Új privát üzeneted érkezett!

Azt elfelejtettem írni, hogy a legelső fotó az amikor Danika mérlegelés közben a fallal beszélget. Nagyon jóban vannak egymással. Ha pedig nem beszélget vele akkor úgy ugrál a mérlegen, hogy egyszerűen nem tudja lemérni a mérleg, így lassan már kezdek leszokni az állandó mérlegelésről :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi, Danci iszonyatosan dönörűséges. Jaj Istenem megkönnyeztem a képeket, annyira aranyos :wink: Majd én is rakok fel képeket a nagylegényről.

Boni, Zsigi imádnivaló. Irtam privit.

Némóka, nagyon jók a képek Rékáról!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Mi holnap megyünk Szegedre végre veszünk Danikának játszószőnyeget, és a cumisüveg melegítő is akciós. 3500 Ft-ot megadok érte, mert amikor a tápihoz mikrózom a vizet még soha de soha nem lett a megfelelp hőmérsékletű :?

Zsuzska,

várom a fotókat Oliról :wink:
Képzeld el, hogy a héten már szoktatjuk Danikát a babaúszáshoz. Beiratkozásnál mondták, hogy 1 hétig fürdetés után fel kell ültetni a kádjában és egy lavór tál vizet a fejére kell zúditani, előtte mondani kell, hogy Danika hoppá.
Na, első este egymásra mutogattunk a férjemmel, hogy ki öntse le Danikát, mert egyikünk sem merte, nem tudtuk, hogy mit fog szólni hozzá. Aztán erőt vettem magamon, leöntöttem (fele víz a páromon landolt, ő tartotta Danikát :lol: ), és csodák csodájára meg sem ijedt Danika, csak nézett körbe, hogy ez most mi volt. Azóta pedig rutinná vált a feladat mostmár én is bátrabb vagyok, ami kell is, mert hirtelen kell rázúdítani a vizet, csorgatni nem szabad.
Jövő héttől 3-szor kell leönteni minden fürdésnél és a fürdővizét is 30 fokra kell hűteni a fürdés végére, hogy megszokja a strandvíz hőmérsékletét. Május 30-án megyünk először, már nagyon várom, férjem majd fényképez és kameráz az első alkalommal :lol: :lol:

Nemone,

te be tudod tenni Rékát a mei taiba úgy ahogy Czinki szokta, hogy a hónalja alatt van a kendő? Mert én lehet, hogy nagyon béna vagyok, de úgy még sosem sikerült, a felsőteste is benne van Danikának a kendőben, és ha elalszik benne szépen csúszik benne egyre lejjebb, ráadásul úgy nézelődni sem tud :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi HOppá DAnika elég brutálul hangzik :lol:

mei tai amikor felkötöd a kendőt, akkor egyet "csavarj a pánton(amelyiket a válladon teszed át és akkor sikerülni fog! :lol:

Kép
Vendég

Haligali!
Gyorsan jöttem, míg tart a csendes pihi.

Voltunk lent Lackóval sétálni és a játszón. Elsétáltunk a közeli ovimellett. A barátnőm 6 éves kislánya robogott hozzánk, simogatta Lackókezét és az arcát. Lackó meg az ő kezét Kép még puszit is adott neki.

Denika!
Niki vmi eszméletlen cuki! Örülök, h rendben a tejcsi! tartson jó sokáig így. Sajnálom, h éjjel doebézol a kisasszony.

Ancsi!
Örülök, h még 2in1 vagy. Gyakran jársz dokihoz? Sok minden hiányzik még?

Czinki!
Sztem ennyi sör nem árt neki. A radlernek is van citromos és bodzás söre, azt hiszem az csak 1,5 %os. Az almát hagyd el, próbálkozz mással.

Tetszik a cipőfűzős sztori.

Moncsi!
Panadolt és algot is ehetsz be. Kitartást neked! Örülök, h párocskád többet van otthon.

Sztem itt egyikünk se főz 7 fogásos kajákat.

Boni!
Ügyik voltak a kocsival.

Egy mai szerzemény:

Kép
20150601134430

Csajok kedvet kaptam a képekhez, csatolok néhányat.

Viki, Lackó aranyos nagyon.

Boni, tudod a véleményem Zsigiről!! :oops: :lol: :lol: :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska

Olcsi nagyon édes! Kis HusiMókus.
20150601134430

Sziasztok!

Lányok!
Így jó olvasgatni a fórumot, ha ennyi gyönyörű gyerkőc fotó van fent! :D :D :D

Denika,
Niki tündéri baba, és örülök, hogy van tejcsid!

Ancsi,
Csak így tovább, maradjon bent a kislegény, amíg a mamája szeretné!

Czinke,
Sajnálom, hogy Nándus hányt! :( A cipőfűzős sztori nagyon jó!

Boni,
Örülök, hogy kész van a babakocsi! Akkor újra lehet nagyokat sétálni!

Monic,
Sajnálom a fogadat, remélem, elmúlik majd!
Réka még olyan kicsi, hogy szerintem nem tudom úgy bekötni őt a mei taiba, hogy kint legyen a keze, de megpróbálom majd.

