Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre megjavult a gép, jó sokat írtatok, még nem volt időm visszaolvasni!

Batrix, csodaszépek a lányok!KépKépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Vikics

Nálunk végül a fiúknak nem kellett kivenni az orrmandulájukat, mert a Lorának mióta kivettéke egyszer sem volt fülgyulladása és azóta nem hozott haza semmi betegséget az oviból és a fiúk sem voltak betegek. Szóval, nekünk nagyon jót tett, hogy kivették.
Igen, a békási dr.néni csinálta személyesen a budai gyerekkórházban. Nagyon aranyos volt ő is és mindenki.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok,
bocsi, hogy bejöttem ide, de éva75-nek szeretnék üzenetet hagyni, mert elekvertem a mailcímét, és így nem tudok neki írni.

Éva, megírnád nekem a mélcímedet? Szeretnék írni majdKép.

Köszi,
Szila
szila

Bea, a lányaid tündérek! Kép Az tetszik bennük, hogy minden képen fülig ér a szájuk.Kép

Megint lenne egy butácska kérdésem. Az addig oké, hogy megetetitek egyszerre a két babát, de a büfizést hogyan oldjátok meg? Azt is lehet egyszerre csinálni? Meddig tart egy gyerek szoptatása, büfiztetése? Vagy ez is gyerektől függ?
eszter28

Sziasztok LányokKép
BeaKép
Nagyon szépek a Lányok és tündérien mosolyognak, mindegyikük kis HuncutkaKép
EszterKép
Én csak etetni tudtam egyszerre büfiztetni váltva. Én úgy oldottam meg, hogy nálam Gerike könnyen és gyorsan tud büfizni ezért ő volt az első Lilluskával pedig utána elszüttyögtünk mégKép No meg szegény Lilcsike hasfájós is volt igy minden etetés után fél óra szeretgetés volt a programKép Az etetés ideje pedig pont forditott volt. Lillus szépen, szabályosan tudott enni Gerinek viszont hónapokba telt mire megtanulta az összerendezett evés módját.Szivni, nyelni, levegőt venni szegénykém egyszerre próbált és csurgatta a hamit. Valószinüleg a lélegeztető gép tubusa meg a szondázások váltották ki ezt a hibás evést Nála de már rendbejöttKép Lillus 10-15 perc alatt evett(szoptatni nem tudtam Őket sajnos)Gerike viszon 40-50 percig is elkinlódott. Most már fürge mindkét babaKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Képzeljétek Ákos nekidurálta magát, és végre hajlandó volt felállni Kép Olyan édes, már kezdtem aggódni, hogy milyen lassan megy most ez a mozgásfejlődés, a másik kettő 6 hónaposan már felállt, ők meg már elmúltak 8 hónaposak, és sehol semmi... Örs még mindig lustább, és ducibb is, ő még csak a feltérdelésnél tart, majdcsak rájön ő is a trükkre. Kép

Eszter! Én egyszerre etetek és büfiztetek is, egy-egy gyerek, egy-egy vállamon, nagyon "klassz", amikor egyszerre két oldalról buknak vissza valamit... Kép)
Mondjuk most már alig bírom el őket egy kézzel, de már csak reggel-este kapnak tápszert, a kanalas evések után meg nem kell őket büfiztetni.

Erika! ha megírod a telefonszámodat e-mailben, megkereslek a börzén! Kép

Zizi
debyand

Éva, ugye Te kérdezted a Szent Imre szülészetét? Most találtam a 2002. novemberi Kismamában egy kétoldalas cikket róla. Megadtak egy internetcímet is, nem tudom. él-e még: www.imreszul.itx.hu
Úgy emlékszem a Kismama honlapján is megtalálhatóak a különböző szülészetekről írt cikkek.

Doris, Debyand: köszi Kép
eszter28

Bea,
Nagyon cukik a lányaid. Igazi kis vigyorik! Édesek.
Üdv
Zsobu
zsobu

Eszter

Én általában egyszerre büfiztettem őket, de ha volt valaki, aki segített, akkor külön-külön, de éjszaka általában egyedül ment a szopizás és a büfizés.

