NA, akkor itt mai adag kisregényem, hiába ha ennyit irtok, nekem is sok a mondókám...
Elöször is, köszi az együttérzést a hóval kapcsolatban, el sem hiszitek,hogy mára nincs egy szem se belöle
Komolyan mondom,ha nem látnám a tegnapi képet, el sem hinném,hogy itt hó volt.
Virágjaimat minden nap bátoritom,kitartás csajok,mindjárt itt az igazi tavasz...
Igazándiból volt már itt is nagyon-nagyon jó idö, az egyik hokimecs után bikiniben vonultak a csajok örömükben, csak itt nem megbizható az idöjárás, az év minden hónapjában eshet és már esett is hó.
Zit, az az ásitózós napocska nagyon tuti, akár magamat láttam volna reggel a tükörben. Mi is egy eszméletlen éjszakán vagyunk túl, éjjel 1-kor feküdtünk,nagylegény fél órára rá kezdte a müsort, iszonyatos hisztivel, és nem lehetett sehogy megnyugtatni.Egész egyszerüen a sirásba belefáradva aludt el, kb 3 órát,és akkor megint elölröl...Felváltva mászkáltunk a párommal hozzá,meg adtunk neki tejcsit, de semmi nem volt jó.
Ma jól szétnéztem a szájában, és a bal felsönél pöttyöcske van, szerintem ez volt a ludas...
A hétórási ébresztö nagyon brutál,itt 9 elött nem szabad semmi zajosat csináni,mert megbüntetnek, és képzeld most akarják szigoritani,hogy 10-ig reggelig csend legyen...
Köszi ha szimpatikusnak találsz, tényleg nem harapok.
1975.Február 21. Szentes.
Jót röhögtem a most csak "feketén" mondatnak, azt hittem illegálisan irogatsz, erre leesett,hogy a betüidre érted
Edit, sajnálom, ha azért kell visszamenned a munkahelyedre,mert nincs kistesó és mert megigérted...Ha nincs kedved, nem lehetne elintézni,hogy még maradjál? Tudod, hogy ezek az elsö évek a legfontosabbak a kisbabák életében, és ha csak a céggel szembeni lojalitás miatt mennél vissza, hááát, én nagyon elgondolkoznék ,hogy megéri-e. Ha anyagilag nagyon fontos, az persze más, mert a pénz nagy úr, meg értem én ezt is
Remélem a babakocsid nem lesz hibás, nehogy útközben is kiessen a kereke...Látom, nálatok is van aki kertészkedik, én már ezen túl vagyok, amit lehetett virágot elbarikádoztam.
Kinek adtad fel a vasalást??,remélem nem nekem cimezted
Most néztem a táblában milyen sok a kisfiú,a közepén csak úgy kéklik a táblázat
Boti a hátihordozóban is jól mutat, és látom ,hogy már mekkora a kukoirca otthon!!!
Anita, véééééégre látjuk Robót mászni
NAgyon ügyi ez a huncut kiskakas
A paradicsom tavaly lelte halálát, idén még nem is raktuk ki
Ma kb 4 fok volt, de most már jön a jobb idö ide is, remélem legalább is...
Hangosz, jó,hogy irtál!
Itt nagyon változó az idö, ha szerencsénk van, akkor április-májusban már nincs döghideg csak ilyen hóesések, jún-júl-augusztus viszont nagyon meleg (anyukámnak is az volt, aki ugyen az otthoni kánikulához van hozzáedzve, csak itt szárazabb a levegö, és emiatt még melegebb a meleg), aztán szeptembertöl megint minden lehetséges idöjárás terén. 2 éve augusztus elején fütöttünk, aznap jöttek anyuék látogatóba,jól bemutatkozott az idöjárás nekik
Nagyon egyetértettem azokkal amiket irtál Zsófinak, tök jól megfogalmaztál még néhány gondolatomat
Fözit én is krumplival kezdem, aztán ami jön alapon lesz belöle valami. Nekem akkor van "nyúlós" krumplim, ha már a krumpli túl öreg.
Meglepetésemre nagyon jól fogadja most már az új izeket Ádám is, kapott marhahusit (pörköltböl 2 kockányit), kelkápifözit, le a kalappal elötte ahogy benyomta az adagot!!!