Voltunk ma a SOTE-n fejlődés neurológiai vizsgálaton, és minden rendben van Rékával. 1 hónap múlva kontroll.
Kedvet kaptam tőletek a képekhez:
Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némókám!
Örülök, h minden rendben volt a vizsgálaton.

Nagyon szép Rékus! Igazi kis Maca.
20150601134430

Sziasztok! :)

Czinke: Jót nevettem a cipőfűzős sztoridon. :)

Boni, Monic, Viki, Zsuzska: Tündériek a kispasik! :) Nikivel csak ámulunk-bámulunk! :)

Monic: Fogfájás! :twisted: Danika biztos élvezni fogja az úszást is, ha nem ijedt meg az első lavór víztől sem. :)

Linácska: Nem semmi a kis Lili! Ha tényleg emlékszik a születésére, az elég ijesztő lehet neki. :roll:

Némóka: Örülök, hogy minden rendben Rékával! Nagyon aranyos a képeken! :)

Ma voltunk a gyerekkórházban a reflux gyanu miatt. Jól sejtettem, hogy nincs semmi gond Niki gyomrával, csak időnként túleszi magát, habzsol.
Az indulással volt egy kis gond, mert amint betettük a hordozóba elkezdett ordítani. De muszáj volt valahogy elvinni, szóval zengett a lépcsőház. :) Viszont amint elindultunk az autóval, úgy bealudt, hogy a dokinéninél meg se nyikkant.

Így aludt az autóban:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Nemone,

gyönyörű Réka baba. :wink:

Boni mami,

köszi a mei tai képet, megpróbálom megvalósítani :wink:

Zsuzska,

nagyon szép Oli, ki a másik baba a kezedben?

Denika,

Danikával ma Baján voltunk, odafelé a párom is jött vissza már csak én és a baba mentünk, kb 3/4 órás út volt, és Danika aludt végig, viszont ha a lámpánál meg kellett állnom már rá is zendített :lol:
Aranyosan alszik Niki, igazi kis csaj :wink:

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Lackó a csajozós :lol: úgy imádommár őket az ilyen laza szerelésben :lol:

DEni örülök,hogy Nkinek nincs baja!

Moncsi hajrá, oszt képet!

Suska de szépek vagytok! és hajrá még egy gyerek! jól áll! :lol: :lol: :lol: :lol:

Némó de jó,hogy Rékával is minden rendben! még mindig tündérke! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Monic: Boldog negyedéves szülinapot Danikának! :) Hogy telik az idő.. :roll: Nem semmi, hogy észrevette, hogy áll a kocsi a lámpánál. :)

Dita: Hol vagy????

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Ennyi tündéri babát, egyszerűen csodaszépek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

épp főzök fini rizseshúst, gondolom felkukkantok. :wink:

Danika ma elég nyűgös, nem is csoda, egyik pillanatban süt a nap aztán meg elborul az ég :roll:

Kép}
monic80

Moncsi, boldog hófordulót Dancinak!!!!!!!!!!! Egyik barátunk kisfia Levente, hét héttel idősebb mint Olcsa. Nálunk tegnap este volt nyüglődés Olcsikával.

Denika, tünci a kép.

Boni, aszondod jól áll a két babus??????????

Csajok, holnap megyünk Pusztamarótra, nagy buli lesz minden évben rendez a férjem nyár nyitó és záró bulit. kb. negyvenen leszünk, tábortűz, saslik, zene-bona. Olcsa új ember lesz :wink: :wink: :wink:

Ditulika merre nyomod?????????????????????????????

Kép
pgsuska

Jaj csajok és a lényeg, megjött ma reggel, szerintetek ez nem korai még??????????????????????????????????????, Nem fogja befolyásolni a szoptatást???????????????????????????????????????????????????????

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Köszi azoknak akik hiányoltak!
Kicsit el voltam szontyolodva mert minden topicban megírtam az élményemet a legutolsó Bogyó uhuról meg hogy a második trimeszterbe léptem és gyakorlatilag néhány ember kivételével mindenki átlépett a hsz-emen ami tök rosszul esett, mert én úgy emlékszem hogy régebben amikor még nem voltam babás akkor is mindig nagyon odafigyeltem, hogy mindenkinek legalább egy sort írjak, pláne ilyen fordulónál amikor valaki túl van a kritikus időszakon......Néhány topicba többet be sem teszem a lábam az tuti.
Amúgy azt hittem én fújom fel az egészet de megbeszéltem a dolgot néhány olyan lánnyal aki megnyugtatott hogy ő is ugyanígy van vele, hát evvan! :roll:

Amúgy a kombinált tesztem eredménye negatív. Elírták a szül. dátumomat ezért volt egy kis keverés, nem tudtam a neten megnézni de végül sikerült megoldani a kérdést.
Páromnak holnap van a szülinapja, a hét felétől azt intézem, torta, takarítás, bevásárlás. Előtte meg pesten voltam, meg mindennap barátnőmmel meg a kislányával találkoztam. Tőlük is hoztam pár Bogyóholmit. 8)
Vettem egy macis sapit is kesztyűvel nagyon cukker, abba jön majd haza kórházból. (Monic: nagyon illene ahhoz az együtteshez amit Daninak küldtem, ha megjönnek ősszel a boltba a vastag rucik remélem kapok olyat Bogyinak is)