Bea

Csatlakozom a többiekhez, tündériek a lányaitok!! Gratulálok!!!

Lányok

Úgy néz ki én is kimegyek a börzére, ha lesz aki vigyázzon a gyerekekre.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Nálunk ugy ment a büfiztetés,hogy ha egyszerre ettek,akkor hasrafordítottam őket,ha volt időm akkor pedig egymás után.
Nálunk,mivel 6 hétig korházba voltunk,ezért ott hasonfekve aludtak .Igaz,hogy egy intenziven általában szondával etetik őket,így nem is kell büfiztetni.Mi egyszer bementünk a férjemmel etetni a lányokat,de mig kettöt etettünk a harmaikat fogták és gyors megszondáztatták ott elöttünk!Hát az borzalmas volt,nem is mentünk etetni többet!Igaz az is,hogy csak az este hatos etetésnél lehet öket etetni,de a legrosszabb az volt,hogy meg sem probálhattam őket szoptatni,pedig akkor még lehet,hogy megindult volna rendesen a tejem!
Én azt megértem,hogy egy ujszülöttintenziven nagyon sok a munka és kevés a növér,de nem tudom egy elöszörszülö anyuka mit csinál,ha hazaviszi a babát és addig még kézbe sem foghatta!A rendes sulyu babáknál az az 5-7 nap alatt azért kialakul egy kötödés,és a kismama is megismeri még akkor a babáját,mikor ott a szakképzett segítség,és kérdezhet!
Na ezt most elég hosszan kifejtettem,de ........!Ez van!
Szoval ujszülött koruk ota a lányok hason alszanak,ugy is büfiztek,és nem lehet őket átszoktatni!

Bea

Kép
beatrix2

Hát igen, Bea, arról nem is beszélve, hogy egy elsőszülő anyuka egy 3,5 kilós babát se nagyon mer megfogni, nemhogy egy alig kétkilós gyenge kis picurt.

Sajnos azonban úgy hallottam, hogy általában a problémamentesen szülő anyukákat sem látják el a kórházban tanácsokkal. Hazamegy, aztán boldogul, ahogy tud. Ha szerencséje van, a védőnője mond neki valami hasznosat. Kép Kép
eszter28

Sziasztok!

Bea!
Aranyosak, gyönyörűek a lányok. Kép Kép Kép

Eszter!
A kórházban 1 nap után, mire végre megfoghattam őket, el akarták vinni a fiúkat, mondván pihennem kell. A férjem harcolta ki, hogy maradjanak. Vikit úgy teletömték limonádéval, hogy békésen aludt végig, bezzeg másnap reggel nagyon ügyesen szopizott. Zolika meg alig bírta kihányni, hogy legyen tej a szopinak. Az egyszerre szoptatásnál is a férjem segített, a nővérek csak megemlítették. Igaz én egyágyas szobában voltam. Nem tudom mit csinál, aki többedmagával van. Oda biztos nem mehet be senki sem. Másik anyuka meg nem biztos, hogy tud segíteni, pláne ha kezdő anyuka ő is. Ezért jó ha előtte minél több infot gyűjtötök össze.

Eri
simones

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk. Tegnap egy kicsit fárasztó napunk volt, de most jó volt olvasni a tanácsaitokat, hogy majd szülés után mire figyeljünk.

Hány kg után nincs intenzíven a gyerek, mikortól adják oda szoptatni?
Én is nagyon anyatejes babábat szeretnék. Remélem összejön.

Vali
cvali

Cvali!

