Új privát üzeneted érkezett!

Betty! Sajnálom, hogy elkeseredtél a 4-es szakdogád miatt. Én sem várok jobbat az enyémre. De nem olyan rossz az! A többi vizsgádhoz is sok sikert kívánok!
És persze gratulálok a sok évfordulóhoz! :D

Olga

Kép
juhaszolga

[color=red]Dorka: mindenjótkívánokamitszeretnél!!!!!!!!!![/color]

Andi

Kép
Kép
andii

Szilbee: gyere minél sűrűbben!! Csillapítsd a kíváncsiságunkat!

Andi

Kép
Kép
andii

Mindjárt 9 óra!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Én is jöttem hírekért...
De még várni kell, addig is Zsófinak és Szonjának nagyon boldog névnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka izent:

"Nemsoká burokrepesztés, aztán várjuk a fájásokat. Valószínű lesz majd infúzió is. Amúgy minden ok, csincs görcs, csak egy kis para. :) "
szilbee

Én már összekészítettem a gyereket meg a fényképezőt és egy napi hideg élelmet. Kész vok, hogy indulhaasunk majd, ha közel idő... be a kórházba Dáviddal.

De szerintem még picit odébb lesz, hogy kibújik Bálint.

Írok, ha tudok vmit!!!
szilbee

Zsófi, Szonja boldog névnapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Dejavum van.... Dorka!!! Legyen olyan a mai nap, ahogy szeretnéd!!! Néhány óra... és babázhattok!!!!

(mellékesen: Bencének tüszős mandulagyuszija van..., augmentintől megy a hasa... küzdünk)

Kép

Kép
szolkata

Dorka!
Kívánok Neked egy gyors, szép szülést és hogy minél előbb a kezedben tarthasd Bálint babát :) Drukkkkkkk :):):)

Kata, szegény Bence :( Jobbulást neki!

KépKép Kép
76vera

Dorka & Bálint hírek:

Burok repesztve. M.víz tiszta!!! Enyhe görcsök vannak. Kapja az inúziót. Peti is már ott van vele.

A drukkokat majd átadom! :wink:
szilbee

5 perces fájások!!! :)
szilbee

Azta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorka!
Minden kívánunk amit ilyenkor csak lehet!!!!!!!+++++++++++++

Valaki írna nekem sms-est ha kibújt Bálint bébi,suliba leszek,így nem tudok a gép előtt dekkolni és várni a fejleményeket!!!
Számom benne van a tábliban

kata!
Bencének jobbulást!!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina! küld el a számod pü.ben! (A winyónk tönkrement, amin korábban volt a tábli.)
szilbee

Hja! Megvan a mobilomon... 88-as végű??
szilbee

Kata! Köszönöm a táblit!!! Tudtam hogy Rád számíthatok! ;) :)

Egyébként új infóm nincs... :(
szilbee

Micsoda izgi hírek!!! Hamarosan a kezükben tartják Bálint babát! :lol:

Szilbee! Szabi vmelyik mamánál van? Érkezik a kistesó. :D

Kata! Bencének jobbulást!! +++++++ Az én gyomrom se bírta sose az Augmentint...

donkoaniko

Anikó! Igen, Szabi az apai nagyiéknál van. Dorka anyukája tartja a kórházban a frontot.

Én már tűkön ülök... mennék befelé, de Dév még alszik. Persze hogy ilyenkor alszik legtöbbet... mikor máskor. :roll:
szilbee

Jelentem!!!!

Baláti Bálint megszületett!!!!

Egészséges, szép kislegény!!!
Dorkával együtt jól vannak!

Paraméterek:
3600 g és 54 cm. Fél kettő magasságában jött világra!

Nagyon sok boldogságot kívánunk a Baláti Mester Négyesnek!!!! :D:D:D

Délután még hozok képeket!!! Most megyünk be...
szilbee

Jupijéééé! Éreztem, hogy frissítenem kell! :wink:

Bálint babához nagyon sok szeretettel gratulálunk, sok boldogságot, tejcsit kívánunk!!!!!

Kép

donkoaniko

SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK BÁLINT BABÁHOZ!

Niki

Kép
Kép
csni

Éljenéljenéljen!!!! Gratulálunk!!!! Ügyesek voltak!!!! Sok tejcsit kívánunk!!! Zártosztályhoz kitartást!!!

Megfenyegettem Dorkát, hogy majd melátogatom bent, de ez most nem fog összejönni Bence miatt. Nehogy bevigyek virnyákot :(

De kivi vagyok mindenre, hogy történt, dokira, képekre!!!

