Új privát üzeneted érkezett!

SEMMI gond az elirasokkal, en se vagyok normalis egy ilyen nevvel, tudom. mondom h tevezzuk a hetveget, csak ide a kozelben ugy 70-80 km re, hiaba mondanam hova, szatmarnemetibol vagyok, romania, nem magyarorszag :P. szatmart tudjatok hol van?
egyebkent azt olvastam h a levego valtozas jot tesz. hat nem tudom mennyire levegovaltozas, ugyanis 4 hete ott jartunk hetvegere.:), szoval nem uj a hely.

Kép
szparanghen

képzeljétek benus akkorákat rugott hogy kivűlről is láttam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZparanghen... én még voltam is szatmárnémetiben :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kima!!!! De jó!!! Micsoda baba hullás van!!! Én is akarok!!! :lol:
Nita!!! Rugd fenékbe azt a csúnya telefont!!!!
Encsi!!! Jöhet az a pogi recept!!! Zsombor azt mondta, hogy nagyon finom, csak kicsit kemény! :( Pedig 1hétig gyúrtam, és úgy csináltam ahogy kell...és gyönyörűen meg kelt, meg minden. Zsombor azt mondta, hogy: "tudod, Vouni/így hív mióta beszél/, az a baj, hogy még nem sütöttél elég pogácsát. Majd jobb lesz" Na tessék!!! :shock: :shock:
Ildi!!! Jó az olyan edény is, az a lényeg, hogy a vízbe ne érjenek le a gombócok! Nekünk van ilyen kis alátét, amit bármelyik edénybe bele lehet rakni, alá 1ujjnyi vízet és már mehet is a gőzölés. Meg néha arra szoktam kiszedni a rántott husit is és szépen lecsöpög..Ilyen kerek és lyukacsos és a közepétől a szélei, mint valami pikkelyek kihajthatóak..van amelyiknek van a közepén kivevő fogantyúja is.. így nem ismerős? Én tudom milyen, így nekem érthető, de nektek??? Egyébként bármilyen kérdésed van a knédlivel, csak nyugodtan!!!!! :lol: :lol:
ronci

Susy, Sziszkó!!! Küldök mindkettőtöknek pogit, ha nem zavar, hogy kicsit kemény.. :cry:
ronci

Kima! Ez nagyon jó! :D :D

Nyaralás szerintem nálunk sem lesz... Itthon kell ezt-azt beruházni. Majd jövőre. Addigra már Ati is élvezni fogja, talán.

Pogi: nekem mindig frissen a legpuhább. Kelttészta: kenyérsütőben :-) Így hamar megvan fáradtság nélkül.

Én ma húsleves és csirkepöri... Rengeteget kéne takarítanom, el vagyok maradva, de nem jön össze. Atit mintha kicserélték volna. Néhány napja nagyon tapadós, tiszta ölbebaba :? Mi lesz így????? :?
almi

Ronci!

Megkaptam a pogit! :lol: :lol: Fini volt!Nem kemény! :wink: Köccke!!! :D :D :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci
Talán máshol járt az eszed! :wink:

Én ma brokkolikrém levest akartam, de elment az idő délelőtt, így nem főztem, Kristófnak meg volt. Amíg aludt addig takarítottam, csütörtökön elutazunk, most meg csak csetlik- botlik, tiszta zizi. :)

Kép
Kép
susytunder

én is kérek pogit!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima
halk gratu! :D

Beneildi,
köszi a köszöntést. Tiednek is előre is boldog boldogat – de majd akkor is. :D
Ekcémát sajnálom. Épp most láttam a bioboltban mosódiót, már régóta szemezek vele, most rendeltem egy kisebb kiszerelést tesztelni. Ti próbáltátok?

Encsike
Neked is köszi! :D

Ronci
első pogihoz gratula!
:D És nem baj, ha kemény lett (bár tudom, ez az embert ilyenkor nem vígasztalja)
Én kenyeret vagyok képtelen sütni – mindig kemény lesz. valakinek nincs egy jó receptje (sima sütős)??

