Új privát üzeneted érkezett!

Banyoszka:Szerintem hamarosan érkezik a baba! :wink:
Cosmo:Te hogy vagy?
Lamme:Miért nem jó ötelet?Ilyen pici gyereknél nekem tetszik.Sógornőm,aki a másik utcában lakik,hamarosan szül,1 héten belül.Ott a nagyobbik gyerek,a keresztlányunk,már 13 éves.Na,neki nem hoz ajit a pici. :roll: Az inkább érthető.Írj,miért nem tetszik.
Jó hétvégét mindenkinek,szép idő lesz. 8) Én szombaton egész nap tanulok,vasárnap meg Kopaszi-gát.
Vendég

Banyoszka: pihizz!

Lamme: igen, nekem valahogy mákom van Mécsnével :wink: de nem tudom mivel érdemeltem ki?! Végül is mindegy, de örülök neki. Én se veszem biztosra, hogy nagy baba lesz, csak most megnyugtató volt hallani, mert olvastam pár kismamát, akinek aggódott a dokija a pinduri méretek miatt a 37-38.héten és ugye nálunk meg nem is maradhat végig.
Amúgy BDP: 95mm, THQ: 93mm, FL: 68mm
Hamarosan kiderül :)

Gabi: mi jól vagyunk, ma még szúnyogháló szerelés lesz a babaszobában és Anyum jön szegény vasalni. Nekem már nagyon lassan megy és kényelmetlen ülve is és állva is.
Pár napja olvastam, hogy egy anyuka babát vett a nagyobbik kislányának és mikor megszületett a tesó, akkor a kislány ugyanúgy csinált a babával mindent. Szerintem ez olyan aranyos. De azt nem tudom, hogy kitől kapta a babát, hogy a tesó hozta e.
Jó sétát holnap!

Annyira izgi itt a finisben, hogy még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. Nem tudom megfogalmazni, de azon felül, hogy várjuk nagyon a porontyot ez még plusz izgalom forrás, vagy nem is tudom. Sose gondoltam volna, mert nagyon türelmetlen típus vagyok, de nagyon bejön ez a meglepetés dolog. Igy a végén még inkább olyan jó érzés.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Lilisgabi! Mi úgy csináltuk az ajándék átadást, hogy amikor elsözör bejött a kórházba akkor kapta meg, és mondtuk neki, hogy ezt Hunor jozta. Igaz ott bejöhetett a gyerek is a szobába, így nagyon jó hangulatú volt. bence felült az égyre , és boldogan nézegette az új ajándékot, és az új tesót! Mai napig emlegeti, hogy amikor Hunor született, ő milyen jó szerszám készletet kapott! :wink:
Most rohanok, mert viszem aludni Hunort!

Cosmo, Banyoszka! Gondolok rátok. Május utolsó hete? Szortitok!

aviubi

Köszi a választ! Én is úgy hallottam/olvastam, hogy kkor kapja, amikor bejön először a kórházba.
Készen vagyok az államvizsga tételek kidolgozásával.Most elteszem 2 hétre. Várom a jövő hetet. H:kozmetikus, K:uh!!!!, SZ:fodrász.Fel kell töltődnöm, mert köv. kedden lesz a védés, amitől tartok kicsit.
Már régen voltam uh,n 5 hete. Akkor volt a Lotti 850 gr.A 26. héten. Most a 31. héten remélem lesz 2 kg körüli.
Jó hétvégét!Mamának jó vasalást! :wink:
Vendég

Lilisgabi: Inkább visszakérdezek, hogy szerinted miért kellene ajándékot hoznia a kistesónak? :D Anno, amikor Nikit vártam, az nlc topikon felmerült ez a téma, és már akkor vártam az érveket, de nem kaptam :D :P :? Én tényleg nem látok benne rációt, hogy miért kellene ajándék :oops: :D Legyen az a nap attól emlékezetes, hogy megszületett a testvére. Fogadja el önmagáért, ne pedig egy jó kis autóért vagy maciért, stb. Ez megvesztegetés, nem? Nálunk nem volt ilyen ajándék, és nem is látom ennek hiányát vagy kárát. Én sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy a nagyobb gyereket a maga szintjén felkészítsük a testvér érkezésére. Mi sokmindent bevetettünk, és azt hiszem, hogy jól sikerült a "tréning".
lamme

Sziasztok!
Hol vagytok?Szóval mindenki a szabadban.Helyes.Én most végeztem az államvizsga tételek kidolgozásával,kinyomtatásával.Most félrerakom kicsit,2 hét múlva előveszem.A köv. héten meg kell csinálnom a prezentációt... :roll:
Vendég