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Gratulálok én is nagyon Dorkáéknak!

Azta milyen gyorsan sikerült nekik is:-D

Sok egészséget és tejcsit nektek!!!!

puszika

engem meg zavarjatok már tanulni!!!! annyira nincs kedvem,......... :evil:

Kép
kbernadett

Gratulálunk!!!

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Sok boldogságot, sok tejcsit és jó egészséget kívánok a kis Baláti jövevénynek!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka, gratulálunk Bálinthoz!!!
Szuper méretekkel jött világra ;) Reméljük a szülés sem volt annyira "vészes" :D
Sok boldogságot kívánunk! :):):)

Szilbee, köszi! Várjuk a további híreket róluk és természetesen a képeket!!!! De jó lehet most Dorkának! :wink:

KépKép Kép
76vera

BÁLINT BABA SZÜLETÉSÉHEZ SOK SZERETETTEL Kép
KÍVÁNUNK JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCSIT ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szilbee, köszönjük a híreket! :)

Kata, Bencének gyors gyógyulást kívánunk! :(

Betty, szerintem a 4-es is nagyon jó jegy, bár biztos megdolgoztál az 5-ért is. Gratulálok! :) És kitartást a többi vizsgához!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Dorka! Gratulálok Bálint babához! Jó egészséget és sok boldogságot!
Elég gyorsan kibújt, remélem te is így érzted :wink:

Betti, hát mennnyéééé mááá tanulni :lol: Tök jó az a négyes, Te lány, nehogy ezen keseregj már! Ügyes vagy!

Kata, Bencének jobbulást! (Csongi is itthon, fáj a torka...)

Évi és
Kép
csongianya

Baláti Bálint! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szilbee

Dorka és Bálint is jól vannak! :)

Szabi is találkozhatott a kisöccsével. Nagyon aranyosak voltak együtt. :D
szilbee

Gyönyörűszép!!!! Ó, de tündéri kisbaba!!!! Megkönnyeztem a képeket, anyira picurka az apukája kezében (meg amúgyis) :)
Gratulálok mégegyszer az egész családnak! :)

Dorka hogy van? Szabi mikor megy be megnézni a kistesót? ;)
A kádas szülőszobában szültek a képek szerint, igaz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.05.15 15:30-kor.

KépKép Kép
76vera

Szilbee, már meg is kaptam a választ :D Köszi :)
76vera

Gyönyörű kis csomag!

Andi

Kép
Kép
andii

Szilbee köszi a tudósítást és a képeket!

Andi

Kép
Kép
andii

[color=blue]Dorka: Gratulálok Bálint babához! [/color]
jaimee1

Na, ez is jól sikerült!!! Nagyon édi apával a kis Bálint!!!

Kép

Kép
szolkata

Milyen piros pötty van Bálint jobb kézfején?

Kép

Kép
szolkata

Baláti család! gartulálunk az ifiúrhoz! kívánunk sok egészséget!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
megvan a gyűrűd? Gartu a pisihez! az a nyúl, meg..... jó nagy süldőnyuszi lehetett! nevezhetnétek a top 10-es drága kajákba.. sajnos...

suliban mizujs?

Kata!
jobbulást Bencének! nálunk a bölcsibe valami hasmenéses nyavalya ütötte fel a fejét, hát remélem elkerül bennünket...

Betty!
ne izélj már! Gratu a négyeshez, sé tanuljáááááál! bár ezt magamnak is mondhatnám,a héten hulla voltam, most éppen migrénnel küzdök, már a hányás határáig jutottam, öklendezésen túl vagyok....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera!
megvolt a cunda Nikivel nem bírtunk ellenállni a kísértésnek, a lányok begyűjtötték a lufikat is, máshol nem voltunk, majd legközelebb. a bolt nagyon tetszik, a kínálat meg..., le voltam nyűgözve. az idei nyári kollekció, mind szabásilag, mind színben nekem nagyon bejött! sikerült is szert tenni erre arra....

Anikó!
hatalmas gratula! nagyon édes, ahogy nyomul a bicivel!

Márti!
óh de szar, hyog iylen hülye főnököd van! hátha később megenyhül, csak most nyomja a nagyot!

a héten nálunk is elment a net, egyik percről a másikra de én, egyedül megcsináltam, annyira le voltam magamtól nyűgözve, hogy nagyon!

na megyek, fürdés van, apa perget ezerrel, későn jön...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Kb 20 perce értünk haza Szegedről és valami azt súgta hogy be kell kapcsolnom a gépet.

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A BALÁTI CSALÁDNAK, JÓ EGÉSZSÉGET MINDKETTŐJÜKNEK ÉS SOK-SOK TEJCSIT.

