Új privát üzeneted érkezett!

Edina!
Mi hátul lakunk :lol
Hozzánk be sem látsz.A náddal fedett kapu a miénk.Ha máskor erre jársz csengess be nyugodtan!!Pátkai-Lisztes van kiírva a kapura.
Ja és nálunk több kerti játék van ám :wink:

Az ovi elvileg igen ott felfelé baloldalt a dzsindzsásban épülne :D
Köszi a Szabi szemének dicséretét.AZ a jó,hogy sem a páromnak sem nekem nem kék a szemünk.
A Fanni Budaörsre a lakóra jár suliba,a Sárgába.
Oda kezdett el járni,és nem akartam onnan kivenni.Meg amúgy is,az a suli sokkal jobb,mint ami itt van.
Most ezerre hajt,mert a Budaörsi gimibe szeretne menni tovább tanulni.
Menne 0. osztályba,ami felkészítő és intenzív angol,év végére nyelv vizsgázhatnak,és ha oda jár akkor esélye is van,hogy felvegyék.
Hát majd meglátjuk!

mimi12

Noemi:
aham, itt a bibi nalam is!!!! Meg amikor nem voltam varandos, akkor sem turtem a melltartokat, de most sem rozsas a helyzet... Pedig kene valami normalisabb, mert a nyari ruha alol ez az ormotlan szopis melltarto ahogy kilog, botranyos! :(
Asszem a sportmelltartot en is meg fogom probalni... hatha! (Es persze feketet)

Orsi:
Az eskuvoi foton alomszep voltal!!!! Tokeletes sulyban! (Szerintem most is!)
Te egy kemeny husu, izmos csajos vagy, ezert nem volt neked sok a 62:) Nekem sikerult elvesztenem az izomallomanyom nagy reszet a 2005-os betegsegem ota, az osszes izmom elszallt. 3 het alatt fogytam 16 kilot a korhazban (a komaban) es azota vagyok ilyen karfioltanya:( Pedig vigyazok a cukorbevitellel (na jo a felszivodasom sem jo, de az ilyen fog maradni mar orokre.) De 2005 ota azert a normal ertek folottire tudtam visszatornazni az izomtomeget, persze igy is nagyon satnya.... ezert kell majd nagyon beledurvulni az edzesbe...
Pedig 30 eves koromig napi suruseggel sportoltam. Es 3 het alatt lerohadt rolam minden..... mit tesz a betegseg:(:(:(
Ezert sok nekem most nagyon ez a suly mert ami rajtam van felesleg, mind zsir:(
Na eldugulok:)

Erdekes en mindig arra vagytam hogy a csipom kisebb legyen :):):):) De erre nem sok kialatas van.... fenykoromban 100, 65, 94 voltam.... huh de reg volt, hehehe:)

tenyleg, majd rakj fel bikinis cicis kepeket, hadd lassuk:):):)

Lini:
Huha, akkor nem sokara jon a babo! Drukkolok nagyon!!!!

jol hangzanak azok a melltarto meretek:):):) Tudsz nekem konkret helyet mondani ahol keressem hogy ne kelljen sokat mennem utana? Koszi:)
>>> Ne aggodj, en igazi bojler vagyok mar most is, a 9. honapra szerintem az ajton sem ferek majd be.....csak azt nem ertem hogy, mert 4 honap alatt masfel kilot tornaztam fel magamra... De igen, eljenek a duci kimamak! :):) Majd lefogyunk szepen szules utan!

Edina:
Hat ti nagyon helyes par vagyok. Parod elso resze is igen mutatos, hehehe. Azt ugy lehetne hogy en is kerek egy olyan alakot mint neked van? hihihi:)

Orsi:
szules utan mikor lehet menni eloszor (hozzad) cellulitmassszazsra? En a karomtol maszom mar most a falra....:(
Ahogy lehet megyek hozzad!!!!

gabusz:
tenyleg a szopis melltarto a legkenyelmesebb, de az enyem nagy meretu igy olyan otromba.... a nyari ruci ala kellene valami emberszerubb valtozat.... de a nagy meretek olyan bumfordik sajnos:( A tobbi melltartomba pedig nem ferek bele meg cipokanallal sem:(
Most olyan jo lenne a pici cici!!!!! (asszem maskor is....)

kostyika:
Szegyen, de jelenlegi meretem 44-46:( Igy nem sok eselyem van hogy beleferek a ruhakba sajnos. A mellmeret a legdurvabb, emiatt kell igazan ez a nagy meret. Nem is tudom mi lesz, hiszen meg csak a 4. honapban jarkalok.....
Vegul is a C&A-ban sikerult venni 3 db ruhat,amik eleg nagyok lesznek a szulesig is akar. :)))) A 44-es nadragok sajnos nem jottek fel ram:(((( Az meg fuggoben van, de szerencsere raer, most ugy is meleg lesz. Asszm anyu fog nekem meretre varrni majd, csak a passze anyagot kell valahonnan megszerezni. (Interlock, ipari gep van otthon)
Egyebkent szoknya vagy nadrag, ha valami hozzaer a hasamhoz fraszt kapok. A varrataim is nagyon huzodnaka bordaiv alatt igy az is belejatszik a dolgokba.

Derek: jah, olyan nekem mar nincs:D:D:D:D

Orsi:
anno, amikor dolgoztam mint masszor, ugy kiizzadtam a 2 oras kezeles vegere hogy csavarni lehetett a vizet a polobol, gatyabol... jo kis zsiregetes volt:) De mindig feltoltodtem az energiaatadastol:)
Szerintem kapni nagyon csucs, de adni is jo, foleg ha a paciens jol egyutt tud mukodni.:)

Anyosod ultrabrutal:D:D:D Bevizualtam a kajaval a hatan:):):)

Edina:
Egyetertek a viz dologgal, a cukros lottyok nem jok. :( Jol teszed hogy vizet adsz a babonak!
En mint hasnyalmirigy beteg nagyjabol csak vizet iszom, a dietetikus is megmondta, a szines lottyok karosak. Anyosodek meg a kokorszakban elnek, ne hallgass rajuk:D

Sylph:
Nagyon csini vagy a fotokon! Pocakos kep csucs! :)

Noemi:
Az utolso foto a fiadrol nagyon ott van!!!!! Az a kis arc annyira gyonyoru!!!! :) Es azok a szemek!!! :)

szep estet kivanok mindeninek:) sziasztok!

mia

sünciboglya

Szijasztok Lányok, lányok, földiboszorkányok! :D

Szilvi eszméletlen csini voltál szülés után is! Ez neeeeeeeeeem ér!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Jaaaaaaaaaj de kis édesek voltak a babáid! Milyen hamar megnőnek, már el is felejti az ember, hogy voltak ilyen csöppek!Holnap kicsinyítek képeket én is!

Jaaaaaaaj Mimi! Ez annyira rossz, mikor már beleéled Magad a fodrászba és mégse jön össze!Tök jóóó, hogy szép erős, dús a hajad! Nekem is az volt terhesen, most meg! :?
Kutyakozmi barátnődnek nem zöld suzukija van????
Gönyörűűűű Szabika! Tényleg csodaszép szemei vannak!
Ki a másik két kisfiú a fotón lányod mellett????

Mia!

