászlevet(1kg-os pontybol)...imádja :) ,meg vettem 2 csomag leveles tésztát, sütök belöle sajtos rudacskákat...Kíra már kijelentette hogy segít :shock: ...

Megyek is...szép napot mindenkinek!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.16 10:01-kor.
Vendég

És laptetőőőőőő :shock: :shock: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem bejön :wink:
Vendég

sziasztok....jelentem itt vagyok én is!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igyekszem én is jönni.
Este mi mindig együtt játszunk hármasban, ritkán tudok jönni.

Dia, kérdezted a képet. sajna nekem csak a kórházban szokott adni, mert nem jó minőségű a magánban. mondjuk vehetne egy jó kis nyomtatót akitől bérli a rendelőt, nem az övé. De akkor is, annyi pénzért amit elkérnek, nem hiszem, hogy csak én kérek képet, biztos más is, de egyszerűbb azt mondani, hogy nem jó.

Képem van 12 hetesről, de nem tudok kicsinyíteni. Én béna vagyok.
Eddig a másik gépen volt egy szupi programom, de ezen nincs,a paintet szokták javasolni, de én azt soha nem használtam még.
Ha valaki leírja nekem priviben(ne foglaljuk itt a helyet) részletesen, hogy kell,megköszönném.

Az én anyum sem emlékszik, hogy melyik himlőm volt, bárány vagy rózsa. Én is mondtam neki, nem értem, hogy nem lehet emlékezni!?

Holnap megint kerti partizunk, remélem jó időnk lesz.

Drukkolok mindenkinek, hogy jöjjenek már azok a babók :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angi jó időt mond holnapra is..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is itt vagyok :) .
Hát csajok én megint levagyok törve. 11 szem bogyót kellett ebben a hónapban bevennem. (clostyt) Aztán nem kaphattam meg a üszőrepesztő szurit, mert a jobb oldali petefészkemben van vagy 3db 16 mm körüli tüsző, így nem lehet beadni azt mondták. A bal oldaliban volt egy nagyobb. Azt mondta most próbálkozzunk simán. Pedigmár a páromat is rávettem a befecskendezős dologra. Mert ő eddig tiltakozott, hogy természetes útn sikerüljön inkább. Na mindegy. Elméletileg tegnap este kellett együtt lennünk, de csináltam egy tesztet, de olyan negatív lett, hogy csak na. Előtte 2 csíkos volt, de még nem pozitív. Lehet azért nem sikerült, mert előtte nemsokkal pisiltem? Na mindegy próbálkozunk, aztán meglátjuk mi lesz.

Közben meghalt a nagyikám is kedden. Annyira sajnálom szegénykémet. Nagyon fog hiányozni.

Na megyek is, mert jön ide apus. Remélem lesz több időm is jönni a jövőben.

Pusszi mindenkinek!

Kép
babicsek

babicsek sikerűlni fog spontán is az a babó!!!!!!!!!
részvétem a nagyid miatt!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lányok, vagyok én is, de olvasó üzemmódban.

Babicsek,
nagyon sajnálom a nagyikádat.
Még lehet babó, attól, hogy nem voltál kétcsíkos. Lehet, tényleg bekavart a sok pisilés. :wink:

Kicsi,
küldtem pü-t.

Vigyázzatok magatokra, puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Babicsek, szerintem is az volt a baj, hogy előtte pisiltél nem sokkal.
Nagyon szorítok neked! És miért nem adott tüszőrepit a doki? Túl kicsik voltak a tüszők? :shock:
És szomorú, hogy a nagymamád elment...részvétem :cry:

Lyly, jöhetnél egy kicsit sűrűbben is áááám... :wink:

Kicsi, nem nagyon tudok én sem reagálni, mint ahogy Melisch sem az írásodra, mert ezt még mi (sajnos) nem éltük át.
De majd elmondjuk, ha mi is fogunk ilyent érezni :lol: :wink:
Soktól hallottam egyébként ilyen, és ehhez hasonló érzéseket.
Biztos a hormonok játszanak veled.

Melisch, nnaaa, milyen volt a tenisz? Tetszett? Én nagyon szeretek, de csak ritkán jutunk oda, hogy teniszezzünk.

Mucus, jobbulást a kisfiadnak. Most ez a hónap kimarad, de kövi hónapba mindent bele!!