Lamme:Pont egyszerre írtunk. :D Értelek,és igazad is van.Azonban a Lili imádja a babákat,és szerintem nagyon boldog lesz,amikor kap egy újat.Már régebben kapott babát,kb 1 éve.Főleg,ha azt a tesója hozza,akkor biztos még jobban örülne neki.Így gondolom,de lehet,hogy nem így lesz.Majd akkor megírom,hogy mi volt a reakciója.Mi is mindenféle módon felkészítjük őt.Azokban a npokban fog születni a Lotti,amikor a Lilinek a névnapja van.Júli 11.Ezt még nem mondtam.
Vendég

Lilisgabi: Én is lestem, hogy milyen egyszerre sikerült írni :D Úgy, hogy van "igazi" alkalom (névnap) az ajándékozásra az kicsit más. De csak úgy simán tényleg nem látom értelmét :D Sőt..... Csak szőrszálhasogatásból :D:D:D :wink: írom ezt: megkaphatja a babát a kistesó születése előtt is, és anyuka, apuka annak segítségével bevezetheti a nagyot a kistesó körüli teendőkbe, "megtanulhatja" ringatni, megfogni, stb. Szerintem ettől a felkészüléstől is írtó boldog tud lenni a gyerkőc és igazán fontosnak érezheti magát :wink:
lamme

Basszus, állati meleg van. Ráadásul picit fáj a torkom szombat óta, ezért teázom és folyik rólam a víz.

Gabi: voltatok sétálni/kirándulni a hétvégén? Nekem is kellene még egy utolsó fodrász/kozmetikus túrára mennem, de annyira nincs kedvem. :? Pedig tényleg kellene...

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Na én is itt vagyok,és egyben :D
Jól rámijesztett a doki múlt héten, végig is izgultam a hétvégét!

Cosmo: Szánd csak rá magad a fodrászatra,hogy minél szebb anyukája legyen Mazsolának. Meg aztán utána egy darabig nem bizti, hogy el tudsz majd menni.

Nálunk is volt ajándék anno,mikor a lányom született, akkor volt a fiam 3 éves (pont aznap!!!), úgyhogy kapott egy szép kis bögrét meg egy pici puha nyuszit a "húgától". Én úgy gondoltam, talán könnyebben fogadja a "betolakodót", gyakorlatilag le lett véve a lábáról,hogy még csak most jött a tesó és egyből hozott neki ajándékot!
És még most, 13 évesen is , bár már rég tudja, hogy azt gyakorlatilag tőlünk kapta, még mindig őrizgeti a nyuszit is és a bögrét is, és ha kézbe kerül, akkor átszellemült mosoly kíséretében mondja, hogy ezt a tesójától kapta anno....
Szóval lehet,hogy hülyeség, de nálunk nagyon bejött!
Szerintem a lényeg, hogy ne legyen túl nagy ajándék, inkább csak valami jelképes.
Amúgy mi is tréningeztük Danit rendesen a kistesóra, nem is volt gond.

Most pedig már annyira várják a Picit,hogy most már valóban nincs szükség apró ajándékra, a Kisbaba lesz a legnagyobb ajándék ! De szerintem ez attól is függ, mekkora a "nagytesó". Mert egy kisebb gyerek nehezebben tudja talán feldolgozni,mi történik,mint egy kiskamasz,aki már tisztában van vele, mi várható.

Bocsi,ha hosszú lettem!

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka: még a végén meggyőzöl :) Bevallom már most zavar, hogy milyen a hajam. Lehet, hogy holnap lenézek ide a közeli fodrászatba, a sajátomhoz már nincs kedvem elmenni. Bejelentkezem jövő hétre a kozmikushoz és közben lecsekkolom a fodrászt. :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: Helyes!!! :D Meglátod, utána még jobban fogod érezni magad! Lehet, a torokfájásod is elillan :D :D :D

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!
Cosmo:A torkom több,mint 1 hete fáj.Nem múlik semmire,mindent kipróbáltam,nem baj,nem vészes.Fodrászhoz szerintem is menj,én nem tudtam a Lili után 1 évig menni. :shock: Most már okosabb leszek. :wink: A kozmetikus szőrt szedett...Nem érem már el. :D Holnap reggel uh,már 5 hete nem voltam,utána megírom,hogy mik a paraméterei a huginak.Egyébként ma voltam piacon,zöldkártyát intézni,kozmetikusnál,és nemrég jöttem haza a Lilivel a játszótérről.Kivagyok!!!!!!!!A lábam tegnap este óta nagyon-nagyon bedagadt.Inkább a lábfejem,hogy értsétek.Tiszta víz.Most próbálok sokat inni,meg vettem egy fél dinnyét is.Az lesz a vacsi.
Banyoszka:Neked is kitartást,most már nincs sok hátra.
Vendég

Gabi: jó sűrű napod volt! Szőrteleníteni már én sem tudok, a múltkor megvágtam magam és észre sem vettem :shock:
Én teáztam, negrot ettem, betekertem a nyakam kendővel 1 napra és sós toroksprayt használtam 2x... valami bevált, mert tegnap este el is felejtettem, hogy fáj a torkom. Ma még érzem picit, de már nem fáj.
Majd várjuk az UH híreket!