Ha pici eléri a két kilogrammot,akkor viheted haza! Mondjuk minden korházba mások a szokások,nálunk a majdnem kétkilos egészséges babákat lehet szoptatni!Nekem ennél kisebbek voltak a lányok,de születnek 3-asikrek 2-2.5kg val is,persze ott hosszabb a terhesség!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Lora végre kigyógyult a hasmenéses, hányós, lázas vírusból. Szerncsére a fiúók nem kapták el!!!
Most jövök a suliból, és semmi türelemem nincs a gyerekekhez, egész nap csak veszekszenek, sírnak. Olyan dugó volt a városban, hogy kikészültem és akkor itthon folytatódik a visítás. Holnap egésznap suliban kellene lennem, de sajnos nem fog menni.
Na megyek, mert ezek állandóan harcolnak egymással.

Éva

Kép

Kép
éva75

ÉvaKép
Szegénykém...kitartásKépMást nem irhatok de elhiszem, hogy borzasztó nehéz lehet most Neked...Fel a fejjelKépViszont az jó hir, hogy meggyógyultatok és a fiúk sem kapták elKép
ValiKép
Nálunk 2.200g-al adták haza Lillust, Geri akkor már majdnem 3 kg volt de nem akartam külön hazavinni Őket, ezért szépen bent feküdtünk mig Lilcsike is jól meghizottKép

doris

Sziasztok

Éva
Mikor lesz a tali? Le vagyok maradva....
Nálunk is megy a háború, azért light-osan.

Andi
ambrosia

Doris

Már kihevertem a tegnapot, most békésen alszik az egész gyereksereg. Azért neked sem lehet könnyű egyedül a két kicsivel.

Andi

Ha jól tudom 16-ra lett áttéve a találka.

Éva

Kép

Kép
éva75

Lányok

Én is megyek holnap a börzére, végre holnap itthon lesz a férjem és vigyáz a gyerekekre!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Sajnos én nem tudok menni a börzére, pedig nagyon terveztem, de közbeszóltak az anyagiak. Kép Pedig még belépőm is van a Kismamából.

Eszter!
Nálunk is egyszerre ment a szoptatás meg a büfiztetés, eleinte még könnyűek a babák, csak ügyeskedni kell. Az első pár hét után egyébként egyre bátrabb és magabiztosabb leszel, rájössz, hogy többet bírnak ki a csöppségek, mint amennyit kinézel belőlük.Kép

Éva!
Meddig tart a vizsgaidőszak nálatok? Szerdán írtam -pontosabban írtunk - 3 zh-t, remélem jól sikerültek. Nagyon jó társaság jött össze, az egészet közösen csináltuk. Szerdán megint megyek egy írásbelire, aztán jövő csütörtökön két szóbelire. Tanulni nem nagyon van időm, mert közben lakást-házat keresek, a kocsi miatt telefonálgatok, óvodai beiratkozást intézek, szóval zajlik az élet.Kép Te hogy tudsz tanulni?

Nem tudjátok, mi lehet Kingával? Úgy eltűnt!

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Most nem is tudok mit írni,hisz az összes témához hozzászoltam már,és nagyon eltüntetek!
Magunkrol csak annyit,hogy nagyon jol bírjuk a kiképzést,hisz apuka már több mint egy hete hollandiában van!És vissza van még két hét!
Zajlik az élet nálunk,de csak hétvégén,akkor a nagyoknak nincs suli,és mehetünk erre-arra!
Holnap pl keresztelő és ráadásul én leszek a keresztanya!végigállhatom a misét meg a többit!
Hát ez nem hianyzik!Mármint az állás.Ugy elszoktam töle!
Na de nem untatlak titeket ezzel!
Mindenkinek jo éjszakát!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok mindenki!!
Erika, hogy sikerült a börzézés??
Sikerült mindent eladnod??
Én megint bevásároltam, kismotor,ujjatlan bodyk, lkassz zoknik-50ft./pár és a nagy fiaimnak is egész rendesen találtam 2menő2 deszkás cuccokat.
AMIT MOST NEM KAPTAM:KÖNYVET, JÁTÉKOT, pedig kerestem.
Itthoni mamuszt is vettem, 300 ft./pár23,24 és 2-ös méretben.
Kinek mit sikerült eladni-begyűjteni??
Nektek az eleje vagy a vége jön be jobban a forgatagnak??
Ma 6,20-ra kint voltam és már 11-kor hazahúztam, addigra alig lehetett moccanni.
Sok ikerkocsit láttam:-)
Szívesen venném, ha olyan írna nekem, aki árult, hogy mi ment most jobban , miket kerstek, vittek.
Mindig készülök kicuccolni de aztán elajándékozom mindazt, amit meg is vennének esetleg...a többi meg senkinek nem kellene...

