Sziasztok!
Gratula a sikeres vizsgákhoz az érintetteknek! Szép eredmény pocakosan és különösen baba mellett!
A múlt hetünk elég vegyes volt, szerda-csütörtök nagyon hisztis, nyügős volt Julcsi, folyton csak a cicimen akart lógni, már eléggé fájt. Pénteken meg egész nap aludt. Valószínűleg az időjárás viselte meg.
A hétvége aztán jól telt, szombaton Királyréten voltunk, találkoztunk a kollégáinkkal, megcsodállták Julcsit. Bár sokat nem láttak belőle, mert az erdőben még elég hűvös volt, így nagyon be volt bugyolálva a drága. Tegnap meg a szentendrei szigetre kirándultunk, Kisorosziban ebédeltünk, meg szedtünk még bodzát. A férjem nagyon jó bodzaszörpöt tud csinálni
Kriszta, klassz a szobabútor! Mi is Faktumot vettünk, a Nelli Colort, nagyon szeretjük. Mondjuk összeszerelni nem volt semmi.
Zizi, eddig egyszer kellett itthagynom Julcsit pár órára, akkor úgy oldottuk meg a szopit, hogy előtte fejtem le tejet és cumisüvegből megkapta. Igaz, nem sokat kért belőle, de a túléléshez elég volt
Szóval néha meg lehet így is oldani.
Mulan, kitartást a hajrához! A ctg eredménye nem sokat jelent, nekem sose mutatott semmi fájást, aztán azért mégis megszültem
Málnalevél teából én napi fél litert ittam, igaz nekem semmit nem használt, én nagyon nehezen tágultam. De veszteni nem lehet vele, úgyhogy hajrá! Szerintem nincs rossz íze, én natúr ittam ízesítés nélkül.
Jaspis, hordozókendőt még nem üzemeltük be, eddig mindig kényelmesebbnek tűnt a babakocsi. De majd próbálkozom
Hogy van Marci így túl az 1 hónapon?
Julcsi mostanában minden hajnalban nagyon nyugtalan. 2 körül kel, eszik, és utána órákig nem bír visszaaludni. Hörög, krákog, erőlködik. Ilyenkor csak az nyugtatja meg egy kicsit ha a hasamra fektetem. Úgy én is tudok közben aludni, és ő is nagyjából elvan, csak néha sikít, sírdogál. Aztán ahogy kivilágosodik, teljesen megnyugszik. Nem tudom, mi lehet vele. Holnapután megyünk dokinénihez, majd megkérdezem ezt is.
Amúgy ezeket leszámítva jól vagyunk, mindjárt csatolok pár friss képet.
Zita
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zita978 2009.05.18 11:44-kor.