Szabad megkérdeznem mi történt Veled, hogy kómába voltál???? :shock: :shock: :shock:
Ez összefüggésben van a hasnyálmirigy betegségeddel????
Szegénykém nagyon nehéz dolgokon mentél kerszetül! :cry:
Ne örjííííííííííííííííts meg ezzel a 1,5 kiló hízással! :evil:
Én annyit egy hétvége alatt hízom, ha eszem rendesen. Te meg lassan félidős vagy!!!!!!!!!!! :shock:
Van egy tippem, hogy az a kismama leszel, aki szülés után könnyebb leszel mint az induló súlyod! Egy 10kg tutira lemegy szüléssel! (gyerkő, magzatvíz, megnövekedett méhed, vissztartott víz, több a véred is most, a cicik is megnőnek!)
Fogyimasszázs csak szopi befejeztével!!!!! :cry:

SünciBoglya írta: "anno, amikor dolgoztam mint masszor, ugy kiizzadtam a 2 oras kezeles vegere hogy csavarni lehetett a vizet a polobol, gatyabol... jo kis zsiregetes volt:) De mindig feltoltodtem az energiaatadastol:)
Szerintem kapni nagyon csucs, de adni is jo, foleg ha a paciens jol egyutt tud mukodni. "
Jesszus a szivemből szóltál! Én is azt érzem, hogy fizikálisan kivesz, viszont lelkileg iszonyatosan feltölt! Masszázs után madarat lehet velem fogatni, vigyorgok mint a vadalma! ÉN EZT IMÁDOM!!!!!!!!
Annyira örülök, hogy belevágtam! :D :D :D :D :D :D
Tök jó, hogy Te tudod mit érzek! :wink:

Most vitte haza Apa anyósomat meg sogórnőmet, holanap reggel megyünk usziba! Szauna, szoli minden lesz! :wink:
Jövőhét szerdán meg akasztják a hóhért, mert engem fognak maszírozni! :D :D :D

Ma meg Született feleségek, jeje-jeeeeeeeeeeeeeeee!
Vendég

Jeee,működik WIFI ezen a lökött gépen :lol:
No azért a hálóból nem fogok netezni,de ott is megy.
No és mostantók tudunk kettő gépen egyszerre netezni.Ez tök jó!!!A Fanni már úgyis volt,hogy sírva fakadt :lol:

Orsi!
A kutyakozmetikus barátnőm Tétényben dolgozik,és biciklit tud max vezetni :lol: :lol:

Éééés hol van Lini???
Nop a többit holnap.
Jó éjszakát!

mimi12

Noémi! Ott laktunk a sárga suli mellett:-) Tök jól kibővítették!!!
A Gimiről sok jót hallottam! Ez a 0. osztály valami szuper... nyelvvizsgára tök jól felkészít... ez egy rendkívüli lehetőség, úgyhogy HAJRÁ FANNI!!!!!!!!!!!
Tegnap voltam abba a rövidáruboltba, amit még Te ajánlottál... a Bem térnél. Petrának még tavasszal vettem egy kendőcskét, ami persze kicsi lett mire megjött a jó idő, úgyhogy most kicserélem benne a gumit.
Jaj lányok! Egyszerűen nem tudok ellenállni, és állandóan gyerekruhát vásárolok... persze jó előre (már most is vannak őszi-téli méreteink), és így van amit kinőttünk már most, pedig nyáriak:-( Sőt olyan is volt, hogy a hátsó sorba lévő ruhákról azt hittem nagyobb méretek, így nem is hordta őket Petra! Na nem baj, majd a huginak jó lesz:-)

Mia! Köszi:-) Megmondom Janinak! :lol:
Örülök, hogy sikerült vásárolnod! Ha ilyen jó idő lesz, akkor tényleg nem fog kelleni egyenlőre az a nadrág! Jó egy ilyen ügyes anya a háznál! :-)

Jó éjszakát!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Holnap 5 körül megyek úszni, csatlakozik valaki? :D

Mia,
Örülök hogy találtál ruhát.

Kép Veronika 3 hetesen Kép Zsombor a kórházban

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi:
Igen, a 2005-os hasnyalmirigy mizeria miatt voltam 10 napig (gyogyszeresen eloidezett, tehat tervezett komaban. Ami azert kellett hogy a szervezetem kibirja a sokkot, a fajdalmat. Ha fenn lettem volna belehalok. Mivel altalanos szepszisem (is) volt, ezert a szervezet felorolt mindent ami benne volt, igy ugrott le a 16 kg is. 1 honapig volt folyamatosan 38 felett a lazam. Hat...... nem mondom, eleg volt egyszer, nem akarnam meg egyszer azt atelni....
Es ahoz kepest milyen ramaty volt a helyzet, nem hogy tuleltem, meg is gyogyultam (mondjuk ez relativ!) De meg terhes is tudtam maradni, ami tenyleg oriasi csoda!:) Szoval minden OK.
Szerintem azert nem hiztam meg borzalmasan, hiaba fekszem, mert tudatosan is bennem van hogy vigyazni kell, nem szabad osszezabalni egyszerre mindenfelet ami eszembe jut. Igy elek mar lassan 4 eve, az eletembe is kerulhet ha elhajitom a fejem akar egy rovidke kanyarra is.
De nem dramazom! Minden OK es ez a lenyeg. Minden esetre en is bizom benne hogy egyszer meg 70 ala kerulok:):) Marmint kiloban:):):)

Edina:
Regen anyu varrt mindent. En megterveztem, kiszabtam o osszeallitotta. Van par darab ami most is megvan. Csak sajnos anyu mar nem varr egyaltalan, a szive es a vernyomasa miatt. Ezert sem akarom terhelni vele... :( Inkabb megveszek amit tudok.

kostyika:
Arik a bebik nagyon! Zsombi haja kiraly:):):) De tenyleg, mindkettonek milyen sok, nagy haja van mar szuletes utan!

Joejt:)

sünciboglya

Sziasztok,

KÉSZ A SZAKDOLIM!!! :D Átdolgoztam, amit a tanár bejelölt, vissza is küldtem. Csütörtökön, ha minden jól megy be is kötethetem!! Juupiiiiiii :D :D

Edina: a férjem a 11 kerben dolgozik, majd legfeljebb beugrom érte, úgy is az Imrébe megyek szülni! :lol: Neeem csak vicceltem. Anyósék és a sógornőm is érdi, így őket azért fel tudom hívni, ha valami gáz van. De remélem most már a pénteket megvárjuk! :P

Ma már szerencsére nem fájt csak néha a pocak! És a kedvem is sokkal jobb volt. Tegnap biztos az időtől voltam olyan nyűgös.

Dolli: még ma meg szerdán lesz ott. Addig csak minden rendben lesz.
Tuti az idővel volt valami tegnap, biztos Gézu is azt érezte!

Szilvi: holnap megkérem a férjem fényképezzen le és akkor felteszem.
Nagyon cukik a gyerekek. Mindig az jut eszembe, amikor ilyen pici babát látok, hogy most már nemsokára nekem is jön!!!!! :D :D

Orsi: ez jó volt, szegény anyós kicsit szétszórt volt. :lol: :lol:

Mia: én konkréttan a Brendonban, a Corában baba-mama vásáron és Baby outletben, az bent van Pesten néztem a melltartókat. Szerintem azokban tutira találni fogsz! :wink:

Jaaa és képzeljétek végre bepakoltam a cuccomat, szerintem a kórházban azt fogják hinni ki sem akarok majd jönni. :lol: Igazából nem is az én cuccom sok, hanem a pelanka, a törlőkendő.......
Azért nagyon vicces! :D

Lini
Kép
kicsi lini

lini:
koszi a tippet melltarto ugyben! :)

Sok sikert! Most mar keszen allsz teljesen, johet a baba!!!!!:D

sünciboglya

Sziasztok!

Írtam egy hosszú levelet és hipp hopp elszállt. már csak egy rövidre maradt időm
:(

Orsi:
Én így msom a fehéreket, nekem ez vált be! Először egy rövid mosás 40 fokon aztán egy mosás 40 vagy 60 fokon, de ahoz teszem a fehérítőt!! Mióta így mosok nem szürkülnek a fehérjeim!!!

