Noemi:
aham, itt a bibi nalam is!!!! Meg amikor nem voltam varandos, akkor sem turtem a melltartokat, de most sem rozsas a helyzet... Pedig kene valami normalisabb, mert a nyari ruha alol ez az ormotlan szopis melltarto ahogy kilog, botranyos!
Asszem a sportmelltartot en is meg fogom probalni... hatha! (Es persze feketet)
Orsi:
Az eskuvoi foton alomszep voltal!!!! Tokeletes sulyban! (Szerintem most is!)
Te egy kemeny husu, izmos csajos vagy, ezert nem volt neked sok a 62:) Nekem sikerult elvesztenem az izomallomanyom nagy reszet a 2005-os betegsegem ota, az osszes izmom elszallt. 3 het alatt fogytam 16 kilot a korhazban (a komaban) es azota vagyok ilyen karfioltanya:( Pedig vigyazok a cukorbevitellel (na jo a felszivodasom sem jo, de az ilyen fog maradni mar orokre.) De 2005 ota azert a normal ertek folottire tudtam visszatornazni az izomtomeget, persze igy is nagyon satnya.... ezert kell majd nagyon beledurvulni az edzesbe...
Pedig 30 eves koromig napi suruseggel sportoltam. Es 3 het alatt lerohadt rolam minden..... mit tesz a betegseg:(:(:(
Ezert sok nekem most nagyon ez a suly mert ami rajtam van felesleg, mind zsir:(
Na eldugulok:)
Erdekes en mindig arra vagytam hogy a csipom kisebb legyen
:):):) De erre nem sok kialatas van.... fenykoromban 100, 65, 94 voltam.... huh de reg volt, hehehe:)
tenyleg, majd rakj fel bikinis cicis kepeket, hadd lassuk:):):)
Lini:
Huha, akkor nem sokara jon a babo! Drukkolok nagyon!!!!
jol hangzanak azok a melltarto meretek:):):) Tudsz nekem konkret helyet mondani ahol keressem hogy ne kelljen sokat mennem utana? Koszi:)
>>> Ne aggodj, en igazi bojler vagyok mar most is, a 9. honapra szerintem az ajton sem ferek majd be.....csak azt nem ertem hogy, mert 4 honap alatt masfel kilot tornaztam fel magamra... De igen, eljenek a duci kimamak!
:) Majd lefogyunk szepen szules utan!
Edina:
Hat ti nagyon helyes par vagyok. Parod elso resze is igen mutatos, hehehe. Azt ugy lehetne hogy en is kerek egy olyan alakot mint neked van? hihihi:)
Orsi:
szules utan mikor lehet menni eloszor (hozzad) cellulitmassszazsra? En a karomtol maszom mar most a falra....
Ahogy lehet megyek hozzad!!!!
gabusz:
tenyleg a szopis melltarto a legkenyelmesebb, de az enyem nagy meretu igy olyan otromba.... a nyari ruci ala kellene valami emberszerubb valtozat.... de a nagy meretek olyan bumfordik sajnos:( A tobbi melltartomba pedig nem ferek bele meg cipokanallal sem:(
Most olyan jo lenne a pici cici!!!!! (asszem maskor is....)
kostyika:
Szegyen, de jelenlegi meretem 44-46:( Igy nem sok eselyem van hogy beleferek a ruhakba sajnos. A mellmeret a legdurvabb, emiatt kell igazan ez a nagy meret. Nem is tudom mi lesz, hiszen meg csak a 4. honapban jarkalok.....
Vegul is a C&A-ban sikerult venni 3 db ruhat,amik eleg nagyok lesznek a szulesig is akar.
))) A 44-es nadragok sajnos nem jottek fel ram:(((( Az meg fuggoben van, de szerencsere raer, most ugy is meleg lesz. Asszm anyu fog nekem meretre varrni majd, csak a passze anyagot kell valahonnan megszerezni. (Interlock, ipari gep van otthon)
Egyebkent szoknya vagy nadrag, ha valami hozzaer a hasamhoz fraszt kapok. A varrataim is nagyon huzodnaka bordaiv alatt igy az is belejatszik a dolgokba.
Derek: jah, olyan nekem mar nincs:D:D:D:D
Orsi:
anno, amikor dolgoztam mint masszor, ugy kiizzadtam a 2 oras kezeles vegere hogy csavarni lehetett a vizet a polobol, gatyabol... jo kis zsiregetes volt:) De mindig feltoltodtem az energiaatadastol:)
Szerintem kapni nagyon csucs, de adni is jo, foleg ha a paciens jol egyutt tud mukodni.
Anyosod ultrabrutal:D:D:D Bevizualtam a kajaval a hatan:):):)
Edina:
Egyetertek a viz dologgal, a cukros lottyok nem jok.
Jol teszed hogy vizet adsz a babonak!
En mint hasnyalmirigy beteg nagyjabol csak vizet iszom, a dietetikus is megmondta, a szines lottyok karosak. Anyosodek meg a kokorszakban elnek, ne hallgass rajuk:D
Sylph:
Nagyon csini vagy a fotokon! Pocakos kep csucs!
Noemi:
Az utolso foto a fiadrol nagyon ott van!!!!! Az a kis arc annyira gyonyoru!!!!
Es azok a szemek!!!
szep estet kivanok mindeninek:) sziasztok!
mia