Angie, most lettél terhes, és már mindjárt 16 hetes leszel...hogy megy az idő!!!

Melinda, mi újság veled? Vezetés? Annyira belejöttél, hogy azért nem jössz?? :lol: :lol:

Nita, a körmözéssel hogy állsz? Gyakorlod?

Kírus, te colafüggő... :lol: :lol: :lol: Az elkövetkezendő 1 hétben ki se szálljatok az ágyból, ne száljatok le egymásról, egyszóval ragadjatok össze... :lol: :lol: :lol: :lol: ...és ciklus végén zebrás tesztet kell hozni :wink:

Aki kimaradt, az a véletlen műve csupán, és cuppantás az arcára!!! :lol: :lol: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hát én kimaradtam, most jöttem rá :lol: :lol: :lol: , úgyhogy cuppantás az arcomra :lol:
Egyébként jól vagyok, elbeszélgetünk itt velem kora reggel :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval, hát az a nagy helyzet, hogy holnapra nekem kéne küldeni egy kis plusszos enerdzsiket, mert megyek tüszőnézőbe, és reméljük, hogy szépen növögetnek ott bent a kis édik! :lol:
Ebben a hónapban mérem a hőmet is, LH tesztelek is, UH-nak is, egyszóval tuti pontosan meg fogom mondani pé. napját :lol: :lol:
Úgyhogy most nálunk is mindent bele lesz, mi is össze fogunk ragadni, mert eddig önmegtartóztató életmódot javasolt a doki 1 hétig, tehát könyvet olvastunk esténként :lol: :lol: :lol: jobb híján :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betti, a könyv sem rossz! :lol: :lol: :lol:
De remélem, ha vége a művelődős korszaknak, minden úgy sikerül, ahogy szeretnétek. küldök sok-sok drukkot! Puszi
Bizony, már holnap 16 hetes leszek. Mennem is kell szurira.

Babicsek őszinte részvétem!

Nita, remélem igazad lesz az időjárással kapcsolatban. :wink:

Kicsit korán van még nekem, de Bence felkelt a szokásos időben, apát meg hagytuk had aludjon tovább.

Kép
KépKép

angie28

Babicsek részvétem.
A tesztezés nekem is feladta a leckét :lol: :lol: ha kicsik voltak a tüszők még és van teszted még tesztelgess lehet később lesz pé-d, nekem is 18. nap volt pé-m 14 helyett. Ugyanezzel áltattam magam keveset pisiltem és azért nem + a teszt, de nem a hőm sem emelkedett, már le is mondtam a májust, mire múlt vasárnap Esthajnal javaslatára csodaszép + tesztet pisiltem (másik 2009-es topikban megvan a kép is) délután, és másnap a hőm is kezdett emelkedni tehát elhiszem akkor volt pé-m is. Ha még van teszted mit veszíthetsz???? Mi is mindent beadtunk 14.-re és mégsem lett volna jó, de a teszt miatt még vasárnap este, már lassan éjfél volt, megint összebujtunk. Azután már nem volt hozzá kedvem másnap is hiszen jóbol is megárt a sok. Ha nem tesztelek lehet már vasárnap estét is kihagyjuk.

Betty nagyon jó volt teniszezni még soha nem voltunk, jó béna is voltam :oops: :oops: :oops: de ha lesz még kedvünk szerintem még megyünk, páromnak is tetszett. Sajnos nagyon messze van tőlünk, több mint 1 óra az út. A városban is van pálya de ott betonnal, itt homokos és nincsenek olyan sokan.
Akkor csak növeszd a tüszőket és olvasgassatok még kicsit, aztán ha zöldre vált a lámpa mindent beleadni.

Lyly jó, hogy jöttél :lol: :lol:

Na mennem kell főzni semmi kedvem hozzá :evil: :evil: :evil: áh miért minden vasárnap ugyanolyan: főzés, tusolás, mise. Unommmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch, nagyon örülök, hogy volt peteérésed, hajrá, szorítok!
Jó főzést!