BŐVÜLT A CSALÁD!!!
Tegnap elmentem és vettem egy cane corsot! 10hós. Brutálisan néz ki! Tiszta szerelmes vagyok belé, nagyobb feje van mint nekem. Gödről lett véve. Majd rakok fel képet, hátha már megy nekem is
:oops:

Mostanság elég gáz éjszakáink vannak Dorinát éjfélkor kellet zuhanyoztatnom, mert a rengeteg köhögéstől kijött a vacsi. 21 én műtik szegénykémet. Kérünk szépen drukkot!!!!!

Annyira nincs szívem felkelteni, de megyek, mert el fogunk késni!!!

Sajna én is a bojler anyukákhoz tartozom!!!
Szép napot sziasztok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zsand!Gratula az új gyerekhez :lol: :lol: Milyen színű,fiú lány?
Jó választás volt,szeretni fogjátok!Okos egy fajta :wink:

Lini!
Már azt hittem szülsz :lol:
Ügyes vagy,hogy kész vagy mindennel!Most már tényleg jöhet Lili!

Mia!Jut eszembe...Nekem van 2db hosszú gatyám,amit majd szívesen kölcsön adok.Azt hiszem,most annyira nem lesz rá szükséged,de őszre jól jöhet.Van egy farmerom és van egy drapp naci,mindkettő jól nyúlik.Ha rám jó volt akkor rád is jó lenne tuti!

Tegnap lemaradt.A Fanni mellett a kettő kis fiú,jobbján a Zsombi ő anyám férjének az unokája és aug.6.-án született.Balján a Bence,ő a barátnőm fia és aug 16.-án született.A Fanni aug.10.-én született.Ők hárman majdhogynem együtt nőttek fel,és a mai napig jóban vannak.

Edina!
Én nagyon bízom benne,hogy sikerül a Fanninak a suli.AZ igazság az,hogy azért súgtak..Vagyis tanácsos 0.-ba menni,így nagyobb esélye van,hogy felvegyék.
Mióta kész a suli 1x voltam ott,akkor is a földszinten.Még nem is láttam,hogy milyen a felső szint.
A FAnni azt mondja jó lett.De ideje is volt,hogy bővítsék,mert már tényleg nem fértek el.
Most jelenleg Budaörs egyetlen iskolája ami akadálymentesítve van.Van lift,és tolókocsival is be lehet menni a suliba.Én ezt nagyon helyesnek tartom!

mimi12

Zsand!
Dorinának kitartást!!És neked is!!
Szegénykém..Remélem műtét után jobban lesz!

mimi12

Csajok!
Van egy Peg Perego P3-as babakocsink.Kicsit defektes,de használható.Sajnos látatlanban lett megvéve Németországból(ebay-ről).Én kipróbáltam ,használható...de valószínű autóval neki mehettek,az első kerekei kóvályognak ha nincs lefixálva.eladni így nem igazán lehet..Ha esetleg valamelyikőtöknek van olyan ismerőse aki rászorul és szüksége volna egy babakocsira,akkor szívesen oda adom.Csak annyit róla,mi 1x elvittük magunkkal nyaralni és lefixált kerékkel jól használható,vagyis azért annyira nem gáz.
Továbbá,van még egy 13éves Bébé confort nagyon szakadt nagyon kicsire csukható babakocsink,de ez is még tologatható.
Ez volna a Peg Perego kocsi.Kép
Most nézem,hogy bolygósítva használtam ott a kerekeit.Vagyis jó terepen lehet így is,csak nehezebb kicsit tolni,mint amúgy a jót.[/url]

mimi12

Sziasztok! :-)

De jó nézni ezeket a babafotókkat:-)
Kostyika, 5-kor úszni??????? Jó kis ébresztő:-) (én meg még majdnem jó reggelttel kezdtem:-) )

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx werä} V
Ezt Petra üzeni!

Lini! Beszéld meg a lányoddal akkor, hogy várja meg a pénteket!
Most írta a barátnőm, hogy a héten volt megnézni a szülőszobát (ő is hó végére van kiírva), és egy kicsit sokkolta a dolog, mert egy kis műtőre emlékeztette (Mávba fog szülni).
Szerintem a Szent Imre szülőszobái egész barátságosak, ugye? :-)
Én rózsaszín függönyösbe szültem:-) A számára már nem emlékszem... azt tudom, hogy mielőtt átmentünk volna az alternatív szobából, akkor megkérdezte a szülésznőm, hogy melyikbe szeretnék menni... szerintetek????? :-) Mondtam, hogy nekem aztán teljesen mindegy... a legjobban az esett volna, ha nem kell sehova sem menni, hanem ott megtörtént volna a dolog:-)
Jaj de izgi! Lassan már Te is mosolyogva fogsz ilyeneket mesélni!!!! És Anett is... ha lesz egy kis ideje a babától! :-)

Zsand! Ha most párom olvasná, akkor nagyon irigykedne! Szerintem szerelmes a cane corsoóba! :-) Úgy volt, hogy az lesz nekünk is Peron helyett (németjhi), de a ház vásárlás mellett nem volt szívünk kiadni 200eft-t egy kutyára. Ninánál (shar-pei) még nem számított... változnak az idők:-)
Viszont szoktam látni, hogy azóta is olvasgatja a cane corso fórumot:-) És kijelentette, hogy neki a következő kutyája tuti hogy az lesz!!! :-)

Noémi! Nagyon helyes, hogy akadály mentesítették a sulit! Nagyon ki vagyok akadva, hogy itt Parkvárosba nem lehet elmenni babakocsival postára se!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina,
Félreértettél, délután 5 körül megyek :D Tudod én vagyok a mormota csapat egyik tagja, én nem bírok korán kelni. Világéletemben későn fekvő, későn kelő alkat voltam, a legnagyobb kínzás számomra hogy Zsombor minden nap 6-kor felkel :cry: Ráadásul ma kb 5 órát aludtam mert fél 1-kor is felsírt.

Zsand,
Szorítunk a műtéthez.

Mimi,
Jól hangzik ez a suli, én is saját tapasztalatból tudom milyen fontos a nyelvtanulás és milyen nehéz amikor az ember egy 36 fős osztályban kezdi a középsuliban, heti 2 órában :cry:

Mia,
Én egy hete vettem 85B-s Triumph melltartót a Premier Outletben 3500 ft-ért ami ugyan nem szoptatós, de nincs benne merevítő mert azt sem lehet hordani amíg szoptat az ember. Voltak ott nagyobb méretek, illetve én is Cora-ban és a Brendonban vettem Anita márkájú szopis melltartót. Nekem is csak egy-kettő volt, mert nyár volt, egyszerűbb volt feltolni a pólót és a melltartót, úgyis mindig úgy indultunk el itthonról h szopi után. Ha meg jött a következő etetés akkor félrevonultam mondjuk a kocsiba, akinek nem tetszett az meg ne nézzen oda alapon. Mindkét gyerkőc jó nagy és fekete hajjal született, most meg mindegyik hogy kiszőkült.

Képzeljétek tegnap állunk a Profiban sorba, Veronika beszédbe elegyedett a mögöttünk álló hölggyel, aki megdicsérte hogy milyen okos és kérdezte hogy melyik oviba jár és ki az óvónénije. Manó válaszolt h a Kincsesbe és az Ildikó néni, mire a nő szélesen mosolyog h 10 évvel ezelőtt ő is ott dolgozott és pont az Ildikó néni volt a párja
:D Szóval ilyen kicsi a világ.