Surmi
szia! mikből vizsgázol? drukk megy! :D (édi a höri, csak ezért szólítottalak meg. :wink: Én magam hörcsögimádó :oops: )

Most teszteltem ezzel a kis kukkolóval (pg/53), hát a naptári számlálás szerint most kéne, hogy legyen az ovuláció, erre a teszt szerint abszolút semmi. Bezzeg pár napja meg pozitív volt. Csajom is a mensi utáni első nap jött össze (mert akkor nem védekeztünk, “ilyenkor minek” alapon :D :D ), úgy látszik, én akkor vagyok termékeny… Ki hallott már ilyet??:evil:
Vendég

mango furcsa az élet.....mindíg akkor jönnek a porontyok mikor nem is gondolsz rá.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A gyomortükrözés egy horror. Végül nem engedtem magam elaltatni (valamikor már írtam, hogy eléggé utálom az altatást, érzéstelenítést-mondhatni, pánikolok tőle). Így Lidocainnal csinálták, nagyon rossz. 1-es stádiumú refluxom van, azt mondta az orvosom, hogy most 3 évig nem kell tükrözni. Nem tudom. Én 3 év múlva sem akarom. :roll: Viszont az orvos szuper volt, beszéltünk a babavárásról reflux mellett és egy csomó tippet adott.

Annyit írtatok, hogy hihetetlen. :shock: :shock: :shock:

Almi, utánanézek a bejelentési kötelezettségnek, mert most változott valamikor (meg én elsősorban befektetek), így nem vágom rendesen, félre meg nem akarlak tájékoztatni. Nem MKB-nál vagyok egyébként, hanem Tömör prof kollégája vagyok. :) Rafi.
A virsli különben olyan hihetetlen volt, hogy körbenéztem minden lyukat, hogy nem eldugta-e. De nem.... :lol:

Ronci, akkorát röhögtem... :lol: Kicserélik-e a csövet??? Hát, ott kínlódva nekem ez eszembe sem jutott. Most, hogy mondod! Hogy ezt valaki élvezi? :shock: Azt bent is kellene tartani szerintem valami zárt intézményben. Nálam könnyen jön a kisróka, így féltem. Nem akarták elhinni, aztán már a Lidocainos befújásnál majdnem lehánytam őket, akkor komolyan vették. Én szóltam. :?
Az esti gyogyómat elhagytam (ma elárultam a dokimnak is végre), és nem fáj, így nem kell szednem újra. Lassan bepróbálkozom a reggelivel is, de attól tartok még.
De cuki a Zsombor! A gyerekek annyira tudnak szeretni. :D

Mango, szia! Én nem tudom követni a gyes/gyed állást. Majd, ha végleges lesz.
Itt rettenetes idő volt ma. :(

Encsi, elég nehéz kezelni ezeket a dolgokat. Tudod, ha naponta csak két ember bőgi el magát előtted, akkor már elég sz@r (bocs) lesz az egész napod. Vagy megpróbálod magad megkeményíteni, vagy minimum belehülyülsz. Mondjuk, szerintem az embereknek is jobb, ha teljesen szakmailag a topon segítem őket, mint ha sírok velük, de nem tudok megoldást. És persze vannak suttyók, akiknél vörös fejjel ülsz, mert ők SEMMIRŐL nem tehetnek és semmiről nem is akarnak lemondani. Na, jellemzően őket látod a kocsma előtt is minden nap. :evil:
Nyaralni idén belföldre megyünk mi is. Majdnem befizettünk a Neckermann-nál, és látom, hogy utólagosan árat emeltek. Jó, hogy kihagytuk, ez nem volt szép. 6 nap Zalakaros és 6 nap Siófok lesz.

Kitty, sok van ilyen szocpol házasodós/szülős. Én linkeltem be a cikket, szólj, ha kell. :)

Szparanghen, kár a piriért. Egyébként mit jelent ez a bonyolult név? Jövőre Romániába is szeretnénk eljutni (idén már lefoglaltuk), bár én már 2x voltam, párom egyszer sem.

Sziszkó, „csak” gyomor volt. Kb 3 perc, de 30-nak éreztem...Szememet kicsit megerőltettem a tükrözés alatt (az öklendezés), de semmi gáz. Amúgy látok vele, megy az olvasótábla is, egyre jobban.