Végre sikerült lekicsinyítenem a 12 uh-os fotót. Lefényképeztem a képet, lehet nem a legjobb, de íme, szemből látható:

Kép

Kép
KépKép

angie28

Angie de jól látszik a pici az utolsón!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Rakok még pár képet Beniről, ha nem baj:

Kép Kép
Kép

Meg szeretné fogni a folyó vizet és nem érti, hogy miért nem lehet! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Köszike!
Várjuk a barátainkat és megyünk ki sütögetni.
Nagyon meleg van.
Szép napot mindenkinek!

Kép
KépKép

angie28

betty most nem gyakorlom...nincs kin......... :cry:
angie tüneményes a pocaklakó!!!!!!!!!
beni is helyes kis pasi!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak bekukk két fotóval.Ma már jobb volt a helyzet viszont az éjszaka pocsék.Akkor lázasodik be,beszél álmában,vakarózik... :( :roll: Puszi Mindenkinek!
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

szegényke!!!!!!sok gyógy puszi neki!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
mucus! Rémálom lehet most nektek ez :( ,szegény Domi gyógypussz neki!!
Már elöre rettegek én is ettöl a bhimlőtől :?

Angie! Aranyos Beni nagyon és a kis pocaklakó is szépen látszik az utsó képen :wink: ... Mit sütögettetek?? 8)

Voltunk ma csavarogni kicsit,elmentünk fagyiztunk egyet meg coláztunk,aztán kimentünk a játszira,persze nem voltunk sokáig mert annyira oda tűzött a nap hogy alig lehetett megmaradni...a sok szunyogról ne is beszélve...
Vendég

kirus de legalább elvoltatok...én ma egész nap babarucikat mostam....holnap folytatom....aztán majd mire kell csak kivasalnom kell.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat.

Mucus: Úristen. Jól bepöttyösödött Dominik. Szegénykém. De legalább túl lesztek rajta. Azt mondják felnőtt korban veszélyes a bárányhimlő. Jobbulást neki.

Angie28: Nagyon édi Beni.

Melisch: Azt már megfigyeltem, hogy nekem sem félidőben szokott lenni a peteérésem. Tesztem az van még egy jópár darab, úgyhogy folytatom. Egyébként ma van a 18. napom.

Betty: Szorítok hogy szép nagyok legyenek!

Mi meg megyünk Marcival a gasroenterológiára. Sokat fájt mostanában a hasa és emmiatt. Remélem nem alálnak semit. Ja és kb 2 hónapja várunk erre az időpontra, mert előjegyzés volt.

Na megyek is készülődni, mert 9-re ott kell lennünk. Remélem nem az egész napot fogjuk ott tölteni.

Jók legyetek! :wink:

Kép
babicsek

Babicsek: Fogadd részvétem!
Drukk, hogy ne legyen semmi baj az orvosnál!

Mucus: Tarts ki! Rajtad nincsenek tünetek? Drukkolok mind a kettőtöknek!!!

Betty: Megy a drukk mára!!!!

Szia Melisch!

Lyly: Ment pü

Angi: Nagyon jók a képek! Beni is aranyos, no meg a pici is :wink:

Szia Nita!

Kírus: Remélem nem sokáig fog ugrálni a vérnyomásod :?

Velem minden ok! Drukkoljatok, este megyünk dokihoz. Fél hatra! Amint tudok jelentkezem. Remélem minden rendben lesz.

Kép
kicsi80

kicsi minden ok lesz!!!!hallani fogjátok a szívhangot is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi, szorítok neked, de minden rendben lesz!! :wink: +++++++++++++++

Mucus, sajnálom a kisfiad, szegénykém tiszta pötty....jobbulást kívánok neki!

Angie, jók a képek nagyon! A babás is jól látszik, és a kisfiad is nagyon cuki!! :)

Megjöttem UH-ról:
Nyálkahártya vastagság: 6,3 mm.
Jobb oldali petefészek: 1db. 2,6cm-es domináns tüsző.
Bal oldali petefészek: 1db. 1,8cm-es domináns tüsző.
Kaptam egy dupla adag tüszőrepit (choragon), és ma ereszd el a hajam lesz az urammal!!

betty615

Sziasztok!!
Betty! Mindent bele akkor ma!!! :wink: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Betty hajráááá!
Én szerdán voltam tüszőmérésen. Nekem nem adták be a choragont, mert a jobb oldalon volt 3 db 15-16 mm-es tüsző, a bal olalon meg egy 16*17mm-es. Így mivel több van egy petefészekben nem lehetett beadni állítólag. Nekem csak 5,5 mm-es volt az endometrium. Már ma összebújtok? Nekem mindig azt mondja, hoy az injekció után másnap kell. De lehet hogy ezért nem is sikerült eddig, mert megfogadtuk a tanácsot. Remélem nektek sikeres lesz ez a hónap! És te hány szem gyógyit szedtél be előtte?