Szuper hogy ennyi fényképet tettetek fel, dicséret jár mindenkinek.
Egyszerűen gyönyörű az összes baba, elfogadnám egytől-egyig mindet. 8)

Ha nem haragszotok akkor most nem reagálok mindenre, mert ma sokat dolgoztam és az agyam sem fog annyira. De olvastalak ám benneteket mindennap csak nem volt kedvem írni, igaz időm sem nagyon a fent említettek miatt.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Állitólag jó idő lesz. Remélem mert kerti partyt csinálok holnap.

dita75

Voltunk UH-n, nem vagyok még otthon, csak a barátnőm gépét bitorlom, úgyhogy csak gyorsan néhány kép:
Kép
Kép

És a méretek:
BPD: 7,22
HC: 25,67
AC: 23,87
FL: 5,17
Súly 1159g

ÉÉÉÉS, lobog a magzatvízben a haja :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditus teljes mértékben igazat adok! és sajnálom!

azt hiszem az én agyam szitanyomatos...pedig még jót is mosolyogtam Bogyókán... ... elképesztő :roll:

gratulálok a negatív eredményhez! és az újonnan szerzett Bogyórucikhoz! most már tényleg legyen Miss ....

a retinába égett kép sokszor több mint amit adnak :wink:

jó időt holnapra!

Suska ne aggódj Csiga se vette észre! és jó bulit nektek is!

Moncsi Dani jobban ?

sajna ennyire futotta kidőltem

puszi
Vendég

Lina nagyon édes pötyi Levi!!!! húgom kicsi lánya 30.héten volt ekkorka súlyú :lol:
Vendég

Dita! Ne vedd a szívedre,ezen mindenki átment közülünk. Én meg úgy érzem,hogy Te vagy az egyik ember itt,akire mindenki kíváncsi,még régebben talán "írígykedtem" is rád.Írok egy másik topicba is,ott sem vagyok túl aktív,de ha valamit kérdezek,úgy átnéznek rajta,mintha nem is kérdeztem volna. Már a múltkor kérdezni is akartam,hogy nem kellene-e mindenki kérdésére reagálni egy ilyen nyilvános fórumon?Mindegy,ez van.....ti azért mindig utánam kérdeztek,köszi!!!!!!
Gratulálok a babádhoz,hidd el tapasztalatból tudom,hogy mindegy a neme,a fontos tényleg az,hogy egészséges legyen!!!!!
Láttam,hogy írtál egy másik fórumba is,nem értettem a leleted,mennyi a Down előfordulási esélye nálad? A többit értettem,szuper lelet!
A babák változatlanul gyönyörűek,KÉPEKET továbbra is!

Kép
f.ancsi

BONI, ANCSI
Köszi ari k vagytok! Nem feltétlenül rátok gondoltam egyébként, bár itt is volt aki átlépett, de anyukáknak a bébik miatt minden megbocsájtva! :)

Kombinált teszt:
Ma hívott egy csaj hogy elírták a szül dátumomat így megváltozott az eredmény de jó oldalról, tehát még kisebb az előfordulási aránya hogy beteg lesz.
Szólt az angoloknak, hogy javítsák és továbbítsák a módosított leletet.

ANCSI
Hihetetlen hogy ti még mindig egyben! NAgyon ügyes vagy!
De azért most már nagyon kivi vagyok a kicsi fiadra, remélem hamarosan róla is láthatunk majd sztárfotókat. :D

dita75

De Jó! Én most a szülés előtt már azon parázok és imádkozom,hogy egészséges legyen! Ennél nincs fontosabb és szorítsatok nekem kérlek !
Nagyon vizes és rondika vagyok már,mindenki azt mondja,hogy közel van a szülés,vasárnap szívesen túl lennék rajta,akkor apa is itthon van. Holnap nem tudna itt lenni,sajnos a kisebbik lányomat is lekéste egy nappal,mert nem tudott Pesten lenni.(De ő előbb is jött két héttel váratlanul....)
A lepény is már a végét járja,így minden amellett szól,hogy nagyon várjuk Lócikát!
Majd dobok sms-t,ha megyek szülni.
Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
f.ancsi

Dita,

örülök, hogy írtál :wink:
Szupi, hogy jó lett a kombinált teszted :wink: Én nem csináltattam, emiatt az AFP után volt néhány nehéz napunk amikor meggyanúsították Danikát a down kórral az alacsony érték miatt... :?
Úgyhogy nyugodt szívvel állíthatom, hogy rengeteg ideget spóroltál meg.

Ancsi,

hihetetlen, hogy még mindig egyben, szerintem megdöntöd a nyákdugó nélkül levő idő világrekordját :wink:
Szerintem Lócika nemsokára meglesz, remélem tényleg vasárnap, hogy a párod is itthon legyen. Várjuk az sms-t nagyon-nagyon izgulok érted és drukkolok nagyon! :wink:

Boni mami,

Danika nyűgös, de még az elviselhető mértékben. Bár én szerintem mindig könnyen viselem a sírósságát, apa már kevésbé... :?

Viki mami

????????????????????????????????????????????