Kép
Kép
bmárti75

Dorka!
Gratulálunk a kis jövevényhez!!!!

Kép

szilvi!
Köszi az sms-t,igaz nem tudtam hogy te vagy :oops:

Judit!
gyűrű nincs meg :cry:
Suli megyeget,érdekesek az előadások

Kép

Kép
katlina

Dorka, gratulálunk Nektek!

Képzeljétek, unokahúgomnak is ma született meg a 3.gyerkőce: ő is kisfiú, Bálint és szintén 3600 gr-mal született!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Valóban milyen kicsi csomag a Bálint! Kis hajasbaba! Szépséges!

Kata! Te miket ki nem figyeltél a fotón! (Bálint kézfeje).

Kisbetegeknek és nagybetegeknek jobbulást!

Szami! Gratulálok unokahugodéknak is!

Katlina! Sajnálom a gyűrűd, és a nyuszis dolgot is... :?

C & A-s újságot már láttam, sok jó dolgot láttam benne jó áron. De szerintem olyan roham van most, talán jövőhéten, vagy azután merészkedem arrafelé.

Olga

Kép
juhaszolga

Szép reggelt!

Főleg az immáron 4 tagú Baláti családnak!!! :lol:

Olga: csak azért tűnt fel, mert a tegnapi napja Dorkának nekem dejavu volt úgy ahogy volt ... a reggel... a születés időpontja... és a kézfejen a pötty... Marcinak is pont ilyen volt, csak a bal kézfején... azt puszilgattam állandóan, míg el nem múlt... olyan kis szexi :wink:

Bbj: már hiányoltalak!! Remélem elkerül Titeket a fertőzés!! Nem kellemes ... :roll: (Bence legalább 7x öltözött át tegnap, a végén már nem is engedte, őt zavarta, hogy beszaladt) Tényleg! Ha ilyen van, valaki szokott a gyerkőc kisgatyájába/bugyijába valami betétet vagy valamit tenni? Óóó migrén..., hirtelen akartam tanácsolni rá valamit, mert épp a minap olvastam róla... de ha megveszek sem jut eszembe... no majd még gondolkodok... :roll: Csajoknak vettél rucikat?

Ma meg egész napos műsorok lesznek az új bót előtt :lol:

Szami: gratula az unokahugodéknak is!!! Hétvégén egy kis pihi jön? Olvasom én mindig kivel mikor hová mit csinálni rohantok, csak nem feltétlen tudom megjegyezni. A tali képeit meg soxor átnézegetem, annyira tetszik :-) Tényleg sajnálom, hogy nem jutottunk el.

Ja, köszönöm a jobbulásos kívánságokat Bencének.. hála égnek tegnap csak ebéd után volt hőemelkedése, és este felé is már kezdett a pocakja hozzászokni az augmentinhez... alakul. Éjszaka sem ébredt fel egyszer sem. Sőt, most is lukál apukával. Bezzeg Marci nyomja a nappaliban a sódert. Olyan jót röhögtünk apával tegnap vacsorakor ... Marci minden kajálásunkat végig kiabálja (nem sír vagy méltatlankodik, csak egyszerűen irtózatos hangosan beszél, nem lehet mellette beszélgetni). Szóval B.: " mindjárt megcsapom Marcit kanállal, mert hangoskodik..." Na, szóval nagyobbikat is zavarja... épp joghurtot evett.

Betti: tanujjá, mer megbux!! :wink: Ezt a Bettikétől való szopi leválást nem értettem... valamelyik nap mintha 5 napot írtál volna, aztán meg 1 éve? Most akkor mióta is..?!

Katlina: ha már nyuszilag úgy alakult, hogy meg kell ennetek, akkor javasolnám a füstöltszalonnás, tejfölös sült nyúl megoldást! Iseteni finom, apukám szokott ilyet csináltni nekünk. Ha gondolod, leírom... Ja, Robika nagyon ügyes, hogy a fűbe pisil, lehet nyáron szobatiszta lesz :-)

Vera: csak középsőbe fog először járni Jázmin? Addig nem mész vissza dolgozni?

Szilbee: szállítsál még képeket! Úgy szeretem nézegetni! És hogy van Dorka?

Niki: mi van veletek?

Anikó: látod-látod csak elindult Dorci baba is :wink: Ezek annyira jó dolgok! :lol: Gratula Dorcinak!!!

