Új privát üzeneted érkezett!

Tilli, izgalommal várunk a hírekkel.

babaimádó
Kép
babaimado

Till, igen, izgatottan várunk :)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Húú lányok, már megint ilyen régen nem írtam, vagy ilyen sokat írtatok?!!

Először is:

Amina drága!
Elsősorban miattad jöttem most is ( többiek ne haragudjatok :oops: ) és nagy szomorúsággal látom, hogy mi történt. Pedig úgy örültem nektek! Szerintem is vígasztald meg magad egy kicsit mindenféle jóval. Szívből kívánom hogy a "rémálom" mihamarabb véget érjen, elfelejtsétek és jöjjön a csoda. Sok-sok puszi ölelés és simi!!!!

Mandi!
Halkan gratulálok, örülök, ,hogy jó hírt is olvashattam!
Szép csíkocskák!

Baba!
Nekem a met semmit nem változtatott anno a ciklusomon.

Rani!
A ch zsámolgatásba gyorsan bele lehet szokni, az első pár hét nehéz, de aztán már mérleg sem kell. Kitartás és javulást! Vigyázz magadra és egyél rendesen! Én is azért voltam gyakran rosszul, mert keveset ettem, mondjuk én azon kevesek közé tartozom, akik nem tudták megszokni a metet és nekem csak akkorvotl jó a közérzetem, amikor eldöntöttük, hogy marad a napi 500mg.

Kalkata!
Nekem is lesz újabb terheléses vc. vizsg. 26-án. Izgulok is, remélem nem romlott semmi. Mert akkor mehetek diabetológiára :?

Rólunk kicsit: Littim nagyon aktív baba, hétfőn voltunk doki bácsinál, azt mondta remli nem fordul meg, mert irányban áll. Hát ezen egy kicsit úgy meg is dobbant a szívem hogy már ilyen közel vagyunk a szülséhez. Nem is gondoltam, hogy már a 30. hét tájékán irányba állnak a babák. Írtama múltkor, P1 lett a rákszűrésem, de a dokim levett egy 3. mintát is legnagyobb megrökönyödésemre, mondván, hogy van egy kis megjegyzés a papíromon, hogy talán kevés volt a minta. :? Marha jó, hogy terhesen már háromszor volt rákszűrésem. Reméelm a mostani eredmény már minden tekintetben oké lesz.

Puszika mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Ja ezt elfelejtettem: bíztatásképpen csajok, nektek is lesz ilyen!!!!!! Kép

Kép

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Szép poci!

Én tegnap beugrottam a cytológiámért, de nem kaptam meg, mert doki épp elrohant szülni. Jövőhét. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Kép
Mai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Köszi mindenkinek a bíztatást!!!!
Én is remélem ha mindenkinek a "keze" benne lesz akkor sikeres lesz és lesz egy vagy talán két babánk!!! :wink:
Tegnap adtam be az első Gonalt most 225-öt.
Így még sosem haladtunk mindíg kicsivel kezdtünk és utána emeltünk most ahogy látom pont fordítva tervezi dokibácsi.
Holnap reggel megyek hozzá fél 9-re.
Még jó hogy tegnap a csütörtökbe maradtunk mert tegnap ahogy kiváltottam a gyogyit megrökönyödve láttam hogy csak 2 adagnyit azaz 450-est írt fel.
Csodálkoztam is mert mintha azt mondta volna most nagyobbat ír. :roll:
Így szerencse hogy holnap és( nem az eredeti tervnek megfelelően pénteken ) megyek.

Katerina azta de szép pocak!!!!
Én is én is én is!!!! :lol: :lol:

Tilli híreket híreket híreket!!!

Kép

Kép
raniko

Irises
Több lányról tudok, akik szúrták a Suprefactot és terhesek lettek :wink:

Twist
Igen, Kaális vagyok... Debrecenbe járunk :wink:

Kalkata
Ma reggel kávé nélkül vagyok. Nem tudtam meginni. Az első korty után összerándult a gyomrom, kivert a víz. Vissza kellett feküdnöm. Most kezdek magamhoz térni.

Tilladian
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Várjuk a beszámolót!

Katerina
Nagyon szép a pocid!
Vendég

Manadi, tuti!++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó!
T.doki minden hormont a 3. napon kér ilyenkor! Én is variáltam már a 3. meg 21. nappal, de ô mondta, hogy nyugodtan mind mehet a ciklus elején. Ô abbol is látja amit kell :D

Kép
lona1

Szép napot mindenkinek!

