Sziasztok!
Cosmo:Megvagyunk,apa már nem lázas,antibiotikumot szed.Lili éjjel 2-4-ig fent volt velem,most ketten alszunk,apa lent,hogy ne fertőzzön meg minket.Lili annyira köhögött,majd megfulladt.Sajnáltam.Aztán elaludtunk,mire 6-kor felkelt,hogy pisilni kell.Na,kimentünk,és 3/4 7-ig fent voltunk.Aztán 10-kor keltünk.
Na,az már tetszett.Reggelit készítettem,meg mosogattam,nagy csönd a szobában.Egyszercsak hallom:Anya,ez nekem való,olyan szuper!Kinézek,látom,hogy megtalálta a szekrényembe eldugott gyereknapi ajándékát.
Egy kistáska,amiben van tükör is.
Gyönyörű zöld,vettem egy ugyanolyan zöld női táskát is,hogy majdnem egyformánk legyen.Ennyi.Más helyet kell találnom...
1-re mentünk fodrászhoz,vittem őt is,vele kezdtük,kb 3 perc volt,fufrut igazított neki a fodrásznő(Ildikó),és hátul felnyírta tök jól.Máshol nem vágott,hogy összenőjjön.Olyan helyes lett.Tök büszek volt egész nap,mindenkinek megmutatta,akivel találkoztunk ma.Tegnap vettem neki egy szép fülbevalót,és egy gyűrűsdobozt,amiben 7 db van.Állítható,olyan,mint gyerekkorunkban volt.Biztos emléxetek még.Most tiszta büszke,olyan csajos lett.Este tejbegrízt kért,elkészítettem,az övét betettem a hűtőbe,hogy hűljön,erre nagy ordítás,megint rátenyerelt a forró tűzhelyre.Na,hodegvíz alá,már fehér hólyag van a jobb kezén 3 ujján.10 perc sírás elaludt,kaja nélkül.Jó,hogy vége ennek a napnak...
Ja,az én hajam isteni lett,mindenkinek tetszik.Nekem is.Ez ritka.
Kolping a kedvencünk,tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek,aki gyerekkel szeretne nyaralni.Mi decemberben megyünk a Lotticskával együtt.Már most várom.
Banyoszka:Mi volt az uh-n?Súlyt becsültek?
Holnap jövök,most Fábryzok egy kicsit.