Linácska,

nagyon szép Levi, szerintem nagyon hasonlít Lilire. Legalábbis az orra tuti. SZép hajas baba lesz? Biztos nagyon ari lesz :wink:

Kép}
monic80

Zsuzska,

van akinek a babája nem fogadja el a tejet ha az anyuka mensizik, de ritka az olyan, szerintem nálatok minden rendben lesz :wink:
Azt kérdezném, hogy voltak előjelei a mensinek, vagy hirtelen tört rád? Én is sokat gondolok rá, hogy mikor fog megjönni, remélem nem valami váratlan helyzetben.
Jó bulizást nektek!
Balatonon merre van a nyaralótok? Mert ha nyáron megyünk pár napra akkor veletek is annyira jó lenne egy kicsit találkozni, úgy mint Ditáékkal is. (tudod, a hármasikrek :lol: :lol: :wink: )

Kép}
monic80

Moncsi, ma reggel minden előjel nélkül megjött. Semmit nem éreztem. Pont Olcsit tettem tisztába reggel amikor úgy éreztem hogy pisilnem kell, berohantam a wécébe és amikor pisiltem akkor láttam hogy megjött "vérnéni" picit South Parkosan mondtam. Nekünk Balatonszárszón van nyaralónk, szivesen látunk benneteket úgy ahogy Ditáékat is. Szombaton jövöhét megyünk le először állitólag hónaljig ér a fű :oops: :roll: istenkilrály lesz lenyirni.

Ditus, én hiányoltalak vazze, papirom van róla és gratuláltam is hogy vége az első trimeszternek :wink:

Ancsi én 38+6-ra szültem, vagyis császároztak. Kitartás és örülök hogy eddig tudtad húzni Lócival ügyi vagy!!!!

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Ditám!

Hiszed, ha nem én is yorsan visszaolvastam, h reagáltam-e a hsz-ra.

Sajnálom, h ezt érzed. Nekem is volt már olyan, h írtam a másikba, még táblázatot is tettem fel, erre még csak egy halvány böfögés se volt a válasz. Asszem nem is írtam oda sokáig ezután, most meg már örülök, h ezzel tudom az iramot tartani.

Örülök, h negatív lett az eredmény!

Párodat Isten éltesse! Az én csávóm kedden ünnepel.

Denika!
Örülök, h nem reflux gyanús a Macás. Szopi közben próbálj szünetet tartani, ha habzsi dőzsi van, böfiztetni, így biztos nem fog visszajönni hamma.

Moncsi!
Danci ennyire nem bírja a rossz időt? A szélről tudtam, h nem szereti.
Reklamált a piros lámpánál? Annyira pasi!

Zsuzska!
Jó bulizást nektek!

Linácska!
Nagyon szupi képek! Hajlobogás? Nagyon jó!

Mi élvezzük a jó időt, sokat vagyunk kint. Elég menőkések a napok, van egy csajos akivel a lakhelyes fórumon ismerkedtem meg, aztán vele sétálunk délelőtt. Tegnap megint voltuk csajozni, teszek fel képet (telefonos) az én kis casanovámról.

Kép Kép
20150601134430

Sziasztok!

Vendégsereg elvonult, én lenni hulla! :roll:
Még szerencse hogy idén már nem lesz semmi komolyabb ünnepünk leszámítva a kölkök szülinapját. Ricsi 12, Bogyi 0 :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki, Suska
Most nehogy nekem megsértődjetek, egy szóval sem mondtam hogy ti léptetek át rajtam, nem is akarok nevesíteni mert semmi értelme túl is vagyok rajta, én is volt hogy sok dolgom volt, nem figyeltem eléggé, engem inkább az bántott ami még a nem babás topicokban történt. Ide mindig jönni fogok, mert TI (velem együtt) vagytok a régi jó kis csapat, és sokat köszönhetek nektek, tudjátok hogy én nem felejtem el ezt nektek soha!

Kép

MONIC
Nagyon örülök én is hogy megcsináltattam ezt a tesztet bár másokéhoz hasonlítva nekem nagyobb lett az előfordulási arány. :roll: Igaz az életkor is nagy szerepet játszik a végleges eredményben, mert a nő mondta hogy 10 hónappal elírták a koromat és így sokkal jobb lett az eredmény. Azoknak akiknek eddig néztem mind huszonévesek úgyhogy sztem nem lesz baj Bogyival, a lényeg hogy negatív lett a lelet.

ANCSI
Biztosan szép kismami vagy, ne túlozz!
Viszont tényleg egy hős vagy hogy eddig ki tudtátok húzni Lócival.
Minden oké lesz, és persze hogy drukkolunk. Tudod a boszi vérem érzi hogy teljesen egészséges és gyönyörű kisbaba lesz a kisfiad.

MONIC, SUSKA
Hát az állatkirály lenne ha a hármasiker talit össze tudnánk hozni. :lol:
Előre látom hogy ezek a faszik milyen jól megértenék egymást hárman.
Mondjuk az csak nekünk lenne rossz! :lol: :lol: :lol:

VIKI
Tudom hogy veled is történt hasonló és biztos emlékszel hogy akkoriban priviben tartottam veled a kapcsolatot amig "sztrájkoltál".
Máskor amúgy fel sem vettem volna a dolgot, de mostanában baromi érzékeny vagyok. Reggel is szóltam a páromnak hogy nem érzem jól magam nyissa ki az ablakot, meg sem moccant, már vagy 3x szóltam neki hogy nyissa már ki de már a bőgés határán álltam, hogy nem igaz ez az ember mindent 25x kell elmondani neki.