Amina, ha olvasod, ölellek és kívánom, minden nappal legyen több erőd és hited a folytatáshoz.

Katerina, hű, de kikerekedtél :D Igazán szép pocakod van már.

Till, drukk, hogy széttegye a lábát a kicsi és megtudjátok, ki lakik odabenn.

Én ma du.megyek Szmatonához a Kaáliba beszélgetni, este talán tudok jönni. Munkaügyileg havazok, plusz tanulok, szóval nem unatkozom.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!!! :P

Annyira aranyosak vagytok! :P
Remélem, nem bántok meg vele Senkit, hanem inkább erőt ad a küzdelmünk Mindenkinek:
Kislányunk lesz!!! :D
Nem tudom elmondani, mennyire boldog vagyok!!! :D

Szívből kívánom, hogy a lehető legrövidebb időn belül itt Mindenki átélhesse ezt az érzést!!! :D

(azt hiszem, ez volt az a pillanat, mikor végre el mertem hinni, hogy sikerült, és bizony itt bőgök...)

Mandi,
nem is olyan halk GRATULA!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Ja, elfelejtettem:

minden érték rendben, csak a magzatvíz több a kelleténél.
HAjdu Drnő értetlenül nézett maga elé, azt mondta, nem tudja, mi okozza :roll: majd megkérdezte: mi újság a cukrommal, mire kiböktem az IR-t...lett is lelkiismeret furdalásom, ugyanis hááát nem igazán diétáztam mostanában! :oops:
Szóval kaptam egy irgum-burgumot és szigorú diéta mától...
IR-es Lányok, ez van...

Minden Akcióban lévőnek mennek folyamatosan a drukkjaim!!!
Többieknek időgyorsító :P

tillidian

Helló!

Eköször is Tilli bnőm: gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :D Kép

Mandi: jeeeeeeeeeeee!!!!!
++++++++++++++++++++

(((((((((((((((Amina)))))))))))))))))))

Kat: gyönyörű vagy!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Till, gratula a nunishoz :D Diétát meg tessék betartani (az miért baj, ha több a magzatvíz? azt hittem, csak a kevesebb a probléma)

allegrobarbaro

Till, nagy gratula a kiscsajhoz! Mi lesz a neve? :lol:

Kat, nagyon helyes poci!

Babim, téged már az ág is húz?? :?

Mandi, igen, igen, igen!!!!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Tilli hatalmas gratula!!!!!!!!!! Kép Királynőőőőőőőőőőőőő

Mandi szuperszenzációs ez a csík!!!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Lányok :P
Baba, Kalkata, Raniko, Mandi, Alle, Puszika, Skrisz és Mindenki:
nagyon köszönjük! :D

Skrisz,
egyenlőre nincs név ötletünk (magyar eredetű nevet szeretnénk), addig is Lencsének hívjuk :wink:

Alle,
ha jól értrettem, a sok magzatvíz fejlődési rendellenesség jele lehet :roll: de Drnő megnyugtatott, hogy ilyet nem lát...
Köszi a tanácsot, máris elkezdtem méricskélni...pedig ilyet eddig nem is tettem!

Babim,
lemaradtam, miért húz az ág? :oops:

tillidian

Baba, ahogy Lona írta, T nem ragaszkodik a 21.napihoz, elev sem 21. napi, hanem pé után 7 nappal, neki jó a 3-5. cn progi is, abból ő mindent lát.

till grat!

alle, a kevés nem jó, de a sok sem, a sok a cukrosoknál szokott előfordulni, fejl. rendellenességet, koraszülést, nagy ssúlyú babát okoz,ezért aki ires ne szégyelje és mondja meg, hogy ezt külön is ellenőrizzék.
Vendég

Till, szupi, grt.!

Skrisz, nem ág, hanem ez már fatörzs :cry: :lol:
Az előbb beszéltem a Menssel és azt mondták, hogy a nőgyógyásznak kell a 3.nap, az endokrinológusnak nem érdekes, csak én tujam hányadik nap. Most aztán már semmit nem értek.

babaimádó
Kép
babaimado

Till: gratulálok a kislányotokhoz! Én minden jó híren elpityeredek, úgyhogy most is potyog. :lol:

Mandi: ez igen! :wink: Hányan laknak odabent?

Katerina: nagyon szép nagy pocid van.

Már az enyém is látszik, bár még inkább kövér benyomást keltek, mint állapotost.

Raniko: hajrá tüszők!

Alle: jó beszélgetést!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Mandi :lol:
Gratulálok, szépen erősödik a csík !