Nálunk eleinte ha véletlen egy nagyobb darab maradt a föziben, szabályos fuldoklási jelenetet rendezett, de amióta kap kézbe rágcsálni kenyérhéjat, saját gyártmányú rudacskákat, megtanult rágni,és a fözivel is jobban boldogul, ha darabos. Bár amig van valami a szájában, nem hajlandó kinyitni,igy lassabban eszünk,de tudom,hogy éppen min dolgozik odabennt
Gabi75, a cumis trükköd ismerös,én egy idöben szintén ezt csináltam, amikor nem volt hajlandó 2 kanálnál többet enni. Kicsit szemétkedésnek tartottam,mikor más valami miatt kinyitja a száját, én meg beletömök fözit, de igy legalább megette. (soha nem köpi ki a kaját-kop-kop-kop, akár mennyire nem tetszik, lenyeli..) Azóta ez kicsit normalizálódott, megeszi a 100 gr-ot mindenböl, ha mégsem, akkor megkapja délután a mardékot
Milyen fajta-márkájú joghurtot adsz Dávidnak? itt is vannak babajoghurtok,amiket ha jobban megnézel sajtnak van irva
, és van benne ilyen-olyan tejizé. IGy aztán nem nagyon kap ilyesmit Ádám, csak apáéból 2 kanállal ha együtt reggelizünk...
Drága Vera, én is annyira együttérzek veled, ha lehetne ide együtérzö arcocskákat raknék
A szopit mi pontosan egy hónapja kezdtük el abbahagyni, illetve Ádám 8,5 hónaptól egész egyszerüen nem érdekelte, ahogy Te is irtad. Ha meg végre beletuszkoltam a szájába, nem szivott, csak sirt teli cicis-szájjal...Igy aztán mára odáig jutottunk,hogy napi 1 reggeli csócsálás van, mert fogalmam sincs,jön-e még valami...
Nem nagy öröm, de én nem tudtam mit csinálni, ez tényleg nem rajtam múlt. Azóta kap tejcsit többet üvegböl,meg a hozzátápit, és egy okkal kevesebb amiért harcolunk,sirunk stb...
Az etetöszékbe (vessetek meg), én nem kötöm be Ádámot,mert totál rá tudom tolni a tálcát,és nem ficánkol benne (eddig még...). De néha már azért bekötöttem,hogy szokja ezt is, meg ha ellépek töle, akkor is bekötöm.
Hisztire sincs sok okos tanácsom, nálunk akkor volt nagyon ilyen amikor az elsö fogai jöttek. Pár napig égedelem volt, szinte egész nap rajtam lógott, sehogy máshogy nem volt jó. Most már sokat javult a helyzet,bár azért ha nem tetszik valami, ö is rögtön olyan hisztibe tud kezdeni,hogy csak na. Pont olyan hangot ad ki,mint amikor a kismalacot a vágóhidra viszik
De minden produkciója ellenére nagyon tündi Bence a nagy párnában,milyen sokat nött a haja!!!
Neked meg jobbulást kivánok,hess csúnya nátha!!!
Panu, köszi a dicsérete...Hát, a hasonlóságot illetöen mindenki apjának mondja, de a szeme az az enyém.HA van egy kis szerencséje nem tölem örökli a természetet, csak az eszemet
(apa sokat mondogatta amikor vártuk,hogy töle majd a kinézetet örökli, tölem meg az okosságot
)
Lzi tényleg horgászni fog???
Nálunk a pelenkázás már felér egy harccal, egész egyszerüen alig birom ráadni. Ha a pelenkázón csinálom, feláll, felül, feltérdel, mindent piszkál. Ha a földön (onnan mégsem esik le alapon), egész egyszerüen csupasz fenékkel elmászik elölem, én meg a pelussal kergetem...Popsikenöcsröl már lassan teljesen leszokunk, annyi idöm már végképp nincs,hogy még azt is kenjek rá...
Nekem is van seb az arcomon, Ádám nem birt ellenállni hamvas börömnek. De nálunk a körömvágás is kész örület, napi egyet ha sikerül elintézni már boldog vagyok, igy átlag 2 hét mire végi érek az ujjain, ergo kezdhtetem elölröl...
Meme, én is boldog 7 hónapot kivánok Nórinak!
