Sziasztok!
Vikics!
4. Gabi és Gergő, Bence, Marci (talán apa is).
Na, meg viszem végre a CD-ket!
Marcsi!
Azért kell költöznünk, mert csak béreljük a lakást, és a tulajok úgy gondolták, hogy elég volt belőlünk ennyi.
Sajnos, már elkezdtük az ovit, bölcsit, ezért szeretnénk a környéken maradni, de azért a pénzért, amit eddig fizettünk, nem találunk ekkora lakást (nappali+3 háló, 2 fürdő); házat meg végképp nem.
Most ugyan felajánlották, hogy ha 34 ezerrel többet fizetünk, akkor maradhatunk, de még osztunk-szorzunk, és közben nézelődünk még a környéken.
Erika!
Nagyon sajnálom, hogy loptak tőled, bosszantó. Már régóta sejtem, hogy sokan így akarnak olcsóbban beszerezni babaruhákat, hogy kihasználják a tömeget, mint a zsebtolvajok a buszon. Sokat gondolkodtam én is, mint Kinga, hogy eladom a cuccokat ajándékozás helyett, de eddig még nem szántam rá magam. Szerintem legközelebb úgy kellene kimennünk, hogy egymás mellé veszünk asztalokat, és akkor egymáséra is tudunk figyelni.
Ma is voltam vizsgázni, és még három hétre van négy vizsgám. Tanulni nem nagyon van időm, de azért mindig bízom a szerencsében, hátha olyat kérdeznek, amit véletlenül tudok.
Autó ügyben még várjuk a biztosító írásbeli ajánlatát, meg néhány szakember javítási árajánlatát. (Eddig van egy a szakszervíztől 1,5 millióról
, meg egy másik egy karosszérialakatostól 400 ezerről
).
Bea, Vikics!
Igazán felháborító, hogy fizetitek azt a horribilis távfűtési számlát, és ennek ellenére fáztok!
Most áldom anyósom előrelátását, amikor nem engedett minket panelba költözni!
Jó pihenést mindenkinek!
Gabi