Kép
Kép
cosmopolita

Vumenke: Írtam privit egy blogodon olvasott bejegyzéssel kapcsolatban!

Cosmo, Lilisgabi: Hajrá, csini kismamik :lol:
lamme

Sziasztok!

Annyira jó olvasni ahogy írtok a babavárás végéről. Tudom szenvedés, de aztán nosztalgiával gondoltok vissza rá! :wink:

Lamme! Leírom mi miért ajándékoztuk meg Bencét Hunor nevében.
Sajna nálunk a 2. terhesség eléggé nehezen kezdödött. Bencével addig éjjel-nappal együtt voltam, és még szopizott is. Erre 8 hetesen egyszercsak elkezdtem vérezgetni, és usgyi befektettek a kórházba. Ott voltam kb. 1 hétig. Bencétől megkellett vonni a szopit ami neki nagyon nehéz volt, és még anya is eltünt... Aztán a terhességi diabétesz miatt elég sokat voltam kórházban. Neki ez a terhesség elég nehéz lehetett, és nagyon sokat kellett nélkülöznie. Igaz mellette ha itthon voltam sokat mentünk kirándulni, stb, de akkor is... A lényeg, hogy olvasgattam is a témáról sokat, és úgy is éreztük, hogy jó alkalom egy kis ajándékhoz Hunor érkezése, és az, hogy a tesó hozza aranyos.Tudja ő, hogy nem Hunor hozta, de mégis ahogy Banyoszka írja, Hunorral köti össze az emlékeiben. És mivel így majd 3 év távlatából így emlékszik az ajándékra, és arra, hogy amikor Hunyó született, azt gondolom jó ötlet volt. :D
Persze az nagyon fontos, hogy ne csak ajándékozzunk, hanem a nagyot készítsük fel a kicsi érkezésére, de azért nem árt néha 1 kis aprósággal meglepni őket. :wink:

aviubi

Meggyőztetek (nem kellett nagyon rábeszélni :) ) bejelentkeztem szombatra fodrászhoz, hétfőre a kozmetikába. Mindketten aggódva méregettek, hogy akkor egyben leszek e még. Mondtam nekik, hogy nagyon remélem, mert még 2 hétig nem szeretnék szülni. Azért a fodrász adott egy telefonszámot, hátha közbejön valami :)

Gabi: mi volt UH-n?

Aviubi: voltál azóta dokinál? Lelkileg jobban vagy?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Igen,voltam,csak azóta kint vagyunk a Lilivel.Fejvégű,lepény mellső falon,kiváló állapotban,1ó szívműködés,átlagos magzatvíz.
BPD:79mm
OFD:100mm
TTD:93mm
TAD:94mm
FL:58mm
AC:287mm
HC:293mm
becsült súly:1900gr! :shock:
Na,jó?
Apuka 39,2!Mondtam is neki,hogy szuper,remélem elkapom,még csak 3-szor voltam a terhesség alatt beteg.
A Lili megint fulladt éjjel,reggel vittem a dokihoz,megint kell pumpálni.
Vendég

Sziasztok!
Na gyorsan egy friss pocikép...
Holnap töltöm be a 37.hetet....
Kép
Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka:Már nem kell sokat várnotok a babára!De jó neked...
Már én is alig várom a végét,mert addigra túl leszek a sok vizsgán,izgalmon,és kipróbálhatom,hogy milyen jó lehet csak babázni.A Lilivel végig tanultam,idegeskedtem.Meg most is.Megnéztem a könyveket,hát vagy nagy baba lesz a Lotti,vagy előbb jön majd,mert ezek az adatok 33 hetesnek felelnek meg.A Lili sem volt ekkora ebben a korban.

Cosmo:Hol vagy?Hogy vagy?Jövő 7 végén kiveszik a babát?Szombati fodrászat,hajrá! :D Én holnap megyek,már várom.

Ma reggel megszületett Varga Mátyás,3750 gr-mal.Részleteket még nem tudok,tegnap még dolgozott a sógornőm. :roll:

Többiek?
Vendég

Lilisgabi Remélem minden rendben van Lilivel!
Nagy kalappala vizsgákhoz!
Gratula az új családtaghoz! :)
banyoszka aztaaaa, mekkora pocid van! :) Mekkorára becsülték a pici súlyát?