Üdv.
Kinga
pkinga

Kinga!
De jó a profilos képed!!!!
A kérdésedre adott válaszok engem is érdekelnének! Valahogy én is úgy vagyok a levetett ruhákkal, ahogy Te. Közben olyan elképesztő sikerekről hallok (múlt októbetben egy ikres ismerősöm 100.000 Ft-t árult - na, jó volt benne egy ikerkocsi is). Én is vérszemet kaptam és megfogadtam: idén, ha törik, ha szakad kicuccolok. Addigra lesz is egy csomó holmi, ha addig nem ajándékozom el őket Kép Kép.
Gabi!
Valamiről lemaradtam, miért költöztök?
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Mi is csak vásároltunk, de sikrült jó sok pénzt elkölteni... Kép)
Andris kapott egy robotot, meg egy farmert (pedig az ő méretében kevés cucc volt már), ZSófi rövidnadrágokat, ruhát, zoknit, Örs és Ákos pedig hálózsákot, szandit...

Jó sokan voltak, mi is 8 körül értünk ki, és 11-ig maradtunk. De azért jó volt egy kicsit kimozdulni. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Kinga!
Ááááááááááá...Kép(((((
Az az átok esernyőkocsi is a nyakamon maradt, de legalább elment az utazóágy.Kép
Viszont hátránya az árusításnak, hogy nem tudsz semmit venni, ill. pár felesleges játékot azért sikerült a "szomszédoktól". Természetesen autókról van szó!Kép
Amiért valójában rossz a kedvem - több ruhát is elloptak tőlem.KépKépKép Vadiúj Prince Oliver bordás body, kord kertész/rövidnaci (kvázi 2x3x hordott), új zoknik, baseball sapi - ezeket még ott kiszúrtam. Remélem mást már nem...
Mindenki riogatott, hogy lopnak de eddig 1 asztalt szemmel tudott tartani az ember. De 3-at + 2 állványt már lehetetlen egyedül... Ha valaha még fogok árulni, max. 2 asztalom lesz.Kép
Láttam a motorodat!!! Ott vonultál hónod alatt a szerzeménnyel!Kép Örülök, hogy Neked jól sikerült!!
Mivel ott nem tudtam vásárolni, de a pénzt a srácokba kell visszafordítani, így a héten elnézünk a Corába. Remélem találok Nekik cuccokat.KépKép

Éva!
Neked hogy sikerült a börze??
Örülök, hogy Lora meggyógyult ebből a csúnya betegségből!Kép

Böbe!
Nem is mondtad, ki vigyázott a "gyümölcsökre"??
Jól sikerült a vásárlás?Kép

Gabi!
Remélem sikerültek a ZH-k, megy a drukkkkkkk!Kép
Nekünk egy motoros ment neki a parkoló autónak, aztán gondolta lelép (beslisszolt a szomszédhoz).Kép
Szerencsére a csattanásra Anyu kirohant az utcára és így nem tudott a másik házból kimenni észrevétlenül...Kép

Jó éjt Mindenkinek!
Erika és a Rontó Pálok

KépKép
herika

Sziasztok!