Képzeljétek szegény kisfiamtól ma vért vettek, ráadásul 2-szer kellett szúrni. Majd 3 hét múlva lesz eredménye. Meg csináltak verejtékvizsgálatot is de hogy abból mit állapítanak meg, nemtudom. Úgyhogy hosszú napunk volt. 9-re mentünk és 1-re értünk haza. És a legrosszabb, hogy a kis popsijába is benyúlt a doki néni az ujjával. Úgy sírt szegénykém. sok volt ez mára neki.

Kicsi80: Biztosan minden oké. De szorítok neked! :wink:

Kép
babicsek

Sziasztok!
Hazajöttünk mi is!

Betty: Mindent bele :lol: :lol:

Nálunk MINDEN OK!!!!! Láttuk a szivét pulzálni :lol: :lol: :lol:

Két és fél hét mulva kell mennem, addig egy vérvétel, megnézni hogy állnak a fehérvérsejtjeim. Holnap hívom is a háziorvosomat.

Szóval ittvan, megvan, meegnyugodtam picit. Minden rendben vele. Nagy kő esett le. Annyira jó. Pontos volt pé-m is, mert pont nyolc hetesnek megfelelő. 15.3 mm ülőmagasság :lol:

Van képem is, de nem tudom lekicsinyíteni :(

Kép
kicsi80

kicsi gratula a picihez!!!!!!!!!!!!!!!!
betty mindent bele!!!!!!!!!!!!!!

....képzeljétek kaptunk még egy zsák ruhát!!!!!!!!és ugy néz ki lesz pelenkázó szekrény is cirka 10.000-ért és zsír új!!!!!!!én ugy örülök!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm a dicséreteket, Beni nevében is!

Kicsi, örülök, hogy rendbe minden.
Nekem is most mutatták meg, hogy kell kicsinyíteni a Painttel. Én nem ismertem ezt.
Miután betetted a képet a FÁJL-MEGNYITÁS-nál, a KÉP-re kattints és"döntés/nyújtás-nál a 100%-ot állítsd át 20 vagy 10 %-ra. Végül elmented. Remélem tudtam segíteni.

Betti remélem jól sikerült az akció, nagyon szorítok!

Nita, jól jártatok! De édi lehet a sok kis ruha! Nekem is kellene válogatni már a piciket, de amíg nem tudom a nemét, csak a semlegeseket. :lol:

Babicsek, sajnálom pici fiad! :cry: Érdekes ez a verejték vizsgálat.

mindenkinek üdv.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok, csak egy gyors bekukk!Mindenkinek sok puszi!

Nita:honnan sikerült szerezned ilyen jó cuccokat, ha van tippet, v vmi használt bolt majd írd meg légyszi???!!!! :lol: Köszike

Kép
nyuszifül16

Sziasztok látom nem nagy a mozgás erre :cry: tegnap nagyon sok volt a fejemen nem tudtam jönni.

Babicsek remélem fiad elfelejtette már a tegnapi napot, szörnyű lehetett szegénynek. Akkor a tüszőcskék maguktól kilőnek és nagyobb eséllyel lehetsz babás nem??? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kicsi mondtuk, hogy nem lesz gond ne is gondolj rá, normális, hogy a picivel minden rendben volt, másképp nem is lehetett volna!!!!

Nita a mai világban tényleg jó ha olcsón hozzájutsz babakelengyéhez :D :D

Nyuszi gratula a 19. héthez!!!!!!! Mi van a vizsgákkal? Még van? tanulgass szorgalmasan.

Többiek merre jártok Melinda, Királylány ti azért gyakrabban jártatok erre remélem jól vagytok.