Cosmo felgyógyultál, megszépültél, minden rendben a cél előtt?
Kívánom, hogy banyoszkával együtt szüljetek, úgyhogy bevárni ám egymást!!! :wink: :D
Hú, a végső hajrá, csajok, és máris itt vannak a babik! :)

Okina, Oroszági adjatok jelet magatokról ti is néha!:)

Teszek fel egy mai képet Gergőről. Ennél jobb pillanatát nem is kaphattam volna el a kis fülesnek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Betegre röhögtem magam rajta! :D :D :D Kép

damara

Sziasztok!
Köszi a pocibókokat!

Damara: Majd holnap megyek uh-ra, remélem mondanak becsült súlyt, mert bár tudom, hogy az nem 100%-os, de én is kíváncsi vagyok.
Igen, nagyon jó lenne Cosmoval együtt szülni,jelenleg ezt tűztük ki magunk elé. Csak az a gond, hogy nemcsak rajtunk múlik...

Gergő tündéri,én a kép alapján idősebbnek mondtam volna!

Banyoszka
banyoszka

Damara: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem nevezz valahol ezzel a képpel, mert tuti nyernétek!!!!! Nagyon jó! Egy fotós, ha akarna se tudna ilyet csinálni :D Ma már biztos jó napom lesz, vagy legalábbis vidám!
Nekem a torkom meggyógyult, de a szépülés még folyamatban van.

Gabi: örülök, hogy Lottival minden rendben. Férjednek jobbulást és drukkolok, hogy ne fertőzzön meg! Lili hogy van?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Visszatértünk! Kolping szuper jó volt!!!!!

Igyekszem visszaolvasni, addig is légyszi regiasztráljatok és szavazzatok Szabira. Előre is köszi! Egy kicsit béna, mert 5 percenként lehet szavazni, így aki egész nap a gép előtt ül, már több ezer szavazatot gyűjtött. Mindegy, egy próbát megér. :wink:

http://www.kemma.hu/verseny/111#9455

Szabi egy kék kádból kacag kifelé a középső oszlopban.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Szavaztunk Szabira.Tetszik a Lilinek. :wink:
Vendég

Köszi!!!!! :lol:

Rólunk, gyorsan, míg fel nem ébred - Kolping szuper jó volt! Nagyon jól éreztük magunkat. Szabi imádta a vizet, szerintem akár egész nap is ellebegett volna benne. Nagyokat szopizott és aludt úszás után. A merülést simán vette, nagyon kis ügyes volt. Nem lehet rá egy szavam sem! Nagyon rendesen viselkedett. Az étteremben szuper jól elvolt a babakocsijában vagy az etetőszékben üldögélve, csak kellett, hogy ő is kapjon valamit. Így aztán össze-vissza evett mindent: kenyérhéjjat, a levesemből a zöldségeket, a párolt zöld köretből a brokkolit és a répát, rizses csirkés bébipapit, epret hámozva mag nélkül, citromkarikát ... másra hirtelen nem emlékszem. Eddig még nem lett baja egyiktől sem, de azért a kenyérből és az eperből nem csinálunk rendszert.
egy pár kép, a többi az albumunkban:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: én is szavazok folyamatosan, amikor a gép előtt vagyok. Valaki már 2500 szavazatnál tart :shock:
Köszi a képeket, kedvcsinálóak!!! A babaúszást nem szerette ennyire Szabi, nem? Vagy rosszul emlékszem? Szuper, hogy ilyen rendes baba volt és tök jó időt fogtatok ki. Remélem, egyszer mi is megyünk!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Cosmo:Megvagyunk,apa már nem lázas,antibiotikumot szed.Lili éjjel 2-4-ig fent volt velem,most ketten alszunk,apa lent,hogy ne fertőzzön meg minket.Lili annyira köhögött,majd megfulladt.Sajnáltam.Aztán elaludtunk,mire 6-kor felkelt,hogy pisilni kell.Na,kimentünk,és 3/4 7-ig fent voltunk.Aztán 10-kor keltünk. :shock: Na,az már tetszett.Reggelit készítettem,meg mosogattam,nagy csönd a szobában.Egyszercsak hallom:Anya,ez nekem való,olyan szuper!Kinézek,látom,hogy megtalálta a szekrényembe eldugott gyereknapi ajándékát. :D Egy kistáska,amiben van tükör is. :wink: Gyönyörű zöld,vettem egy ugyanolyan zöld női táskát is,hogy majdnem egyformánk legyen.Ennyi.Más helyet kell találnom... :oops:
1-re mentünk fodrászhoz,vittem őt is,vele kezdtük,kb 3 perc volt,fufrut igazított neki a fodrásznő(Ildikó),és hátul felnyírta tök jól.Máshol nem vágott,hogy összenőjjön.Olyan helyes lett.Tök büszek volt egész nap,mindenkinek megmutatta,akivel találkoztunk ma.Tegnap vettem neki egy szép fülbevalót,és egy gyűrűsdobozt,amiben 7 db van.Állítható,olyan,mint gyerekkorunkban volt.Biztos emléxetek még.Most tiszta büszke,olyan csajos lett.Este tejbegrízt kért,elkészítettem,az övét betettem a hűtőbe,hogy hűljön,erre nagy ordítás,megint rátenyerelt a forró tűzhelyre.Na,hodegvíz alá,már fehér hólyag van a jobb kezén 3 ujján.10 perc sírás elaludt,kaja nélkül.Jó,hogy vége ennek a napnak... :roll: Ja,az én hajam isteni lett,mindenkinek tetszik.Nekem is.Ez ritka. :D
Kolping a kedvencünk,tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek,aki gyerekkel szeretne nyaralni.Mi decemberben megyünk a Lotticskával együtt.Már most várom.
Banyoszka:Mi volt az uh-n?Súlyt becsültek?
Holnap jövök,most Fábryzok egy kicsit.
Vendég