Kép[
Kép[
kostyika

Edina!
Azért ma már lehet kapni 20-30ért is Cane Corsot.Sőt a barátnőméké 8éves volt(el lopták nyáron)és ők is olcsón vették anno.
Szóval nem kell horror összeget kiadni kutyáért.
Petut én is üdvözlöm :lol:

mimi12

Szasztok!

Köszönjük a dicsiket!!!!

Lányok, de jó látni a gyerkőcöket picinek is!!!!! Annyira édesek!!!!

Lini, nemsokára Lilit nézegethetjük!!!!!! :lol: De jó lesz Neked! A frontok hozhatják Lilit... :wink: Fotót várjuk!!!
Szakdoli hajrááá! Ügyes vagy!

Edina, neeem ez nem játszóruha, a szülinapja volt és arra varrtam neki! Látnád a játszóruháit.... :wink: :oops: mint egy kis csövi néha.... :wink:

Mimi, milyen minimanó volt Szabi! Annyira édes, és azok a szemek.... nem is láttam még ilyen hosszú hajjal.... Ja, a hajvágással én is gondban vagyok, nekem oldalt nem szokott sikerülni, mert nem szereti, ha a fülénél matatok, pedig megszokhatta volna már, mert nem egyszer volt már nyírva. :wink:
Lánykád nagyon csini! Tényleg, mi újság pasi fronton? Meg van még a pasija?

Orsi, uszi jó volt? Megérkezett az anyósod? :wink:

Andi, de cukik a gyerkőcök!!! Milyen kis minimanók! Nagyon szép babók!

Mia, szegénykém, nem semmi, hogy min mentél keresztül! :cry:

Zsand, szegény Dorina! :cry: Mennek a drukkok ezerrel!!!!
Kutya?! De szuper!!!! Majd kérünk fotót!!!

Lányok, nekünk meg olyan sz@r éjszakánk volt :cry: Bubónak fájt a lába és kétszer is fenn volt, olyan keservesen sírt :cry: :cry: nő neki... emlékszem mikor én is gyerek voltam, nekem is sokat fájt... de annyira sajnáltam... lehet ezzel kezdeni vmit? :roll:
sylph

Jó reggelt! (mert ezt még reggel írtam, csak nem ment el...) :?

Orsi! Hú, de gyönyörű menyasszony voltál! :D
Nem semmi a hétfői vendéges sztori! :(

Lini! Hú, már azt hittem babázol, olyan hirtelen tűntél el!

De jó nyaralós képeket nézni! :D Nekünk még egy hónap, aztán megyünk Balcsira! Már annyira várom! :)

Gabi! Újpesti polgármesteriben vannak a képek! Tényleg szép volt a hely, épület! :)

Mimi! Ez a csapatos nyaralás előttem van azért ennyi gyerkőccel! Mintha egy ovis csoportot vinnénk! :)

Edina! Egy éves korunkig havonta azért jött, most már inkább, csak ha épp erre van dolga, vagy a házban jön picúrokhoz, akkor benéz, hátha itthon vagyunk. De sűrűn összefutottunk télen az sztk-ban is, akkor is mindig beszélgettünk pár szót, hogy mizujs velünk...

Folyt köv...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi
Hogy honnan ismertem fel? A Feneketlen tavat rengetegszer körbe sétáltam, minden szegletét ismerem. Amúgy a házak a háttérben árulkodóak. :lol: Mind a ketten koleszban laktunk a környéken és csak ilyen helyeken tudtunk kettesben beszélgetni. Volt, hogy egy esernyő alatt sétáltunk körbe-körbe az eső meg szakadt. 8) Minket meg nem érdekelt, örültünk, hogy kettesben vagyunk. JAJ, AZOK A RÉGI SZÉP IDŐK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mimi
Én is csak vizet adok neki. Mást nem! Anyum se értette, hogy miért nem adok a gyereknek teát. Az ő idejükbe (vagyis amikor én voltam kicsi) minden baba teát ivott. Emlékszem is a szomszéd kislány tiszta fekete fogaira. :(

Edina
Én is állandóan gyerekruhákat vásárolok. Tegnap a barátnőm elvitt az angol turiba (a Spar mellett van) és annyi szép kislány ruhát láttunk. Szerintem oda érdemes lesz majd benézned, mert nagyon jó állapotú rucik vannak kedvező áron. Nálunk is rendszeresen előfordul, hogy egy ruha akkor kerül elő, amikor Milán már kinőtte. :D

Andi
Ismerős a „kocsi”, amiben Zsombor fekszik. Keresek képet Milánról is a SOTE II-s „kocsiban”.

Mia
Szörnyű min mentél keresztül. De látod most kárpótol az élet egy gyönyörű kisbabával.
Tényleg a nemét tudjátok már?

Lini
Gratula a szakdogához. Nagyon ügyi vagy, hogy így az utolsó hetekben még ezt is megcsináltad. :D

Zsand
Gratula az új családtaghoz. Mivel műtik Dorinát? Erről lemaradtam.

Édesek a gyerkőc fotók. Én is rakok fel:
Kép Szüléskor
Kép Mostanában

Gabi

Kép
gabusz

Lini! Én most 75 A-val nyomulok. :)

Orsi! Nem semmi anyós sztori! :lol:

Mimi! Én is agyalok a kifőzésen, nagyon ráférne a textilpelusokra. Már egy ideje úgysem használjuk őket semmire...
Fanni olyan szép kislány! Nem kell még nagyon hajtani a fiúkat körüle? :D Szíbi sem lesz semmi pasiban ilyen kék szemekkel! :wink:
Fanninak drukk megy a gimihez! Csúnya lenne, ha 0. osztály után nem vennék fel, és megint új közösséget, iskolát kéne megszoknia!!!
De ügyi, vagy, hogy belemersz nyírni a hajatokba, én nem mernék. Persze nincs fodrász barátnőm, aki szó nélkül kijavítsa, a sima fodrász meg leszúr, ha belenyesek. :)
Jaj, édes volt a szomszéd kislány, ma ahogy jöttem haza, mondta, hogy szia, de szép a hajad! Mondom köszi! Aztán megkérdezte anyukájától, hogy ez ki volt? :lol: Én olyan jót mosolyogtam, de annyira jólesett! :)

Edina! Igazad van, ha szomjas, megissza a vizet is! Ők nem igénylik az édeset, meg egyébként felnőtt szomját sem oltja az édes lötty. Legalábbis én csak még szomjasabb vagyok tőle.

Szilvi! De gyönyörűségesek voltak a babáid picinek is! :D
Szegény Bubu! Bizti, hogy növéstől fáj neki? Térde fáj? Nekem az fájt, de nem ilyen picinek, hanem vagy 10-12 évesen. Vagy legalábbis arra nem emlékszem!

Mia! Nagyon durva, amit leírsz erről a betegségről. :( Majd segítünk izmosodni! :wink:

Andi! De szép bébikék! És mennyi hajuk volt. Nekem ez annyira furi! :)

Lini! Ügyi vagy! Gratula a szakdolihoz! :) Én is iszonyat sok cuccal mentem szülni... Meg úgy általában is. Mikor Gézuval voltunk kórházban, akkor is ezer dolog volt, amit vittem, és nem is felesleges holmikat. Egyik alkalommal barátnőm hozott haza minket, megkérdezte, hogy nyaralni készültünk-e a kórházba, annyi volt a csomag. :lol:

Zsand! Drukkolunk mi is Dorinának! Utána biztosan jobb lesz, ha nem fogja kínozni az állandó köhögés...

Gabi! Jajj, de pindurka volt Milán! :) Nagyon édes!