Ildi, Bendi is ekcémás, de nagy gondot nem okoz. Tiétek milyen állapotú?

Nitácska, már én is annyira várom a vásárlást. Máté mit szól a tesóhoz?

Susy, utólag is jól jött a drukk, köszi! :)

Kima, jaj, nagyon drukk! :)

Surmi, gyere gyakrabban! :)

Kinga most el, aludni. Álmos vagyok nagyon.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!!! Éljen túlélted ügyesen!!!! Hurrá!
Hát mi nem adunk lidocaint, csak egy kis étolajat kap a csőre és már dugjuk is...az nem baj nálunk ha hány mellette, la ürül a hasa...meg amúgy is általában a sok víz amit beöntünk a csövön szokott visszajönni a cső mellett a szájából folyva is... :lol: :lol: És komoly, hogy ezt valaki élvezi. :shock: panaszkodik, ha nem akarjuk"megdugni". na mindegy, a lényeg, hogy túl vagy rajta!!!
És milyen tanácsokkal látott el a doki baba ügyben???
Nita!!! küldtem pogit! nyisd ki az ablakot!!!/ mert különben betöri :lol: :lol: /
Mango, kösz a pogi vigaszt!!
Susy!!! annyira rákoncentráltam a pogira, hogy inkább az volt a baj. de lehet, hogy sok volt a liszt a receptben??? mindegy, mostanság nem tervezek megint pogit. :D
ronci

Képzeljétek már!!! A konyha ajtó alatt a terasznál van egy kis rés, hát nem be pofátlankodott oda egy tücsök! Olyan hangosan húzta a hegedűjét, hogy muszáj volt kinyírni, mert felkelt volna Kristóf. Befújtam a résbe hajlakkot, csak az volt itthon. Sajnálom szegényt, de ha a gyereket felhegedüli... :oops: :roll: Jajj.

Ronci
Anyukámnak van egy túrós süti receptje, nem kell gyúrni csak beszórni a tepsibe és tojásos olvasztott margarinnal leönteni attól sül össze. Én egyszer valahogy sok tojást tehettem bele, mert olyan lett mintha rántottát sütöttem volna a tetejére. :lol:
Apa csak úgy emlegeti, hogy rántottás túrósat ne süssek. :)

Kép
Kép
susytunder

kinga hát nem tudom...mondom neki hogy itt a pocakba a bba...és ő nagyon tiltakozik hogy nem..nem..... :(
ronci nem törte be a pogi az ablakot.....isteni puha volt!!!!!!
susytundér nagyon jót nevettem a rántottás túrós sütiden!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Kinga
gratula, hogy túlvagy rajta, biztos, hogy egy rémálom volt.
Esetleg elmondod a leglényegesebbeket, amiket a doki mondott? egyik barátnőm is refluxos, hátha tudok neki újat mondani.

Susytündér
tücsök :cry: legközelebb küldd el hozzánk, én örülnék egy kis cirippnek :D
rántottás süti :lol:
Vendég

Itt vagyok én is, csak délelőtt 3 gyerekem volt (2 kölcsönben)

Lillu ekcémája, most elég ronda, de összességében nem annyira súlyos, remélem nem is romlik tovább. Sajna én is ekcémás vagyok, szóval tudom kitől örökölte :wink: Az orvos elég húzos dolgokat sorolt, ismerőseink is odavannak, hogy jajaj mi lesz Lilluval, de én nem akarok belőle beteg gyereket nevelni, ez van és kész, odafigyelünk rá is, magamra is, ennyi :lol:

Én mosódiót még nem próbáltam :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ezt a montázst tegnap csináltam, bár 2 képet már láttatok róla, de azért megmutizom:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

. hetfon mult egy hete voltam nongyogyasznal, es felirt 5 napig duphastont, h ha esetleg terhes vagyok rogzitse a terhesseget, ha nem, akkor jojjon meg. azert voltam terhes gyanus, mert egty tesztem falcs pozitiv lett. en nem vettem be mert nem akartam h veletlenul felboritsa a 24 napos ciklusomat. errefel megjon 28 napra. de mar banom h nem vettem be. ma vagyok a ciklus masodik napjan, vajon ha szednem 5 napot rontana valamit? vagy segit a termekenysegben? ha tudtok valamit irjatok le legyszi. es vajon mikor kellene bevennem? visszamenni nem igazan szeretnek, mert egy kicsit huzos arat fizettem multkor is. olvastam az e vitaminrol is h nagyon jo nogyogyaszati szempontbol.