Sziasztok!

Szbettyna:Szabi nagyon édes!!!!

Lilisgabi: Szegény Lili... Nagyon sajnálom az égés miatt!!!!

A dokinál végül csak villámlátogatás lett, mert rohannia kellett a szülőszobára, de azért ctg oké,a villám-ultahangon nem tudott pontosan mérni,mert nagy buli volt bent. :D De szerencsére baba-lepény-magzatvíz flowmetria rendben,becsült súly kb. 2700 gr.
Szerdán megyek legközelebb.

Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Túl vagyunk szegény dédi temetésén. Persze itt sem ment minden flottul. Képzeljétek! A pap elfelejtett eljönni. Hallottatok már ilyet? Nem 11-ét, hanem 18-át írt be a naptárjába. Mi meg csak vártunk, vártunk. Iszonyat kellemetlen volt. Az egyedüli "szerencse" az volt, hogy a dédi unokaöccse református pap, így egy idő után ő vette át a megbízott pap szerepét. Bele se gondolok, mi lett volna, ha ő nincs ott.

Sz_bettyna: Jók a kolpingos képek. Mi is azon gondolkozunk, hogy hova menjünk nyaralni. A Zsófi szintén nagyon szereti a vizet, eddig minden évben Sárvára mentünk. Idén viszont nem nagyon javasolják, hogy medencébe fürődjek (az összeszedhető fertőzés miatt), azért pedig nem kellete kétezer forintos belépőt vennem, hogy csak a napon süttessem magam, úgyhogy még nem tudom hova menjünk. Nincs valamelyikőtöknek valami jó ötlete? (Belföldi)
Szabira folyamatosan szavazok, de úgy látom, hogy más is, mert egyre nő a szavazatok száma. Láttam, hogy vannak már háromezer feletti szavazatok. Azt hogy csinálják? Az összes családtag éjjel-nappal nyomogat?

Cosmo: Irigykedem a fodrász miatt. Már nekem is el kellene mennem, de valahogy mindig elmarad. Még 9 nap és betöltöd a 38. hetet. Nagyon szorítok Neked is és Banyoszkának is. Banyoszkának jó a pocis képe.

Damara: Gergő fényképén én is jókat derültem. Amúgy tényleg csalóka, én is nagyobbnak hittem volna a fénykép alapján.

Lilisgabi: Nálunk a Zsófit nem lehet elvinni fodrászhoz. Amikor még kicsi volt, akkor kétszer voltunk vele, mindannyiszor végigüvöltötte az egészet és a mai napig emlegeti, hogy ő nem megy fodrászhoz. Úgyhogy hosszú haja lesz a gyereknek. Én mondjuk nem bánom, csak az a baj, hogy nem áldott meg a jó Isten kézügyességgel. Most még könnyen tudok neki copfokat csinálni, de mi lesz velem, ha már hosszabb haja lesz és jó frizurákat lehetne csinálni... Valami hajasbabán kellene gyakorolnom. Az égésre két dolgot tudok Neked ajánlani. Az egyik, amit mi nagyon szeretünk használni, az a First (aloe veras termék). Napégésre, égésre, sebekre, torokfájásra, bőrproblémára, gombás fertőzésre egyaránt jó. Ha a Zsófi elesik, olyan hamar meggyógyulnak tőle a sebei, hogy most már ő kéri, hogy fújjuk be First-tel. A másik, ami nagyon jó égésre, az a telföl. Azzal kell bekenni a megégett felületet és nagyon jól húsíti, nyugodtan hagyhatod, hogy rászáradjon.