No megyek, asszem eldzsalunk boltba... bár energiám nulla.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

No még van egy kis időm, mert Gézu almázik...

Ma 8-kor kezdtem az edzőteremben, aztán szaunáztam, fél 11-re hazaértem, utána elmentem egy Tesco-Spar körre gyorsan, hogy nézzek magamnak nyárra pólót, nacit. Hát üres kézzel jöttem haza. :( A Tescoban volt egy bolt, ahol egész olcsó cuccok voltak, már múltkor kiszúrtam. Mondom most jól végigböngészem... Hát ami tetszett volna, az sem volt méretemben. Értsd: XXL-esben. Mert az XL-es kicsi volt rám, azt hittem, megvadulok! Nagyon elment a kedvem az egésztől, úgyhogy a Takkoban már csak lézengtem, aztán iszkiri haza, hogy anyu tudjon hazamenni.
Olyan jó, amikor kicsit el tudok szabadulni egyedül vásárolgatni, még ha így végződött is. De legalább apa megdicsérhet, hogy nem költöttem pénzt! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Képzeljétek ma voltam CTG-n. A Mariann azt mondta, szerinte még 2szer fogok jönni. :shock: Gondoltam magamban, na ne már……
Most délután voltunk 4D-n. A doki azt mondta, hogy szerinte még 2 hétig marad bent a baba. :shock: Persze történhet csoda és jöhet előbb, de szerinte nem fog. Na akkor már hangosan mondtam jaja ne, jajaj ne. :lol: Már olyan nehéz és nyom és rúg….. kérdeze vannak e jósló fájások. Mondtam, hogy igen. Erre ő: szerinte az, az idő miatt van, meg most már az teljesen normális. Szerinte pünkösdi baba lesz. :D Jaaaaa és már most, 3,10 kg!!! És amin teljesen „elkenődtem” tiszta apja!!! :? A feje, az arca, az orra, a szája, az álla!!! Ő most persze nagyon büszkén mutogatja a képet, hogy az ő lánya!! :lol: Persze én is büszke vagyok, de rám nem is fog hasonlítani??????? Nem igazságos!!!! :evil: :oops:

Zsand: drukk-dukk. Remélem minden rendben lesz!!!!

Edina: ezek szerint nem azt kell mondanom Lilinek, hogy várja meg a pénteket, hanem hogy jöjjön már!!! Még 2 hét???? :shock: Szegénykém nagyon szófogadó gyerek, mert mondtam még régebben neki, hogy jöjjön 29.-én mert én meg november 29.-én születtem és az úgy poén lenne. Na de most már azért jöhetne korábban, mert nagyon nehéz! Legalább a természete nem az apjáé, ha ilyen szófogadó!
:lol: :oops: :lol:

Íme az én pufokám:
Kép Lili baba

az meg én lennék oldalról, így nem látszik a nagy s-ggem.
:lol: :oops:
Kép Lini

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!Jaj de édes :lol:
Te meg irigylésre méltóan vékony kismami vagy!

Dolli,Szisz!
A Fanninak megvan még a barátja.Máááár 2hónapja együtt vannak :lol: :lol:
És az msn-re is ki van nekik írva,meg szívecskék meg szeretlek és tsa :lol: :lol:

mimi12

sziasztok:)

zsand:
Ultrabrutal a kutyi:) es meg noni fog ha csak 10 honapos:) Lavornyi feje lesz hehehe. De tuti nem fog hozzatok belatogatni senki hivatlanul :D
>>> Szegeny Dorina! Remelem jobban van mar. Megy a drukk a mutetre!

kostyika:
Tegnap este nezegettem en is a melltarto kinalatot a Neten. Remelem lesz valami. En mar nem banom azt sem ha draga csak legyen valami. Nem birom elviselni meg a varrasokat a melltartoban a merevites meg regen tabu, attol szetvakarom magam. (Anti-melltartos tipus vagyok). Pedig most terhesseg alatt kellene hordani nagyon, ezt mondta mindenki. Turoba:( Ah, max a bokamon himbalom majd :D:D:D

gabusz:
Igen!!!! Pedig az orvosok nem igazan adtak eselyt ra hogy valaha teherbe eshetek. (Volt kemoterapias gyogyszer is 2005-ben ez eleg durva volt, vert sem adhatok soha tobbet. Pedig nagyon akartam mert en is kaptam 6 litert a korhazban....)
En hiszek a csodakban! :) (No es persze Isten hatalmas szereteteben) :D
>>> A babodnak csodas szep szemei vannak! Annyira edes ahogy maszik :)

Dolli:
Koszi elore is, szavadon foglak izmosodas ugyben, a vilag egyik leglustibb disznoja reven, jo sokat kell majd engem noszogatni:D

Nem tudom mi van ma, talan a hideg front teszi, de annyira kemenyedik a hasam egesz nap. (Bar bel-gondok is vannak azert a pakilban). Fekszem es kemenyedik koldokig. Felulok azonnal elmulik.
Nem tudtok veletlenul valamilyen tornagyakorlatot ami hasfeszulesre van? (3x2 Extra magne B6 mar bennem van naponta.) :roll:

:) Puszka!
mia

sünciboglya

ja, ma csinaltunk palacsintat, de ragados volt a teszta, igy a vegeredmeny olyan lett mintha megjarta volna a kutya szajat is parszor belulrol....
De azert megzabaltam :) Fincsi volt! Remelem nem fordulok fel tole:D

sünciboglya

Kép Bubuka
Kép Kép Itt már igazi pasi! :-))) Kép Kórházból haza érve, MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI! Kép Pici Tudika Kép Husi Tudika (én meg se ismerném!!!!)
Vendég

Kép Tesókák
Kép Kicsi Bogika
Kép :-))) Kép Lányok [img]
Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.7979.jpg[/img]
Vendég

Lini:
szep a pocid, olyan kis formas:) Nem is hinnem el hogy ekkora nagyo babo van benne.:) Szoval akkor 2 hetet josolnak. A 4D nagyon szepen mutatja a babot. Az hogy most inkabb az apjara hasonlit meg valtozhat:) Majd 2 evesen lehet hogy tiszta anyja lesz mar:)

Orsi:
Ismet nagyon tetszettek a kepek. Olyan meghatoan aranyos a 3 gyerek egyutt. Es a ket kislany az egyforma pink ruhaban!!!!!!Keeeeesz:)
Na, egyszer keruljek ki a vizszintes kalodabol, beszabadulok babaruhat venni a varosba, addig haza sem jovok amig el nem vertem apa fizujat. ;)

Nem tudom irtam-e, ma egesz nap kemenyedett a pocak, ha lefekudtem azonnal tam-tam dob lett belole. Vegul felhivtam Macilacit, mondta menjen parom be hozza gyorsan, ir bogyokat, az majd segit. Salbutamol-t kaptam. Szedte ezt valaki mar kozuletek?
Remelem hasznal.... nincs kedvem dobolni!

Lehet ez a fokozott feszules ettol a fura idotol ?

sünciboglya

Orsi!
Tüneményesek a skacok.
De hogy a te fiadnakis milyen kék a szeme :lol:
Mia!Nekem tegnap keményedett sokat.És igen !! lehet az időtől.
Óránként kb 2-3 fájdalmatlan keményedés normálisnak mondható.Ha nem jó fekve akkor csücsülj nyugodtan,vagy feküdj oldalra.

mimi12

Jaj, Orsi, hogy mennyire gyönyörűek a gyerkőceid! Annyira jó ilyen képeket nézni, pláne ez a hármas felállás nagyon tetszik! :)
Milyen volt az uszi?

