Szép reggelt!
Főleg az immáron 4 tagú Baláti családnak!!!
Olga: csak azért tűnt fel, mert a tegnapi napja Dorkának nekem dejavu volt úgy ahogy volt ... a reggel... a születés időpontja... és a kézfejen a pötty... Marcinak is pont ilyen volt, csak a bal kézfején... azt puszilgattam állandóan, míg el nem múlt... olyan kis szexi
Bbj: már hiányoltalak!! Remélem elkerül Titeket a fertőzés!! Nem kellemes ...
(Bence legalább 7x öltözött át tegnap, a végén már nem is engedte, őt zavarta, hogy beszaladt) Tényleg! Ha ilyen van, valaki szokott a gyerkőc kisgatyájába/bugyijába valami betétet vagy valamit tenni? Óóó migrén..., hirtelen akartam tanácsolni rá valamit, mert épp a minap olvastam róla... de ha megveszek sem jut eszembe... no majd még gondolkodok...
Csajoknak vettél rucikat?
Ma meg egész napos műsorok lesznek az új bót előtt
Szami: gratula az unokahugodéknak is!!! Hétvégén egy kis pihi jön? Olvasom én mindig kivel mikor hová mit csinálni rohantok, csak nem feltétlen tudom megjegyezni. A tali képeit meg soxor átnézegetem, annyira tetszik
Tényleg sajnálom, hogy nem jutottunk el.
Ja, köszönöm a jobbulásos kívánságokat Bencének.. hála égnek tegnap csak ebéd után volt hőemelkedése, és este felé is már kezdett a pocakja hozzászokni az augmentinhez... alakul. Éjszaka sem ébredt fel egyszer sem. Sőt, most is lukál apukával. Bezzeg Marci nyomja a nappaliban a sódert. Olyan jót röhögtünk apával tegnap vacsorakor ... Marci minden kajálásunkat végig kiabálja (nem sír vagy méltatlankodik, csak egyszerűen irtózatos hangosan beszél, nem lehet mellette beszélgetni). Szóval B.: " mindjárt megcsapom Marcit kanállal, mert hangoskodik..." Na, szóval nagyobbikat is zavarja... épp joghurtot evett.
Betti: tanujjá, mer megbux!!
Ezt a Bettikétől való szopi leválást nem értettem... valamelyik nap mintha 5 napot írtál volna, aztán meg 1 éve? Most akkor mióta is..?!
Katlina: ha már nyuszilag úgy alakult, hogy meg kell ennetek, akkor javasolnám a füstöltszalonnás, tejfölös sült nyúl megoldást! Iseteni finom, apukám szokott ilyet csináltni nekünk. Ha gondolod, leírom... Ja, Robika nagyon ügyes, hogy a fűbe pisil, lehet nyáron szobatiszta lesz
Vera: csak középsőbe fog először járni Jázmin? Addig nem mész vissza dolgozni?
Szilbee: szállítsál még képeket! Úgy szeretem nézegetni! És hogy van Dorka?
Niki: mi van veletek?
Anikó: látod-látod csak elindult Dorci baba is
Ezek annyira jó dolgok!
Gratula Dorcinak!!!
Márti: Bocseszku..., mit csináltatok Szegeden? Írtad volna, csak nem emléxem... ?!
kicsit szopizunk.... aztán jönnék képeket nézegetni... khmmm