Ma 2,5 éves a lányom és egyben ma van a névnapja is. Tök jó, hogy napra pontosan sikerült elfeleznünk az évet születésnap és névnap vonatkozásában. Ezt ha akartuk volna, sem tudtuk volna jobban megszervezni.

Szép napot kívánok mindenkinek! Remélem, hogy hamarosan visszatér a jó idő.

Marcsi [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.7697.jpg[/img] A kis kalaposom
murphy73

Úgy tűnik, hogy nem sikerült feltennem a képet. Megpróbálom ismét.

Kép
murphy73

Gabi: szegény Lili, sajnálom én is az égést :( Ezt a fulladásos betegséget kinövi (krupp?), ha nagyobb lesz? Már most milyen rafkós, hogy megtalálta az ajándékot :D

Banyosz:
a jövő heti doki látogatást olyan jól összehoztuk egyeztetés nélkül, hogy egyre jobban hiszem, hogy összejön az együtt szülés 8) :D Kíváncsi vagyok, hogy végül mekkorák lesznek a babók.

Marcsi: csudi helyes Zsófi! Nagyon jól áll neki a kalap. :wink: Boldog névnapot neki! A babának már találtatok nevet?
Sajnos, nekem nincs ötletem, hogy hova utazhatnátok, de talán majd a többiek tudnak segíteni.
Nem csinálsz vonalzót, hogy lássuk hol tartasz?

A mai CTG-n minden rendben volt, sőt, mindenki agyon dicsérte a gyereket, hogy milyen gyönyörűen ficereg. Ma egy csapat gyakornok csinálta a vizsgálatot, de helyesek voltak. Mázlim volt, hogy előbb odaértem, mert csak 1gép működött, de minden időpontra ketten voltak beírva.

Kép
Kép
cosmopolita

Köszi a szavazatokat és a bókokat lányok! Nem tudom, hogy lehet annyi szavazata egyeseknek. Gondolom, sok a ráérő ismerős. :wink:

Zsófi nagyon cuki!

Hajrá az utolsó hetekhez!!!! Örülök, hogy minden pocakos és pocak,lakó jól van!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Jaj,de édes ez a nagylány!!!

Cosmo! Ráadásul ott bevárom majd, mit mondanak Neked, így utána már én is programozhatom a szülést,hogy együtt lehessünk.Jó?
Bár a dokim tegnap azt mondta, meg akarna jövő héten vizsgálni,de nem nagyon mer, mert beindíthat...
Majd a Te dátumodat javaslom Nekia vizsgálatra :D :D :D :D

Tegnap a ctg-n az én Pocaklakóm is legszívesebben lerugdalta volna magáról az érzékelőket, úgyhogy a ctg görbén nincs egy nyugodt perce :D Aztán az uh-n is csak fickándozott....

Izgis már ez az utolsó pár hét nagyon :D
Már jött 1-2 "nem szülsz még" telefon,már előre unom!

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka: megbeszéltük, így legyen! :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Hát csajok hajrá!Csak ügyesen,és akkor tuti együttszülés lesz belőle.Most megyek,várja egy csomó palacsinta,hogy a gyomorban végezze. :lol:
Jó hétvégét mindenkinek,jó idő lesz megint. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dícséreteket a Zsófi nevében is.

A vonalzót még ki kell találnom, hogy hogyan kell csinálnom, de ha esetleg valaki megírná, azt megköszönném.

Ma bababoltokban jártam, egy kicsit ki akartam mozdulni itthonról. Néztem a lurkónak zenélő forgót az ágyára. Megvan még a Zsófié, de az egy felhúzós volt és emlékszem tök utáltam, hogy felhúztam, kimentem a konyhába, kevertem kettőt a rántáson és már rohanhattam is vissza újból felhúzni. Úgyhogy most kinéztem egyet, ami húsz percig zenél egyhuzamban. Kengurut is nézegettem, de már csak egy helyen találtam azt a márkát, amit én szeretnék (Graco Kyo), de ott is olyan színben, ami nem tetszett. Ilye nkengurum volt a Zsófinál, de mivel nem gondoltam volna, hogy lesz kistesó, ezért eladtam. Nagon felelőtlen voltam.

Ahhoz képest, hogy a múltkor megírtam, hogy ha kislány lesz, akkor Eszter lesz a neve, már változott is a dolog. Most már három variáns van és még nem döntöttünk véglegesen: Eszter, Laura és Petra. (Nekem most a Petra a favorit). Fiú nevet pedig egyáltalán nem találtunk még egyet sem, úgyhogy nagy gáz lesz, ha kiderül, hogy fiú.

Ha tudtok valami tuti helyet a nyaralásunkhoz, akkor várom ám az ötleteket!!!

Puszi minden pocakosnak, pocaklakónak, anyukának és kisgyerkőcnek!

