Sziasztok!
A gyomortükrözés egy horror. Végül nem engedtem magam elaltatni (valamikor már írtam, hogy eléggé utálom az altatást, érzéstelenítést-mondhatni, pánikolok tőle). Így Lidocainnal csinálták, nagyon rossz. 1-es stádiumú refluxom van, azt mondta az orvosom, hogy most 3 évig nem kell tükrözni. Nem tudom. Én 3 év múlva sem akarom.
Viszont az orvos szuper volt, beszéltünk a babavárásról reflux mellett és egy csomó tippet adott.
Annyit írtatok, hogy hihetetlen.
Almi, utánanézek a bejelentési kötelezettségnek, mert most változott valamikor (meg én elsősorban befektetek), így nem vágom rendesen, félre meg nem akarlak tájékoztatni. Nem MKB-nál vagyok egyébként, hanem Tömör prof kollégája vagyok.
Rafi.
A virsli különben olyan hihetetlen volt, hogy körbenéztem minden lyukat, hogy nem eldugta-e. De nem....
Ronci, akkorát röhögtem...
Kicserélik-e a csövet??? Hát, ott kínlódva nekem ez eszembe sem jutott. Most, hogy mondod! Hogy ezt valaki élvezi?
Azt bent is kellene tartani szerintem valami zárt intézményben. Nálam könnyen jön a kisróka, így féltem. Nem akarták elhinni, aztán már a Lidocainos befújásnál majdnem lehánytam őket, akkor komolyan vették. Én szóltam.
Az esti gyogyómat elhagytam (ma elárultam a dokimnak is végre), és nem fáj, így nem kell szednem újra. Lassan bepróbálkozom a reggelivel is, de attól tartok még.
De cuki a Zsombor! A gyerekek annyira tudnak szeretni.
Mango, szia! Én nem tudom követni a gyes/gyed állást. Majd, ha végleges lesz.
Itt rettenetes idő volt ma.
Encsi, elég nehéz kezelni ezeket a dolgokat. Tudod, ha naponta csak két ember bőgi el magát előtted, akkor már elég sz@r (bocs) lesz az egész napod. Vagy megpróbálod magad megkeményíteni, vagy minimum belehülyülsz. Mondjuk, szerintem az embereknek is jobb, ha teljesen szakmailag a topon segítem őket, mint ha sírok velük, de nem tudok megoldást. És persze vannak suttyók, akiknél vörös fejjel ülsz, mert ők SEMMIRŐL nem tehetnek és semmiről nem is akarnak lemondani. Na, jellemzően őket látod a kocsma előtt is minden nap.
Nyaralni idén belföldre megyünk mi is. Majdnem befizettünk a Neckermann-nál, és látom, hogy utólagosan árat emeltek. Jó, hogy kihagytuk, ez nem volt szép. 6 nap Zalakaros és 6 nap Siófok lesz.
Kitty, sok van ilyen szocpol házasodós/szülős. Én linkeltem be a cikket, szólj, ha kell.
Szparanghen, kár a piriért. Egyébként mit jelent ez a bonyolult név? Jövőre Romániába is szeretnénk eljutni (idén már lefoglaltuk), bár én már 2x voltam, párom egyszer sem.
Sziszkó, „csak” gyomor volt. Kb 3 perc, de 30-nak éreztem...Szememet kicsit megerőltettem a tükrözés alatt (az öklendezés), de semmi gáz. Amúgy látok vele, megy az olvasótábla is, egyre jobban.
Ildi, Bendi is ekcémás, de nagy gondot nem okoz. Tiétek milyen állapotú?
Nitácska, már én is annyira várom a vásárlást. Máté mit szól a tesóhoz?
Susy, utólag is jól jött a drukk, köszi!
Kima, jaj, nagyon drukk!
Surmi, gyere gyakrabban!
Kinga most el, aludni. Álmos vagyok nagyon.