A múltkor írtam egy litániát, szépen mindenkinek volt benne kérdés-válasz erre jól elszált a gép. Úgy begurultam, hogy le is kapcsoltam a gépet. Kép
Erike, Kinga! Jó, hogy előkerültetek!! Kép Kép

Én is voltam a bőrzén, mert a Dundi meggyógyult annyira, hogy vattával a fülében és fülessapkában elengedjem anyósékkal a bábszínházba. Így én is kimehettem a bőrzére. Mondjuki sok mindent nem vettem, csak egy terep babakocsit 5eft-t (barátnőm a végén lealkudta Kép), de azt balcsira, ha jönnek vendégek akiknek esetleg kell. Illetve rendeltem a skacoknak egy varrónő lánytól 2db 120cm hosszú vastag hálózsákot. A lényeg, hogy lehet, hogy tud halacskás anyagot és kedden úgyis felénk jár és el is hozza. Mindez 2.500ft/db-t. A kenguruba ekkorákat 6e ft-t árulnak és a bőrzén is 3,6e ft volt ekkorába a legolcsóbb. Elég fura májusban ilyet venni, de nálunk bazi hideg van esténként. A dunyha alatt sincs melegem. Kép
Tényleg, hogy lehet, hogy én csak Évával talákoztam? Végigjártam az egészet! Hol árultatok??
Éva!
Hálás lennék, ha írnál pár jótanácsot az orrmandula mütéttel kapcsolatban. Adtatok a drnőnek pénzt? És ha igen akkor mennyit? Mindenre kíváncsi vagyok. Sajnos úgy néz ki, hogy nemsokára sor kerül rá. Szegény Dundi szerintem már ovizárásig nem sokat fog bejárni. Pedíg úgy szeretne... Még a talira sem biztos, hogy el tudunk menni emiatt. De azért remélem.
Kinga!

Szerintem azokat ne osztogasd el amiket magad is vennél! pl szeptember környékén felvásárolják az összes mackógatyát, főleg az ovisgyerek méretüt, de szerintem a többit is. Kicsiben a hosszúújjú bady megy összel nagyon. Esetleg olyankor már gondolnak a téli cuccokra. Most a sapkák körül ugrált mindenki, ahoyg én néztem. És általában ott ahol én vagyok. Néha lépni alíg bírtamKép
De megéri csomagokba rendszerezni az azonos méretű cuccokat kb olyan értékban, hogy megérje foglakoznod vele , lefényképezni és feltenni a babaszobára (de nem az aprókhoz hanem a másikba). Én egyszer csináltam ilyet és egy lány megvette az egészet cakum-pakk.
Na megyek, hosszú volt a nap és holnap megint megyek reggel a fülészetre a Dundival... Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok LányokKép
ErikaKép
Én álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen helyen is lopnak...úgy értem ahová sokan azért mennek mert olcsóbban juthatnak baba-holmikhoz és ezzel spórolhatnak...hogy én milyen naiv vagyok...Nagyon sajnálom.
VikicsKép
Jobbulást DundinakKép
Sajna nálunk 5 napig folyamatosan esett az eső és hétvégén októberi idő volt, hideg széllel fűszerezve igy ki sem moccantunk. Gergő most picit nyugisabb de azért van még 4-5 riadó éjszakánkét viszont Lillus is rákezdett de Neki jön a foga ha jól látomKépNagyon édesen cseverésznek egymással és egyre ügyesebben mozognakKépGergő folyton átfordul a hátára az ágyban de úgy nem szeret lenni és ilyenkor hangosan kiabál, hogy mentsük megKépRemélem hamarosan ráérez a hátról-hasra fordulás fortélyára is. Már néhányszor sikerült Neki de kicsit lustikaKépLillus még csak békésen szemléli az oldalára fordulva az eseményeketKép

Puszi Mindenkinek:Doris
doris

Sziasztok!
Köszi az infokat!

Lányok!
Szerintetek hány tojást lehet/szabad adni 2 éveseknek hetente?

Szép napot mindenkinek!
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Én is írtam tegnap egy levelet, de most látom, hogy nincs is itt.

Elég jó volt a börze, én egy ülésmagasítót vettem a Lorának kereskedőtől, meg egy szandált az Ádámnak és egy pár apróságot.
Nekem is jó volt egy kicsit végre gyerekek nélkül kimozdulni! A férjem végre itthon volt és vigyázott a gyerekekre. Nekik persze azt mondtam, hogy iskolába megyek és így nem volt hiszti, hogy velem akarnak menni.