Marcsi
murphy73

Murphy Gyönyörű kislány Zsófi! Ha lányom lenne, pont ilyennek képzelném el! :D
Zalakarost minden babás barátnőm melegen ajánlja. (én még nem voltam, de tippnek megteszi :wink: )

Banyoszka! Végül kinél szülsz 100%? Megvárod Spánikot, vagy már letetted valaki mellett a végleges voksod?

/egyébként hazajött már a mi kis dokibácsink?/

És te, Cosmo? Aszódi dr.nő a tuti?
Nagyon izgulok ám veled!!!! :D Előrebocsátom, hogy nagyon szívesen bemennék hozzád, de a magam esetéből kiindulva nem olyan szórakoztató ám várni a látogatókat, miközben pihennél végre... Már napok óta ezen morfondírozok... :roll: Mit mondasz?

damara

Damara: Doki bácsink állítólag majd csak jún.7-től lesz.
Ha előbb jön a babám,akkor tuti a Debreczeni dokinál szülök,akit Spánik ajánlott. Jó fej,szimpi,nem bánom a cserét.
Viszont ha túlhordom és bevárjuk Spánikot,akkor nem tudom....
Mert ugye eredetileg Spánik lett volna, de "lepasszolt", viszont a helyettese is nagyon aranyos.....Szóval akkor leszek igazán gondba, ha kettő közül kell választanom.
És amilyen a formám, már akár el is kezdhetek gondolkodni :D

És igazad van a látogatással kapcsolatban,nagyon fárasztó egy idő után,hogy folyton jön valaki,nincs nyugta az embernek még nagyon szoptatni sem, nemhogy pihizni.
Ettől függetlenül én bemegyek majd Cosmohoz, ha tehetem.

Murphy73: én is Zalakarost ajánlanám,nagyon sok jót hallottam róla.

Lilisgabi:Igazán nem szép dolog izgatni itt a kismamákat palacsintával....:)

Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Murphy: jaj, tényleg már mondtad a nevet... szerintem mindegyik szép. A második kettő nálunk is a listán volt, a Petra meg még van is :wink: Most jutott az eszembe, hogy a sógornőm ajánlott egy helyet pár hete, ami gyerekkel is jó lenne, majd megkérdezem.
Mindjárt leírom a vonalzót.

Damara: Ti jobban tudjátok, mint én, hogy mennyire tudok majd látogatókkal foglalkozni :lol: Én szívesen látlak, de Gergőtől tudsz jönni? Szerintem majd maximálom a látogatók számát, aki gyors volt, már bejelentkezett, vagyis megkérdezte... aztán majd akkor meglátom, ha még más is belefér....
Majd írok privit, mert zaklatnálak néhány császáros kérdéssel :roll:

Banyosz: mi az, hogy látogatsz?! Ugyanabban a szobában leszel 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Vonalzó: ráklikkelsz valakinek a vonalzójára (vagy más vonalzós oldalon keresel egy szimpatikusat), elkészíted a sajátodat. Ezután (itt a babaneten) a lap tetején, lenyitod a segédletek fület, azon belül a profilt, lemész az aláírásig és oda bemásolod a url kódot, amit a vonalzó készítésnél kaptál. Ha két vonalzót szeretnél, akkor egymás alá másold a 2 kódot, így azt is látjuk, hogy Zsófi mennyi idős.

Ha kérdés van, szólj!
cosmopolita

Cosmo Zaklass bátran, bármiben segítek, ha tudok! :D
Ha úgy jönne ki a dolog, Bevinne a férjem és a gyerekeket is el tudnám rakni valószínűleg, de tudod ez a 3 nap, amit bent töltesz, nem éppen a regenerálódásról szól! Kívánom, hogy nálatok másképp legyen, de a csecsemősök nem épp a segítőkészségükről híresek!!!
Éjjel nem tudsz pihenni, mert a gyereket csak az első napon viszik el, utána non-stop veled van. Éjszaka nem alszol, készenlétben állsz, ha megnyikkan a babád,azonnal elhallgattasd, hogy a szobatársak pihenését ne zavard és az ő babájukat se keltsd fel....
És fáradtabb vagy, mint terhességed alatt!!!
Eszem ágában sincs rémisztgetni, ez csak a saját tapasztalatom! /nem egyszerű/. Ezért is írtam, hogy gondolkozz el ezen, mert szívesen látnálak téged és a babidat, de lesznek még ott neked látogatók, akik lefoglalnak! :)

Banyoszka Nem akarlak befolyásolni, de ha Spánik 7.-én jön vissza, és a helyettes dokival eddig meg voltál elégedve maximálisan, akkor elvileg "megdolgozott a pénzéért", nem? 8) :)

damara

Cosmo: Köszi a segítséget a vonalzóban, úgy tűnik, hogy sikerült.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Damara: köszi a választ és a tanácsokat is. Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire leszek "fitt" a gyerekhez :roll: A múltkor nem volt baj, amikor csiga tempóban keltem ki az ágyból, de most más a helyzet... Egyelőre csak a szűk család és 2 barátnőm tervezi a bejövetelt, a többieket majd megkérem, hogy majd pár hét múlva itthon akarjanak babázni. Zsufit én se akarok és bennem is felmerültek ezek a kérdések, amiket írtál. Téged szívesen látlak, de csak ha neked nem lesz gond a bejövetel.