Enyimnek hivatalosan holnap van, de már hívtuk a siserehadot.
Olyat kajáltak, hogy már a fülükön jött ki. Torta is kettő van, ha kell vkinek tudok postázni (fény) VAn csoki és dobos.

Látom dúl a szerelem a két kicsi között, és tényleg nagyon összeillő pár! :wink: :lol:

dita75

Moncsi, Danci mikor kapja meg az oltását????? Olcsi kedd du, akkor jön a dottornénije. Most megint kettőt fog kapni. Az egyik a 3. hónapos oltás a másik pedig a Megnjugate. A múltkor kapta a 2. hónapost és a Prevenart. Remélem ezt is jól fogja viselni. :roll:

Kép
pgsuska

Zsuzska,
a másikba tettem fel neked képet :lol:
Jó korán adatod Olinak az oltásokat... A Prevenárt két hónap különbséggel kell??? Most a védőnőnél hallottam, hogy talán már az ilyen kicsiknek is csak 2-t adnak, nem 3-at. Mi még anno vettük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

Most csak gyorsan.

Ha a prevenár 1. szuriját 6 hónapos kor tán kapja meg a kicsi, akkor a következő csak 2 éves kora után kapja. Nemrég jött ki ez a rendelet.

Azt hiszem a meningot 1 év felett adják.
20150601134430

Sziasztok,

Zsuzska,

mi prevenárt még nem kaptunk mert nem jött még meg az oltóanyag. A 3. hós szurit szerda délután kapja majd meg Danika. Remélem, hog yjól viseli majd, de ti egy nappal előbb lesztek, majd elmeséled, hogy milyen volt :wink:

Kép}
monic80

Linácska, a Prevenart két hó különbséggel kapja Olcsa. vagyis 2 hósan és 4 hósan fogja.
A Meningococcus ellenit két éves kor alatt adják bármikor lehet addig támogatja a tb.
Moncsi, én is remélem hogy Olcsa jól viselni majd az oltást. Bár a Prevenár fájt egy picit Olcsinak.

Kép
pgsuska

sziasztok mamik, kismamik

visszaolvastam, de nem jegyzeteltem, remélem nem felejtek el senkit és semmit.

gyerkőcök gyönyőrűek egytől egyik!!! Lackó , Zsigi, Réka, Olcsi, Danci, Niki és pocaklakó Levi is!!! :lol:

Ancsi: mennek a drukkok!

Viki: hát tényleg nagy casanova Lackó! nagyon édesek!! más is ajánlotta azt a sört. most holstent O%os vett a párom. és dől a tejcsi!kop -kop! ma reggel megevett 24o-t és még lefejtem 3o-t :lol: szerintem laza vagyok most és nyugod tejcsi témába, és jót tesz a sör és szerintem jobb ez a fejő is.

Boni: Zsigi milyen ügyin jár!! nem semmi!!

Némóka: képen nézve szerintem Réka nem pici ahhog, h a pátot a hónaalá rakjad. nagyon szépen megnőtt. igy látszik igazán, h milyen nagylány már, h fogod magad előtt!!

Monic: én nem hajtom vissza a pántot, egyszerűen csak átdugom a keze alatt. szerintem Danci már elég nagy ahhoz( elég magas), h keze alatt lehessen a pánt. nekem azért kellett igy csinálni az első perctől kezdve, mert Nándit zavarja, ha nem lát ki. van egy kölcsön kengurunk és annak a pántja zavarja a kilátásban, hát úgy üvölt benne. Danci szereti a száguldást , h nem szeret megállni a pirosnál?

Dituli: én szerintem nem gratuláltam a fordulóhoz, bocsi :oops: de utólag fogadd gratulációm és szupi, h nega lett a teszt. párodnak boldog szülit. uh fotók ? és sajna az érzékenység csak rosszabb lesz, és amikor meg meglesz Miss Bogyó, akkor meg méginkább. legalábbis nálam ez volt, bár én amúgy is érzékeny vagyok. :roll:

Lina gratula a syép méretekhez, szép Levi nagyon.

meningot is vmi prevenálhoz hasonló ajánlott szuri? majd utánanézek, mindenki kéri itt?

jól vagyunk, csak nagy volt a forgalom és sokat jöttünk mentünk mi is. csüt voltunk párom és az én mhelyemen is. pároméknál Nándus sirt, mert akkor ébredt épp, de nálunk már nagyon jól elvolt. 3 munkatárs kezében is szépen elnézelődött úgy is, h nem is voltam ott. anyóséknál megetettem és leraktam, és rohantam dolgomra. elvoltam 2 órát és persze Nándus már 3o perce fent volt és nagyon jó fiú volt, nem is sirva ébredt. nagyszülők jól elszórakoztatták. nagyon büszke voltam rá!
tegnap megint próbálkoztunk az almalével, hát továbbra sem izlik , de legalább nem hányt egyáltalán. és du a párom evett almát, és mondtam, h tarsa oda Nándusnak, erre tök rácuppant az almára, alig birtuk lerángatni róla, még a csutkát is szivogatta. erre ma reggel meg megint fintorgott az almára. lére és pépre is. erre a vizbe raktam almalét, de az sem tetszett neki, pedig szomjas volt nagyon . aztán kapott sima vizet, azt meg szempillantás alatt megitta. szóval okos fiú, nem lehet, csak úgy átverni!