Andi! És neked? Úsztál sokat? :)

Lini! Nagyon szép a pocid! És irigylésre méltó az alakod! :) És Lili arca sokat fog változni még! :)

Mia! Szerintem Orsi mellett nem lustulhatsz el! :wink:

Mimi! Akkor már hosszútávú a kapcsolat! :wink: Édesek lehetnek! Én ebben a korban még abszolút nem foglalkoztam a fiúkkal! Sőt! :)

Kép
Kép
tekiroll

Kép Kép 2 és fél hósan
Kép Érdi lettem :) Kép tavaly nyáron

Kép
Kép
tekiroll

Hasamat nem ér nézni! :)
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Hát lányok én soha nem voltam egy ilyen gyerekimádó, tutujgató, anyáskodó típus... de azt hiszem Petrus teljesen megváltoztatott! Most is itt olvadozok a babaképek láttán:-)
A barátnőm (aki május végén szül) múltkor azt mondta, hogy "ő nem fog gagyarászni a babának"... nem fogja azt mondani, hogy napocska, mert az egy nap... Na hát én marhára kíváncsi leszek, hogy ezt hogy fogja megvalósítani! Mikor Petrus is óriási mosolyokkal jutalmaz, amikor éneklek, mondókázok és kedvesen beszélek neki!
De szerintem amíg nincs az embernek gyereke, addig ezt a nagy többség úgysem érti (persze vannak kivételek... ilyen a másik barátnőm... ott bezzeg már 2 éve nem jön a baba, pedig nagyon szeretnék).

Kostyika! Ja???? :-) Ez a délután öt már reálisabban hangzik:-)

Mia! Szörnyű lehetett neked:-( De szerencsére túl vagy raja, és kaptál ajándékba egy gyönyörű babócát! Remélem már nem görcsölsz!!!

Lini! Ne aggódj, mindenki ilyen csomagokkal megy szerintem a kórházba:-) Amikor Petra született, akkor volt egy anyuka, aki akkora csomagokat hozott, hogy a nővérek kiskocsival tolták be a cuccait, mert nem bírták el:-)
Biztos azért rád is fog hasonlítani:-) Egyszer olvastam valahol, hogy a kisbabák eleinte jobban hasonlítanak az apára, hogy jobban elfogadják őket... hát nem tudom mennyi az igazság benne, de van két ismerősöm, ahol eleinte tényleg így volt:-) Petráról viszont én nem tudom megállapítani... ismerősök meg mindent mondanak... az én rokonaim azt hogy rám, Jani rokonai meg hogy tiszta apja (Múltkor még az egyik azt is mondat, hogy "ne szomorkodjak, majd a második biztos fiú lesz, és rám fog ütni". Én meg néztem nagyokat... ezért miért kéne szomorkodni... meg amúgy is én még egy kislányt szeretnék:-) )

Sylph! Tényleg gyönyörű az a kis ruha! Nagyon ügyes vagy!!!

Gabusz! Majd valamikor elnézek akkor abba a boltba! De most vásárlási stopot rendeltem el magamnak! Kíváncsi vagyok meddig tudom megállni:-) Minden esetre nem kísértem a sorsot!

Orsi! Ezek után a képek után meg főleg kislányt akarok másodszorra is:-) Persze gyönyörű a fiad is, de az utolsó előtti képet szívesen kiraknám háttérképnek, ha nem épp Petrusom lenne most ott:-)

Brigi! Remélem hamar rendbe jön majd a kislányod! Sajnálom azért, hogy csak futólag találkoztunk:-( Majd ír le azt a Diósdi történetet!!!

Jó éjszakát!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Tekiroll! :shock: Nem ér ám csábítgatni itt este fél 10 tájékán! :-) Nekem most fogyókúra van! Legalább finom volt???

Edina
Kép
Kép
csszedina

Dolli,
Nagyon jót úsztam :D 200 méterenként pihiztem és úsztam 50 percet. Szerintem időnként idegesítettem a mellettem úszó pasit mert mindig megvártam amíg eljut féltávig aztán a végén már ott lihegtem a nyomában. Kellemesen el vagyok fáradva.

Orsi,
Én sem ismerném meg Fruzsit. Bubunak milyen jól áll ez a borzas haj.

Mia,
A bokádon? Fúúúúj :D

Gabi,
Hasonló kombiágyunk van nekünk is.

Kép[
Kép[
kostyika

Dolli!

Nagyon kis édes Gézuka!!!!!
Deeee ki az a csinos vékony, LAPOS HASÚÚÚÚ :!: tini lány a süteményekkel :?: :?: :?:

Nagyon széééééép vagy Te lány!!!! :shock:

Nincs ma erőm írni, hulla vagyok , leúsztam 2,5 km-t 1 óra alatt, úgy görcsbe állt vádlim és talpam, alig bírtam kimászni! :?
De nagyon jóóóól ment az uszi, még csak nem is éreztem, hogy fáradt lennék, egyszer sem álltunk meg sógórnőmmel! :D

Holnap jövök és reagálok mindnre!

Jóccakát, puszika
Vendég

Sziasztok!

Edina!
Van ízlése a párodnak kutya ügyben. Ez a kutya /Carlo/ egy nagyon jó tenyésztőtől van. Az apja olasz. Van mikrocsipje és diszplázia szűrt.
Csináltunk ma már fotókat, nagyon helyes a nyuszit is kezdi megszokni, de azért néha megkergeti, de nem komolyan csak kicsit fut utána aztán feladja.
Annyira szeretne játszani a másik két kutyával, de hát azért ez nem egy súlycsoport.

Holnap lesz az oviban anyák napja. Ma kijött anyukám és ő is jön az ünnepélyre ami két órás lesz!!!

Gabusz!

Orrmandula műtétje lesz Dorinának.

Mindenkinek kösznjük a drukkot!

Mia!
Én is melltartó ellenes voltam, aztán hogy ennek köszönhető e vagy a nagy súlygyarapodásnak, de nekem is inkább kiscipőcske kéne mint melltartó annyira megereszkedett!!
Én sokat csaltam itthon nem hordtam melltartót.

Bár én is elég kényes vagyok a ruhákra. Sosem értettem azokat akik télen harisnyában járnak!
Nylon harisnyát nem tudom elviselni és nekem minden pamutból kell hogy legyen, mert ha műszálas úgy érzem, hogy megfulladok, fázom, melegem van. Borzasztó, de sajnos így van és ez nagyon megnehezíti a ruhavásárlást nálam. Bár mostanság valamivel könnyebb pamut ruhákat találnom, de egy időben nagyon gáz volt a helyzet.

Orsi!
Gratula az úszáshoz. Tündériek a gyerekek hárman együtt.

Nagyon szépek a gyerkőcök. Holnap én is megnézem már ezt a kicsinyítést és hozok képeket!

Sziasztok!
Vendég

Noemi:
Azota beszedtem mar 2xfel bogyot abbol amit dokibacsi ma irt, jobb is sokkal a helyzet pocak ugyben:) Mar felpolcolt labakkal tudok fekudni hanyatt is:):):) Na jo, a labam szinte a nyakamban van....

tekiroll:
Gezu cuki nagyon a kepeken nagyon:)
A sutis kepen is elidoztem....nagyon jol neztek ki a sutivel egyutt. (Ha ott lettem volna a foto keszitesekor, lehet hogy ures tanyert szorongattal volna:D:D:D:D

kostyika:
Hehe, latom tecccett a bokamon-himbalom dolog:) Azzal riogatnak paran ha nem hordok melltartot akkor ott fog kikotni a cicko szules utanra... (Nem baj, legalabb lesz urugyem hogy megcsinaltassam, szep pici B-s cickot.) Asszem apa harakirizne magat.:( Igy har maradunk a bokahimbanal:)
:D:D:D:D:D

zsand:
Akkor egyszerubb ha nem carozom a mellkalodaval, egyenesen veszek egy talicskat a ciciknek:D:D:D:D
Juj de orult vagyok ma....

