sziasztok mamik, kismamik
visszaolvastam, de nem jegyzeteltem, remélem nem felejtek el senkit és semmit.
gyerkőcök gyönyőrűek egytől egyik!!! Lackó , Zsigi, Réka, Olcsi, Danci, Niki és pocaklakó Levi is!!!
Ancsi: mennek a drukkok!
Viki: hát tényleg nagy casanova Lackó! nagyon édesek!! más is ajánlotta azt a sört. most holstent O%os vett a párom. és dől a tejcsi!kop -kop! ma reggel megevett 24o-t és még lefejtem 3o-t
szerintem laza vagyok most és nyugod tejcsi témába, és jót tesz a sör és szerintem jobb ez a fejő is.
Boni: Zsigi milyen ügyin jár!! nem semmi!!
Némóka: képen nézve szerintem Réka nem pici ahhog, h a pátot a hónaalá rakjad. nagyon szépen megnőtt. igy látszik igazán, h milyen nagylány már, h fogod magad előtt!!
Monic: én nem hajtom vissza a pántot, egyszerűen csak átdugom a keze alatt. szerintem Danci már elég nagy ahhoz( elég magas), h keze alatt lehessen a pánt. nekem azért kellett igy csinálni az első perctől kezdve, mert Nándit zavarja, ha nem lát ki. van egy kölcsön kengurunk és annak a pántja zavarja a kilátásban, hát úgy üvölt benne. Danci szereti a száguldást , h nem szeret megállni a pirosnál?
Dituli: én szerintem nem gratuláltam a fordulóhoz, bocsi
de utólag fogadd gratulációm és szupi, h nega lett a teszt. párodnak boldog szülit. uh fotók ? és sajna az érzékenység csak rosszabb lesz, és amikor meg meglesz Miss Bogyó, akkor meg méginkább. legalábbis nálam ez volt, bár én amúgy is érzékeny vagyok.
Lina gratula a syép méretekhez, szép Levi nagyon.
meningot is vmi prevenálhoz hasonló ajánlott szuri? majd utánanézek, mindenki kéri itt?
jól vagyunk, csak nagy volt a forgalom és sokat jöttünk mentünk mi is. csüt voltunk párom és az én mhelyemen is. pároméknál Nándus sirt, mert akkor ébredt épp, de nálunk már nagyon jól elvolt. 3 munkatárs kezében is szépen elnézelődött úgy is, h nem is voltam ott. anyóséknál megetettem és leraktam, és rohantam dolgomra. elvoltam 2 órát és persze Nándus már 3o perce fent volt és nagyon jó fiú volt, nem is sirva ébredt. nagyszülők jól elszórakoztatták. nagyon büszke voltam rá!
tegnap megint próbálkoztunk az almalével, hát továbbra sem izlik , de legalább nem hányt egyáltalán. és du a párom evett almát, és mondtam, h tarsa oda Nándusnak, erre tök rácuppant az almára, alig birtuk lerángatni róla, még a csutkát is szivogatta. erre ma reggel meg megint fintorgott az almára. lére és pépre is. erre a vizbe raktam almalét, de az sem tetszett neki, pedig szomjas volt nagyon . aztán kapott sima vizet, azt meg szempillantás alatt megitta. szóval okos fiú, nem lehet, csak úgy átverni!
szerintetek lehet, h Nándus reggel 7órási kajcsi után 1 óra alvást követően azért ébred fel, h tizóraizzon? mert kb 1o körül felkel mindig és már volt, h attam neki vizet és visszalaltattam lazán. és most meg ugye az almával próbálkozom és most is az alma óta 1,5 órája alszik.
sajna ugye sütőtök már nincs, azért próbálom az almát. meg tegnap ugye nem jött ki, tehát ,,erőltetem,, még 2 napot és utána megpróbálom a srépát. szerintetek az jó lesz igy? üveges cuccot nem bontanék ki 2 kanál miatt, nagy pocséklás lenne. v fagyasszam le porciókba a maradékot?
szép napot mindenkinek!!
ja és ma van az 1 éves házassági évfordulónk!! romantikázás első fázisa az lesz, h megnézzük az esküvői és nászutas fotókat, a többit mindenkinek a fantáziájára bizom
! bár mi néha túlterveezük magunkat, de remélem lesz időnk és erőnk mindenre!
és a legnagyobb hir: kibújt a jobb alsó fogunk!!!
csüt vettem észre, amikor bevette a szájába a kezem. tök fura, mert nem számitottam rá, mert a legutóbb a drnénit direkt megkértem, h nézze meg , h nem jön e foga, és azt mondta, h az még messze van. ez ápr 24-én volt.
pusza mindenkinek!