Márti: Bocseszku..., mit csináltatok Szegeden? Írtad volna, csak nem emléxem... ?! :roll:

kicsit szopizunk.... aztán jönnék képeket nézegetni... khmmm

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Kata!
Gréti a múltkor amoxicilin hatóanyagú gyógyit kapott, szintén folyt egy kicsit a kaksi, de rögtön benyomattam neki a foreveres arany bogyót, (állítólag oylan mint a normaflore, csak erősebb) és láss csodát megszűnt.

hát jól jött volna a segítség, de azért ha eszedbe jut, írjad, néha van csak migrénem, de akkor mindent belead!

"napszemcsit" kaptak a lányok, meg rövidnacit (nagyon édes, felül passzosabb, aztán bővül, alul meg húzott, mint a nagyoknak, pink), 1190-ért!

cirkusz? időpontok, árak? tudsz valami közelebbit?

Olga!
képzeld, annyian nem is voltak, sőt, sztem semmi tömeg. az első nap aki vásárolt, sorsoláson vesz részt, ahol 5 x 50.E-t sorsolnak ki. a kitöltött szelvényt be kellett dobni egy dobozba.. na mikor mentünk ki, kerestem a szememmel a nagy dobozt, ehelyett egy négyszögletes üvegváza volt, kb. 1-/3 áig, ami oylan 10-15 centi volt, és ugye az alul szűk, szóval akár még esélyem is lehet....

Szami!
Gratu unokahúgodnak, és szolnokon?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: máris elképzeltem a csajokon a rövidnacit... :wink: Én nem ismerem az arany bogyót, én normafloret adok B.-nek, de úgy tűnik az elmúlt másfél nap volt ilyen hasmenős... most sincs semmi baja. Tegnap felhívtam egyébként a kedvenc gyógyszertáramat (Széchenyi), mindig szoktam tanácsot kérni tőlük nehogy a doki néni agyára menjek... , mert arra gondoltam, hogy smectát adok B.-nek. De! nem szabad, mert a hasmenést az augmentin használatakor a klavulánsav (vagy mi) okozza, de ilyenkor nem a bélbolyhok sérülnek, tehát a normaflore sem gyógyítja , max. segíti a regenerálódást. Tehát a hasfogó készítmények ilyenkor tilosak, mert nem olyan eredetű a hasmenés. Azt mondta a csaj, hogy az ilyen, antibiotikumtól való hm 2-3 napig szokott tartani, aztán megszokja a szervezet. Csak extrém esetben kell leállni az alkalmazással, ha nem szűnik ez a mellékhatás. (ezt azért írtam le ilyen hosszan, hogy más is tanuljon belőle, ha még nem tudta.. bocsi)

Cirkusz: a Szuperinfo-ban van kivágható kupon, amivel 1-et fizet, 2 jegyet kap az első helyre (na ezt nem tudom, mit jelent)
előadások: 19-24-ig
hétköznap 18.00 óra
szombat 15.00, 18.00
vasárnap 15.00
info: 06-20/935-40-50

Kép

Kép
szolkata

Katlina: www.ablakorigo.hu bocsi, de nem hagyhattam ki... építkeztek, azért egyes ablakok 50%-os kedvezménnyel (Szuperinfo szerint), meg vannak akciós bejárati ajtók is.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!
Szegeden osztálykiránduláson voltunk Kristóffal, de mivel nagy busszal mentünk és bőven volt hely, így az egész család ott volt.
Először a Pick szalámi és paprika múzeumban voltunk. Kaptunk egy kis barna kenyéren 3 szelet pick szalámit és ajándékba pedig 10gr örölt paprikát fejenként és egy képeslapot. Majd átsétáltunk a Móra Ferenc múzeumba, ahol megtekintettük Móra Ferenc szobáját és személyes tárgyait, majd nagyon szép Munkácsy festményeket láttunk. De bepillantottunk egy régi patikába is, majd természettudományi kiállitást és néprajzi kiállitást néztünk meg.
A múzeum végeztélvel elsétáltunk a Dóm-térre, ahol megnéztük a déli harangjátékot.Ezután a Fesztivál nevű étkezdében megebédeltünk, majd a kis Virág cukrászdában fagyiztunk. A kis vonattal körbejártuk Szeged nevezettességeit, majd a vadasparkban fejeztük be a kirándulást. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt az idő és nagyon elfáradtunk.
Más: Ruhatár cserét kell beiktatnom, mivel már csak 69kg vagyok és lötyögnem rajtam a ruhák.16 kilót adtam le december óta. Jól esik amikor az emberek megjegyzik hogy látszik mennyit fogytam, növeli az amúgy is csekélyke önbizalmam.
Hát ennyi röviden, most megyek mert takarítani, főzni kell, na és terígetni.
Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
bmárti75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?