A pamut cuccok a legjobbak, ez teny:)
En is szeretem oket, a jersey cuccok nagyon jok, amikben csak 5% elastan van keverve, az meg elviselheto is. (En csak nyulos felsot szeretek felvenni, ami ram simul de nem szorit, abban kapok levegot es mindenem belefer.... (inget emiatt nem szeretek felvenni, az nem nyulik igy olyan mint a kaloda.)
Majd szules utan veszek egy lenbol keszult krumplis zsakot es kivagom a csucsket meg a tetejet, az tuti jo lesz meretben:D:D:D:D

Bocs, ma este elgurult a "valiumom" es hulyesegeket irogatok, de jol esik, hehehe:)

Eljen a hideg! Vegre kitarhatom az ablakot es hallgathatom a tucskok uvoltozeset egesz ejjel:):):)

joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Anett!Jaaaj,milyen szép pasijaid vannak!Az a puszis kép nagyon jó!Tökre megható!:oops: Ilyenkor mindig azonnal szeretnék egy tesót Dorinának.

Kicsi lini!Azt hittem szülni vagy.Mikor engem utoljára megvizsgált,nekem is nagyon fájt.El is ment a nyákdugóm,2 napra rá szültem. :)
Hangulat ingadozás természetes.Én a szülés utáni hetekben voltam nagyon letargiás.
Ügyes vagy,hogy végeztél mindennel.Nemrég meg még aggódtál,hogy nem leszel kész,meg mikor lesz már május.
Te is milyen vékony vagy!Ez nem igaz!Itt csak én vagyok gurulj arrébb!

Sylph!Szuper!Az ovi is sikerülni fog.Drukk!

Cunami!Én is felsimertem a Feneketlen-tavat.Mennyit jártunk a Parkszinpadra is!!Nemrég volt a tv-ben,hogy milyen állapotban van. :( Mi a Fadrusz utcában laktunk.
A nap poénján akkorát röhögtem! :D
Milyen jó képek.Mennyit változtak a gyerekek!És ahogy látom,a lányoknak se volt túl nagy hajuk,akkor még reménykedhetek,hogy Dorinának lesz copfja.

Zsand!
Megnéztem milyen is az a kutya.Nem semmi egy állat!!
Szegény Dorina!Drukkolok!!!

Sünciboglya!Erre a történetre nem is tudok mit írni. :cry:
Én szedtem Salbutamolt,mikor fulladtam,meg nehéz légzésem volt.

Kostyika!Én is azt hittem hajnalba mész. :) Néztem is nagyot.Én is a te csapatodba tartozom.
Óh,mindjárt nálatok is szülinap!

Csszedina!Te miért akarsz fogyni?Ugyan úgy nézel ki,mint képeken.Jól el rohantunk,Dorina nyügös volt,a kocsiba el is aludt.Még bementem a postára is.Mire kiértem,Dorina már ébren volt.Állítólag fulladt. :( Sok a váladék,hiába szívom porszívóval.De olyan aranyos,mert hagyja,és ha érzi,hogy kell kiszívni,szipog és mutatja a porszívót. :)
Az ütés nyom másnapra alig látszódott,csak egy lila csík volt.Azóta is szerzi a többit folyamatosan.Szerintem túl magabiztos és rohan.A legújabb az,hogy megy és hátrafelé néz.
Úgy néz ki költözünk,most eléggé elszántak vagyunk.Előtte azért lesz meló vele rendesen,2 éve áll üresen.De én úúgy szeretek itt lakni.Ott meg kényelmesebb lenne hármunknak.Csak anyunak nem tetszik az ötlet,mert neki már a huga egyszer bekavart,csak ott egy autó volt közös...és ezt a házat ketten örökölték,szóval mindkettőjüknek van bele szólása,és fél,hogy mi is megjárjuk...Röviden ennyi.

Ja,Dorinának jobban tetszik a szőnyeg,mint a bili.De rendes csajszi,mert amit odacsurgott,szét simogatja a kezével. :)

Jó éjt!Holnap rakok fel én is babás képeket.

Kép
tierno

Jó reggelt!

Lányok! A kép a hajam miatt készült csak nektek, csak én nem szeretek bepózolni a gépnek, ezért volt a sütis variáció, amit apának egész jól sikerült elkapnia! :)
Egyébként fincsi volt, majd rakom a recijét iwiwre. Híztam is tőle rendesen... :lol:

Orsi! Te úszóbajnok! :D Irány a szemészet! :D Épp azon gondolkodom, hogy következő szülés után lehet, hogy meg kéne plasztikáztatni, mert iszonyat, hogy néz ki. Persze azért előbb majd ismét bepróbálkozom krémekkel meg sporttal meg mindennel...

Tierno! Költözést megértem, és persze, hogy jó itt lakni, de azért az önállóság nagyon jó tud ám lenni! És azért nem leszel olyan messze! :)
Szőnyegre csorgatós szétkenős Dorina! :lol: Gézu mindent töröl, ha meglát egy csepp vizet, teát akármit asztalon/földön... De olyan édi! :)
Remélem, nincs semmi Dorinánál! Úgy tudom őket ilyenkor sajnálni! :(
Anett fiát meglátva nekem is az volt az első gondolatom, hogy apát letámadom, mihelyt hazaér! :wink:

Mia! De bolond vagy Te ezzel a krumpliszsákkal! :lol: De akkor ha már adhatok tippet: mellrésznél vágj ki két ablakot és a szopis melltartó is meg van oldva! :wink: Bocs! :oops:
Örülök, hogy használtak a bogyók a pocakra!

Zsand! Vigyél sok zsepit, és majd várjuk a beszámolót! :)

Andi! Jujj, de ügyi vagy! Látod, csak visszafogtalak az úszásban... :roll: :oops: Én is szeretem, mikor utolérek valakit! :) Tavaly apósommal játszottam hasonlót... Ott 15 méteres volt a medence, de ő 10 hossz után feladta... pedig mindig mondja, hogy le szokott úszni másfél meg 2 km-t... Hát nem tudom! :D
Én értettem ám a délutáni uszit! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

[quote="tekiroll"]H írta:tekirollasamat nem ér nézni! :)
Kép

Azt hiszem felül überelem Orsit.Vagyis nem én,hanem a Szabi :lol:
Itt ül mellettem,és megkérdi Dolli képét nézve.
Ana!!! Mi cináj a Fanni??? :lol: :lol:
Azt hiszem,ennél édesebb dícséret nem is kell az elkövetkezendő 30évben :wink:

mimi12

Noémi! Megkönnyeztem! Puszilom a kis lovagot! :)

A tinilánynak úgy fáj megint a válla/háta/nyaka/lapockája, hogy ihaj! :( Trottyoska! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Csajok!

Emlékeztek még rám??? :oops: Jöhetek azért hozzátok, még ha ilyen marha ritkán is tudok jönni??? :roll:

Kis helyzetjelentés rólunk, aztán megpróbálok visszaolvasni:

Igaza volt azoknak, akik azt jósolták, hogy nem fogja mindig Zsófi átaludni az éjszakát. :-( Néhány hete minden éjjel megy a mizéria... Nem ébred fel, félálomban felsír, kapálózik, ilyenkor elég jön a cumi, majd a cici. Napközben már alig alszik, fél-3/4 órákat napi 3-4 alkalommal. (Ahelyett, hogy egyben aludna sokat... :evil: )

Tejci már alig, most tápi megy, aztán 6 hósan kezdjük a hozzátápit.