A hibe-hóba látogatóknak is tessék benézni mert névsorolvasás lesz ha nem jösztök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

nyuszi ezeket a szomszédtól kaptam...de ha nem kaptunk volna akkor a kínai piacon vásároltunk volna.....ott se olyan hű de olcsóak már de ott lehet alkudni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: köszi az infót, akkor majd nézzük ott is, nem mindegy hogy mi mennyi...ha vkinek majd lesz olcsó pelenka beszerzési helye arra is vevő vok ám... :lol: 8)
Most úgy néz ki, hogy Attila Kersztanyja segít nekünk, úgy hogy nem tudják a szülei, és a Húga...gyerekruhákkal és ággyal, vmi holland rokonoknak szólt...Nekem ez a segítség, meg hogy elfogdja a babát mindennél többet jelent...Nem tudom ezt hogy fogom neki meghálálni... :D Egyszerűen jól esik :D
Meg mindig elsírja magát, ha a pciről mesélek...nem volt könnyű élete, van egy lánya neki is...

Kép
nyuszifül16

Nita: az szerinted gáz, ha csak jövő héten mek a kötelező Uh-ra, ami 18 és 20 hét között van... 18 héten voltam Uh-n, de ezt nem olyan leletes Uh volt, de azt mondták, hogy minden ok...bár az arcát nem mutatta meg... Szted???? Afp rendben volt...

Kép
nyuszifül16

nyuszi mi innen vesszük majd a pelusokat,,,,nagyon jó és olcsó!!!!!!!!
http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=47

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita, nagyon sokat segítettél :lol: :lol: :lol: Hát nem mindegy az ár, és tök jó, hogy van mintabolt is....ahol helyben is meg lehet venni!

Szted dokival mit csináljak?(UH)

Kép
nyuszifül16

hogy érted hogy mit csinálj a dokival?menned kéne uh-ra?
bocs de olyan meleg van hogy nem tudok gondolkodni....... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Élek, megvagyok, olvasok is, de írni most nincs időm, munka rengeteg. Majd jelentkezem. Puszi mindenkinek :wink:

királylány

Kicsi, örülök, hogy minden rendben veletek! Remélem megnyugodtál most! :wink:

Melisch, jelentem én is vagyok! :lol:

Babicsek, nekem a múltkor csak a jobb petefészekben volt 2 db elég nagy tüsző (2,3 és 2,7cm), és én akkor is megkaptam a tüszőrepit, pedig egy fészekben volt 2 :shock: Én nem értem, szerintem minden orvos mást mond, és másképp csinálja, mert nekem pl. azt mondta múltkor is meg most is, hogy aznap este kell együtt lenni, amikor beadja a szurit....lehet, hogy azért mert ha ma lesz mondjuk pé.-m, akkor már álljanak ott lesben a katonák :lol: vagy nemtudom. Mindenesetre a mai napot sem hagyjuk ki keksz terén :lol: Én a ciklus 1. napjától szedtem a clostilt 5 napig 2*1-et.Tegnap este nagyon szúrt, fájt a hasam, minden bajom volt, tuti a tüszőrepitől. Fel is voltam puffadva. Bár múltkor is ugyanezt éreztem, csak most intenzívebb volt :shock: Te mit érzel aznap este mikor megkapod a tüszőrepit?

Rólam: tegnap este nagyon elfáradtam!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És köszi a drukkokat! A plussz enerdzsik remélem jót tesznek velem!! :lol: :lol:

betty615

Sziasztok!
Én új vagyok itt, csatlakozom a klubhoz!
Hajrá mindenkinek! :wink:
tacska
Eger

Jajjj,vissza kell nagyon olvasnom!
Hát ez a vezetés??!!Kiröhögtök,ha azt mondom 2-szer 50 perc után hazajövök és alszok,úgy elfáradok... :lol: :lol:
Persze sok eszem is van,következő életembe 30 hetesen kezdem el,úgy még izgibb lesz... :lol:
Ígérem jövök!!!
Tacska üdv köztünk,rólad mit lehet tudni???
Van már gyerek,vagy első lesz???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Domi javul,rossz kutya.
Én elkenődtem mert tegnap megjött a 14 napon :!: és brutálisan van,nagy darabos.Már azon is gondolkoztam nem e terhes voltam és elment. :roll: Most kicsit csak olvasok majd azt hiszem össze kell kaparni magam. :oops: :(

KépKép
Kép
mucus75

SZia Melinda
Nálunk első lesz, már tervben van, most még keresgélek, próbálok ráhangolódni a témára. Bár úgy érzem, nem lehet eléggé felkészülni. :?
tacska
Eger

No, most van egy pár percem.