szerintetek lehet, h Nándus reggel 7órási kajcsi után 1 óra alvást követően azért ébred fel, h tizóraizzon? mert kb 1o körül felkel mindig és már volt, h attam neki vizet és visszalaltattam lazán. és most meg ugye az almával próbálkozom és most is az alma óta 1,5 órája alszik.
sajna ugye sütőtök már nincs, azért próbálom az almát. meg tegnap ugye nem jött ki, tehát ,,erőltetem,, még 2 napot és utána megpróbálom a srépát. szerintetek az jó lesz igy? üveges cuccot nem bontanék ki 2 kanál miatt, nagy pocséklás lenne. v fagyasszam le porciókba a maradékot?
szép napot mindenkinek!!
ja és ma van az 1 éves házassági évfordulónk!! romantikázás első fázisa az lesz, h megnézzük az esküvői és nászutas fotókat, a többit mindenkinek a fantáziájára bizom :lol: ! bár mi néha túlterveezük magunkat, de remélem lesz időnk és erőnk mindenre! :lol: :lol:

és a legnagyobb hir: kibújt a jobb alsó fogunk!!! :shock: csüt vettem észre, amikor bevette a szájába a kezem. tök fura, mert nem számitottam rá, mert a legutóbb a drnénit direkt megkértem, h nézze meg , h nem jön e foga, és azt mondta, h az még messze van. ez ápr 24-én volt.

pusza mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Zsuzska,
a Menjugate is ingyen van most már? Mi még azt is vettük anno.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

mi már megkaptuk a meningnococcust.. neis vas c néven 2 adagot... :lol:
Vendég

Czinki,

nagoyn sok boldog házassági évfordulót :wink: És erőt, energiát, hogy az este úgy végződjön ahogy szeretnétek :wink: :lol:
Hát nekünk sem mindig jut energia arra a bizonyos dologra. Néha annyira jól kijön a lépés, hogy szinte annyit vagyunk együtt mint régen, néha meg sehogy sem akar összejönni a dolog :oops: :lol:

Zsuzska,

a prevenártól én is tartok, nem tudom, hogy arra van-e homeós golyócska, majd megkérdezem a patikában,.

Viki mami,

nem semmi Lackó fickó, már most udvarol :lol: annyira jó, hogy a lakóhelyeden van fórumtársad. Én egyenlőre csak olyanokra akadtam akik még nem babásak, úgyhogy várnom kell mire együtt tologatok velük

Kép}
monic80

Czinki,
boldog házassági évfordulót nektek így utólag is!
Nekünk majd jövő héten lesz, 28-án a 4. Én itthon, apa Opatija-ban...

Csajok,
lenne egy kérdésem. Már Lilivel is pocakosan, meg Levivel is olyan hülye dolgot produkálok. Ha valamin igazán jóízűen nevetek, akkor egy fél perc után az egész átcsap zokogásba, és nem tudok vele mit csinálni, meg abbahagyni is alig. Szerintetek mitől lehet??? Olyan ciki, de nem tudom megakadályozni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

Czinkikém!

Örülök, h dől a tejcsi!

Graula Nándusnak a fogacskához! Boldog évfordulót nektek!

Lackó is 10 körül hamizik gyümit.

Linácska!

A menjugate olyan 2 e Ft körül van, ha jól tudom.

El kell, h keserítselek, de a hormonok miatt van ez a kedély ingadozás.

Moncsi!
Nekünk nagyon jó a lakóhelyes babás fórumunk, 15en vagyunk, többször összefutunk a városban is.
20150601134430

Sziasztok!

Denika,
Örülök, hogy Lilinek nincs refluxa!

Zsuzska,
Milyen volt a buli? Sajnálom, hogy ilyen hamar megjött! :(

Dita,
Gratulálok a kombinált teszt eredményedhez! Én amúgy, ha lesz testvére Rékának nem csináltatom meg mégegyszer, mert Rékánál down-ra pozitív volt, és meg kellett csináltatni az amniocentézist emiatt. És ugye nincs semmi baja a csajszinak!
Boldog szülinapot a párodnak így utólag!

Linácska,
Nagyon jó képek Leviről!
Talán a hormonok miatt megy át a nevetés sírásba...

Ancsi,
Egyben vagy még?