Erika

Sajnálom, hogy megloptak! Azért ehhez pofa kell!!Dehát tényleg, néhány asztalnál akkora tömeg volt, hogy azt aztán tényleg nem lehetett szemmeltartani. És legalább jól árultál?

Majdnem vettem én is egy graco ikerkocsit, 20ezerre tartották, de a végén már 7ezerért is odaadták volna, csak vigyem, de hát már tényleg nem használunk babakocsit, akkor meg minek?

Most mennem kell még a városba, aztán rohanok a Loráért az oviba.

Vikics

Majd írok egy mailt estig és mindent leírok részletesen a műtéttel kapcs.

Éva

Kép

Kép
éva75

sziasztok,
.köszi a börzés válaszokat.
Erika, sajnálom, hogy így jártál, akkor ennyi cucchoz 2 ember kell, vagy egy emberes adag eladandó holmi!
Ezek szerint azért nézett egy anyuka annyira, amikor a zoknijai között keresgéltem...igaz mind jó minőségű-nem kínai-zoknija volt,és csak 50ft./pár-vettem egy rakás térdzoknit.
Csodálkoztam nagyon, hogy mit les annyira, nehogy ebből a drága portékából elszámoljunk bár egyet is...biztos volt hasonló tapasztalata, mint Erikának.
Nekem rosszul esett kicsit, csak azért nem álltam tovább, mert nagyon tetszett a kollekció.
Na ezt túltárgyaltam!
Vikics!
Gyógyulást Dundinak , nincs is kellemetlenebb, mint öltöztetni, takargatni egy beteg lurkót,amikor mindenki más már vetkőzteti a sajátját az időjárás végett...

Marcsi!
Köszi, valóban kedvesek a képen a pasaskáim, majd teszek újabbat egyszer---

Mindenkinek szép napot!
Kinga
pkinga

Sziasztok!

Mivel mi panelban lakunk,ezért nálunk nincs fütés!Kép
A lányaim tegnap annyira fáztak,hogy lila latt a szájuk!Kép
Kénytelen voltam villanyradiátorral befütani,mert ök megszokták a 23 fokot,és most hirtelen az a 18 kevés volt!Kép
Pedig volt rajtuk harisnya,hosszuujju badi+rugdalozo,de majdnem megfagytak szegénykéim!Kép
Pedig már felkészültem a rövidujjas idöszakra,most meg kezdhettem elöröl.Kép
Még télen sem voltak igy beöltöztetve,meg plusz fütés sem volt!De inkább fizetem az áramszámlát,mint egy betegség!
Tudom,aki családi házban él,annak könnyebb,mármint a fütés,én is 12 évig abban laktam,csak 1.5 éve lakunk ismét panelban.Itt ez a szar,ha fütenek fütenek,ha nem,nem,akkor fagyunk meg!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

na mást most ne írok,mert hulla fáradt vagyok!

Bea

Kép
beatrix2

sziasztok!

Én is kivagyok a hideg miatt. Napközben tök jó idő van és ezért csesznek este befűteni amikor kockára fagy az ember. Én találtam itthon pár tavalyi hálózsákot ami még éppen jó és azokba bugyoláltam őket. Sajnos az újak nem jönnek csak a hét vége felé, mert a varrónő lánya megbetegedett. Kép
Kinga!
Nálunk az egészséges gyerek sem vetkőzik akkora a cidri. Amúgy szerencsére már csak szimplán náthás, de amíg nem gyógyul ki teljesen addíg nem tudják műteni. És addíg sajnos az ovinak is lőttek. Ma mikor mentünk a Leviért, márt kint voltak az udvaron és kicsit még maradtam, hogy a Dundi is játszhasson a gyerekekkel. Úgy örült.
Éva!
köszi a leírást. azt hiszem még kérdezni fogok holnap, de mára hulla vagyok.
Erika!
Én sejtettem, hogy sok simlis tolvaj lesz. Mikor beléptem a pavilonba volt ott egy kilós turkesz. Folyamatosan körözött egy ürge és nézte, hogy ki akar lopni. Ez már gyanús volt, hogy akkor ez itt tutira rendszer. Elég gusztustalan dolog.téged nagyon sajnállak, de rengeteg árús volt aki talán meg is érdemelte annyira pofátlan árakat írtak ki.
Vikics

KépKép
vikics

Szia Herika!