Kép
szparanghen

Beneildi
A kislányod nagyon tündér !!

Evelyn33
evelyn33

SZiasztok!
Sajna nem kellett sombaton tesztelnem ,mert előbb megjött,minthogy ezt megtettem volna :-(
Most teljesen eltörtem.
Remélem másnak azért sikerült!!! :-)
Van itt aki magas vérnyomásos és már esetleg terhesség előtt is az volt?
Kérdezni szeretném ,hogy a dokim felírt Dopegyt-et,mert ugye ezt kismamák is szedhetik és persze úgy javasolt.hogy már terhesség előtt átáljon rá a leendő kismama.No én átálltam,de vajon ezt meddig szedhetem így ,hogy nem jön a baba.Nemtudjátok véletlenül?

Evelyn33
evelyn33

Szia szparanfhen :-)
Megkérdezhetem mióta tervezitek a babát ?:-)

Evelyn33
evelyn33

most ez lesz a 3adik honap amikor fogunk probalkozni.

Kép
szparanghen

Evelyn
Magas a vérnyomásod? Nekem a terhességem 33- hetétől volt magas a vérnyomásom, ekkor szedtem Dopegytet egészen szülésig, használt, nem volt gond.

Ildi
A jobb alsó kép naaagggyon tündér! Kár, hogy csak ritkán látunk képet Lilluról.

Ma délelőtt Pesten voltam adóbevallást intézni könyvelőnél, jó volt kicsit kiruccanni. De siettem haza, hiányzott a kis ördög! :)

Kép
Kép
susytunder

Nekem is a jobb alsó a kedvenc :lol:

Ma megjött, szóval én már nem leszek januári kismami, de fel nem adjuk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi olyan gyönyörű szemei vannak a lányodnak!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Úgy látom most sok piri érkezett hirtelen... :( :( Hátha vasárnap meg hétfőn engem elkerülne!!!
Mi hamburgert vacsiztunk. Most jöttünk haza mind a ketten és hazafele megláttam a boltban a hambi zsömléket, meg vettem hozzá husit, a többi meg volt itthon.. Hú, de jól esett!! Nagyon éhes voltam már. Délután vizsgáztattam és egésznap csak egy Activiat ittam. De mostmár jó.
Csak a ház szalad, porszívózni kéne, meg mosni és vasalni, meg minden hasonló finomságot. :(
Veletek mi újság???
ronci

Lányok fogzástól mennyire lázasodhat be a gyerek? Kristófnak 38.2 de semmi nem látszik rajta. Jó kedvű, nem köhög, nem folyik az orra, semmi... holnap meg elutaznánk. :?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kitaláltam, hogy nem eszem ebédet, mert este is mindig kell ennem a párommal, napi két normál adag meg nem tesz jót a csípőmnek. Ma volt az első és utolsó nap:annyira fáj a fejem, hogy kiesnek a szemeim.

Ronci, hogy mennyi debillel találkozhatsz te is...Ez készen van. Hogy ezt valaki élvezze. Á, én ezt sosem fogom megérteni. :evil:
Azt mondta az orvos, hogy ne aludjak síkban, hanem polcoljam fel a felsőtestem, ne igyak szénsavasat, kávét, ne egyek paradicsomot, narancsot, csokit ( :cry: ). Meg megbeszéltük, milyen antacidumok használhatók várandósan is. Aztán vár szeretettel, ha probléma lenne, de nem lesz. Meg rendi volt, mert elmondta, hogy igen, nem lesz kellemes refluxszal babát várni, de nem lehetetlen és kibírható. :?
Mi ma sült zöldséget vacsiztuk, sült rákkal(nem olyan nagy homárral-bár egyszer megkóstolnám-hanem a 7-8 cm-sekből).