Viki,
Jó korán kezdi Lackó a csajozást! :wink:

Czinke,
Kibújt az első fogatok? Gratulálok!
Boldog házassági évfordulót! Úgy alakult ahogy tervezted? :wink:

Lányok, van egy kis gondom Rékával. Kb. egy hete nagyon nehezen lehet megetetni. Főleg az esti etetések mennek át olyan hisztibe, hogy volt olyan este, hogy 20 ml-vel leraktuk aludni, mert őrjöngött. Pénteken már sírógörcsöt kaptam, és együtt bőgtünk. Aztán beadtam neki egy kúpot, és kb. 15 perc múlva megevett mindent, és egy szó nélkül elaludt az ágyában. Az egy dolog, hogy a 120-at ritkán eszi meg, de hogy néha egyáltalán nem akar enni az kiborít. Az elmúlt héten így csak 60 g-ot hízott. Ennyire megviselné a front?
Illtve volt valami amit a Péterfyben találtak nála a múltkori kontrollon. A dokinő kitapintott neki a hasa bal oldalán valamit. Elküldött minket UH-ra, és kiderült, hogy a lépe picit nagyobb, illetve van melléklépe is (ez nem mindenkinek van). Vettek vért is tőle, és minden rendben volt, de azért a doktornő megemlítette, hogy ha nem lehet táplálni, vagy aluszékony lenne akkor jelentkezzek. Szóval, ezért kicsit pánikban vagyok!
Szerintem ezzel nincs semmi gond, inkább csak hiszti az egész, mert a kontroll előtt nem volt semmi gond, és utána se egy darabig. Sőt, a múlt héten a SOTE-n erre az UH-ra azt mondta a doktornő, hogy semmi probléma nincs. Mit csináljak?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

SUSKA
Drukk Olcsinak a szurihoz! A múltkorit jól viselte, talán ez sem okoz gondot neki.
Buli milyen volt? Gondolom szétszedték Olcsát. :lol: :lol:

CZINKE
Olyan laza vagy hogy majd szét esel! :wink: :lol:
A fejő alatt az aventeset érted? Én is olyat néztem ki nagyon dícsérik.

Sör? Kép

Utólag is boldog HÉF-t!

Fogacskához nagy gratula! 8)

VIKI
Tanácsodra én is kerestem kismamákat lakóhelyen, de csak olyanokat találtam akik már szültek vagy most szülnek a köv. hónapban. Tök jó lenne egy velem közel egyidős terhes kismamit találni, de eddig még a kórházban sem volt olyan, mind hatalmas pocakos volt már!
De nem adom fel. 8)
Örülök, hogy te ilyen jól összejöttél a lánnyal és úgy néz ki Lackónak sincs ellenére a dolog! :wink: :lol: :lol:

NEMO
Sajnálom hogy Rékával ilyen gondok vannak, remélem hamar rendeződik.

dita75

Sziasztok,

Viki mami,

jó nektek, hogy ennyien vagytok. Nekem sajnos nincs tologató társam, sokszor hiányzik. :cry: Az anyukák akikkel a terhes tornára járok nagyon jóban vagyok, de nem annyira, hogy együtt is tologassunk. Meg hát mi nagyon a város szélén lakunk, nem egyszerű becipekednem a városba...

Nemone,

ha hiszti, ha nem, én elvinném Rékát a dokihoz. Te is megnyugszol, ha kizárja, hogy nem is a lépe miatt van az esti nem evészet. Ha nem mutatod meg akkor folyton az fog a fejedben motoszkálni ha nem eszik Réka, hgy talán a lépe miatt.
De én ilyen parás vagyok mióta Danika beteg lett, minden apróság miatt már szaladunk is a dokihoz.
Engem most az foglalkoztat, hogy este kékül a szája körül ugyanúgy amikor befulladva rohantunk vele az orvoshoz, úgyhogy szerdán a szurikor ezt is megemlítem a dokinak.

Kép}
monic80

Némóka!
Lackónál is volt ilyen, h elfordult a cicitől, az istennek se akart enni. Cumival nyugtattuk le mindig, és utána gyorsan kicseréltem cicire.

Próbáld meg te is fürcsi előtt etetni, aztán fürdés után kevéskével megkínálni.

Ha megnyugtat vidd el dokihoz, inkább lássák többször.

Dita!
A mi fórumunk vegyes ám. Van akinek Lackónál idősebb gyerkőce van. Most a közelünkben lakó anyuka kislánya 3 hónapos, mégis együtt sétálunk.
Szóval ezen ne aggódj. Érdemes a lakóhelyesekkel tartani a kapcsolatot, mert később is nagy segítség lehet (pl. gyerekorvos, ruhák, stb.).

Moncsi!
Danci jól aludt éjjel?
20150601134430

Viki mami,

igen, jól aludt, sőt még most is alszik, így napra készen vagyok a könyveléssel.
Mostanában a reggel 6-os etetés után ritkán alszik vissza, inkább nézi a zenélő forgóját egy jó órát, nagoykat nevet neki. Aztán játszunk egy kicsit, és végül 9 körül bealszik, de a 10 órás etetésre mindig felkel.
Olyan pontosan ébred az etetésekre hogy órát lehetne hozzá igazítani. :lol:
Azt szeretem a legjobban amikor felébred, meglát és annyira széles mosoly önti el az arcát, hogy meg tudnám zabálni. Nem rudom hogy fér ennyi boldogság egy ilyen kis pici emberkébe.Szinte egész nap vigyorog és azt veszem észre, hogy én is nevetek vele. Ezáltal sokkal jobb a hangulatom mostanában kiegyensúlyozottabb vagyok, egyszóval boldog. És ugyanez igaz a páromra is :wink:

Kép}
monic80

Moncsikám!
Mert kiegyensúlyozott a KisEmber!