Ikeresernyőkocsid van eladó? Mert egy ismerősömet érdekelné!

Krisztina
k78

sziasztok!

Mi ez a nagy csend??? Ki jön a találkozóra vasárnap???
1. Vikics és a Pupik
2. ......
3. ....

Vikics

KépKép
vikics

Vikics!
2. Marcsi és a fiúk

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Mi sajna nem tudunk menni, unokaöcsémék jönnek Pécsről!Kép

Marcsi!
Zizivel beszéltem telcsin és kértem, hogy Neked adja át a cd-ket. Megtennéd, hogy elhozod? Vmikor csak bandázunk már?!KépKép

K78!
Igen, ikeresernyőkocsim van eladó!Kép
Leírom a mailcímem és a telefonszámom, ha aktuális az ismerősödnek, hívjon fel, vagy dobjon egy mailt:
e.huszti1@chello.hu
0630/9125274
Pesti vagyok.

Tegnap már majdnem befűtöttem újra.Kép
Ma talán meg is teszem estére, mielőtt megfagynak a bocsaim...KépKép

További szép napot Mindenkinek!

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
3. Eri és Viki, Zoli?
Tervezzük, hogy megyünk. Remélem nem jön közbe semmi.
A hely változatlanul a Tímár utcai játszótér és 10-től?
A Bosnyák tér közelében mostanában adtak át egy új játszóteret a Paskál parkban. Még nem sikerült megnézni milyen, majd holnap talán. Lehet, hogy az is alkalmas lesz majd talira.
Eri
simones

Sziasztok!
Mi még mindig fűtünk, szerencsére cirkó van. Apuci nagyon fázós. Ezért is vettünk kisebb lakást cirkóval és nem nagyobbat távfűtéssel.
Most süt a nap végre Kép .
Eri
simones

Éva!

Néztem fülmelegítős sapit a cora gyógyszertárban 4 e ft volt!!! Ugyanez nálunk 2,5e ft! Sajnos mindenhol csak piros volt, úgyhogy még megnézek pár helyet. Hátha mégolcsóbban is lehet kapni. Kép

Tényleg ha valaki amúgy is megy gyógyszertárba nem kérdezné meg mennyibe kerül és, hogy van-e fiús színbe? (drapp v. kék) Kék, macis kartondobozba (olyan mint egy nagy boríték) lehet kapni. fülmelegítős sapka néven 4 éves kortól.
Előre is köszi!!
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Herika! Megadom neki a tel.számod!

Készítettem egy albumot a lányaimról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2326&p=7207945

Krisztina
k78

Sziasztok LányokKép
5 napja itt is itéletidő van, esik, fúj a szél, az orrunkat sem dugtuk ki...Szerencsére nálunk befütenek délután és reggel 9-ig kellemesen melegek a radiátorokKép
K78Kép
Gratulálok, nagyon szépek a lánykák és mennyi hajuk vanKép

Remélem ezúttal sikerül a talitok és szép lesz az idő isKép

doris

K78,
nekem is eladó az esernyőre csúkható ikerkocsim. Ha esetleg másra vágyna az ismerős, mint ami Herikának van...
E-mailcím a profilomban.
Molnárka
molnárka

Erika!
Ne viccelj, persze!!! A bandázást összehozhatnánk a játszótér helyett egyikünk befűtött lakásában, így május közepén. Kép
Egyébként újra rosszidőt jósolnak a hétvégére.
Csakhogy "találkozhassunk" végre Kép
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!
H-K-Cs kezelés, de Sz-P OK!!!
Tárt karokkal vár a "dühöngő"!KépKép
Vagy menjünk mi???
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Mi is készülünk a talira, ha nem jön közbe semmi... A létszámot még nem tudom, még alakul, hogy hányan, és kivel megyünk. Kép

Kriszta! NAgyon szépek a lányok! Kép

Vikics! Tényleg hatalmas különbségek vannak gyógyszertárak között. Én a tápszeren tapasztaltam ki, hogy egy doboz tápszer 500 ft-tal olcsóbb az egyik helyen. Érdemes körülnézni!