Alváshoz sok sikert, tessék csak aludni, ha a ded enged...(jó, néha én is felülök az ágyban, és szétnézek a szobában éjjel,mert azt álmodtam, hogy az ágyunk tetején mászkál, aztán rájövök,hogy én hülye ki sem vettem a helyéröl
)
PGAbóka (
a nevedet most már én is igy irom), nagyon jól irál Verának mindent. És Zsoltid is csuda ügyesen fejlődik, azt hiszem nagyon büszke lehetsz rá! Ez a "én már nem kellek" nálunk is ismerös, egész nap jön-megy amig én is dolgozom, és ö is fedezi fel a világot. Néha beszabadul a konyhaszekrénybe (ahol a müanyag edényeket tárolom), és akkora pakolást rendez,hogy a konyha minden sarkában találok edényt
De rosszat nem csinál, leköti, én meg dolgozhatok mellette...
Ledobálás nálunk napi rutin, ez játék tulajdonképpen tanulás is,mert igy jön rá, hogy ha egy tárgyat el is veszit a látóköréböl, az újra felbukkan. Persze a felnötteknek ez kevésbé érdekes játék, de egy kisgyerek még mindennek játékszinten annyira tud örülni
, viszont fogalmam sincs mi lesz, ha utcán sétálva jön rá a dobálhatnék...Hát lehet,tényleg le kell szoktatni???
Batka, ahogy olvasom egyszerre fogzunk éppen...Csak mi már a felsö sornál tartunk
Viharért nem irigyellek, akkor már inkább hóesés, mert attól nem félek, viszont a villámlástól pár éve olyan nagyon félek,mint egy kisgyerek...PEdig gyereknek semmi bajom nem volt a villámokkal. (bocs,ez egy kitérö, csak eszembejutott)
Kishisztis meg biztos a foga miatt volt ilyen, a férjem ezek után megkérdezte, hogy minden fognál ez lesz,mert ö megöszül, mire kész lesz a fogsor...
Cory, stabil evés az jóóó, a kúszás mégjobb
Én azon szoktam meditálni,ha egy nap 10 hajszálat kihúz Ádám,akkor kb mennyi idöre elég még ami van
...
DBarbi, esövel-esö nélkül is nagyon irigylem a kirándulást, biztos Fanni is nagyon élvezte! A képek csudajók, látom nem fél az idegenektöl egy cseppet sem a lányzó
Zsófi, örülök,hogy nem vetted bántásnak amit irtam, látom többen is egyvéleményen vagyunk. Mivel nem vagyok anyukád , megkiméllek a további tanácsaimtól
Én biztos, hogy 19 (?) évesen, középiskolát végezve, egy kisgyerekkel, a szülökkel lakva nem másik babán álmodoznék. Azon azért elmosolyodtam magam, hogy a házasságot nem szeretnéd elkapkodni, viszont a baba akármelyik pillanatban jöhet. Egyébként anyukád mit szól a kistestvér tervhez? Velük laktok még,gondolom anyagilag is valamennyire ö támogat? (tudom, a párodnak van szakmája, de ö is ott lakik veletek?)És szerinted 2 gyerekkel nem lenne nehezebb tanulni,mint eggyel?
Na, tényleg nem irok többet,azt hiszem ennyiböl is érezhetö, mennyire másként gondoljuk a dolgokat. De ez a te életed, te döntesz és késöbb viseled a következményeit.
(saját tesómat sem birtam meggyözni mikor 6 hónapos baba mellett újra terhes lett. Ja igen, ö is anyukámék segitségére számitott, szült neki még egy unokát..., jelenleg már a hócipöjük is tele van a tesómmal)
Panu, látom megérkezett a Hohohós sapkás kép Liziröl ,aranyos nagyon!!!
Na, ennyit tudtam egy óra alatt összehozni,most megyek a dolgomra.
Ma villanyt szereltünk a párommal, saját kezüleg kapcsoltam le a biztositékot,nem biztam benne
De most már tényleg csak ici-pici csinálnivaló van,és kezdhetünk a nagy munkának, gipszfalakat teszünk fel a hétvégén.
Hokicsapatunk megint nyert, még 2-t kellene nyerni, és döntösök! (SZóljatok,ha nagyon nem érdekel a hoki-hiradóm!
)
És igazán nem akarom nagy dobra verni, de tegnap megjött,szóval ettöl lehetett a nagy mélypontom múlt héten...A poén,hogy pont egy hónapja volt meg, csak én évekre visszamenöleg sem emlékszem mikor volt szabályos ciklusom. Hát, ezentúl erre is figyelek,ha kb egy hónap múlva megint fel akarok mondani, valaki kérdezzen már rám, nem-e mensizek???
Na, megyek is.
Barbi