Marcsi: jók a vonalzók :wink:

Csajok, ezt el kell mesélnem. Láttam ma egy családot. Az apukára rákötve a kistesó kendővel, míg a másik fián egy sállal egy játék baba!!!! Én úgy nevettem! Annyira édes volt a kisfiú, ahogy utánozta a papáját. Zabálnivaló volt!!! :lol:

Fodrász kipipálva. De ahhoz képest, hogy barnítani akartam a hajamon, totál szőkén jöttem haza :evil:

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: Én csak azért írtam,hogy meglátogatlak,hogyha esetleg rossz szobába kerülnék... :D :D

Az apuka és a kisfiú tündériek lehettek!

Damara:Elvileg igen :D

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!
Hazajöttünk Szegedről,holnap reggel utazok Sopronba a kedd reggeli védés miatt.Gondoljatok rám,remélem nem indul el Lotticska a nagy izgi miatt. :? Kedden este jövök a hírrel.Remélem sikerül... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nyaralás: nekem ezt ajánlották, állítólag jó a katalógusuk: http://www.csaladiprogramok.hu/

Örülök, hogy jól vagytok! Én 27-én szerdán 11-kor randizom Aszódi doktornővel a Honvéd rendelésén, jön akkoriban valaki? Ugyanis annó visszarendelt, eltelt 1 hónap, újabb mensi :cry: , bár igaz, nem is igazán akartuk. Na, majd már most!!!!!!!!!!! 8)

Ezeket leszámítva jól vagyunk, Bori gyűri az ovit még egy kicsit, aztán nyári szünet. Nálunk most nem valószínű, hogy lesz nyaralás, mivel az nemrég megvolt. Azért valami jó kis vizes-csúszdás helyre elmennénk egy vasárnap... Ötletek? :roll:

Nagyon izgalmas babavárásról olvasgatni, írjatok még!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktc

Sziasztok Lányok! Finisben lévő anyukáknak drukk, már helyettetek is izgulok! Olyan jók ezek az utolsó hetek/napok, bár az ember majd' meghal az idegtől, de azért szép emlék nekem :)
Kíváncsi vagyok, melyik lesz a Ti napotok! Remélem, sikerül egy szobába kerülnötök ;)

Mi jól vagyunk, vasárnap keresztelő volt ott, ahol esküdtünk, egy pusztai templomban, nagyon szép volt :)
Előtte nap "borogatós" tanfolyamon voltam, ahol megmutatták a gyerkőcök szelíd gyógyítását, gyógyszer nélkül, citrommal, gyömbérrel, túróval, hagymával, kamillával.. főleg borogatások, de inhalálás is volt, meg (felnőtteknek) lábfürdő. Nagyon érdekes volt, ki is próbáltunk mindent magunkon. Remélem, tudom majd én is alkalmazni, ha netalán szükség lesz rá.
Most szombaton megyünk a céges visegrádi "csapatépítésre", ami gyak. pihi lesz. Az úttól félek legjobban, Aliz mostanában nagyon rosszul viseli, gyak. végig ordít :( Átraktuk a gyerekülést hátul középre, bízom benne, h így jobb lesz picit + beszereztem Cocculine-t, remélem, segít majd!

Ja, szegénykém begyűjtött egy kullancsot is az egyik hétvégén, volt nagy riadalom, de egyelőre semmi negatívot nem tapasztaltunk, kopp-kopp.

Nagyon fejlődik mostanában, kezd tapsolni, pakol ezerrrel dobozból, fiókból ki-be, mászkál, kukát borogat, kandalló ajtót nyit, néha kezet odacsuk... :(
Ha "nem"-et mondunk, rázza ezerrel a fejét, hogy "nem", nagyon drága!

Képek: Kép Kép Kép Kép Kép
vumenke

:!: Banyoszka a kórházban, úgy tűnik mégse szülünk együtt. Ha lesz babahír, akkor jövök :!:
Már reggel mondta neki a doki, hogy lehet, hogy délután találkozunk, bő 2 ujjnyira nyitva volt.

Ktc: 27-én délelőtt a Honvédban rendel a Drnő? Pedig azt a napot néztem ki magamnak :twisted:

Kép
Kép
cosmopolita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?