Zizi
debyand

Sziasztok

Vikics
Andi és a krampuszai (ha nem lesz zima)

Andi
ambrosia

Sziasztok!

Vikics!
4. Gabi és Gergő, Bence, Marci (talán apa is).Kép
Na, meg viszem végre a CD-ket!

Marcsi!
Azért kell költöznünk, mert csak béreljük a lakást, és a tulajok úgy gondolták, hogy elég volt belőlünk ennyi.Kép Sajnos, már elkezdtük az ovit, bölcsit, ezért szeretnénk a környéken maradni, de azért a pénzért, amit eddig fizettünk, nem találunk ekkora lakást (nappali+3 háló, 2 fürdő); házat meg végképp nem.Kép Most ugyan felajánlották, hogy ha 34 ezerrel többet fizetünk, akkor maradhatunk, de még osztunk-szorzunk, és közben nézelődünk még a környéken.

Erika!
Nagyon sajnálom, hogy loptak tőled, bosszantó. Már régóta sejtem, hogy sokan így akarnak olcsóbban beszerezni babaruhákat, hogy kihasználják a tömeget, mint a zsebtolvajok a buszon. Sokat gondolkodtam én is, mint Kinga, hogy eladom a cuccokat ajándékozás helyett, de eddig még nem szántam rá magam. Szerintem legközelebb úgy kellene kimennünk, hogy egymás mellé veszünk asztalokat, és akkor egymáséra is tudunk figyelni.
Ma is voltam vizsgázni, és még három hétre van négy vizsgám. Tanulni nem nagyon van időm, de azért mindig bízom a szerencsében, hátha olyat kérdeznek, amit véletlenül tudok.
Autó ügyben még várjuk a biztosító írásbeli ajánlatát, meg néhány szakember javítási árajánlatát. (Eddig van egy a szakszervíztől 1,5 milliórólKép, meg egy másik egy karosszérialakatostól 400 ezerrőlKép).

Bea, Vikics!
Igazán felháborító, hogy fizetitek azt a horribilis távfűtési számlát, és ennek ellenére fáztok!Kép Most áldom anyósom előrelátását, amikor nem engedett minket panelba költözni!Kép

Jó pihenést mindenkinek!
Gabi
efgabi

Sziasztok!

Sajnos beteg vagyok egy kicsit (torokfájás, nátha, stb.), így mi nem tudunk menni a talira, nem akarok senkit sem megfertőzni, ahogy olvasom már így is betegek a lúrkók!Kép

Nálunk sem fűtenek, és nagyon hideg van.Kép

Éva!

Írok Neked egy fontos e-mailt!

Zsuzsi
zsuzsi

K78!

Nagyon aranyosak a lányok, megnéztem az új képeket!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

A gyerekek nálunk már kigyógyúltak a bárányhimlöböl ugyhogy elvileg mi tudnánk menni a találkozóra. Ez attól függ hogy össze tudom-e szedni reggel a három gyereket. Kb. két óra amíg el tudunk indulni valahova. Meg hát elég messze lakunk Óbudától (Szigetszentmiklóson)Kép.

Gabi!

Az anyósomnak ingatlanirodája van óbudán, ha gondolod megkérdezem hogy milyen kiadó lakásai vannak a II. ker.-ben. Csak azt kéne tudnom hogy pontosan merre szeretnétek és mennyiért?

K78!

Ez valami titkos kód?Kép Egyébként nagyon édik a babák! A képen úgy láttam hogy szerencsére elég nagy súllyal születtek.

Yabu
yabu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?