Nitácska, szerintem elsimul ez is. Lehet, hogy féltékeny lesz, de az sem tarthat örökké, nem? Talán majd ha jobban érzékeli (mondjuk nagyobb pocak miatt), akkor hajlandó lesz tudomást venni róla.

Mango, leírtam fentebb, Roncinál. Inkább a megértése és a segíteni akarása volt szimpi, mert amúgy, amit mondott az a sima refluxos étrend.

Susy, rántottás süti :lol: Sajnos, a fogzást nem tudom, Bendinek nem volt tőle láza. De ha a 38.2-t a popóban mérted, az úgyis 0.5-tel kevesebb.

Ildi, Bendinek csak enyhe az ekcémája, én nem is szoktam kenni szteroiddal, csak ha csúnya. Száraz a bőre is, mindentől kiütéses, de most találtam neki egy testápolót, amiben sem kőolajszármazék, sem szintetikus anyagok nincsenek. Ezt jól viseli. Lillu nagyon édes. :)

Szparanghen, ehhez nem tudok hozzászólni.

Almi, küldtem privit az állami támogatásokról.

Megyek fürödni egy hatalmasat, nyakig érő vízben :oops:

Kinga

Kép

Kép
kinga82

kinga remélem!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga
Már levonva ennyi...

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! szerintem simán belefér, hogy attól lázas. Th-ra jól csökken??? mert akkor szerintem simán utazhattok!!! Szerintetek lányok??? Az a rántottás túrós: :lol: :lol: :lol:
Kinga!!! Ha tudnád, mennyi hülyével! :lol: Egyszer egy olyan hülyét fogtunk ki, hogy mikor kimentünk, kb 2percig bírtam röhögés nélkül, aztán ránéztem a rendőrökre, akik próbálták vissza folytani a saját röhögésük és akkor kirobbant belőlem...erre persze belőlük is, ugyhogy királyul néztünk ki, egy kedves hülye, meg egy rakás röhögő egyenruhás... ezen mindig vigyorgok, de nem tudom elmondani milyen volt!/azon túl, hogy a forgalmat írányította és levegő nélkül folyamatosan beszélt valamiről/, csak ez egy mosolygós emlék, azért szeretem. De a hülye hülyéket nem szeretem. :(
Én sem bírom kajcsi nélkül, pedig én most sokat szedtem magamra, ugyhogy fogynom kéne vagy10kg-ot..
Evelyn!!! Ha jó neked a gyógyszer és jól hat, akkor bármeddig szedheted, nem kifejezetten kismamáknak van, csak ezt ők is szedhetik. De nem babásak is szedhetik... Nem nagyon vannak , csak babásoknak kifejlesztett gyógyszerek..Bár a férjemnek múltkor a vitaminjaival együtt oda adtam egy elevitet is véletlenül, Ő meg halálra rémült, hogy talán meg akarom mérgezni??? mint aki nem ért hozzá la!!! pedig csak vitamin... :lol: :lol:
Ildi! cuki Lilli mosolya!!! ennivaló!
Szparanghen!!! Duphastonhoz nem értek...de szerintem valamelyik topikban bőven van róla írva..vagy ha a googleba beírod, ott is kilök fórzmokat..talán.
ronci

Evelyn!! Most bele olvastam a Dpegyitbe és csak aztírta, hogy 0,5-1év után érdemes laborba menni, mert okozhat vérkép zavarokat. Szóval ha túl sápadt vagy, meg vérszegény a külsőd akkor egyből labor, egyébként szedheted.
ronci

Ronci
Panadolt adtam neki, attól lement 37.6- ra, de már akkor épp altattam, azóta 10 percenként járok, fogom a homlokát, nem meleg, picit izzad, nyugodtan, mélyen alszik. Lehet vele alszok éjjel, nehogy hajnalban felszökjön neki és nem hallom meg, ha nyöszörög.
Ma úgy rágta a cumiját, mint aki szét akarja tépni, és sírt is, bekentem az ínyét Dentinoxal, akkor megnyugodott. Mindenesetre reggel az orvosnál kezdünk. Nem lenne jó elhalasztani az utat, de ha muszáj, akkor muszáj, a gyerek az első.