Majd ha elkezd kacagni! Én sokszor sírva is fakadok a boldogságtól.
20150601134430

Köszi Lányok!

Felhívtam a dokinénit, és átbeszéltük a problémámat. Azt mondta, hogy ez valószínűleg inkább hiszti, illetve az is lehet, hogy nem ízlik neki a tápszer, és most már lehetne tejpépet is adni neki. A héten úgyis megkapja az oltását, akkor íratok fel a háziorvossal. Megnyugodtam picit, de remélem 2 hét múlva a kontrollon újra vesznek vért, és megnézik, hogy minden rendben van-e vele!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Moncsi, igen van rá homeopátias gyógyszer. Nekünk kedden vagyis holnapután lesz oltásunk. Ezért ma este 10 golyó siliceát kap, holnap a szuri után rögtön traumelt feloldva egy kiskanál vizben, illetve este a szuri után pedig tuyát szintén 10 golyó feloldva egy kiskanál vizben. A mi doktornénink allergológus és homeópátiás szakember.

Ditus, a buli fergeteges volt. Igazad volt Olcsa volt a központ és ő imádta. Annyira cukor volt, Guns n Roses es body volt rajta úgy kaptuk Angliából, szenzációsan festett. Nagyon boldog voltam vele.

Nemone, sajnálom hogy ilyen gondok vannak Rékával, remélem tényleg csak hiszti és semmi komoly, két hét múlva többet tudunk.

Linácska, nincs ingyen. A tébé támogatás alatt azt értettem hogy 2500 Ft ba kerül 7000 Ft helyett.

Kép
pgsuska

SUSKA
Örülük hogy jó volt a buli, képek???
Axel Rose volt a bodyn? Behalás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok!

Hú, de rég voltam :oops: :oops: :oops:

Dita!

Ne haragudj, ha elfelejtettem reagálni az írásodra :) Olyan tök a fejem, mindig elolvasom a termést, és ha nem válaszolok rögtön, akkor elfelejtem, mit olvastam, és hogy mit akartam rá írni :oops: Meg rendszerint csak az utolsó oldalra fussa az időből... mint majd most is...Tényleg ne haragudj :oops: Szuper, hogy jó lett a teszted!!!

Csajok, babákok szépségesek egytől egyig, és mindig csak ámulok, hogy milyen nagyok már! Danika jó sokat változott szerintem, vagy csak nagyon rég láttam róla képet? Csudi pofi mindegyikük :)

Linácska!

Nagyon cuki Levi :) Kedves tőled, hogy felajánlottál másik időpontot a talira miattam! Nekünk sajnos az egész 13-i hétvége nem jó, mert vidéken lesz a ballagás, és az egész hétvégét ott töltjük. De ti érezzétek nagyon jól magatokat, majd legközelebb mi is jövünk :) És csináljatok rengeteg fotót!

Ancsi!

Hogy vagy? Gondolom nem tegnap volt a Nagy Nap, mint hogy szeretted volna, mert arról már tudnánk :) Ügyik vagytok, hajrá, és természetesen makkegészséges lesz a fiúcska!

Monic!

Érdekes, nálunk is apa viseli rosszabbul a gyereksírást, a Dóri babakorában meg én tűrtem rosszabbul :oops:

Zsuzska!

Tényleg jó hamar megjött neked :shock: Olcsit nem zavarta meg végül? A Dóri olyankor mindig nagyon karmolt, már napokkal piri nénje beköszönte előtt, szóval mindig tudtam, hogy pár nap múlva megjön.

Viki!

Igazi kis casanova Lackó :) megzabálom :)

Czinkicsek!

Nagyon örülök a tejcsinek! Legyél továbbra is laza, mint a Rigalánc, és akkor nem lesz hiba :lol: Gratula a fogacskához, nagyon ügyi Nándi, hogy már kint is van neki :)
És egy gyors kérdés: ti hol vettétek a mei tai-t? Szeretnék én is az Eszti névnapjára venni egyet. A Liliputi oldalon találtam szépeket, azok jók is?
Én mindig jégkockatartóban fagyasztottam a babakaját.
Boldog évfordulót!

Némóci!

Sajnálom az evéseket :( Remélem gyorsan megoldódik a gondotok, mert ez tényleg elég idegölő lehet :(

Nem is tudom, hogy meséltem-e, de voltunk apacskával céges buliban kettesben. Már azt se tudtam, hogy az milyen :) Se babakocsi nem volt nálunk, se egy csimpaszkodó 3 éves :) Említett személyek apai nagyanyjukat szórakoztatták itthon :twisted: Anyósom iszonyú ügyes volt, szépen megfürdette, megvacsiztatta (ikrek kivételesen cumisüvegből kapták a lefejt tejcsit) és lefektette a 3 kölköt, meseolvasással, mindennel együtt. Profi volt, és így mi is jól szórakoztunk. Szóval a Várszínházban volt a banzáj, először egy Experidance előadás, majd állófogadás. Hát én így táncolni még soha senkit nem láttam, mint ezt a csapatot, egyszerűen elképesztő volt.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?