Egyébkén Zsófi húsvétkor hátról hasra fordult, rá másfél hétre már fordítva is tudta ezt a mutatványt és azóta folyamatosan forog. Már simán legurul a játszószőnyegéről a szőnyegre, majd onnét a padlóra. :-D

Járunk még Dévény tornára, de már szerencsére nem sokáig, és néhány hete a Ringatót is elkezdtük. Van Parkvárosban és a Központban is, voltunk már mindkét helyen. Zsófi nagyon imádja.

A kiscsaj továbbra is baromi közvetlen, mindenkire mosolyog, sokat dumál és iszonyatosan aktív. Nem az a "leteszem a sarokban és ott marad" típus.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok! :-)

Zsand! Akartam is kérni, hogy rakjál majd képeket a kutyáról! :-) Melyik kenelből vagy? Mert mi is voltunk egy párba, amikor még úgy volt, hogy esetleg corsonk lesz:-) És hogy hívják? Fiú vagy lány... ja, Carlo, akkor gondolom fiú:-)
Egyébként pont a displázia és hasonló betegségek miatt nem mertünk akárhonnan kutyát venni:-( Sajnos amikor Ninát (shar-pei) vettük, akkor volt olyan, hogy a kocsi csomagtartójából mutatták meg a kutyusokat... szülőket meg mobiltelefonon! ???????????? Ennyi elég is volt, hogy otthagyjuk őket.... pedig Győrbe mentünk le megnézni azokat a kutyusokat!

Brigi! Azért nincs olyan messze Diósd:-) A családi dolgokat meg jó előre le kell tisztázni... sőt ha kell, akkor lepapírozni... így nem érhet utólag semmi támadás. Azért egy ház nem két forint... és ebből aztán tényleg lehetnek óriási viták!
Micsoda okos lányod van Neked! :-) Tudja, hogy az orrszívás után meg fog könnyebbülni! :-) Sok gyógypuszi Neki!!!

Berni szia! Én is tervezem a ringatót... itt Parkvárosba, az Ács u.-ba! Néhány hét múlva akarom majd elvinni Petrát... aztán meglátom mennyire tetszik neki:-) Nagyon szereti ha itthon éneklek, mondókázok neki... és ott még pluszba közösségbe is leszünk:-)
Azért mesélhetnél róla bővebben!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!

Orsi
Nagyon szépek a gyerekeid. Csajok egyforma ruhában című meg meseszép. Jó lenne nekem is egy kislány Milus mellé. :D

Lini
Szép a pocód és Lili méretei ideálisak. Statisztika szerint a legtöbb kismama tényleg a 40. héten szül. Én is megvártam anno, pedig már a 37. héten szülni akartam.

Dolli
Jó lett a hajad! Megjött a kedvem a muffin sütéshez! :D

Andi
Helyhiány miatt döntöttünk a kombi ágy mellett. De bevált, igaz mostanában állandóan le akar fordulni a pelenkázóról, félek már rárakni.

Zsand
Drukkolunk Dorinának a műtéthez!

Berni
Jó, hogy újra itt vagy. Én is eltűntem egy időre.
Ringatóval régóta szemezek, lehet mi is elmegyünk az Ács utcába. Lehet bármikor csatlakozni?
Mi a babaúszást kezdtük el néhány hete. Milánnak nagyon tetszik, főleg a sok labda a medencében. Emlékszem anno beszéltük, hogy ti is szeretnétek járni majd Zsófival.

Brigi
Elképzeltem a pisi simogatást! :lol: :lol: :lol:

KÉPZELJÉTEK MILÁN TEGNAP FELÁLLT A JÁRÓKÁBAN! ANNYIRA ÜGYES! :lol: :lol: :lol:

Gabi

Kép
gabusz

Edina!
Szerintem a két Ringató közül egyértelműen a parkvárosi a befutó! Sokkal lendületesebb, pörgősebb, nekem a csaj is szimpibb és a környezet is sokkal barátságosabb, mint a központban. Az időpont eddig hétfő du. volt, de most került át hétfő 11 órára.

Nekem az volt a Ringatóval a célom, hogy társaságba vigyem Zsófit, lásson új arcokat, szokja az embereket. Bevált. :-D Imádja az éneket, a tapsot, a nyüzsgést. Én is szoktam neki itthon énekelni egy csomót, de már unom a saját repertoárom. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Gabusz!
Gratula Milánnak!!! Naggyon ügyes!!! :-D Furcsán hangzott, amikor mindig azt hallottam az anyukáktól, hogy élvezd ki, amíg kicsi a babád, mert olyan hamar eltelik ez az idő. Már kezdem érezni ezt! Zsófi még csak 5 hónapos, de lassan felül... rohan az idő. :-(

Mimi!
Fiad szeme még mindig eszméletlen gyönyörű! Nem fogod tudni levakarni a csajokat róla!!! :-D

Lini!
Még látom egyben!!! Már nincs sok vissza... :-D Kórházi csomag miatt ne aggódj! Én is azt hittem, hogy csak nekem van irtó sok cuccom. :-D Én egy bőrönddel mentem be és a 4 nap alatt párom még csak hordta be a cuccokat pluszba. Úgy mentünk haza, mint valami málhás ló. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Gabusz!
Ringatóra bármikor lehet csatlakozni.

Babaúszás sajnos tolódott... :-( Zsófi ekcémája miatt a fürdetések is rövidek, nem szabad sokáig áztatni a bőrét, mert hamar kiszárad. A medencés klóros víz meg végképp nem tenne jót neki. Bár most, hogy már szinte csak tápszer van, a pofija teljesen helyrejött (a hülye védőnő meg azzal riogatott anno, hogy majd a tápszertől eldurvul az ekcémája), a vállán, karján van még egy-két száraz folt.

Kép
Kép
lbernuska

Berni!

Pontosan így vagyok vele én is... szeretném emberek közé vinni Petrát és magamat:-) Te bátrabb voltál mint én, mert úgy olvastam valahol, hogy 6 hónaposnál előbb nem érdemes vinni a babákat... úgyhogy kivártam:-)
Tényleg... milyen korú gyerekek voltak? Mennyivel előbb kell bejelentkezni?
De jó hogy mondod ezt a 11 órát! Még jobb is, mert múltkor nézem, és a 16-17 órás nem volt a legjobb nekünk, mert akkor van általában uzsi:-)
Lehet, hogy majd még találkozunk is:-) Én örülnék neki!!!

Zsófi nem azért ébredezik esténként, mert jön a foga?

Nekünk is száraz volt a bőrünk... kaptunk testápolót. De én azóta veszem észre, hogy elmúlt neki, amióta bejött a jó idő... és lehet is benne valami, hiszen a természetes D-vitamin biztosan sokat segít a bőr állapotán.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!

Megyfagytunk anyuval itthon, hehehe, de elvezem. A hasfeszules ma delben alabb hagyott, az ejszakam irtozatos volt! Arra ebredtem mindig hogy a koldokomig (!) az egesz be van kemenyedve. De most mar jo! Probalok ulni minel tobbet es akkor jo. Tenyleg az ido lehet a ludas. Eleg carul is ereztem magam egesz nap (anyuval egyutt.)
De azert orulok hogy mar jobb a helyzet, remelem nem kell korhazban kikotnom ismet.... ott eleg uncsi es nincs gyumolcs:(

tekiroll:
hehehe, tenyleg! A szopis lukat el is felejtettem! :):):):):) Nyissunk krumpliszsak design studiot !!! Hullara keressuk majd magunkat!!! :)

Megjott apa:) Most korbe orulom egy kicsit:)

Jok legyetek:)

maria

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?