Kép
Kép
susytunder

Na jól leírtam ezt a dopegytet! :lol:
ronci

Susy!! Az jó, ha jól reagál!!!! múltkor a tesz-veszen hírdettek egy lázmérőt, amit fel lehet csatolni a baba karjára és a mamánál lévő másik készülék csipog, ha átlép egy beállított határon!!Nagyon tutti volt, licitáltam rá az utsó msp-ig, de 100ft-al legyőztek, sajna. nagyon tetszett az a kis szerkentyű!!! De azóta sem láttam, pedig szoktam keresni. valaki nem látott ilyet valahol???amúgy 4600-ért vitték el.. :( :cry:
ronci

Ronci
Hát ez nagyon jó lehetett, még nem is hallottam ilyenről. Unokatesómnak olyan van, hogy rávilágít a gyerek homlokára és kiírja a testhőmérsékletét, bár pont it olvastam a babaneten, hogy ezek közel sem mérnek pontosan.

Kép
Kép
susytunder

Találtam a Vaterán egy ilyen távlázmérőt! Csak épp elég drága 9200- ért lehet most elvinni, lehet megvesszük, de még rákeresek. Ez tetszik nekem.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Babavállalás előtt a figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy nagyon jó biztosítást, ami szüléskor is fizet.
Mikor a második gyermeken gondolkoztunk szerettem volna biztosítást kötni, ahol van kórházi napi térítés, hiszen az első terhesség alatt, szüléssel együtt 42 napot voltam kórházban méhszáj gyengeség miatt. Akkor megkerestem az üzletkötőnket, hogy szeretnék biztosítást kötni, de azt mondta, hogy a terhességgel kapcsolatban minden ki van zárva, úgyhogy nem is kötöttem meg.
Most, hogy alkuszként nem csak egy biztosító ajánlatát ismerem találtam egy szuper biztosítást, olyat amit én akkor kerestem. Ez az Uniqa Med Help biztosítása.
Kiszámoltam, hogy ha én az első terhességem előtt kötöm meg, akkor mennyi pénzt kaptam volna. A befizetett díjnál egy 30 éves nőt vettem számításba, 42 napot voltam összesem kórházban + szülési támogatás.
Havi díj. 2500,- esetén: 42 nap: 210.000 szülési tám:25 000,- összesen: 235.000,-Ft
Havi d. 4200,- ,42 nap:315.000 sz. t.: 50 000,- össz: 365 000,-Ft
Havi d. 6319,-, 42 nap:420.000, sz.t.:100 000,-össz.:520 000,-Ft
Havi d. 8350,- 42 nap: 1.050.000, sz.t.:100 000,- össz: 1.150,000,-Ft!!!

Persze, ha valaki csak a szüléskor van kórházban arra is fizeti a napi díjat és a szülési támogatást.
Természetesen nem csak szülésre, hanem bármilyen kórházi tartózkodásra valamint a meghatározott műtétekre is fizet. Baleset esetén a dupláját, külföldi baleset esetén a négyszeresét!

A gyermek(ek) 14 éves koráig a gyermek(ek) kórházi tartózkodása alatt is kifizeti a napidíjat és ezért nincs semmilyen pótdíj.

A várakozási idő szülés esetén 1 év a többi esetben pedig 6 hónap.

Hirtelen ennyi, ha van kérdés szívesen válaszolok, vagy mailben küldök bővebb tájékoztatót.

Akiknek már sikerült a projekt azoknak gratulálok, akiknek még nem azoknak meg sok sikert!

Szép napot!

Helga
06 30 422 4000
bencsikh

Ronci, ilyen lázmérőt még én se láttam, de ez nagyon tuti szerkezet. Majd Apát megkérem, hogy munkatársaival nézessenek már utána és megírom, ha lesz pontos márka/típus/stb. Ilyen nekünk is kellene :lol:

Susy, én megmutatnám Kristófot a dokinak a biztonság kedvéért és legalább úgy mehetnétek, hogy tudod mi van. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert apának jöttek indiai partnerei és a családtagokat vittem kirándulni

Még nem sikerült visszaolvasnom, jó sokat írtatok! :) Napközben visszaolvasok, csak most épp olyan ideges vagyok, hogy szétrobbanok!