Dius nagyon sajnálom, szerintem hívdd fel a dokit..........én beszélek :? Na mindegy. Nem tudom mi lehetett, de gyanús, hogy esetleg baba lehetett. Domi jó pöttyös lett! Az már jó jel ha ördögfióka! :lol:

Tacska mesélj magadról!

Betty szorítottam és még szorítok is! Remélem hamarosan jóhírekkel jössz :wink:

Babicsek: őszinte részvétem! Mást ilyenkor nem is lehet mondani szerintem. Ha van kedved írni róla akár priviben is...Én ősszel veszítettem el a nagymamám. Ő volt az utolsó nagyszülőm, illetve a mostohanagyapám még él de nem tartjuk a kapcsolatot :?

Nyuszi ezt a dokis dolgot én sem értem....vagy nekem nem is kell?! :wink:

Melinda én is anyukám pocakjában tanultam vezetni :lol: Nő is vagyok, szőke is, tolatni sem tudok de azért jól vezetek :!: :lol:

Kicsi nagyon örülök, hogy minden rendben van.......(ugye megmondtam :lol: )

Akinek nem írtam attól bocsika és puszi mindenkinek.

Ja!
Szombaton voltunk a szomszéd faluban, tűzoltónap volt. Bence egész nap a tűzoltó kocsiban ült. Nagyon jól érezte magát. Kép Kép

királylány

mucus nem akarlak elkeseríteni de az valószinű egy terhesség volt!!!!!!!! :cry:
tacska üdv köztünk!!!!!!!!!
királylány nagyon helyes tűzoltó a fiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mucus mész dokihoz vagy bánya kánya, eltelik ez a pár nap és kiderül a hangulatod is. Most vigyáztok majd a himlő miatt vagy nekivágtok az ínszemnek????? De lehet most még túl csalódott vagy ahhoz, hogy dönts mit is csinálsz tovább.

Melinda és, hogy van a kis csaj??? Mocorog???? Felfogtad már, hogy kislányod lesz??? Amúgy milyen érzés vezetni??? Normális, hogy elfáradsz elvégre az elején nagyobb koncentrálásra van szükséged és a te állapotodban amúgy is mindenben hamarabb elfáradsz!!! Lesz ez jobb is!!!!

Tacska üdv!!!

Szép napot mindenkinek, ma nem leszek sokat gép közelben, de ha tudok jövök. Este meg párom foglaltatott helyet a moziba, nem igazán érdekel a film de ő nagyon látni akarja, tán a Da vinci kód folytatása, nem az én ízlésem, de néha az ó kedvében is kell járni. Apa is itt van de megy öcsémhez délután mert ő a meccses és együtt nézik majd aztán csütörtök reggel megy haza. Leállt neki a gyár 2 hétre szabira küldték így jött hozzánk pár napra :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Nita, Mucus: a saját nődokim Gyulán van, itt Pesten nincs dokim, és semmi kedvem hazamenni, lehet , h elmegyek itt egy szakrendelésre, csak nem annyira lúúúúúúzerek, hogy elnézzenek valamit, végülis egy Uh...csak akkor kell beutaló szakrendelésről meg minden...

Mucus: sajnálom, hátha majd a következő....

Melisch: nálad mi a hyelyzet?

Tacsak: üdv köztünk:)

Csajok, éjjelente úgy begörcsöla lábam, hogy felébredek rá és vissza kell egyenesítsem...ezt melyik vitamin hiánya okozza...Hipp natal activeot iszok, és napi 2X1 béred magnézium, ami nagyobb dózis, mint a magneb6... szóval nem értem???? Ha vkinek van ötlete?

Nita: ja, képzeld az létezik, hogy én nem érzem még mindig hogy mozog, de ha éjjel mikor lefekszek a hasamra rakom a kezem, akkor érzem rendesen, de csak kézzel....hát én ilyet még nem hallottam.... :shock: :shock: :shock: ???????????????????????

Kép
nyuszifül16

nyuszi igen létezik.........2-3 hete még nekem is így volt.........mostmár nappal is érzem...ha pihizek.........
elég ha elmész egy sztk-ba ahova tartozol lakhely szerint........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?