Tili :) gratulálok a kislányhoz !!

Hajrá Lányok !
mniki

Tilli nekem a kedvenc magyar lány nevem a Hanga mint a hanga virág!
A kolléganőm mindíg azzal jött hogy az ő első szava a hangya volt amit hangának mondott. :roll:
Nálunk úgyan sajnos még nincs itt az ideje de a nevek azért már jelen vannak, de sajnos hiába szeretnénk magyar eredetű nevet adni valahogy egyik se tetszik úgy, hogy mind a kettőnknek jó legyen. :roll: :oops:
Igaz ezen még van egy kis időnk töprengeni! :oops:

Kép

Kép
raniko

Nálunk már nagyon régóta megvannak a nevek, jobban mondva 1 fiú és 1 lánynév.

Raniko: a lánynevünk a Hanga :shock: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Till, Hunci, köszi a válaszokat, megint tanultam valamit :)

allegrobarbaro

Timi ez jó!!! :lol:
Egyezik az izlésünk!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Baba, nem akartalak összezavarni így nem írtam, hogy a proginak tök mindegy melyik napon veteted le mert egy endokr.a hormonok összhatását és arányát meg mittudoménmit vizsgálja.Egy nődoki azt nézi volt -e pé után 7. nap progi és ha volt, az mennyi,kell-e pótlás vagy 3cn esetén volt-e előző ciklusban pé.Nekik ez elég.Egy endokrin.ennél mélyebben néz mert minden mindennel összefügg.
A lényeg, hogy te tudd melyik napnál tartasz mert ha pl mint nekem annó, 100.napon voltam, vetettünk vért lh, fsh, stb akkor szóltam, ez a 102. napi vér és akkor aszerint tudta, hogy hol tartok a ciklusban, mert ciklus elején ilyen meg olyan az lh, fsh, stb, közepén megint más, végén megint.
nem tudom, most mennyire vesztetted el a fonalat, de egy a lényeg, te tudd, hol tartasz, mikor a vv és kész, a többi a doki dolga.
Vendég

Mandi ez igen, gratulálok, szép erős csíkok ezek.
Till gratulálok, hogy kislánytok lesz.
Én is kinéztem már a Hanga nevet, de aztán letettem róla, mert nem menne jól a férjem vezetéknevéhez. Nagyon szép név szerintem. Nekem, ha lányom lesz Abigél lesz.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Tilli drága, teljesen meghatódtam!!! Újra diéta, tessék betartani szigorúan!!!

Katerina, gyönyörű vagy! Drukk a további jó eredményekért! Pusz

Timi, ez huncut megjegyzés volt!

Rani, hajrá tüszők!

Lányok, segítség kellene bármilyen formában:
bármilyen anyag, dok. a candida diétával kapcsolatban.
(Nővéremnél az diagnosztizáltak :shock: :shock: :shock: )

kalkata

Kalkata: nem értem. Nem volt benne huncutság a részemről. Vagy arra gondolsz, hogy ez amolyan stipi-stopi volt? Engem nem zavar, ha más gyermekét is úgy hívják, mint az enyémet, a fiúnév meg nagyon gyakori, amibe én kamaszkorom óta szerelmes vagyok. Nem is titok: Dávid.

Irises: nagyon szép név az Abigél!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kalkata, az szívás. Nehéz betartani a candida diétát:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12318

skrisz72

Kalkata: a Vegafood-on lehet ilyen anticandida-s menüt is rendelni. Kicsit nehéz tőle szabadulni, de nagyon rendbe lehet tenni az étkezéssel. Egy barátnőmnek is volt.

Igen Timi szerintem is szép. Ráadásul Ábel Abigél lenne, ha lány lenne, sztem jól hangzana. A fiúnevünk Áron és Ádám, én ez utóbbira szavaznék. A lánynevek közül a Léda is tetszik.

Szép név a Dávid :D

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Timi kedves, a pocakodra céloztam az előbb... :lol:

Skrisz, igen ezt énis megtaláltam, kétségbe is estünk együtt!!!
(miután elolvastuk) :roll:

kalkata

Till!!!!! Gratulalok a kislanyhoz! :) annyira orulok nektek!

Katerina: meseszep pocakod van ;) el sem tudtalak kepzelni pocival, de tenyleg. Most mar igen, csinos kismami :) . Latod, milyen ugyes kislanyod van? O mar idejeben felkeszul es bizz benne, nem fog itt meg fordulgatni. Nagyon drukkolok a rakszureshez! (aranyos vagy!)