Kép
encsike87

Susy
remélem tényleg csak a foga. Drukkolok! Majd írj, hogy mi van! ("remélem" csak utazás után :wink: ..érted.)
Én sajna ehhez nem értek, enyim kölök a nyűgösségen kívül nem mutatott semmi jelet fogzáskor (eddig legalábbis).
Vendég

Csajok,
pár napja a kiscsaj alvásidőben, ha berakom a kiságyba, rámászik a hálózsákjára és lerogy hasra :lol: :shock: hagyja, hogy becsomagoljam, aztán szó nélkül elmarja a hálópajtit (a báránykája füle a cumi) én meg kijövök :shock: :lol:
Mikor kéthós korában szédelegtünk a fáradtságtól nem gondoltam, hogy egszer ilyen is lesz.. :lol:
Nem mindig van kedvem elkezdeni az egészet előlről egy új kis bömbölőmasinával :oops: :lol:

Ti mikortól meséltek a gyerkőknek? Félek, ha most tovább maradnék benn nála, rossz irányba menne a dolog (mondjuk felélénkülne, nem akakrna aludni, stb.) De mese az kell! :lol: Majd esetleg az máskor lesz a program, napközben... :?:
Vendég

Encsike
most látom! Mi baj?
Vendég

Voltunk orvosnál semmi baja Kristófnak, picit piros a torka, de mehetünk. Úgyhogy lányok elköszönök tőletek egy rövid időre, remélem az idő is javulni fog.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
susytunder

Szuper!!! :D Nagyon jó időt kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat!
Vendég

Mango,
Csak apámra rájtt az 5perc és ilyenkor olyan dolgai vannak, hogy csak nézek ki a fejemből.. ma reggel célozgatott nekem, hogy ki akar szúrni valakivel ( véletlen majd kiesik a kocsija kereke annak a valakinek stb) és mivel a páromat nem szereti, ezért ő is benne lehet a listában nála... szóval totál ideges lettem!

Kép
encsike87

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a halk gratut!

Susy!
Hová utaztok csütörtökön?

Ronci!
Hihetetlen, hogy vannak olyanok, akik ezt a csődugdosást élvezik.Ez azért elég beteges……..

Ildi!
Jók a csajod képei.
Két hét múlva akarok dokihoz menni. Előtte nem sok értelme van. (halkan mondom, ha addig nem jön meg…..) Most valahogy más, mint Marcival volt. Most folyamatosan olyan apró görcsök vannak, mintha meg akarna jönni. Illetve egyenlőre nem erősödik a tesztcsík, még mindig csak halvány….. Ha nem lesz erősebb hétfőig, akkor kérek ip.-t a dokihoz, mert akkor valami nincs rendben, nem nő a HCG…….

Szparanghen!
A duphastont leginkább akkor szokták adni, ha van poz teszt…..vagy akkor ha tudod pontosan mikor volt a megtermékenyülés és másnaptól Ha te elkezded most szedni és abbahagyod, akkor meg is jöhet ettől. Én nem szedném maximum a ciklus második felében, de akkor is csak úgy, hogy ha terhes vagy ne szakadjon meg a folyamat ( mármint a duphaston szedését)

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, köszi, drukkolunk hogy nőjön az HCG... dokid nézi alapból?

Szparanghen! A duphastonról én is ezt tudtam, amit Kima írt. Én Utrogestant kaptam, de alapból nem adják csak bajság (vérzés), habituális vetélés esetén megelőzésképpen ill. inszem-lombik típusú cuccoknál. De lehet nem teljesek az ismereteim, nem vagyok orvos. De az biztos, hogy amikor Lilluval szedtem, akkor is csak nagyon fokozatosan lehetett abbahagyni...

KépKép

KépKép
beneildi

susytundér nagyon jó időt és kellemes utazást kívánok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?