Mandi: wow, milyen eros ketcsikos! Gratulalok!

Alle: varunk a hirekkel! Melougyben egyutterzek Veled, tappenz utan engem is elhavazott. Gratulalok a sikeres vizsgahoz ;)

Kalkata: oleles noverednek, remelem hamar meggyogyul! sajnos nem tudok segiteni candida dieta ugyben, de a drukkjaimat kuldom! +++++++++++++
Koszonom a ramgondolast es aggodast Mindenkinek! Jol vagyok, legalabbis fizikailag. Tovabbra is verzek, de nem gorcsolok. Irises kerdezte, hogy a 700-as hcg-nek mi volt a viszonyitasi alapja: 3 nappal azelott meg 200 volt, es elvileg csokkenie kellett volna, mivel levalt az endometrium es nincs baba. Hetfon megyek kontroll vervetelre bizva az alacsony hcg-ben. Bárcsak már vege lenne.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina nagyon szorítok Neked, hogy lejjebb menjen a hcg.

irises

Amina, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

babaimádó
Kép
babaimado

Kalkata: ja?! Hát igen, de párom is azt szokta mondani amikor megsimizi, hogy "Látom jóllaktál!"

Irises: így még szebb ez a név! Nálunk a csajszi (már ha lesz) teljes neve Horváth Hanga lesz.

Amina: nagyon drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina drága, nagyon drukkolok neked.+++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok,
megjöttem. Minden rendben, 24-én kezdem a bökdösést, 29-én ismét UH.

allegrobarbaro

Alle, szuper! Örülök neki!!

skrisz72

Sziasztok

Amina nagyonszorítok neked és reméle csökkeni fog a HCG-d.

Alle szupi hogy kezded a szurikat! :wink:

Én holnap megyek dokibácsihoz reggel.

Az én neveim egyszr Nadin és Noel vagy Milán és Mira.
(ikrekre terveztem :lol: :lol: )

Az Anna is tetszik de az az legjobb barátnőm kedvence ők is most próbáloznak így arról lemondtam.
Engem se zavar amúgy ha valaki ugyan azt a nevet választja.

Puszi drága el vagy tűnve!!!

Kép

Kép
raniko

Timi a Horváth Hanga negyon szép! :wink:

Irises az Ábel Abigél is szupi!
:wink:

Kép

Kép
raniko

Hy!

Vagyok-vagyok, csak semmi se történik velem!

Alle, Rani: hajrá!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jó Reggelt Mindenkinek!

Amina, drukk a vv-hez, hogy se legyen semmi+++++++++

Alle, öröm hogy minden ok, akkor hajrá kezdés, mindent bele :wink:

Rani, továbbra is tüszinövelő!!!!!!

Lányok, ez a candida diéta, durvább mint a mi IR diétánk.....
:shock: :shock: :shock: :shock:

kalkata

Alle, hajrá!

babaimádó
Kép
babaimado

Szép reggelt mindenkinek!

Puszedli, bocs tegnap az msn-ért, egész képernyősön játszottam, nem láttam, hogy kerestél :oops: , mire kiléptem, már te nem voltál fennt

Kalkata, igen az. Valaki mintha régen küldött volna nekem recepteket, megnézem otthon, ha megvannak, átküldöm, de brutálisak, és amiket megcsináltam, nem is ízlettek :?

allegrobarbaro

Sziasztok!

Amina, sajnálom. :cry: Szorítok, hogy a továbbiakban minden rendben legyen, és ne kelljen kés alá feküdni.

Mandi, ez igen! Ez szép 2.csík! Hanyadik napi (ET-től)?

Mindenkinek, akinek szüksége van rá, megy az Én drukkom is! Hajrá csajok!!!
s.bea

Mandi, Rani, Amina +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, jópofa az a kis smiley párocska. :lol:

skrisz72

Lányok, csodaszép neveket soroltatok fel, csak ámultam-bámultam :) :) :)

Alle, felgyorsultak az események, hurrá (előre is köszi, ha találsz vmit, vele is mindig történik vmi, nemrég gyógyult fel a pm kiműtésből szegénykém...)

Irises, rendelés nem jöhet szóba, ők vidéken élnek (3 gyerkőccel) és a mi családunk amúgy sem olyan rendelgetős típus (hisz finoman tudunk sütni + főzni, ez nálunk családi vonás :wink: )

Rani, várunk a hírekkel mit mondott dokibácsi

Amina, mikor tudod meg az eredmény? azonnal?

kalkata

Beut rég láttam.Tud róla vki?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?